Telegram Web Link
📚 در باغ کتاب ملک ولنجک
بدون نیاز به کارت شناسایی می‌تونید رایگان کتاب، امانت بگیرید.
زمان بازگشت تا ۶ ماه
تعداد کتاب برای امانت در تهران، ۶ جلد و سایر شهر‌ها ۸ جلد

آدرس توی عکس‌ها هست.

فوروارد برای اطلاع سایر دوستان، مزید امتنان است.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
در اپدیت جدید تلگرام دسکتاپ، بخشی اضافه شده که به راحتی میتونین لیست گروه ها و کانالهایی که ساختین رو مشاهده کنین.

برای اینکار فقط کافیه در منوی سمت چپ روی New Group یا New Channel راست کلیک و گزینه My Groups یا My Channels رو برای دیدن لیست گروه ها و کانالهاتون انتخاب کنید./ تک توب

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🔴 پلتفرم تبلیغات دیجیتال «تپسل» فیلتر شد/ ‏تپسل: شوکه‌کننده نیست، ناامیدکننده است!

‏پلتفرم تپسل طی ساعات گذشته فیلتر شده است. این شرکت طی بیانیه‌ای که در اختیار دیجیاتو گذاشت، اعلام کرد هیچ اخطاری نداشته و دلیل فیلتر یا حتی فیلترکنندگان برایش مشخص نیستند! تپسل در بیانیه‌اش نوشته که «فیلتر شدن در ساعات پایانی یک روز تعطیل آن هم بدون اعلام قبلی و دلیل مشخص، بیشتر از اینکه شوکه کننده باشد، ناامید کننده است.»

‏بر اساس این بیانیه، تیم فنی تپسل ساعت ۲۰:۴۰ دقیقه جمعه ۱۷ فروردین متوجه شد که بدون هیچ تذکر، ابلاغیه یا اعلام قبلی دامنه ⁦ api.tapsell.ir⁩ فیلتر شده است.

‏تپسل می‌گوید پس از حدود ۲ ساعت بررسی و اطمینان از اینکه مشکل داخلی نیست، در نهایت در ساعت ۲۲:۵۰ مطمئن شده است که این مشکل مشخصا به دلیل فیلترینگ رخ داده است.

‏تپسل اعلام کرد به عنوان بزرگ‌ترین شرکت تبلیغات دیجیتال ایرانی روزانه ۱.۵ میلیارد ایمپرشن تبلیغاتی در پلتفرم‌های ناشرین نمایش می‌دهد. این شرکت در بیانیه‌اش نوشته است: «به باور ما چنین برخوردهایی نه تنها یک اجحاف بزرگ در حق بدنه اقتصاد دیجیتال و تپسل محسوب می‌شود، بلکه ضایع کننده حق ۷۰ هزار تبلیغ‌دهنده و ۱۴۳ هزار ناشری است به تپسل به عنوان یک کسب‌وکار ۱۰ ساله اعتماد کرده‌اند.»

‏این شرکت همچنین توقع خود از نهادهای ذی‌ربط را «پایبندی به ساختار قانونی» اعلام کرده است: «ما تا آخرین لحظه به صورت قانونی پیگیر علت این اقدام خواهیم بود تا کسانی را که حاضرند با این رفتارهای سلیقه‌ای و شخصی به این شکل به ساختار اقتصاد دیجیتال ایران لطمه بزنند، به مردم بشناسانیم.»/دیجیاتو

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴☄️ تپسل رفع فیلتر شد

دم ام بورد در پست کوتاهی از رفع فیلتر تپسل خبر داد و نوشت: منتظر جزئیات بیشتر از روابط عمومی تپسل هستیم.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📈 درآمد تبلیغاتی اینستاگرام از یوتیوب هم بیشتر است!

اینستاگرام بخش اصلی کسب‌وکار متا را تشکیل می‌دهد. اکنون مشخص شده است که در سال ۲۰۲۱، این اپلیکیشن ۳۲٫۴ میلیارد دلار درآمد تبلیغاتی به‌دست آورده که معادل ۲۷ درصد از درآمد کلی متا است.

به‌گزارش بیزنس اینسایدر، یوتیوب در سال ۲۰۲۱ حدود ۲۸٫۸ میلیارد دلار درآمد تبلیغاتی داشت. تحلیلگران درآمد کلی یوتیوب در آن سال را همراه درآمد خدمات اشتراک موسیقی و تلویزیون، ۳۵٫۴ میلیارد دلار برآورد کردند.

یوتیوب ۵۵ درصد از هر تبلیغات دلاری که تولید می‌کند، به صاحبان محتوایی می‌دهد که ویدئوها را در وب‌سایت آپلود کرده‌اند. اینستاگرام و اکثر شبکه‌های اجتماعی دیگر برخلاف یوتیوب، مبلغ بسیار کمتری به کاربر می‌دهند.

آمار درآمد اینستاگرام از پرونده‌های بایگانی‌شده‌ی متا به‌دست آمد که این هفته در دادگاه فاش شدند. اسناد نشان می‌دهند که اینستاگرام زیرنظر متا بسیار سریع رشد کرده است. در سال ۲۰۱۲، متا یک‌میلیارد دلار برای خرید اینستاگرام پرداخت کرد. درحال‌حاضر، آدام موسری، مدیر اجرایی سابق محصولات فیسبوک، اینستاگرام را اداره می‌کند.

در بخشی از پرونده‌ها می‌خوانیم: «درآمد تبلیغاتی اینستاگرام ۱۱٫۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸، ۱۷٫۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹، ۲۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰، ۳۲٫۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ و ۱۶٫۵ میلیارد دلار در نیمه‌ی اول سال ۲۰۲۲ بوده است.»

تحلیلگران می‌گویند که ارزش یوتیوب به ۴۰۰ میلیارد دلار می‌رسد و احتمالاً اینستاگرام ارزش مشابهی دارد. جهش رشد اینستاگرام ادامه دارد و اکنون چیزی نزدیک به یک‌سوم درآمد کلی متا را تشکیل می‌دهد. اگر این نسبت را به ارزش فعلی ۱٫۳۴ تریلیون دلاری متا اعمال کنیم، به ۴۴۰ میلیارد دلار می‌رسیم که اعداد تخمینی را تأیید می‌کند./ زومیت

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فکر این‌جاشو نکرده بود

@ePRNet
#اینترنت | بروز اختلال شدید در شبکه اینترنت کشور

▫️رادارهای ابر آروان از بروز اختلال شدید در شبکه اینترنت کشور خبر می‌دهد. در رادار دیتاسنترهای مختلفی مانند دیتاسنتر همراه اول،‌ افرانت، شاتل، پارس آنلاین، مبین‌نت و... این اختلال مشاهده می‌شود.

▫️این وضعیت از حدود ساعت ۱۰ صبح امروز (۲۰ فروردین) پیش آمده و کاربران نیز از بروز اختلالات شدید، افت شدید سرعت و ایران‌اکسس شدن مقطعی اینترنت خبر داده‌اند./زومیت

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
💥 تیک‌تاک ظاهراً اپ رقیب اینستاگرام را با نام TikTok Notes عرضه می‌کند

ظاهراً تیک‌تاک نوتز در آینده رقیبی جدی برای اینستاگرام خواهد بود. از طریق این اپلیکیشن، کاربران می‌توانند عکس‌های خود را اشتراک‌گذاری کنند. تیک‌تاک تأیید کرده که این برنامه درحال توسعه است، اما کاربران قبلاً از راه‌های دیگری متوجه توسعه و ساخت این برنامه شده بودند.

در چند روز گذشته، کاربران تیک‌تاک اعلان‌هایی در مورد یک برنامه جدید با نام تیک‌تاک نوتز دریافت کرده‌اند. این اعلان می‌گوید تیک‌تاک به‌زودی «برنامه جدیدی برای انتشار عکس» با نام TikTok Notes راه‌اندازی می‌کند./دیجیاتو

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۳۰ میلیارد دلار برای خرید #تلگرام به دوروف پیشنهاد شده، رد کرده

کاربران فعال تلگرام به ۹۰۰ میلیون نفر رسیده

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
ایران ۱۰۵ میلیون مشترک اینترنت موبایل و ۱۱ میلیون مشترک اینترنت ثابت دارد.

۵۴ درصد کاربران از اینترنت همراه اول و ۴۳ درصد از اینترنت ایرانسل استفاده می‌کنند.

از گزارش بهار ۱۴۰۲ سازمان تنظیم مقررات

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🔸️ایرانی‌ها بیشتر از کدام شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟

▫️در فروردین‌ماه امسال، تقریبا هفته‌ای یک‌بار پیام‌رسان بومی «ایتا» دچار قطعی و اختلال شده است. مدتی پیش هم گوگل‌پلی هشداری درباره پیام‌رسان «بله» برای کاربران ارسال کرد.

▫️با همه حمایت‌هایی که دولت از پیام‌رسان‌های داخلی انجام داده، این پیام‌رسان‌ها هیچگاه میان مردم محبوبیت بالایی کسب نکرده‌اند./ تجارت‌نیوز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
چهارصدهزار توییت، فقط در یک ساعت!

محمد رهبری:
در یک ساعت گذشته، حدود ۴۰۰ هزار توئیت و ریتوئیت به زبان انگلیسی و حدود ۷۰ هزار توئیت و ریتوئیت به زبان فارسی راجع به حمله ایران به اسرائیل منتشر شده است.

اعدادی که بیانگر حساسیت کاربران شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) در سرتاسر دنیا به این حمله است./ شرق

@ePRNet
🔄 تلگرام اندروید به نسخه 10.11 آپدیت شد

در اولین آپدیت آوریل، تلگرام ویژگی های جدیدی دریافت کرد که به وسیله آن همه کاربران اکنون می توانند به راحتی و به سرعت استیکرها و مجموعه های کامل خود را با استفاده از یک ویرایشگر قدرتمند جدید ایجاد کنند.

تب پروفایل من : در قسمت منوی جدید، کاربران می توانند پروفایل خود را به شکلی که سایر کاربران تلگرام می بینند، مشاهده کنند، یک استوری جدید ارسال کنند یا یک استوری قدیمی را پین کنند و بسیاری موارد دیگر.

ویرایشگر برچسب داخلی : اکنون هر کاربر می تواند استیکرهایی را در ویرایشگر گرافیکی داخلی ایجاد کند. بر اساس تجزیه و تحلیل عکس، تلگرام به طور خودکار مناسب ترین ایموجی را برای هر استیکر پیشنهاد می کند.

حالت ویرایش بسته استیکر : اکنون می‌توانید مجموعه‌های خود را مستقیماً در پانل استیکر ویرایش کنید - برای مثال، نام آنها را تغییر دهید یا ترتیب برچسب‌ها را در یک مجموعه تغییر دهید. این را می توان با استفاده از دکمه "ویرایش" که در کنار نام مجموعه قرار دارد انجام داد.

کانال های توصیه شده : یک برگه "کانال ها" به صفحه جستجوی جهانی اضافه شده است. کانال هایی را که کاربر اخیراً به آنها ملحق شده است و همچنین کانال های عمومی توصیه شده را نمایش می دهد. احتمالاً توصیه ها بر اساس اصل "کانال های مشابه" کار می کنند ، اما بر اساس همه اشتراک های یک شخص خاص است.

سایر نوآوری‌ها عبارتند از: امکان پین کردن حداکثر 3 پست به نمایه شما، پیش‌نمایش پیوندهای بسته‌های استیکر، حداکثر تعداد واکنش‌ها در یک کانال، تنظیم اعلان‌های واکنش، و امکان فعال کردن نمایش پیام‌های حمایت شده توسط کاربران Premium در کانال ها

Android : Google Play ، APK از وب سایت رسمی یا کانال

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مهم نیست با چه محتوایی
گرفتن عضو برای کانال یا گروه وامانده تو، به هر قیمتی!!

@ePRNet
☄️ همراه اول دیجی‌کالا را خرید

سیدصادق حسینی روزنامه نگار نوشت:
همراه اول، سهام‌دار اصلی دیجی‌کالا می‌شود. همراه اول توانست سهم سهامداران ازجمله سرآوا را بخرد و سهام‌ اکثریت غول اقتصاد دیجیتال را از آن خود کند.

خرید دیجی کالا توسط همراه اول، بزرگترین معامله در تاریخ اکوسیستم اقتصاد دیجیتال ایران تا به امروز است.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/29 05:26:28
Back to Top
HTML Embed Code: