Telegram Web Link
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت:

اختلال اینترنت بین‌الملل به دلیل قطعی گسترده در مسیر اروپا

🔹متاسفانه به دلیل قطعی گسترده در مسیر اروپا، ارتباطات بین‌الملل کشور به حجم ۳ ترابیت بر‌ثانیه تحت تاثیر قرار گرفته است، همکاران من در شرکت ارتباطات زیرساخت به طور جدی پیگیر موضوع هستند.

🔹۴۰۰ گیگابیت برثانیه چند دقیقه پیش بازیابی شد.

🔹لازم به ذکر است که قطعی‌ها از مسیرهای مختلف در کشورهای رومانی و صربستان اتفاق افتاده است، بابت اختلال ایجاد شده در سرویس شهروندان پوزش می‌طلبم، امیدوارم بقیه ظرفیت‌ قطع شده هم هر چه زودتر بازیابی شود.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کمدی‌ترین عکس هفته

⚽️ اینکه ورزشگاه درست و حسابی نداشته باشیم، چمن هموار و به‌دردبخور در کل مملکت پیدا نشود، وی‌ای‌آر مورد استفاده در ایران با تمام جهان فرق داشته باشد، کیفیت پوشاک تیم‌های‌مان ضعیف باشد، قدرت میزبانی از هیچ تورنمنت مهمی را نداشته باشیم و خیلی مسائل دیگر، کاملا برای ما عادی شده، اما اینکه حتی خط‌کشی وسط زمین هم کج‌ومعوج باشد، انصافا حیرت‌ا‌نگیز است و نشانه‌ای از «بی‌حس» شدن آدم‌های این فوتبال تلقی می‌شود.

⚽️ این یعنی رسیده‌ایم به مرحله‌ای که دیگر هیچ چیز مهم نیست و مسائل به رفع تکلیفی‌ترین شکل ممکن انجام می‌شود.

⚽️ نمایی از خط‌کشی بسیار عجیب زمین مسابقه در دیدار تیم‌های دسته دومی فولاد هرمزگان و شهدای بابلسر. ظریفی نوشته بود وقتی وضع لیگ برتر این‌طوری است، در لیگ یک و دو که فقط خدا باید به فریاد برسد!

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فوتبال #زمین_فوتبال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎄تم اقتصادی سفرهای کریسمس / مردم می خواهند هزینه ها را کاهش دهند

🔹 «دنیای اقتصاد» نوشت:

🔹حاکم شدن «تورم» بر اقتصاد جهان و تاثیر مستقیم آن بر معیشت مردم در کشورهای پیشرو همچون آمریکا، باعث شده تا سفرهای تعطیلات پیش رو، تم اقتصادی پیدا کند.

🔹83 درصد از مسافران، برنامه‌های تعطیلات خود را طوری تنظیم می‌کنند که بر مدت زمان سفر، انتخاب محل اقامت و فعالیت‌ها تأثیر می‌گذارد.

🔹هزینه‌های بالای سفر و نگرانی‌های مداوم اقتصادی، تصمیمات آن‌ها را مطابق با تغییرات قابل توجه بودجه در سطوح مختلف درآمد و نسل‌ها شکل می‌دهد.

🔹بر اساس نظرسنجی جدید شرکت مشاور مالی بانکریت (Bankrate)، 4 نفر از هر 5 مسافر تعطیلات (83 درصد) در حال یافتن راه‌هایی برای صرفه‌جویی در هزینه سفر در این فصل هستند.

🔹هزینه پرواز و اقامت در هتل یا اجاره کوتاه مدت در تعطیلات زیاد است و شاید به همین دلیل است که تنها 8 درصد از مسافران تعطیلات قصد پرواز دارند.

🔹 11 درصد در هتل یا اجاره کوتاه مدت برای روز شکرگزاری اقامت می‌کنند و تنها 14 درصد قصد سفر هوایی یا اقامت در هتل برای تعطیلات دسامبر دارند و برخی از مسافران تعطیلات قصد دارند از کارت اعتباری برای پرداخت هزینه سفر خود استفاده کنند.

🔺کاهش هزینه‌ها سنت جدیدی است که در سفرهای پیش رو جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها ایجاد شده است، تا آنجا که مسافران تعطیلات به دلیل «تورم»، تغییرات خاصی در برنامه‌های خود ایجاد می‌کنند.

🔹البته علی‌رغم نگرانی‌های اقتصادی، مردم همچنان در حال سفر هستند، اما آنها متفاوت سفر می‌کنند.

🔹بسیاری از مسافران گذراندن روزهای کمتر دور از خانه، انتخاب اقامتگاه‌های ارزان‌تر و رانندگی به جای پرواز را انتخاب می‌کنند، زیرا آنها نمی‌خواهند سفر را به طور کامل نادیده بگیرند، اما مایلند هزینه را کاهش دهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #گردشگری #گردشگری_بین‌المللی #تورم #تورم_در_آمریکا #سفر_اقتصادی_آمریکایی‌ها

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
گروسی: از تاسیسات فردو و نطنز بازدید می‌کنم

🔹مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی : فردا مرحله بسیار مهمی از این سفر را خواهیم داشت، زیرا قصد دارم از تأسیسات مهمی در فردو و نظنز بازدید کنم که این امر به من کمک خواهد کرد تصویر کاملی از تکامل برنامه هسته‌ای ایران به دست آورم./مهر

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_iri
دیدار پزشکیان با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

🔹رئیس‌جمهوری اسلامی ایران: امروز دنیا به این باور رسیده که ایران بدنبال صلح و امنیت در جهان است. آمادگی خود را برای همکاری و همگرایی با این نهاد بین‌المللی به منظور رفع ابهامات و شبهات ادعایی درباره فعالیت صلح آمیز هسته‌ای کشورمان اعلام می‌کنیم.

🔹گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: تعامل خوب ایران و آژانس شیطنت‌ها علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را خنثی خواهد کرد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
. 🔴 توصیه‌های کلیدی برای سرمایه‌گذار ایرانی حسین سلاح‌ورزی؛ فعال اقتصادی توصیه شماره‌۴: توجه به نرخ بهره بانکی 🔹زمانی‌که نرخ بهره بانکی بالا می‌رود، سرمایه‌گذاران به‌دنبال گزینه‌‌‌‌‌‌هایی هستند که سودی بالاتر از نرخ بهره به‌دست آورند، در غیر‌این‌صورت، نگهداری…
.
توصیه‌های کلیدی برای سرمایه‌گذار ایرانی

حسین سلاح‌ورزی؛ فعال اقتصادی

✔️ توصیه شماره‌۵: استفاده از دارایی‌های ثابت مانند املاک

🔹در یک اقتصاد تورمی، سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات به‌عنوان یکی از امن‌‌‌‌‌‌ترین راه‌های حفظ ارزش دارایی‌ها شناخته می‌شود.

🔹دارایی‌های ثابت مانند املاک به دلیل فیزیکی‌بودن و داشتن کاربرد عملی (مانند مسکن، فضای تجاری و...)، همیشه تقاضا دارند. قیمت املاک معمولا به موازات تورم افزایش می‌یابد و این موضوع به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا ارزش دارایی‌های خود را حفظ کنند و حتی به سود برسند.

🔹در ایران هر زمان که نرخ تورم افزایش می‌‌‌‌‌‌یابد، سرمایه‌گذاری در املاک به‌‌‌‌‌‌طور طبیعی بیشتر می‌شود.

🔹برخلاف سهام یا ارز که ممکن است تحت‌تاثیر عوامل مختلف کاهش یابند، ارزش املاک به‌‌‌‌‌‌طور طبیعی با تقاضا افزایش می‌‌‌‌‌‌یابد.

🔹تقاضا برای املاک، به‌ویژه در مناطق شهری و پرجمعیت، همواره وجود دارد و این امر باعث رشد مداوم قیمت‌ها در طول زمان می‌شود.

مزایای سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات

۱.‌حفظ ارزش دارایی در‌برابر تورم
۲.‌کسب درآمد پایدار از طریق اجاره
۳.‌ثبات نسبی نسبت به سایر بازارها

🔹سرمایه‌گذاران می‌توانند سرمایه خود را در املاک مسکونی، تجاری و زمین تقسیم کنند. این تنوع به کاهش ریسک‌های احتمالی کمک می‌کند.

🔹املاکی که در مناطق پرتقاضا و نزدیک به زیرساخت‌های شهری قرار دارند، معمولا با افزایش ارزش مواجه می‌شوند.

🔹املاک دارایی‌هایی با نقدشوندگی پایین هستند، بنابراین سرمایه‌گذاران باید بخشی از سرمایه خود را به دارایی‌های نقدشونده‌‌‌‌‌‌تر مانند طلا یا اوراق‌بهادار اختصاص دهند تا در مواقع ضروری امکان دسترسی سریع به پول نقد داشته باشند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #سرمایه_گذاری #مسکن #املاک

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بلایی که فیلترینگ بر سر تجارت غیرنفتی می آورد

🔹تجارت آنلاین بر بستر شبکه‌های اجتماعی و اینترنت در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و از 1.3‌درصد کل تجارت کشور در سال‌1396 به 5‌درصد در سال‌1400 رسیده‌است.

🔹از نگاه فعالان اقتصادی، اثرات منفی سیاست قطع دسترسی به سرورهای خارجی اینترنت بر تجارت غیرنفتی محرز است. اثر این سیاست بر افت صادرات بیش از واردات خواهد بود.

🔹بازاریابی و سرعت انتقال اطلاعات کالا بین صادرکننده و مصرف‌کننده، تحت‌تاثیر مستقیم اینترنت است.

🔹در کوتاه‌مدت اثرپذیری اقلامی همچون محصولات کشاورزی قابل‌توجه است؛ اما در طولانی‌مدت این اثرپذیری را در اکثر اقلام می‌توان دید.

🔹حدود 78‌درصد از کسب کارهای اینترنتی کشور در سال‌1401 در کنار سایت خود از کانال شبکه‌های اجتماعی عمدتا خارجی نیز استفاده کرده‌اند.

🔹«پر ترافیک ترین» شبکه‌های اجتماعی غیربومی در سال‌1401 به ترتیب عبارتند از: پینترست، اینستاگرام، رددیت، لینکدین، یوتیوب، فیس‌بوک و ایکس (توییتر.)

🔹از نظر «تعداد کاربر فعال» سه شبکه اجتماعی غیربومی تلگرام، اینستاگرام و ایکس (توییتر سابق) به ترتیب با 61‌میلیون، 46‌میلیون و 4‌میلیون کاربر فعال، در صدر قرار دارند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فیلترینگ #تجارت

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
انتخاب ترامپ چه ضربه‌ای به اقتصاد جهانی می‌زند؟

🔺دنیای اقتصاد:
اکونومیست سرمقاله این هفته خود را به تاثیری که دونالد ترامپ ممکن است بر اقتصاد جهانی داشته باشد، اختصاص داده است. آنچه از وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور برمی‌آید، ترامپ می‌خواهد جریان جهانی کالا، سرمایه و نیروی کار را تغییر دهد.

🔺اینروزها منتقدان دونالد ترامپ را به انتخاب‌های آشفته و سراسیمه متهم می‌کنند و ادعا می‌کنند به این ترتیب او نمی‌تواند امور را به درستی پیش برد. کابینه ترامپ با سرعت در حال شکل یافتن است و نشریه اکونومیست در مورد اینکه وزارت‌خانه‌های مرتبط با بازرگانی و اقتصاد چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد، ابراز نگرانی می‌کند.

🔺انتصابات اخیر نشان‌دهنده تمایل ترامپ برای ایجاد تغییر در زنجیره تامین، موضع سخت در قبال چین و اهمیت "وفاداری مطلق" است. اکونومیست به این سوال که ترامپ چگونه ممکن است به اقتصاد جهانی ضربه بزند را در سه مرحله پاسخ می‌دهد و توضیح اول را به اهداف ترامپ اختصاص داده است.

🔺تعهد ترامپ به مقررات‌زدایی ممکن است برای رشد خوب باشد اما همه چیز به آسانی وعده دادن نیست و ممکن است گروه دیگر از وعده‌هایش کاملا در تضاد با اهداف اقتصادی باشد، مانند اخراج گسترده مهاجران. همچنین از سوی دیگر ترامپ وعده آزادی هوش مصنوعی از بند مقررات دست‌وپاگیر را داده است. با این حال بدیهی است اجرای سیاست‌های آنقدرها هم ساده نیست.

🔺قسمت دوم جواب اینجاست که دولت او قادر به عمل به وعده‌ها و اعمال تغییرات به یکباره نخواهد بود. به عنوان مثال اعمال تعرفه‌های جهانی فرآیند زمانبری دارد، زیراکه به تایید کنگره یا استفاده از اختیارات ریاست‌جمهوری نیاز دارد.

🔺و در نهایت، همه‌چیز به منش خاص آقای رئیس‌جمهور برمی‌گردد. نحوه گزینش ترامپ امضای خاص خودش را دارد، او به انتخاب گزینه‌های موردعلاقه و سپس دور انداختن آنها معروف است، اکونومیست می‌نویسد نباید از یاد ببریم که اگرچه ترامپ دوست‌هایش را گلچین می‌کند اما در نهایت به هیچکس وابسته نیست.

#دنیای_اقتصاد #اکونومیست #ترامپ #آمریکا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هرگز ندیدم که بودجه‌ای ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان استقراض کند!

مهرداد لاهوتی، نایب‌رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس:

🔹بودجه ۱۴۰۴ از بابت استقراض خیلی نامناسب است. هرگز ندیدم که بودجه‌ای ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان استقراض کند. اما در لایحه بودجه ۱۴۰۴، ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق و ۵۴۲ هزار میلیارد تومان هم از صندوق توسعه ملی استقراض کرده است. بنابراین بودجه سال آینده با استقراض اداره می‌شود.

🔹باید در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس در هنگام بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ دو اقدام انجام شود؛ اول اینکه بودجه‌های غیر‌ضرور را باید حذف کرد. کاهش میزان استقراض نیز می‌تواند به کاهش کسری بودجه کمک کند.

🔹در مجموع به نظر می‌رسد سطح درآمد دولت در کمیسیون تلفیق افزایش پیدا می‌کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #بودجه #کسری_عملیاتی_بودجه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
موضع‌گیری «بنزینی» علی ربیعی، دستیار رئیس جمهور

🔺دنیای‌اقتصاد:
صبح امروز علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در همایش «چالش‌ها و راهکارهای کنترل و مدیریت دیابت»، گریزی به بنزین و مسکن زد.

ربیعی درباره بنزین چنین گفت:

🔺ناچار هستیم که در ارتباط با مسئله بنزین تصمیم‌گیری کنیم. تصمیم‌گیری درباره مساله بنزین، تصمیمی لاجرم است.

🔺هنگامی که موضوع بنزین به یک «مساله اجتماعی» تبدیل نشود، به یک «بحران عظیم اجتماعی» تبدیل می‌شود. 

🔺ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور درباره مساله «مسکن» نیز گفت:

🔺هنگامی که دولت‌ها به علم در ارتباط با پروژه‌های خود توجه نمی‌کنند، سبب گستردن دامی می‌شوند که دولت‌های آینده می‌بایست بر دام مسیر طی شده قرار گیرند و هیچ دولتی نمی‌تواند از این مسیر خارج شود.

🔺به‌طور مثال، مسکن یکی از این مسائل است.

#دنیای‌اقتصاد #دولت #بنزین #مسکن

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 آپارتمان‌‏‌های ۵ میلیاردی تهران کجاست؟

🔹آنهایی که بودجه خریدشان در بازار مسکن تهران حول و حوش ۵ میلیارد تومان است می‌توانند در مناطق ۹ تا ۱۲، واحدهای دوخواب با همین رقم را پیدا کنند.

🔹در حال حاضر متوسط «قیمت پیشنهادی هر متر مربع» آپارتمان ۸۰متری در مناطق ۹ تا ۱۲ رقمی معادل ۶۷ میلیون تومان است.

🔹این رقم از متوسط قیمت مسکن در شهر تهران کمتر است.

🔹قیمت فروشنده‌‌‌ها از ۳۴ میلیون تومان در مترمربع در محله مولوی شروع می‌شود و تا ۹۰ میلیون تومان در بهارستان در نوسان است.

🔹در این مناطق حتی امکان خرید آپارتمان با قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز وجود دارد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
تجربه فوق‌العاده عالیخانی چه بود؟ 👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب: 🔹کار آدم انجام نمی‌شد و می‌خواستم فضای بازتری داشته باشم. من با کشورهای مختلف تماس داشتم، اما پس از مدتی متوجه شدم که نه تصوری که مردم از کار من در آنجا…
بعضی وقت‌ها کارهای شاه هم پیچیده بود

تا قبل از این ماجرا فکر نمی‌کردید وظیفه میهن‌دوستی شما اقتضا می‌کند در نخستین فرصت ممکن شاه را مطلع کنید؟ از این جهت می‌گویم که به هر حال رئیس سازمان امنیتش دارد جلوی نزدیک‌ترین شریک سیاسی ایران بدگویی‌اش را می‌کند.

👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب:

🔹نه، به چندین دلیل. دلیل اولش این است که من نمی‌دانستم به چه دلیلی بختیار دارد‌ این حرف‌ها را به آنها می‌زند.

🔹کاملا ممکن بود خود شاه بخواهد بگوید من می‌خواهم دستگاهم را تصفیه کنم، این دلیل اولش. دلیل دومش این است من که شاه را نمی‌شناختم و دلیل سومش این است که اگر یک کسی یک چیز را به من بگوید، من باید این‌قدر شخصیت داشته باشم که اقلا حرف آن شخص را جایی بازگو نکنم.

🔹وظیفه من[هم] نبود و من را برای چنین کاری کسی نخواسته بود؛ بنابراین از نظر اخلاقی مطلقا قابل قبول نبود که بخواهم بروم حرف او را جایی بزنم و برای رفیقم هم همچنین به خصوص اینکه گفتم واقعا برای ما تعجب‌آور بود؛ من که نبودم در جلسه ولی آن رفیقم که بود برایم تعریف کرد، اما او هم برایش مساله به این صورت بود که خوب اگر بختیار این صحبت را کرده حتما یک دلیلی داشته که دلیلش آن موقع برای ما هیچ روشن نبود.

🔹می‌گویم کاملا ممکن بود که دستور خود شاه باشد که بعضی وقت‌ها کارهای شاه هم پیچیده بود که شاید مخصوصا می‌خواهد یک حرفی بزند که نشان بدهد من می‌خواهم سیاست‌ها را تغییر دهم✍️

✔️ توضیح: برای خواندن قسمت های قبلی این سلسله گفتگوها و یافتن ارتباط بین آنها، هر پست روی پست قبلی ریپلای شده است

#دنیای_اقتصاد #عالیخانی #تاریخ_شفاهی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بزنگاه حساس بازارها

🔺دنیای اقتصاد: شاید بسیاری از تازه‌واردهای بازارهای ارز، سکه طلا و بورس به یاد نیاورند که تا قبل از ورود به هفته نخست مهرماه ،هر سه بازار با معامله‌گران خود کج دار و مریز برخورد کردند.

🔺بعد از این تاریخ بازارهای دارایی وارد فاز جدیدی از تغییرات قیمتی شدند به طوریکه اکنون به نظر می‌رسد دوران فرسایشی برخی از آنها رو به اتمام است.

🔺در سومین هفته آبان‌ماه و بلافاصله بعد از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ،معامله‌گران تغییراتی را در استراتژی معاملاتی خود بکار بستند.

🔺در این هفته بورس با پرواز حدود ۷درصدی در ارتفاع دو میلیون و ۱۴۶ هزار واحد تکیه زد.

🔺از سویی دلار آزاد و سکه طلا با نمایشی متلاطم نسبت به هفته قبل بازدهی منفی را به دست معامله‌گران خود دادند.

🔺دلار آزاد طی هفته جاری ۱.۶۵ درصد عقب نشست و سکه امامی نیز ۲.۶۹ درصد کاهش قیمت را ثبت کرد.

🔺اما اصلی‌ترین متغیر اثرگذار بر روند کنونی بازارها را باید در تغییر ریل برخی سیاستگذاری‌های اقتصادی و اندکی تلطیف فضای سیاسی کشور در هفته مذکور دانست.

🔺با ورود به این وضعیت احتمالا هنوز هستند؛سرمایه‌گذارانی که در انتظار فرصتی برای ورود مجدد به بازارها به ویژه بورس نشسته‌اند.

🔺سوال کلیدی آن است در هفته آینده کدام بازارها موفق به جذب پول‌های سرگردان
خواهند شد؟در چهارمین اپیزود از«پادکست هفتگی رادیو‌ بازار»به این موضوع پرداخته
شده است.

#دنیای_اقتصاد #بورس #دلار #سکه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ایران و آژانس؛ خیلی دور-خیلی نزدیک

🔺دنیای اقتصاد: رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی به تهران سفر و با مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرده که ایران و آژانس در شرایط پیچیده‌تری نسبت به ماه‌های گذشته قرار دارند.

🔺روابط تهران و پایتخت‌های اروپایی پرتنش است. رفت و برگشت حملات مستقیم و غیرمستقیم میان ایران و اسرائیل در جریان است. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دوباره بازگشته و کمتر از دو ماه دیگر وارد کاخ سفید می‌شود و نشست شورای حکام آژانس هفته آینده برگزار خواهد شد و پرونده ایران روی میز قرار دارد.

🔺همه این عوامل از یکسو اهمیت این سفر را نشان می‌دهد و از سوی دیگر دشوار شدن مسائل سیاسی بین ایران و آژانس را بازتاب می‌دهد. حال آنکه دورنمای روشنی هم درخصوص حل و فصل مسائل فنی بین دو طرف وجود ندارد.

🔺️دیپلمات‌ها می‌گویند که قدرت‌های اروپایی در جلسه هفته آینده شورای حکام برای تصویب قطعنامه‌ای جدید علیه ایران تلاش خواهند کرد. این قطعنامه به آژانس اتمی ماموریت خواهد داد که علاوه بر گزارش‌های فصلی عادی خود، گزارش جامع‌تری درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران منتشر کند.

🔺ایران هشدار داده که بلافاصله واکنش نشان خواهد داد. بنابراین صدور این قطعنامه می‌تواند به تشدید اختلافات دامن زند، اگر ایران و آژانس در چارچوب سفر گروسی به تهران و دیدارهای امروز با پزشکیان، عراقچی و اسلامی نتوانسته باشند به یک تفاهم جدید درخصوص آغاز همکاری‌های فنی و پرهیز از مسائل و حواشی سیاسی دست یابند.

🔺مسیر پیش‌روی ایران و آژانس روز چهارشنبه ۳۰ آبان و پس از پایان نشست ۳۵ عضو شورای حکام مشخص خواهد شد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 01:00:14
Back to Top
HTML Embed Code: