Telegram Web Link
@moein_psychologyاضطراب فراگیر.pdf
682.2 KB
📘کتاب
🖇درمان شناختی رفتاری برای اختلال اضطراب فراگیر
📍مایکل جی.داگاس و ملیسا رابی چاود
درمان_شناختی_رفتاری_اضطراب_در_کودکان.pdf
70.2 MB
📚کتاب
📙 درمان شناختی _ رفتاری اضطراب در کودکان
درمان_شناختی_رفتاری_اضطراب_در_کودکانرویکرد.pdf
70.2 MB
فایل کتاب :درمان شناختی رفتاری اضطراب در کودکان (رویکرد واحد پردازه)
🔰نوشته :بروس چورپیتا
🔰ترجمه کتایون حلمی
@paphd 977108.pdf
740.3 KB
اثربخشی قصه درمانی مبتنی بر رویکرد شناختی- رفتاری بر اضطراب دانش آموزان دختر دبستانی

سال انتشار1397
#قصه_درمانی #عزت_نفس
#رویکرد_شناختی #اضطراب
در کودکی بیشتر به ما آموختند که چموش نباشیم، اما پرسشگری و آزاداندیشی و شیوه‌های نقد را به ما نیاموختند.

داگلاس سیسیل نورث، اقتصاددان آمریکایی و برنده جایزه نوبل اقتصاد می‌گوید: اگر می‌خواهید بدانید کشوری توسعه می‌یابد یا نه، سراغ صنایع و کارخانه‌های آن کشور نروید.

اینها را به‌راحتی می‌توان خرید یا دزدید یا کپی کرد. می‌توان نفت فروخت و همه اینها را وارد کرد.

برای اینکه بتوانید آینده کشوری را پیش‌بینی کنید، بروید در دبستان‌ها، ببینید آنجا چگونه بچه‌ها را آموزش می‌دهند.

مهم نیست چه چیزی آموزش می‌دهند، ببینید چگونه آموزش می‌دهند.

👶 @childrentherapy
اگه افکار منفی یا آشفتگی روحی اذیتتون میکنه،

اگه دوست داری حالتو خوب کنی حتما این پیج رو فالوو کن
میتونی امتحان کنی😍🍓
برای رها شدن حتما سر بزنيد👇

https://instagram.com/hasanalishah_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

😍روانشناس خودت باش🤌
📝عاملی که استرس فرزندان را افزایش می‌دهد

💠یکی از علت‌های ایجاد استرس کودکان، تایید مدوام والدین است که با این تایید، کودک در همان لحظه استرسی ندارد اما در هفته‌ها و ماه‌های بعد سطح استرس او به اطمینان‌بخشی‌های والدین افزایش می‌یابد.

💠کودکِ نگران مدام نیازمند اطمینان‌بخشی است و والدین نیز به منظور کاهش همین نگرانی ها مدام به او این اطمینان‌بخشی را منتقل می کنند و همین امر یکی از اشتباهات والدین است که به منظور کاهش آشفتگی فرزندان انجام می شود. اطمینان بخشی های زیاد به کودکان و تکرار آن و تعریف مداوم از فرزندان عاملی برای افزایش نگرانی های آنها خواهد شد و در واقع کودکانِ نگران همیشه نیازمند تایید والدین هستند، بنابراین یکی از علت های ایجاد استرس کودکان، تایید مدوام والدین است البته باید این نکته توجه کرد که در لحظه تایید، فرزند استرسی ندارد اما در هفته ها و ماه های بعدی، سطح استرس او نسبت به اطمینان بخشی‌های والدین بیشتر خواهد شد.

💠اینکه والدین مداوم وضعیت درس های فرزند خود را از وی جویا شوند چندان ضروری به نظر نمی رسد و همان یکبار پرسیدن کافی است، در واقع والدین می توانند به صورت نامحسوس سطح اضطراب فرزند خود را کنترل کنند تا سیکل معیوبی در نوع تربیت آنها ایجاد نشود، ضمن اینکه این عملکرد از خشم و عصبانیت والدین نیز پیشگیری می کند.

💠 باید به نکته توجه کرد که به عنوان والد نباید بیش از اندازه به کودک اطمینان بخشی منتقل کنیم، برای مثال وقتی که کودک از خوب بودن پاسخ هایش سوال می کند، باید والدین جواب این سوال را از خود او بخواهند و اینکه ارزیابی خودش نسبت به دفعات قبل چگونه بوده است و در واقع کودک پاسخ را از ذهن والدین نگیرد بلکه خودش با به چالش کشیدن ذهنش ومرور گذشته و مقایسه سطح استرس ها در دفعات قبل به این سوال پاسخ دهد.

💠 به چالش کشیدن ذهن فرزندان و واگذاری مقایسه تغییرات و سنجش و ارزیابی سطح استرس ها به خود فرزندان در پاسخگویی به سوالات موثر است و باعث کاهش استرس های آنها خواهد شد.

👶 @childrentherapy
دو ابزار تربیتی والدین که ریشه در خودخواهی آنان دارد، عبارت‌اند از: استبداد و بردگی با همه‌ مراقبت‌شان؛ در عین حال که ممکن است این استبداد با لحن ملایمی ابراز شود («تو باید به من اعتماد کنی چون مادرت هستم!») و بردگی که لحنی غرورآمیز به خود گرفته («تو پسر من هستی، به همین سبب هم من تو را به منجی‌ام بدل خواهم کرد»)، اما اینها دو ابزار تربیتی وحشتناک هستند، دو وسیله‌ ضدتربیتی، و به این درد می‌خورند که کودک را به قعر زمینی که از آن آمده فرو کنند.

کلاوس واگنباخ
از کتاب فرانتس کافکا
ترجمه محمد همتی

👶 @childrentherapy
به فرزندت یاد بده به تصمیمات شخصیِ آدم‌ها احترام بگذارد، چون او آگاه نیست آن آدم در خفا و خلوتش چه رنج‌هایی کشیده و آگاه نیست چه جبری پشت خیلی از تصمیمات آدمی پنهان است و آگاه نیست به این‌که یک سری انتخاب‌ها ، درست یا غلط، پیچیده یا ساده، حال خیلی آدم‌ها را از اینی که هست بهتر می‌کند.
به فرزندت یاد بده شهامت آدم‌ها را تحسین کند و شجاعت آدم‌ها در تغییر را دوست داشته باشد و بپذیرد که تغییر در هر آدمی منحصر به ویژگی‌های ذاتی و درونی و زیستیِ همان آدم است.
به فرزندت یاد بده آدم‌ها را خارج از چهارچوب‌های محدودِ جامعه دوست داشته‌باشد و برای اثبات ارزشمندیِ آدم‌ها، دنبال ملاک‌‌های دیکته شده و تکراری نگردد، هرکس در نمودار زیستیِ خودش و بر اساس پارامترهای ویژه‌‌ی خودش ارزشمند است، نه براساس نموداری که ما شناخته‌ایم.
به فرزندت بگو ما در نهایت ناگزیریم هر آدمی را به مثابه یک سیاره‌ی مجزا و ناشناخته، با تمام پیچیدگی‌های اجتناب‌ناپذیر و تفاوت‌های انکار ناپذیرشان به رسمیت بشناسیم.


#نرگس_صرافیان_طوفان‌


👶 @childrentherapy
بسیار جای خوشبختی دارد اگر فرزندان بزرگترمان از کارهای ما آگاه شوند و به ما در مورد آنها گوشزد کنند. در این صورت، این فرصت را می‌یابیم تا به اشتباه‌های خود پی ببریم و در نتیجه پوزش بطلبیم. پذیرش اشتباهاتمان ممکن است به فرزندانمان کمک کند بالاخره بندهای غفلت و تبعیض و تمسخر و سوءاستفاده از قدرت را، که نسل های متمادی تداوم داشته، پاره کنند و دور بیندازند. وقتی فرزندان ما بتوانند آگاهانه احساس درماندگی و خشم خود را بروز بدهند، دیگر در خود نیازی نخواهند دید تا با اعمال قدرت بر دیگران این احساسات را از خود دور نگه دارند.

آلیس میلر
از کتاب دلهره‌های کودکی
ترجمه امید سهرابی‌نیک

👶 @childrentherapy
از کودک بخواهید که بر اساس افکار ذهنی خودش برای شما داستانی تعریف کند، سپس آن داستان را نقاشی کند. بعد از آن نقاشی‌ها کتابی بسازید و آن کتاب را در کتابخانه خود به عنوان اثر ارزشمندی از کودک خود نگهداری کنید.

با انجام این کار ساده به کودک یاد می‌گیرد که فکر کردن و افکارش با ارزش هستند و می‌تواند از آنچه که در ذهنش خلق می‌کند، خلاقیت و پدیده‌ای به وجود بیاورد که برای دیگران نیز جالب توجه و مفید می‌باشد.

👶 @childrentherapy
2024/12/27 10:10:16
Back to Top
HTML Embed Code: