Telegram Web Link
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
مردم فقط چند تا سؤال دارند، همين!

نوشته: کاوه شاهین


هر کسي درس سياست عمومي خوانده باشد، مي‌داند غلبه بر هر مسأله‌اي نظير کرونا که نيازمند مشارکت عمومي است، بدون جلب اعتماد مردم ناممکن است. اعتماد مردم براي مشارکت در مبارزه با کرونا هم بايد جلب شود.

عده‌اي معتقدند شکست دادن کرونا با عجله در بازگشايي مراکز اقتصادي و مدارس سازگار نيست. اقتصادداناني هم استدلال مي‌کنند که عواقب اقتصادي عجله در بازگشايي، و در نتيجه شيوع بيشتر، فشار شديد بر مراکز درماني، و خسارات اقتصادي زندگي در شرايط شيوع، بيشتر از خسارت تعطيلي است.

سياست‌گذار هم ادعا مي‌کند ادامه تعطيلي، فشار اقتصادي وارد مي‌کند به اقشاري که معيشت‌شان از تعطيلي ضربه خورده است. افراد معتقد به تداوم تعطيلي و قرنطينه هم ادعا مي‌کنند براي جلوگيري از خسارت اقشار ضعيف، به‌طور هوشمند به مثلاً پنج دهک پايين جامعه، کمک اقتصادي بدهيد.

براي مثال، پنج دهک جامعه مي‌شود 42 ميليون نفر، و اگر به هر فرد مثلا 300 هزار تومان در ماه داده شود، هزينه‌اي معادل 12600 ميليارد تومان در ماه دارد. اين هزينه براي دو ماه مي‌شود 25200 ميليارد تومان.

از پيچيدگي‌هايي نظير اين‌که اگر اين مبالغ به پنج دهک داده شود، شايد جاي افراد در دهک‌ها اضافه شود؟ از کجا معلوم فقط بايد به پنج دهک پرداخت کرد؟ سيستم شناسايي افراد در دهک‌ها چيست؟ و از کجا معلوم بعد از اين دو ماه ويروس ريشه‌کن شد؟ و اثرات دو ماه تعطيلي بر کل اقتصاد و احياپذير بودن يا نبودن آن و بازه زماني احيا مي‌گذریم. اين‌ها سؤالات بزرگي است. مي‌دانیم که دو ماه تعطيل کردن فقط به تأمين هزينه اين اقدام ربط ندارد و مسأله پيچيده‌تر است.

نکته اين‌جاست که سياست‌گذار فعلا اين تصوير را به جامعه منتقل مي‌کند که «اگر دو ماه تعطيل نمي‌کنيم، دليل اين است: از کجا منابع لازم براي تأمين اقشار آسيب‌پذير را بياوريم؟» يعني براي مثال، اين 25200 ميليارد تومان پول لازم براي پرداخت نفري 300 هزار تومان يارانه ماهيانه به هر نفر از افراد پنج دهک پايين را از کجا بياوريم.

اين‌جاست که سر و کله متغير حياتي و داراي اثر جادويي «اعتماد» بيرون مي‌زند. اين‌جاست که مردم و نخبگاني که زبان اکثريت مردم هستند مي‌گويند جناب شخصيت حقيقي و حقوقي سياست‌گذار، شما که مي‌فرماييد من اين مبالغ تأمين هزينه‌هاي تعطيلي و قرنطينه را از کجا بياورم، لطفاً به همين چند سؤال هم پاسخ دهيد:

⭕️ يک. شما پول لازم براي پرداخت مطالبات ذينفعان کلان سپرده‌گذاران صندوق‌هاي قرض‌الحسنه و مؤسسات اعتباري را از کجا آورديد؟ اغلب آن‌ها هم سپرده‌گذاران کلان و از طبقات بالا بودند. چرا قريب به 40 هزار ميليارد تومان سپرده آن‌ها را به هزينه تحميل مبالغ گزاف بر پايه پولي و نشر بی پشتوانه پول و درنتیجه ايجاد تورم تأمين کرديد، اما حالا نمي‌شود هزينه تعطيلي و قرنطينه و کمک مالي به اقشار آسيب‌پذير را تحمل کنيد؟ آن‌ها چند ده يا چندصد نفر بودند و مردم کرونازده چند ده ميليون نفرند. زورشان زياد بود؟

⭕️ دو. چند بانک وابسته به نهادهاي خاص در بانک سپه ادغام شدند و گفته مي‌شود مبلغ 100 هزار ميليارد تومان (و به روايت‌هايي بيشتر) براي اين ادغام تأمين منابع شده است. اين‌ها هم چون زورشان زياد بود هزينه‌شان تأمين شد؟ باز هم به قيمت تحميل تورم و افزايش پايه پولي و خلق پول بی پشتوانه در این حسابها؟

⭕️ سه. اگر کرونا مسأله کل نظام سياسي است، و نظام سياسي فقط در دولت خلاصه نمي‌شود، پس چرا بقيه نهادهاي اقتصادي و مالي وابسته به ساير نهادهاي نظام سياسي سهم‌شان در غلبه بر بحران کرونا را مشخص نمي‌کنند؟ اين‌ها مگر در دل همين نظام اقتصادي و اجتماعي فعاليت نمي‌کنند و فربه نشده‌اند؟ چرا گزارش دقيقي نمي‌دهند که به نسبت توان اقتصادي و اندازه بزرگي‌شان در اقتصاد ملي و نیز سهم ویژه و کلانی که در تصرف اموال و دارایی های ملی و منابع ملی دارند، چه سهمي از تأمين هزينه‌هاي بحران کرونا را به عهده گرفته‌اند؟

مردم پاسخي براي اين سؤالات ندارند، برای همین سؤال میکنند، و ديگراني هم که بخواهند گفتمان حفظ توأمان جان و نان را حمايت کنند، پاسخي براي اين سؤالات ندارند. نگارنده قضاوتي درباره پاسخ نداشته و نمي‌داند پاسخ‌هاي سياست‌گذار چقدر قانع‌کننده خواهد بود!

اما بسیار روشن است که اگر به اين سؤالات نپردازيد و به مردم پاسخ ندهيد، استخوان عفونت کرده لاي زخم اجتماع، وخیم تر خواهد شد و نمي‌گذارد کوچکترین حلقه اعتماد برای حل بحران شکل بگيرد. خود دانيد. دو سه تا سؤال بيشتر نيست، تيمي را مأمور کنيد به اين سؤالات پاسخ شفاف و منطقی دهند. آنگاه شايد بشود با مردم گفت‌وگوي سازنده‌تري داشت.


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
حيدری نماينده مجلس:

"بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و آستان‌ها متعلق به ملت و مملکت است؛ چرا به مردم کمک نمی کنند؟

واقعیت را مردم متوجه می‌شوند صد سال پیش که نیست!"


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
افشاگری جدید واشنگتن پست:

هشدار کارشناسان به استاندارد ها و امنیت پایین آزمایشگاه ویروس شناسی ووهان در دوسال پیش


روزنامه واشنگتن‌پست در شماره دیروز خود اعلام کرد که به اسنادی دست پیدا کرده است که نشان میدهد دوسال پیش از این، گروهی از کارشناسان بین‌المللی پس از بازدید خود از لابراتوار ویروس‌شناسی شهر ووهان چین، ضمن خطرناک خواندن تحقیقات جاری در این آزمایشگاه، نسبت به پایین بودن سطح امنیت و استانداردهای ایمنی حفاظتی در این آزمایشگاه هشدار داده بودند و حتی امکان نشت زیست ذرات خطرناک به خارج از این مرکز را فاجعه آمیز خوانده بودند.

این گزارش، تعمیق و گستردگی ابعاد پنهانکاری چین در اهمال های صورت گرفته را بسیار بیش از آنچه تاکنون منتشر شده است میداند.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
جهانپور: دستگاه ویروس‌یاب سپاه مجوز وزارت بهداشت را نگرفت

‏سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد، دستگاه ویروس‌یاب سپاه پاسداران که گفته شده از شعاع صد متر و در پنج ثانیه آلودگی به ویروس کرونا را نشان می‌دهد از سوی سازمان غذا و دارو تائیدیه دریافت نکرده است.


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
ویروس دموکراسی‌دوست

[طنز]

راست می‌گویند که کرونا ویروسی هوشمند است. هوشمند چیست! اصلاً دانشمند است. فارغ‌التحصیل کالج سیاسی است! همین کرونای سرسوزنی و ذره‌بینی! کرونا حتی ساختار سیاسی کشورها را می‌شناسد. تا این‌جا نشان داده است که ریۀ مردم کشورهای دموکراتیک را بیش‌تر از ریۀ سایر مردم جهان دوست دارد. گوشت مردم کشورهای دموکراتیک غربی زیر دندان کرونا بیش‌تر مزه می‌کند، گویا! هر جا رسانه‌های آزاد، نظام دموکراتیک و احزاب فراگیر وجود دارد و اپوزیسیونی زبان‌دراز و فضول سر در هر سوراخی می‌کند، کرونا هم مثل لشگر مغول و تاتار می‌تازد و هر جا هم که نظام سیاسی حاکم چشم دیدن رسانه‌های آزاد را ندارد، کرونا چرخی می‌زند و خیلی زود و خیلی ناکام فروکش می‌کند! عجیباً غریبا!

نتیجه می‌گیرم اصلاً آزادی و دموکراسی و نظام حزبی فراگیر چیز بدی است! نمونه‌اش همین کرونای ملعون! شنیده‌اید می‌گویند «زمان و مکان تولد هیچ‌کس به اراده‌اش نیست»؟ همین هم شد که کرونای بدبخت مادرمرده در بدترین جای ممکن، در چین، به دنیا آمد. نه انتخابات آزادی، نه رسانۀ مستقلی، نه اپوزیسیونی. حتی پزشک بدبختی که در یک اپلیکیشن و در یک گروه کوچک به اطرافیانش هشدار داد مراقب ویروس جدید باشند، زود توبیخ شد. کرونا مغموم و نومید، خیلی زود فهمید این جور نظام‌های سیاسی با طبع بلند و آزادی‌خواهش سازگار نیست. بی‌درنگ، مثل همۀ جوان‌ها که رؤیای غرب دارند، خودش را به آب و آتش زد تا مام میهن را ترک کند و عطای هموطنان چشم‌بادامی را به لقایشان بخشید.

اما همین کرونای مغموم و بی‌عرضه وقتی به اروپا رسید، دمار از روزگار اروپایی‌ها درآورد. انگار بال درآورده بود! هر روز به هزاران نفر سرایت می‌کرد و هزاران نفر را می‌کشت! آدم گرگ بیابان باشد و شهروند بی‌پناه کشوری دموکراتیک نباشد! همان کرونا که در چین کلاً، از اول تا آخر، کمی بیش از سه هزار نفر را کشت، وقتی به اسپانیای آزاد رسید، روزی هزار نفر کشت! در ایتالیا هم همین‌طور! عجیب این‌که در اروپا حتی قرنطینه هم نمی‌توانست جلوی شیوع کرونا را بگیرد، ولی در چین قرنطینه جواب داد!

کرونای آزادی‌دوست در این اثنا متوجه شد که اصل دنیای آزاد آن سوی آتلانتیک است. خودش را لعن می‌کرد که چرا انتخاب اولش این‌قدر بد بود. نمی‌شد در چین نفس کشید! وقتی پای مجسمۀ آزادی ایستاد، انگار به سرزمین رؤیاهایش رسیده بود! من به نیابت از همۀ شما یک دکترای افتخاری علوم سیاسی به کرونا اهدا می‌کنم. این میزان دموکراسی‌دوستی اصلاً درخور ستایش است!

به آمار میزان مبتلایان تا به امروز توجه بفرمایید:
آمریکا: ۵۵۰ هزار
اسپانیا: ۱۶۶ هزار
ایتالیا: ۱۵۶ هزار
فرانسه: ۱۳۲ هزار
آلمان: ۱۲۶ هزار
بریتانیا: ۸۴ هزار
چین: ۸۲ هزار

نتیجۀ اخلاقی‌ای که از این داستان می‌توانیم بگیریم، این است که هر چه کشوری رسانه‌های آزاد بیشتر و نظام دموکراتیک‌تری داشته باشد، در برابر کرونا هم آسیب‌پذیرتر است!

سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
پایان امپراطوری کرونا با «کرونایاب!»
✍️محمدرضا ستوده
/طنز/

روی مبل دراز کشیده بودم که تلویزیون یه خبری پخش کرد. خبر پتک در آینه بود. ما دستگاه «کرونایاب» رو اختراع کردیم. دوتا چشمام رو دوختم به صفحه تلویزیون که ببینم اون دستگاهی که می‌تونه کرونا رو پیدا کنه چه شکلیه. بعد از چند لحظه یه آقایی که اوپراتور دستگاه بود اومد جلوی دوربین. یه چیزی دستش بود شبیه الکترود جوشکاری. با یه چیزی شبیه دیش ماهواره ولی کوچیک‌تر که پشتش یه چیزی شبیه کِش داشت و دست می‌رفت توش و حالت سپر می‌شد. طرز کارش این‌طوری بود که اوپراتور می‌رفت نزدیک انسان‌ها و اگه کسی کرونا داشته باشه، علی‌الظاهر دستگاه باید بوق بزنه. چیزی که شنیدم این بود که این دستگاه می‌تونه از فاصله ۱۰۰ متری طی ۵ ثانیه فرد حامل کرونا رو تشخیص بده.

می‌دونم که الان انگشت حیرت به دهان گذاشتین ولی باید باور کنین.

تموم شد. دوران جولان کرونا تموم شد. ما از این به بعد فقط ۵ ثانیه وقت و ۱۰۰ متر فاصله نیاز داریم تا پوزه کووید۱۹ رو به خاک بمالیم.

اگه این اختراع درست باشه و واقعا کار کنه از فردا صبح بیش از ۱۰۰ کشور پشت مرزهامون صف می‌بندن و هر کدومشون هزاران فقره از این دستگاه رو سفارش میدن و ما صاحب میلیاردها دلار ثروت می‌شیم. چی از این بهتر؟!

ماسک و دستکش‌هاتونو بندازین دور… از فردا اونایی که کرونا دارن طی چند روز در کل کشور شناسایی و جمع‌آوری می‌شن.

از همین حالا خودتونو آماده کنین که بمالین به جاهای مختلف. تاکید می‌کنم به جاهای مختلف. در مورد جانداران حرفی نزدم! الکل‌های طبی‌تون رو هم بریزین دور. تاکید می‌کنم طبی‌ها رو!


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
دختر ایلامی، آتشی زیر سقف شکسته اقتصاد

نوشته: جواد رحیم پور

از چاه ویل فقر، خانه های بدون سقف، دیوار های شکسته، کپرهای تاریک و آب سیاه مانداب ها سر میزند.
کودکی که با لنگه ای دمپایی پاره پاره، به جایی که نمی‌داند می دود واندوهش زیر سقف شکسته اقتصاد اکنون شعله ستمی است که از جان دختر ایلامی سربه آسمان فریاد می کشد.

فقر درحال تصرف خانه به خانه ،خانوارهای ایرانی است. بیش از 60 میلیون یارانه بگیر بردامن اقتصاد ایران سنگینی می‌کند.
بیش از 20 میلیون جمعیت حاشیه نشین، جنبه ای دیگر از این فقر فراگیر را نشان می دهد.

سونامی فقر، کارگران را بیکار و از کارخانه ومحل کار روانه خانه وسرگردان در محلات می کند.

کالبد اقتصاد ایران توان جذب نیروی کار و تامین تقاضای تعادلی را ندارد.قیمت ها آنچنان اوج گرفته است که روز به روز سفره ها کوچک تر می شود. به تعبیر اقتصادی تقاضای موثر تنها بخش اندکی از تقاضای بالقوه را تشکیل می دهد.

فقر غذایی عقب نشینی بزرگی از شاخص های توسعه انسانی است. کاهش تقاضای لبنیات، گوشت، سبزیجات ومیوه ها در میان مدت باعث کاهش مقاومت بدن در مقابل بیماری ها ودر بلند مدت کاهش توان فیزیکی، روحی وفکری نیروی انسانی کشور می شود.

اگر برای شکستن حلقه فقر اقدامی عاجل نشود ، کشور درگیر فاجعه ای انسانی واقتصادی بلند مدت خواهد شد. تجربه افریقای سیاه پیش روی ماست.

نیروهای ملی باید با درک خطیر کشور از ورود به این مرحله جلوگیری کنند.

دختر ایلامی با سوختن جان خود شعله ای برافروخت تا سقوط این اقتصاد را به ما نشان دهد.
باور کنیم سقف اقتصاد ما فرو ریخته است وراهی که می رویم به دره فقر ختم می شود.

بازگشتن از این راه پرخطر، نیازمند تغییر نگاه استراتژیک اقتصاد محور در محیط بین المللی به جای رویکرد راهبردی ایدئولوژیک است

سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
شکایت و درخواست غرامت هزاران آمریکایی از حکومت چین بخاطر شیوع ویروس کرونا

بیش از پنج هزار آمریکایی، طی کمتر از یک ماه، به یک شکایت حقوقی در ایالت فلوریدا پیوسته‌اند. این شکایت حقوقی از دولت چین می‌خواهد برای آسیب‌های ناشی از شیوع «کووید ۱۹» غرامت بپردازد. شاکیان ادعا می‌کنند که آنها، به دلیل مسامحه‌کاری پکن در مهار ویروس کرونا، متحمل خسارات سنگینی شده اند. شکایت‌های حقوقی مشابهی نیز در دادگاه‌های ایالت های نوادا و تگزاس ثبت شده است.

روز گذشته خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد که براساس اسنادی که به دست آورده و تخمین متخصصین، بیش از ۳هزار نفر در چین طی تقریبا یک هفته سکوت دولت این کشور به کرونا مبتلا شده‌ بودند.

به گزارش آسوشیتدپرس، رئیس جمهوری چین در روز هفتم یعنی ۲۰ ژانویه به مردم درباره ویروس جدید کرونا هشدار داد اما براساس اسناد داخلی که از سوی آسوشیتدپرس به دست آمده و تخمین متخصصین، بیش از ۳هزار نفر در طی تقریبا یک هفته سکوت عمومی به این ویروس آلوده شده بودند. تاخیر نخستین کشوری که با این ویروس جدید مواجه شد، در زمان بحرانی - آغاز شیوع آن - رخ داد. قصد چین برای ماندن در خط هشدار و جلوگیری از هراس، زمینه همه‌گیری این ویروس برای تقریبا ۲میلیون نفر و مرگ بیش از ۱۲۶هزار نفر را در جهان رقم زده است.

زو فنگ ژانگ، اپیدمیولوژیک در دانشگاه کالیفرنیا گفت که اگر آن‌ها شش روز زودتر اقدام می‌کردند، تعداد بیماران بسیار کمتر و امکانات پزشکی نیز کافی‌تر بود و ما ممکن بود که بتوانیم از فروپاشی سیستم پزشکی ووهان جلوگیری کنیم.

آسوشیتدپرس نوشت که پس از ۶روز تاخیر مقامات چین، طبق اطلاعات بولتن‌های داخلی که به دست این خبرگزاری رسیده، نشان می دهد که تا حدود دوهفته مرکز ملی کنترل بیماری هیچ موردی را از سوی مقامات محلی ثبت نکرده است. این در حالی است که از ۵ ژانویه تا ۱۷ ژانویه، صدها نفر در بیمارستان ها نه فقط در ووهان بلکه در سراسر کشور بستری بوده‌اند.

پیش از این شبکه تلویزیونی بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در گزارشی محرمانه به پرزیدنت ترامپ گفتند چین در اعلام آمار مبتلایان و مرگ در ویروس کرونا، مخفی کاری کرده و اطلاعات را دستکاری شده و غیرواقعی منتقل کرده است. ترامپ نیز با انتقاد از سازمان بهداشت جهانی گفته بود که این سازمان اطلاعات چین در مورد شیوع ویروس را نیازمود و حتی ممنوعیتی برای سفر به چین اعلام نکرد.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from Dezfullnews (Mohammad Rashidpoor)
Forwarded from صبح ملت نیوز (Mohammad Rashidpoor)
My Video.mp4
20.2 MB
اولین برنامه خبری صبح ملت نیوز منتشر شد

🎬🎬🎬🎬🎤🎤🎤🎤🎤📟📟📟📟📟📟📟📟💯💯💯💯💯💯💯💯

پایگاه خبری صبح ملت نیوز در راستای افزایش عمق اطلاع رسانی و بهره گیری از تمامی ظرفیتها با همراهی موسسه آسمانه بخش خبری نیم روز خود را به صورت صوتی راه اندازی می کند. پخش رادیو نیم روز از ساعت ۱۲ امروز جمعه ۲۹ فروردین ماه در کانال تلگرامی این پایگاه به آدرس @sobhemelat
و سایت صبح ملت نیوز با کیفیت مطلوب آماده قابل شنیدن است
لطفا نظرتون را حتما برای ما ارسال فرمایید و با این خط واتس آپی 09169415035 می توانید با ما در ارتباط باشید
@sobhemelat
https://chat.whatsapp.com/KLAdy2KUg8IJ1JF1J3IMn7
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
بنابر گزارش دیوان محاسبات و بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر حقوق مدیران دولتی ۲۳میلیون و ۶٠٠ هزار تومان در ماه تعیین شده است.

به عبارت بهتر کسانی که ۲۳میلیون حقوق میگیرند تشخیص داده‌اند برای حقوق کارگران ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی کافی است.
چیزی که شما در کثیف‌ترین نظام‌‌های سرمایه‌داری جهان هم مشابه آن را نمی‌بینید!

سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
ارسالی از طرف یکی از مخاطبان عزیز صبح ملت:

***********************
سلام
نیمه شب است در حال گشت و گذار بودم در اینستا که یهو باعکسی برخورد کردم از کادر درمانی یک بیمارستان که پشت گان اش نوشته بود:
"ما گر زِ سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم "

عجیب منقلب شدم، حالی بس نگفتنی
من این شعر رو میشناختم
قطره اشکی هم سرازیر شد
مرحوم پدر بزرگم در تبریز این شعر را در کودکی برایم میخواند
عجب، عجب!
تاریخ چه ها که نمیکند
در تبریزِ ، این شعر بیش از ۱۰۰ سال در زبان هاست
اصل شعر اینگونه است:
"سیصد گل سرخ؛ یک گل نصرانی…
ما را ز سر بریده میترسانی؟
ما گر ز سر بریده میترسیدیم؛ در محفل عاشقان نمی رقصیدیم"
(نصرانی ، اشاره به نصران‌، عیسی ناصری، فرد مسیحی است)
شاعر مشخص نیست

اما داستان این شعرِ ۱۰۰ ساله چیست ؟

صدر مشروطیت است
تبریز شدیدا محاصره است
جنگ سختی است
فقط یک کوچه مانده تا جنبش مشروطه شکست بخورد.
ستار در کوچه امیرخیز، اخرین جبهه در حال مقاومت است
"هُووارد باسکرویل" معلم ۲۴ ساله مدرسه آمریکایی "مموریال" تبریز تحت تاثیر حق و مشروطه قرار میگیرید
و به ستار میپیوندد
کنسول آمریکا در تبریز، از او میخواهد از صف مشروطه‌خواهان جدا شود، باسکرویل ضمن پس‌دادن پاسپورتش گفت:
تنها فرق من با این مردم، زادگاهم است، و این فرق بزرگی نیست.
هُوارد فرماندهی ۳۰۰ نفر را بعهده میگیرد و در کنار ستار در محله شنب غازان ( شام گازان ) تبریز با استبداد میجنگد...
و در نهایت در راه مشروطه برای ایران بر اثر اصابت چند گلوله در سینه شهید میشود
سیصد گل سرخ ، یک گل نصرانی ..... (هُووارد مسیحی)
ستار از همان کوچه (امیرخیز) پیروز میشود.
تبریز و ستار مراسم تشییع باشکوهی برای این شهید آمریکایی در راه مشروطه برگزار میکنند.
زنان تبریز فرشی با چهره هووارد میبافند و‌ به دستور ستار، نام هووارد باسکرویل بر روی اسلحه اش حک میشود و به رسم سپاس و یادبود، برای مادرش به آمریکا فرستاده میشود.
آن شعر هم سروده میشود.

مزار هُووارد هم اکنون در آرامستان ارامنه تبریز است. من همیشه میروم
حالا همان شعر ِ ۱۰۰ ساله در پشت گان ِ پرستاران و پزشکان جانفشان میهنمان است؛
"سیصد گل سرخ ، یک گل نصرانی
مارا زِ سر بریده میترسانی ؟
ما گر ز سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم"
***********************

یاد همه آزاد مردان و آزاد زنانی که برای این سرزمین اهورایی جانفشانی کردند گرامی باد!
و راهشان پاینده باد!

سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
جهش مثبت ناگهانی بورس های آمریکا با خبر ساخت داروی موثر کرونا در آمریکا

به گزارش شبکه تلویزیونی NBC بازار سهام امریکا پس از مشخص شدن تاثیرگذاری 67 درصدی داروی شرکت "Gilead" در شیکاگو، پنجشنبه شب باعث بیش از 800 واحد افزایش شاخص آینده سهام داوجونز شد که نتایج آن در اولین دقایق کاری امروز جمعه حاکی از جهشی بسیار قابل ملاحظه در کل بازار گشته است.

به گزارش NBC شاخص سهام شرکت سازنده دارو هم پس از گزارشی که نشان می‌داد بیماران تحت درمان با داروی گیلاد در شیکاگو به سرعت بهبود یافته اند، بیش از 18 درصد افزایش یافته است.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Mohammad Rashidpoor)
به گزارش خبر نگار صبح ملت نیوز - پیش از ظهر امروز 30 فروردین با پیگیری های سامر تمیمی سرپرست اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی شهرستان شوش جلسه ایی با حضور مدیر رسانه شوشنا احسان سلیمان نژاد و مدیر عامل تعاونی مرزنشینان کرخه حجت سرخه ، در دفترریاست اداره کار شوش باهدف رفع سو تفاهمات پیش امده برگزار شد.
@SOBHEMELLAT1
@SOBHEMELAT
http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/28454/
🍁 پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁
http://www.sobhemellatnews.ir/
DEZFOOLNEWS.IR
DEZFULNEWS.ORG

تلگرام @DEZFULLNEWS

@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN
دارای مجوز انتشار سراسری ویژه فرهنگی وسیاسی هیت عالی نظارت بر مطبوعات کشور 80841
ثبت گردیده است .
عضو خانه مطبوعات خوزستان
اینستگرام
@DEZFULLNEWS
@SOBHEMELLATNEWS
@SOBHEMELATNEWS
@RASHIDPOORMOHAMMAD
@DEZFULNEWS

🔖به جمع ما بپیوندید
آخرین واتس آپ ما برای عضویت ومشاهده اخبار
https://chat.whatsapp.com/FfHAPjhaTkUEVfwBImLShO
سرویس ویژه بانوان صبح ملت نیوز
https://chat.whatsapp.com/KLAdy2KUg8IJ1JF1J3IMn7
موسیقی از ابزار آرامش بخش جهان ماست، از روزهای ابتدایی که به دنیا می آییم، زمانی که نوای لایی لایی مادرانمان را گوش می دهیم با آن اخت میگیریم و جرقه ی آشناییمان زده می شود، جبران خلیل جبران در کتاب موسیقی اش می نویسد«آری. موسیقی زبان روح است. نواها نسیمی نرمند که تارهای عاطفه را به لرزه می اندازند. انگشتانی لطیف اند که بر کوبه احساس می نوازند، ذهن را هشیار و خاطرات تلخ و شیرین را زنده می سازند.» کم یا زیاد تمام انسان ها از موسیقی لذت میبرند اما لذت، جزء ساده ترین و تنها یکی از کاربردهای آن محسوب میشود. واقعیت این است با توجه به درگیر کردن ذهن و روح آدمی می توان تاثیرات بیشتری از آن گرفت که در اینجا اختصارا فقط یک مقوله ی آن را بررسی می کنیم.
لطفا ادامه این مقاله زیبا را سایت صبح ملت نیوز مشاهده فرمایید


🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/28537/
2024/11/20 09:24:18
Back to Top
HTML Embed Code: