Telegram Web Link
🔵🔴سمفونی سیاست
✍️غلامرضا جواد کاشی/استاد علوم سیاسی

در شرایط حاضر نشانی از «وفاق ملی‌» نیست. لطف کنید حرمت نام‌ها را نگه دارید. این روزها وفاق ملی را تلاش برای «التیام برخی گسیختگی‌های درون نظام» بخوانید. همین و بس. البته شاید وفاق ملی در آینده از همین مسیر بگذرد.
در متونی که این روزها تولید شده، سه مسیر پیش رو نهاده می‌شود: اول تکیه بر اصول انقلاب یا متن قانون اساسی است. دوم پذیرش یکدیگر بر اساس وزن و قدرتی که هر کدام از طرفین در عمل کسب کرده‌اند و سوم صلوات بر گذشته‌ها و تمرکز توجهات به حل مشکلات پیش رو است. هیچ‌کدام را نمی‌توان یکسره کنار گذاشت. اما پرسش این است: از کدام یک باید آغاز کرد؟ شروع از مسیر اول به بازجویی و حذف می‌انجامد. هر کدام تفسیری از قانون اساسی یا انقلاب دارند و دیگری را به انحراف از اصول متهم می‌کنند و طرف خود را به پذیرش حذف یا توبه توصیه می‌کنند. چون حذف و توبه واقعی هم در کار نیست، شکاف‌ها همینطور افزون‌تر می‌شوند.
شروع از مسیر دوم هم معیار روشنی ندارد. هر کدام بر اساس معیارهایی قدرت خود را بیش از دیگری ارزیابی می‌کند. به جای آنکه به گسیختگی‌ها بیاندیشد به تسلیم طرف ضعیف‌تر می‌اندیشد.
مسیر سوم برای شروع از همه سالم‌تر است: خوب است تمرکز توجهات به حل مشکلات باشد. اما اولین مشکل نفس تولید و تداوم این گسیختگی‌هاست. نظام گسیختگی درونی می‌زاید. چنین ساختاری خود مشکل زاست و قادر به حل مشکلات نیست. مثل ماشینی می‌ماند که هر روز یک مشکل تازه فنی پیدا می‌کند و در جاده می‌ماند. 
به چه دلیل نظام گسیختگی‌های نو به نو می‌زاید؟ نظام سیاسی با موسیقی سنتی ایران نسبت دارد. خیال می‌کند سیاست ورزی هنگامی روی می‌دهد که یک ملودی نواخته شود و همه آن را تکرار کنند. این اتفاق در موسیقی ممکن و در سیاست محال است. صداها فراوان‌اند هنر سیاسی را کسی دارد که میان این صداهای گوناگون همسازی و هماهنگی ایجاد کند. سیاست مدرن با سمفونی بیشتر همساز است.
حال می‌توان از مسیر سوم سراغ دو مسیر اول و دوم هم رفت. هر تفسیری از انقلاب و قانون اساسی که ساختار متصلب تک صدا را موجه کند مادر و زایشگاه مشکلات است. در ارزیابی موازنه قوا، طلب تسلیم و توبه از طرف تضعیف شده هم خطرناک است.
هنگامی که همه چشم‌ها به سمت مشکلات خیره می‌شود؛ هر کس از هر منظری که در آن ایستاده، سهم خود را ادا خواهد کرد. تفسیری از قانون یا انقلاب موجه است که در حال حاضر دردی را دوا کند. در ارزیابی قوت و ضعف دیگری هم میزان توانایی دخالت برای حل مشکل تعیین کننده است. توجه همه به حل مشکلات، و تعهد به حرکت به سمت تقلیل آنها، بنیاد یک نظام قدرتمند و در همان حال اخلاقی است. آنگاه نظام سیاسی پس از تحصیل هماهنگی درونی، به سمت پذیرش اغیار در اجتماع سیاسی خود هم حرکت خواهد کرد. آنگاه شاید مسیری به سمت وفاق ملی گشوده شود.

T.me/bestdiplomacy
4_5915786592282220354.mp4
3.7 MB
🔵🔴درگیری زن و مرد مسن برای برداشتن زباله از سطل زباله!


تمام کتب آسمانی فقر را نکوهش میکنند
نهج البلاغه و قرآن میگویند اگر فقر از دری بیاید ایمان از دری دیگر برون میرود

ملت ایران روی منابع زیرزمینی ارزشمند زندگی میکند

چه شد حق مردم
چه شد
چه کردید؟!
#دریغا_ایران
@bestdiplomacy
🔵🔴 پایان تحصیل دختران در دوران طالبان

👈 درحالیکه طالبان سومین سال تسلط خود بر افغانستان را جشن می‌گیرد، میلیون‌ها دختر افغان از تحصیل بازمانده‌اند و امیدی به بازگشت به مدرسه ندارند.

یونسکو اعلام کرد که از زمان بازگشت طالبان به قدرت در سال2021، دست کم 1.4 میلیون دختر در افغانستان از دسترسی به آموزش متوسطه محروم شده‌اند و آینده یک نسل کامل اکنون در خطر است.

#زنان

@industromy



T.me/bestdiplomacy
تقسيم اتباعِ یک کشور به «خودی» و «بیگانه» نا‌مُوجّه‌ترین تقسیمی است که بتوان کرد، افراد در عرصه‌ی مشارکت در کارِ کشور شناخته می‌شوند که چه اندازه دلسوز یا زیان‌آور هستند، و این تشخیص را جامعه می‌دهد که ناباب‌ها را به کنار می‌زند. هیچ مقامی نمی‌تواند این حق را به خود بدهد که با «صلاحیّت» و «بی‌صلاحیّت» را در پهنه‌ی یک ملّت، به نفعِ خود دستچین کند.
بارِ هر مملکت به حدّی سنگین است که جز آنکه همه‌ی دست‌ها به زیرِ آن زده شود، راهی نیست. آیا بر وفقِ کدام شرع، حق و قانون، توجیه‌پذیر است که در حالی که انبوهی از مردمِ کارآمد بی‌آنکه محکومیّتی درباره‌ی آنها اعلام شده باشد، مطرود یا در به ‌دَرَند؟ آنگاه «آغوشِ گرمِ» کشور به روی کلاهبردارها، مضاربه‌چی‌ها، دلّالانِ ارز، و نو‌مسلمان‌های بی‌اعتقاد باز بماند؟
آیا بدین روال، نتیجه جز ویرانیِ حتمی، چیزی خواهد بود؟

             #سخن‌ها_را_بشنویم

💎کانال دکتر محمّد‌علی اسلامی نُدوشن

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴در باب مزایای بحران!

امیرحسین خالقی

نگارنده این سطور می تواند نسل خود را چنین توصیف کند: نسلی که در «شرایط حساس کنونی» به دنیا آمد، در «شرایط حساس کنونی» زیست و احتمالا در «شرایط حساس کنونی» منقرض خواهد شد! آنچه که برای بقیه جوک است شاید برای ما خاطره باشد. انقدر به زندگی در بحران خو کرده ایم که آرامش را نمی توانیم تحمل کنیم! نیازی به گفتن ندارد ولی برای مثال همین امسال و ماجرای مهمترین نرخ اقتصاد (قیمت دلار) را ببینید؛ مطلقا برنامه ریزی برای آینده غیرممکن است و ما خوابزدگان هم کورمال کورمال دنبال اینکه امروز چه شده و فردا چه خواهد شد.

اما ماجرا شاید خوبی هایی هم داشته باشد؛ آدم ها تا وقتی همه چیز درست کار می کند به جزئیات توجه نمی کنند ولی وقتی به مشکل می خورند تازه به فکر بررسی جدیتر موضوع می افتند. ما چکشمان را می زنیم تا وقتی میخ در چوب گیر کند و آن وقت است که بررسی می کنیم ماجرا چیست. چند روز پیش اتفاق جالبی افتاد، بخت برگشته ای در خیابان طالقانی رنگ نمای ساختمان خود را به صورتی تغییر داد؛ رنگی نامتعارف که البته در تضاد کامل با ساختمان های تیره و رنگ و رو رفته مجاورش بود. در کشورهای دیگر احتمالا کسی خیلی توجهی به این ماجرا نمی کرد، در انجاها قوانینی هست و عرف رایجی که کل ماجرا را به یک کار اداری ساده تبدیل می کند اما در ایران ماجرا متفاوت است. بانویی معمارباشی شروع کرد به انتقاد که چه وضعی است مگر شهر صاحب ندارد که هر کس هر رنگی دلش خواست به نمای خانه بزند؟ هویت بصری و موزون بودن شهر چه می شود و ... کسانی هم از شهرداری پیگیر شدند که مالک رنگ را تغییر دهد. از این طرف صدای عده ای بلند شد که خوبیت ندارد گشت ارشاد رنگ نما تشکیل دهید، به شما چه مربوط که طرف چه رنگی به ساختمانش می زند! مگر جان و مال دیگری را به خطر می اندازد؟ چهاردیواری اختیاری و ....

تا همین لحظه این بحث با شدت و حدت ادامه دارد و طرفین با استفاده از انواع ابزارهای نظری و عملی! می خواهند همدیگر را قانع کنند که درست می گویند. حرف از «حق به شهر» لوفور هست تا «نظم خودجوش» هایک و «حق مالکیت» لاک و البته ایده های چپ و راست و توتالیتر و ... بازار فحش هم داغ است. گشت ارشاد نمونه دیگری است و اینکه دولت چقدر حق دارد در پوشش مردم فضولی کند بحث داغی میان جوانترهاست، شبکه های اجتماعی و دسترسی به محتوای جهانی هم کار را ساده تر کرده است. خیلی چیزها که در جاهای دیگر کسی سراغش نمی رود در ایران محل بحث های جدی می شود که این البته اصلا بد نیست.

اما چه نتیجه ای می شود گرفت؟ بحران یعنی ایده های قبلی کار نمی کند پس باید ایده های جدید خلق کرد و صاحبان ایده ها با هم گفتگو کنند تا راهی برای بیرون آمدن از بحران خلق شود. می بینم برخی می گویند الان تئوری بافی به درد نمی خورد و باید به سراغ مردان اهل عمل رفت اما اجازه دهید بگویم از قضا امروز وقت تئوری بافی است! مشکل اصلی کشور و به طور خاص دولت جدید بی ایده بودن و تئوری نداشتن است. در چنین اوضاعی حتی خوش نیت ترین ها هم فقط منابع را هدر می دهند. توصیه اصلی در شرایط فعلی می تواند این باشد باید اجازه داد ایران تمام پتانسیل فکری خودش را فریاد بزند و گروه های مختلف صدایشان را به گوش بقیه برسانند؛ چیزی که سیاسیون بعید است زیربارش بروند. در جامعه بشری عقل کل نداریم و نسخه جادویی وجود ندارد، باید آدم ها با هم حرف بزنند تا شاید راهی برای مسائل مشترکشان پیدا شود. این برای مملکتی که دارد با سر به پرتگاه می رود دیگر انتخاب نیست ضرورت است، الله اعلم.
T.me/bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴روانشناسی #مسعود_پزشکیان با توجه به نوع لباس پوشیدن!

در مقابل فعالیت های زمانبر کلافه خواهد شد و....

جالبه!🧐

@bestdiplomacy
در سفر پوتین و مقامات روسی به جمهوری باکو بر « انسداد مرز ایران » و گشایش دالان زنگزور تاکید جدی شد ! همیشه گفته‌ام « روس همان روس » است، تزاریسم باشد یا کمونیسم یا پوتینیسم ؛ دشمن منافع ملی ایران است ! تصمیم نهایی حاکمیت درباره این موضوع نشان خواهد داد که واقعا چقدر استقلال سیاسی دارد و درجه روسوفیلی آن را نشان خواهد داد .../ایرانزمین

T.me/bestdiplomacy

🔵🔴 ایدۀ ایران

✍️ #آرش_رئیسی‌نژاد استادیار روابط بین الملل دانشگاه تهران و مدرس مدعو روابط بین الملل در لندن در شبکۀ ایکس نوشت:

در زمانۀ کنونی، گفتمانِ نیرومندی سربرآورده که دیر یا زود بر جامعۀ ایران و حیاتِ ایرانیان چیرگی می‌یابد؛ گفتمانی که محور آن "دالِ ایران" است.



@bestdiplomacy
امروز که خبر یورش ماموران گارد ویژه به #انستیتو_گوته و پلمپ این نهاد آلمانی در تهران را خواندم یاد آن ده شبی افتادم که در پاییز پنجاه و شش تهران را تکان داد. در آن زمان کانون نویسندگان ایران(که زیر نظارت و رهبری روشنفکران چپ بود) با کمک انستیتو گوته در باغ سفارت آلمان به مدت ده شب پیاپی جلسات سخنرانی و شعرخوانی برپا کردند.تقریبا همه سخنرانان و شاعران این مراسم از روشنفکران چپ‌گرای معروف بودند(از غلامحسین ساعدی و باقر مومنی تا به‌آذین و سعید سلطانپور ).تندترین سخنرانی‌ها علیه نظام شاهنشاهی در همین ده شب ارائه شد و سخنرانان و شاعران چنان شور انقلابی ای در شنوندگان خویش برانگیختند که آن‌ها در شب آخر به خیابان‌ها ریختند و شعارهای مرگ بر شاه سر دادند و درگیری با پلیس منجر به مرگ یک تظاهرات کننده و بازداشت ده‌ها تن دیگر شد.باری، آن ده شب نمونه جالب و عجیبی بود از همکاری چپ‌های ایرانی و یک حکومت دموکراسی غربی (جمهوری فدرال آلمان) برای تضعیف حکومت شاه ایران؛ حکومتی که ظاهراً همین حکومت‌‌های غربی حامی اصلی‌اش بودند!
حالا ،طنز تلخ تاریخ اینکه همان انستیتو گوته‌ای که جرقه انقلاب پنجاه و هفت را زد و راه را برای حکومت جمهوری اسلامی باز کرد عاقبت مزد زحمات خود را از همین حکومت گرفت.


بیژن اشتری/مترجم و نویسنده


T.me/bestdiplomacy
🔵🔴با مزخرفاتی که لاوروف در مورد سنگ اندازی ارمنستان برای ایجاد کریدور زنگزور گفته، پاشینیان دو راه بیشتر ندارد:

۱.تسلیم باکو، ناتو و روسیه شود تا کریدور زنگزور ایجاد و ارمنستان نابود شود!

۲. مرگ قرارداد صلح ۲۰۲۰ به علت عدم توجه روسیه به تعهداتش درمورد کریدور لاچین و عدم حفاظت از ارامنه ارتساخ را اعلام کند تا روسیه برای ایجاد کریدور زنگزور به این توافقنامه مرده استناد نکند.‎

ارمنستان از غربگرایی کور به جایی نمی‌رسد. اگر میخواهد باقی بماند باید اتحادی راهبردی با ایران را در حوزه‌های نظامی و اطلاعاتی را آغاز کند.

امیدوارم دوچرخه سواری و تعطیلات پاشینیان در اروپا به پایان رسیده باشد و به این موضوعات حساس بیندیشد و تصمیم بگیرد!...
احسان موحدیان

@bestdiplomacy
🇮🇷ان ده شب تکرار نشدنی

غلام رضا عابدینی

👈وقتی رضا شمس ابادی تیری  بطرف پهلوی دوم  شلیک کرد به یکباره  مراکز تولید اندیشه و احزاب نیم بند سیاسی اندک اندک به حالت تعطیل در امدند و از  اثر این حادثه اندیشه ها به حالت زیر زمینی درآمد  و باعث شد این تفکرات بصورت قهر امیز بعد ها سر باز کند.

👈پهلوی دوم تلاش میکرد تمام مراکز تولید اندیشه را کنترل کند ،اما نشد و اندیشه سیاسی در زیرپوست جامعه به شدت جریان پیدا می کرد و تعداد زندانیان سیاسی در زندان  گواهی این مدعا میباشد .

👈بر اثر همین برخورد سیاسی با اندیشمندان ،وقتی جیمی کارتر به ریاست جمهوری امریکا رسید مسئله  عدم فضای بازسیاسی در ایران  را مطرح  کرد، شرایط اجتماعی ایران و سرکوب های سیاسی که مانند فنری فشرده شده  از جنبش  دانشجویی ۱۶ آذرسال ۱۳۳۲ شروع شده بود به یکباره در سال ۵۶ رها شد، و شب های شعر گوته نمونه بارز بازشدن این فنر فرهنگی و سیاسی  میباشد.

👈اگر بخواهیم  واقع بینانه به شرایط سیاسی قبل از انقلاب  بهمن ۵۷ نگاه کنیم،  برگزاری شب های شعر گوته  در مهرماه ۱۳۵۶ توسط کانون نویسندگان ایران در نوع خود بی نظیر و بی سابقه بود و همچنین این حرکت تاثیر گذار در روندتحولات جریانات سیاسی کشور بسیار موثر بود زیرا مبارزه قهر آمیز محدود، به مبارزه سیاسی فراگیر تبدیل شد.

👈پهلوی دوم برای ایجاد فضای باز سیاسی به یکباره شرایط را برای فعالیت فرهنگی تحت عنوان شب شعر گوته ، به مدت ده شب به کانون نویسندگان مجوز اجرا داد.

👈 استقبال بی نظیر مردم از ان ده شب در زمان خود  باعث تعجب همگان گردید و اگر باران بی موقع در ان ایام شروع به بارش نمیکرد قطعا شرایط به گونه ای دیگر رقم میخورد .

👈در تاریخ سیاسی و اجتماعی و فرهنگی ایران یاد نداریم در ده شب،  ۶۰ نویسنده و شاعر سخنرانی کنند. برگزاری چنین شبهای شعری در آن زمان اکسیژنی بود به رگهای جامعه که به آن احتیاج داشت و برای ادامه مبارزه قهرآمیز شک و تردید ایجاد می کرد.

👈سخنرانی با سیمین دانشور همسر جلال آل احمد و خالق رمان سووشون در شب اول شروع شد و همه منتظر حرف های ناشنیده در فضای پرالتهاب  بودند .در شب های بعدی به یکباره سخنرانیها و اشعار خوانده شده از طرف  زندانیان  سیاسی  فضای جلسات را  رادیکال تر کرد و پهلوی دوم  آماج حملات تندی قرار گرفت و روشنفکران منتظر چنین صحنه علنی بودند .
برگزار کنندگان جلسه نگران بودند که  این ده شب به پایان نرسد .

👈در پایان شب دهم م.ا.به اذین رئیس کانون نویسندگان و مترجم توانا که دست چپ خود را  سالها پیش در حمله متفقین  از دست داده بود با سخنرانی جلسه رابه  پایان برد.....

👈پایان سخنرانی با شروع درگیری ها مابین نیرو های دولتی و مردم آغاز شد. شب شعر گوته به گفته تمام صاحب نظران شتاب موتور محرکه ای  برای اغاز انقلاب بزرگ  بهمن ۵۷ بود ......

🌺🌻تقدیم به آن  روزها وصاحبان  قلم که با نوشتن ،اندیشه را به پرواز در آوردند.
۱۹ بهمن ۹۷

دیدگاه آزاد
www.tg-me.com/bestdiplomacy
🔵🔴شادی گم‌گشته!


👤گفت‌وگوی مجله‌ی تجارت فردا با احمد بخارایی درباره‌ی افول شادمانی در جامعه‌ی ایران | منتشرشده در ۲۷ امرداد ۱۴۰۳، شماره‌ی ۵۵۷

| نمایش گزارش:👇
https://drive.google.com/file/d/1b1qxUfDgf_hOEKyzxiszJfSYeK6EBpHN/view?usp=drivesdk

🖊احمد_بخارایی:

🔻نشاط اجتماعی یا #شادی اجتماعی پیوند تنگاتنگی با رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی در هر جامعه دارد. در جامعه ما نشاط اجتماعی کمی وجود دارد و از میانگین جهانی آن کم‌تر است. از سال ۲۰۰۵ تاکنون شادمانی ایرانیان بر اساس گزارش سازمان ملل متحد سیر نزولی داشته و در بین ۱۳۵ کشور رتبه ۱۰۰ را داریم. اگر نشاط اجتماعی را در جهان به چهار بخش خیلی زیاد، زیاد، متوسط و کم تقسیم کنیم، ایران جزو گروه چهارم قرار می‌گیرد. به ظاهر شاید بتوان گفت که در جامعه عناصری که نشاط‌بخش باشند وجود دارند؛ از جمله در شهرها فضای سبزهای نسبتاً کم‌وبیش خوبی می‌بینیم که در فرصت‌های کوچکی که نصیب خیلی از خانواده‌ها می‌شود به مسافرت می‌روند. آن‌ها یا به محل زادگاه خود سفر می‌کنند که اغلب مناطق خوش‌آب‌وهوا است یا به مناطق شمالی و جنوبی می‌روند. در فرهنگ ما شب‌نشینی‌ها و مهمانی‌ها کم‌وبیش نسبت به چیزی که در خارج در بین خانواده‌ها می‌گذرد، رواج بیش‌تری دارد؛ پس در این‌جا در یک نگاه سطحی، شکلی و فرمی به نظر می‌رسد عناصر نشاط‌بخش در بین خانواده‌ها وجود دارد؛ اما چرا میزان نشاط اجتماعی نسبت به چیزی که در جهان وجود دارد، کم‌تر است؟ پس نشاط اجتماعی فراتر از چیزهایی است که در ظاهر می‌بینیم.

🔻وقتی بحث #نشاط_اجتماعی می‌شود، احساس شادکامی احساس خیلی مهمی است؛ یعنی ارزیابی که فرد از خود دارد و در نهایت می‌خواهد درباره‌ی خود و پیرامونش قضاوت کند.
احساس شادکامی یکی از شاخص‌های نشاط اجتماعی است و رضایت‌مندی و احساس خشنودی یک شاخص دیگر است؛ یعنی آن روی سکه‌ی نشاط اجتماعی #رضایت_اجتماعی است و اگر رضایت اجتماعی، وجود داشته باشد افراد در #جامعه احساس بودن و زنده بودن می‌کنند.

🔻یکی از نشانه‌های زنده بودن #مشارکت_داوطلبانه یا غیر داوطلبانه است اما در جامعه‌ی ما دیده می‌شود که کم‌وبیش یک نوع بی‌تفاوتی اجتماعی وجود دارد و در این بی‌تفاوتی اجتماعی افراد منافع فردی خود را به منافع جمعی ترجیح می‌دهند. پس در جایی که شاهد وجود #بی‌تفاوتی _جتماعی هستیم معنی آن این است که رضایت اجتماعی در حد مطلوب نیست و در جایی که رضایت اجتماعی در حد مطلوب و به‌طور متوسط وجود نداشته باشد یعنی نشاط اجتماعی نیست. این‌ها حلقه‌های به‌هم‌پیوسته‌ی یک زنجیرند.

🔻بی‌تفاوتی اجتماعی مولفه‌ها و ابعادی دارد و اگر بی‌تفاوتی اجتماعی را مترادف با افسردگی اجتماعی بگیریم، در اصل بیان‌گر یک حالت بی‌احساسی است؛ یعنی احساس فرد به جامعه و پیرامونش تعلق نمی‌گیرد و دیگری به عنوان یک موجود زنده و شهروند کم‌تر مورد التفات فرد واقع می‌شود و فرد بیش‌تر در خودش گرفتار و غرق است.

🔻یکی از ابعاد بی‌تفاوتی اجتماعی بی‌احساسی است. یکی از ابعاد دیگرش بدبینی است؛ یعنی داوری که فرد درباره‌ی دیگران می‌کند به نحوی توأم با بدبینی است و کم‌تر اثری از نگاه مثبت به پیرامون وجود دارد. بعد سوم بی‌میلی است و این که فرد احساس میل و علاقه در خود نمی‌کند تا با پیرامونش ارتباط خیلی پویا،زنده و تعاملی برقرار کند. این سه بعد حکایت از سه موضوع دارد؛ بی‌احساسی درونیات فرد را بیان می‌کند و احساسش را می‌گوید، بدبینی منطقه‌ی قضاوت ذهنی را می‌گوید. بی‌میلی توجه فرد به بیرون از خودش را می‌گوید در واقع در همه حال واحد تحلیل فرد است یا درون، احساسش، نگاه، ذهنش یا توجهش به پیرامونش. در هر سه بعد واحد تحلیل فرد است … | ادامه: 👇
https://blog.dr-bokharaei.com/2024/08/blog-post_17.html?#more



T.me/bestdiplomacy
🔵🔴 لابی اسرائیل چگونه نمایندگان مخالف اسرائیل در کنگره را حذف می‌کند

🔹مطابق تحقیقات جدید، از ۵۳۵ عضو مجلس نمایندگان و سنا آمریکا، ۳۴۲ نفر آنها در حال حاضر از لابی اسرائیلی آیپک کمک‌های مالی دریافت می‌کنند و به این لابی وابستگی دارند.

🔹همچنین این لابی اسرائیلی در انتخابات مقدماتی اخیر حزب دموکرات، بیش از ۳۰ میلیون دلار فقط برای شکست دو نامزد منتقد اسرائیل (کوری بوش و جمال بومن) هزینه کرده است.

🔹جو بایدن، کاملا هریس، دونالد ترامپ و معاونش نیز مبالغ بسیاری از لابی اسراییل دریافت کرده اند.

🔹همچنین شلدون ادلسون مبلغ بسیار زیادی به ترامپ در انتخابات گذشته داد و در این انتخابات نیز همسرش ۱۰۰ میلیون دلار به ترامپ داده و گفته است که اگر ترامپ وعده دهد که غزه و کرانه باختری را هم به اسراییل می بخشد، یک میلیاردر دلار به کمپین انتخاباتی او کمک خواهد کرد.
🔦کانال تحلیلی سیاسیون ایران

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴اعصاب‌کُش!

جناب پزشکیان! جناب ستار هاشمی!
شما را به پیر به پیغمبر فکر عاجلی برای سرعت اینترنت و این فیلترینگ اعصاب‌کُش بکنید!
آدم پیر و ذله می‌شود تا یک ویدئوی ربع ساعتی آپلود شود!

#احمد_زیدآبادی
@bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴آقای #پزشکیان واقعیت را گفتی!

کابینه را کاملا در تمام پست ها با رهبری هماهنگ کردی و آوردی!

این سخنان ما را از قدرت رییس جمهور در شرایط فعلی آگاه تر از گذشته کرد انصافا!!!
این #ویدئو کوتاه را باید #چند_بار دید.....


@bestdiplomacy
دیپلماسی
🔵🔴آقای #پزشکیان واقعیت را گفتی! کابینه را کاملا در تمام پست ها با رهبری هماهنگ کردی و آوردی! این سخنان ما را از قدرت رییس جمهور در شرایط فعلی آگاه تر از گذشته کرد انصافا!!! این #ویدئو کوتاه را باید #چند_بار دید..... @bestdiplomacy
#عباس_عبدی گروگانگیر پیشین سفارت آمریکا به مشاور حسن روحانی تاخته که چرا از پزشکیان بنام رییس الوزرا نام برده است و به تفاوت نمکی با ظفرقندی اشاره کرده است.

عبدی با پیرشدن قدرت تحلیلش هم ضعیف شده است.
او فراموش کرده است که روحانی در دور اول چه وزرایی را معرفی کرد
او ظریف و زنگنه و طیب نیا را فراموش کرده
او نمیداند گرچه روحانی مطلوب نبود
اما جسارت این را داشت که در نیویورک با اوباما تلفنی صحبت کند و در فرودگاه تهران از جماعت تندرو مرتجع لنگه کفش دریافت کند!.

او تلاشهای روحانی و مبارزه کلامی با تندروها برسر #برجام را فراموش کرده است.

روحانی مطلوب نبود اما تورم کمر شکن دوران احمدی نژاد را به ده درصد در دور اول تقلیل داد.
او وقتی وزیر علومش را رد کردند جعفر توفیقی محبوب دانشجویان را سرپرست وزارت علوم کرد و سپس با فشار بالا وقتی توفیقی کنار گذاشته شد رضا فرجی دانا را معرفی کرد همان وزیر دانایی که بورسیه های غیرقانونی را افشا کرد و بهایش کنار گذاشته شدن با استیضاح بود.

گزینه اول روحانی برای وزارت اموزش و پرورش نجفی بود اگرچه اینده نجفی سالها بعد توسط خودش خراب شد.

وزیر اموزش و پرورش امروز کیست؟!

امثال عباس عبدی همیشه توجیه گرند حتی اگر گفته باشند که از رای چهل درصدی دور اول ریاست جمهوری دو شب در شوک بودند.

عبدی ها تا گذشته خود را نقد نکنند سخنانشان هم باثبات نیست
عبدی کسی است که سخن روحانی مبنی بر اینکه حتی مسئله آب هم به برجام ربط دارد را تایید کرد.
اما حالا به او می تازد
عباس عبدی هنوز تغییر فضا را درک نکرده است
او هنوز خوب درک نکرده که تایید و انتخاب کل کابینه از جای دیگر یعنی چه؟
بلی او هنوز نفهمیده مسیر پیش رو انتخابی شبه نخست وزیر با برخی تکنوکرات اقتصادی در لباس رییس جمهور است.
امثال عبدی تا تفکر و پیشینه خطای خویش را اصلاح نکنند توانایی خواندن کارت های سیاسی بلندمدت را ندارند همانطور که در این انتخابات هم نداشتند....
دیپلماسی در یک نگاه
T.me/bestdiplomacy
دیپلماسی pinned «#عباس_عبدی گروگانگیر پیشین سفارت آمریکا به مشاور حسن روحانی تاخته که چرا از پزشکیان بنام رییس الوزرا نام برده است و به تفاوت نمکی با ظفرقندی اشاره کرده است. عبدی با پیرشدن قدرت تحلیلش هم ضعیف شده است. او فراموش کرده است که روحانی در دور اول چه وزرایی را معرفی…»
2024/09/22 17:23:12
Back to Top
HTML Embed Code: