Telegram Web Link
Forwarded from آب نطلبیده
مدیریت مسائل آب یا مسائل مدیریت آب؟ از کجا شروع کنیم؟
#مهدی_فصیحی_هرندی
#آب_نطلبیده
مدیریت آب در کشور دچار انباشت بحران شده است. به این معنی که حاکمیت نمی‌داند از کدام بحران شروع به حل مسائل در‌هم‌تنیده آن کند. امروز صحبتهایم را در مرکز پژوهشهای توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه، با این تلمیح آغاز کردم مگر می‌شود توسعه و آینده‌نگری در یک جا جمع شود در این مملکت! با اعداد بحران آب ادامه دادم چون آنچه که قابل اندازه‌گیری نباشد، قابل مدیریت نیست. رسیدم به بحث مسیر کج برنامهریزی و توسعه و در پایان اینکه حل مسائل را باید از کجا شروع کرد.
تشکر از محمد درویش برای همراهی، عکسها و صوت جلسه که در اختیار من گذاشت.

@ab_natalabideh
♦️ توییت میرسلیم علیه زاکانی:

🔹 مفاسد شهرداری تهران در اولویت بازرسی‌های دستگاه قضایی قرار گیرد

🔹 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار یک متن از دستگاه قضایی درخواست کرد که رسیدگی به مفاسد شهرداری تهران را در اولویت قرار دهد.

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003PJw
🆔 @Entekhab_ir
Forwarded from روزن‌آنلاین
🟠محمد درویش: کمبود آب در تهران یک دروغ بزرگ است

🔸محمد درویش، فعال محیط‌زیست در توضیح چرایی روند رو به رشد تغییرات پوشش گیاهی تهران به «گرانی زمین» اشاره کرد و گفت: کمبود آب در تهران یک دروغ بزرگ است؛ ردپای علت اساسی خشکاندن درختان تهران در چند سال اخیر را باید در سوداگری زمین و منافع شهرداری جستجو کرد.

🔗https://rozanonline.ir/fa/tiny/news-759


@rozanonline_ir
در گفت‌وگو با دیده‌بان ایران مطرح شد؛


🗣️درویش، کارشناس محیط‌زیست‌:

🔴 رئیس یگان حفاظت محیط‌زیست نباید یک فرد نظامی باشد

🔴 فرهنگ نظامی حاکم بر محیط‌بانی با روح سازمان محیط‌زیست در تناقض است


🗣️محمد درویش، کارشناس حوزه محیط‌زیست‌ با تاکید بر این که رئیس یگان حفاظت محیط‌زیست نباید یک فرد نظامی باشد، به دیده بان ایران گفت:

حدود ۳ هزار نفر معادل ۴۰ درصد نیروهای سازمان محیط‌زیست، محیط‌بانان هستند که در حال حاضر تحت تاثیر یک فرهنگ نظامی در پُست‌های متاثر از این فرهنگ مشغول به کار هستند که این مساله، با روح سازمان حفاظت محیط‌زیست که با طبیعت سر و کار دارد، در تناقض است و باید فرهنگ نظامی‌گری و منطق چکمه از یگان حفاظت محیط‌زیست دور شود.


📱گفت وگو را در #دیدبان_ایران بخوانید👇🏻

https://www.didbaniran.ir/fa/tiny/news-198257


@didebaniran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Ⓜ️ #پزشکیان: هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم


_شرق_


Ⓜ️ ‏پزشکیان میگه چرا بنزینِ ارزان بدیم مگر منطق اینطور حکم میکنه؟
منطق حکم میکنه خودروی خارجی رو ۳برابر قیمت در بازار داخلی بفروشیم؟
منطق حکم میکنه قیمت ملک در ایران با کانادا و آمریکا یکی باشه؟
منطق حکم میکنه خط فقر بالای ۳۰میلیون و حقوق پایه ۷میلیون باشه؟
بازم از منطق بگم؟


_Ehsan_


Ⓜ️ ‏ماهی ۱۰۰ لیتر بنزین ۵۰ هزار تومنی بزنی سالی ۶۰ میلیون تومن میشه ۱۰ سال میشه ۶۰۰ میلیون تومن، اینجا دارن ماشین ۱ میلیاردی رو ۴ میلیارد تومن به مردم میدن، ۳ میلیارد گرونتر، راضی هستیم بنزین به قیمت جهانی بدن ماشین هم به قیمت جهانی باشه حقوقم به نرخ جهانی



_Hadi_

Ⓜ️ ‏هیچ منطقی هم وجود ندارد که با این وضع بی‌پولی، بخش بزرگی از بودجه مملکت، در حد هزاران میلیارد تومن، به موسسه های شبه فرهنگی - مذهبی بدون هیچ کارکرد مفیدی برسه. چرا از اونجا شروع نمیکنی آی پزشکیان؟!


_Agh bahman_




🛄
@zistboommedia || مدرسه علوم انسانی
📢 بحرانی‌ترین فرونشست‌ها در خراسان رضوی و فارس است / احتمالا ۲۵ درصد از آبخوان‌های ایران تا ۱۰ سال آینده برای همیشه از بین می‌روند

🗣 محمد درویش کارشناس و فعال حوزه محیط زیست در گفت‌وگو با #اصلاحات_نیوز، درباره اولویت‌های سازمان حفاظت از محیط زیست عنوان کرد:

◀️ اولین بار است که رئیس سازمان محیط زیست از پرسنل سازمان انتخاب شده و این نقطه امیدبخش یک فرصت تاریخی برای خانم شینا انصاری ایجاد کرده است که اگر بتواند عملکرد قابل توجهی را در این ۴ سال داشته باشد. خانم انصاری وظیفه مهمی دارد تا نشان دهد اتفاقا اگر سزاوارانه با محیط زیست برخورد شود، می‌تواند شتاب چرخ توسعه کشور باشد.

◀️ سازمان محیط زیست باید به وزارت نیرو فشار بیاورد تا بر غلبه سازمان و تفکر سازه‌ای در انتقال آب بین حوزه‌ای پایان دهد؛ به‌ویژه طرح‌هایی مانند تغییر مسیر ماربر در سمیرم که می‌تواند یک شوک بزرگ به حوزه آبخیز کارون، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد وارد کند. باید جلوی این طرح‌های سازه‌ای گرفته شود‌ و تصفیه فاضلاب‌ها و مدیریت زباله در اولویت قرار گیرد.

◀️ محیط زیست با معرفی رویکردهای جدیدی که می‌تواند تولید پول، ثروت و کار باشد، نشان دهد که رعایت هنجارها و آموزه‌های محیط زیستی یک معادله برد-برد برای ایران و محیط زیست است.

◀️ متاسفانه مدیران ما متوجه اهمیت فرونشست نشده‌اند. اکنون استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، فارس، کرمان، یزد و تهران به شدت شرایط ناگواری را از نظر فرونشست تجربه می‌کنند.وضعیت خراسان رضوی از سایر استان‌ها بحرانی‌تر است؛ پس از آن به ترتیب استان‌های فارس، اصفهان، کرمان و تهران بحرانی هستند.

◀️ ممکن است بیش از ۲۵ درصد از کل آبخوان‌های ایران تا ۱۰ سال آینده برای همیشه از بین برود. دشت مشهد-چناران بدترین وضعیت را دارد؛ در آن‌جا منطقه مسکونی وجود دارد و حتی فرونشست به داخل شهر چناران هم رسیده است. همچنین در حوزه نیشابور یک شکاف ۳۲ کیلومتری تا خط راه آهن ایجاد و برخی از روستاهای این منطقه خالی از جمعیت شده است./اصلاحات نیوز

https://eslahatnews.com/?p=34985
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
دیدارنیوز برگزار کرد:
مناظره‌ای درباره تاثیر مخرب فعالیت‌ها و اکتشافات معدنی بر محیط زیست

برنامه گفت و گوی اقتصادی دیدار نیوز میزبان فعالان حوزه محیط زیست، معدن و صنایع معدنی در کشور بود.


دیدارنیوزـ لیلا قصاب‌زاده: برنامه گفت و گوی اقتصادی دیدارنیوز با موضوع مهم تاثیر مخرب اکتشافات و فعالیت‌های معدنی و صنایع معدنی بر محیط زیست میزبان محمد درویش کنشگر محیط زیست و پژوهشگر، محمدحسن عرفانیان آسیایی اولین مجری و مدیر پروژه راه‌اندازی فولاد مبارکه اصفهان و امیر بیژن یثربی (برگزیده بنیاد ملی نخبگان در علوم زمین) پژوهشگر، کارشناس و فعال حوزه معدن و صنایع معدنی بود.

ایران ۷ درصد ذخایر معادنی جهان را در اختیار دارد که می‌تواند منبع اشتغال و درآمد چشمگیری به شمار آید، ولی در مقابل نباید از این موضوع که چه تخریب‌هایی از طریق معدنکاری به طبیعت و محیط زیست وارد می‌شود نیز غافل شد.

از این رو در این برنامه گفت و گوی اقتصادی، کارشناسان و فعالان حوزه‌های مربوط به محیط زیست، معدن و صنایع معدنی به بحث و تبادل نظر پرداختند که در ادامه می‌بینید و می‌شنوید.

🔵 youtu.be/LmV_D3Fvd50

🎥 جهت مطالعه متن کامل و مشاهده فایل تصویری این گفتگو در سایت دیدارنیوز، اینجا کلیک کنید

@didarnews1
@didarnewsir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 شهردار تهران از شهردار لاهیجان یاد بگیرد! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ درحالیکه در لاهیجان با ترویج دوچرخه‌سواری و ایجاد مسیرهای ایمن می‌کوشند بر جذابیت‌های گردشگری، سلامت شهروندان و ایجاد فضاهای همدلی به درستی و خردمندانه بیافزایند، در پایتخت ایران علیرضا زاکانی و همفکرانش درصدد برچیدن مسیرهای دوچرخه‌سواری و به تمسخرکشیدن اراده‌ای است که سال‌ها کوشید میلمان شهری را از خودرومحوری به بوم‌محوری متحول کند.

2️⃣ نباید دربرابر این حماقت - در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن - سکوت کرد. مردم تهران باید با پیوستن به کارزار #نه_به_زاکانی بر طنین فریاد خویش علیه این مدیریت ناکارآمد که بر شدت آلودگی هوا افزود، بیش از ۳۱۴هکتار از فضای سبز را خشکاند و میلیارها تومان هزینه احداث مسیرهای ایمن دوچرخه‌سواری و دوچرخه‌های اشتراکی را نابود کرد، بیافزایند:

3️⃣ به جمع ما ۱۹۰۵۰۰ نفر با امضای لینک زیر خوش آمدید:

https://www.karzar.net/111183

#از_لاهیجان_تا_تهران_چقدر_راه_است
#محمد_درویش
Forwarded from عصر ایران (Sh s)
دستور فوری پزشکیان به وزیر علوم

🔹همه اساتید و دانشجویانی که لغو قرارداد یا اخراج کردند را بازگردانید

🔹دانشجو نمی‌تواند آدم بدی باشد، او فردای مملکت ماست

🔹دانشجو اعتراض می کند من هم باید جوابش را بدهم یا حرفش حق است که باید اطاعت کنم یا اینکه اشتباه می کند که هدایتش می کنم

asriran.com/004ASq

@MyAsriran
🟢 آینده زیست‌بوم ایران و بحران‌های پیشاروی! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ آینده زیست‌بوم ایران با همین فرمان از کابوس آینده زمین در پایان قرن پیش‌رو، سیاه‌تر است! اما اگر فرمان را عوض کنیم، شاید هنوز اندک امیدهایی باقیمانده باشد. آیا شما نشانه‌های این تغییر در فرمان را می‌بینید؟

2️⃣ شرکت در این رویداد برای همه رایگان و آزاد است. اما به دلیل محدودیت جا، حتماً از طریق لینک زیر ثبت‌نام فرمایید:

https://survey.porsline.ir/s/fE9nAKRc

#سخنرانی_محمد_درویش
محمد درویش
مدیریت مسائل آب یا مسائل مدیریت آب؟ از کجا شروع کنیم؟ #مهدی_فصیحی_هرندی #آب_نطلبیده مدیریت آب در کشور دچار انباشت بحران شده است. به این معنی که حاکمیت نمی‌داند از کدام بحران شروع به حل مسائل در‌هم‌تنیده آن کند. امروز صحبتهایم را در مرکز پژوهشهای توسعه و…
🔖در بخشی از این سخنرانی اشاره کردم به دستورالعمل 👆🏻سازمان سیا در مورد خرابکاری در دولتهای متخاصم. دوستان نازنینی خواستند که آن را بیشتر توضیح دهم. البته دو سال پیش در توئیتر مفصل بحث شده این خلاصه آن و لینک اصل سند 👇🏾

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده، در سال ۲۰۰۸ یک دستور‌العمل مربوط به سال ۱۹۴۴ را از محرمانگی خارج کرد. بخشی از آن شیوه ‌«کاهش بهره‌وری و قدرت سازمانی برای دولتهای متخاصم» را به نیرو‌های نفوذی آموزش داده است.

‏۱. ایجاد کمیته (و کارگروه) برای کارها. کمیته‌ها هر چقدر که ممکن است بزرگ باشند، هرچه تعداد بیشتر، مخالفت‌ بیشتر.
‏۲. اصرار به ایجاد فرآیند برای کارها، ممانعت از راه‌های میانبر که تسهیلگر روندها باشد.
‏۳. به افراد غیرمتخصص بها دهید تا امید و انگیزه افراد کارآمد و حرفه‌ای کم شود.
۴. افراد غیرمتخصص را ارتقا و از آنها تعریف کنید.
‏۵. در تقسیم کارها، ابتدا غیر مهم را به متخصصین و مهم را به آدم‌های ناکارآمد محول کنید.
‏۶. مدام سخنرانی کنید و بقیه را مجبور کنید در سخنرانی‌های طولانی شرکت کنند.
‏۷. ایده‌آل‌گرایی (و perfectionism) را ترویج کنید.
۸. برای کارها فرآیند اخذ مجور بگذارید. فرآیندهای را طوری تنظیم کنید که یک نفر مسئولیت یک بخش را نداشته باشد (تقسیم مسوولیت در سطوح مختلف به نحویکه هیچ کس مسوول نیست).
‏۹. جلسه و کنفرانس بگذارید حتی وقتی کارهای مهمتری برای انجام هست.

https://www.hsdl.org/c/abstract/?docid=750070

@ab_natalabideh
Forwarded from تجارت‌ نیوز
🔻درویش، کارشناس محیط‌زیست‌: رئیس یگان حفاظت محیط‌زیست نباید یک فرد نظامی باشد/ فرهنگ نظامی حاکم بر محیط‌بانی با روح سازمان محیط‌زیست در تناقض است

▪️محمد درویش، کارشناس حوزه محیط‌زیست‌ با تاکید بر این که رئیس یگان حفاظت محیط‌زیست نباید یک فرد نظامی باشد گفت: حدود ۳ هزار نفر معادل ۴۰ درصد نیروهای سازمان محیط‌زیست، محیط‌بانان هستند که در حال حاضر تحت تاثیر یک فرهنگ نظامی در پُست‌های متاثر از این فرهنگ مشغول به کار هستند که این مساله، با روح سازمان حفاظت محیط‌زیست که با طبیعت سر و کار دارد، در تناقض است و باید فرهنگ نظامی‌گری و منطق چکمه از یگان حفاظت محیط‌زیست دور شود.| دیده بان ایران


@tejaratnews
ناترازی انرژی چگونه حل و فصل می‌شود؟
مزارع خورشیدی، نور در تاریکی

آیا طرح‌های جدید نیروگاه خورشیدی به نتیجه می‌رسند؟ این پرسشی است که جواد حیدریان با ارجاع به سخنان کارشناسان در پی پاسخی برای ان بوده است.
چکیده مقاله:
🔹قطعی برق در تابستان داغ سال‌های اخیر و البته قطعی گاز در زمستان‌های نسبتاً سرد، این نگرانی را در ذهن ایرانیان پدید آورده که آینده تولید انرژی در کشوری که یکی از بزرگ‌ترین مخازن انرژی‌های فسیلی جهان را دارد، چه خواهد شد؟

🔹ناترازی انرژی با وجود تحریم و سیاست‌گذاری غلط و سوءمدیریت و بدمصرفی منابع، عاقبت ایرانیان را به کجا ختم می‌کند؟

🔹از سویی تب تند استقرار سامانه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر به‌خصوص بهره‌بردای از انرژی‌های خورشیدی جلوی چشمان ما در کشورهای همسایه و البته در کشورهای پیشرفته و با اقتصادهای بسیار بزرگ، قابل مشاهده است.

🔹ایران یکی از بهترین سرزمین‌ها برای بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی‌های خورشیدی و بادی و... است.

🔹اقتصاددانان می‌گویند؛ امروز ما بحران انرژی داریم. دولت کافی است به صندوق‌های سرمایه‌گذاری اجازه بدهد «یونیت پنل انرژی سولار» نصب کنند.

🔹سیستم‌های سولار نور خورشید را جذب و آن را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کنند. دلیل استفاده از سیستم‌های سولار در خانه‌ها و دیگر مکان‌های هوشمند، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه‌هاست.

🔹انرژی خورشیدی بعد از تبدیل شدن به انرژی الکتریکی، به‌وسیله پنل‌های خورشیدی در باتری‌های مخصوص ذخیره می‌شود.

🔹کافی است دولت به سرمایه‌گذاران اجازه بدهد که این پنل‌ها را وارد کنند، اما اقتصاددانان می‌گویند مداخلات قیمتی و سازوکارهای رانتی، مانع چنین سرمایه‌گذاری‌هایی می‌شوند.

🔹اکنون این پرسش به صراحت مطرح می‌شود، آیا امکان تغییر پارادایم تولید انرژی از منابع فسیلی به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر و منابع پایدار در ایران فراهم است؟

🔹بررسی داده‌های یک مقاله جامع بین‌المللی که در مجموع ۴۶ مقاله کوچک‌تر را از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ در بر می‌گیرد نشان می‌دهد؛ انرژی‌های تجدیدپذیر مانع رشد اقتصادی برای کشورهای در حال توسعه و توسعه‌یافته نمی‌شود.

🔹محمد درویش، کنشگر برجسته محیط ‌زیست با انتشار پستی در صفحه تلگرام خود با تیتر «یک خبر خوب برای ایران» نوشت: «تعداد نیروگاه‌های خورشیدی که در طول شش ماه اخیر در ایران وارد مدار شده‌اند، بیش از کل نیروگاه‌هایی است که در طول یک دهه اخیر ساخته شده‌اند. این یک خبر امیدبخش است و باید خواهان تقویت آن باشیم...»

🔹طبق تحلیلی که بر اساس گزارش سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتپا) نوشته شده؛ بررسی ظرفیت و میزان تولید برق نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا تیرماه سال جاری نشان می‌دهد تولید و سرمایه‌گذاری روند رو‌به رشدی دارد و استان قزوین در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر پیشرو است.

🔹پس از آن استان کرمان و یزد قرار دارند. نیروگاه‌های خورشیدی با ۶۰ درصد ظرفیت، بیشترین سهم را در تولید برق پاک دارند.

🔹کشورهای پیشرفته و البته مهم‌ترین اقتصادهای دنیا، تولید انرژی‌های تجدیدپذیر را بیش از سایر کشورها جدی گرفته‌اند.

🔹بر اساس شاخص جذابیت کشوری انرژی‌های تجدیدپذیر (RECAI) کشورهایی که بیشترین فرصت‌ها را برای سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر دارند، ایالات‌متحده، چین و هند هستند.

🔹ایران خوشبختانه در کانون اصلی تولید انرژی‌های تجدید‌پذیر به‌خصوص تابش آفتاب است. با ارزان‌تر شدن تجهیزات و استقرار مزارعی از پنل‌های خورشیدی در سراسر کشور، می‌توان از میزان وابستگی تولید انرژی و به طور کلی وابستگی اقتصاد کاست و ایران را برای دهه‌های آینده از نظر تامین انرژی و پایداری منابع به‌خصوص آب بیمه کرد.

منبع: تجارت فردا، شماره ۵۵۸

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 چند ثانیه از یک تراژدی چند ده ساله به نام آبادی و رفاه و اشتغال! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ آدم تا نبیند، تا نشنود، تا حضور نداشته باشد در چنین جلسه‌هایی درک نمی‌کند که چگونه عده‌ای ایرانی، ایران را به همین راحتی و به نام رفاه و برآوردن مطالبه‌های مردمی ویران می‌کنند! منتظر پست بعدی باشید ...

#کسوف_خرد
#محمد_درویش
محمد درویش
🟢 چند ثانیه از یک تراژدی چند ده ساله به نام آبادی و رفاه و اشتغال! 🟢 📚 @darvishnameh ✍️ آدم تا نبیند، تا نشنود، تا حضور نداشته باشد در چنین جلسه‌هایی درک نمی‌کند که چگونه عده‌ای ایرانی، ایران را به همین راحتی و به نام رفاه و برآوردن مطالبه‌های مردمی ویران…
🟢 چرا ارومیه و اصفهان فرو می‌روند؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ جلسه‌ای را که در این ویدئو می‌بینید، اخیراً در فرمانداری شهرستان بوکان و با حضور دبیر ستاد احیا دریاچه ارومیه، یعنی شخص استاندار آذربایجان غربی و مجموعه مدیران استان از جمله مدیر آب‌منطقه‌ای و مدیرکل محیط‌زیست استان برگزار شد.

2️⃣ همان‌طور که مشاهده می‌شود، درحالیکه دریاچه ارومیه بدترین شرایط بوم‌شناختی خود را سپری می‌کند، آقایان مدیران مسوول در حوضه آبخیز دریاچه ارومیه، ستاد احیا و استان آذربایجان غربی همچنان آخرین فشارها برای افزایش بارگذاری را خلاف مصوبه‌های پیشین ستاد احیا می‌آورند. باز از شروع ده‌ها پروژه آب‌بر مثل طرح شبکه آبیاری و سد ساروق، سد لیلان‌چای، سد نازلو، سد دیرعلی، شبکه ۱۳۰۰ هکتاری رحیم‌خان و ملغی‌کردن مصوبه کاهش چهل‌درصدی مصارف سخن گفته و خواهان اجرای آنها هستند. انگار نه انگار که خشک‌کردن شرم‌آور دریاچه ارومیه تبدیل به عبرت کودکان استرالیایی در کتاب‌های درسی‌شان شده است! راستی چرا نهادهای بازرسی دربرابر چنین تخلفاتی ورود نمی‌کنند؟ مگر بیش از یک و نیم میلیارد دلار برای احیای دریاچه هزینه نکردید؟ چرا مصوبات ستاد احیا را چنین تلخ به سخره می‌گیرید؟

3️⃣ در اصفهان و حوضه آبخیز زاینده‌رود هم همین مشکل در ابعادی دردناک‌تر وجود دارد. هفته گذشته مدیرکل محیط‌زیست استان، آقای لاهیجان‌زاده در جلسه‌ای در کمیته آب مجمع تشخیص مصلحت نظام با دلخوری گفت: به رغم آنکه با توسعه هشتصدهکتاری شهرستان شاهین‌شهر در قلمرو دشتی که دچار شدیدترین فرونشست است، مخالفت کردم، اما در شورای برنامه‌ریزی استان فقط تهدید شدم و درنهایت تصویب شد. چگونه در شرایطی که اصفهان آب ندارد، همچنان چنین طرح‌های ویرانگری تصویب می‌شود، تاراج کرکس‌کوه به بهانه فعالیت‌های معدنی ادامه می‌یابد و سیزده طرح توسعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان هم چراغ سبز می‌گیرد! چرا؟ همه این مجوزها یعنی بارگذاری بیشتر، یعنی مصرف آب بیشتر آن‌هم در استانی که با بدترین بحران کم‌آبی خود روبروست.

4️⃣ آیا می‌دانید تعداد واحدهای صنعتی در استان اصفهان از ۸۶۵۰ هم عبور کرده است؟ در استان تهران این رقم ۸۸۳۵ است که با توجه به جمعیت، درواقع استان اصفهان متراکم‌ترین و پرشمارترین محل استقرار صنایع در ایران است. این رقم بیش از ۴برابر کل واحدهای صنعتی در استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، ایلام و سیستان و بلوچستان است. ای آقایان مدیر و ای سرمایه‌داران بزرگوار! باور کنید عشق به ایران، یزد و اصفهان فقط در توسعه صنایع آب‌بر، انرژی‌بر و آلاینده در آران و بیدگل، نطنز، مبارکه، زرین‌شهر، اردکان، میبد و ... خلاصه نمی‌شود! اگر ایران را دوست دارید به توزیع عادلانه نقشه صنعتی ایران برپایه اصول آمایش سرزمین در نیمی از خاک کشور، عمدتاً جنوب و شرق کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد و ... بپردازید و اگر ایران را دوست دارید، نکوشید شهر و استان‌تان به بهای نابودی شهر و استانی همجوار آبادان‌تر شود.

#کسوف_خرد
#محمد_درویش
Forwarded from محمد درویش
🟢 ۸۰ میلیون تومان جایزه برای خوانش کتاب صلح ایرانی از شیراز تا گزیر! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ برای خرید کتاب با تخفیف ۲۰درصد بر روی این لینک بروید و از کد تخفیف اختصاصی گزیر استفاده کنید.

2️⃣ اطلاعات مربوط به مسابقه مرکز فرهنگی آبی شیراز که ۴ مهر برگزار خواهد شد را می‌توانید در این نشانی بیابید.

3️⃣ اطلاعات جایزه بزرگ‌ترین کتابخانه روستایی ایران در گزیر را که ۲۵ آذرماه برگزار خواهد شد، در این لینک بیابید.

4️⃣ یادمان باشد هر حرکتی که منجر به شناسایی و خواندن عمیق کتاب‌های خوب شود، یعنی انگیزه بیشتر برای نویسندگان که بنویسند، ناشران که سزاوارانه‌تر سرمایه‌گذاری کنند و خوانندگان که بهتر بخوانند. جامعه‌ای که مردمانش بیشتر و عمیق‌تر می‌خوانند، با شتابی امیدبخش‌تر دانایی فردی را به آگاهی ملی بدل کرده و کمتر فریب دلالان سیاست و سوداگرانِ بهشت‌فروش را می‌خورند!

@hamrokhpub
#صلح_ایرانی
#جایزه_بزرگ
#محمد_درویش
Forwarded from Tejarat.TV
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو

🔻محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست در گفت‌وگو با #تجارت‌نیوز:

🔸تهران ابرشهر افسرده جهان است!

▪️با بررسی گزارش مرکز مطالعات شهرداری تهران می‌توان به بحران بزرگ‌تر تهران پی برد.

▪️این مرکز در گزارش اخیر خود اعلام کرد که تهران به ابرشهر افسرده دنیا تبدیل شده است؛ ۹۹.۷ درصد از مردم دلمرده هستند.

▪️در شهر تهران از هر ۱۰۰ هزار نفر ۷ هزار نزاع اتفاق می‌افتد و این شهر سومین شهر نزاع خیز جهان است.| تجارت‌نیوز

🔗گزارش کامل را از طریق لینک زیر بخوانید👇

https://tejaratnews.com/n/4jBg

🖊عماد صدر


@tejarat_TV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 لاک‌پشتی که مرا در آغوش کشید! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ صبح دیروز - ۱۰ شهریور - در قطعه هیرکانی از باغ گیاهشناسی ملی ایران با این لاکپشتِ سرخوش روبرو شدم که کلاً به اندامِ چپ خود استراحت داده بود!

2️⃣ انگار می‌خواست بگه: منم می‌دونم گاه باید پارو نزد، واداد؛
باید دل رو به دریا داد ...

3️⃣ بعضی مشاهده‌های روزانه عجیب خوبند ... باورم اینه که گاه طبیعت ما را با اهالی شریف و طنازش در آغوش می‌کشد!

#دلنوشته‌_های_محمد_درویش
2024/09/23 04:34:07
Back to Top
HTML Embed Code: