Telegram Web Link
🟢 علی آقا این رسمش نیست! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ هر قدر فکر می‌کنم که چرا باید چنین بلایی سر دوست قابل احترام و همکلاسی قدیمی‌ام بیاید، درک نمی‌کنم! آخه علی‌جان تو خودت استاد دانشگاه و متخصص آبخیزداری مملکت بودی، چه نیازی است که در پی انکار روشنایی روز برآیی برای رضایت آقای سخنگو یا هر مدیر بالادستی دیگر؟

2️⃣ کافی بود یکبار پیش از این مصاحبه تاریخی به ماخذ آماری که ارایه کرده بودم، توجه می‌کردی تا اینک تو را متهم به نارسایی شدید در درک مفهوم جدول ضرب و مفاهیمی چون جمع و تفریق در سطح کلاس چهارم ابتدایی نمی‌کردند!

3️⃣ من اگر جای تو بودم، وقتی خبرنگار سایت تسنیم پرسش خود را طرح می‌کرد، خیلی ساده و صادقانه می‌گفتم: بله، نسبت به سال ۱۴۰۰ اینک وضعیت دریاچه ارومیه ناگوارتر است، اما مطابق همان آمارها خوشبختانه نسبت به سال آبی پیشین وضعیت بهتر شده و من و همکارانم می‌کوشیم با برآورده‌کردن بندهای مصوب ستاد احیای دریاچه ارومیه این روند مطلوب را مطلوب‌تر کنیم. واقعاً چرا یک چالش ساده را به جای آنکه به یک فرصت تبدیل کنی، به لطیفه‌ای تاریخی در پایان دولت مرحوم ابراهیم رییسی بدل ساختی؟ حالا اگر فکر رییس دولت را هم نکردی، نباید به فکر آبروی اتیکت یک استاد دانشگاه تهران باشی؟

4️⃣ ببین علی جان! باور کن زندگی نسبت به کسی که رویای خود را دنبال کند، بخشنده است. برگرد به پردیس دانشگاه تهران و با انتقال یافته‌های علمی‌ات به دانشجویان امروز و مدیران فردا به تاب‌آوری و ژینایی دوباره وطن و قدرت‌گرفتن رویای ایران مقتدر و دوست برای همه مردم جهان کمک کن و دیگر گرد سیاست نچرخ. همین و تمام.

#علی_سلاجقه
#آموزش_ریاضی
#دریاچه_ارومیه
#محمد_درویش
Forwarded from Water Online
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇮🇷امیدبخش؛ کتابخانه‌ای شگِفت‌انگیز در روستای هرمزگان

محمد درویش فعال محیط زیست

وجود یک کتابخانه پرشکوه با ۱۵ هزار جلد کتاب در یک روستا به نام گِزیر در استان هرمزگان در قلمرو شهرستان بندرلنگه؛ یکی از امیدبخش‌ترین مشاهداتم در سفر به هرمزگان بود.
من به احترام این مردم خردمند و اهل کتاب به پا می‌خیزم و کلاه از سر برمی‌دارم. شما چطور؟

@mostaghelonline
Forwarded from هم‌میهن
آمار نزاع در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۷ سال اخیر به بالاترین حد خود یعنی بالای ۲۵۰ هزار مورد رسیده است

هشدار درباره خشونت روزمره در ایران

🔹در جامعه امروز ایران، خشونت چه وضعی دارد و خشونتگران و خشونت‌دیدگان چه کسانی‌اند؟ این مهمترین سوالی است که تعداد زیادی از جامعه‌شناسان، حقوقدانان و کارشناسان علوم سیاسی در «سمپوزیوم ملی علیه خشونت» دور هم جمع شدند تا به آن و بسیاری از دیگر سوال‌ها در این باره پاسخ دهند. بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز، موضوع اصلی این سمپوزیوم بود و شرکت‌کنندگان در آن سعی کردند آخرین وضعیت خشونت در این روزهای ایران را به‌طور دقیق بررسی کنند.

سارا سبزی/ خبرنگار گروه جامعه

📌متن کامل:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-17315

@hammihanonline
🟢 یادآوری یک خاطره از زنوز و مسعود پزشکیان! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ دو سال پیش برای نجات باغ‌شهر استثنایی زنوز از گزند خام‌خواری به نام عملیات معدنی و برداشت مس و طلا به زنوز در قلمرو شهرستان مرند در آذربایجان شرقی رفته بودم. معدن‌خوارها بسیار پرقدرت بودند و حتی اجازه بازدید از ابعاد تخریب منطقه را نمی‌دادند! از مسعود پزشکیان خواستیم که به جمع ما ملحق شود ... با دختر و داماد و نوه‌هایش آمد ... دمش گرررم، حضورش در آن روز سبب شد تا نیروهای حراستی مانع ما برای بازدید از منطقه نشوند. ماجرایش را اینجا ببینید:

https://youtu.be/V9J9t6LNYt8?si=aJyYRBUjXrTAuZX5

2️⃣ فردا - ۲۷ خرداد - دومین سالگرد آن حضور است و مردم زنوز همچنان امیدوارانه از مایملک محیط‌زیستی خود دفاع کرده و پس از شکایت حقوقی، اینک عملاً دو سال است که آن معدن تعطیل شده است.

3️⃣ امیدوارم مسعود پزشکیان هم اگر به ساختمان پاستور راه یافت، شجاعانه بکوشد تا ارزش‌های زیستی وطن در پای مصلحت‌های اقتصادی، سیاسی و ... ذبح نشود. به امید تاب‌آوری دوباره ایران.

#مسعود_پزشکیان
#زنوز
#محمد_درویش
✌️ تبریک به همه آن ۲۱۲ هزارنفری که همراهی کردند✌️

📚
@darvishnameh

1️⃣ سرانجام، شورای شهر تهران رسماً اعلام کرد که مطالبه شهروندان را در ماجرای کارزار پارک قیطریه و لاله شنیده و به احترام آنها اجازه اجرای طرح‌هایی که علیرضا زاکانی درصدد اجرایش بود را نخواهد داد.

2️⃣ مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران: «در پارک لاله قرار شد هیچ ساخت وسازی صورت نگیرد و این موضوع به صورت کامل منتفی شد.» عباسی در ادامه گفته است: «در پارک قیطریه هم قرار شد طرحی در مساحت نهایت ۲۰۰ متر در یک طبقه به کمیسیون معماری و شهرسازی شورا ارایه دهند تا در مورد آن بررسی شده و در نهایت براساس آن به نتیجه مشخصی برسیم. فعلا ساخت‌وسازی که خارج از ضابطه است، نباید در هیچ پارک و بوستانی اتفاق بیفتد.» جعفربندی شربیانی، عضو کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نیز گفته است: «باید به لحاظ اهمیت و ضرورت سنجیده شود و بررسی شود که آیا الان در حال حاضر این امکانات را نیاز داریم یا خیر؟ یا می‌شود برای دوری از یک بحران یا عدم رضایت اکثریت مردم، جایگزینی را برای ایجاد این امکانات در مجاورت آن نقطه داشت» (ایلنا)

3️⃣ این درس بزرگی برای همه‌ی کوبندگان بر طبل انفعال و ناامیدی است که پیوسته در طول شکل‌گیری و حمایت امیدبخش مردمی از کارزار قیطریه و سه کارزار حمایت‌کننده آن، خواسته یا ناخواسته تلاش کردند تا این ترجیع‌بند تکراری را یادآوری کنند: اینکه این کارزارها جواب نخواهد داد، حتی اگر به جای دویست‌هزار نفر، دومیلیون نفر آن را امضا کنند، آنها عقب‌نشینی نخواهند کرد!

4️⃣ این پیروزی حاصل تداوم امید، شجاعت، همدلی و صبوری شما مردم نیک‌اندیش و البته خرومندی برخی از اعضای شورای شهر است. همچنین باید از همه متخصصینی که در حوزه‌های گوناگون شهرسازی، معماری، محیط‌زیست، میراث‌فرهنگی و حقوق کارزار را کمک کرده و به پوست‌اندازی اتاق فکرش کمک کردند، قدردانی کنم.

5️⃣ فرزانه‌ای می‌گفت: زندگی نسبت به آنهایی که به دنبال رویای خود رفته و از ترس شکست پاپس نمی‌نهند، بخشنده است. ممنون که شما هم به دنبال رویای خود رفته و نفس کم نیاوردید. به امید تحقق آخرین رویا: اخراج علیرضا زاکانی از ساختمان بهشت!✌️

https://www.karzar.net/111183

#پارک_قیطریه
#نجات_بوستانها
#جای_مردان_سیاست_بنشانید_درخت
#قدرت_بی_قدرتان
#محمد_درویش
@karzarnet
|
صفحه نخست روزنامه #پیام_ما
یک‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

🔻کابوس زایش بیابان‌
🔷پرونده‌ای به مناسبت روز جهانی مقابله با بیابا‌ن‌زایی را در صفحه ۴ و ۵ بخوانید.

🔻پاسداری از میراث در برابر بحران اقلیمی
🔷ایران، میزبان نشست پاسداری از میراث ناملموس یونسکو می‌شود. این گزارش را در صفحه ۶ بخوانید.

🔻نجات «پلنگ یک‌دندان» با جامعه‌شناسی
🔷توجه جامعه‌شناسان به محیط‌زیست روز‌به‌روز بیشتر می‌شود. این گزارش را در صفحه ۳ بخوانید.

🔻مقابله با بیابان‌زایی از کدام خطر سخن می‌گوید؟
🔷 سرمقاله محمد درویش، کارشناس محیط‌زیست را در صفحه ۱ بخوانید.

🔗 راه‌‌های ارتباطی
https://zil.ink/payamema

🔗وبسایت روزنامه
www.payamema.ir
🟢 روز جهانی مقابله با بیابان‌زایی از کدام خطر سخن می‌گوید؟ 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ نسبت به یکصدسال پیش، سرانه آب در دسترس جهانیان به طور متوسط به یک هفتم کاهش یافته، وسعت رویشگاه‌های جنگلی هم حدود ۶۰۰ میلیون هکتار کم شده و اینک به کمتر از ۳.۹ میلیارد هکتار رسیده است. همین دو مولفه کافی است که خطر بیابان‌زایی یا تخریب سرزمین را عمیقاً درک کنیم چرا که حتی اگر خردمندی بر مدیریت جهان حاکم شود، مولفه افزایش جمعیت، همچنان بر کاهندگی این دو معیار نگران‌کننده می‌افزاید. در ایران، وضعیت به مراتب دشوارتر از متوسط جهانی است، چون هم مواهب طبیعی نظیر باران کمتر و تبخیر بیشتر است و هم اقتصاد کشور به شدت به آب وابسته است. خطر چنان جدی است که ایران در شمار پنج کشور نخست جهان است که تقریبا بلافاصله پس از تصویب کنوانسیون جهانی مقابله با بیابان‌زایی به عضویت آن درآمده و برنامه اقدام ملی مقابله با بیابان‌زایی را از تصویب مجلس شورای اسلامی در دهه هفتاد گذراند. شاید مهم‌ترین نشانه اهمیت خطر بیابان‌زایی در نزد دولت ایران ...

✍️ ادامه در:

https://payamema.ir/?p=108538

#روز_جهانی_مقابله_با_بیابانزایی
#سرمقاله_پیام_ما
#محمد_درویش
📚 @darvishnameh

💚ایران دورت بگردم!💚


✍️ چرا تماشای این منظره، یک اتفاق خوب است؟

#ایران_دورت_بگردم
#دماوند
#محمد_درویش
مهندس فدایی فرد در گفتگو با ایلنا:

▪️نامزدهای ریاست‌جمهوری باید تعارفات را کنار بگذارند و قبل از ارائه هرگونه برنامه جدید، ابتدا شرایط نابسامان محیط زیستی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و حتی امنیتی کشور را آسیب‌شناسی کنند و دلایل این که چرا در بهترین حالت فقط حدود ۳۰ درصد از برنامه‌های شش‌گانه توسعه اقتصادی کشور اجرایی شده است را معرفی کنند، سپس راهکارهای مرتبط با موضوع را ارائه کنند.

▪️احیای ۱۱ میلیارد متر مکعب آب به کجا رسید؟

▪️سرنوشت ۱۰ میلیون هکتار آبخوان چه شد؟

https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1493057
Forwarded from کارزار
✌️ ساخت و ساز در پارک لاله منتفی شد!

🗣 مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران: «در پارک لاله قرار شد هیچ ساخت.وسازی صورت نگیرد و این موضوع به صورت کامل منتفی شد.»

🗣 عباسی در ادامه گفته است: «در پارک قیطریه هم قرار شد طرحی در مساحت نهایت ۲۰۰ متر در یک طبقه به کمیسیون معماری و شهرسازی شورا ارائه دهند تا در مورد آن بررسی شده و در نهایت براساس آن به نتیجه مشخصی برسیم. فعلا ساخت‌وسازی که خارج از ضابطه است، نباید در هیچ پارک و بوستانی اتفاق بیفتد.»

🗣 جعفربندی شربیانی، عضو کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نیز گفته است: «باید به لحاظ اهمیت و ضرورت سنجیده شود و بررسی شود که آیا الان در حال حاضر این امکانات را نیاز داریم یا خیر؟ یا می‌شود برای دوری از یک بحران یا عدم رضایت اکثریت مردم، جایگزینی را برای ایجاد این امکانات در مجاورت آن نقطه داشت» (ایلنا)

📣 تا کنون کارزار کارزارهای «تعرض به بوستان‌ها را متوقف کنید!» و «پارک‌خواری را متوقف کنید!» در مجموع به بیش از ده هزار امضا رسیده است و کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب پارک قیطریه» نیز از مرز ۱۵۱ هزار امضا گذشته است.

⭕️ برای پیگیری اخبار مربوط به کارزارها یا امضای آن‌ها کافی است روی لینک‌های زیر بزنید:
▫️ کارزار درخواست جلوگیری از تخریب پارک قیطریه
▫️ کارزار پارک‌خواری را متوقف کنید!
▫️ کارزار تعرض به بوستان‌ها را متوقف کنید!

این کارزارها تا کنون بازتاب‌های رسانه‌ای زیادی داشته و خوشبختانه طی ماه‌های گذشته شاهد عقب‌نشینی مجموعه شهرداری از مواضع پیشین خود بوده‌ایم. با این حال روند مطالبه‌گری برای حقوق شهروندی باید ادامه یابد تا سکوت و انفعال جامعه بستر مناسبی برای تعرض به حقوق مردم ایجاد نکند.

#پارک_قیطریه
#نجات_بوستانها
#جای_مردان_سیاست_بنشانید_درخت
#قدرت_بی_قدرتان

✌️ @karzarnet
محمد درویش
کتاب اردیبهشت با همکاری نشر همرخ برگزار می‌کند: 📚جشن امضا و گفتگو درباره کتاب صلح ایرانی🕊 با حضور: استاد مصطفی ملکیان و مهندس محمد درویش و میزبانی: آقای احسان طریقت 📍 یکشنبه ۲۷ خرداد 🕕 ساعت ۶ عصر 🚩نشانی: سعادت آباد- کوی فراز- بلوار اداره برق- روبروی…
🟢 سپاس از استقبال بی‌نظیر شما 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ بنابر اطلاع مدیریت کتابفروشی اردیبهشت، همه صندلی‌ها و ظرفیت پیش‌بینی شده تکمیل شده و دیگر امکان ثبت‌نام وجود ندارد. خبر خوش اینکه مراسم رونمایی و امضای کتاب صلح ایرانی، همچنان ادامه دارد و به زودی در شهرهای اصفهان و شیراز هم برگزار خواهد شد. به امید درک درست از صلح ایرانی.

#صلح_ایرانی
#مصطفی_ملکیان
#محمد_درویش
تاک بیست‌وهفتم: آینده زیست‌بوم ایران
محمد درویش
🎙فایل صوتی تاک «آینده زیست‌بوم ایران» به تاکبانی محمد درویش

📌 محمد درویش، فعال محیط‌زیست:
«شدت تخریب در کشور ما به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و همگام با این مسئله، مردم نیز نسبت به محیط ‌زیست حساسیت بیشتری پیدا کرده‌اند».

🎥 ویدئوی کامل این تاک را در کانال یوتیوب پانوراما تماشا کنید.

@panora_ma

پ.ن: تاک، نشست‌های دوره‌ای است که در مجموعه پانوراما و حول اندیشه‌ورزی درباره‌ی موضوعات گوناگون فرهنگی و اجتماعی، برگزار می‌شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصورم از تقابل «مصطفی پورمحمدی» با «عليرضا زاكانى» در مناظره فردا.


• موسن •

@uttweet
Forwarded from 😷CITY RAVAND♻️
❇️ مسعود پزشکیان:


محیط زیست به نابودی کشیده شده است، تهران آب ندارد. جنگل‌ها را نابود کردیم. این روش‌ها غلط است.
من از نابودی محیط زیست جلوگیری خواهم کرد.

زندگی نسل ما به سر رسیده، فردا برای شما است. شما به صحنه بیایید.✌️

♻️ کانال آخرین اخبار و تحلیل‌های محیط زیست، معماری و شهرسازی↙️

🆔https://www.tg-me.com/+QalxSmBRcYc8nWY6
Forwarded from شرق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انتظامی خطاب به زاکانی:
در زمان شما حجاب‌بان در مترو مستقر شد پس احتمالا در سطح کشور هم همین رفتار را خواهید کرد


🔹تا پیش از مسئولیت شما در شهرداری سامانه‌ای به نام شفافیت داشت که با حضور شما تا حدی تعطیل شد

🔹زاکانی: حجاب‌بان نداریم!

@sharghdaily
sharghdaily.com
یک نفر آدم عاقل و بدون لکنت زبان به نام ‎#حسین_انتظامی به عنوان کارشناس بخش فرهنگ، پرسش‌های روشن و معقول از نامزدها می‌پرسد، بخشی از جامعه احساس می‌کند حرف دلش گفته می‌شود و از ایشان استقبال و تجلیل می‌کند. اگر صدها و هزاران زبان بدون لکنت و گویای عقل در مملکت در کار باشند ...



-محمد فاضلی-

@uttweet
▪️در ارتباط با سیل خرداد ماه ۱۴۰۳ در  جاده چالوس در نزدیکی رستوران دربند، فقط به از بین رفتن پوشش گیاهی در کنار رود خانه چالوس بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱ در سمت چپ رستوران دقت کنید.

◾️چه کسی مجوز این همه تخریب پوشش گیاهی کنار رودخانه را داده؟ وزارت نیرو؟ منابع طبیعی؟ هیچکدام؟ هردو؟

@mahdi_motagh
Forwarded from آخرین خبر (M.S)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺️🔻ستاد انتخاباتی پورمحمدی بخش سانسور شده فیلم تبلیغاتی اش توسط صدا و سیما را منتشر کرد
🔹شرق
@akharinkhabar | akharinkhabar.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢استفاده از دوچرخه در اروپا؛ کدام کشورها بهترین مشوق‌ها را برای رکاب‌زدن تا محل کار ارائه می‌کنند؟
برای بسیاری از ما، رسیدن به محل کار به معنای صبح‌هایی است که پشت فرمان در یک ترافیک گیر افتاده‌ایم یا اینکه در واگن مترو به دنبال جای نشستن هستیم. اما در برخی از کشورهای اروپایی، روز به روز بر شمار افرادی که رکاب‌زدن تا محل کار را بر خودروهای شخصی و وسایل نقلیه عمومی ترجیح می‌دهند افزوده می‌شود.

دوچرخه سواری نه تنها فواید زیادی برای سلامتی شما دارد، بلکه می‌توان از آن به عنوان یک روش سازگار با محیط زیست در جهت جایگزین کردن خودروهای آلاینده استفاده کرد.

شهرها و کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری سعی می‌کنند طرح رکاب‌زنی تا محل کار را به اجرا بگذارند.

سوال اینجا است که کدام کشورها بهترین مشوق‌ها در این زمینه را به اجرا گذاشته‌اند و کدام کشورها در این زمینه جا مانده‌اند؟


جزئیات بیشتر:https://rb.gy/c6vvar
@euronewspe
2024/09/24 20:40:12
Back to Top
HTML Embed Code: