Telegram Web Link
انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند

🔆کارگاه آنلاین مقاله نویسی در حوزه In Silico، بیوانفورماتیک🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙مدرس: سرکار خانم سیده فهیمه رضوی

💠مدرس ورکشاپ های تخصصی علوم زیستی و آزمایشگاهی

📚سرفصل ها:
🔸️ معرفی و آشنایی با مقالات بیوانفورماتیکی، ارزش و اهمیت
🔹️ آموزش صفر تا صد تحریر مقالات بیوانفورماتیکی
🔸️ بررسی پایگاه ها و کلید واژه های جست و جو
🔹️ آموزش نحوه ارائه نتایج و تفسیر داده های بیوانفورماتیکی
🔸️ بررسی ژورنال ها، مقالات و پرسش و پاسخ

🗓تاریخ برگزاری: ۲۲ اردیبهشت، ساعت ۲۰:۴۵ الی ۱۰:۱۵

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳هزینه ثبت نام: ۱۰۰ هزار تومان

💎 تخفیف ویژه برای ثبت نام ۲ کارگاه اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی ⬅️ ۳۰۰ ۲۵۰ هزار تومن

🌟شرکت کنندگان در هر دو کارگاه (اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید  + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی) توسط تیم پشتیبانی گروه بندی شده و با راهنمایی استاد به تمرین گروهی و تحریر یک چکیده پروژه مقاله بیوانفورماتیکی میپردازند.

📝 ثبت نام: @cmbadmin

------------‐---------
@cellandmolecularbiology
‼️تغییر تاریخ برگزاری‼️

🔆کارگاه آنلاین اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتیدهای زیست فعال🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙مدرس: سیده فهیمه رضوی

💠مدرس تخصصی علوم زیستی

📚سرفصل ها:
🔸️ چیستی و اهمیت بیوانفورماتیک و کاربردهای آن
🔹️ آشنایی با پایگاه های مهم در حوزه توالی یابی، همترازی، ساختار، فعالیت، محل عملکرد، مسیرهای دخیل سیگنالی و...
🔸️ آموزش داکینگ مقدماتی با سرورهای آنلاین
🔹️ معرفی دیتابیس های معروف در حوزه پروتئین و پپتیدها
🔸️ آموزش نرم افزارها و وب سرورها در حوزه پروتئین و  پپتیدهای زیست فعال
🔹️ آموزش پایمول

🗓تاریخ برگزاری: ۱۰ و ۱۱ خرداد، ساعت ۲۰:۴۵ الی ۲۲

📍گواهی معتبر انگلیسی📍

💳هزینه ثبت نام: ۲۰۰ هزارتومن
💎 تخفیف برای ثبت نام ۲ کارگاه اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی ⬅️ ۳۰۰ ۲۵۰ هزار تومن

🌟شرکت کنندگان در هر دو کارگاه (اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید  + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی) توسط تیم پشتیبانی گروه بندی شده، با راهنمایی استاد به تمرین و تحریر یک چکیده مقاله بیوانفورماتیکی میپردازند.

📝 ثبت نام: @cmbadmin


🆔️@cellandmolecularbiology
‼️تغییر تاریخ برگزاری‼️

🔆کارگاه آنلاین مقاله نویسی در حوزه In Silico، بیوانفورماتیک🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙مدرس: سرکار خانم سیده فهیمه رضوی

💠مدرس ورکشاپ های تخصصی علوم زیستی و آزمایشگاهی

📚سرفصل ها:
🔸️ معرفی و آشنایی با مقالات بیوانفورماتیکی، ارزش و اهمیت
🔹️ آموزش صفر تا صد تحریر مقالات بیوانفورماتیکی
🔸️ بررسی پایگاه ها و کلید واژه های جست و جو
🔹️ آموزش نحوه ارائه نتایج و تفسیر داده های بیوانفورماتیکی
🔸️ بررسی ژورنال ها، مقالات و پرسش و پاسخ

🗓تاریخ برگزاری: ۱۲ خرداد، ساعت ۲۰:۴۵ الی ۲۲:۱۵

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳هزینه ثبت نام: ۱۰۰ هزار تومان

💎 تخفیف ویژه برای ثبت نام ۲ کارگاه اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی ⬅️ ۳۰۰ ۲۵۰ هزار تومن

🌟شرکت کنندگان در هر دو کارگاه (اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید  + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی) توسط تیم پشتیبانی گروه بندی شده و با راهنمایی استاد به تمرین گروهی و تحریر یک چکیده پروژه مقاله بیوانفورماتیکی میپردازند.

📝 ثبت نام: @cmbadmin

------------‐---------
@cellandmolecularbiology
📌یک مطالعه جدید نشان می‌دهد برخی از موش‌ها نسبت به همتایان کم‌تحرک خود تمایل بیشتری به دویدن روی چرخ ورزش دارند. این به این دلیل است که طبق یک مطالعه اخیر، این موش‌ها میکروب‌هایی را در روده خود حمل می‌کنند که سیگنال‌هایی را به مغزشان می‌فرستد و میل آن‌ها به ورزش را افزایش می‌دهد. آیا همین امر می تواند در مورد انسان نیز صادق باشد؟

🔹مدت هاست که مشخص شده است که ورزش منظم برای سلامتی مفید است و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. با اینکه کمبود فعالیت بدنی بین 6 تا 10 درصد از مرگ و میرهای زودرس، بیماری عروق کرونر قلب، دیابت نوع 2، سرطان سینه و سرطان روده بزرگ را در سراسر جهان ایجاد میکند، بیش از 80 درصد از بزرگسالان 150 دقیقه توصیه شده در هفته را مدیریت نمی کنند. در واقع، سبک زندگی بی تحرک چهارمین علت مرگ و میر در سراسر جهان تخمین زده می شود.

🔸اما عواملی که برخی را به ورزش بیشتر از دیگران برمی انگیزد به خوبی درک نشده است. ورزش بر میکروبیوم روده تأثیر می گذارد، اما چگونگی تأثیر مستقیم میکروبیوم بر رفتار ورزش مشخص نیست.
قسمت دوم:

🔹نکاتی مبنی بر مرتبط بودن این دو وجود داشته است. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد نشان داد که پس از ماراتن بوستون، دوندگان بیشتر از داوطلبان کم‌تحرک، گونه‌های باکتریایی خاصی در مدفوع خود داشتند. این میکروب‌ها می‌توانند هنگام پیوند به موش‌ها عملکرد ورزشی بهتری داشته باشند. بر اساس چنین مطالعاتی، تحقیقات جدیدی که در مجله نیچر منتشر شده است، نشان می‌دهد که حداقل در موش‌ها، برخی از گونه‌های باکتری‌های روده می‌توانند تولید دوپامین، انتقال‌دهنده عصبی احساس خوب، را برای پاداش دادن به ورزش برای مدت طولانی‌تری هدایت کنند. افزایش شدید دوپامین تنها یکی از بسیاری از تغییرات عصبی شیمیایی است که هم در مغز انسان و هم در مغز موش پس از ورزش اتفاق می افتد.

🔸آنتونی کوماروف، استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد می‌گوید: «مطالعه کاملاً قطعی نشان می‌دهد که میل به ورزش در موش‌ها تحت تأثیر میکروبیوم است.» این مطالعه توضیحی مکانیکی در مورد اینکه چگونه میکروبیوم می تواند بر اشتهای حیوانات برای ورزش تأثیر بگذارد، ارائه می دهد.

📌چرا مردم نمی خواهند ورزش کنند؟

🔹کریستوف تایس، میکروبیولوژیست از دانشگاه پنسیلوانیا، که این مطالعه جدید را رهبری کرد، می‌خواست بداند چه چیزی باعث می‌شود بیشتر افراد تمایلی به ورزش نداشته باشند. از آنجایی که انجام آزمایش بر روی انسان آسان نیست، تیم او هشت نوع موش با تنوع ژنتیکی را جمع آوری کرد. تایس می‌گوید: «ما با مطالعه روی موش‌ها نگاهی بی‌طرفانه داشتیم، زیرا تنوع طبیعی زیادی در میزان ورزش موش‌ها وجود دارد.

🔸برخی از این تنوع در انگیزه یا توانایی انجام ورزش های سخت به ژنتیک مربوط می شود. برای مثال، تئودور گارلند جونیور، زیست‌شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا ارواین، می‌خواست بفهمد که چگونه ویژگی‌های پیچیده - مانند دوی ماراتن - در سطوح مختلف سازمانی، از رفتار گرفته تا DNA، تکامل می‌یابند. او در یک آزمایش در حال انجام که در سال 1993 راه اندازی شد نشان داد که سویه ای از موش های فوق دونده - که در بیش از صد نسل پرورش یافته اند - تغییرات خاصی را در DNA خود ایجاد کردند و سه برابر بیشتر از حد معمول دویدند. این موش ها همچنین دارای میکروبیوم های متفاوتی نسبت به همتایان کمتر فعال خود هستند. برای آزمایش اینکه آیا از بین بردن میکروبیوم روده بر انگیزه ورزش تأثیر می گذارد، گارلند به موش های ورزشکار آنتی بیوتیک داد. به طور چشمگیر و برگشت ناپذیری رفتار ورزشی داوطلبانه دوندگان، فوق العاده را کاهش داد. موش‌هایی که باکتری‌های روده ضعیف‌شده داشتند، هر روز ۲۱ درصد کمتر می‌دویدند، حتی اگر به خوب غذا خوردن ادامه می‌دادند و تحت تأثیر قرار نمی‌گرفتند.

🔹گارلند می گوید: «بدیهی است که میکروبیوم روده یکی از عواملی است که می تواند بر توانایی دویدن و ورزش تأثیر بگذارد».اما مطالعه او به طور مستقیم توضیح نداد که چگونه باکتری های روده می توانند بر انگیزه فعالیت بدنی تأثیر بگذارند.

🔸مطالعه جدید تایس در نیچر ارتباط بین روده و مغز موش ها را بررسی کرد. تیم تایس اندازه گیری کرد که 199 موش آموزش ندیده چه مدت به طور داوطلبانه روی چرخ های ورزش می دوند و چه مدت می توانند سرعت خاصی را حفظ کنند. دانشمندان بدون دانستن اینکه چه عوامل خاصی می‌تواند تمایل آنها به ورزش را توضیح دهد، 10500 نقطه داده دیگر مانند توالی ژنوم کامل 199 موش، گونه‌های باکتریایی روده و متابولیت‌های موجود در جریان خون هر موش را جمع‌آوری کردند. این منجر به نزدیک به 2.1 میلیون نقطه داده کل شد. متیو ریموند اولم، میکروبیولوژیست محاسباتی در دانشگاه استنفورد می گوید: «این حجم دیوانه کننده ای از داده ها است.»
قسمت سوم:

🔹به جای تلاش برای درک اثر متغیرها یک به یک، دانشمندان از رویکرد یادگیری ماشینی استفاده کردند که در آن تمام داده‌ها را به یک برنامه کامپیوتری متصل کردند و به آن اجازه دادند مهم‌ترین عواملی را که استقامت موش‌های با عملکرد بالا را توضیح می‌دهند شناسایی کند. اولم می‌گوید: «این مطالعه نمونه‌ای واقعا عالی از داده‌های بزرگ است که به خوبی در مورد چیز مهم و اساسی در مورد میکروبیوم کار می‌کنند.»

🔸آنچه تایس پیدا کرد او را شگفت زده کرد زیرا ژنتیک تنها بخش کوچکی از تفاوت های عملکردی بین موش ها را تشکیل می دهد، در حالی که به نظر می رسد تفاوت در جمعیت باکتری های روده بسیار مهم تر است. تایس می‌گوید: «ما شاهد وراثت‌پذیری خاصی از عملکرد ورزشی هستیم. اما فقط نسبتا کوچک است.»

🔹محققان برای تأیید اینکه میکروب های روده واقعاً مسئول تفاوت مشاهده شده هستند، باکتری های روده موش ها را با دادن طیف وسیعی آنتی بیوتیک ها، از بین بردند. این امر استقامت دویدن موش‌های با عملکرد بالا را به نصف کاهش داد. برعکس، زمانی که دانشمندان میکروبیوم را از یک موش با بهترین عملکرد پیوند زدند، ظرفیت تمرینی موش گیرنده را افزایش داد. در یک تحقیق علمی طولانی مدت در 12 آزمایشگاه در ایالات متحده و آلمان، تیم تایس دو گونه باکتری Eubacterium rectale و Coprococcus eutactus را شناسایی کردند که مسئول تقویت انگیزه ورزش در موش‌های با عملکرد بالا بودند.
مولکول هایی که موش ها را برای حرکت تحریک می کنند.

🔸سپس محققان اثر تقویت کننده ورزش را در مولکول های کوچکی به نام متابولیت های تولید شده توسط این باکتری های خاص روده ردیابی کردند. دسته ای از متابولیت های خاص به نام آمیدهای اسید چرب، اعصاب حسی تعبیه شده در دیواره های روده را تحریک می کنند که از طریق ستون فقرات به مغز متصل می شوند. اعصاب یک انتقال دهنده عصبی به نام دوپامین آزاد می کنند که سپس ناحیه کنترل کننده انگیزه در مغز به نام جسم مخطط را فعال می کند. فعالیت ناشی از دوپامین در جسم مخطط با ایجاد احساس پاداش میل به ورزش را افزایش می دهد.

🔹برخلاف موش‌های معمولی، سطح دوپامین در جسم مخطط موش‌های فاقد میکروبیوم پس از ورزش افزایش پیدا نکرد. وقتی دانشمندان به موش‌ها داروی مسدودکننده دوپامین دادند، میل آنها به ورزش سرکوب شد. برعکس، فعال کردن سیگنال دهی دوپامین با استفاده از یک داروی دیگر، ظرفیت ورزش را در موش های تهی شده از میکروبیوم بازیابی کرد. فرانچسکا رونچی، میکروبیولوژیست در بیمارستان Charité در برلین، آلمان، می گوید: «این واقعاً یک مطالعه استثنایی است.» رونچی گفت: «نویسندگان نه تنها حجم زیادی از داده ها را جمع آوری کردند، از کنترل های زیادی استفاده کردند و باکتری های بالقوه مسئول را شناسایی کردند، بلکه توانستند مکانیسم دقیقی را نیز کشف کنند که می تواند توانایی برخی از موش ها را برای ورزش گسترده توضیح دهد.»

🔸کوماروف می‌گوید: «این مطالعه روی حیوانات این سوال را مطرح می‌کند که آیا انسان‌هایی که عاشق ورزش هستند و انسان‌هایی که از ورزش اجتناب می‌کنند تحت تأثیر میکروبیوم‌های خود قرار می‌گیرند یا خیر.

🔹اما تایس هشدار می دهد که مطالعه جدید هنوز نمی تواند مستقیماً برای انسان نتیجه گیری کند. با این حال، مسیرهای مشابه در انسان فعال است. گونه‌های باکتریایی شناسایی‌شده در فلور روده که ظرفیت ورزش را در موش‌ها افزایش می‌دهند، در میکروبیوم انسان نیز وجود دارند. به طور مشابه، آمیدهای اسید چرب موجود در عملکرد ورزش در موش ها و راه اندازی مسیر مغزی روده که انگیزه ورزش را تحریک می کند، در روده انسان نیز یافت می شود.
تایس می گوید: «آیا این بدان معناست که مسیر یک به یک یکسان خواهد بود؟ ما نمی دانیم.تفاوت های زیادی بین موش ها و فیزیولوژی انسان وجود دارد. اما ما در حال انجام یک مطالعه انسانی هستیم که به این سوال پاسخ خواهد داد.»

مترجم: #مهتا_رژدام

🌐جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science
--------------------------------------------
@cellandmolecularbiology
📌طول عمر گونه، بدلیل اینکه انتقال ایمنی می تواند هم در گونه‌های دارای دوران کوتاه زندگی و هم در گونه‌های دارای دوران طولانی زندگی رخ دهد. قابلیت های پراکندگی گونه ها، از آنجایی که صرف نظر از اینکه نزدیک والدین خود بمانند یا از خانه دور شوند، محافظت ناشی از ایمنی والدین خود را با خود حمل می کنند.

📌منظور از موارد ذکر شده در بالا چیست؟

🔹از این موارد می‌توان دریافت که بی مهرگان سیستم پیچیده ای دارند که به آنها اجازه می دهد از خود و فرزندانشان در برابر پاتوژن ها و انگل هایی که ممکن است سعی در آلوده کردن آن‌ها را داشته باشند، محافظت کنند.

🔸شرایط خاصی وجود دارد که می تواند بر قدرت پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی تأثیر بگذارد، و شاید جالب تر، عوامل دیگری که نمی‌توانند تاثیری بگذارند.

🔹با این حال، موارد بسیار بیشتری وجود دارد که باید کشف شود. چالش بعدی این است که دقیقا چگونه بی مهرگانی که آنتی بادی تولید نمی کنند، خاطره ایمنی را به فرزندان خود منتقل می کنند.

🔸اما در حال حاضر، جالب است بدانید که بی مهرگان کمی بیشتر از آنچه فکر می کردیم شبیه ما هستند.
قسمت دوم:

🔹حشرات دارای سیستم ایمنی پیچیده تری نسبت به آنچه قبلا تصور می شد هستند.

🔸انسان‌ها و سایر مهره‌داران (مانند پستانداران، پرندگان، ماهی‌ها، خزندگان و دوزیستان) دارای سیستم ایمنی پیچیده و چندوجهی هستند که در برابر عوامل مخرب‌ از آن‌ها محافظت می‌کند. اما آیا این موضوع در مورد حشرات و سایر بی مهرگان نیز صدق می‌کند؟

🔹به نظر می رسد، وقتی صحبت از ایمنی به میان می آید، آنها آنقدرها هم با ما متفاوت نیستند.

🔸سیستم ایمنی ما،‌ راه بدن برای جلوگیری یا محدود کردن عفونت‌ها است. ساده ترین و اولین خط دفاعی ما سیستم ایمنی ذاتی ما است که به سرعت به انبوهی از انگل ها و پاتوژن هایی که سعی می کنند به بدن ما حمله کرده و آن را تحت کنترل خود درآورند، پاسخ می دهد.

🔹این پاسخ‌ها می‌توانند حتی اگر هرگز با یک پاتوژن خاص مواجه نشده‌باشیم، رخ دهند. همه حیوانات، از جمله برخی از کوچکترین موجودات روی کره زمین، حشرات، دارای سیستم ایمنی ذاتی هستند. با این حال، این تمام چیزی نیست که ما انسان ها برای ایجاد ایمنی در بدن خود داریم.

🔸دومین خط دفاعی ما از ایمنی اکتسابی ما ناشی می شود. این سیستم ایمنی، انگل ها و پاتوژن هایی را که به ما حمله کرده اند را به یاد می آورد و برای تهاجم دوم آماده می شود.

🔹ما همچنین می‌توانیم از طریق واکسیناسیون ایمنی به دست آوریم که سیستم ایمنی ما را برای حمله‌های آینده، حتی قبل از اینکه با عامل بیماری‌زا مواجه شویم‌ آماده می‌کند.

🔸راه دیگری نیز وجود دارد که می‌توانیم بدون قرار گرفتن در معرض یک انگل یا پاتوژن، ایمنی به دست آوریم و آن، دریافت ایمنی از والدین خود است. شناخته شده ترین مثال در این مورد انتقال ایمنی از طریق آنتی بادی های موجود در شیر مادر از مادر به کودک است. این پدیده به عنوان پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی (trans generational immune priming) شناخته می شود، و به این معنی است که والدین می توانند از فرزندان فاقد مصونیت خود در برابر انگل ها و پاتوژن هایی که خودشان تجربه کرده اند محافظت کنند. این امر برای چنین فرزندانی، امتیازی مثبت در مبارزه با پاتوژن‌ها و انگل‌هایی که به سرعت در حال تکامل هستند، محسوب می‌شود.

🔹تا همین اواخر، اعتقاد بر این بود که فقط مهره داران (مانند انسان ها) قادر به ایجاد پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی هستند و بی مهرگان (مانند حشرات) فقط دارای سیستم ایمنی ذاتی هستند.

🔸با این حال، در طول دهه گذشته، تحقیقات علمی نشان داده است که این باور نابجا است. نه تنها بی مهرگان پاسخ های ایمنی دارند که با ایجاد خاطره‌ می توانند آنها را در برابر بیماری و عفونت مجدد در طول عمر خود محافظت کنند، بلکه برخی نیز می توانند این "خاطره" را به فرزندان خود منتقل کنند.
بنابراین، به نظر می رسد که حتی کوچکترین حیوانات نیز دارای نشانه های سیستم ایمنی پیچیده هستند. اما این پدیده چقدر در بی مهرگان رایج است و تحت چه شرایطی ممکن است تغییر کند؟

🔹در مقاله اخیر خود در بیولوجیکال ریویوز (Biological Reviews)، از طریق یک فرآیند تخصصی به نام متاآنالیز به پاسخ این سوال پرداختیم. ما نتایج حاصل از 37 مطالعه را گردآوری کردیم و تجزیه و تحلیل‌های ما تأیید کرد که پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی در طیف گسترده ای از گونه های بی مهرگان رایج است و وجود دارد.
قسمت سوم:

🔸علاوه بر این، ما سه الگوی مهم را نیز پیدا کردیم که بینش هایی کلیدی را در مورد پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی در بی مهرگان نشان می دهد.

🔹در اولین مورد و شاید شگفت‌انگیزترین آن‌ها، ما دریافتیم که والدین نر نقش مهم و برابری در به‌وجود آوردن ایمنی در فرزندان خود دارند.
این در حالی است که والدین ماده، در طول رشد جنینی منابعی را برای فرزندان فراهم می‌کنند و اغلب پس از تولد مراقبت‌های مادری را انجام می‌دهند، اما والدین نر معمولاً تنها مقدار کمی اسپرم فراهم میکنند.

🔸در دومین مورد، ما دریافتیم که وقتی فرزندان پاتوژنی مشابه با پاتوژن موجود در والدین خود را دریافت می کردند، شدت پاسخ ایمنی قوی تری مشاهده می‌شد. این نشان می‌دهد که پیش‌زمینه‌سازی ایمنی در بی‌مهرگان می‌تواند به‌جای اینکه صرفاً یک تقویت عمومی برای ایمنی ایجاد کند، برای تقویت ایمنی در مقابل یک پاتوژن خاص هدف قرار گیرد، که این امر پیچیدگی این پدیده را نیز نشان می‌دهد.

🔹در نهایت، ما نشان دادیم که حفاظت ناشی از ایمنی والدین به طور قابل توجهی برای طولانی مدت در فرزندان باقی می‌ماند و می تواند تا زمانی که فرزندان خود بالغ شوند، ادامه یابد.

🔸ما همچنین طیف وسیعی از عوامل را پیدا کردیم که به نظر نمی‌رسد روی پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی تأثیر بگذارند، از جمله:

🔹گونه های مورد مطالعه، از آنجایی که پیش‌زمینه‌سازی ایمنی بین نسلی در بین گونه های گسترده‌ای از بی مهرگان موجود است.

مترجم: #سحر_رضائی

🌐جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science
--------------‐----------------------------
@cellandmolecularbiology
📌ارزیابی اینکه چگونه اندامک های مصنوعی مولد انرژی می توانند سلول های مصنوعی را حفظ کنند.

🔹محققان پیشرفت و چالش‌های ایجاد میتوکندری مصنوعی و کلروپلاست را برای تولید انرژی در سلول‌های مصنوعی ارزیابی کرده‌اند. این اندامک های مصنوعی می توانند به طور بالقوه امکان توسعه موجودات یا مواد زیستی جدید را فراهم کنند. محققان پروتئین‌ها را به‌عنوان مهم‌ترین اجزای ماشین‌های چرخشی مولکولی، انتقال پروتون و تولید ATP شناسایی کردند که به عنوان انرژی اولیه رایج سلول عمل می‌کند.

🔸تولید انرژی در طبیعت به عهده کلروپلاست ها و میتوکندری ها است و برای ساخت سلول های مصنوعی و پایدار در آزمایشگاه بسیار مهم است. میتوکندری ها نه تنها «نیروگاه سلول» هستند، بلکه یکی از پیچیده ترین اجزای درون سلولی برای تکثیر مصنوعی هستند.
قسمت دوم:

🔹در بررسی های بیوفیزیک، توسط انتشارات AIP، محققان دانشگاه سوگانگ (Sogang University) در کره جنوبی و موسسه فناوری هاربین (Harbin Institute of Technology)  در چین، امیدوارکننده ترین پیشرفت ها و بزرگترین چالش های میتوکندری های مصنوعی و کلروپلاست ها را شناسایی کردند.

🔸کوانوو شین (Kwanwoo Shin)، گفت: اگر دانشمندان بتوانند میتوکندری و کلروپلاست مصنوعی بسازند، ما به طور بالقوه می توانیم سلول های مصنوعی ایجاد کنیم که می توانند انرژی تولید کنند و مولکول ها را به طور مستقل سنتز کنند. : این امر راه را برای ایجاد موجودات یا مواد زیستی کاملاً جدید هموار می کند.

🔹در گیاهان، کلروپلاست ها از نور خورشید برای تبدیل آب و دی اکسید کربن به گلوکز استفاده می کنند. میتوکندری که در گیاهان و حیوانات به طور یکسان یافت می شود، با تجزیه گلوکز انرژی تولید می کند.

🔸هنگامی که یک سلول انرژی تولید می کند، اغلب از مولکولی به نام آدنوزین تری فسفات (ATP) برای ذخیره و انتقال آن انرژی استفاده می کند. هنگامی که سلول ATP را تجزیه می کند، انرژی آزاد می کند که عملکرد سلول را تقویت می کند.

🔹شین (Shin) می گوید: «به عبارت دیگر، ATP به عنوان انرژی رایج سلول عمل می کند و برای سلول حیاتی است که بسیاری از عملکردهای سلولی را انجام دهد.

🔸این تیم اجزای مورد نیاز برای ساخت میتوکندری های مصنوعی و کلروپلاست ها را توصیف می کند و پروتئین ها را به عنوان مهم ترین جنبه های ماشین های چرخشی مولکولی، انتقال پروتون و تولید ATP شناسایی می کند.

🔹مطالعات قبلی اجزایی را تکرار کرده اند که اندامک های تولید کننده انرژی را تشکیل می دهند. برخی از امیدوارکننده‌ترین کارها، عملیات میانی درگیر در فرآیند پیچیده تولید انرژی را بررسی می‌کنند. با اتصال توالی پروتئین ها و آنزیم ها، محققان بازده انرژی را بهبود بخشیده اند.

🔸یکی از مهم‌ترین چالش‌های باقی‌مانده در تلاش برای بازسازی اندامک‌های تولید انرژی، امکان خودسازگاری در محیط‌های متغیر برای حفظ ذخیره پایدار ATP است. مطالعات آینده باید چگونگی بهبود این ویژگی محدود کننده را قبل از اینکه سلول های مصنوعی خودپایدار شوند، بررسی کنند.

🔹نویسندگان بر این باورند که ایجاد سلول‌های مصنوعی با روش‌های واقعی بیولوژیکی تولید انرژی که فرآیند های طبیعی را تقلید می‌کنند، مهم است. تکثیر کل سلول می تواند به مواد زیستی آینده منجر شود و بینشی را نسبت به گذشته ارائه دهد.

🔸شین (Shin) گفت: "این می تواند نقطه عطف مهمی در درک منشاء حیات و منشاء سلول ها باشد."

مترجم: #ساقی_قاسمی

🌐جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science
-------------------------------------------
@cellandmolecularbiology
⚜️انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆وبینار تحقیقات بیوانفورماتیک در دنیای اطلاعات، مقالات و پایان نامه های زیستی🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙سخنران: سیده فهیمه رضوی
💠محقق و مدرس در حوزه بیولوژی و بیوانفورماتیک

📚سرفصل ها:
🔸بیوانفورماتیک چیست و چه هدفی دارد؟
🔹️مقایسه دنیای in silico، in vitro و in vivo و ... در طرح های پایانه نامه و رساله
🔸️امتیازات تحقیقات بیوانفورماتیکی چیست؟
🔹️چگونه یک مقاله یا پایان نامه in silico طراحی کنیم؟
🔸️کاربرد ها و منابع یادگیری در، ابزار ها و... در بیوانفورماتیک


🗓تاریخ برگزاری: چهارشنبه، ۱۷ خرداد ساعت ۲۱:۰۰

📍شرکت برای عموم رایگان است📍

📜هزینه دریافت سرتیفیکیت: بیست هزار تومان

📝جهت ثبت نام برای دریافت گواهی انگلیسی به آیدی تلگرامی @cmbadmin پیام دهید.

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹
-------------------------------------------
@cellandmolecularbiology
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⚜️انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

💎دو کارگاه مکمل در حوزه بیوانفورماتیک💎

🔆کارگاه آنلاین مقاله نویسی در حوزه In Silico، بیوانفورماتیک🔆 ۱۰۰ هزار تومن

🔆کارگاه آنلاین اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتیدهای زیست فعال🔆 ۲۰۰ هزار تومن

👆 توضیحات تکمیلی در کلیپ👆

💰 هزینه: هر دو کارگاه با تخفیف ویژه، ۲۵۰ هزار تومن

📆 تاریخ: ۱۰، ۱۱ و ۱۲ خرداد ماه، ساعت ۲۰:۴۵

💯 فرصت عالی برای ورود به حوزه بیوانفورماتیک 💯

📝 ثبت نام: @cmbadmin

----------------------------------------------
@cellandmolecularbiology
⚜️انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆کارگاه آنلاین اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتیدهای زیست فعال🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙مدرس: سیده فهیمه رضوی

💠مدرس تخصصی علوم زیستی

📚سرفصل ها:
🔸️ چیستی و اهمیت بیوانفورماتیک و کاربردهای آن
🔹️ آشنایی با پایگاه های مهم در حوزه توالی یابی، همترازی، ساختار، فعالیت، محل عملکرد، مسیرهای دخیل سیگنالی و...
🔸️ آموزش داکینگ مقدماتی با سرورهای آنلاین
🔹️ معرفی دیتابیس های معروف در حوزه پروتئین و پپتیدها
🔸️ آموزش نرم افزارها و وب سرورها در حوزه پروتئین و  پپتیدهای زیست فعال
🔹️ آموزش پایمول

🗓تاریخ برگزاری: ۱۰ و ۱۱ خرداد، ساعت ۲۰:۴۵ الی ۲۲

📍گواهی معتبر انگلیسی📍

💳هزینه ثبت نام: ۲۰۰ هزارتومن
💎 تخفیف برای ثبت نام ۲ کارگاه اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی ⬅️ ۳۰۰ ۲۵۰ هزار تومن

🌟شرکت کنندگان در هر دو کارگاه (اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید  + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی) توسط تیم پشتیبانی گروه بندی شده، با راهنمایی استاد به تمرین و تحریر یک چکیده مقاله بیوانفورماتیکی میپردازند.

📝 ثبت نام: @cmbadmin


🆔️@cellandmolecularbiology
⚜️انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆کارگاه آنلاین مقاله نویسی در حوزه In Silico، بیوانفورماتیک🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙مدرس: سرکار خانم سیده فهیمه رضوی

💠مدرس ورکشاپ های تخصصی علوم زیستی و آزمایشگاهی

📚سرفصل ها:
🔸️ معرفی و آشنایی با مقالات بیوانفورماتیکی، ارزش و اهمیت
🔹️ آموزش صفر تا صد تحریر مقالات بیوانفورماتیکی
🔸️ بررسی پایگاه ها و کلید واژه های جست و جو
🔹️ آموزش نحوه ارائه نتایج و تفسیر داده های بیوانفورماتیکی
🔸️ بررسی ژورنال ها، مقالات و پرسش و پاسخ

🗓تاریخ برگزاری: ۱۲ خرداد، ساعت ۲۰:۴۵ الی ۲۲:۱۵

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳هزینه ثبت نام: ۱۰۰ هزار تومان

💎 تخفیف ویژه برای ثبت نام ۲ کارگاه اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی ⬅️ ۳۰۰ ۲۵۰ هزار تومن

🌟شرکت کنندگان در هر دو کارگاه (اصول بیوانفورماتیک پروتئین و پپتید  + مقاله نویسی بیوانفورماتیکی) توسط تیم پشتیبانی گروه بندی شده و با راهنمایی استاد به تمرین گروهی و تحریر یک چکیده پروژه مقاله بیوانفورماتیکی میپردازند.

📝 ثبت نام: @cmbadmin

------------‐---------
@cellandmolecularbiology
Forwarded from Ali Sadegh Daghighi
دانشگاه خوارزمی به اطلاع عموم پژوهشگران و علاقمندان می رساند که نخستین رویداد بین المللی در چارچوب طرح مشترک ریاضیات زیستی و بیولوژی محاسباتی دانشکده های علوم زیستی و علوم ریاضی و کامپیوتر این دانشگاه با عنوان
Computational Mathematical Biology
در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ (ساعت ۱۵ تا ۱۶ به وقت ایران) با سخنرانی دکتر Ram Singh از دانشگاه BGSBU هندوستان به صورت مجازی برگزار خواهد گردید.

شرکت در این رویداد رایگان، بدون نیاز به ثبت نام، و برای عموم آزاد می باشد. علاقمندان می توانند از طریق لینک زیر و با انتخاب گزینه مهمان وارد اتاق وبینار شوند:

https://www.skyroom.online/ch/rooydadestan/immunotherapy

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از راه های زیر با برگزارکنندگان تماس حاصل فرمائید:

تلگرام:
@alisadeghdaghighi
ایمیل:
[email protected]

اخبار رویدادهای بین المللی مشابه را از طریق گروه استعدادهای خوارزمی در تلگرام دنبال نمایید:

https://www.tg-me.com/+7onV5OJt6WA0ZDFk
⚜️انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆وبینار تحقیقات بیوانفورماتیک در دنیای اطلاعات، مقالات و پایان نامه های زیستی🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙سخنران: سیده فهیمه رضوی
💠محقق و مدرس در حوزه بیولوژی و بیوانفورماتیک

📚سرفصل ها:
🔸بیوانفورماتیک چیست و چه هدفی دارد؟
🔹️مقایسه دنیای in silico، in vitro و in vivo و ... در طرح های پایانه نامه و رساله
🔸️امتیازات تحقیقات بیوانفورماتیکی چیست؟
🔹️چگونه یک مقاله یا پایان نامه in silico طراحی کنیم؟
🔸️کاربرد ها و منابع یادگیری در، ابزار ها و... در بیوانفورماتیک


🗓تاریخ برگزاری: چهارشنبه، ۱۷ خرداد ساعت ۲۱:۰۰

📍شرکت برای عموم رایگان است📍

📜هزینه دریافت سرتیفیکیت: بیست هزار تومان

📝جهت ثبت نام برای دریافت گواهی انگلیسی به آیدی تلگرامی @cmbadmin پیام دهید.

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹
-------------------------------------------
@cellandmolecularbiology
⚜️انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند⚜️

🔆وبینار از زیست شناسی در ایران تا نوروساینس در کانادا🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه‌مندان

🎙سخنران: پریسا تابش‌مهر
💠دانشجوی دکتری نوروساینس
(Kleysen Institute for Advanced Medicine)
💠کارشناسی ارشد نوروبیولوژی دانشگاه منیتوبا
💠کارشناسی ارشد ژنتیک
💠کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی

📚سرفصل ها:
🔸 پستی و بلندی‌ها در مسیر اپلای
🔹️ من چقدر از مهاجرت فاصله دارم؟
🔸️ ورود از زیست شناسی به نوروساینس
🔹️ دریافت پذیرش، خوشحالی یا استرس؟
🔸️ دوران دانشجویی و پس از فارغ التحصیلی در  کانادا

🗓تاریخ برگزاری: یکشنبه ۱ مرداد، ساعت ۱۸:۳۰

📍شرکت برای عموم رایگان است📍

📜هزینه دریافت سرتیفیکیت: بیست هزار تومان

📝ثبت نام: آیدی تلگرامی @cmbadmin

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹
-------------------------------------------
@cellandmolecularbiology
انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار میکند

🔆کارگاه آنلاین آشنایی با رشته زیست شناسی و چالش های آن🔆

📌مخاطبین: تمامی علاقه مندان

🎙مدرس: سرکار خانم سیده فهیمه رضوی
💠مدرس ورکشاپ های تخصصی
علوم زیستی و آزمایشگاهی

📚سرفصل ها:
🔸️ معرفی زیست شناسی
🔹️ معرفی سرفصل ها و واحد های درسی
🔸️ بررسی و معرفی گرایش های مختلف زیست شناسی، مقاطع و ...
🔹️ بررسی و آشنایی با فرصت های شغلی رشته زیست شناسی
🔸️ گفت و گو حوزه چالش ها و فرصت های رشته
🔹️ پرسش و پاسخ... معرفی سایت ها، کتب و ژرنال های معتبر علوم زیستی

✅️پشتیبانی یک ماهه✅️

🗓تاریخ برگزاری: ۲۰ تیر ماه، ساعت ۲۰-۲۲

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳هزینه ثبت نام: ۵۰ هزار تومان

📝ثبت نام: آیدی تلگرامی @cmbadmin

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹
-----------------------------------------
@cellandmolecularbiology
2024/10/02 04:30:15
Back to Top
HTML Embed Code: