Telegram Web Link
یه زمانی خاتمی از دست کلینتون تو دستشویی قایم می شد.
یه زمانی روحانی رفت اونجا سر و دست می شکستن برا دیدار و گفتگو، با #اوباما تلفنی حرف زد، جان کری با پای شکسته ماه ها درگیر برجام بود.

ولی حالا تقریبا کسی ایران رو تحویل نگرفت.
حرفای خوب خوب که زدیم تقریبا خریداری نداشت‌،کسی منتظرمان نبود.

دلیلش اینه که از اهمیت افتادیم، کمبود نفتمون تو دنیا هضم شد، نقشی تو تجارت دنیا نداریم، اقتصادمون ضعیف شده و با ضعفِ اقتصاد بازوهای سیاسی‌مون هم قدرت ندارن.

فرصت ها همیشه وجود ندارن و از یه جایی به بعد میشن فرصت های سوخته.

برگرداندن ایران به دوره خاتمی تقریبا غیرممکن هست و حتی حفظ شرایط فعلی هم به غایت سخت هست.

دکتر مرتضی عباد
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴اسراییل بسترساز کدام ایده در منطقه است؟

✍️سهند ایرانمهر

نقشه‌ای که نتانیاهو هنگام سخنرانی در سازمان ملل به دست گرفت دورنمای اقدامات نظامی این روزهای اسراییل است. نقشه ای که در آن اسراییل بستر جغرافیای جدیدی را فراهم می‌کند که اثری از حزب‌الله‌ نیست، حماس از میان رفته و غزه عملا تحت اداره اسراییل است. ( نتانیاهو نام نقشه را نقشه برکت گذاشته بود).

بر این اساس اهداف بعدی اسراییل، نیروهای همسو با ایران در عراق و سوریه و یمن و احتمالا ایران هستند که نتانیاهو در نقشه‌ای با عنوان «لعنت» از آن نام برد.  نقشه( در تصویر) در واقع همان کریدور اقتصادی هند-خاورمیانه-اروپا (IMEC) است طرحی استراتژیک برای تقویت ارتباطات و تجارت بین آسیا، خاورمیانه و اروپا که در نشست گروه ۲۰ در سال ۲۰۲۳ معرفی شد( شامل مانند هند، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، اسرائیل و تعدادی از کشورهای اروپایی با پشتیبانی قاطع آمریکا با هدف ایجاد شبکه‌ای از خطوط ریلی و مسیرهای دریایی که زمان حمل‌ونقل بین هند و اروپا را حدود ۴۰٪ کاهش می‌دهد).

اجرایی شدن این طرح تلاش برای منزوی کردن کامل ایران( خارج شدن از کریدورهای مهم ارتباطی)، دور زدن روسیه، تقویت هند در برابر چین و کاستن از اهمیت طرح چین «کمربند جاده ابریشم نو» و افزودن کشورهای عرب خلیج‌فارس به منظومه‌ تحت حمایت آمریکا با نقش‌آفرینی اسراییل است.

اینکه این نقشه همانگونه که اسراییل و آمریکا می‌خواهند، تجسم عینی خواهد یافت یا نه به نتیجه‌ تهاجم نظامی اسراییل در این روزها بستگی دارد و به همین دلیل است که تحلیلگران مبدا آن را چیزی فراتر از حمله اکتبر یا محدود به حماس و حزب‌الله می‌دانند از این منظر هدف قرار دادن رهبر حزب‌الله عملا راه‌حل دیپلماسی و‌ مذاکره یا گره زدن سرنوشت جنگ به آزادی گروگان‌ها را به امری ساده‌اندیشانه تقلیل می‌دهد.


T.me/bestdiplomacy
موشه دایان، فرمانده نظامی و وزیر دفاع سابق اسرائیل، جایی گفته است: «اسرائیل باید مثل سگی هار به نظر برسد، خطرناکتر از اینکه کسی جرئت کند مزاحمش شود».

دایان حتی از سوی نظامیان اسرائیل، فرماندهی بسیار خشن و تندرو به شمار می‌رفت که ایده‌هایش معمولاً خطرناک به نظر می‌آمد.
اما لویی رنه برس، پژوهشگر تشکیلات نظامی اسرائیل، می‌گوید دایان با ایدۀ «سگ هار» خود، در واقع شیوه همیشگی اسرائیل را در دیوانه‌ نشان‌دادن خود برملا می‌کند.
بعد از گذشت یک سال از دور جدید جنگ اسرائیل علیه فلسطینیان، اقدامات جنون‌بار ارتش رژیم اسرائیل، بیش از همیشه در معرض دید همگانی قرار گرفته است.
در جدیدترین پرده از این جنایات، اسرائیل در عملیاتی که آن را «نظم جدید» نامیده است، با فروریختن بیش از هشتاد تُن بمب بر سر چند ساختمان مسکونی و با کشتن بیش از سیصد غیرنظامی، اقدام به ترور دبیرکل حزب‌الله لبنان و فرماندهان همراه او کرده است. اسرائیل امروز به همان چیزی تبدیل شده است که موشه دایان توصیه می‌کرد: سگ هار./ترجمان علوم انسانی


@bestdiplomacy
آزادی و مسئولیت از یکدیگر جدایی ناپذیرند/فون هایک


@bestdiplomacy
فدرالیسم، مقدمه ی تجزیه ی ایران.txt
20 KB
#جواد_رنجبر_درخشیلر شاهنامه پژوه و دانش آموخته علوم سیاسی
در یادداشتی در نشریه وزین سیاست نامه به مخاطرات اندیشه فدرالیزه کردن ایران می پردازد
وی با توضیح مفهوم فدرالیسم روشن می سازد که چرا ایده فدرالیزه کردن ایران می تواند در بلندمدت سبب تجزیه ایران شود

@bestdiplomacy
🔵🔴حفظ و #بقای_ایران باید #مهم_ترین_اولویت امروز حاکمیت باشد
سخنان احساسی انتقام سخت و جنگ مستقیم با اسراییل،
در جاییکه ایران در شرایط اقتصادی مطلوبی بسر نمیبرد
و برخی همسایگانش هم از باکو تا کابل
از تضعیف بیشتر ایران استقبال می کنند و اسراییل و حتی روسیه نیز برای چنین رویدادی لحظه شماری می کنند خطایی استراتژیک است.
دیپلماسی در یک نگاه

T.me/bestdiplomacy
دیپلماسی pinned «🔵🔴حفظ و #بقای_ایران باید #مهم_ترین_اولویت امروز حاکمیت باشد سخنان احساسی انتقام سخت و جنگ مستقیم با اسراییل، در جاییکه ایران در شرایط اقتصادی مطلوبی بسر نمیبرد و برخی همسایگانش هم از باکو تا کابل از تضعیف بیشتر ایران استقبال می کنند و اسراییل و حتی روسیه…»
🔵🔴 با نابودی حزب‌الله، دیگر مانعی برای حمله به ایران وجود ندارد!

جرد کوشنر، داماد ترامپ

۲۷ سپتامبر مهم‌ترین روز در خاورمیانه از زمان دستیابی به توافق ابراهیم است.  من ساعات زیادی را صرف مطالعه حزب الله کرده‌ام و هیچ متخصصی روی زمین وجود ندارد که فکر کند کاری که اسرائیل برای از بین بردن و تحقیر آنها انجام داده، ممکن باشد! 

این خیلی مهم است زیرا ایران اکنون کاملاً در معرض خطر قرار گرفته است. دلیل اینکه تأسیسات هسته‌ای ایران با وجود سیستم‌های دفاع هوایی ضعیف شان تاکنون نابود نشده، این است که حزب‌الله تفنگ پُر شده اش را به سمت اسرائیل نشانه رفته بود. ایران ۴۰ سال گذشته اش را صرف ساختن این قابلیت به عنوان عامل بازدارنده خود کرده است.

پرزیدنت ترامپ اغلب می‌گوید: «ایران هرگز در جنگ پیروز نشده، اما هرگز در مذاکره‌ای هم شکست نخورده». جمهوری اسلامی زمانی که جان حماس، حزب الله، سوریه و حوثی ها را به خطر می اندازد، بسیار سفت و سخت‌تر از زمانی است که جان خود را به خطر می اندازد. تلاش‌های احمقانه آنها برای ترور رئیس‌جمهور ترامپ و هک کردن کمپین ترامپ، بوی ناامیدی می دهد و ائتلاف بزرگ[جهانی و منطقه ای] علیه آنها را منسجم‌تر میکند.

رهبری ایران در خاورمیانه قدیمی گیر افتاده است، در حالی که همسایگان آنها در شورای همکاری خلیج فارس با سرمایه گذاری بر روی جمعیت و زیرساخت های خود به سوی آینده می روند. آنها در حال تبدیل شدن به آهنرباهای پویا برای استعداد و سرمایه گذاری هستند در حالی که ایران عقب تر و عقب تر می افتد. با از نابودی نیروهای نیابتیِ منطقه ای و تهدیدهای ایران، امنیت و رفاه منطقه برای مسیحیان، مسلمانان و یهودیان به طور یکسان افزایش خواهد یافت.

اسرائیل اکنون خود را با تهدید غزه که عمدتاً خنثی شده و فرصت خنثی کردن حزب الله در شمال را می بیند. این مایه تاسف است که چگونه به اینجا رسیدیم، اما شاید در پایان یک خط نقره ای وجود داشته باشد.

هر کسی که خواستار آتش‌بس در شمال و لبنان است اشتباه می‌کند. هیچ بازگشتی برای اسرائیل وجود ندارد. اسرائیلی ها اکنون نمی توانند کار را به پایان نرسانند و زرادخانه ی حزب الله را که به سوی اسرائیل هدف گرفته شده، کاملاً از بین نبرند. اسرائیل هرگز فرصت دیگری [برای نابودی کامل حزب الله] نخواهد داشت.

پس از موفقیت‌های تاکتیکی درخشان در [مواد منفجره گذاشتن در پیجرها توسط موساد] و منفجر کردن سریع پیجرها، رادیوها و ترور و کشتن کل رهبران حزب الله، اینک انبار تسلیحات عظیم حزب‌الله بدون محافظ و بدون سرنشین است. اکثر مبارزان حزب الله در تونل های خود پنهان شده اند. افراد زنده مانده  آنقدر مهم نیستند که قادر باشند از پیجر استفاده کنند و دیگران را به جلسه رهبری دعوت کنند. ایران نیز دچار ناامنی شده و مطمئن نیست که تا چه حد [اسرائیل] به حکومت اش نفوذ کرده است. عدم استفاده کامل از این فرصت برای نابود کردن تهدید حزب الله غیرمسئولانه است.

من داستان های شگفت‌انگیزی در مورد چگونگی جمع آوری اطلاعات توسط اسرائیل در ۱۰ ماه گذشته با برخی فناوری های درخشان و ابتکارات جمع سپاری شنیده‌ام. اما امروز، با تایید کشته شدن نصرالله و حذف حداقل ۱۶ فرمانده ارشد تنها در ۹ روز، اولین روزی بود که به خاورمیانه بدون زرادخانه کامل ایران که هدفش اسرائیل بود فکر کردم. بنابراین دست یابی به دستاوردهای مثبت بیشتر[نابودی کامل حزب الله و همه امکانات اش] امکان پذیر است.

این لحظه ای برای ایستادن پشت ملت صلح‌طلب اسرائیل! و بخش بزرگی از لبنانی‌هایی است که گرفتار حزب‌الله شده‌اند و می خواهند به دوران شکوفایی کشورشان و بیروت به عنوان یک شهر جهانی بازگردند. مسئله اصلی بین لبنان و اسرائیل، ایران است. در غیر این صورت از همکاری مشترک، منافع زیادی نصیب مردم اسرائیل و لبنان خواهد شد.

حرکت درست اکنون برای آمریکا این است که به اسرائیل بگوید کار را تمام کند. اکنون خیلی دیر شده و این فقط جنگ اسرائیل نیست. بیش از ۴۰ سال پیش، حزب الله ۲۴۱ نظامی ارتش آمریکا از جمله ۲۲۰ تفنگدار دریایی را کشت. این تنها مرگبارترین روز برای تفنگداران دریایی ایالات متحده از زمان نبرد ایوو جیما است. در همان روز، حزب الله ۵۸ چترباز فرانسوی را کشت.

و اکنون، در حدود شش هفته گذشته، اسرائیل به همان اندازه تروریست های موجود در فهرست تروریست های تحت تعقیب ایالات متحده را از بین برده است که ایالات متحده در ۲۰ سال گذشته دنبال آنها بوده است. از جمله ابراهیم عقیل، رهبر سازمان جهاد اسلامی حزب الله که طراح قتل آن تفنگداران دریایی در سال ۱۹۸۳ بود.
@bestdiplomacy
Forwarded from اتچ بات
🔵🔴هاگانا یا هگانا یا هه‌گَنه (در عبری: ההגנה به معنای دفاع)
یک سازمان شبه‌نظامی یهودی وفادار به ایدئولوژی صهیونیزم بود که سال ۱۹۲۰ در فلسطین تحت قیومیت انگلستان به جای سازمان هاشومیر تشکیل شد.

این سازمان به‌تدریج به شاخه نظامی غیررسمی آژانس یهود تبدیل شد.
 و علیه اعراب فلسطینی و حکومت قیم بریتانیا مبارزه می‌کرد.
با اعلام استقلال اسرائیل در سال ۱۹۴۸ میلادی و برپائی نیروهای دفاعی اسرائیل، هر سه جنبش زیرزمینی هگانا، اتسل و لحی منحل شدند.

این سازمان از اواسط دهه ۱۹۳۰ میلادی و به تلافی‌جوئی در برابر حملات و تعرضات اعراب پرداخت.
هگانا همچنین در اعتراض به محدودیت‌هائی که از سوی حکومت قیم بریتانیا علیه مهاجرت یهودیان به اسرائیل وضع شده بود، علیه حکومت قیم دست به یکسری عملیات خرابکاری زد.
هگانا بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین سازمان نظامی یهودی قبل از سال ۱۹۴۸ در فلسطین بود که یک سرویس اطلاعاتی بنام «شای»، به منظور گردآوری اطلاعات برای فعالیتهای خود و نیز به منظور رساندن اطلاعات به رهبران اسرائیل جهت مبارزه سیاسی و نظامی با اعراب ساکن فلسطین و با کشورهای عربی و با حکومت قیم بریتانیا برپا نموده بود. #ها_گا_نا     
@bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴یک دقیقه در مورد عقاب چشم آبی ایران
#نادر_جهانبانی


🔦چگونه با دست خود سرمایه های اجتماعی و ملی خود را پس از انقلاب از بین بردیم.‌.....

@bestdiplomacy
🔵🔴بدون قدرت نمیتوان مقاومت کرد!
فرزاد نعمتی

جناب علم‌الهدی فرموده‌اند: «لبنان روزی عروس خاورمیانه بود که مرکز عیاشی و خوشگذرانی کشورهای عربی شناخته می‌شد اما‌ آن لبنان، امروز به قبله مسلمانان‌‌، کانون آمال و آرزوها، مظهر دین و‌ فداکاری و ایثارگری در راه خدا تبدیل شده» و در ادامه پرسیده‌اند: «اگر مردم لبنان به دین گرایش نداشتند و در راه خدا ایثارگری و مقاومت نمی‌کردند آیا بازهم به خاک و خون کشیده می‌شدند؟»
این نکات البته نیازمند توضیحاتی است. تردیدی نیست که آنچه اسرائیل در حق لبنانی‌ها انجام می‌دهد، جنایت است اما چون ایشان بحث «عروس خاورمیانه» را وسط کشیده‌اند، بد نیست مروری بر تاریخ لبنانی که بیروت آن را نیز زمانی «پاریس خاورمیانه» می‌نامیدند، بکنیم تا دریابیم چگونه لبنان به وضع امروز رسیده؛ «عروس خاورمیانه» سه ساعت در روز برق دارد و البته «خوشی» نیز از زندگی لبنانی‌ها رخت بربسته است.
لبنان رنگین‌کمانی از مذاهب، اقوام و فرهنگ‌های مختلف است. هرگاه این رنگ‌ها براساس صلح، مدارا و انصاف، تعامل کردند و ضمن پذیرش تفاوت‌ها، منافع ملی را مقدم داشتند، لبنان پیشرفت کرد و تبدیل شد به چشم و چراغ کشورهای عرب؛ مملکتی با آزادی‌های فرهنگی و موازنه قوای سیاسی که اقتصادش نیز به‌خصوص به اتکای گردشگرانی که البته برای «خوشگذرانی»، نه‌فقط به لبنان که به هر جای جهان، می‌روند و لزوماً همگی نیز «عیاش» و «بی‌بندوبار» نیستند، توسعه پیدا می‌کرد.
مردمانی تحصیلکرده با دانشگاه‌هایی معتبر و فستیوال‌هایی بین‌المللی داشت، پاتوق روشنفکران، معماران و هنرمندان بود و در گوشه و کنار آن می‌شد دید که مسلمان، مسیحی، یهودی، دروزی، حتی بودایی و هندو، بنا به سنن عربی، غربی و شرقی زندگی می‌کنند. ریشه گرفتاری‌های امروز لبنان را اما باید در روزی جست که این الگوی تساهل و تکثر، جای خود را به جنگ‌های داخلی خانمان‌سوزی داد که میان اقوام و مذاهب عمده در افتاد و طی سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۹۰، ۱۲۰ هزار نفر را به کشتن داد و یک میلیون نفر از این کشور مهاجرت کردند.
اصلاً در میانه همین جنگ داخلی هم بود که اسرائیل فرصت را مغتنم شمرد و به‌بهانه مقابله با ساف و فلسطینی‌های مقیم لبنان که در این جنگ‌های داخلی نیز حضور داشتند، به لبنان حمله کرد. امروز شاید برای مورخان جالب باشد که مقصر اصلی این فاجعه داخلی را پیدا کنند، اما بعید می‌دانم برای مردمانی که زندگی آنها از بین رفت، چنین تفحصی جذاب باشد. آنها به فرصت‌های از دست رفته و روزگار خوشی می‌نگرند که اگر آن جنگ داخلی نبود، امروز پیش پای لبنانی‌ها بود.
البته لبنانی‌ها از دهه ۱۹۹۰ تلاش کردند دوباره سر پا بایستند، اما چه کسی است که نداند چقدر دشوار است بازسازی و اصلاح به‌خصوص وقتی پای خون آدم‌ها در میان باشد؟ در پنج سال گذشته شرایط لبنان دوباره رو به وخامت نهاده است. بحران اقتصادی ۲۰۱۹، یکی از بدترین سقوط‌های اقتصادی دو قرن اخیر جهان تخمین زده می‌شود.
باز اینجا مشکل اصلی، داخلی است؛ دشمنی به‌نام «دولت درمانده» لبنان که یک قدم تا «دولت فروپاشیده» نظیر یمن فاصله دارد و با ناکارآمدی و فساد مزمن، سرخوردگی ملی را رقم زده. عاجز از تأمین مایحتاج اولیه، ۸۰ درصد مردم را به زیر خط فقر برده. تعارف که نداریم، وقتی شاخص‌های قدرت در کشوری چنین ضعیف باشد، آن «مقاومت» مدنظر جناب علم‌الهدی نیز دچار نقصان می‌شود.
در جهان امروز، بنیاد «مقاومت» در «قدرت» است، نه برعکس. قدرتمند که باشی، دشمن جرأت حمله نخواهد داشت. ضعف اما اگر نشان بدهی، روزگارت متفاوت می‌شود.  برای قدرت شاخص‌های مختلفی را سراغ گرفته‌اند؛ از قدرت نرم فرهنگی و دیپلماتیک و حکومت دموکراتیک گرفته تا قدرت سخت نظامی و اقتصادی. اینها همه را باید در کنار هم دید و این به‌ویژه برای ما ایرانیان ضروری است. همان مطالعات دولت می‌گویند، دولت در ایران در وضعیت «ضعیف» به‌سر می‌برد و میان «دولت ضعیف» و «دولت فروپاشیده»، پلی کوتاه چون «دولت شکننده» (نظیر عراق) وجود دارد....
متن کامل در👇👇👇

بدون قدرت نمی‌توان مقاومت کرد
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-9/21950-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF


T.me/bestdiplomacy
🔵🔴پس از تحولات یک هفته اخیر در خاورمیانه در نقشه انتخاباتی امریکا هم اندکی تغییر دیده می شود
از هفت ایالت حساس که تا پیش از یک هفته اخیر #ترامپ و #هریس مساوی بودند حالا دونالد ترامپ در ایالت حساس #پنسیلوانیا اندکی پیش افتاده است و این می تواند کمپین کامالا هریس را نگران کند....
@bestdiplomacy
دیپلماسی
🔵🔴پس از تحولات یک هفته اخیر در خاورمیانه در نقشه انتخاباتی امریکا هم اندکی تغییر دیده می شود از هفت ایالت حساس که تا پیش از یک هفته اخیر #ترامپ و #هریس مساوی بودند حالا دونالد ترامپ در ایالت حساس #پنسیلوانیا اندکی پیش افتاده است و این می تواند کمپین کامالا…
از یکماه پیش از انتخابات ایالات متحده برنامه ای داریم که از سایت تخصصی RCP که کارش تحلیل تخصصی انتخابات های آمریکا چه در ریاست جمهوری و چه در مجلسین #نمایندگان و #سنا(کنگره) هست به فرازونشیب نظرسنجی های انتخابات آمریکا در سه حوزه ملی
ایالتی(ایالت های حساس) و بنگاه های شرط بندی بپردازیم

@bestdiplomacy
🔵🔴 افت تورم به سطح سخت / آمدن ترامپ چه تاثیری بر تورم دارد؟

دکتر پویا جبل‌‌‌‌‌‌‌‌‌عاملی:

🔺ما سال‌گذشته ۴سناریو برای تورم اقتصاد ایران مطرح کردیم. اول پیش‌بینی کاهش تورم متوسط زیر ۳۰‌درصد و دیگری تورم محیرالعقول که هر دو سناریو را رد کردیم و هیچ‌یک از این دو محقق نشدند.

🔺سناریوی سوم، تورم نقطه‌به‌نقطه بالای ۵۰‌درصد و در نهایت تداوم وضع موجود بود که تورم بین ۳۰ تا ۴۰‌درصد باقی خواهد ماند‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که این پیش‌بینی اتفاق افتاد.

🔺اجماع بیشتر کارشناسان اقتصادی بر این است که تا سال‌آتی، وضعیت تورم در همین سطح باقی خواهد ماند‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

🔺سال‌گذشته ۵۷‌ درصد اقتصاددانان بر این باور بودند که تورم به بیش از ۴۰‌ درصد خواهد رسید. امسال ۲۴‌ درصد اقتصاددانان احتمال می‌دهند که تورم بالای ۴۰‌ درصد باشد. این یعنی برداشت اقتصاددانان این است که وضعیت تورم باثبات‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر خواهد بود.

🔺سیاست انقباض پولی نسبت به چند ماه گذشته کمرنگ شده‌است. از سوی دیگر، تورم به سطح سخت خود برخورد‌کرده؛ آن‌چنان‌که تورم هسته اکنون ماه‌هاست تقریبا در سطح ۳۰درصد درجا می‌زند؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود تورم در همین سطح باقی بماند.

🔺پیروزی ترامپ در انتخابات از دو کانال بر تورم می‌تواند اثرگذار باشد، یکی بحث انتظارات فعالان اقتصادی و دوم کاهش فروش نفت.

🔺البته پیش‌بینی می‌شود اثر آن کمرنگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر از دوره قبل باشد، چراکه سطح فروش نفت ما همچنان در سایه تحریم‌ها جریان داشته‌ و از سوی دیگر نااطمینانی در سال ۱۳۹۷ بسیار بیشتر بود، چون فعالان اقتصادی دوره ترامپ را تجربه نکرده‌بودند./متن کامل

@bestdiplomacy
Forwarded from تحکیم ملت
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️تقی آزاد ارمکی، جامعه‌شناس، در گفت‌وگوی ویدئویی با #تجارت‌نیوز:

📌مردم حاضر نیستند برای حاکمیت هزینه کنند

🔻مردم کار خودشان را می‌کنند و با حاکمیت کاری ندارند.

🔻حکومت در نظام اجتماعی مداخله می‌کند اما مردم دیگر کاری با کسی ندارند‌.

🔻حکومت با بدسیاستی در نظام اجتماعی مداخله می‌کند و بعد دعوا شروع می‌شود. فقط آدم‌هایی که در صحنه هستند دعوا می‌کنند، بقیه مردم دیگر نیستند و مداخله‌ نمی‌کنند.

🔻جامعه یک تصمیم تاریخی مهم گرفته است. مردم می‌گویند: گذاشتم تا خودش توی سر خودش بزند. خودش، یا اصلاح یا نابود کند‌. حاضر نیستم دیگر برایش هزینه کنم.

🔻تا دیروز اگر ماجرای غزه و اسرائیل شدت می‌گرفت مردم به خیابان‌ها می‌ریختند. به خیابان می‌آمدند حتی اگر از نظام سیاسی گله داشتند. اگر به خاطر گرانی ناراحت بودند باز هم به خیابان می‌آمدند. اما دیگر نمی‌آیند| تجارت‌نیوز

📌گزارش کامل را از طریق لینک زیر بخوانید👇

https://tejaratnews.com/n/4ktO


🆔️@tahkimmelat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴دکتر محمود #سریع_القلم استاد تمام روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی با نقل قولی از کیسینجر میگوید این چین بود که بسمت بهبود رابطه با آمریکا رفت

همچنین وی میگوید ایران از این ظرفیت برخوردار است که تحریمهایش برداشته شود و طی سه تا پنج سال بسیار متفاوت شود بشرط آنکه طرح مشخصی برای مذاکره داشته باشد

#آموزنده

@bestdiplomacy
🔵🔴خطر رویارویی!


از مهم ترین نظریه های روابط بین الملل نظریه #بازدارندگی است
و از مهم ترین مفاهیم زیرمجموعه نظریه بازدارندگی مفهوم #بازدارندگی_متقابل است.

متناسب با مفهوم بازدارندگی متقابل وقتی یک قدرت نظامی منطقه ای بطرزی #نسبتا غافلگیرانه بخشی از مراکز نظامی کشوری دیگر را مورد حملات موشکی قرار دهد و بخشی از موشک ها هم به نقطه هدف برخورد کنند طرف مقابل اگر پاسخ ندهد متناسب با نظریه بازدارندگی از نظر قدرت در ضعف قرار می گیرد
بنابراین باید بیان کرد که پاسخ اسراییل به حملات ج.ا.ایران سریع و فوری و قاطع خواهد بود
بخصوص وقتی نقطه هدف حملات موشکی ایران مرکز این دولت یعنی تل آویو  باشد.

این همان درسیست که می توان از مفهوم مهم بازدارندگی متقابل آموخت.
دپپلماسی در یک نگاه

T.me/bestdiplomacy
دیپلماسی pinned «🔵🔴خطر رویارویی! از مهم ترین نظریه های روابط بین الملل نظریه #بازدارندگی است و از مهم ترین مفاهیم زیرمجموعه نظریه بازدارندگی مفهوم #بازدارندگی_متقابل است. متناسب با مفهوم بازدارندگی متقابل وقتی یک قدرت نظامی منطقه ای بطرزی #نسبتا غافلگیرانه بخشی از مراکز…»
2024/11/16 08:35:05
Back to Top
HTML Embed Code: