Telegram Web Link
🔵🔴 طرح جدید کمپین هریس برای جذب رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه

🔹کمپین انتخاباتی کامالا هریس اعلام کرد که بیش از 24 عضو حزب جمهوری‌خواه از او حمایت کرده‌اند. در میان این افراد، نام‌های سرشناسی چون بیل ولد، فرماندار پیشین ماساچوست و استفانی گریشام، سخنگوی سابق کاخ سفید در دوران ترامپ به چشم می‌خورد. به گفته منابع آگاه، بیشتر این حامیان از منتقدان دونالد ترامپ هستند. کمپین هریس همچنین از برنامه‌ای تازه برای جذب رأی جمهوری‌خواهان، به‌ویژه در ایالت‌های سرنوشت‌ساز، خبر داده است.

🔹این برنامه شامل استفاده از مدیران سیاسی ایالتی و کمیته‌های مشورتی برای ارتباط با رأی‌دهندگان از طریق دیدارهای حضوری، تماس‌های تلفنی و برگزاری رویدادهاست. کمپین هریس امیدوار است با این اقدامات بتواند حامیان پیشین نیکی هیلی، رقیب جمهوری‌خواه خود را نیز جذب کند.

🔹آستین ودرفورد، از چهره‌های شناخته شده حزب جمهوری‌خواه، مسئولیت هدایت این تلاش‌ها را بر عهده دارد. گفتنی است محور اصلی کمپین هریس، دفاع از دموکراسی و مقابله با آنچه افراط‌گرایی جنبش MAGA خوانده می‌شود، است.

🔗 لینک منبع 
🆔 @Americana_ir


@bestdiplomacy
Forwarded from عکس نگار
🔵🔴قربان، ما به این دلایل نمی‌توانیم در جنگ با آمریکایی‌ها پیروز شویم


رعد الحمدانی پرافتخارترین ژنرال ارتش صدام و فرمانده لشکر نخبه گارد«مدینه منوره ریاست جمهوری» عراق بود. الحمدانی وقتی خبردار شد صدام قصد حمله به کویت را دارد مخالفت خود را ابراز کرد.صدام وقتی شنید شجاع‌ترین ژنرالش با حمله به کویت مخالفت کرده با عصبانیت او را به دفتر کارش احضار کرد تا دلیل مخالفتش را بداند.الحمدانی به رغم همه خطراتی که جانش را تهدید می‌کرد به صدام گفت:« قربان شما اگر به ما دستور حمله دهید ما چون همیشه اطاعت خواهیم کرد اما من باید حقیقت را به شما بگویم.به نظر من این حمله به شکست ما منجر خواهد شد»صدام که پشت میزش نشسته بود پرسید :«چرا؟»حمدانی گفت«قربان، من توان نظامی خودمان را با توان نظامی آمریکایی‌ها مقایسه کردم و بر این اساس معتقدم قادر به شکست دادنشان نیستیم»صدام خواستار توضیح بیشتری شد.الحمدانی گفت«قربان اجازه می‌دهید از مدادهای روی میز تان برای توضیح نظراتم استفاده کنم؟» صدام اجازه داد.الحمدانی یکی از مدادها را برداشت و گفت«فرض کنید این یک تانک روسی تی_هفتاد‌و‌دو است که پیشرفته‌ترین تانک ماست که از زمان جنگ با ایران به‌روز نشده.این تانک از یک تا پنج نمره‌اش یک‌ونیم است.» الحمدانی سپس مداد دیگری برداشت و گفت «این یک تانک ام_یک آمریکایی است که نمره‌اش پنج است.امریکایی‌ها بالای این تانک می‌توانند یک هلیکوپتر آپاچی مسلح به موشکهای هل‌فایر به پرواز درآورند.این تأثیرگذاری شأن را پنج برابر می‌کند.پس حالا آنها بیست‌و‌پنج هستند و ما همان یک‌و‌نیم.حالا به این مداد توجه کنید، این یک هواپیمای جنگنده اف_شانزده است که آمریکایی ها می‌توانند بر فراز تانک ها و هلیکوپترشان به پرواز درآورند.حالا عدد تأثیرگذاری‌شان میشود هفتاد‌و‌پنج و ما هنوز همان یک‌و‌نیم هستیم.امریکایی‌ها بالای اف_شانزده هایشان بمب‌افکن‌های بی_یک دارند و بر فراز بمب‌افکن‌هایشان ماهواره هایشان را دارند.حالا آنها می‌شوند صد‌و‌بیست‌وپنج و ما هنوز همان یک‌ونیم هستیم.قربان بنا به همه این دلایل معتقدم جنگ با آمریکا به شکست ما منجر خواهد شد»

🔦از کتاب «صدام،زندانی در کاخ خودش» ترجمه #بیژن_اشتری

برگرفته از اینستاگرام بیژن اشتری/مترجم و نویسنده

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴حشمت الله فلاحت پیشه/رییس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس


آقایان! چرا با تکرار جمله " روسیه دوست دوران سخت"،ایران را در یک رابطه نابرابر،مدیون نگه می دارید؟
همین روسها در تحمیل آن روزهای سخت به ما نقشی عمده داشتند. در ضمن قدری از آنها یاد بگیرید که هیچوقت خدمت ایران در روزهای سخت به مسکو را به زبان نمی آورند./نواندیش
T.me/bestdiplomacy
🔦چرا مردم بنگلادش بر سهمیه‌های ناعادلانه شوریدند و نخست‌وزیر را به زیر کشیدند؟

🔵🔴قیام علیه تبعیض

✍🏻مهرداد خدیر/ معاون سردبیر

🔹
نخستین پرسش دربارۀ قیام سه هفته اخیر مردم در بنگلادش و ریشۀ اعتراضات آنان که صدها کشته بر جای گذاشته این است که اعتراض اصلی آنها در این ۲۰ روز چیست (و در واقع چه بود) که در روز بیست‌ویکم به فرار خانم شیخ حسینه نخست‌وزیر انجامید که گفته می‌شود داکا را به مقصد شهری در هند ترک کرده و ساختمان نخست‌وزیری را هم معترضان تصرف کرده‌اند.

🔹اعتراضات پس از آن درگرفت و وسعت یافت که دولت بنگلادش مصوبه‌ای را گذراند که به موجب آن قرار شد نیمی از پُست‌های استخدام کشوری برای بعضی گروه‌های خاص در نظر گرفته شود. بر این اساس نزدیک به ۳۰ درصد از این مشاغل، برای بستگان آن دسته از آسیب‌دیدگان و کهنه‌سربازانی در نظر گرفته شد که در جنگ استقلال بنگلادش از پاکستان در سال ۱۹۷۱ میلادی حضور داشتند. معترضان این مصوبه را مصداق تبعیض و نوعی انحصارطلبی و محروم ساختن از مدیریت تخصصی و شایسته‌سالار دانستند و سر به شورش برداشتند.

🔹اعتراضات اما با سرکوب خونین مواجه شد و اگرچه دولت در ادامه عقب نشست و با حکم و دخالت دیوان عالی اکثر سهمیه‌ها هم لغو شد اما معترضان و خاصه دانشجویان خواستار عدالت برای خانواده‌های کشته‌شدگان شدند. کار به جایی رسید که پس از سه هفته اعتراضات خیابانی دیروز- دوشنبه- «شیخ حسینه» نخست‌وزیر استعفا و بنگلادش را به مقصد هند ترک کرد. در واقع مثل زنی که خانه را به قصد خانه پدری یا مادری ترک می‌کند. چراکه شکل‌گیری کشور بنگلادش حاصل استقلال‌خواهی مسلمانان شبه‌قاره از هند است که به تشکیل کشور پاکستان انجامید منتها در سرزمین تازه هم باز با تبعیض روبه‌رو شدند.
متن کامل را اینجا بخوانید

@bestdiplomacy
🔵🔴 انتقاد بدون تعارف جمهوری اسلامی از پزشکیان: باید فاتحه دولت را از همین ابتدا خواند اگر... /انتصابات روزهای اخیرتان صدای بی صدایان نبوده است

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به پزشکیان نوشت:
🔸 قرار بود شما همکارانی را دور خود جمع کنید که صدای بی‌صدایان باشند. بدون تعارف باید به شما بگوئیم احکامی که در چند روز گذشته صادر کرده‌اید دارای چنین گرایشی نیست. اگر اعضای کابینه‌تان هم از همین قماش باشند، باید از همین ابتدا فاتحه دولت چهاردهم را خواند.
🔸ما که این هشدار را می‌دهیم، خیرخواهتان هستیم و می‌خواهیم به راهی بروید که امیرالمؤمنین در نهج‌البلاغه پیش پای مالک اشتر گذاشت. این خیرخواهی را بپذیرید و راهتان را از همین ابتدا از مرفهین جدا کنید آقای رئیس‌ جمهور نهج‌البلاغه‌خوان!
@bestdiplomacy
🔵🔴دومین نبرد تبلیغاتی بزرگ

#تیم_والز را کسی چندان نمی‌شناخت و از نظرها پنهان بود. با آغاز بررسی گزینه‌های معاونت، طیفهای مختلفی از دموکراتها با جدّی شدن شانس جاش شپیرو، علیه او اقدام کردند و تیم #والز به روی صحنه آمد.

او کارنامه خوبی در #مینسوتا دارد و سیاستهای عدالت‌طلبانه و پراگرسیو او معروف است. او با طیفهای مختلف سفیدهای آمریکایی همدل است و یک عاشق تفنگ و اسلحه و در عین حال، خواهان محدودیت جدّی حمل سلاح است!

والز خوب و شیرین حرف می‌زند و با این قیافه، برای مردان مسنّ آمریکایی جذّاب است هر چند... تنها 60 ساله و همسنّ #هریس است!

جاش شپیرو قربانی لابی اسرائیل و افراطیان پراگرسیو و نفوذ بالای نانسی پلوسی شد که شخصاً والز را دوست دارد!

پس از نبرد تبلیغاتی کنار زدن #بایدن، این دومین نبرد بزرگ سیاسی و رسانه‌ای دموکراتها بود.

@usgelections


T.me/bestdiplomacy
🔵🔴 شجاعت نجنگیدن || نگاهی به جنگ ویتنام



جنگ ویتنام با ساده‌انگاری سیاستمداران آمریکایی شروع شد. آنها رویای یک بُرد سریع، شیرین و ساده را در ذهن داشتند. اما خیلی زود کارشناسان آمریکایی فهمیدند که این جنگ پیروزی ندارد. خیلی زود نتیجه‌ی مطالعات تقدیم رییس‌جمهور شد. جنگ را آیزنهاور شروع کرد و در مجموع ۴ رییس‌جمهور آمریکا درگیر جنگ ویتنام بودند.
به هر چهار رییس‌جمهور گزارش‌ها داده شد. هر چهار رییس‌جمهور می‌دانستند که در جنگ پیروز نخواهند شد،ولی هر چهار رییس‌جمهور جنگ را ادامه دادند!

چرا روسای جمهور آمریکا با وجودی که می‌دانستند در جنگ پیروز نمی‌شوند و این جنگ پرهزینه و پرتلفات است، آن را ادامه دادند؟ پاسخ ساده است؛ هیچ‌کدام از روسای جمهور نمی‌خواستند هزینه‌ی شکست را قبول کنند! پایان دادن به جنگ، اغلب یک شکست تلقی می‌شود، و هیچ رییس‌جمهوری نمی‌خواست آن کسی باشد که شکست می‌خورد! حتی کندی با آن همه ژست‌های حقوق بشری‌اش باز جنگ را تمام نکرد.
شجاعت در تاریخ بشری در جنگیدن‌ها تعریف شده است! هرچه انسان‌ها نابالغ‌تر باشند، جنگیدن را بیشتر برابر با شجاعت تعریف می‌کنند. حالا اما بخش زیادی از انسان‌ها، خوب می‌دانند که نجنگیدن نیازمند شجاعت است. پایان دادن به جنگ و خونریزی بیش از هر چیز، نشان‌دهنده‌ی شجاعت یک سیاستمدار است.


🔦ماجرای تمام شدن جنگ


مک نامارا یکی از مهم‌ترین وزراء دفاع و استراتژیست‌های آمریکایی قرن ۲۰م بود. او گروهی از پژوهشگران حرفه‌ای را در اندیشگاه رند (RAND) جمع کرده بود تا بر موضوعات سیاستگذارانه با عینک علمی نگاه کنند و در همین اندیشگاه بود که نسلی از برترین دانشمندان شکل گرفتند. از جان فون نویمان (مبدع نظریه بازی‌ها) تا جان‌نش بزرگ و  .... توانستند برخی از مهم‌ترین روش‌های سیاستگذاری از سناریونویسی تا نظریه بازی تا روش دلفی را ابداع کنند.

پژوهشگران برجسته کار خود را انجام داده بودند. حدود ۲۰ سال طول کشید و مطالعه نیز عمری بیش از ۱۵ سال داشت. اما کار پژوهشگران منجر به اتمام جنگ نشد!
جنگ زمانی تمام شد که رسانه‌ها اخبار و اطلاعات این پژوهش‌های محرمانه را منتشر کردند. ابتدا نیویورک‌تایمز و سپس واشنگتن‌پست و بعد از آنها همه‌ی رسانه‌ها اخبار و اطلاعات پژوهش‌ها را به صورت عمومی منتشر کردند.اعتراضات مردم آغاز شد، اعتراضات بیش از همه توسط همان خانواده‌هایی بود که فرزندانشان درگیر جنگ شده بودند. فشار عمومی و مردمی زمینه را برای پایان جنگ مهیا کرد.

🔦تصمیمات سخت

تصمیمات سخت به این دلیل سخت می‌شود که گاه تصمیم‌گیر خودش همان قربانی تصمیم است. هر کدام از روسای جمهور چهارگانه می‌توانستند نخستین قربانی تمام کردن جنگ باشند. آنها قدرت و مشروعیت خود را از دست می‌دادند، و حزبشان شکست‌خورده‌ی بزرگ بودند.
در این ماجرا سه عنصر دست به دست هم دادند؛

١- پژوهشگران متعهدی که واقعیت را به سیاستمداران گفتند.

٢- رسانه‌های شجاعی که اطلاعات را منتشر کردند.

٣- مردم کنش‌گری که اعتراض مدنی کردند.

اعتراضات عمومی از یک طرف هزینه‌ی تصمیمات سخت را برای حاکمان آمریکایی کاهش داد. آنها بعد از اعتراضات، اجراکننده‌ی خواست مردم شده بودند و به همین دلیل کمتر در معرض حملات و ناسزاهای جنگ‌طلبان قرار می‌گرفتند؛ و کمتر دوستداران جنگ و حزب مخالف آنها را ترسو و شکست‌خورده معرفی می‌کرد.

اما مردم از سیاستمداران نیز متنفر شده بودند؛ چون آنها را درگیر جنگی کرده بودند که معلوم بود در آن شکست خواهند خورد. آنها سیاستمداران را محکوم می‌کردند چون هیچ‌کدامشان شجاعت پایان دادن به جنگ را نداشتند. به عبارت دیگر تعلل در تصمیم‌گیری‌های سخت هم می‌تواند تبدیل به نارضایتی شود.

باید قبول کرد که تصمیم‌گیری‌های سخت، مانند توقف جنگ، شجاعتی بزرگ می‌خواهد.
و باید قبول کرد که تعهد روشنفکران و پژوهشگران، هم دادن اطلاعات و تحلیل‌های واقعی به سیاستمداران و هم کاهش هزینه‌های تصمیمات سخت است. هیچگاه نمی‌شود انتظار داشت که هزینه‌ها تنها بر دوش یک گروه باشد و منافع آن برای همه.


امیرناظمی (هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی)
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴پس نهج‌البلاغه چه شد؟

دکتر مسعود پزشکیان با نیکلاس مادورو تماس گرفته و "پیروزی" او را در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا تبریک گفته است!
چرا این کار را کرده است؟ چون مادورو علیه آمریکا و حامی جمهوری اسلامی است و مصلحت ایجاب می‌کند که در قدرت باشد؟
من نه دشمن مادورو و حزب بولیواری او هستم و نه با مخالفانش صنمی دارم، اما در اینجا پای صداقت در انجام برگزاری یک انتخابات در میان است. انتخابات معنا  و مفهوم و معیارها و چارچوب خود را دارد و تعهدی دوجانبه بین دولت و مردم برای رعایت موازین شناخته شدۀ آن است. مادورو در کشورش انتخاباتی برگزار کرده و خود را پیروز آن دانسته که در چشم یک انسان بیطرف، عادلانه نمی‌آید و ظن به تدلیس و کلاه‌گذاری در آن، لطیف‌ترین توصیف برای آن است.
حال پرسش بسیار ساده‌ام از آقای پزشکیان این است که آیا کیفیت برگزاری انتخابات ونزوئلا برای او اصلاً مهم نیست؟ و یا مردمی که آن را عادلانه ندانسته‌اند، همگی دروغگو و نیرنگ‌بازند؟ اگر بگوید که کیفیت انتخابات برایش مهم نیست، که پدیدۀ انتخابات را از اساس بی‌اعتبار و فاقد هر گونه ارزش می‌داند و اگر بگوید تمام مدعیان تقلب در انتخابات ونزوئلا دروغگو و نیرنگ‌باز و آلت‌دست بیگانگانند، چگونه و چطور آن را احراز کرده است؟
اینکه مصلحت جمهوری اسلامی اقتضا می‌کند فردی مثل مادورو در ونزئلا حاکم باشد یک حرف است و اینکه انتخابات پرمسئله در آن کشور را عادلانه بدانیم مسئله‌ای دیگر است. در اینجا به هیچ عنوان از گزارۀ اولی نمی‌توان گزارۀ دوم را نتیجه گرفت و مصلحت در یک امر را بر حقیقت در امری دیگر غالب کرد. تمامی نکات سیاسی نهج‌البلاغه حول همین یک کلام می‌چرخد و حال پرسش دوم این است که آقای پزشکیان با وجود تسلطش بر نهج‌البلاغه چطور  متوجه این اصل نشده و یا چطور نتوانسته این اصل و قاعده را با کار مادورو در انتخابات ونزوئلا به درستی بسنجد تا در مصداق‌یابی دچار خطا نشود؟
مادورو متهم است که بر سر مردمش کلاه گذاشته و تعهدش را با آنان لگدمال کرده است. در کجای نهج‌البلاغه می‌توان موردی یافت که مولاعلی بر چنین اتهامی چشم ببندد و آن را نادیده بگیرد؟
بله ما کسانی را با ادعای پیروی از مولاعلی داریم که تمام اصول و قواعد متعالی را قربانی قدرت و مصلحت خود می‌کنند اما از آقای پزشکیان انتظار نمی‌رفت که در همین گام اول، دچار چنین خطای بزرگی شود و برای خشنودی مادورو و یا خشنودی از تداوم حکومت او در ونزوئلا، نهج‌البلاغه را زیر پا بگذارد.
من وجود انواع محدودیت‌ها و تنگناها را در عرصۀ سیاست درک می‌کنم و برای همین هم در موضوعی مثل تعیین اعضای کابینه اصلاً سخت نمی‌گیرم، اما این موضوع فراتر از انتخاب فردی مناسب یا نامناسب برای یک پست است. قاعده و اصلی است که اگر زیر پا گذاشته شود، راه هر نوع حق‌کشی را هموار می‌کند.
خدا را خدا را خدا را در بارۀ نهج‌البلاغه! مبادا این متن شریف که بعد از گذشت 14 سده از عمر آن،  هنوز نغزترین گفتار اهل سیاست نقل حکمتی از آن است، بازیچۀ سیاست و قربانی قدرت شود!
#احمد_زیدآبادی
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴بی تفاوتیِ زیبا

دکتر محسن زندی
نشر: گاهنامه مدیر

در روان‌پزشکی اصطلاحی داریم به نام بی‌تفاوتیِ زیبا، که عموماً در بیماران دارای اختلال تبدیلی دیده می‌شود. بی‌تفاوتیِ زیبا به زبان ساده یعنی بیمار کاملاً متوجه است که مشکلاتی جدی دارد، اما نسبت به آنها بی‌اعتنا است. به عمد آنها را مهم و جدی نمی‌گیرد و این بی‌اعتنایی را به شکل‌هایی کاملاً شیک و زیبا در رفتار و حالات خود، یا با استدلال‌هایی به‌ظاهر موجه توجیه می‌کند. مثلاً با وجود نگرانی، خود را کاملاً خونسرد و مسلط و بی‌تفاوت نشان می دهد
□این بی‌تفاوتی زیبا را در امور مختلف اجتماعی نیز می‌توان دید. مثلاً جامعه‌ای را تصویر کنید که هیچ‌کس از وضعیت راضی نیست [به هر دلیل ممکنی]، همه غُر می‌زنند، و همه می‌دانند مشکل دارند اما در عین‌حال، همه نیز نسبت به این مشکلات بی‌اعتنا هستند و با خونسردی و هزار توجیهِ به‌ظاهر موجه این بی‌اعتنایی را توجیه می‌کنند تا از خودشان سلب مسئولیت نمایند و علاوه بر راضی کردن وجدانشان، تقصیر را به گردن دیگران بیندازند و حرکت به سمت اصلاح را بر هزار حرکت دیگر متوقف کنند.

●وقتی این بی‌تفاوتیِ زیبا فراگیر شود، نتیجه‌اش یک درجا زدن ثابتِ تاریخی می‌شود. یعنی، مجموعه‌ی صفرهایی که در کنار هم هیچ عددی را تشکیل نمی‌دهند، و اگر کسی هم بخواهد حرکتی کند و به اندازه‌ی خود اصلاحی نماید او هم در کنار این صفرها، صفر خواهد شد! و تلاش‌هایش نه تنها بی‌ثمر خواهد ماند، بلکه، پس از مدتی احساس استثمار شدن از سوی همان صفرها را خواهد کرد و در نتیجه او نیز با همین توجیه، به دام بی‌پایانِ بی‌تفاوتی زیبا خواهد افتاد.

○و باز در یک دورِ باطل، هزار سالِ دیگر هم آن درجا زدنِ تاریخیِ جامعه‌ی مفروض تکرار می‌شود.

درست است که با یک گل بهار نمی‌شود، اما حتی بوی یک گل نیز فضا را می‌گیرد.

■هر کس باید به اندازه‌ی خودش انسان باشد؛ حالا می‌خواهد یک کارمند دون‌پایه در اداره، یا رفتگر زحمتکش شهرداری، یا کارگر ساختمانی باشد، یا پزشک و استاد و معلم، یا مدیر میانی و بالادستی و غیره.

□انسان بودن کار دشواری نیست.گ در بدترین شرایط هم می‌توان انسان بود. انسان بودن یعنی همان وظایف اولیه‌ی انسانی، مثل دروغ نگفتن، وظیفه‌ی محوله را درست انجام دادن، به حقوق دیگران دست‌اندازی نکردن، بی‌احترامی نکردن، حقّه نزدن، گران‌فروشی و کم‌فروشی و احتکار نکردن، به بهای دوزار مالِ بیشتر و چند صباح زندگی راحتِ خود زندگی دیگران را تباه نساختن، حرمت و کرامت آدم‌ها را پاس داشتن، خوش خلق بودن، در حد خود قدم برداشتن، و چیزهایی مثل این‌ها.

●این یک قاعده‌ی مهم در تاریخ است که:
خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمی‌دهد، مگر آن که آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند.
T.me/bestdiplomacy
بسیاری از گرفتاری‌ها که ملّت‌ها را در طیّ تاریخ به مصیبت افکنده از «اندازه ناشناسی» ناشی شده است؛ حتّی می‌شود آنقدر دور رفت و گفت که خوب کردنِ بیش از قاعده از بدِ به اندازه، زیانش کمتر نیست.

                 #مرزهای_ناپیدا

💎کانال دکتر محمّد‌علی اسلامی‌ نُدوشن

@bestdiplomacy
🔵🔴 خواهش میکنیم از خاک ایران حمله نکنید!


حمله در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه در تهران اگر از خارج از خاک ایران باشد تا از درون خاک ایران، تفاوت جدی سیاسی و حقوقی دارد.

سالهاست نظام به #نیروهای_نیابتی خویش افتخار میکند و حمایت مادی و معنوی از آنها را #منطقی و #مشروع جلوه میدهد.

حالا زمان موعود فرارسیده است
حالا زمانیست که آنها درخط مقدم ملت ایران و سرزمین ایران باشند.

اگر حمله نیابتی های ج.ا. ایران سبب مرگ اسراییلی ها یا حتی آمریکایی ها شود با اینکه حمله موشکی و پهپادی ایران سبب چنین اقدامی شود تفاوت های جدی و ملموسی دارد.

اگر حمله موشکی از خاک ایران سبب کشته شدن نیروهای غیرنظامی و حتی نظامی در اسراییل شود پاسخ آنها در جهت بازدارندگی متقابل قطعیست و منطق بازدارندگی در سیاست ایجاب میکند که آنها ضربات جدی به منافع و برخی مکانهای مهم ایران وارد سازند و این آسیب به مملکت در همه ابعاد به خصوص اقتصادی و زیرساختی و جانی خواهد بود.

یادمان نرود که سالها ،نیروهای نظامی کشورها در زمان صلح تعلیم می بینند که اگر روزی جنگ شد از آنها استفاده شود.

نیروهای نیابتی هم سالها از سوی ایران حمایت مادی و معنوی شدند پس اگر می خواهید انتقام هم بگیرید با استفاده از کارت نیروهای نیابتی بگیرید نه از خاک سرزمینی ایران!

بیایید یک بار دیگر بیاندیشید
هر حمله مرگباری که مستقیم از خاک ایران صورت گرفته باشد تاوانش با ملت مظلوم و سرزمین عزیزمان ایرانست!....
T.me/bestdiplomacy
دیپلماسی pinned «🔵🔴 خواهش میکنیم از خاک ایران حمله نکنید! حمله در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه در تهران اگر از خارج از خاک ایران باشد تا از درون خاک ایران، تفاوت جدی سیاسی و حقوقی دارد. سالهاست نظام به #نیروهای_نیابتی خویش افتخار میکند و حمایت مادی و معنوی از آنها را #منطقی…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«صباح شریعتی» کردستانی زیر پرچم (جمهوری باکو) مقابل «امین میرزازاده» از ایران قرار گرفت تا این کشتی به نبرد و رویارویی دو هموطن بدل شود. 
این تراژیک ترین نبرد در تاریخ کشتی ما بود. چیزی شبیه به نبرد رستم و سهراب که نمی‌دانی حماسه بخوانی‌اش یا تراژدی.
که شادی پیروزی و غم شکست‌اش هر دو به نام ایران و ایرانی گره خورده.
همانجا که شریعتی در تنهایی خود بوسه‌ای به تشک زد و کسی از کادر فنی( جمهوری باکو) برای بدرقه او نیامد، میرزازاده آمد و او را روی دوش خود گرفت و دور افتخار زد. که او فقط حریف بازنده اش نبود، هموطن زمین خورده‌اش بود که بلندش کرد تا باختش را با دور افتخار تاخت بزند. تا اگر به خاکش زد، از خاک بلندش کند و بر دوش بنشاند./آذربایجان جزلاینفک خاک ایران


@bestdiplomacy
#جوبایدن اگرچه در حوزه سیاست خارجی ضعف کم نداشت
اما یک کاری کرد که امثال ترامپ هیچ گاه انجام نمیدادند همانطورکه گفتند در صورت پیروزی اول به پوتین زنگ خواهند زد!


بایدن با تمام قوا پشت سر اکراین ایستاد وحالا اکراین حملات پرشدت و موثر به روسیه انجام داده است

بایدن یک رییس جمهور دموکرات بود اما در برابر امپراتوری شر(شوروی سابق) به قول رییس جمهور محبوب جمهوری خواهان رونالد ریگان، با تمام وجود ایستاد
او با روسیه پوتین که هنوز هم امپراتوری شر با تغییر ظاهر است کاری کرد که بجای تصرف کی یف طی دوهفته، بیش از دوسال پشت دروازه های اکراین باقی بماند.....
اکبرمختاری

@bestdiplomacy
🔵🔴صلوات بلند و‌محکم دزدها

گفتم روز خبرنگار است ، یادی کنم از روزهایی که در این مملکت کار خبری و رسانه‌ای می‌کردم.سی سال پیش سردبیر یک مجله هفتگی بودم به اسم «گزارش هفته».چهار صفحه سیاسی اول هفته‌نامه را تقریبا خودم یک تنه می‌نوشتم.شجاعانه و بی‌باکانه علیه مفسدان اقتصادی و تندروهای سیاسی مطلب می‌نوشتم.

یکی از روزها بسته‌ای به دستم رسید از فرستنده‌ای ناشناس.داخلش یک نوار ویدیویی وی اچ اس بود.نوار را داخل ویدیو گذاشتم و دود از کله‌ام به هوا خاست.وزیر اقتصاد (آقای محمد خان) را دیدم که در نمازخانه یکی از سازمان‌های تحت مدیریتش نشسته و دارد برای مدیران و کارکنان آنجا سخنرانی می‌کند و خطاب به این جماعت ریشوی تسبیح به دست تکیه داده به دیوار نمازخانه می‌گوید:«برای ما ثابت شده که همه شما از یک میلیون تا پنج میلیون پول گرفته‌اید(دزدی کرده‌اید)....اما اجازه دهید این پرونده‌ها را همینجا ببندیم به شرطی که دیگر این اعمال زشت را تکرار نکنید(صلوات محکم و بلند دزدها)»
هیچی،من نوار را پیاده کردم و متنش را در شماره سی فروردین هزاروسیصد‌و‌هفتاد‌وچهار هفته‌نامه چاپ کردم البته به همراه چند مطلب تکمیلی و تحقیقی دیگر.

انتظار داشتم که مقامات قضایی وارد قضیه شوند و به این فساد آشکار رسیدگی و مجرمان را محاکمه و مجازات کنند و از بنده هم تشکر کنند که پرده از این فساد برداشته‌ام اما زهی خیال باطل.به جای این کار، بنده احضار شدم به وزارت اطلاعات(در طبقه بیستم یک هتل) و مقداری بازجویی شدم و نهایتا هم کاری کردند که از سردبیری آن مجله استعفا دادم‌.سی سال گذشته است و خبرنگاران ما سیزیف‌وار همچنان مشغول کارند و در بر همان پاشنه سابق می‌چرخد.
روز خبرنگار بر خبرنگاران شجاع و باشرف کشورم مبارک باد.
بیژن اشتری/مترجم و نویسنده

T.me/bestdiplomacy
👈آیا انتخاب #تیم_والز به‏‌عنوان معاون می‌‏تواند کامالا هریس را در ورود به کاخ سفید یاری کند؟

🔵🔴 گزینه پرریسک

#اکبرمختاری

معاون رئیس‌جمهور در ایالات متحده قدرت نسبتاً بالایی دارد. اگر رئیس‌جمهور ترور شود یا به مرگ طبیعی فوت شود یا  به‌دلیل بیماری نتواند کارهایش را به‌درستی انجام دهد امور ریاست‌جمهوری به معاون او واگذار می‌شود. در کنار اینکه معاون رئیس‌جمهور در آمریکا رئیس سنا هم است و اگر رای دو حزب اصلی جمهوریخواه و دموکرات‌ها در سنا در موضوعی مهم برابر شود این معاون رئیس‌جمهور است که می‌تواند با تک‌رای خویش کار را تمام کند. در تاریخ سیاسی آمریکا برخی معاونان ریاست‌جمهوری در پیروزی کم‌اثر بوده‌اند و برخی مؤثر بوده‌اند.
اما در مجموع تاثیر یک معاون کارکشته و باتجربه می‌تواند در پیروزی رئیس‌جمهور مؤثر افتد. در انتخابات ۱۹۶۰ میان جان‌اف‌کندی و ریچارد نیکسون معاون تگزاسی کندی، لیندون جانسون، بازی را به نفع کندی بازگرداند و در پیروزی او نقش مهمی را بازی کرد. هرچند کندی کاراکتری کاریزماتیک و جذاب داشت اما با انتخاب سناتور محبوب  تگزاس الکترال‌های مهم تگزاس را از آنِ خویش کرد و توانست پیروزی مهمی را در برابر نیکسون به‌دست آورد. یا اگر جورج هربرت واکر بوش به‌عنوان معاون رونالدریگان جذاب قرار گرفت تاثیر عمده‌ای در پیروزی او بازی نکرد.
کاراکتر فرماندار کالیفرنیا چنان جذاب بود که حتی الکترال‌های ایالت همیشه دموکرات کالیفرنیا را نیز از آن خود کرد و دو پیروزی خیره‌کننده را به‌دست آورد. در انتخابات ۲۰۱۶ انتخاب تیم کین، آورده رایی برای هیلاری نداشت اما می‌توان اذعان کرد انتخاب معاون زن سیاهپوست برای بایدن تا حدی مؤثر افتاد. معاون‌ها گاهی در بزنگاه‌ها کلید ورود رئیس‌جمهور به ساختمان بیضی‌شکل کاخ سفید هستند.
حالا کامالا هریس میان دو گزینه جاش شاپیرو فرماندار ایالت شناور انتخاباتی و مؤثر پنسلیوانیا و تیم والز معلم و مربی فوتبال در گذشته و با تجربه بالای دوازده سال در کنگره و چهارسال فرمانداری مینه‌سوتا دست به یک انتخاب پرریسک و سخت زد.
جاش شاپیرو فرماندار محبوب یهودی بود که منتقد سیاست‌های اسرائیل بود اگرچه با تظاهرات چپ‌های پراگرسیو(پیشرو) به نفع مردم غزه مخالف بود و همین موضوع او را از لیست نهایی خارج ساخت.
واقعیت این است که جریان سندرز و حامیانش نیازمند شخصیتی بودند که معترض سیاست‌ها و فعالیت‌های دانشجویان و معترضان در آمریکا علیه سیاست‌های اسرائیل در غزه نباشد و همین موضوع برای شاپیرو درهای ورود به پست معاونت را بست. در برابر فرماندار مینه‌سوتا که کاراکتر سخنور ساده‌گو و همراه با لفاضی‌های شوخی‌گونه و ضدترامپ دارد مورد تایید نهایی قرار گرفت. جریان پراگرسیو در حزب دموکرات به رهبری سندرز این بار با نظر نانسی پلوسی هم‌نوا شدند چراکه پلوسی هم حامی تیم والز در برابر شاپیرو بود.
یکی از دلایل شکست هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ عدم همراهی جریان سندرز با او بود؛ طوری‌که بسیاری از کارگران سفیدپوست میانسال به بالا که با دموکرات‌ها همراهی داشتند یا رای ندادند یا رای خویش را نصیب دونالد ترامپ کمترشناخته‌شده کردند اما حالا جریان پراگرسیو در حزب دموکرات امتیاز می‌خواست؛ امتیازی که با معاونت تیم والز دریافت گردید.
جاش شاپیرو منتقد تظاهرات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه بود اما با وجود یهودی‌بودن منتقد جدی سیاست‌های نتانیاهو هم بود اما حمایت او از آموزش از طریق بخش خصوصی سبب شده بود که جریان چپ پیشرو در حزب دموکرات از او فاصله گیرد. در برابر تیم والز از ایالتی می‌آید که دموکرات‌ها در آن مشکل جدی ندارند اما سیاست‌های حمایت‌گرانه تیم والز از کارگران سفیدپوست می‌تواند مانع جدایی جریان چپ پیشرو و حامیانش در انتخابات پیش رو شود.
در نهایت اگر دموکرات‌ها با از دست دادن پنسیلوانیا و الکترال‌هایش بازی را واگذار کنند بخشی از میانه‌روهای حزب هریس را به‌دلیل عدم انتخاب شاپیرو نخواهند بخشید و اگر انتخاب تیم والز سبب شرکت گسترده چپ‌های پیشرو وابسته به حزب دموکرات در انتخابات و پیروزی هریس شود، می‌شود گفت انتخاب آنها در حمایت از معاونت تیم والز درست بوده است.


https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-14/19269-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B1%DB%8C%D8%B3%DA%A9
دیپلماسی pinned «👈آیا انتخاب #تیم_والز به‏‌عنوان معاون می‌‏تواند کامالا هریس را در ورود به کاخ سفید یاری کند؟ 🔵🔴 گزینه پرریسک #اکبرمختاری معاون رئیس‌جمهور در ایالات متحده قدرت نسبتاً بالایی دارد. اگر رئیس‌جمهور ترور شود یا به مرگ طبیعی فوت شود یا  به‌دلیل بیماری نتواند…»
#عباس_عبدی تحلیلگر سیاسی دست کم دو دهه اخیر و از گروگانگیرهای اصلی سفارت آمریکا در مصاحبه اخیرش با مجله اندیشه پویا گفته است که از رای چهل درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری دو شبانه روز در شوک فرو رفتم.

واقعیت اینست بسیاری شوکه نشدند
و امثال عبدی در فضای پبشا آبان 98 باقی مانده و تحولات کف جامعه پس از آبان 98 و تابستان و پاییز 1401 را درست درک نکرده اند.
دیگر نمیتوان با فکت های گذشته و متغیرهای قدیمی به تحلیل انتخابات در ایران پرداخت.

اساسا با نسل متفاوتی بخصوص در سنین 18تا30سال روبرو هستیم نسلی که نه امثال عبدی شناخت دقیقی از آنها دارد و نه همسوهای سیاسی او......
دیپلماسی در یک نگاه
T.me/bestdiplomacy
Audio
فایل صوتی
سخنرانی جواد رنجبر درخشیلر

در نخستین نشست هفته مشروطه در تبریز

با عنوان: ملیت، حکومت قانون و مشروطه

شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳

تبریز: کتابشهر ایران

www.tg-me.com/melliiran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴استاد #عبدالله_انوار* از رضاشاه میگوید



*سید عبدالله انوار (۱۸ مرداد ۱۳۰۳ – ۱۸ اسفند ۱۴۰۱) دانشمند و مترجم ایرانی و از پیش‌کسوتان معاصر نسخه‌شناسی در ایران بود. وی در علوم مختلفی از  جمله ریاضیات، منطق و موسیقی صاحب‌نظر بود و به متون کهن ادبی، فلسفی و تاریخی نیز تسلط داشت. از همین‌روی به جامع معقول و منقول و ابن‌سینای زمانه نامبردار گردیده‌است.

وی بیش از ۲۰ سال رئیس بخش نسخ خطی کتابخانه ملی ایران بود و در طول دوران کاری خود حدود ۱۰ جلد فهرست نسخه‌های خطی به فارسی و عربی را تدوین کرد. وی یکی از حروف (مجلدات) لغت‌نامه دهخدا را نیز تدوین کرده‌است. او مسلط به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسه بود و اکنون ترجمه و شرح شفاء ابن‌سینا از او در دست چاپ است. عبدالله انوار، دارای تصحیحات بسیاری بود که از مهم‌ترین و مشهورترین آن‌ها می‌توان به جهانگشای نادری اشاره کرد.
#شنیدنی

@bestdiplomacy
2024/09/23 05:27:03
Back to Top
HTML Embed Code: