Telegram Web Link
🔵 اکران عقاب‌ها بعد از ۴۰ سال! / فیلمی که سعید راد و جمشید هاشم‌پور را ممنوع از کار کرد

🔹فیلم سینمایی «عقاب‌ها» که با بیش از ۱۰میلیون نفر تماشاگر، پربیننده‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است، امروز دوباره روی پرده سینما می‌رود.

🔹چند سالی است که ترمیم فیلم‌های کلاسیک ایرانی از سوی کمپانی‌های داخلی و خارجی مورد توجه قرار گرفته است. این فیلم در سال ۱۳۶۳ تولید شد.

🔹صداها در فیلم با حضور دوبلورهای مطرح سینمای ایران بازسازی شده است.

🔹این فیلم از نخستین و جدی‌ترین فیلم‌ها در حوزه جنگ ایران و عراق است.

🔹«عقاب‌ها» با ۲۱ سال اکران، رکورد طولانی‌ترین اکران سینمای ایران را به نام خود ثبت کرد و در این مدت توانست فروشی بیش از ۱۵۰میلیون‌تومانی داشته باشد.

🔹ساخته شدن فیلمی جنگی توسط یک ارمنی، با بازی سعید راد در نقش خلبان جمهوری اسلامی جنجال به پا کرد.

🔹مهدی فخیم‌زاده: برخی به وزارت ارشاد فشار می‌آوردند و می‌خواستند این فیلم را توقیف کنند و از اکران پایین بیاورند.

🔹در نهایت هم برای خاموش کردن اعتراضات، خاچیکیان و سعید راد و جمشید هاشم‌پور و یکی دیگر از هنرپیشه‌ها به نام ایلخان و همسرش زری برومند را ممنوع‌ از کار کردند.

🔹همین باعث شد سعید راد سال‌ها جلای وطن کند و خاچیکیان و هاشم‌پور هم مجبور شوند مدت‌ها بیکاری را تحمل کنند.

🔹فقط برادران مزینانی بودند که از این ماجرا جان سالم به در بردند و از درآمد پرفروش‌ترین فیلم بعد از انقلاب یعنی «عقاب‌ها» بهره‌مند شدند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فیلم #عقاب_ها

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
خاورمیانه به قطب اول توریسم جهان تبدیل شد 🔹آمارهای هفت ماهه گردشگری بین‌الملل نشان می‌دهد، خاورمیانه با رشد 26 درصدی در مقایسه با سال 2019، همچنان پیشتاز سفرهای بین‌المللی است 🔺این رشد بیش از همه ناشی از تسهیل صدور روادید، سرمایه‌‌‌گذاری در پروژه‌‌‌های…
🔵 خاورمیانه قطب اول توریسم جهان شد

🔹توریسم جهان به سطح پیش از کرونا رسیده و تنها 4 درصد تا رسیدن کامل به سطح 2019 باقی مانده است که چشم انداز سال جاری نشان می‌دهد، تا پایان سال گردشگری بین‌الملل به این هدف خواهد رسید.

🔹با توجه به درآمدهای گردشگری بین‌المللی، ۴۷ کشور از ۶۳ کشور، درآمدهای پیش از همه‌گیری را در ۶ماهه اول سال ۲۰۲۴ بازیابی کرده‌‌‌اند.

🔹آمارهای هفت ماهه گردشگری بین‌الملل نشان می‌دهد، خاورمیانه با رشد 26 درصدی در مقایسه با سال 2019، همچنان پیشتاز سفرهای بین‌المللی است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #گردشگری #گردشگری_بین‌الملل #خاورمیانه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
واردات امسال ۳۳ میلیارد دلار آب خورد

بانک مرکزی اعلام کرد:

🔹از اول فروردین ماه امسال تا امروز چهارم مهرماه، ۳۳ میلیارد و ۱۰۲ میلیون دلار براِی واردات اختصاص داده شده است.

🔹تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۲ میلیارد و ۵۳۲ میلیون دلار بوده است.

🔹برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵ میلیارد و ۶۲۰ میلیون دلار اختصاص داده شده است./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
بانوی عشق و ایثار / امروز سالروز تولد و مرگ هما روستاست

🔹هما روستا، بازیگر سینما و تئاتر، چهارم مهر‌ماه سال ۱۳۲۳به دنیا آمد و چهارم مهر ۱۳۹۲فوت کرد.

🔹روستا در عرصه تئاتر و سینما زنی تاثیرگذار و پیشرو بود و بسیاری از بازیگران مطرح ایران روزگاری شاگرد او و همسرش زنده‌یاد حمید سمندریان بوده‌اند.

🔹او از دانشکده هنرهای دراماتیک بخارست رومانی فوق لیسانس گرفت و در سال ۱۳۴۹ به ایران بازگشت.

🔹اولین تجربه بازیگری‌ هما روستا در ایران بازی در فیلم سینمایی «دیوار شیشه‌ای» به کارگردانی ساموئل خاچیکیان بود ولی خیلی زود از بازیگری در سینما دست کشید.

🔹به دعوت عزت‌الله انتظامی با بازی در نمایش «بازرس» نوشته نیکلای گوگول برای اولین بار در تئاتر ایران روی صحنه رفت و با بزرگانی چون علی نصیریان همبازی شد.

🔹او در دانشکده هنرهای دراماتیک مشغول به تدریس شد و اولین نمایش خود را با نام «باغ‌وحش شیشه‌ای» نوشته تنسی ویلیامز با بازی دانشجویانش روی صحنه برد.

🔹محمدعلی سجادی، کارگردان سینما: «آنچه باید از ایشان بیاموزیم، این بود که تا آخرین لحظه زندگی‌اش برای بودن خود، معنایی قائل بود. همواره تلاش کرد کار خلاقانه انجام بدهد و با اینکه در زندگی‌اش فراز‌و‌نشیب بسیاری داشت، هرگز از کوشش باز نایستاد و برای بودن خود معنایی قائل بود.»

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #هما_روستا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
موضع سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص بیانیه اخیر امارات و آمریکا: جزایر سه گانه بخش‌های لاینفک قلمرو ایران است

🔹ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه درج بندی در بیانیه مشترک روسای دو کشور آمریکا و امارات عربی متحده در تاریخ ۲ مهر ۱۴۰۳ (۲۳ سپتامبر ۲۰۲۴) در خصوص جزایر سه گانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را محکوم کرد.

🔹کنعانی تاکید کرد: جزایر سه گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک بخش‌های لاینفک قلمرو و تمامیت سرزمینی ایران بوده و هرگونه اظهار نظر طرف‌های ثالث در خصوص آنها از اساس باطل و مردود است.

🔹سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: تکرار ادعاهای بی‌اساس امارات در مورد جزایر سه گانه ایرانی و صدور بیانیه های سیاسی این کشور با سایر طرفها، فاقد وجاهت است و خللی در وضعیت حقوقی تعلق این جزایر به ایران و اعمال حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزایر یادشده وارد نمی‌کند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روسیه حادثه معدن طبس را تسلیت گفت

🔹 وزیر امور خارجه روسیه در پیامی به همتای ایرانی خود، جان باختن و مجروح شدن معدنچیان بر اثر انفجار معدن در شهر طبس را تسلیت گفت.

🔹سرگئی لاوروف در پیام تسلیت خود خطاب به سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نوشت: با تأسفی عمیق، از جان باختن دلخراش معدنچیان ایرانی بر اثر انفجار در معدن زغال سنگ در شهرستان طبس مطلع شدیم.

🔹 وزیر امور خارجه روسیه افزود: صمیمانه تسلیت خود را به اقوام، نزدیکان و دوستان قربانیان این حادثه ابراز و برای آسیب دیدگان شفای عاجل آرزو می کنیم./دانشجو

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
افزایش سرمایه‌گذاری صندوق‌های ثروت خاورمیانه در شرکت‌های هوش مصنوعی

💰صندوق‌های ثروت ملی در خاورمیانه، به حامیان اصلی شرکت‌های محبوب فعال در زمینه هوش مصنوعی در سیلیکون ولی تبدیل شده‌‌‌اند.

💰کشورهای نفت‌‌‌خیز مانند عربستان، امارات، کویت و قطر به دنبال تنوع بخشیدن به اقتصاد خود هستند و به منظور کاهش ریسک، به سرمایه‌گذاری‌‌‌های تکنولوژیک روی آورده‌‌‌اند.

💰سال گذشته، بودجه شرکت‌های هوش مصنوعی که توسط صندوق‌های ثروت کشورهای خاورمیانه تامین شده بود، پنج برابر افزایش یافت.

💰بیشتر صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر آنقدر پول ندارند که بتوانند با مبالغ چند میلیارد دلاری شرکت‌هایی مانند مایکروسافت و آمازون رقابت کنند.

💰اما این صندوق‌های ملی مشکلی برای تامین مالی هزینه‌‌‌های هوش مصنوعی ندارند.

💰آنها به نمایندگی از دولت‌‌‌های خود سرمایه‌گذاری می‌کنند که افزایش قیمت انرژی در سال‌های اخیر به این موضوع کمک کرده است.

💰بر اساس گزارش گلدمن ساکس، انتظار می‌رود مجموع ثروت کشورهای شورای همکاری خلیج فارس تا سال ۲۰۲۶ از ۲.۷ تریلیون دلار به ۳.۵ تریلیون دلار افزایش یابد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #سرمایه_گذاری #هوش_مصنوعی #صندوق_ثروت #خاورمیانه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔵 «قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های میان متراژ در مناطق ۲۲گانه تهران- پایان شهریور ۱۴۰۳

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پرسپولیس برنده دربی ۱۰۴ شد

استقلال صفر - پرسپولیس یک

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان: ما هیچ‌گاه به دنبال بمب هسته‌ای نخواهیم بود/آمریکایی‌ها اطلاعات غلط از ما به دنیا مخابره می‌کنند

رئیس‌جمهور در گفت و گو با شبکه سی‌ان‌ان:

🔹آمریکایی‌ها به دروغ می‌گوید که ایران به دنبال بمب هسته‌ای است. آنها اطلاعات غلط از ما به دنیا مخابره می‌کنند.

🔹ایران برجام را پذیرفت و در حال عمل به آن بود، آژانس انرژی اتمی بیشترین نظارت را بر فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران داشت.

🔹به حق و عدالت معتقدم. برای پیاده‌سازی حق و عدالت در منطقه و دنیا نیاز به اصلاحات داریم؛ امکان ندارد همچون گذشته عمل کرد و انتظار تغییر داشت.

🔹عدالت در خیلی از جاها وجود ندارد. باید در جامعه حق همه انسان‌ها بدون در نظر گرفتن نژاد، اعتقاد و جنسیت داده شود.

🔹ما اگر اسلحه و موشک تولید می‌کنیم تنها به دنبال دفاع از خودمان هستیم. در زمان جنگ تحمیلی صدام حسین با حمایت آمریکایی‌ها و برخی کشورهای اروپایی کشور ما را موشک‌باران می‌کردند و ما بی‌دفاع بودیم.

🔹ایران برای اینکه از خود دفاع کند باید قدرت نظامی بالایی داشته باشد تا دشمنان این کشور نتوانند ما را تهدید کنند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
آموزگار از همکاری با اسرائیل استقبال کرد پس سفر خیلی طول کشید؟ 👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب: نه، سه، چهار روز. در همین سه، چهار روز همه این کارها انجام شد؟ 🔹بله، مرتب در تماس بودیم. این صحبت‌های اولیه را کردیم،…
عبدالناصر خطر بزرگی برای ایران بود

شاه بلافاصله از نتایج سفر به اسرائیل مطلع شد؟

👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب:

🔹فوری، فوری. موقع برگشتن به ایران، باز هم شبانه آمدیم به آبادان و صبحش هم رفتیم تهران.

🔹بختیار از فرودگاه یک‌راست رفت حضور شاه که تمام گزارش سفر را بدهد؛ البته برای آنها بیشتر جنبه سیاسی و امنیتی‌اش مهم بود.

🔹این را هم البته باید به شما بگویم که تمام این حرف‌ها و این کاری که می‌کردیم در این شرایط بود که عبدالناصر آن موقع یک خطر بزرگی برای ایران بود.

🔹در خلیج فارس هم به‌شدت مشغول تبلیغات ضد ایرانی بودند؛ عامل‌های زیادی آنجا داشتند که خود من دیده بودم بعضی‌هایشان را✍️

✔️ توضیح: برای خواندن قسمت های قبلی این سلسله گفتگوها و یافتن ارتباط بین آنها، هر پست روی پست قبلی ریپلای شده است

#دنیای_اقتصاد #عالیخانی #تاریخ_شفاهی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ترمز هیجان در بازارها

🔺دنیای اقتصاد: بازار سهام از ابتدای سال تا‌کنون نتوانسته پیشتاز بازارهای موازی باشد و کارنامه منفی ۱.۸۳ درصدی را دست سهامداران داده است.

🔺اما از شهریور روند حرکتی بورس تغییر کرد به طوریکه در جریان داد و ستدهای امروز، بورس مسیر افزایشی را ادامه داد و با رشد هفتگی ۲.۷۶ درصدی به کار خود پایان داد این در حالی است که از سرعت پیشروی همه بازارها در اینروز کاسته شد.

🔺در روز سه‌شنبه همه بازارها بعد از سیگنال جدید نیویورک، تمام قد صعودی شدند با این حال تنها پس از ۲۴ ساعت بازارها از تب و تاب قیمتی افتادند.

🔺مسعود پزشکیان طی سه روزی که از حضورش در نیویورک می‌گذرد، با سخنرانی‌ها و دیدارهایش با مقامات کشورهای مختلف، به بیان سیاست‌های ایران درخصوص آنچه این روزها در جهان می‌گذرد، پرداخت و بر پایبندی ایران به برجام تاکید کرد.

🔺خبر احتمال آغاز مذاکرات و تصویب FATF بازار را امیدوارتر کرده است.این اخبار اسباب رشد اقتصادی و کاهش تورم را فراهم می‌کند.

🔺به تبع آن می توان گفت؛کاهش نرخ بهره نیز در نهایت به بهبود بازار و نسبت P/E می‌انجامد.البته رونق اخیر بازار سهام دلایل بنیادی نیز دارد که وضعیت کنونی را توجیه می‌کند.

🔺ارزش معاملات خرد اکنون از ۴همت عبور کرده است.هرچند رشد ارزش دادوستدهای بازار، سیگنال رونق را مخابره می‌کند، اما به نظر می‌رسد عوامل بنیادی در رشدهای چند روز اخیر دخل و تصرف داشته باشد.

🔺علاوه بر آن واقعی شدن نرخ دلار نیما و کاهش فاصله آن با دلار آزاد نیز می‌تواند موتور بورس را برای بازپس‌گیری سقف ۲.۵میلیونی روشن کند.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مکرون میانجی ایران و غرب می‌شود؟

🔺دنیای اقتصاد:
مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران صبح چهارشنبه در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک در دیدار امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه با اعلام آمادگی ایران برای گفتگو درباره حل مسائل فیمابین از جمله مسئله هسته‌ای خاطرنشان کرد:

🔺ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود. البته ما برای تقویت بنیه دفاعی و توان بازدارندگی خود به شکل متعارف تلاش می‌کنیم و در این راستا وضعت امروز غزه درس عبرتی برای ما و همه کشورهای دنیاست که اگر قوی نباشیم، ممکن است رژیمی جنایتکار اینچنین به ما حمله کند، اما در راستای رفع موانع توسعه ایران، آماده تعامل و گفتگو هستیم.

🔺با توجه به نقش فرانسه بعنوان یکی از اعضای تروئیکای اروپایی طرف برجام و میانجیگری‌هایی که پیشتر این کشور در دوره ترامپ میان ایران و غرب بعمل آورد که البته در آن مقطع ناکام ماند، پاریس می‌تواند در فضای کنونی مجددا این نقش را برعهده گرفته و سیگنال‌های مذاکراتی مخابره شده از سوی طرف‌ها را به یک وضعیت مشخص‌تر و ملموس‌تر تبدیل کند.

🔺با این حال ایران و پایتخت‌های اروپایی همچنان راه طولانی تا رسیدن به دور جدیدی از مذاکرات دارند که مهمترین آن وقفه‌ها و دست‌اندازهایی چون انتخابات آمریکا، جنگ اوکراین و جنگ غزه و تنش‌ها میان اسرائیل و لبنان است که فضا را برای جمع شدن طرف‌ها دور میز سخت و پیچیده کرده است.

🔺آیا مکرون موفق خواهد شد تا بن بست موجود را شکسته و زمینه مذاکرات اولیه برای مدیریت تنش‌ها، سپس محدودسازی تنش‌ها و در نهایت رسیدن به توافق جدید را فراهم کند؟

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دنده معکوس قیمت ها در بازار ارز و سکه

🔻دنیای اقتصاد: در معاملات نقدی روز چهارشنبه ۴ مهر ماه، سکه‌بازان شاهد کاهش قیمت‌ها بودند.

🔻بر اساس شواهد موجود، قیمت سکه امامی که روز گذشته با شکستن رکورد قبلی خود به کانال ۴۶ میلیون تومان رسیده بود، امروز روند اصلاحی را آغاز کرد.

🔻به این ترتیب، قیمت سکه امامی امروز این کانال را از دست داد و در عصر با قیمت ۴۵ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان به فروش رسید.

🔻این کاهش قیمت تنها به سکه امامی محدود نشد و سایر انواع سکه نیز برخلاف روز گذشته ارزان‌تر شدند.

🔻بنابراین، نیم سکه امروز به قیمت ۲۴ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان، ربع سکه به ۱۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و سکه گرمی نیز به محدوده ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان کاهش یافت.

🔻علاوه بر نرخ سکه، قیمت دلار امروز به ۶۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسید، در حالی که قیمت یورو و درهم امارات در بازار آزاد کاهش یافتند.

🔻طبق اعلام معامله‌گران، یورو با قیمت ۶۶ هزار و ۹۱۰ تومان و درهم با ۱۶ هزار و ۴۰۵ تومان به فروش رسید.

🔻در بازار، صحبت‌های رافائل گروسی، مدیر کل آژانس انرژی اتمی و مسعود پزشکیان در نخستین حضورش در بازار، مورد توجه قرار گرفت و برخی از تحلیل‌ها را به همراه داشت.

🔻در این راستا، برخی افراد اظهار می‌کردند که به نظر می‌رسد قیمت‌ها که روز قبل به سقف خود رسید در حال کاهش هستند. در عین حال، گروهی دیگر ادعا داشتند که کاهش نوسانات قیمت‌ها ناشی از مداخلات ارزی بوده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡داده‌هراسی در ایران

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنج‌‌شنبه ۵ مهر ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
وضعیت «خطرناک» هوای تهران/ باز هم بی‌تفاوتی مدیران شهر به رغم «آلودگی قهوه‌ای»

🔺دنیای‌اقتصاد:هوای شهر تهران در حال حاضر (بامداد پنج‌شنبه)، وضعیت قهوه‌ای پیدا کرده است.

🔺این وضعیت، یعنی آلودگی شدید با شاخص ۳۲۵، «کم‌سابقه» است؛ آن هم در ابتدای پاییز.

🔺فرضیه اولیه آن است که «اتفاقی غیراز آلودگی معمول» در آسمان تهران رخ داده است.

🔺وضعیت قهوه‌ای اگر «جدی گرفته شود» به معنای «ضرورت خروج از شهر» است.

🔺در حالیکه از ساعت ۱۱ شب گذشته، شاخص آلودگی هوای تهران ناگهان از وضعیت زرد به بنفش صعود کرد و تا قهوه‌ای شدت گرفت، اما «سایت شهرداری» هیچ هشداری در این باره به شهروندان نداد.

🔺دریغ از یک اطلاعیه یا پیامک به تهرانی‌ها.

#دنیای_اقتصاد #تهران #آلودگی_هوا #شهرداری_تهران

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✔️ در روزنامه امروز می خوانید:

🔹داده‌هراسی در ایران
🔹طرح ایران برای «منطقه متحد و قوی»
🔹اسرائیل در آتش اقتصادی
🔹اضافه پرش قیمت خودرو
🔹نقطه عطف جدید جنگ لبنان
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 آیا تکنولوژی ما را نسبت به گذشته خوشبخت‌تر کرده است؟ / داده‌هراسی در ایران

🔹به نظر می‌رسد اگر به وضعیت سلامتی و امکانات امروز بشر نگاهی گذرا داشته باشیم کمتر کسی را می‌توان یافت که به این سوال پاسخ منفی بدهد.

🔹اما کتاب جدید عجم‌اوغلو و جانسون با نام «قدرت و پیشرفت؛ نزاع هزار ساله بشر بر سر فناوری و بهروزی» به انسان‌ها نسبت به این تیغ دو لبه هشدار می‌دهد.

🔹نویسندگان کتاب معتقدند که الزاما تکنولوژی بشر را خوشبخت‌تر نکرده و تلاش می‌کنند تا نسبت به خوش‌بینی بی‌حد و حصر نسبت به تکنولوژی هشدار دهند.

🔹به نظر می‌رسد با ظهور هوش مصنوعی، شکل جدیدی از تکنولوژی ظهور کرده که قادر است رشته‌های بشر را پنبه کند.

🔹برخی صاحب‌نظران معتقدند «خوش‌بینی به فناوری» می‌تواند خطرناک باشد.

🔹فرهاد نیلی، اقتصاددان، مهم‌ترین مساله حوزه فناوری‌های نوین در کشور را «تنظیم‌گری داده» می داند.

🔹او معتقد است «هم‌اکنون شاهد ظهور یک تکنولوژی تاثیرگذار و کلیدی در تاریخ بشر هستیم و نگرانی‌ها درباره آینده آن بجا و درست است.»

🔹با این حال نیلی تاکید کرد که «مساله‌ فناوری‌های جدید در کشور ما هم‌اکنون جنس دیگری دارد.

🔹بر این اساس فقدان تنظیم‌گری صحیح در حوزه داده موجب هراس از پیگیری از سوی مقامات ناظر می‌شود و در نتیجه کسی جرات استفاده راهگشا از برخی داده‌ها را ندارد.

🔹این نگرانی‌ها نباید به قانون‌گذار این بهانه را بدهد که با استفاده از ابزار تنظیم‌گری، زمین بازی را به‌گونه‌ای تنظیم‌کند که همچنان امکان فعالیت را از بازیگران سلب کند.«

#دنیای_اقتصاد #فناوری #هوش_مصنوعی #تکنولوژی #نیلی #داده_هراسی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 11:53:49
Back to Top
HTML Embed Code: