Telegram Web Link
روزنامه دنیای اقتصاد
. مروری بر روزنامه های صبح امروز: ▶️ شرق این روزنامه تیتر یک خود را «بازار کم رونق پوششی ها» برگزیده است که گفت وگویی است با کارشناسان در مورد واکاوی نخستین مناظره انتخابات ریاست جمهوری و نادیده گرفتن بد اخلاقی برخی از نامزدها. تقریبا بیشــتر ناظــران…
.
مروری بر روزنامه های صبح امروز:

▶️ هم میهن

این روزنامه هم عکس و تیتر یک خود را به «طوفان ظریف» اختصاص داده است.

در برنامه سیاست خارجی برای تمام نامزدها، سیدمحمدکاظم سجادپور، دیپلمات باسابقه، دوست و مشاور ظریف، ابراهیم متقی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی و فؤاد ایزدی، استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران به‌عنوان کارشناس حضور دارند.

سجادپور میانه‌روی را نمایندگی می‌کند، متقی مواضع متفاوتی داشته و طیف فکری‌اش مشخص نیست و ایزدی در انتهای طیف رادیکال موسوم به انقلابی قرار دارد.

پیش‌بینی‌ها این بود که برخورد احتمالی میان ظریف و ایزدی شکل بگیرد. بزرگ‌ترین ایرادها و مغالطه‌ها نیز از سوی ایزدی مطرح می‌شد. پای روحانی و دو دولت او نیز به میان آمد.

حسام‌الدین آشنا، مشاور حسن روحانی درباره حضور تلویزیونی ظریف، این‌طور نوشت: «۸ سال در ۸ دقیقه مرور شد، ۱۱ سال در ۸ دقیقه دود شد».

«خروجی مناظره اول» ارزیابی کارشناسان از آن چیزی است که دوشنبه شب میان 6 نامزد گذشت.

رحمان قهرمان پور، تحلیلگر مسائل بین المللی، بر این باور است که پزشــکیان و قالیبــاف بــه ایــن دلیــل که نامزدهــای پیــشرو بودنــد، به شــدت به لحــاظ روانی تحت فشــار هــواداران خود بودنــد.

قالیباف هم با توجــه به حضور در انتخابات قبلی و شکســت هایی که در ایــن حوزه تجربه کرده بود، نگران تکرار صحنه ها و کاهش رای خود بود.

پزشکیان هم بــر خلاف انتظار حامیانــش دو قطبی ایجاد نکرد و بیشــتر به دنبــال آن بود که خود را فردی درستکار و صادق نشان دهد.

از دیگر تیترهای صفحه اول این روزنامه «با شعار، بی‌برنامه» است که معتقد است نخستین مناظره نامزدهای ریاست‌جمهوری با محوریت اقتصاد، بدون ارائه هیچ برنامه‌ی روشنی به پایان رسید.

بحث‌های طرح‌شده در نخستین مناظره نشان داد که تسلط اکثر نامزدها بر مسائل اقتصادی بسیار اندک است و مشاوران آنها نیز در توجیه نامزدها در این حوزه توانایی لازم را نداشته‌اند.

«ایران و خاورمیانه پس از ۱۴ آوریل» هم عنوان گزارشی است که در آن سه پژوهشگر اندیشکده‌های غربی وضعیت جدید منطقه و روابط خارجی تهران را پس از رویارویی مستقیم ایران و اسرائیل بررسی می‌کنند.

نشریه «کنترل تسلیحات امروز» (Arms Control Today) وابسته به انجمن کنترل تسلیحات آمریکا برای بررسی شرایط امروز خاورمیانه در سایه رویارویی نظامی ایران و اسرائیل با سه کارشناس مسائل ایران گفت‌وگو کرده‌ که این روزنامه ترجمه آن را آورده است.

«اتحادِ سخت» هم گزارشی است که در آن به بررسی تقابل طرفداران محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی در فضای مجازی پرداخته است.

گزارش «نفس‌بریده زیر سنگ‌های 500 تنی» هم گزارش میدانی هم‌میهن از شازند، یک روز پس از ریزش معدن شن و ماسه است که ۴ کارگر زیر آوارش ماندند.

کارگران معدن می‌گویند کارفرما برای آنها بیمه حوادث رد نکرده است ۳ نفر از کارگران کشته‌شده بازنشسته بودند.

▶️ سازندگی

این روزنامه هم تیتر و عکس یک تمام قد خود را به تصویری از پزشکیان- ظریف اختصاص داده است.

در این گزارش با عنوان «زخم کاری ظریف» آمده است که ظریف توفانی علیه بانیان وضع موجود بر پا کرد.

پزشکیان هم در این برنامه اعلام کرد که دولت ملی تشکیل می دهد.

«اتحاد برای آزار غرب» هم گزارشی است از سفر پوتین به کره شمالی.

این سفر پس از 24 سال صورت گرفت و پوتین سپس عازم ویتنام شد.

به نوشته این گزارش، سفر پوتین به کره شمالی و همسویی دو کشور هسته ای، نگرانی های گسترده بین المللی را برانگیخته است.

«بی خبری از اقتصاد» هم گزارشی است که در آن سطح سواد اقتصادی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بررسی شده است.

«پس و پیش گویی زاکانی» هم گزارشی است که در آن اظهارات متناقض زاکانی بررسی شده است.

به طور مثال، وی به اشتباه به جای WTO (سازمان تجارت جهانی) از WHO (سازمان بهداشت..

جهانی) استفاده کرد. او ترکیه را جزو ناتو و WHO قرار داده بود که از سال 2003 تا 2023، 250 میلیارد دلار در این کشور سرمایه گذاری شده است.

✍️ادامه در پست بعد

#دکه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
. مروری بر روزنامه های صبح امروز: ▶️ هم میهن این روزنامه هم عکس و تیتر یک خود را به «طوفان ظریف» اختصاص داده است. در برنامه سیاست خارجی برای تمام نامزدها، سیدمحمدکاظم سجادپور، دیپلمات باسابقه، دوست و مشاور ظریف، ابراهیم متقی، استاد دانشکده حقوق و علوم…
.
مروری بر روزنامه های صبح امروز:

▶️ کیهان

کیهان هم تیتر یک خود را چنین انتخاب کرده است:«دو گزینه پیش روی مردم: ادامه راه شهید رئیسی یا عقبگرد به دولت قبل».

در این گزارش آمده است که کشورمان در روزهای پیش‌رو با دوگانه‌ای مهم رو‌به‌روست و در این میان نامزدهای انتخاباتی باید مسیر و هدف خود را مشخص کرده و صراحتا به ملت ایران اعلام دارند.

این دوگانه مهم دو فکر، دو مدل حکمرانی‌، دو شکل از سیاستگذاری و دو مسیر کاملا جدا را مشخص می‌کند.

یکی از این مسیرها که به قیمت عقب‌گردی شدید در مسیر پیشرفت و توسعه ایران تجربه شد، مسیر سوءمدیریت، سوء توانایی و فقدان دانایی و دانش سیاسی و سیاست خارجی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم بود.

در مقابل تفکر جهادی، اسلامی و خودباورانه شهید آیت‌الله رئیسی در حالی سکان اداره کشور را در بدترین وضعیت ممکن به عهده گرفت که کمتر کسی امید به بازسازی خرابه‌ها و آوارهای دولت یازدهم و دوازدهم را داشت.

عکس یک این روزنامه هم عنوان «طوفان "دروغ" با هدف تشکیل دولت سوم روحانی» را بر تارک خود دارد.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم پس از قریب به سه سال دوری از تریبون رسانه ملی، با حضور در برنامه میزگرد سیاسی در همراهی مسعود پزشکیان، با فرار به جلو و با دروغ‌بافی‌های همیشگی خود سعی در تبرئه عملکرد غیرقابل دفاع دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه سیاست خارجی داشت.

«سید حسن نصرالله در شمال اسرائیل حکومت می‌کند» گزارش دیگر این روزنامه است که در آن به سفر «آموس هوکشتاین» فرستاده آمریکا به منطقه که متولد اراضی اشغالی است اشاره شده است.

روزنامه «هاآرتص» نوشت: «تلاش‌های هوکشتاین بی‌فایده است چرا که حزب‌الله لبنان از شرط اول و اصلی خود درباره توقف جنگ غزه در ازای توقف جنگ در شمال کوتاه نمی‌آید. توافق با حزب‌الله از مسیر غزه می‌گذرد.»

در حالی که حملات گسترده حزب‌الله لبنان به شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی ادامه دارد و تل‌آویو توانایی مقابله با این حملات را ندارد، رسانه‌های عبری گزارش دادند، این حزب‌الله لبنان است که بر شمال اراضی اشغالی حکومت می‌کند، نه دولت نتانیاهو.

کیهان نوشت: اظهارات خلاف واقع محمد جواد ظریف درباره برجام و تحریم‌ها، تعجب توام با تأسف ناظران را از این حجم خلاف‌گویی و تحریف برانگیخت.

به نظر می‌رسد فراتر از رقابت‌های انتخاباتی، یک جریان آفت زده دنبال آن است که موفقیت‌های ایران در عبور از تحریم‌های آمریکا را برای طرف آمریکایی فاکتور کند و طرف ایرانی را در موضع ضعف و انفعال نشان دهد!!

#دکه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 روی بد خودرو به بورس

🔺دوشنبه شب، صورت‌های مالی تلفیقی حسابرسی‌‌‌‌‌نشده ایران‌خودرو روانه کدال شد و بررسی اعداد و ارقام مندرج در صورت‌های مالی ایران‌خودرو نشان می‌دهد که ایران‌خودرو در سال‌مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، به ازای هر سهم ۱۲۳‌تومان زیان محقق کرده‌است.

🔺حاصل فعالیت ایران‌خودرو در سال‌گذشته، زیان ۳۷‌هزار و ۹۳‌میلیارد و ۶۷‌میلیون‌تومانی بوده‌است.

🔺این در حالی است که به‌تازگی مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق‌بهادار گفته بود؛ شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا تا تیرماه سال‌۱۴۰۴ فرصت دارند تا از شمولیت ماده‌۱۴۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت خارج شوند تا مشمول لغو پذیرش نشوند.

🔺همین موضوع معاملات روز گذشته شرکت ایران‌خودرو را تحت‌تاثیر قرار داد و نماد خودرو در محدوده صف‌فروش کار خود را  به اتمام رساند.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹بانک‌مرکزی: رشد اقتصادی ۱۴۰۲ با نفت ۴.۵درصد و بدون نفت ۳.۶درصد شد/ سهم قابل توجه بخش نفت در رشد اقتصاد

🔺به گزارش بانک‌مرکزی، رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ با نفت و بدون نفت به ترتیب ۴.۵ و ۳.۶درصد بوده است.

🔺مانند مقاطع گذشته، بیشترین سهم رشد در گروه‌های مختلف مربوط به بخش نفت بوده است.

🔺بر این اساس سهم بخش نفت از رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲، ۱.۲درصد بوده است.

🔺همچنین بخش نفت و گاز نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد ۱۴.۷درصدی را ثبت کرده است.

🔺رشد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص نیز در سال ۱۴۰۲، ۷.۲درصد بوده است.

🔺به گفته اقتصاددانان، تشکیل سرمایه نقشی اساسی در رشد باکیفیت و ماندگار در اقتصاد کشور دارد و طبق پژوهش‌ها برای رشد اقتصادی ۴.۳درصدی، باید سالانه ۱۵درصد رشد سرمایه‌گذاری در کشور اتفاق بیفتد.

🔺با توجه به این آمارها به نظر می‌رسد انتظاری برای رشد بالا و مبتنی بر تشکیل سرمایه در سال‌های آینده کشور نباید وجود داشته باشد.

🔺نکته مهم دیگر تفاوت میان آمارهای اعلام شده از سوی بانک‌مرکزی و مرکز آمار است که پیش از این نیز بارها تکرار شده بود.

🔺در همین راستا پیش از این مرکز آمار رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ را با نفت را ۵.۷ درصد و بدون نفت ۳.۴ اعلام کرده بود که رشد با نفت بیشتر از عدد بانک مرکزی و رشد بدون نفت کمتر از آن بوده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد pinned «🔹بانک‌مرکزی: رشد اقتصادی ۱۴۰۲ با نفت ۴.۵درصد و بدون نفت ۳.۶درصد شد/ سهم قابل توجه بخش نفت در رشد اقتصاد 🔺به گزارش بانک‌مرکزی، رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ با نفت و بدون نفت به ترتیب ۴.۵ و ۳.۶درصد بوده است. 🔺مانند مقاطع گذشته، بیشترین سهم رشد در گروه‌های مختلف مربوط…»
روزنامه دنیای اقتصاد
🔹 راستی‌آزمایی ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخاباتی(۱) / رشد اقتصادی ۸درصدی 🔹قاضی‌زاده هاشمی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مناظره اقتصادی دوشنبه شب گفت: «برای رشد اقتصادی هشت درصد نیازمند سرمایه‌گذاری حدود ۲۵۰ میلیارد دلاری هستیم و جدی‌ترین کاری که باید…
.
🔹 راستی‌آزمایی ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخاباتی(۲) / اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران چه بوده است؟

🔹در میان نامزدهای ریاست جمهوری نظرات مختلفی در حوزه تجارت خارجی و اثر تحریم‌ها بر شرایط اقتصادی کشور مطرح شده است.

🔹برخی نامزدها به آسیب دیدن مصرف‌کنندگان از ممنوعیت واردات و تحریم‌های خارجی تاکید کردند و برخی دیگر تقویت ظرفیت‌های تولیدی و خودکفایی را راه‌حل این معضل دانستند.

🔺پژوهش‌ها نشان می‌دهد بر خلاف ادعای برخی نامزدهای انتخاباتی تحریم آثار منفی رفاهی بسیار شدیدی را بر کشور تحمیل کرده است.

🔹نتایچ پژوهش‌ها نشان می‌دهد با توجه به کشش‌ناپذیری عرضه داخلی، امکان جایگزینی واردات محدود بوده، از این رو، اثرات هزینه‌ای تحریم بر اثرات درآمدی آن غالب است.

🔹تحت این شرایط، نسبت بیشتری از خانوارها در گروه فقیر قرار می گیرند. سوال مهم این است که در این شرایط چرا برخی نامزدهای ریاست جمهوری تحریم را مسئله ای مهم در اقتصاد کشور تلقی نمی‌کنند؟

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #راستی_آزمایی #صحت_سنجی #نامزدها #تحریم

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بهادری جهرمی: لایحه اصلاح ساماندهی صنعت خودرو تصویب شد

سخنگوی دولت گفت:

🔹️لایحه اصلاح ساماندهی صنعت خودرو امروز در دولت تصویب شد برای واردات خودروهای روز جهانی بود؛ در قانون موجود سختگیری‌هایی هست در لایحه دولت پیشنهاد اصلاح شده تا امکان واردات باشد همزمان پیش‌بینی شده منابعی برای شرکت‌های دانش بنیان در حوزه خودرو در نظر گرفته شود.

🔹در امتداد توسعه روابط دیپلماتیک و مسیری که شهد رییسی و امیرعبداللهیان پیگیری کردند سعی کردیم سفرها متوقف نشود هم سرپرست وزارت خارجه و هم تعدادی از وزرا در روزهای آتی سفرهایی دارند./ایرنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 «شعارهای نامزدها با زندگی مردم تناسب ندارد»

محسن زنگنه، نماینده تربت‌حیدریه:

🔹نشنیدم که کاندیداها برنامه خاصی داشته باشند البته جز اینکه آقای زاکانی اعلام کردند به‌جای پول اعتبار طلا به افراد بدهیم، اما با چه مبنایی؟!

🔹البته به نظر من ما برنامه داریم و در حال حاضر باید مردم بسنجند که کدام یک از این کاندیداها می‌توانند برنامه را اجرا کنند.

🔹کاندیداها باید اعلام کنند که آیا به تک نرخی شدن ارز یا افزایش قیمت بنزین باور دارند یا خیر؟

🔹از سوی دیگر آیا اعتقادی به افزایش حقوق‌ها متناسب با تورم دارند‌؟ و اگر بله منابع آن از کجا باید تامین شود؟

🔹ضمن اینکه کاندیداها باید در دامنه اختیارات رئیس‌جمهور صحبت کنند. برنامه‌های کاندیداها منسجم نبود.

حسنعلی اخلاقی امیری، نماینده مشهد:

شعارهایی که برخی از کاندیداها مطرح می‌کردند با آنچه امروز مردم در زندگی‌شان با آن درگیر هستند، تناسب ندارد.

🔸کاندیداها باید به سراغ راهکارهای عملیاتی بروند.

جواد نیک‌بین، نماینده کاشمر در مجلس:

🔹اگر مناظرات چالشی‌تر، کاربردی‌تر و مصداقی‌تر باشد به حضور و مشارکت بیشتر مردم کمک می‌کند. بهتر است که مناظرات به صورت دوبه‌دو برگزار شود نه به شکل کنونی و با حضور ۶ کاندیدا.

عبدالوحید فیاضی، نماینده نور و محمود‌آباد:

🔸کسانی‌که نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شوند باید در حوزه حکمرانی تئوری داشته باشند و صاحب‌نظر باشند. به نظر می‌رسد در حوزه حکمرانی دست برتری در میان کاندیداها وجود نداشت.

🔸رئیس‌جمهور، رهبر حوزه اجرا است و باید نگاه و اندیشه‌ای فراتر از کارشناس داشته باشد، اما این موضوع را در کاندیداها ندیدم.

🔸به نظر می‌رسد جلیلی و قالیباف برنامه داشتند. آقای پزشکیان در بخش‌هایی جاذبه‌های خاص خودش را دارد، اما خیلی از توانمندی‌هایش را نتوانسته بروز دهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نامزدها #مناظره #نمایندگان_مجلس #انتقاد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
قرعه‌کشی ۴ مناظره تلویزیونی برگزار شد

🔸قرعه‌کشی ۴ مناظره با حضور نمایندگان نامزدهای ریاست‌جمهوری برگزار شد و صندلی هر یک از آن‌ها در مناظرات مشخص شد

2️⃣مناظره دوم

شماره یک قاضی زاده هاشمی
شماره سه پورمحمدی
شماره پنج پزشکیان
شماره دو قالیباف
شماره چهار زاکانی
شماره شش جلیلی

3️⃣مناظره سوم

شماره پنج قاضی زاده هاشمی
شماره شش زاکانی
شماره یک پورمحمدی
شماره دو قالیباف
شماره سه پزشکیان
شماره چهار جلیلی

4️⃣مناظره چهارم

شماره یک  قالیباف
شماره سه قاضی زاده هاشمی
شماره چهار پورمحمدی
شماره شش زاکانی
شماره دو پزشکیان
شماره پنج جلیلی

5️⃣مناظره پنجم

شماره دو زاکانی
شماره پنج قالیباف
شماره سه جلیلی
شماره یک قاضی زاده هاشمی
شماره شش پزشکیان
شماره چهار پورمحمدی

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
📈نبض بازار طلا و سکه امروز

🛍درصد تغییرات، نسبت به قیمت‌های روز گذشته محاسبه شده است

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خاندوزی: تجربه تلخ دهه 90 از صفحه تاریخ اقتصادی کشور پاک نخواهد شد/ اقتصاد در سه سال اخیر رشد ثبات را تجربه کرد

وزیر اقتصاد پس از جلسه هیات دولت:

🔹در ۸ سال پایان دهه ۱۳۹۰ تولید ناخالص داخلی فراز و فرود داشته و غیرقابل پیش‌بینی بود و در دوره رکود قرار داشتیم.

🔹️روند نرخ رشد اقتصادی سالانه کشور در دهه ۱۳۹۰ پرنوسان بود و علیرغم بهبود کوتاه‌مدت در سال‌های ۹۵ و ۹۶، یک اقتصاد شکننده شکل گرفت و نرخ رشد اقتصادی پایین رفت.

🔹عملکرد سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ حکایت می‌کند که اقتصاد ایران نرخ رشد اقتصادی باثبات در حوالی عملکرد بلندمدت خود رسیده است. بانک جهانی از عبارت "رشد پایدار و تاب‌آور" برای مسیر حرکت اقتصادی دولت بکار برده و این مسیر را تایید کرده است.

🔹️حرف های احساسی با واقعیت ها و اعداد و ارقام مراجع رسمی کشور فاصله زیادی دارد.

🔹️کشورداری اساسا با حرف‌های رمانتیک شدنی نیست و تجربه عملی و محقق شده است که در سابقه و تاریخچه عملکردی دولت ها باقی خواهد ماند.

🔹️اقتصاد ایران با وجود همه فشارها و تحریم ها و تهدیدها توانسته با سیاست های سه سال اخیر از دام رکود خارج شود.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 مناظره اول از لنز تحریریه (1) / مناظره بی‌رمق

✍🏻 پویا جبل‌عاملی/ سردبیر روزنامه «دنیای اقتصاد»

🔹در یک کلام مناظره اقتصادی نامزدهای ریاست‌جمهوری راضی‌کننده نبود.

🔹کسی که در مسند رئیس دولت می‌نشیند باید اولا ذهن منسجمی داشته و ثانیا تصویر خوبی از ریشه مشکلات و چگونگی برطرف شدن آن داشته باشد و در عین حال بتواند نشان دهد چرا راه‌حل‌های رقبا جواب نمی‌دهد.

🔹انسجام از شناخت مشکل تا ارائه راه‌حل، آن گمشده‌ای است که کارشناسان حوزه اقتصاد در مناظره دیشب به دنبال آن بودند و احتمالا کسی آن را نیافته است.

🔹در عین حال که اگر متولیان با این مناظره به دنبال افزایش مشارکت بودند، مانند آنچه در سال‌های ۱۳۸۸ یا ۱۳۹۲ رخ داد، باید گفت به این مقصود نرسیده‌اند، چرا که هیچ‌گونه تضاد و تعارض محسوسی بروز پیدا نکرد و اندک اختلاف‌ها نیز نتوانست زمینه بحث بیشتر میان کاندیداها را فراهم کند
.
🔹شاید در اینجا نقش مجری برای یافتن این شکاف‌ها و پرسش مستقیم از کاندیداها برای مناظرات بعدی بتواند کمک‌کننده باشد.

🔹از سوی دیگر مناظره نشان داد که نامزدها برای رفع ابرچالش‌ها نیاز دارند بیشتر به صحبت‌های مشاوران خود گوش فرادهند یا آنکه برخی از آنان باید حتما در ترکیب تیم اقتصادی خود تجدید‌نظر کنند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #مناظره #تحریریه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥قالیباف: تا زمانی که تورم کاهش پیدا نکرده و به اندازه افزایش حقوق نیامده این فاصله را برای جامعه جبران می‌کنم

نامزد دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری در اجتماع زنان پیشران پیشرفت ایران:

🔹️امروز دغدغه خانواده ما این است که یک خانواده برای ازدواج مشکل در تامین وسایل نداشته باشد

🔹در کنار 2100 کیلوکالری در کالاهای اساسی و 5 6 قلم کالای برقی با کالابرگ تامین می‌کنیم که تورم بر روی آن تاثیر نداشته باشد

🔹در حوزه آسیب‌ها و ظلمی که ممکن است به زنان ما در محیط خانواده شود، ما لایحه مقابله با ظلم و ناامنی زنان را در صحن مجلس رسیدگی می‌کنیم و با آغاز مجلس جدید نهایی خواهد شد. در حوزه این آسیب‌ها مرکز مداخله بحران خانواده در شهرداری انجام دادیم.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 روابط نظامی و راهبردی روسیه و کره‌شمالی به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده

🔺ولادیمیر پوتین، دیروز برای دیدار با رهبر کره‌شمالی به این کشور سفر کرد.

🔺این دومین دیدار آنها در ۹ماه گذشته است؛ زیرا دو کشور روابط نظامی خود را گسترش داده‌اند و کره‌شمالی با ارائه تسلیحات به مسکو، در پی تقویت رابطه با روس‌ها است.

⭕️ سفر این هفته که از روز سه‌شنبه آغاز شده است، اهمیت استراتژیک فزاینده کره‌شمالی برای پوتین، به‌ویژه توانایی این کشور در تامین سلاح‌های متعارف مورد نیاز برای جنگ در اوکراین را برجسته می‌کند.

🔺کیم سپتامبر گذشته با پوتین دیدار کرد و دوره جدیدی از روابط بین دو کشور را آغاز کرد. برای کیم، این لحظه نادری بود که کشورش، به‌عنوان متحد مورد توجه قرار می‌گرفت.

⭕️ کره‌شمالی اصلا در غرب محبوب نیست و این اتحاد می‌تواند برای آنها قابل توجه باشد. برای روسیه هم این تقویت روابط با کشوری است که مهمات بسیار مورد نیاز آنها را برای جنگ در اوکراین فراهم می‌کند.

🔺با طولانی شدن جنگ در اوکراین، روسیه به تسلیحات متعارف به‌ویژه گلوله‌های توپخانه نیاز فوری پیدا کرده است.

🔺کره‌شمالی چیزهای زیادی برای ارائه دارد. در مقابل، کیم می‌خواهد سیستم‌های تسلیحاتی خود را ارتقا دهد و روسیه فناوری‌های نظامی پیشرفته و سایر کمک‌ها را در اختیار این کشور قرار دهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #پوتین #کیم #روسیه #کره_شمالی #روابط_نظامی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥زاکانی: حجاب امر شرعی و قانونی است/ ما با مذاکره مشکل نداریم و استقبال می‌کنیم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری:

🔹حجاب امر شرعی و قانونی است. در نهایت احترام باید با مردم رفتار کرد حتی کسی که جرم می‌کند چون قانون اساسی ماست. لذا موضوع حجاب کاملا شفاف است.

🔹من اینترنت را یک موهبت می‌دانم. ما فکر، قابلیت و توانمندی در حوزه محتوا داریم و می توانیم به بهترین نحو در اختیار دیگران قرار دهیم.

🔹لذا ما بهترین استفاده از اینترنت خواهیم کرد. شبکه فیبر نوری را تا درب منازل خواهیم برد و سرعت اینترنت را چندین برابر می‌کنیم. به بهترین نحوی مردم را ثروتمند خواهیم کرد.

🔹️ما با مذاکره مشکل نداریم و از آن استقبال می‌کنیم. همه دنیای غرب، آمریکا و سه کشور اروپایی نیستند.

🔹️ما قائل به احترام متقابلیم و علاوه بر آن به قدرت شرق اعتقاد داریم که خودمان جزو آن هستیم.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 احساس‌سنجی در بورس

🔺بازار مشتقه که در ایران به‌تازگی ظهور کرده است، شرایط متفاوتی نسبت به بازارهای جهان دارد.

🔺اولین تفاوت عمق معاملات این بازار است. درحالی‌که ارزش معاملات بازار مشتقه به واسطه تنوع ابزارهای آن، چندین برابر ارزش معاملات بازارهای نقدی در جهان است، در ایران اما ارزش معاملات این بازار عمدتا حوالی 300میلیارد تومان است که حدود 5درصد ارزش معاملات بازار نقدی سهام است.

🔺دوم آنکه ابزارهای متنوعی در بازار ایران نسبت به بازارهای جهانی وجود ندارد. هرچند در بورس کالا تنوع بسیار بالاست، اما در بازار سهام صرفا اختیار معامله چند سهام مشخص معاملات بالایی را تجربه می‌کنند.

🔺علاوه بر این، نسبت ارزش معاملات، حجم و موقعیت‌های بازار در اختیار فروش‌های بازار ایران به‌شدت نسبت به اختیار خرید، اندک است.
این در حالی است که ارزش معاملات اختیارهای فروش در چند سال اخیر به‌شدت افزایش یافته است.

🔺برخی از نمادها در بازار اختیار فروش پرمعامله و با ارزش بالا دارند. «خودرو» و «اهرم» دو نمادی هستند که در ارزش معاملات اختیارهای فروش پیشتاز هستند. 

🔺به دلایل مذکور برای طراحی این شاخص در ایران ناچار به استفاده از نماد «اهرم» هستیم.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ترامپ: در دوران جو بایدن فاسد، جهان در آتش است، مرزهای ما باز است، تورم بیداد می کند، اروپا در هرج و مرج است، خاورمیانه در حال فروپاشی است، ایران جسورتر می شود، چین در حال پیشروی است و بدترین، بی کفایت ترین و فاسدترین رئیس جمهور تاریخ، ما را به سمت جنگ جهانی سوم می کشاند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
📈 نبض بازار ارز امروز

🛍 درصد تغییرات، نسبت به قیمت‌های روز گذشته محاسبه شده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
🔹آغاز ضعیف بورس پس از تنفس یک روزه 🔺دنیای اقتصاد:نماگر اصلی بازار سهام پنجم خردادماه کانال 2میلیون و 100 هزار واحد را از دست داد اما همچنان نیروی عبور از این مرز روانی را پیدا نکرده است. 🔺شاخص کل در جریان داد و ستدهای روز سه‌شنبه به کف کانال 2میلیون واحد…
بی‌تفاوتی سهامداران به بورس

🔺دنیای اقتصاد: آخرین روز معاملاتی خردادماه در حالی سپری شد که شاخص کل با افزایش 0.39 درصدی،اندکی افزایش ارتفاع داد و جامه سرخ را از تن درآورد.

🔺اما با پایان یافتن آخرین روز معاملاتی هفته،مجددا شاهد خروج پول حقیقی 169 میلیارد تومانی بودیم و تحرکات ناچیز دماسنج اصلی بازار نتوانست مانع از خروج سهامداران خرد شود.

🔺در این روز ارزش معاملات خرد با افزایش 41 درصدی به سطح 2187 میلیارد تومان رسید.شاخص کل در روز چهارشنبه پس از فراز و فرود فراوان به سطح 2میلیون و 44هزار واحد رسید.

🔺بازار سهام امروز نیز با محدودیت دامنه‌نوسان کار خود را پایان داد و باید دید در هفته آینده چه سمت و سویی خواهد گرفت.

🔺بورس در هفته‌‌های اخیر مسیری پر پیچ و خم را برای عبور از بحران طی کرده اما همچنان نتواسته موفق به کسب بازدهی مثبت شود و جایگاه خود را در بین مردم پیدا کند.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹«اکوایران» پیگیری کرد؛ 200 هزار مسکن کجا ساخته شد؟

🔺دنیای‌اقتصاد:
چند روز پیش کانال تلگرامی روزنامه دنیای‌اقتصاد با طرح این پرسش که «آدرس 200 هزار واحد مسکونی کلنگ‌زنی شده در تهران کجاست؟»، نوشت: آدرس این 200 هزار واحد مسکونی که به نام مسکن حمایتی یا بخشی از طرح مسکن ملی، گفته شده که کلنگ‌زنی شده، کجاهای شهر تهران است؟

🔺روز گذشته «اکوایران» برای پاسخ به این پرسش-و با توجه به اینکه شهرداری هنوز اسامی کامل مناطق و محله‌هایی را که این ۲۰۰‌ هزار واحد مسکونی در آنها ابتدای خرداد ماه کلنگ‌زنی شد منتشر نکرده است- با یکی از مسولان قرارگاه مسکن در شهرداری تهران گفت‌‌وگو کرد.
براساس گزارش اکوایران، هفته نخست خرداد ماه کلنگ 200 هزار واحد مسکونی در تهران به زمین زده شد. به گفته مدیران شهری این واحد های مسکونی در ۹۲ نقطه شهر است که بخشی از این آمار به ساخت ۲۴ شهرک الگو قرار دارند.

🔺مهدی هدایت؛ مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفت و‌گو با اکوایران اعلام کرد این واحدها بیشتر در مناطق جنوبی از جمله مناطق ۲۱،۲۲،۱۵،۱۹،۱۸ و ۲۰ قرار دارند .

🔺او تاکید می‌کند تمام این پروژه‌های ساختمانی مجوزهای قانونی ساخت را دریافت کرده‌اند.

🔺با این حال خبرنگار «اکوایران» گزارش می‌دهد، برخی اعضای شورای شهر تهران معتقدند برخی از این پروژه‌ها به دلایلی نمی‌تواند مجوز کمیسیون ماده 5 را دریافت کند.

🔴پرسش «دنیای اقتصاد» درباره ساخت 200 هزار مسکن را از اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #مسکن #تهران #شهرداری

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/27 02:51:12
Back to Top
HTML Embed Code: