Telegram Web Link
🚫 خطای فرزندپروری

یکی از خطاهای شایع فرزند پروری این هست که والدین در مورد یک موضوع بیشتر از حد نیاز با فرزند خود صحبت و حرف را طولانی می کنند.

👈 به عنوان مثال :
مادری می خواهد به فرزندش بگوید بیا و صبحانه بخور و برای اینکه کودک او از خوردن صبحانه ممانعت نکند، مادر شروع به توضیح دادن های طولانی و خسته کننده راجع به فواید صبحانه می کند، در صورتی که کودک شما توانایی درک این توضیحات ندارد و نه تنها برایش لذت بخش نیست، بلکه خسته و کسل کننده خواهد بود.

👶 @childrentherapy
بازی هایی برای کاهش هراس اجتماعی و رفع خجالت و کمرویی کودکان🌹
۱ - مسابقه گویندگی در این بازی هر کودکی سعی می کند متنی را که از قبل تنظیم شده است بدون اشتباه بخواند (به تقلید از گویندگان اخبار تلویزیون و رادیو). برنده کسی است که مسلط تر از دیگران بوده و کمتر اشتباه داشته باشد.

۲ - بازی «مصاحبه تلویزیونی» یکی از کودکان نقش فیلمبردار را با گذاشتن یک شی بر دوش ایفا می کند و فرد دیگر نقش مصاحبه گر را با گرفتن یک شی به عنوان میکروفن بازی می کند و از بچه های دیگر در رابطه با موضوعاتی که از قبل تنظیم شده است، سوالاتی می کند ازجمله در زمینه بهداشت دهان و دندان، رفتار در خانواده، رفتار در مدرسه، اطلاعات عمومی و...
۳ - بازی «نقل خاطره، داستان، شعر، معما و لطیفه» از کودکان خواسته می شود با آرامش کامل، یکی از خاطرات خود یا داستان و شعری را که یاد دارند برای دیگر اعضای گروه تعریف کنند نتیجه گیری از خاطرات و داستان ها با هدایت بزرگ ترها و توسط اعضای گروه انجام می شود.
۴ - بازی «چه کسی می تواند دیگران را بخنداند» یکی از کودکان موظف می شود با انجام حرکات خنده دار، دیگر افراد را بخنداند. از دیگر افراد خواسته می شود در مقابل خندیدن مقاومت کنند چون برنده کسی است که افراد بیشتری را بخنداند.
۵ - بازی «کامل کردن یک داستان» یک نفر ابتدای یک داستان را تعریف می کند و از کودکان می خواهد که آن داستان را ادامه دهند. مثال: یک روز یک شکارچی در جنگل با یک شیر برخورد کرد... حالا بقیه داستان را یک نفر از کودکان ادامه می دهد و به همین ترتیب بقیه داستان را سایر کودکان ادامه می دهند.

۶ - بازی «کامل کردن یک شعر» یک مصرع از یک شعر خوانده می شود و از کودکان خواسته می شود که مصرع و بیت های بعد را به نحوی که وزن و قافیه به هم نخورد بگویند. برنده کسی است که شعرش نزدیک تر به مضمون اصلی باشد.

۷ - بازی «تکمیل جملات» برای کودکان یک سری جملات ناقص می خوانیم و آنها باید حدس بزنند که در جای خالی، چه کلمات و جملاتی را قرار دهند (این موارد می تواند در ابتدا، وسط یا آخر جمله باشد) مثال: ....... بارید و تمام لباس هایم خیس شد.
امروز با آنکه ........ راه می رفتم به زمین خوردم.
هر کسی که دوست دارد موفق شود باید...........

۸ - بازی «پاسخ به پرسش ها»
- کودکان باید به سوالات مطرح شده پاسخ صحیح دهند.
مثال: - وقتی هوا سرد می شود چه می کنیم؟
- وقتی هوا گرم می شود چه کاری می کنیم؟
- وقتی بنزین خودرو تمام می شود چه باید کرد؟
- وقتی که هوا تاریک می شود چه باید کرد؟
-وقتی می خواهیم خط صاف رسم کنیم از چه وسیله ای باید استفاده کنیم؟ و سوالاتی از این قبیل.

۹ - بازی «داستان سازی با تصاویر»
- یک سری از تصاویر مختلف را به کودکان نشان می دهیم و از هر کودک می خواهیم برای آن تصویر، یک داستان تعریف کند.
۱۰ - بازی «معلم بودن» این بازی با توجه به هدف های آن می تواند به شکل های مختلف اجرا شود ازجمله شیوه برخورد با بچه های تنبل و درس نخوان، روش های تشویق، روش های تنبیه، مشخصات یک معلم خوب، اخلاق و رفتار کلاسی و مواردی از این قبیل، که همه به شکل نمایشی قابل اجراست.
کودکان باید نقش های مختلف را بازی کنند تا به درک احساسات دیگران نائل شوند.
خجالت_کمرویی_در_کودکان

👶 @childrentherapy
ایده
دست ورزی
ماز

💥 با استفاده از وسایل ساده و در دسترس ؛ با همکاری فرزند خود، چند نمونه ماز بسازید و بازی کنید

💥 تقویت ماهیچه های دست،قدرت و تعادل، بهبود دستخط ، افزایش تمرکز و تقویت مهارت حل_مسئله

👶 @childrentherapy
کودکان و کارتون‌هاي خيالي


🔳 کارتون هاي خيالي، 50درصد يادگيري کودکان را کاهش مي دهد!

تماشاي کارتون هايي که روند سريع دارند، سرشار از تصاوير و اتفاقات پرحادثه و غيرواقعي هستند، بر روي يادگيري کودکان تاثير منفي مي گذارد.
"باب اسفنجي– شلوار چهارگوش" نام کارتوني داراي شخصيت هاي خيالي است که در اعماق دريا اتفاق مي افتد و بسياري از بچه هاي خردسال سراسر دنيا آن را تماشا مي کنند.

پژوهشي که در دانشگاه ويرجينيا انجام شده است، نشان مي دهد که توانايي يادگيري کودکان بلافاصله پس از تماشاي اين کارتون کاهش مي يابد.

اين تحقيق بر روي کودکان چهار ساله انجام گرفت و آن ها را به سه گروه تقسيم کردند: گروه اول به تماشاي کارتون «باب اسفنجي» سرگرم بودند و براي گروه دوم، کارتوني با ريتم آرام تر و واقعي تر به نامه "کايلو" در نظر گرفته شد و گروه سوم به جاي تماشاي تلويزيون مشغول نقاشي شدند.
آنجلينا ليلارد، يکي از پژوهشگران مي گويد پس از اتمام آزمايش، از تمام کودکان خواسته شد که در آزموني که براي اندازه گيري ميزان دقت، يادگيري و توانايي حل مسائل در ميان کودکان طراحي شده است، شرکت کنند.
او درباره نتيجه آزمون مي گويد ما متوجه شديم که گروهي که کارتون باب اسفنجي را تماشا کرده بودند، نسبت به گروه هاي ديگر از پنجاه درصد توانايي يادگيري کمتري برخوردار بودند.

مغز کودکان در چهار سالگي در حال توسعه بخشي است که مسئول حل مسائل و کاربردهاي منطقي است.
ليلارد مي گويد يکي از دلايلي که کودکان گروه "باب اسفنجي" مشکل يادگيري داشتند، روند سريع و موضوع خيالي اين کارتون است.

او مي گويد: «اين کارتون سريع و خيالي و فانتزي است. اين به آن معني است که مغز اين کودکان بايد اطلاعات بسياري را در مدت زمان بسيار کوتاهي پردازش کند و خيالي بودن اين موضوعات پردازش آن را مشکل تر مي کند.»

ليلارد مي گويد اين تحقيق تنها تاثيرات کوتاه مدت اين کارتون ها را بر روي مغز کودکان نشان مي دهد و براي يافتن اثرات بلند مدت آن بر روي کودکان بايد تحقيقات بيشتري انجام شود.


لینک مقاله این تحقیق در ژورنال Developmental Cognitive Neuroscience:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1878929314000085

👶 @childrentherapy
اشتباهات کودک، را برای همسرتان در حضور کودک بازگو نکنید.
بازگویی و تعریف کردن اشتباهات، اشتباهی است که شما مرتکب میشوید.
_ و مهر تاییدی بر رفتارهای اوست که سبب جسارت کودک برای تکرار آن رفتار یا حرف میشود و باعث تثبیت آن رفتار میشود.
_ تنبیه باید دو نفری انجام شود:کودک + یک والد ( پدر یا مادر)
بدون گزارش به والد دیگر .
_ کودک احساس میکند؛ والدینش دوستش ندارند و در محیط خانه احساس ناامنی میکند.
_ وقتی پدر میآید، فرزند علاقهمند است که با پدرش ارتباط برقرار کند و با هم بازی کنند ولی شما با بازگویی اشتباهات کودک سبب تخریب رابطه پدر _ فرزندی میشوید .
که گاهی متاسفانه پدر به دلیل خستگی کودک را تنبیه میکند به جای بازی و شادی.
همچنین همسرتان به امید زندگی و خانواده به خانه میآید نه برای تنبیه و دعوا...پس محیط خانه را برای ورود همسرتان متشنج نکنید.
_ در مورد رفتارهای کودک و صحبت در روشهای تربیتی، در اتاق جداگانه بدون حضور کودک، با همسرتان حرف بزنید.
_ بازگوکردن اشتباهات، آموزش خبرچینی به کودکان است!!
برگرفته از کتاب « فوت و فنهای تربیت کودک »

👶 @childrentherapy
#گزیده_کتاب

اعتماد در کودکی باید در سه سطح شکل گیرد: سطح اول، اعتماد به قابلیت‌ها و توانایی‌های خود برای غلبه بر مشکلات؛ سطح دوم به حل‌شدنی بودن موقعیت‌های دشوار به کمک دیگر افراد؛ سطح سوم، اعتماد به صلح‌پذیربودن دنیا، زیرا والدین نیز با کودکان در صلح‌اند. کودکان در اوایل زندگی هنوز از خطراتی که زندگی‌شان را تهدید می‌کند چیزی نمی‌دانند و با مسائلی که والدین را درگیر می‌کند، آگاه نیستند و خوشبختانه، هنوز نمی‌دانند والدین از آن‌ها چه توقعی دارند و با چه امیدها و ترس‌ها و نگرانی‌هایی اولین قدم ‌های کودکانشان را در این جهان دنبال می‌کنند.

📗فرزندپروری نوین
👥#گرالد_هوتر و #اولی_هاوزر
آموزش #نظم در کودکان

1⃣ اگر خودشما، فرد منظمی نیستید، خیلی انتظار داشتن فرزند منظم نداشته باشید
2⃣ در این صورت👆تغییر را ابتدا از خودتان شروع کنید

3⃣ کودکان پس از ۳ سالگی، می توانند نظم داشتن را بیاموزند
4⃣ به کودکان کوچکتر نظم را در قالب بازی یاد بدهید( مثل مسابقه جمع کردن وسایل)
5⃣مسوولیت بالاتر از سن کودک به او واگذار نکنید

6⃣خانه پادگان نیست، برقراری نظم مهم است اما افراط نکنید
7⃣ رفتارهای مناسب کودک را به موقع تشویق کنید

8⃣مقررات واضح و مشخصی در خانه داشته باشید

9⃣ آرامش نظم داشتن را در عمل-نه پندواندز- به کودک نشان دهید
🔟کمالگرا نباشید و مرتب بودن عادی را هم قبول کنید

💝در نهایت شادیهای کودکانه را فدای نظم و نظافت شدید نکنیم

👶 @childrentherapy
چگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم


کارگروه تربیتی پرتال جامع و تخصصی کودک، مهدکودک و خانواده: کودک را تا تختش همراهی کنید، به او شب به خیر بگویید و او را ببوسید. به کودک قول دهید که بعد از یک دقیقه دوباره برمی گردید و او را می بوسید به شرط آنکه روی تختش دراز بکشد


1. شیوه ی " پاداش دهی "
 این شیوه زمانی کارآمد است که کودک قبل از خوابیدن بی قراری می کند و آرام نمی گیرد و شما تصمیم می گیرید که از یک روش ملایم برای تغییر این شرایط استفاده کنید. این شیوه بر پایه ی "پاداش دهی" بنا شده است. کودک را تا تختش همراهی کنید، به او شب به خیر بگویید و او را ببوسید.
به کودک قول دهید که بعد از یک دقیقه دوباره برمی گردید و او را می بوسید به شرط آنکه روی تختش دراز بکشد. از اتاق خارج شوید و بلافاصله برگردید و دوباره کودک را ببوسید. اگر کودک تلاش می کند تا بلند شود، عصبانی نشوید بلکه او را با آرامش و مهربانی سرجایش قرار دهید. و به او یادآوری کنید که او را تنها در صورتی او را می بوسید که روی تختش دراز بکشد. این شیوه می تواند به شکل یک بازی اجرا شود، خواهید دید که زمان لازم برای خواباندن کودک در اتاقش هر شب کمتر می شود. 
زمانی که احساس کردید کودک در حال به خواب رفتن است دیگر به اتاقش نروید. ممکن است در شب های اول مجبور شوید کودک را 100 یا 200 بار ببوسید و حتی تا 3 ساعت این شیوه را ادامه دهید تا کودک به خواب برود. سعی کنید خونسرد و آرام باشید و اگر مشکلی در ناحیه کمر دارید می توانید به جای بوسیدن کودک سر و یا دست او را نوازش کنید.

2. شیوه ی " جدا سازی تدریجی "
 از این شیوه زمانی استفاده کنید که وابستگی کودک به شما زیاد است و پیش بینی می کنید که به زمان بیشتری برای آموزش نیاز دارید. از آنجا که کودک تغییرات کوچک و جزیی را راحت تر می پذیرد، در این شیوه به طور تدریجی تنها خوابیدن را به کودک آموزش خواهید داد. 
برای شروع، کنار تخت کودک بنشیند تا زمانی که کودک به خواب برود، در شب بعد کمی دورتر از تخت بنشینید و هر شب ته تدریج این فاصله را بیشتر کنید تا جایی که از اتاق خارج شوید و جلوی در اتاق و در دیدرس کودک بنشینید به طوری که بتوانید با کودک حرف بزنید. در زمان اجرای این شیوه بهتر است با کودک ارتباط چشمی و فیزیکی برقرار نکنید. خواندن یک کتاب برای کودک می تواند مفید باشد. به یاد داشته باشید که نوازش کودک قبل از خواب باعث آرامش بیشتر کودک می شود.

3. شیوه ی " رفت و برگشتی "
 اگر طاقت گریه ی کودک را ندارید اما تصمیم دارید که کودک را در زمان خواب از خود جدا کنید، این شیوه به شما توصیه می شود. کودک را به رختخواب ببرید و به او توضیح دهید که می خواهید از اتاق خارج شوید اما نزدیک اتاق او حضور خواهید داشت و از او بخواهید که در تختش باقی بماند. به او شب به خیر بگویید و از اتاق خارج شوید. اگر کودک از جایش بلند شد و شروع به گریه و بی تابی کرد، به اتاق برگردید و او را دوباره در تخت بگذارید و مجددا به او شب به خیر بگویید و از اتاق خارج شوید. این کار را تا زمانی که کودک به خواب رود ادامه دهید.
سعی کنید از ارتباط چشمی خودداری کنید و با صدای آرامش بخش برای گفتن شب به خیر استفاده کنید. ثبات رفتار و تن صدای شما تاثیربسیار مثبتی خواهد داشت. بنابراین صبر خود را از دست ندهید و به یاد داشته باشید که اگر عصبی باشید نمی توانید به کودک آرامش و حس اطمینان بدهید.

4. شیوه ی " Ferber "
در صورتی که همه ی راه ها را امتحان کرده اید اما نتیجه نگرفته اید، این شیوه به شما کمک می کند تا به کودک کمک کنید که در اتاقش بخوابد. بعد از گفتن شب به خیر، کودک را ببوسید و از اتاق خارج شوید. اگر کودک شروع به گریه کرد، بعد از 30 ثانیه برگردید و او را آرام کنید، بهتر است کودک را از تختش بلند نکنید. دوباره از اتاق خارج شوید و در صورتی که کودک باز هم گریه کرد، پنج دقیقه صبر کنید و بعد از آن به اتاق بروید و او را آرام کنید. بیشتر از 30 ثانیه در اتاق نمانید و دوباره خارج شوید. هر بار که از اتاق خارج می شوید 5 دقیقه بیشتر بیرون بمانید. 

در شب اول حداکثر زمانی که بیرون از اتاق خواهید ماند را 15 دقیقه در نظر بگیرید. در شب دوم از 10 دقیقه شروع کنید و حداکثر زمان را 20 دقیقه در نظر بگیرید. زمان بیرون ماندن از اتاق را تا جایی افزایش دهید که به 30 دقیقه برسید. زمان 30 دقیقه ای را تا وقتی که کودک در برابر این شیوه مقاومت می کند ادامه دهید تا به نتیجه برسید. استفاده از این شیوه ممکن است برای والدین استرس زا باشد، بنابراین توصیه می شود که پدر و مادر به صورت یک شب در میان مسولیت اجرای این روش را بر عهده بگیرند.

👶 @childrentherapy
💟 يك اشتباه تربیتی:

☸️ سوزاندن دل کودک؟

🔯 بعضي از والدين تمام سعي خود را ميكنند تا از روشهاي اشتباه تربيتي براي تعليم فرزندشان استفاده نكنند. آنها نه فرياد ميزنند، نه ناسزا ميگويند، نه كتك ميزنند. حتي قهر هم نميكنند. اما از روش ديگري براي تنبيه فرزندشان استفاده ميكنند.

⚛️ خوراكي مورد علاقه فرزندشان را انتخاب ميكنند، مقابل فرزندشان مينشينند و با لذت تمام آنرا ميخورند و به فرزندشان اجازه خوردن نميدهند.

☯️ شايد تعجب كنيد اما واقعيت است.
فكر ميكنيد كودك دو ساله يي كه پدرش يا مادرش براي تنبيه او تمام بستني ها را در مقابل كودك به تنهايي و با لذت ميخورد آيا به فرزندش راه درست زندگي كردن را مي آموزد؟ آيا از فرزندش انساني با اعتماد بنفس، حرمت نفس، خود دوستي، با احساس امنيت و آرامش ميسازد؟

⚛️ محروميت يك تنبيه است براي كودكان بالاي دو سال كه بايد شرايط ان منصفانه باشد، تا به كودك بياموزيم با نتيجه رفتاري كه ميدانسته آسيب زننده و خطرناك است آشنا شود. قرار است از تنبيه به عنوان اخرين حربه براي كنترل رفتار خطرناك فرزندمان استفاده كنيم. قرار است فرزندانمان كنار ما امنيت و ارامش داشته باشند، نه آنكه از خودمان در ذهن آنها هيولا بسازيم.

👶 @childrentherapy
اختلال یادگیری (Learning Disorder)

✴️مراحل رشد خواندن

🔶آماده شدن برای خواندن : تولد تا 6 سالگی (شناخت جهات،تمیز رنگ ها،تمیز شنیداری و دیداری،هماهنگی چشم و دست،سازگاری با مدرسه،رشد بیانی- کلامی )

🔶شروع خواندن : کلاس اول (درک دیداری-شنیداری،شناخت کلمات پایه،یادگیری حروف الفبا،ترکیب صامت و مصوتها،خواندن با صدای بلند)

🔶رشد سریع : کلاس دوم و سوم،گسترش دامنه لغات،مهارتهای تحلیل کلمه،ترکیب دو حرف ناشناخته،خواندن با سرعت

🔶خواندن گسترده : آخر دبستان،افزایش سرعت خواندن،لذت بردن از خواندن،گسترش واژگان،خواندن مستقل

🔶پالایش : راهنمایی و دبیرستان،انعطاف در سرعت خواندن،لحن،نتیجه گیری،تفکر انتقادی،مهارت مطالعه،استعاره

👈 منبع : برداشت از دوره های 100 ساعته رواندرمانی کودک مرکز مشاوره دانشگاه تهران

👶 @childrentherapy
به کودکمان بیاموزیم که شکست در هر بازی ای وجود دارد.
زمین بازی صحنه زندگیست.
با زمین خوردن نباید دلسرد شد.
دوباره و دوباره. چیزی به نام شکست وجود ندارد.

”هیچ چیز در دنیا نمی‌تواند جایگزین پشتکار شود. حتی استعداد. چون دنیا پر است از اشخاص ناموفق با استعدادهای عالی. نبوغ هم نمی‌تواند زیرا نابغه‌های ناموفق بسیار زیاد هستند.
تحصیلات نیز نخواهد توانست، زیرا دنیا پر است از تحصیلکرده‌های وظیفه‌نشناس.
پس پشتکار، عزم، اراده و عشق است که قدرت مطلق است“. 
پشتکار آموختنی است.
👶 @childrentherapy
Audio
#کارگاه
▫️ بیش فعالی
▫️دکتر قدرتی
▫️قسمت اول
Audio
#کارگاه
▫️ بیش فعالی
▫️دکتر قدرتی
▫️قسمت دوم
Audio
#کارگاه
▫️ بیش فعالی
▫️دکتر قدرتی
▫️قسمت سوم
درمان_شناختی_رفتاری_اضطراب_در_کودکان.pdf
70.2 MB
درمان_شناختی_رفتاری_اضطراب_در_کودکان.pdf
👶 @childrentherapy
مدام افسرده ای؟
اگرهمیشه غرق درگذشته‌ای
واعتماد به نفست پایینه!


این کانال نگاه شما رو به زندگی تغییر می دهد.

🔴روزی10دقیقه وقت بذار👇

🍀
@roshanapsychology
🍀
@roshanapsychology
اختلال یادگیری (Learning Disorder)

✴️ارزیابی خواندن

🔶مهارت های پایه خواندن : شناخت صامت و مصوت،ترکیب صامت و مصوت ها،بخش کردن و هجی کردن
🔶خطاهای رایج : آینه خوانی یا وارونه خوانی،حذف کلمات،جایگزین کردن کلمات،تکرار کلمه یا عبارت،اضافه کردن کلمات
🔶آهنگ خواندن : خواندن کلمه به کلمه،رعایت علائم...!؟ در خواندن
🔶درک مطلب
🔶سرعت خواندن در دقیقه
🔶تاریخ ارزیابی
🔶محاسبه فراوانی و درصد خطاها

👈 منبع : برداشت از دوره های 100 ساعته رواندرمانی کودک مرکز مشاوره دانشگاه تهران

👶 @childrentherapy
يكي از عوامل تاثيرگذار بر عملكرد تحصيلي فرزندان مشكلات باليني آنهاست.

اولين گروه از مشكلات باليني مشكلات رشدي عصبي است. منظور از مشكلات رشدي عصبي مشكلاتي است كه در اوايل زندگي ايجاد ميشوند.
اولين طبقه از مشكلات رشدي عصبي كه به آن ميپردازيم مشكل بيش فعالي توانشگري است كه بر عملكرد تحصيلي فرزندان بسيار تاثير ميگذارد. اين مشكل از دو مفهوم كليدي نام گرفته است پر تحركي/ تكانشگري و مفهوم دوم نقص توجه و تمركز.

بر اساس اين دو مفهوم سه نوع بيش فعالي وجود دارد: ١- افرادي كه مشكل آنها در توجه و تمركز است،
٢- افرادي كه پرتحرك و تكانشگر هستند و گروه سوم افرادي كه در هر دو محور دچار مشكل هستند.


مشكل بيش فعالي ميتواند همراه با مشكلات برون ريز يا درون ريز باشد. منظور از مشكلات درون ريز مشكلاتي مانند انواع اضطراب و افسردگي است و منظور از مشكلات برون ريز مواردي مانند نافرماني, مشكل در سازگاري با بچه هاي ديگر نيز ميباشد.

پس عملكرد تحصيلی كودكي كه داراي مشكل بيش فعالي و تكانشگري است نه تنها از اين مشكل بلكه از مشكلات رفتاري و خلقي همراه با آن نيز آسيب ميبيند.

👶 @childrentherapy
🌸در موضوع عملكرد تحصيلي متغيرهاي مختلفي تاثير گذار هستند. يكي از اين متغيرها، ناتوانيهاي يادگيري است كه در برنامه هاي بعدي به آن پرداخته خواهد شد.

در اين برنامه مروري بر تكنيكهاي فرزند پروري خواهيم داشت:

🌸تكنيكهاي فرزند پروري عبارتند از تكنيكهاي تشويقي و تنبيهي

تكنيكهاي تشويقي عبارتند از : ارتباط كلامي صحيح ، داشتن وقت مشترك با فرزند، تحسين ، امتياز دهي

🌸تكنيكهاي تنبيهي عبارتند از بازگيري پاداش ، ناديده گرفتن و توجه كردن ، و محروميت زمان مند.

🌸 در هر اصلاح و تغيير رفتاري لازم است هميشه تكنيكهاي تشويقي قبل از تكنيكهاي تنبيهي به كار روند.

🌸در مورد تحسين بدانيم والديني فرزندانشان به تحسين از جانب ديگران وابسته ميشوند كه در تحسين كردن بسيار سخت گيرانه عمل ميكنند ، يا اينكه بسيار افراطي و غير واقع بينانه.

🌸 در مورد عملكرد تحصيلي فرزندان نيز لازم است از تكنيكهاي تشويقي و تنبيهي استفاده شود.

🌸لازم است قبل از هر اقدامي ، حتما در مورد عملكرد تحصيلي فرزندمان آسيب شناسي دقيقي داشته باشيم ؛ يعني دقيقا بدانيم كه علت مشكل تحصيلي فرزندم چيست ؟
آسيب شناسي دقيق به ما كمك ميكند كه بتوانيم راهكارهاي دقيق و اثر بخشي داشته باشیم.

👶 @childrentherapy
برای اینکه کودک مسئولیت‌پذیر باشد، انجام برخی از کارهای خانه را حتی اگر خیلی کم و پیش پا افتاده هستند به عهده کودکتان بگذارید. با این کار حس همکاری و مسئولیت‌پذیری را به او می‌آموزید.

👶 @childrentherapy
2024/10/01 11:28:09
Back to Top
HTML Embed Code: