Telegram Web Link
Forwarded from Tejarat.TV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو

🔻محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست، در گفت‌وگو با برنامه مقتصاد #تجارت‌نیوز:

🔸اصفهانی‌ها بیش از ۱۸ رودخانه به بزرگی زاینده‌رود ناترازی دارند!

▪️میزان ناترازی استان اصفهان ۱۳.۵ میلیارد متر مکعب است. این رقم یعنی اصفهانی‌ها ۱۸ برابر زاینده‌رود دچار ناترازی هستند.

▪️مطابق گزارش سازمان زمین‌شناسی، در حال حاضر گسترده‌ترین سطح فرونشست زمین به اصفهان اختصاص پیدا می‌کند.

▪️اصفهان در دشت مهیار از جنوب، در مورچه‌خور از شمال، در دشت سگزی از شرق و زرین شهر در غرب با جریان‌های کاهنده کارایی سرزمینی درگیر است.

▪️این جریان‌ها به سرعت در حال حرکت به سمت مرکز شهر هستند و ما شاهد ترک‌های انکار نشدنی در سازه‌های تاریخی اصفهان هستیم.

▪️از دست دادن اصفهان یک مصیبت بزرگ برای نه فقط اصفهان بلکه برای ایران و هر کسی است که به فرهنگ و هنر ایران علاقه دارد.| تجارت‌نیوز

🔗گزارش کامل را از طریق لینک زیر بخوانید👇

https://tejaratnews.com/n/4iWG

🖊عماد صدر


@tejarat_TV
Forwarded from TV فوری
♦️ایران باید خزر را نجات دهد

محمد درویش، پژوهشگر حوزه محیط زیست در گفتگو با خبر فوری:
🔹پنج کشور ایران، روسیه، قزاقستان، آذربایجان و ترکمنستان در حاشیه دریای خزر قرار دارند که متاسفانه هر پنج کشور فاضلاب، شیرابه و ضایعات صنعتی و نفتی خود را وارد خزر می کنند.
🔹بعد از روسیه، دومین کشوری که خزر را آلوده می کند به دلیل جمعیت زیادی که دارد، ایران است و آذربایجان در جایگاه سوم قرار دارد.
🔹در حقیقت ایران نقش مهمی در مجاب کردن کشور های دیگر برای کاهش آلودگی های خزر دارد و باید انگیزه بیشتری برای حفظ خزر داشته باشد.
🔹خزر زیستگاه اصلی ماهی خاویار بود، ولی حالا قربانی آلودگی ها شده است. فک خزری در آستانه نابودی قرار گرفته و ماهی کیلکا که نماد کیفیت آب خزر بود، تقریبا منقرض شده است.
🔹۲۰ سال است که قرار بر راه افتادن تصفیه خانه بندر انزلی است ولی هنور راه نیفتاده است.
🔹قوانین برای حفاظت از خزر وجود دارد، ولی الزام به انجام آن وجود ندارد.
@TV_Fori
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔻محمد درویش: افزایش۳ برابری برنج کاری در دشت های بحرانی فارس/ نرخ فرونشست سالانه در استان به ۵۰ سانتی متر رسید / فارس بیش از ۱۷.۵ میلیارد متر مکعب ناترازی آبی دارد

محمد درویش، فعال محیط زیست:

در طول سه دهه اخیر در منطقه‌ای مانند کامفیروز وسعت شالیزار های برنج حدود ۳ برابر افزایش پیدا کرده است. بعد از احداث سد سیوند و در یک دهه گذشته میزان کشت برنج در این منطقه افزایش پیدا کرده است. قبل از احداث این سد برنجکاری در این منطقه بسیار ناچیز بود اما با احداث سد سیوند سبب بالا آمدن آب های زیر زمینی شد که مردم و کشاورزان احساس کردند که آب زیاد شده و اقدام به کشت برنج کردند.

متاسفانه سازمان زمین شناسی هشدار داده است که فارس در معرض فروپاشی قرار دارد و نرخ فرونشست سالانه در نقاط مختلف بحرانی این استان بین ۲۰ تا ۵۴ سانتی‌متر ثبت شده است که بالاترین رقم در جهان است.

استان فارس بیش از ۱۷.۵ میلیاردمتر مکعب ناترازی آبی دارد. فارس بعد از استان خراسان رضوی یکی از بدترین وضعیت‌ها را در کمبود آب دارد و دشت مرودشت در موضوع کم آبی جزو دشت‌های بحرانی کشور قرار دارد./ایلنا

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🟢 برای حل بحران آب در ایران، باید نیاز به مصرف آب برای تولید پول، اشتغال و ثروت را به کمینه رساند! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ علاقه‌مندانی که مایلند در این گفتگوی علمی به صورت حضوری شرکت کنند، با توجه به محدودیت سالن لطفاً هرچه سریع‌تر به آقای دکتر مهدی رازپور در واتساپ به شماره زیر پیام دهند:

09120519065

🧿 همچنین هموطنان می‌توانند از طریق درگاه اینترنتی به نشانی زیر، این رویداد را به صورت زنده تماشا کنند:

http://connect.mporg.ir/cdrf


♦️وعده ما: ساعت ۹ صبح سه‌شنبه، ۶ شهریور ۱۴۰۳، مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری.

♦️نشانی: تهران، خیابان استاد نجات‌الهی (ویلا)، خیابان  جعفر شهری (سپند)، پلاک ۱۶ سالن استاد حسین عظیمی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری

#مهدی_فصیحی_هرندی
#فرخ_مسجدی
#محمد_درویش
هشتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
شروع ثبت ایده از اول مردادماه لغایت اول مهرماه
ثبت نام :
www.ysf-persia.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 همه آنچه درباره جنجال دنا، سد ماندگان و تغییر مسیر رودخانه ماربر از کارون به سمت زاینده‌رود باید بدانیم! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ امروز - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - گفتگوی مفصلی با خبرگزاری ایسنا درباره ماجرای شگفت‌انگیز تغییر یکی از سرشاخه‌های اصلی رودخانه کارون به نام ماربر به سمت زاینده‌رود همزمانی آن با علاقه اداره کل محیط‌زیست اصفهان برای کم‌کردن زحمات همکاران‌شان در استان کهگیلویه و بویراحمد برای قبول مدیریت بخشی از منطقه حفاظت‌شده دنا به اصفهان انجام دادم!

2️⃣ قلۀ دنا یکی از ارزش‌های راهبردی منحصربه‌فرد ایران است که سبب تداوم تمدنی ۵۰۰۰ سالۀ ایران شده است. در دنا یک پارک ملی و یک ...

✍️ ادامه را در نشانی زیر بخوانید:

https://isna.ir/xdRJsH

#دنا
#سد_ماندگان
#ماربر
#محمد_درویش
Forwarded from نیم روز
▪️شماره جدید هفته‌نامه نیم روز منتشر شد

🔸در این شماره(
۶۲-۶۱) که با یادداشت‌ها و گفتارهایی از حسین ابراهیم آبادی. کیومرث اشتریان. بهرام بیات. شیرین بیانی. نصرت الله تاجیک. ماندانا تیشه یار. محمدجواد حق‌شناس. مونا خوش‌اقبال. محمد درویش. مهدی ذاکریان. محمد امین رشادت. عباسعلی رهبر. محمدکاظم سجادپور. سعیده سعیدی. علی‌اصغر سیدآبادی. ماشاءالله شمس‌الواعظین. رسول صادقی. محمدرضا ضیایی بیگدلی. حسین علایی. علی اکبر علیخانی. مقصود فراستخواه. رخساره فضلی. شهرام گیل‌آبادی. محمد مستان دهی. مصطفی معین. مجتبی مقصودی. محمد منصورنژاد. فرشاد مؤمنی. سیدعبدالامیر نبوی. زهرا نژادبهرام. مریم مهدوی اصل همراه است، به موضوع گفتمان صلح و دولت وفاق ملی و جایگاه آن در مناسبات ملی و جهانی پرداخته‌ شده است .

🔹شماره آخر نشریه نیم روز با همکاری انجمن علمی مطالعات صلح، در ۵۲ صفحه متتشر و در دسترس عموم قرار گرفته است.

🔻علاقمندان می‌توانند از طریق
پایگاه خبری تحلیلی روزفام نسبت به تهیه نسخه دیجیتال نشریه اقدام نموده یا از طریق درگاه تلگرامی به شماره ۰۹۱۹۵۶۸۹۶۱۱ نسبت به خرید آن اقدام نمایند.

▫️
@nimroozmagazine
🟢 چرا باید قدر مهدی تیموری را بدانیم؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ کمتر سابقه داشته برای تقدیر از عملکرد مدیریتی یک محیط‌بان، اجماعی پرشمار و متنوع از اساتید، متخصصان، کنشگران و مردم شکل بگیرد. اما برای مهدی تیموری، مدیر موفق پارک ملی گلستان شکل گرفت و با این وجود، علی سلاجقه وی را برکنار کرد! هرگز این رفتارِ طبیعت‌ستیزانه را فراموش نخواهم کرد علی آقا ... هرگز ...

2️⃣ به هر حال، امروز در واپسین لحظه‌های حضور علی سلاجقه در ساختمان پردیسان، امیدوارم سکاندار محیط‌زیست در دولت مسعود پزشکیان بتواند آب رفته را به جوی بازگردانده و دوباره با دلجویی از این مرد شریف و خانواده بزرگوارش، شرایطی فراهم کند تا مهدی تیموری به پارک ملی گلستان برگشته و برنامه‌های درخشانش را تداوم دهد. یادمان باشد که او تنها مدیری بود که توانست تعداد وحوش را در یک دوره شش‌ساله، دست‌کم چهاربرابر افزایش دهد و تعارض بین جامعه محلی و شکارچیان را با محیط‌بان‌ها به کمینه خود رسانده، تعداد رخدادهای عمدی آتش‌سوزی را کاملاً متوقف کند و امنیتی واقعی را به بهترین پارک ملی کشور بازگرداند.

3️⃣ این سخنرانی، بخشی از ۲۵ دقیقه سخنانم در ستایش مهدی تیموری است که اسفندماه سال گذشته در مراسم نکوداشت او و در حضور استاد اسماعیل کهرم به همت انجمن دیدبان طبیعت شاهرود برگزار شد. نسخه کاملش را می‌توانید در کانالم در یوتوب به نشانی زیر تماشا کنید:

https://youtu.be/4yMfY37dy9g?si=IxqIlK9J_LR_2wZ9

🧿 باشد که به زودی جشن بازگشت این مدیر کاربلد به گلستان را برگزار کنیم. آمین ...

#مهدی_تیموری
#پارک_ملی_گلستان
#محمد_درویش
https://www.karzar.net/152508


🔺لطفا امضا کنید👆🏻

🔻سد ماندگان ذخیره‌گاه زیست‌کره دنا در تیرماه سال ۱۳۹۰ با حضور نمایندگان یونسکو و مقامات کشوری و استانی به عنوان دهمین ذخیره گاه زیست‌کره کشور و پانصدوپنجاهمین ذخیره گاه زیست‌کره دنیا با وسعت ۲۵۵ هزار و ۵۳۷ هکتار ثبت شده است را با خطر جدی روبرو می کند.

🔺ذخیره‌گاه یکی از نقاط با ارزش از منظر غنای زیستی در جهان محسوب می شود و مهمترین پدیده طبیعی در این ذخیره گاه شته کوه دناست که از غرب به سمت جنوب غرب همچون دیواره‌ای سترگ به طول ۸۰ کیلومتر امتداد و با دارا بودن ۵۰ قله با ارتفاع بیش از ۴۰۰۰ متر در زمره نواحی ارزشمند کوهستانی کشور و منطقه به‌حساب می‌آید.

🔺این ناحیه بخش مهمی از سرچشمه‌های رودخانه کارون بزرگ و بخشی از حوزه آبخیز رودخانه دز را نیز شامل می‌شود. با ساخت این سد و سد های خرسان ۳، بزودی شاهد نابودی دنا و محیط زیست آن، و پایین دست آن در کارون و دز خواهیم بود.

@nehzatsabzzagros

🔻تشکل نهضت سبز استان کهگیلویه و بویراحمد
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻«شینا انصاری» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست شد

🔹رئیس جمهور با صدور حکمی شینا انصاری را با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی به سمت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب کرد./ایسنا

#سیاسی

@EtemadOnline
🟢 تبریک به مسعود پزشکیان برای انتخاب شینا انصاری! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ خانم شینا انصاری، یکی از مدیران متخصص سازمان حفاظت محیط‌زیست است. برای نخستین بار، ما شاهد انتخاب مدیری از درون سازمان هستیم. اغلب پرسنل سازمان، کنشگران و متخصصان حوزه محیط‌زیست خواهان چنین مطالبه‌ای بودند.

2️⃣ نگارنده هم صراحتاً چنین مطالبه‌ای را همزمان با پیروزی مسعود پزشکیان در گفتگو با رسانه‌ها طرح کرد. اینک یک دوره تاریخی برای سازمان حفاظت محیط‌زیست آغاز شده است. موفقیت ایشان، بی‌شک به ارتقای روحیه پرسنل سازمان کمک خواهد کرد تا کیفیت و ضریب نفوذ این سازمان راهبردی ایران در بدنه دولت و حاکمیت افزایش یابد.

3️⃣ همه باید کمک کنیم تا ایشان در انجام مسوولیت خطیر خود موفق باشند. به نظرم شینا انصاری با قبول این مسوولیت ایثار کردند. وی سال‌ها با غول سرطان جنگیده و با موفقیت او را شکست داده بود و می‌توانست با آرامش سال‌های پایانی خدمتش را بگذراند. قبول مسوولیت در چنین سازمان پردردسری که به شدت با فقر پشتیبانی، مالی و تخصصی روبروست و موی دماغ سیاستمدارانی است که اغلب فهم بوم‌شناختی ندارند، اگر شرافت داشته باشی، در حد والاترین از خودگذشتگی ممکن است.

4️⃣ امیدوارم شینا انصاری تاب آورد و بر تاب‌آوری طبیعت ایران هم بیافزاید. او باید نشان دهد که رویکرد محیط‌زیستی برای هر دولتی در ایران یک فرصت است و نه یک تهدید. او باید ثابت کند که رمز پایداری و رفاه ایرانیان از دل محیط‌زیستی سالم و شاداب می‌گذرد. برایش بهترین‌ها را آرزو دارم. انتخاب او، نخستین انتخاب کمیته محیط‌زیست از بین ۸ نفری بود که به رییس‌جمهور معرفی شد. برای کمیته محیط‌زیست خوشحالم که از معدود کمیته‌هایی است که انتخاب اولش، مورد توجه رییس‌جمهور قرار گرفت.

5️⃣ هرچند باورم این است استحقاق زنان در عالی‌ترین سطح مدیریت بسیار بیشتر است و امیدوار بودم که دست‌کم در وزارتخانه‌های بهداشت، آموزش و پرورش، نفت، نیرو، فرهنگ، علوم، ورزش و میراث هم زنان انتخاب شوند. اما به هر حال و تا همینجا هم خوشبختانه یا متاسفانه هیچ دولتی در ایران به قدرت نرسیده که بیشتر از سه عضو ارشد کابینه‌اش زن باشد. امیدوارم در آینده شاهد افزایش این سهم باشیم. همه باید کمک کنیم تا زنان در ساختار قدرت سهم بیشتری یابند. هرقدر نرخ مشارکت و مدیریت واقعی زنان در جامعه‌ای بیشتر باشد، آن جامعه تاب‌آورتر و پرنشاط‌تر خواهد بود.

#شینا_انصاری
#محمد_درویش
Forwarded from اخبار منتخب
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست: زمین با شتابی نگران‌کننده در حال فرو رفتن در فلات ایران است

محمد درویش معتقد است:
🔺مختصات جغرافیایی ایران به گونه‌ای است که میزان بارش‌های آسمانی کمتر از میانگین جهانی، زاویه تابش خورشید تقریباً ۹۰ درجه و میزان تبخیر بالاست. در چنین شرایطی ما باید واقعیت‌های اقلیمی را بپذیریم و چیدمان توسعه را بر این اساس استوار کنیم./ تجارت‌نیوز
@Akhbar_montakhab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 ماجرای دو کبوتر عاشق به روایت اسماعیل کهرم بزرگ! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ روایتی عبرت‌آموز که همه باید در پیامش درنگ کرده و نشرش دهیم. نسخه کامل این روایت را در سه دقیقه می‌توانید در کانالم در یوتوب به نشانی زیر تماشا کنید. ۶۱۹ ویدئو در کانالم تاکنون بارگذاری شده، با عضویت در کانال و پسند محتواها به بیشتر دیده‌شدنش کمک کنید. سپاس.

https://youtu.be/3dtbiBuGUcM?si=TQDzkiSfes4SwVUT

#اسماعیل_کهرم
#عشق
#محمد_درویش
Forwarded from BBCPersian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻جامعه محیط زیستی ایران از ریاست شینا انصاری بر سازمان حفاظت محیط زیست استقبال کرده. خانم انصاری دیروز با حکم مسعود پزشکیان به ریاست این سازمان منصوب شد. با وجود حسن نظر کارشناسان و کنشگران محیط زیست، او با چالش های جدی در کارش روبروست.
سیاوش اردلان گزارش میدهد:
@BBCPersian
♦️ محمد درویش فعال و کارشناس محیط زیست:

🔹 اینک یک دوره تاریخی برای سازمان حفاظت محیط‌زیست آغاز شده

🔹 برای نخستین بار، شاهد انتخاب مدیری از درون سازمان هستیم

🔹 انتخاب شینا انصاری، نخستین انتخاب کمیته محیط‌زیست از بین ۸ نفری بود که به رئیس‌جمهور معرفی شد

🔹 او با قبول این مسئولیت ایثار کرد

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003P6R
🆔 @Entekhab_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 مردم دنا برای تمامیت دنا هم‌قسم شدند! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ عصر دیروز - ۲ شهریور ۱۴۰۳ - در جمع پرشور و پرشمارِ دوستداران محیط‌زیست و دنا در شهرستان سی‌سخت حضور یافتم تا بار دیگر باور کنم و باور کنیم که شاهد ظهور نسلی هستیم که برایش مایملک محیط‌زیستی‌اش غیرقابل معامله و ارزشمند است.

2️⃣ دم شما مردم شریف کهگیلویه و بویراحمد گرم که ثابت کردید برای دفاع از تمامیت قلمرو منطقه حفاظت‌شده و پارک ملی دنا، برای حراست سزاوارانه از اندوختگاه زیست‌سپهر در دنا و برای کیاست از نظام آبشناختی حوضه آبخیز رودخانه ماربر، بشار، خرسان و کارون تا پای جان، شجاعانه و البته قانون‌مدارانه ایستاده‌اید.

3️⃣ امیدوارم سازمان حفاظت محیط‌زیست کم‌کاری‌ها، سکوت و مماشات خویش را در دوره علی سلاجقه جبران کرده و اجازه ندهد یکپارچگی مدیریت منطقه حفاظت‌شده دنا خدشه‌دار شده و عملیات ساختمانی سد ماندگان بدون طی مراحل قانونی و انجام ارزیابی محیط‌زیستی ادامه یابد. کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و نهادهای بازرسی و امنیتی کشور باید به این ماجرا ورود کرده و بررسی کنند چگونه سدی که مجوز ندارد، اعتبار دارد؟

#دنا_جان_ماست
#محمد_درویش
▫️درباره ساخت مخزن ۲۵۰۰ متر مکعبی پارک لاله تهران

🔻قلب «لاله» زخمی شد
| فرشته رضایی |

◇حیات پارک لاله و درختان سرسبز آن در خطر است. شهرداری تهران باز هم دست روی یکی از پارک‌های قدیمی و مهم گذاشته است. این‌بار با ساخت یک مخزن دفنی ۲۵۰۰ مترمکعبی، آن هم به منظور آبیاری فضای سبز پارک لاله. ساخت این مخزن بزرگ در فضای سبز و پردرخت پارک لاله انجام می‌شود و علاوه بر تخریب کامل این فضا، به این معناست که دیگر هیچ گیاه ریشه‌داری آنجا نخواهد رویید. بر اساس بررسی‌های انجام شده از مخازن ‌دفنی آب در دیگر پارک‌ها؛ مثل پارک «اندیشه»، بخشی از مخزن در محل حوض آب ساخته شده است و در پارک «میرزای شیرازی» در محل بازی کودکان که برخی از کارشناسان ادعا می‌کنند به علت عمق کم مخزن، شاید قابل بازگرداندن به وضعیت قبلی باشد.

◇اما محل احداث مخزن پارک لاله در فضایی با درختان قدیمی و بسیار بزرگ‌تر از سایر مخزن‌های ساخته شده است. از سویی امکان کاشت و پرورش درختان به این سرعت امکان‌پذیر نیست. در ضمن این محوطه یکی از مهمترین و پرترددترین فضاهای پارک است. یعنی محل اصلی نشستن مردم در فضای سبز، مکانی با درختان و بوته های بسیار متنوع در کنار در ورودی غربی (خیابان حجاب) و نزدیک محل ورودی جنوبی.

گزارش کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.

#شهرداری_تهران #محیط_زیست #قطع_درخت #پارک_لاله #پیام_ما

@payamema
Forwarded from اسکان نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥درخت‌کُشی در چیتگر

کوروش قاسمیان مربی دوچرخه سواری:

سه روزه، صبح تا شب به خاطر مسابقات قهرمانی کشور تو چیتگر هستم. اینجا نمایشنامه تراژیک خشک شدن درختان در حال اجراست.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
2024/09/24 10:30:28
Back to Top
HTML Embed Code: