Telegram Web Link
باسلام و ادب خدمت دوستان عزیز🌸🌸🌺
ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد شما دوستان عزیز 🙏🙏🌸🌸
این کانال جهت ارتباط بیشتر شما دوستان با انجمن علمی مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس میباشد.
برنامه ها و کارگاه های آموزشی و ... در این کانال اطلاع رسانی میشود.
لطفا کانال ما را به دوستان خود معرفی فرمایید.
جهت ارتباط و پیشنهادات و نظرات خود با آیدی دبیر انجمن در ارتباط باشید:
@hossein_mostajeran
الکترولارینکس

 ‏electro-larynx‏ ابزار کمکي براي صحبت کردن افرادي است كه صداي حنجره خود را از دست داده‌اند. متأسفانه صداي اين اشخاص شبيه صداي انسان سالم نيست. با استفاده از اين دستگاه بيماران آهنگ صدايشان را به وسيله بازدم كنترل مي‌كنند. اين وسيله براي اولين بار در ژاپن ساخته شد و 3500 نفر از بيماران از سال 1988 تاكنون از اين وسيله استفاده کرده‌اند. به هر حال بيشتر بيماران به نوع پيشرفته آن نياز دارند تا بتوانند بدون كمك گرفتن از دست به راحتي از آن استفاده كنند.

‏Electro-larynxهاي جديد به گردن بيمار وصل مي‌شود و در ساخت آنها از يك بست نرمش پذير در برابر حرارت، استفاده شده است.‏

روش‌هاي مختلفي جهت توان بخشي آوايي افراد مبتلا به ‏laryngectom‏ به كار گرفته شده است. ‏Laryngectomes‏ به افرادي كه قدرت صحبت كردن را به واسطه جراحي حنجره از دست داده‌اند، مي‌گويند.

بسياري از اين افراد روش صحبت كردن حلقي را ياد مي‌گيرند و از يك ارگان حلقي براي توليد صدا به جاي تارهاي صوتي استفاده مي‌كنند اين روش به خصوص براي مسن‌ترها بسيار مشكل است و بايد تمرين فيزيكي داشته باشند تا بتوانند در اين كار مسلط شوند.


‏Electro-larynx‏ كه صحبت كردن آن بسيار راحت‌تر از سخن گفتن حلقي است، يك ابزار كمك صحبتي براي كساني است كه نمي‌توانند از روش حلقي استفاده كنند. شكل 1 نمايي از دستگاه ‏electro-larynx‏ و ويبراتور الكترومكانيكي را نشان مي‌دهد.

دستگاه‏electro-larynx‏ از يك ويبراتور الكترومكانيكي تشكيل شده كه به منظور ايجاد صداهاي ارتعاشي به گردن وصل مي‌شود. ارايه اطلاعات آواشناختي مانند لهجه و آهنگ با استفاده از اين دستگاه بسيار سخت است. بنابراين صداهاي توليدي يكنواخت است و شبيه صداي انسان سالم نيست. ‏Electro-larynx‏ رايج در استفاده روزمره بسيار مشكل‌ساز است. زيرا همواره نياز به گرفتن با دست و كنترل آن دارد. در سال 1988 يك ژاپني اين وسيله را با نام "‏your tone‏" به بازار عرضه كرد. 

طراحي ‏electro-larynx‏ پوشيدني
 اين وسيله از سه جزء تشكيل شده است:‏
- يك ارتعاش‌كننده باريك با يك بست ترموپلاستيكي 
- يك سوئيچ on/off‏ بي‌سيم ‏
- يك جعبه كنترلي
ارتعاش‌كننده باريك 
 ويبراتور بر روي گردن بيمار قرار مي گيرد. اين ويبراتورها در دو سايز مختلف ‏mm‏19*‏mm‏32‌‎ ‌‏ و ‏mm‏31*‏mm‏35 با وزن‌هاي 32 گرمي و 48 گرمي وجود دارند. از آنجا كه سايز عضلات گردن در افراد، مختلف است از بست ترموپلاستيكي استفاده مي‌شود تا در دماي 70 درجه سانتي‌گراد نرم و در دماي بدن سفت شوند.

سوئيچ ‏on/off‏ بي‌سيم 
اين سوئيچ شامل يك ‏push-button‏ انگشتي و يك فرستنده است كه دور مچ بسته مي‌شود. به وسيله فشار دادن سوئيچ دور انگشتي، يك موج بي‌سيم توان پايين به كنترلر انتقال مي‌يابد.

جعبه كنترلي 
شامل مدار كنترلي كامپيوتري، يك گيرنده بي‌سيم و يك باتري 9 ولتي با ابعاد ‏mm‏24*‏mm‏120*‏mm‏60 است و ‏gr‏ 117 وزن دارد كه اين مدار كنترلي، سيگنال بي‌سيم را از فرستنده دريافت و به ارتعاش‌كننده كوچك مي‌دهد.

ارزيابي 
 براي ارزيابي نمونه اوليه ‏electro-larynx‏ پوشيدني، كيفيت صداهاي حنجره امتحان مي‌شود كه براي ارزيابي عملكرد دستگاه، يك مرد 72 ساله كه 11 سال به لارنژكتومي مبتلا بود و از دستگاه ‏electro-larynx‏ استفاده مي‌كرد مورد آزمايش قرار گرفت. او يكي از بهترين صحبت‌كنندگان ‏electro-laryn geal‏ بود و به كساني كه در ژاپن به اين بيماري مبتلا بودند، اين روش را ياد مي‌داد.
در ابتدا از شخص تحت آزمايش خواسته شد تا نطقي را كه نماي رو به جلو دارد را بيان كند.
در دفعات بعدي آزمايش از شخص خواسته شد تا به ترتيب كلماتي را كه نماي رو به بالا، پايين و چپ و راست دارد را بدون فاصله ادا كند. اين سيگنال‌هاي صحبت به وسيله يك ميكروفن گوشي‌دار ‏AT810X‏ و يك ضبط صوت ‏sony TCD 100‌‏ ثبت شد.

@biomedicalengineering98

‌ ‌ ‌
خوبه بدونید
‏اگر بيماريد قسمت رنگى (آبى يا سبز) ماسك بايد به بيرون باشه ولى اگه ميخوايين از خودتون محافظت كنين قسمت سفيد رنگ ماسك بايد به بيرون باشه تا بتونه از ورود ميكروارگانيسمها به بدن جلوگيرى كنه.
💢تولید قطعات بهداشتی پزشکی
⬅️با دستگاه تزریق پلاستیک و روبات


@biomedicalengineering98
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گزارش تصویری از جلسه امروز انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور با مدیر کل تجهیزات پزشکی کشور در مورد ابلاغیه جدید وزارت بهداشت

گزارش جلسه به زودی اطلاع رسانی خواهد شد .

@biomedicalengineering98
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💠 کشت سلول

🔺جمع آوری
🔺جداسازی
🔺کشت سلولهای مزانشیمی ژله وارتون بند ناف

@biomedicalengineering98
#اطلاعیه_شماره_۳

جامعه محترم متخصصین تجهیزات پزشکی کشور

با سلام و احترام

با توجه به ابلاغیه اخیر وزارت بهداشت، به درخواست انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی جلسه ای با مدیرکل تجهیزات پزشکی و با حضور متخصصینی از گروه های مختلف صنفی اعم از دانشگاه های علوم پزشکی ، بیمارستان های خصوصی برگزار گردید.

به اطلاع شما عزیزان می رسانیم مباحث ذیل در حضور مدیرکل محترم تجهیزات پزشکی کشور بیان شد :

۱- جامعه تجهیزات پزشکی کشور از این ابلاغیه به شدت نگران و ناراحت هستند و نا امیدی در این حوزه شکل گرفته است.

۲- انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی از چند ماه پیش با آقایان دکتر شانه ساز ، دکتر جانبابایی و دکتر نوبخت جلساتی صورت داد و تمامی مطالبات از جمله جلوگیری از دخالت داروسازان و صدور پروانه فعالیت برای متخصصین این حوزه بیان گردید.

۳- در تمام خواسته ها و مکاتبات بیان گردید که مسئولیت فنی نميبایست در اختیار همه ی رشته ها قرار گیرد.

۴- با نهایت تاسف حرف ها و وعده های داده شده ، در عمل بسیار متفاوت است.

۵- ریاست سازمان غذا و دارو قول دادند که در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نگاه صنفی وجود ندارد و صنفی عمل نخواهد شد، لیکن در واقعیت چیز دیگری اتفاق افتاد.

۶- در این راستا میبایست کار اساسی و با برنامه و از طریق اداره کل تجهیزات پزشکی انجام پذیرد.

۷- متاسفانه طیف زیادی از رشته های تحصیلی مورد پذیرش مسئولین فنی است ، بخصوص در بخش شرکتها، بسیاری از رشته های غیر تخصصی مورد پذیرش اداره کل تجهیزات پزشکی هستند .

۸- ما انتظار یک برنامه منسجم و برنامه ریزی شده را از سوی اداره کل داریم.

۹- ما اطمینان داریم، اطلاعات غلطی از سوی مشاوران و مدیران غیر ذیربط وزیر بهداشت به ایشان منتقل شده است و میبایست در ملاقات حضوری موارد این حوزه به اطلاع ایشان رسانیده شود.

در پایان مدیر کل محترم تجهیزات پزشکی پس ازشنیدن دغدغه ها ،مشکلات و دیدگاه های متخصصین قول پیگیری آن را از طریق مجاری قانونی دادند

و همچنین مقرر شد تا ایشان همکاری های لازم را در برگزاری یک نشست تخصصی بین انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی و وزیر محترم بهداشت جهت بیان مشکلات صنفی کارشناسان و متخصصین تجهیزات پزشکی بعمل آورند .

اقدامات بعدی انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی متعاقبا اعلام خواهد شد .

روابط عمومی انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور
@biomedicalengineering98
#انتشار_حداکثری
#اتحاد_جامعه_مهندسی_پزشکی

جلسه تصمیم گیری در مورد بخشنامه جدید وزارت بهداشت و نقض حقوق مهندسین پزشکی کشور

دوشنبه ۲۱ بهمن ماه

ساعت ۱۴

دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر

@biomedicalengineering98
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با دستگاه های:
# FTIR&BET
#ارائه گواهی
#مدرس: دکتر محمدتقی فرقدانی
#انجمن نانوبیوتکنولوژی با همکاری انجمن علمی مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس
@biomedicalengineering98
2024/10/04 07:30:34
Back to Top
HTML Embed Code: