Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💡خلاقیت در فروش
کامنت ها عالی 😅 #فان

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⛔️ پایان عصر شبکه‌های اجتماعی؟

یادداشت اکونومیست| ترجمه محمد رهبری

«شبکه‌های اجتماعی دیگر چندان اجتماعی نیستند»؛ این ایده یادداشت مهمی است که هفته‌نامه اکونومیست مدتی قبل منتشر کرد. بر اساس این گزارش، فعالیت کاربران شبکه‌های اجتماعی، به گروه‌های خصوصی در پیام‌رسان‌ها (مثل واتس‌اپ و تلگرام) منتقل شده و محتوای درون شبکه‌های اجتماعی (مثل توئیتر و اینستاگرام) با محتوای افراطی جایگزین شده است. امری که مشکلاتی برای کاربران شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها ایجاد خواهد کرد. خلاصه این یادداشت با کمی تغییر را در ادامه می‌توانید بخوانید:

بیش از ۲۰ سال از زمانی که فیس‌بوک متولد شد و دنیای جدیدی را خلق کرد، گذشت؛ اما حالا پس از ۲۰ سال از فراگیر شدن شبکه‌های اجتماعی، آن‌ها دستخوش دگرگونی عمیقی شده‌اند که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. جادوی عجیب شبکه‌های اجتماعی آنلاین ترکیب تعاملات شخصی با ارتباطات جمعی بود. اکنون این ترکیب، دوباره به دو قسمت تقسیم شده است.

حالا مشاهده آخرین وضعیت دوستان در شبکه‌های اجتماعی جای خود را به ویدیوهایی از افراد غریبه داده است که شبیه تلویزیون است. پست‌های عمومی به طور فزاینده‌ای به گروه‌های بسته در پیام‌رسان‌ها منتقل می‌شود. شبکه‌های اجتماعی در حال تحول هستند و همین امر اکنون مشکلاتی را ایجاد کرده است.

این موضوع مهمی است، زیرا مردم اینترنت را از طریق شبکه‌های اجتماعی تجربه می‌کنند. استفاده از پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی بیش از یک چهارم ساعت بیداری را شکل می‌دهد. شبکه‌های اجتماعی علاوه بر سرگرم کننده بودن، محل بحث آنلاین و کمپین‌های سیاسی هستند.

ویژگی بارز شبکه‌های اجتماعی جدید این است که دیگر چندان اجتماعی نیستند. با الهام از TikTok، برنامه‌هایی مانند فیس‌بوک به طور فزاینده‌ای ترکیبی از کلیپ‌هایی را ارائه می‌کنند که توسط هوش مصنوعی انتخاب شده است؛ آن هم بر اساس رفتار تماشای کاربر و نه ارتباطات اجتماعی آن‌ها. در ضمن مردم کمتر از گذشته پست می گذارند. از سال ۲۰۲۰، سهم آمریکایی‌هایی که می‌گویند از انتشار مطالب مربوط به زندگی روزانه‌شان به صورت آنلاین لذت می برند از ۴۰ درصد به ۲۸ درصد کاهش یافته است.

چراغ‌های «میدان شهر دیجیتال» در حال خاموش شدن است. البته برخی از نتایج این اتفاق خوشایند است. فعالان سیاسی می گویند که برای جلب نظر گروه‌های خصوصی در پلتفرم‌هایی نظیر واتس‌اپ یا تلگرام، باید پیام‌های خود را ملایم‌تر کنند. یک پست تحریک‌آمیز که ممکن است در توئیتر به‌خوبی لایک بگیرد، ممکن است در گروه واتس‌اپی والدین مدرسه دافعه ایجاد کند.

اکنون به‌نظر می‌رسد که گروه‌های تلگرامی یا واتس‌اپی، برای سلامت روان نوجوانان مناسب‌تر باشد چرا که زندگی‌شان در فضای عمومی مورد تجزیه و تحلیل دیگران قرار نمی‌گیرد. علاوه بر این، پیام‌رسان‌هایی نظیر واتس‌اپ و تلگرام از این جهت مفیدتر هستند که پست‌ها را بر اساس ترتیب زمانی نشان می‌دهند نه بر اساس الگوریتمی که ایجاد هیجان کند و این نیز برای سلامت روان بهتر است.

در دنیای جدید شبکه‌های اجتماعی، کاربران، بیشتر به گروه‌های کوچک در پیام‌رسان‌ها متمایل شده‌اند. اما این دنیای جدید مشکلات خود را به همراه دارد. اگرچه گفت‌وگوهای رمزگذاری‌شده در گروه‌های کوچک در تلگرام یا واتس‌اپ، به حفظ جان انسان در نظام‌های اقتدارگرا کمک می‌کند، اما این گروه‌ها محیط مناسبی برای پخش دروغ‌ها هستند. سیاستمداران در هند از واتساپ برای پخش دروغ‌ها استفاده کرده‌اند در حالی که این دروغ‌ها در شبکه‌های باز مانند فیس‌بوک، حذف می‌شدند.

در سمت دیگر، به نظر می‌رسد الگوریتم‌های شبکه باز (مثل توئیتر و اینستاگرام) که توسط رفتار کاربران هدایت می‌شوند، افراطی‌ترین ویدیوها را پخش می‌کنند تا واکنش مخاطب را بگیرند. در گذشته، برای اینکه چیزی در یک شبکه اجتماعی وایرال شود، مردم مجبور بودند آن را به اشتراک بگذارند. اما اکنون آنها آن را صرفاً با تماشا کردن یک ویدئو، به وایرال شدن آن کمک می‌کنند، زیرا الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی به محتوایی که بیشترین تعامل را جذب می‌کند، پاداش می دهد. این شرایط جدید به کسانی مانند ترامپ یا تاجران اطلاعات نادرست، سود خواهد رساند چرا که آن‌ها بهتر از هر کس می‌توانند از مخاطب واکنش بگیرند؛ در این وضعیت جدید، محتوایی که با deep fake تولید شده باشد به‌راحتی وایرال می‌شود.

آنچه از ظهور اخبار جعلی مهم‌تر است، کمبود اخبار واقعی در شبکه‌های اجتماعی است. از زمان تغییر جهت شبکه به سمت سرگرمی ، اخبار تنها ۳ درصد از آنچه مردم در آن می بینند را تشکیل می دهد. در سراسر شبکه‌های اجتماعی، تنها ۱۹ درصد از بزرگسالان داستان‌های خبررا به اشتراک می گذارند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ کاهش ۲۶ درصدی داشته است./ کانال تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی/جماران

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
شبکه اجتماعی ایکس به برخی کاربران سرویس پریمیوم رایگان می‌دهد

◀️ ایلان ماسک با انتشار یک پست در ایکس اعلام کرد کاربرانی که بیش از ۲۵۰۰ دنبال‌کننده تأییدشده داشته باشند، به‌صورت رایگان به قابلیت‌های سرویس پریمیوم دسترسی پیدا می‌کنند. اگر تعداد دنبال‌کنندگان تأییدشده کاربران از مرز ۵۰۰۰ نفر عبور کند، قابلیت‌های پریمیوم پلاس در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد./دیجیاتو

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
تلگرام ویژگی‌های جدیدی در نسخه بتاش اضافه کرده.

تلگرام امروز در نسخه جدید بتا (۱۰.۱۰.۰) از ویژگی‌های زیر رونمایی کرده:
۱. داشتن پیام معرفی برای هر اکانت (پریموم)
۲. اتصال ربات‌ها به اکانت‌تون (پریموم)
۳. ساخت یک لینک برای شروع چت با پیام دلخواه (پریموم)
۴. اضافه کردن تاریخ تولد به اکانت‌تون
۵. نمایش کانال‌تون در اکانت
(مشخص نیست ولی بنظر درآمدزایی برای کانال هم در این نسخه اضافه شده)/ گیک الرتز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟

براساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری تاکنون یک میلیون و ۶۳۴هزار و ۶۰۹ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند دات‌آی‌آر (ir.) بیشترین دامنه‌ فعال را دارد./ ایسنا

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
امارات پیشتاز سرعت اینترنت در منطقه!

بر اساس آمارها و داده‌های شاخص تست سرعت اینترنت، امارات متحده عربی همچنان در میان کشورهای منطقه پیشتاز است.

امارات متحده عربی تا پایان ماه فوریه 2024 در رتبه پنجم سرعت اینترنت ثابت جهان قرار داشته است و خدمات اینترنت ثابت ارائه شده در این کشور حاکی از آن است که در این ماه رتبه پنجم در میان سریع‌ترین شبکه‌های جهان را از آن خود کرده و رتبه خود در پایان سال 2023 را دو پله ارتقا داده است.

بر اساس داده‌های شاخص سرعت اینترنت در جایگاه نهاد اندازه‌گیرنده سرعت خدمات اینترنت در سطح جهانی، امارات با داشتن اینترنت با سرعتی بیش از 257 مگابیت در ثانیه صدر نشینی خود را در میان کشورهای عربی و منطقه‌ حفظ کرد در حالی که سنگاپور هنوز در صدر این فهرست قرار دارد و کشورهای کویت و کره جنوبی بعد از امارات قرار دارند.

در همین حال بازار محلی در چندین کشور با زیرساخت موثر از سرعت اینترنت ثابت پیشی گرفته است به طوری که امریکا سرعت ۲۴۲ مگابیت بر ثانیه، فرانسه ۲۴۰ مگابیت بر ثانیه و چین ۲۳۸ مگابیت بر ثانیه را ثبت کرده‌اند./ ایلنا به نقل از البیان

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔻بازار فیلترشکن در سال ۱۴۰۲ در چه بازه قیمتی در نوسان بود؟/ بهای گزافِ یک جرمِ جمعی!

دوم اسفند سال گذشته بود که شورای عالی فضای مجازی طی مصوبه‌ای رسما اعلام کرد که استفاده از هر نوع فیلترشکنی در ایران ممنوع است. این تصمیم که با همکاری و هم‌فکری کارگروهی متشکل از رئیس مرکز ملی فضای مجازی، دادستان کل کشور، وزیر اطلاعات، وزیر ارتباطات، نماینده سپاه پاسداران و دو نفر از اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی گرفته شد، مانند بسیاری از قوانین که با زندگی روزمره و هنجار‌های جامعه امروز در تعارض است چندان از جانب مردم جدی گرفته نشد.

مانند استفاده از پیام‌رسان‌های فیلتر شده، ماهواره‌ها، خرید و فروش و استفاده از آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ و قانون عفاف و حجاب.

مانند بسیاری از جرم‌های جمعی که جامعه تمام قد بهای آن را پرداخت کرده و می‌کند. در این میان فیلتر فضای مجازی جهانی در ایران، نه تنها مردم که مسئولان را نیز از این فضا جدا نکرد. تنها نفع این تصمیم، سودی کلان به جیب بازار فروش فیلترشکن بود که روز به روز گردش مالی آن نجومی‌تر نیز می‌شود.

۳۰ هزار میلیارد تومان، رقم کلانی است که برخی از منابع، آن را مربوط به گردش مالی سالانه بازار فیلترشکن‌ها در ایران عنوان می‌کنند! این در حالی است که بعضی کارشناسان گردش سالانه فیلترینگ در سال جاری را حدود ۵۰ تا ۶۰ همت اعلام کرده‌اند که رقمی بیش از مجموع درآمد دو اپراتور بزرگ موبایل کشور است.

در مقابل، مرداد سال جاری، کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گزارشی از وضعیت اینترنت منتشر کرد که در آن آمار جالبی از میزان استفاده مردم از انواع وی‌پی‌ان ارائه شد.

بر اساس این گزارش، نظرسنجی‌های معتبر حاکی از آن است که حدود ۶۴ درصد از کاربران از ابزار‌های فیلترشکن یا وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند و همچنین سهم پهنای باند ناشناس در شبکه بین‌الملل در سال گذشته کمتر از ۵ درصد بوده و اکنون به ۲۵ درصد رسیده است. حتی برخی از مراکز علمی تا ۹۶ درصد استفاده از فیلترشکن را هم گزارش کردند.

همچنین طبق گزارش یکتانت، در سال گذشته بازار فروش فیلترشکن‌ها تا ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است و ۸۰ درصد مردم در گروه‌های سنی و تحصیلی مختلف در سال ۱۴۰۱ برای ورود به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها از وی‌پی‌ان استفاده کردند. وقتی ۸۰ درصد از جمعیت یک کشور به صورت جمعی به یک بازار ورود و از آن خرید کنند طبیعی است که هم کار و بار آن بازار سکه و هم بخشی از بازار سیاه شود! از طرفی کافی است در اینترنت، خرید وی‌پی‌ان را جست و جو کنید. تعداد فروشگاه‌هایی که با درگاه بانکی وی‌پی‌ان می‌فروشند شما را متعجب می‌کند.

حدود ۹۵ میلیون نفر در ایران کاربر اینترنت هستند. فرض کنید نیمی از این تعداد دست کم یک بار در روز از فیلترشکن استفاده کنند. توسعه‌دهندگان وی‌پی‌ان با فروش آی‌پی یا گرفتن تبلیغات در کمترین حالت روزانه از هر کابر ۵۰۰ تومان درآمدزایی می‌کنند. این یعنی گردش حساب کاسبان فیلترینگ در ایران و خارج، روزانه حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است.

همچنین وب‌سایت اقتصاد آنلاین نیز پنجم شهریور در مورد میزان افرادی که از فیلترشکن استفاده می‌کنند، نوشته بود که ایرانیان روزانه ۱۶۹ دقیقه از اینترنت استفاده می‌کنند. ارقامی که باز، گردش مالی نجومی بازار فیلترشکن را توجیه می‌کنند.

در این میان اگر برای رهایی از بند فیلترینگ سری به موتور‌های جست‌وجو زده باشید احتمالا در میان ۱۰ فیلترشکن پرکاربرد، نام بترنت را شنیده و یا از آن استفاده کرده‌اید. همان اپلیکیشنی که به دنبال افشای حضور فرزند انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در کانادا و دفاع مادرش از او که گفت پسرش برای توسعه یک مجموعه دانش بنیان کار می‌کند، مشخص شد که فرزند خزعلی، بنیانگذار آن است!

شمایلی دیگر از نابرابری در ایران و دولتی که از یک سو فیلترینگ را سفت و سخت پیاده می‌کند و از سوی دیگر فرزندان مسئولان دولتی از فیلترینگ و از جیب ملت درآمدزایی می‌کنند!/ اقتصاد۲۴

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
جان وانامیکر (John Wanamaker)، تاجر آمریکایی ۱۰۰ سال پیش می‌گوید:
من می‌دانم نصف پولی که برای تبلیغات خرج می‌کنم هدر می‌رود؛ مشکل اینجاست که نمی‌دانم کدام بخش است که هدر می‌رود.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
✈️ تلگرام آپدیت جدیدش رو عرضه کرده و در اون یکی از بزرگترین قابلیتهای تلگرام یعنی امکان کسب درامد از کانالها بالاخره در حال فعال شدن هست.

به کمک این قابلیت ادمین کانال‌های بالای 1000 عضو، میتونن از تبلیغاتی که در کانالشون برای اعضا ظاهر میشه کسب درآمد کنن و 50 درصد سود تلگرام رو سهیم بشن که یکی از بزرگ‌ترین تقسیم درآمدها در بین شبکه های اجتماعی هست.

درآمدها با رمزارز TON و از طریق پلتفرم Fragment برای ادمین ها قابل برداشت هستن، بنابراین حداقل از نظر تحریم‌ها و غیره نباید محدودیتی برای کانال‌های ایرانی باشه و کانال‌های ایرانی هم به احتمال زیاد میتونن از این قابلیت بهره مند بشه.

درآمد کانال در تب Monetization در بخش آمار کانال اضافه میشه. اگر این تب برای شما فعال شده در قسمت کامنت ها اون رو به اشتراک بذارین./ تک توب

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بنظر می‌رسه قابلیت برداشت درآمد از چنل‌ها به طور رسمی از ماه May(تقریباً دو ماه دیگه)، برای همه کانال‌هایی که توشون تبلیغ نشون داده میشه، فعال بشه.
فعلاً بخش Ads به سایت fragment اضافه شده.
https://fragment.com/ads

منبع: گیک الرتز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
📩 اول آوریل #روز_جی_میل است. در اول آوریل ۲۰۰۴ جی‌میل توسط گوگول راه‌اندازی شد که تا امروز یکی از پرطرفدارترین ایمیل‌‌ها در دنیا است./ #روزها

جی‌میل که اومد، به صورت دعوت نامه ای بود و هر کی می‌تونست ۵ نفر رو دعوت کنه. یادش بخیر

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
توضیحات بیشتر در مورد سیستم کسب درآمد تلگرام

تلگرام نصف درآمد تبلیغ خودشو به صاحبان کانال‌ها میده، الان به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید تبلیغ ۰.۱ تون حدود ۳۰ هزار تومن هزینه می‌گیره، یعنی با شرط اینکه تبلیغات زیادی بگیره کانالی که روزانه هزار تا بازدید و ۱ تبلیغ نشون بده، میتونه ماهانه ۴۵۰ هزار تومن درآمد داشته باشه

چند تا نکته
بر اساس زبان تبلیغ عمل می‌کنه و زبان فارسی هم میشه گذاشت، چون هم هزینه تبلیغ هم سهم صاحب کانال رو با Ton پرداخت میکنه به خاطر همین وریفای خاصی نداره و هر کسی که کانال با عضو بیشتر از ۱۰۰۰ نفر داره میتونه تو سیستم کسب درآمد عضو بشه

خود Ton رشد خوبی داشته، مثلا ۲-۳ هفته پیش قیمتش ۲.۶ دلار بود، الان رسیده به ۵.۲ دلار
که خب سیستم درآمد هم می‌تونه روی قیمت TON تاثیر بذاره، اگه درآمد رو بخواد فقط به «کیف پول» خودش بزنه که برای ایران تحریمه، باید شماره خارج داشته باشی ولی این ۲ تا هم هست و شاید محدود نکرد.
https://tonkeeper.com
https://mytonwallet.io/
اگه گوشیتون e-sim پشتیبانی میکنه یه نمونه شماره‌های واقعی اومده که قیمت زیادی هم ندارن میتونید روی گوشی فعال کنید و میشه شماره خودتون.

دیگه تو سرویس‌هایی که تحریم هستن با خیال راحت عضو بشید.
فعلا سیستم تبلیغش سادست یعنی نمیشه به لوکیشن خاص و کلمه خاص محدودش کرد
لینک جایی که میتونید تبلیغ سفارش بدید
https://promote.telegram.org
این لینک جایی هست که میشه درآمد رو نقد کرد، البته نوشته به‌زودی.
https://fragment.com/ads
پ.ن. حتما نیاز نیست شماره تهیه کنید، اگه پرداخت Ton محدود به ولت‌های خاصی نشه همه‌چیز خوبه/ گیک الرتز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دسترسی به ChatGPT بدون نیاز به ثبت‌نام فراهم شد

پ.ن. فعلا در بعضی از کشورها فعال هست./از حساب سروش احمدی

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
📊 کدام ۱۰ کشور در سال ۲۰۲۳ بیشتر برای فیلترشکن ها جستجو کردند؟ / ایران در رتبه سوم قرار دارد!

▫️طبق داده‌های گوگل ترند، ۱۰ کشور برتری که عبارت VPN در کل سال ۲۰۲۳ بیشترین جستجو را داشته‌اند عبارتند از: ترکمنستان، اتیوپی، ایران، میانمار، چین، سوریه، افغانستان، سنت هلنا، سنگال و اوگاندا.

▫️تکنوپدیا ادعا کرده است که با این حال، در حالی که ایران با سیاست فیلترینگ سایتها، دسترسی شهروندان خود به ابزارهای حفظ حریم خصوصی نرم افزاری را مسدود می کند، استفاده از فیلترشکن ها در آن کاملا غیرقانونی نیستند. در عوض، ایرانی‌ها می‌توانند در فیلترشکن هایی که در ایران ثبت و تایید شده‌اند، ثبت نام و از آنها استفاده کنند.

▫️به ادعای این سایت، با توجه به اینکه به آنها اجازه داده شده، این فیلترشکن ها امکان ناشناس بودن را مانند نمونه های غیرقانونی خود، ارائه نمی دهند./ جماران

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اتصالات جهانی ۵G به ۱.۷۶ میلیارد می‌رسد

تحلیل داده‌های Omdia نشان می‌دهد با شتاب گرفتن اتصالات ۵G تا پایان ۲۰۲۳ و افزوده شدن ۷۰۰ میلیون اتصال جدید، مجموع اتصالات به ۱.۷۶ میلیارد در سراسر جهان رسید./اقتصادآنلاین

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🍺 خبر خوب | واتس‌اپ در جهان از دسترس خارج شد

طبق گزارش‌های کاربران در کشورهای مختلف، واتس‌اپ از دسترس خارج شده است و نمی‌توان از این پیام‌رسان استفاده کرد.

ظاهرا مشکلات واتساپ از ساعت ۲۱:۳۰ امشب به وقت تهران شروع شده‌اند و پیام‌رسان شرکت متا برای بسیاری از کاربران عبارت Connecting را نشان می‌دهد.

علاوه‌براین، برخی کاربران از اختلال در عملکرد اینستاگرام، فیسبوک و تردز خبر داده‌اند./ اسکان نیوز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/29 03:30:07
Back to Top
HTML Embed Code: