Telegram Web Link
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
هوش مصنوعی به جنگ کرونا می رود

یافتن دارویی جدید و موثر معمولا برای انسان ها زمان بر است، اما هوش مصنوعی می تواند در کاهش زمان بسیار موثر عمل کند.

از این رو شرکت هیلکس با استفاده از هوش مصنوعی قصد دارد همه متون علمی موجود را بررسی می‌کند، دی‌ان‌ای و ساختار ویروس را مطالعه می‌کند و همچنین فایده داروهای موجود را بررسی می‌کند.
.
به عبارت دیگر این شرکت باید ۸ میلیون درمانِ دو دارویی و ۱۰.۵ میلیارد درمان سه‌دارویی را از بین ۴ هزار داروی تایید شده موجود تجزیه و تحلیل کند.

پرفسور آرا درزی، رئیس موسسه نوآوری‌های سلامت جهانی در امپریال کالج لندن در ارتباط با این پروژه گفت: "هوش مصنوعی یکی از قوی‌ترین روش‌ها برای یافتن یک راه حل ملموس است. اکنون بیش از هر زمانی به تجمیع اطلاعات پراکنده احتیاج داریم تا محققان هوش مصنوعی با استفاده از تکنیک‌های جدید یادگیری ماشین بسرعت درمانی برای کرونا پیدا کنند."

سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from همكاران سيستم دزفول فردا (Mohammad Rashidpoor)
ثبت شرکتها وتغییرات
مشاوره مالی وتنظیم دفاتر قانونی
رشید پور

09169415035 خوزستان
09904795035 تهران
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
اسلحه نهایی کدام است؟

نوشته: "تالا شلوزبرگ"
نیویورک تایمز

در سراسر جهان، امیدواری به عادی شدن شرایط زندگی و اقتصاد، به این وابسته است که برای ویروس کرونا واکسن ساخته شود. دکتر آنتونی فوچی، رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های واگیر آمریکا، واکسن کرونا را «اسلحه نهایی» نامیده است

در سناریوی اول، ویروس کرونا نمی‌تواند از واکسن رهایی یابد و یک واکسن موثر می‌تواند ویروس را غیرفعال کند، اما این اتفاق تنها زمانی رخ می‌دهد که ویروس جهش پیدا نکند. ویروس کووید-۱۹ مانند همه ویروس‌ها هنگام انتقال از یک انسان به انسان دیگر جهش پیدا می‌کند. یک جهش صرفا یک تغییر در کد ژنتیکی ویروس است.ویروس کرونا مانند دیگر ویروس‌ها وارد سلول میزبان می‌شود و از آن برای تولید تعداد زیادی کپی از خود استفاده می‌کند. گاه در فرآیند کپی شدن ها، اشتباهات کوچک یا جهش رخ می‌دهد. این اشتباهات با گذشت زمان انباشته می‌شوند یعنی هر زمان با انتقال ویروس از یک سلول به سلول دیگر و از یک انسان به انسان دیگر، بر این جهش‌ها افزوده می‌شود. واکسن‌ها بدن را وادار می‌کنند که آنتی‌بادی بسازد. آنتی‌بادی با متصل شدن به ویروس به شکلی بسیار خاص، آن را خنثی می‌کند. دانشمندان مشغول تحقیق هستند تا بفهمند، آیا این جهش‌ها بر تعامل بین آنتی‌بادی و ویروس اثر می‌گذارد یا نه. اگر تاثیری رخ ندهد آنگاه این امیدواری وجود دارد که واکسن تولید شده به‌روزرسانی مکرر نیاز نخواهد داشت. همین روند در موثرترین واکسن‌های تولید شده وجود داشته از جمله واکسن سرخک. ویروس سرخک درست با همان سرعت ویروس آنفلوآنزا و ویروس کرونا جهش پیدا می‌کند. اما واکسنی که سال ۱۹۵۰ برای سرخک ساخته شد هنوز هم موثر است.

سناریوی دوم این است که جهش‌ها سبب می‌شود تاثیر واکسن با گذشت زمان کمتر شود. این پرسش مطرح است که اگر ویروس کرونا مانند ویروس سرخک از میان نرود چه خواهد شد؟ اگر ویروس کرونا به شکلی جهش پیدا کند که آنتی‌بادی‌ها نتوانند به آن متصل شوند تولید یک واکسن موثر برای تمام جهان که مدتی طولانی قابل‌استفاده باشد دشوار خواهد شد. آنتی‌بادی‌ها که بدن آنها را در واکنش به یک واکسن یا عفونت تولید می‌کند به نقاط خاصی از ویروس متصل می‌شوند که آنتی ژن نامیده می‌شود. اگر جهش‌های اتفاقی ویروس کرونا، شکل یک آنتی ژن را تغییر دهد، اثربخشی واکسن علیه آنها کاهش می‌یابد.

در این حالت، آنتی‌بادی‌های تولید شده توسط واکسن، روی یک رشته موثر هستند، اما نمی‌توانند به رشته دیگر متصل شوند، در نتیجه واکسن بی‌فایده می‌شود. این همان فرآیندی است که در ویروس آنفلوآنزا رخ می‌دهد یعنی آنتی ژن‌های ویروس آن‌قدر جهش پیدا می‌کنند که رشته‌های جدید به‌وجود می‌آید و هر یک به واکسنی کمی متفاوت نیاز دارد. دانشمندان دائما واکسن‌های جدید می‌سازند تا آن رشته‌های جدید را هدف قرار دهند، با این حال این واکسن‌ها در برابر رشته‌های مختلف ویروس آنفلوآنزا که هر سال شیوع پیدا می‌کنند، صرفا ایمنی نسبی به‌وجود می‌آورند. اگر همین اتفاق در مورد ویروس کرونا رخ دهد محققان باید برای مقابله با رشته‌های جدید این ویروس به سرعت واکسن‌های جدید بسازند.

یک ویژگی دیگر رفتار ویروس‌ها این است که برخی از آنها می‌توانند به ایمن شدن جمعیتی که قصد دارند آن را آلوده کنند، واکنش نشان دهند. برای مثال با گذشت زمان بسیاری از مردم حداقل نسبت به برخی رشته‌های ویروس ایمنی پیدا می‌کنند چه به‌دلیل آلوده شدن به ویروس و چه به‌دلیل دریافت واکسن. اما ویروس همچنان شیوع پیدا می‌کند. اما علت چیست؟ برای یک ویروس جدید مانند کرونا، ایمنی فراگیر و گسترده وجود ندارد. این ویروس با میزبان‌های ایمن معدودی مواجه می‌شود که می‌توانند آن را متوقف کنند. از آنجا که ویروس برای ادامه حیات به تغییر نیاز ندارد، جهش‌هایی که می‌توانند شکل آنتی ژن‌ها را تغییر دهند، البته اگر اصلا وجود داشته باشند، بسیار کم خواهند بود و محدود باقی خواهند ماند. اما اگر مردم نسبت به رشته فراگیر و مسلط ویروس ایمن شوند، چه از طریق مبارزه با ویروس چه از طریق واکسیناسیون، بازی عوض می‌شود. گونه‌هایی از ویروس، که جهش یافته‌اند و سیستم ایمنی جمعیت را دور زده‌اند شیوع پیدا می‌کنند و رشته‌های جدید به‌وجود می‌آید.

خب، با توجه به آنچه بیان شد تکلیف ما با ویروس کرونا چیست؟ دانشمندان می‌دانند که ویروس کرونا در حال جهش است اما هنوز خیلی مسائل را درباره ویروس کرونا نمی‌دانیم و حتی نمی‌دانیم آیا یک بار مبتلا شدن به این ویروس سبب ایمن شدن بدن فرد می‌شود یا نه و نیز نمی‌دانیم این ایمن شدن تا چه مدت باقی است.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Mohammad Rashidpoor)
در راستای پیشنهاد به اداره میراث فرهنگی دزفول در خصوص لزوم معرفی صنعت کهن نیل سازی دزفول و کارگاه ها و حوضچه های مربوطه و اطلاع رسانی عمومی در خصوص این داشته ی ارزشمند که در روزهای گذشته توسط یک تن از فعالین فرهنگی شهر عنوان شد ، برخی از انجمن های مردم نهاد دزفول ضمن استقبال ازاین پیشنهاد خواستارپیگیری آن توسط ریاست محترم میراث فرهنگی وگردشگری دزفول تا حصول نتیجه ی مطلوب شدند .

این انجمن ها که عبارتند از انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول (دز پارس) به مدیریت آقای محمد آذرکیش ، انجمن های دوستی ایران با سایر کشورها / شاخه ی دزفول به نماینده گی آقای علیرضا قادر پناه ،موسسه یاوران فرهنگ کهن دژ دزفول به مدیریت آقای حسن فرخی راد به اتفاق بر پاسداشت مواریث فرهنگی تاریخی این دیار و ضرورت پرداختن به احیاء داشته ها و ارزش های گذشته خود ، لزوم احیاء و بهسازی این کارگاهها در فهرست پروژه های سالیانه ی میراث فرهنگی تاکید داشته و این امر را عاملی برای تقویت فرهنگی و صنایع پر رونق گذشته و معرفی جایگاه بلند دزفول در کشور و خارج از کشور به عنوان زادگاه این صنعت دانستند .

همچنین مدیران این سه انجمن فرهنگی مردم نهاد معرفی و احیاء این صنعت را که نمایانگر توان بالای فکری و مهارت فنی گذشتگان شهرمان می باشد را ضروری شمردند.

آقای حسن فرخی نیا در این مورد بیان داشتند با هماهنگی و همکاری با سایر انجمن ها تلاش خواهیم کرد تا امکانات فرهنگی ، فکری ، عملی وتبلیغی این انجمن ها در راستای دستیابی به این مهم و همکاری با مسئولین مربوطه و اداره ی میراث فرهنگی و گردشگری دزفول قرار داده شود.

مهندس آذرکیش مدیر انجمن دزپاس رونق گردشگری چه در بُعد داخلی و چه بُعد خارجی و نیز شناخت دزفول به عنوان جایگاه واقعی این صنعت را که روزگاری ازشهرتی جهانی برخوردار بوده است را از مهمترین دلایل پیگیری این ایده از جانب انجمن دزپارس بیان کردند و تاکید نمودند دنبال کردن این طرح می تواند دوستداران تاریخ و تمدن این دیار را با جایگاه واقعی دزفول که روزگاری دارای تمدنی شکوهمند بوده آشنا سازد .

مهندس قادر پناه ضمن تشکر از مردم فهیم و فرهنگ دوست دزفول که طی تماس با این انجمن از این ایده استقبال کرده اند اظهار امیدواری نمودند که خیّرین و دوستداران حفظ میراث کهن این سرزمین جهت احیای این صنعت ورود پیدا کنند .

در پایان مدیران هر سه انجمن مردم نهاد این شهرستان اظهار امیدواری کردند که احیای مجدد دست کم یک کارگاه به شکل نمادین در محل اصلی و کهن این کارگاه ها در ساحل رودخانه ی دز از جمله مطالبات جدی مردم تلاشگر دزفول در امر حفظ مواریث تاریخی این سرزمین قرار گیرد .
لطفا متن نامه بهمراه عکس های درخواستی سازمان های مردم نهاد وادامه این مطلب را می توانید در سایت صبح ملت نیوز مشاهده فرمایید

🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/28579/

@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN
Forwarded from صبح ملت نیوز (Mohammad Rashidpoor)
عصری که در آن هستیم، به نوعی عصر سرعت است، سرعتی سرسام آور که انسان برای نابودی خودش آغاز کرده است، انسان حریصِ سرمایه دار هیچگاه به کم قانع نیست، نه تنها در سود که در ضرر خود نیز زیاده خواه است و اینک با سرعتی غیر مجاز به سوی ناکجا آباد می راند.

وقتی ایرانی، کار را به جایی می رساند که با 7/16 تن در هکتار بیشترین فرسایش خاکی را در جهان چیزی بیشتر از 4 برابر میانگین جهانی به خود اختصاص می دهد و مقتدرانه در صدر جدول نابودی زمین یک کشور در جهان قرار می گیرد کاش کسی پیدا شود در برابر این سرعت غیر مجاز به ایستد، دستش را بلند کند و بگوید مسیر پیش رویت سنگلاخی تر از آن است که بتوانی به سلامت از آن عبور کنی.

وقتی انسان سرمایه دار برای تنظیم بازار هزاران جوجه یک روزه را زنده به گور می کند و این معدوم سازی را امری طبیعی در صنعت می شمارد، کاش کسی پیدا شود در برابر این سرعت غیر مجاز به ایستد و بگوید تو که می خواستی بکشی، تولید نمی کردی! آیا نمی شد جوجه های کمتری متولد شود تا همه زنده بمانند.

وقتی انسان حریص به داشتن و بیش از همه داشتن در امریکا چنان نفت را از زمین استخراج می کند که دیگر انبارش گنجایش ذخیره آن را ندارد و تقاضایی برای خرید نفتش نیست و این بار کار را بجایی می رساند که برای تحویل گرفتن نفتش حاضر است پولی هم دستی به خریدار بدهد، کاش کسی پیدا شود در برابر این سرعت غیر مجاز به ایستد و به او بگوید سرمایه های زمین را بیش از این نابجا استخراج نکن تا زمین را تباه نکنی.

و کاش کسی باشد که به ریختن گندم به دریا برای کنترل قیمت، غذاهای اضافی بیرون ریخته شده در رستورانها برای ارضاء ولع خوردن مرفحین، از بین بردن میوه های مازاد تولید، رها کردن زباله های بیشمار در طبیعت و هزاران سرعت غیر مجاز دیگر اعتراض کند و تابلوی ایست را بالا ببرد.

کاش برای اینکه حالمان خوب شود کتاب شازده کوچولو را بخوانیم آنجا که شازده کوچولو در جواب فروشنده قرصی که باعث می شد انسان تشنه نشود و کلی وقت خوردن آب را ذخیره کند می گوید: "من اگر وقت اضافه داشتم ترجیح می دادم برای خوردن آب، خوش خوشانک تا چشمه بروم" بیاییم ما هم جلوی سرعت غیر مجاز زندگیمان را بگیریم و با دیدی آرام و مهربان به تولید، استخراج و مصرف بپردازیم.

#علیرضا رشنو

🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁

@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN
https://chat.whatsapp.com/FfHAPjhaTkUEVfwBImLShO
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
می آید از آن سوی ابرها...
پاک و زلال تا جاری شود در جامهای قلبمان...
تماما نور هست و برکت است و سلام...

ای دلهای شکسته￷!
قلبهای خسته!
و چشمهای منتظر!
پذیرای قدومش باشید که نرم نرمک می آید اکنون برای دلداری و برای مر￶￵هم گذاشتن بر سینه های تنگ شده از ناامیدی...

ای مسافر آمده از راه دراز!
بیا...
بیا و ببار ماه مبارک شده از سوی خدا...
ببار بر کالبدهای بی جانمان...
تا همه جان شویم و بشتابیم به سوی جانان...

ببار بر اندیشه هایمان؛ باشد که روییده شوند گلهای نیلوفرانه در ضمیرهای جستجوگر ما و سبز شویم در زردی پاییزی این روزگار بی فریادرسی...

بیا و ببار بر چشمهای بی قراری که از بسیاری انتظار، خیره مانده اند و اشکشان خشک گردیده؛

شاید آن اتفاق بیفتد
آن اتفاق خوب و او بیاید به همراه تو...

ای رحمت تمام!
ما منتظران توایم که به پیشواز آمده ایم...
خیر مقدم ماه مبارک! رمضان جان￷!

و خیر مقدمی گرم تر برای تو که می آیی یقینا...

امام زمان(عج)...


م.تصدیقی - اختصاصی صبح ملت نیوز (دزفول نیوز )

🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁
برای دیدن این کلیپ زیبا می توانید به سایت ما مراجعه فرمایید

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/28590/
@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN
Forwarded from صبح ملت نیوز (Mohammad Rashidpoor)
رمضان صبح ملت 01.mp4
32.5 MB
می آید از آن سوی ابرها...
پاک و زلال تا جاری شود در جامهای قلبمان...
تماما نور هست و برکت است و سلام...

ای دلهای شکسته￷!
متن واجرا : معصومه تصدیقی

🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁
@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
قصور یا جنایت؟

چین کشوری است که کرونا از آنجا به همه دنیا سرایت یافت و کابوس بزرگ جهانی را رقم زد. اگر این اتفاق اجتاب‌ناپذیر تلقی می‌شد، جای چندانی برای سرزنش دولت چین و بخشی از جامعه چین نبود. اما هرچه‎قدر از عمر بحران زیستی کرونا می‌گذرد توجهات به قصور‌ها و بی‌تدبیری‌های دومین اقتصاد بزرگ دنیا بیشتر می شود و فکت ها و گزارشات روشنگرانه بیشتری منتشر می‌شوند.

ارائه آمار غلط از تلفات انسانی و شمار متبلایان دم‌دستی‌ترین ایراد به دولت چین است؛ تقریباً کسی در دنیا باور ندارد که آمارهای رسمی دولت چین در این خصوص صحیح باشد.
اما ایراد اصلی‌تر پنهانکاری، تأخیر در اقدامات کنترلی و درمانی و ارائه اطلاعات گمراه‌کننده بود که باعث شد تا بحران کرونا به همه‌گیری جهانی بدل شود. اگر دولت چین به موقع اطلاع‌رسانی و اقدام بازدارنده انجام داده بود، ابعاد بیماری مرگبار کووید‌-۱۹ نه در چین و در بیرون از مرز‌های آن در این حد گسترده نمی‌شد و احتمال جلوگیری از تبدیل آن به همه‌گیری جهانی بالا بود.

دیگر فعالیت دولت چین در ایام بحران کرونا، تولید و انتشار گسترده ضد اطلاعات و پروپاگاندا در رسانه‌های مجازی بین‌الملی برای اختفای مشکلات چین و زیر سؤال بردن نظام‌های دمکراسی و لیبرال در مواجهه با کووید-۱۹ است.
اما اوج بی‌مسئولیتی دولت چین در. شش روز کلیدی است که علی‌رغم اطلاع از شیوع ویروس نو‌ظهور کرونا، اقدامی کنترلی جهت جلوگیری از چرخه انتقال ویروس مهلک کرونا در شهر ووهان انجام نداد که میزبان ده‌ها هزار نفر از مردم و توریست‌ها در جشن‌های بزرگ سال‌نوی چین بود.

مدارکی وجود دارد که نقطه صفر ظهور کرونا بازار ماهی ووهان نبوده است؛ بلکه عدم رعایت نکات ایمنی در آزمایشگاهی در نزدیکی این بازار محل شکل‌گیری بحران زیستی کروناست. البته این ادعا هنوز در سطح فرضیه است و باید اثبات شود. اما تعطیلی این آزمایشگاه در ۱۱ ماه ژانویه به منظور اصلاحات و ناپدید شدن تعدادی از پزشکان و روزنامه نگارانی که گزارش شیوع از این طریق را منتشر کرده بودند، دال بر این پنهانکاری ویرانگر است.

اکنون هر دو جناح سیاسی در آمریکا بر کاهش وابستگی اقتصادی به چین توافق دارند. اگرچه چین به کمک آمریکا در کنترل کووید-۱۹ آمده است اما این کار تأثیر معناداری در تشدید تنش بین دو کشور نداشته و تصور غالب آنها را در چارچوب تلاش چین برای گسترش منافع ژئو‌پلتیک ارزیابی می‌کند.
دولتمردان چینی اگر راهی پیدانکنند، و بخصوص اگر جین پینگ برنامه‌اش در افزایش تمرکز قدرت و دائمی کردن ریاست جمهوری اقتدار‌گرانه را رها نکند، ممکن است دوران انحطاط امپراطوری شرق آسیا شروع شود؛ بویژه که مردم چین در پنج دهه گذشته به بهبود مستمر و فزاینده شرایط زندگی عادت کرده‌اند.

تاریخ تحولات و توسعه جهان گوشزد می‌کند که حتی رشد و پیشرفت اقتصادی حکومت‌هایی که نهاد‎های سیاسی انحصاری داشته و از توزیع قدرت خودداری کرده‌اند، پایدار نبوده و حتی اگر رکورد‌هایی را ثبت کرده باشند، باز گریزی از زوال نخواهد داشت.

فرهاد علیمیرزائی
سردبیر بخش بین‌الملل
پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت (n.soadati)
پادڪست
🔸📕معرفی یڪ ڪتاب خوب
« خودت را باور داشته باش»


🍁زندگی روزمره سخت تر از قبل شده است و زمان زود از دست می رود. ما در حجم بالایی از اطلاعات و انتخاب ها غرق شده ایم... به هر طرف نگاه می ڪنم می بینم ڪه آدم‌ها حالشان گرفته است...




🌹به مناسبت روز جهانی ڪتاب و رادیو، ۴ اردیبهشت ۹۹ 🌹

متن و اجرا :ندا سعادتی نسب


@SOBHEMELLAT1
@SOBHEMELAT
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
رادیو صبح ملت کتاب.mp4
49 MB
پادڪست
🔸📕معرفی یڪ ڪتاب خوب
« خودت را باور داشته باش»


🍁زندگی روزمره سخت تر از قبل شده است و زمان زود از دست می رود. ما در حجم بالایی از اطلاعات و انتخاب ها غرق شده ایم... به هر طرف نگاه می ڪنم می بینم ڪه آدم‌ها حالشان گرفته است...




🌹به مناسبت روز جهانی ڪتاب و رادیو
۴ اردیبهشت 99 🌹

متن و اجرا :ندا سعادتی نسب


@SOBHEMELLAT1
@SOBHEMELAT
Forwarded from Dezfullnews (Mohammadreza)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
باسلام...

💢دومین پاڪدست پایگاه خبری صبح ملت نیوز(دزفول نيوز) منتشر شد💢

🍁موضوع: *اخبار*

🍁باصدای: *اقای سالاری‌وخانم نادڪی‌پور*



🌐رسانه مجازى دزفول
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD-7FGbP9g03k_2O8w
@dezfullnews
Forwarded from صبح ملت نیوز (Mohammad Rashidpoor)
دومین برنامه رادیو خبری صبح ملت نیوز منتشر شد

🎬🎬🎬🎬🎤🎤🎤🎤🎤📟📟📟📟📟📟📟📟💯💯💯💯💯💯💯💯

پایگاه خبری صبح ملت نیوز در راستای افزایش عمق اطلاع رسانی و بهره گیری از تمامی ظرفیتها با همراهی موسسه آسمانه بخش خبری نیم روز خود را به صورت صوتی راه اندازی کرده است. استقبال مردم از این پادکست باعث شد تا قسمت دوم آن نیز تولید گردد، شما می توانید اخبار صوتی دزفول را در کانال تلگرامی این پایگاه به آدرس sobhemelat@
DEZFULLNEWS@
و سایت صبح ملت نیوز ویا آپارات به آدرس https://www.aparat.com/v/srQOJ

با کیفیت مطلوب بشنوید.
لطفا نقطه نظر خود را حتما برای ما ارسال فرمایید، شما می توانید با خط واتس آپی 09169415035 با ما در ارتباط باشید

https://chat.whatsapp.com/KLAdy2KUg8IJ1JF1J3IMn7
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
🔸با توجه به شیوع کرونا ویروس، دفترپایگاه صبح ملت نیوز بصورت مجازی در شاهین شهر اصفهان، افتتاح شد.

🔸به گفته آقای محمد رشیدپور، مدیر مسئول پایگاه خبری صبح ملت نیوز، در این نهاد خبری، جناب آقای «سپهر زمانپور» بعنوان سرپرست دفتر وخبرنگار ، جناب آقای «محمد منجی» بعنوان عکاس خبری، انتخاب و مشغول بکار شدند. هدف اصلی ما کمک به انتشار اخبار رسمی و پوشش قراردادن اخبار منطقه شاهین شهر بصورت ویژه خواهد بود. مبازره با خبرهای فیک ونادرست می باشد .امیدواریم بتوانیم تربیون واقعی مردم ایران سربلند به ویژه شاهین شهر عزیز باشیم .
🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁

@SOBHEMELLAT1
@SOBHEMELAT
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
مرغ هورموني بشنو و باور نكن (20).mp4
19.8 MB
با پخش هفته ی یک کلیپ شما رو آگاه میکنیم لطفا تماشا کنید
#ما در خانه میمانیم
# مرغ هورمونی بشنو ولی باور نکن
@SOBHEMELLAT1
@SOBHEMELAT
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
WhatsApp Video 2020-04-25 at 03.45.03.mp4
25.2 MB
دعای هفتم صحیفه ی سجادی«پادکست مناجات»

📿 📚دعای هفتم صحیفه ی سجادیه تقدیم به میهمانان خوان خداوندی

🌹 حلول ماه مبارک رمضان الکریم
بر هموطنانمان مبارک باد

🙏تنها تو می توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده ام دور کنی...
پس با من چنین کن،اگرچه شایسته ی آن نباشم🙏

اجرا ؛ نجمه نادکی پور


🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁
@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
هکرهای چینی در پی کسب اطلاعات یافته‌های علمی کرونا در آمریکا

بر اساس گزارش شبکه CNN، هکرهای چینی در تلاش برای سرقت یافته‌ها و داده‌های علمی مرتبط با مبارزه با کرونا در آمریکا هستند. کارشناسان امنیت سایبری می‌گویند هکرهای مرتبط با حکومت‌های روسیه و ایران نیز دست به کار شده‌اند. به گزارش سی ان ان، کاخ سفید نسبت به افزایش موج حملات سایبری برای سرقت اطلاعات علمی موسسات تحقیقاتی، دارویی و بهداشتی آمریکا هشدار داده است.
اوحد زایدنبرگ، از موسسان یک گروه بررسی تهدیدات سایبری می‌گوید کشورهایی چون ایران و چین درپی سرقت اطلاعاتی درباره مبارزه با کرونا هستند. برخی سناتورهای آمریکایی خواستار مقابله جدی‌تر با عملیات هکرها شده‌اند.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
♦️♦️ حاجی لک لک ها را دریابید

🔸لک لک های روی دکل مخابراتی شاه آباد دزفول به کمک نیاز دارند.

مسئولین اداره مخابرات و اداره محیط زیست دزفول و دوستداران محیط زیست، حمایت کنند

🔸با آمدن فصل بهار، شاهد از راه رسیدن پرندگان زیادی به شهر و لانه سازی و تولید مثلشان هستیم. یک نوع از این پرندگان لک لک ها هستند که برای آشیانه سازی و تولید مثل به اطراف دزفول می آیند. از جمله آنها یک جفت حاجی لک لک است که به منطقه شاه آباد دزفول آمدند و روی دکل مخابراتی آن در حال آشیانه سازی هستند ولی بعلت نامناسب بودن مکان و فروریزی آشیانه، احتمال کوچ آنها وجود دارد.
حاجی لک لک ها از گونه های کمیاب هستند که باید با حمایت ارگانهای موردنظر و همچنین کمک دوستداران محیط زیست، از انقراض آنها جلوگیری بعمل آید.
سالیان سال است که اهالی دزفول شاهد حضور و آشیانه کردن لک لک های زیادی درشهر و اطراف آن بوده اند ولی امروزه از آنها فقط تعداد کمی باقی مانده که در باغی که موسوم به باغ لک لک هاست، بر روی درختان خشکیده لانه دارند.این
باغ با مساحت پنج هکتار در جاده روستای بن جعفر واقع شده که از ۵۰ سال پیش زیستگاه انواع لک لک ها و دیگر پرندگان بومی است که به مرمت، حمایت و نگهداری بیشتری نیازمند است.
این باغ چند سال پیش بخاطر اینکه مالک آن در خارج از کشور بسر می برد و باغبان و آبیار آن،فوت شدند در حال تخریب شدن بود و با پیگیری اداره محیط زیست که خواستار جلوگیری از تخریب آن بود، دوباره به همین شکل باقی ماند ولی بنظر می رسد که هنوز نیازمند پیگیری های جدی تر و حمایت بیشتر است و نباید به حال خود رها شود.

ساماندهی باغ لک لک ها در انتظار یک همت دیگر است.

یکی از اهالی قدیمی‌ دزفول که حدود ۵۰ سال است لک لک ها را در این شهر دیده با لحن کلامی غم انگیز که در آن متوجه دلتنگی اش برای حاجی لک لک ها می شوی، می گوید: تا 10 سال پیش آنها در کنار اهالی در شهر زندگی می کردند.لک لک های بی آزار بر درختان، پشت بام ها و روی پایه های برق آشیانه می ساختند و آواز می خواندند.آنها به سرعت با انسان ها دوست و مردم با دیدن آنها خوشحال می شدند.

در سال هایی نه چندان دور، در باغ های مرکبات در اطراف شهر دزفول لانه هایشان را روی دیوار باغ های وسیع مرکبات بنا می کردند .این پرندگان به نوعی نگهبان باغ بودند و هنگام ورود افراد با سر و صدای زیاد که از بر هم زدن منقارهایشان به وجود می آوردند، صاحب باغ را از حضور غریبه ها آگاه می کردند.
حالا از تمام آن لک لک ها در دزفول تنها لک لک های این باغ باقی مانده اند که بر روی 12 درخت اکالیپتوس خشکیده آرام می گیرند.آنها هر سال پس از بازگشت از سفر و همزمان با نو شدن طبیعت آشیانه های قدیمی را نونوار و برای تخم گذاری تر و تمیز می کنند.
🔸یکی از مهمترین اقدامات حفاظتی برای لک لک‌های سفید (White Stork) مراقبت از آشیانه‌های محدود آنها است. اقدام دیگر فراهم کردن مکان‌های جدید برای آشیانه‌سازی است.

🔸حاجی لک‌لک‌ها پرندگانی هستند که معمولا نزدیک به جوامع انسانی زندگی می‌کنند. همچنین روی درختان کهنسال، پشت بام‌ها، دکل‌های مخابرات و برق آشیانه می‌سازند و از این رو، توجه به آرامش و آسایش آنها و جلوگیری از تعارضات آنها با انسان برای حفاظت این پرندگان زیبا ضروری است.
🔸✍🏻جامعه و اداراتی مانند اداره برق و مخابرات می‌توانند با ایمن‌سازی سیم‌های برق در آن مناطق و همچنین افزودن طبقات دست‌ساز، زمینه را برای افزایش آشیانه‌های حاجی لک‌لک‌ها فراهم کنند و به عنوان ادارات دوستدار محیط زیست به جامعه معرفی شوند....
🔸یکی دیگر ازاین اقدامات، ساخت دکل های مصنوعی در اطراف باغ لک لک ها و افزودن آشیانه های فعال است.
♦️حضو لک لک های سفید و مشاهده آشیانه های آنها از جاذبه های گردشگری استان خوزستان است.


به قلم :
#نداسعادتینسب
۶ اردیبهشت ۹۹

#مطالبات مردمی


🟢مشاهده متن کامل در سایت صبح ملت نیوز✔️👇🏻
@SOBHEMELAT
@SOBHEMELLAT1
@DEZFULN



پایگاه خبری صبح ملت نیوز

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/28756/
Forwarded from صبح ملت (Mohammad Rashidpoor)
درود بر شما یاران و همراهان گرامی
سومین برنامۀ مطالعات جهان از پادکست صبح ملت نیوز روز دوشنبه ساعت 9 صبح منتشر می شود

این قسمت: هانا آرنت

فیلسوف و اندیشمند سیاسی که در سال 1906 در آلمان چشم به جهان گشود و در سال 1975 در آمریکا چشم از جهان فرو بست.
در سال 1385 در مجله بخارا شبی به نام او نام گذاری شد. شب هانا آرنت که در آن شب عزت الله فولادوند و خشایار دیهیمی مترجم آثار فلسفی در مورد او آرا و عقایدش به سخنرانی پرداختند.
اندیشه های هانا آرنت برگرفته از تجربه های شخصی زندگی اش است.
او قرن بیستم و دورانی که در آن زندگی می کرد را عصر ظلمت می نامد. قرنی که از نظر او یکی از اعصار ظلمانی بشریت است.

🍁پایگاه خبری صبح ملت نیوز🍁

واتس آپ📲

https://chat.whatsapp.com/DTvNN8WBzlBE2A7S5UlppY
2024/11/20 07:31:06
Back to Top
HTML Embed Code: