Telegram Web Link
انجمن علمی دانشجويي مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس
Video
ظهر دیروز جلسه هم اندیشی و تصمیم گیری در مورد ابلاغیه جدید وزارت بهداشت با حضور جمعی از اساتید ، کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی ، تولید کنندگان و وارد کنندگان و دانشجویان برگزار شد .

در این جلسه مهندس احمد مسلمی ریاست هیات مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی و دکتر نصیرائی مقدم ریاست دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر ضمن انتقاد از این تصمیم و نقض حقوق متخصصین تجهیزات پزشکی ، به پافشاری انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی در مقابل این تصمیم تاکید کردند .

در این جلسه که با حضور بیش از 100 نفر از جامعه مهندسی پزشکی کشور از استان های اهواز ، همدان ، قزوین، تبریز، اصفهان و شیراز برگزار شد، خواستار مقابله جدی در برابر این تصمیم از سوی انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور و جامعه مهندسی پزشکی در اتحاد کامل شدند .

پس از اعلام نظر برخی از متخصصین مقرر شد تا در صورت عدم دریافت پاسخ تا هفته بعد از سوی وزارت بهداشت و همچنین عدم تخصیص زمان ملاقات از سوی وزیر بهداشت ، ما بقی پیگیری ها از سوی قوه محترم قضائیه و دیگر مراجع قانونی کشور پیگیری گردد .

و همچنین به پیشنهاد معترضین حاضر در این جلسه یک نامه و یک طومار تهیه و امضا گردید که خواستار رسیدگی از سوی رئیس جمهور محترم شدند .

انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی پیگیر تمامی مطالبات خواهد بود و در صورت هرگونه اقدام ، اطلاع رسانی خواهد کرد .

جزئیات بیشتر نشست متعاقبا اعلام خواهد شد

کانال انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور 🔻
@IMEDes
@biomedicalengineering98
💐💐💐💐 میلاد باسعادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) و روز مادر و بزرگداشت مقام زن مبارک باد 💐💐💐💐
@biomedicalengineering98
🔊 رسانه مستقل انجمن های علمی - دانشجویی مهندسی پزشکی دانشگاه های کشور

|رسانه انجمن های علمی - دانشجویی مهندسی پزشکی کشور|
▶️@FBME_IR
@biomedicalengineering98
انجمن علمی دانشجويي مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس
🔊 رسانه مستقل انجمن های علمی - دانشجویی مهندسی پزشکی دانشگاه های کشور |رسانه انجمن های علمی - دانشجویی مهندسی پزشکی کشور| ▶️@FBME_IR @biomedicalengineering98
•بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام خدمت شما دانشجویان عزیز و فارغ التحصیلان گرامی و مسئولین محترم

♦️ما نمایندگان انجمن های علمی مهندسی پزشکی دانشگاه های مختلف کشور ،در کنار هم جمع شدیم و اقدام به تشکیل کانالی جهت معرفی دستاوردها، نشریات ، مقالات و اختراعات برتر دانشگاهی, در سطح کشور نمودیم.

این کانال, اولین کانال دانشجویی ، با محوریت گردهمایی انجمن های علمی در کل کشور می باشد؛ که نمایندگانی از دانشگاه های کشور دور هم جمع شدند ،تا به شما دانشجویان عزیز جهت دیده و شناخته شدن کارهای علمی ،فرهنگی و عملی شما, جامه ی معرفی بپوشانیم و همچنین برای اطلاع رسانی فعالیت های انجمن ها و آگاهی از سایر انجمن های علمی کشور و تسهیل در انجام این امور گرد هم آمدیم.

لذا شایان ذکر است که در این گروه کلیه ی فعالیت ها بدون هیچ چشم داشتی جهت دیده شدن و آشنایی با سایر انجمن های کشور صورت میگیرد؛ و به هیچ عنوان تبلیغات پذیرفته و ارائه نمی گردد و وابسته به نهاد خاصی نیست و کاملا دانشجویی و خودجوش میباشد.

▪️امید است با همکاری شما بزرگواران گامی والا در جهت شناختن رشته و انجمن ها در میان دیگر دانشجوها , مسئولین کشور و سایر افراد علاقه مند برداریم🙏

💢ورود نمایندگان تمام دانشگاه های معتبر جهت عضویت برای انجام امور هماهنگی بلامانع است.

با سپاس فراوان
نمایندگان انجمن های علمی دانشگاه های کشور🙏

▶️ @FBME_IR
@biomedicalengineering98
🍃🍃

انجمن های علمی - دانشجویی مهندسی پزشکی سالی خوش را برای شما و جامعه مهندسی پزشکی آرزومند است.🌹
🍃🍃

|رسانه انجمن های علمی - دانشجویی مهندسی پزشکی کشور|
@biomedicalengineering98
▶️@FBME_IR
🔺دسترسی به کتب انتشارات الزویر برای محققان و دانشجویان به مدت سه ماه رایگان شد

🌐 https://www.elsevier.com/solutions/sciencedirect/content/book-title-lists

@biomedicalengineerig98
هدف مند سازی و انگیزش در حیطه مهندسی پزشکی

پنجشنبه ساعت ۲۰

با ما همراه باشید

پخش در اینستاگرام انجمن 🔻

https://instagram.com/imeds.ir

@biomedicalengineering98
یافته محققان در زمینه انتقال اطلاعات در سلول‌های بنیادی پرتوان
انجمن علمی دانشجويي مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس
یافته محققان در زمینه انتقال اطلاعات در سلول‌های بنیادی پرتوان
در سال های اخیر، سلول های بنیادی پرتوان انسانی امیدهای زیادی را در زمینه پزشکی بازساختی ایجاد کرده اند. این سلول ها قادرند همه انواع سلول های بدن را تولید کنند و از توانایی تکثیر نامحدودی برخوردار هستند. با این حال استفاده از آن ها در سلول درمانی با مشکلاتی مواجه است که یکی از دلایل آن عدم درک مناسب از ویژگی های اساسی بیولوژی سلولی مانند برهمکنش های سلول-ماتریکس خارج سلولی است که نقش تعیین کننده ای در کنترل پرتوانی دارند.

شناسایی ویژگی های فراساختاری فوکال ادهیژن ها می تواند دیدگاه های جدیدی را در مورد نحوه هماهنگ شدن سلول های بنیادی پرتوان انسانی با محیط پیرامونی شان ارائه دهد. نتایج مطالعه ای جدید نشان داده است که بلوک کردن فوکال ادهیژن ها منجر به سرعت یافتن خروج از مرحله پرتوانی می باشد و بر نقش مهم این ساختارها در حمایت از پرتوانی تاکید دارد.

 تصاویر میکروسکوپی با رزولوشن بالا با استفاده از نوعی خاص از میکروسکوپ موسوم به iPALM نشان داده است که پروتئین های کلیدی حساس به نیروهای مکانیکی(mechanosensitive) در ساختار فوکال ادهیژن ها موسوم به Talin1 و Vinculin، جایگاه های غیر معمولی را در مقیاس نانو نشان می دهند. هم چنین به نظر می رسد که اینتگرین ها که گیرنده های سطح سلولی میانجی کننده چسبندگی سلول-ماتریکس خارج سلولی هستند نیز یک بخش بندی شدن مختص زیر نوع سلولی را نشان می دهند. دلیل یا مکانیسمی که ساختار نانویی غیر طبیعی چسبندگی های سلول ه ای بنیادی پرتوان را کنترل می کند هنوز مشخص نیست اما به نظر می رسد که این ساختار منحصربفرد نقش مهمی را حفظ پرتوانی سلول های بنیادی پرتوان بازی می کند.

@biomedicalengineering98
کدام نرم افزار تحلیل داده های کیفی بهتر است؟


در حال حاضر بهترین نرم افزارهای تحلیل داده های کیفی، سه نرم افزار MAXQDA- ATLASti- NVivo می باشند. اگر چه هر سه کاربرد مشترکی دارند اما تفاوتهایی نیز با هم دارند که صد البته برای کاربرانی که داده هایشان به زبان فارسی است این تفاوت ها پر رنگ تر هستند.

چنان چه میخواهید کم ترین مشکل را داشته باشید از مکس کیودا نسخه 12 پلاس و ترجیحا پرو استفاده نمایید. در اولویت بعدی اطلس تی نسخه فول 7.5 نیز گزینه مناسبی است چرا که در ارائه مدل نهایی مزیتهایی نسبت به مکس کیودا دارد. انویوو اگر چه برای محققان کیفی متون انگلیسی و چند زبان اروپایی، نرم افزار بسیار ایده الیست اما متاسفانه برای متون فارسی در حال حاضر اصلا مناسب نیست این در حالی است که نسخه انویوو 11 پلاس کاملا متفاوت از نسخه های پیشین است و بسیار توانمند است. البته لازم به یادآوری است که داده هایی که به صورت فیلم، صدا یا متون پی دی اف هستند برای این سه نرم افزار در بخش کدگذاری تفاوتی ایجاد نمی کنند و هر سه به خوبی میتوانند یاریگر محقق باشند.

@biomedicalengineering98
با سلام خدمت همه‌ی دوستان🙏🙏🌺
انجمن علمی مهندسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس تهران در نظر دارد باتوجه به طولانی شدن تعطیلات به دلیل کرونا هر هفته یکی از تجهیزات پزشکی را خدمت شما عزیزان معرفی کند تا توانسته باشیم کمکی هر چندکوچک برای شما عزیزان کرده باشیم.
لذا برای شروع لطفا در نظرسنجی زیر شرکت کنید و به ما بگویید که نظر شما برای شروع با کدام یک از زمینه های زیر میباشد؟
@biomedicalengineering98
برای شروع با کدام یک از حوزه های تجهیزات پزشکی موافق هستید؟🤔🤔🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
anonymous poll

تجهیزات قلبی عروقی – 43
👍👍👍👍👍👍👍 47%

تجهیزات دندانپزشکی – 20
👍👍👍 22%

تجهیزات آزمایشگاهی – 12
👍👍 13%

تجهیزات اتاق عمل – 10
👍👍 11%

تجهیزات پزشکی بخش های ویژه – 6
👍 7%

👥 91 people voted so far.
انجمن علمی دانشجويي مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس pinned «برای شروع با کدام یک از حوزه های تجهیزات پزشکی موافق هستید؟🤔🤔🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 anonymous poll تجهیزات قلبی عروقی – 43 👍👍👍👍👍👍👍 47% تجهیزات دندانپزشکی – 20 👍👍👍 22% تجهیزات آزمایشگاهی – 12 👍👍 13% تجهیزات اتاق عمل – 10 👍👍 11% تجهیزات پزشکی بخش های ویژه – 6 👍 7%…»
تجهیزات قلبی- عروقی شامل:
آشنایی با تجهیزات پزشکی تخصص قلب وعروق، آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی، آمپلاتزر، انواع دفیبریلاتور، اکسیژتاتور، دستگاه کمکی بطن، ماشین قلبی ریوی، تحریک الکتریکی درقلب، اکوکاردیوگرافی، فشارسنج
@biomedicalengineering98
تجهیزات دندانپزشکی شامل:
الکترونیک کاربردی، یونیت دندانپزشکی، تعمیر دستگاه لایت کیور، انواع دستگاه جرم گیر، تعمیر و عیب یابی دستگاه آمالگاموتور، تعمیر و عیب یابی کمپرسور، تعمیر و عیب یابی رادیوگرافی دندان و تعمیر و عیب یابی اتوکلاو می باشد.
لازم به ذکر است علاوه بر موارد فوق مواد مصرفی و تجهیزات فلزی دندانپزشکی نیز گفته خواهد شد.
@biomedicalengineering98
تجهیزات پزشکی بخش های ویژه(ICU,CCU,NICU,PICU)
شامل :
الکترونیک کاربردی، تعمیر و نگهداری دستگاه الکتروشوک، تعمیر و نگهداری دستگاه پالس اکسی متر، تعمیر و نگهداری دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی، تعمیر و نگهداری دستگاه الکتروکاردیوگراف، تعمیر و نگهداری وارمر و فتوتراپی، تعمیر و نگهداری تختهای ICU/CCuو تخت احیاء، تعمیر و نگهداری دستگاه ساکشن، تعمیر و نگهداری دستگاه انکوباتور نوزاد، تعمیر و نگهداری سرم پمپ و سرنگ پمپ و تعمیر و نگهداری دستگاه ونتیلاتور می باشد.
@biomedicalengineering98
تجهیزات اتاق عمل شامل :
الکترونیک کاربردی، عیب یابی نگهداری دستگاه الکتروکوتر، عیب یابی و نگهداری دستگاه ماشین بیهوشی، عیب یابی و نگهداری دستگاه مانیتور علائم حیاتی، عیب یابی و نگهداری دستگاه رادیولوژی پرتابل، عیب یابی و و نگهداری پیشگیرانه تخت های اتاق عمل، عیب یابی و نگهداری دستگاه ساکشن و ابزار جراحی، عیب یابی و نگهداری تجهیزات استریلیزاسیون، عیب یابی و نگهداری دستگاه پالس اکسی متر و چراغ سیالیتیک می باشد.
@biomedicalengineering98
تجهیزات آزمایشگاهی شامل :
الکترونیک کاربردی، عیب یابی تعمیر و نگهداری سانتریفیوژهای آزمایشگاهی، عیب یابی تعمیر و نگهداری انواع میکروسکوپ آزمایشگاهی، عیب یابی تعمیر و نگهداری دستگاه اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی، عیب یابی تعمر و نگهداری دستگاه اسپکتروفتومتر جذب اتمی، عیب یابی تعمیر و نگهداری دستگاه اتوآنالیزر آزمایشگاهی، عیب یابی تعمیر و نگهداری دستگاه آنالایزر گازهای خونی(Blood Gas)، عیب یابی تعمیر و نگهداری دستگاه سل کانتر آزمایشگاهی، عیب یابی تعمیر و نگهداری بتاکانتر و گاماکانتر آزمایشگاهی، عیب یابی تعمیر و نگهداری دستگاه آب مقطرگیر آزمایشگاهی می باشد.
@biomedicalengineering98
#معرفی و مقایسه حرفه ای انواع دستکش های یکبارمصرف
# 1- دستکش لاتکس
لاتکس از مایع شیری رنگی که از درختی به نام Hevea Brasiliensis گرفته میشود، ساخته میشود. این دستکش ها در ابتدا در سال 1889 میلادی مورد استفاده قرارگرفتند. به منظور راحت دست کردن این دستکش ها روش های متفاوتی مانند خیس کردن و یا استفاده از پودرهای گرد مختلف بکار گرفته شد. این پودرها شامل کربنات کلسیم، پودرتالک، تنوعی از محصولات نشاسته، و ترکیبی از تالک، هاگ و پودر لیکاپدیم (Lycopodium) است.
لیکاپدیم ماده ای بود که به عنوان اولین روان کننده برای دستکش های لاتکس پزشکی استفاده شد. این ماده تقریبا به مدت چهار دهه مورد استفاده قرار گرفت، قبل از آن مشخص شده بود که این ماده اثرات مضرری برای کاربر دارد؛ لذا استفاده از این ماده کاهش و سپس متوقف شد. درعوض، تولیدکنندگان دستکش از پودر تالکم، که یک روان کننده ی غیر قابل جذب بود، استفاده نمودند. در دهه ی 40 میلادی دریافتند که این پودر دارای عوارضی هم نیز است. عوارض آن شامل چسبندگی و گرانولوما بودند. گرانولوما نوعی التهاب است که در بسیاری از بیماری ها به دنبال تحریک مزمن سیستم ایمنی یافت می شود.
در سال 1974 میلادی نوعی پودر مبتنی بر آرد ذرت در صنعت بهداشت برای استفاده در این نوع دستکش ها بکار گرفته شد. این پودر غیر قابل تحریک و غیر قابل جذب بود. در اوایل دهه ی 70میلادی، استفاده از این پودر در دستکش های لاتکس پزشکی آغاز شد.
انواع دستکش لاتکس در دو نوع پودری و غیر پودری دسته بندی میشوند.
@biomedicalengineering98
2024/10/04 05:24:33
Back to Top
HTML Embed Code: