Telegram Web Link
🔵🔴خرمشهر و چهار مورد اشغال گری و بحران در تاریخ معاصر
یادمان سوم خرداد ۱۳۶۱
____
روز آزادی شهر مشاع همه ایرانیان
خرمشهر عزیز خجسته باد!
خرمشهر پیش از آزادی ازچنگال دشمن، اندکی پیش از آن سه بار نیز در صدر اخبار ایران بود.در سده پیش ( آبان ۱۲۱۶خورشیدی) ، عثمانی ها که مدعی تملک این شهر بودند، چندین بار با یورش به شهر کشتار و ویرانی افریده بودند و در پاسخ به اعتراض  نمایده دولت وقت ایران ،  مشیر الدوله گستاخانه چنین پاسخ داده بودند:
 بندر مُحَمَّره از توابع بصره و بغداد و مُلک ماست و رعیت خود را تنبیهی کرده‌ایم. اگر ثابت کردید که مُحَمَّره از ایران است. آن گاه از ترضیه گفت و گو کنید.!
اما آن رخداد ها فراموش شده بودند و مقدر بود این شهر مرزی ایران سه بار دیگر هم در معرض ناملایمات باشد.
ازهمان اسفند ۵۷، خرمشهر کانون نا آرامی ها شد.
نخست شورش مسلحانه و تجزیه طلبانه جریانهای پانعربیستی خلق عرب وابسته به حزب بعث عراق و صدام که سعی داشتند در نبودقدرت مرکزی ،با تکیه بر احساسات قومی، خوزستان را تجزیه کنند .کار شورشیان پانعربی به جایی رسید که تا برافراشتن پرچم تجزیه طلبی پیش رفته و بسیاری را کشتتد و به گروگان گرفتند.  این شورشها در بهار۱۳۵۸، با رشادت نیروهای ایرانی و مشخصا آرتش  و ابتکار دریادار احمد مدنی استاندار وقت  و نیروهای مردمی و کمیته ها بی سرانجام ماند.
خرمشهر استوار بار دوم در زمان آغاز جنگ به نبردگاه ایران و یورشگران عراقی بدل شد.نبردی که از یکم مهر ۱۳۵۹ آغازو با عقب نشینی تاکتیکی  مقاومت گران واشغال شهر در ۴ آبان پایان یافت. به نوشته محمد درودیان، پژوهشگر تاریخ جنگ ،عراق ابتدا برای اشغال خرمشهر دو گردان فرستاده بود، اما با مقاومت نیروهای ایرانی مجبور شد بیش از دو لشکر اعزام کند.
این ایستادگی چنان درسی به صدام داد که همه جهانیان و خود او دریافت رویای تصرف کوتاه مدت ایران و خوزستان، تخیلی بی سرانجام نیست و سپاه بعثی حتی قادر به فتح آبادان نشد و به محاصره آن بسنده کرد.
یک مقاومت ۳۴ روزه که به راستی نمادی از ایستادگی و پایداری در برابر سپاه تا دندان مسلح صدام بود و بیشک در کنار تلاش های همه نیروهای مردمی بومی و داوطلب و سپاهی، برجسته ترین نقش در این پایداری  تاریخی از آن هفتصد  تن از  تکاوران نیروی دریایی آرتش ایران ، با فرماندهانی چون ناخدا #هوشنگ_صمدی، #حبیب_الله_سیاری، داریوش ضرغامی، علی قمری  با همراهی سپاه منطقه به فرماندهی شهید محمد جهان آرا بود.که براستی در پایداری از مردم و سرزمین ایران و خرمشهر حماسه افریدند و خاطره دفاع از سنت پترزبورگ را در اذهان مورخان جنگ زنده کردند .اینک  افسوس خیلی ها از جزییات  آن رشادت ها ، جانبازی ها و شهادت ها خبر ندارند.
سومین روز  پر اهمیت تاریخ خرمشهر فرجامی پرافتخار داشت. آزادی اش از چنگال اشغال گران ارتش بعث در پرتو عملیات مشترک آرتش و سپاه و نیروهای مردمی در سوم خرداد ۱۳۶۱.
آزادسازی خرمشهر در حقیقت ازهدف های  مرحله چهارم عملیات بیت‌المقدس بود که از شامگاه یکم خرداد، با هدف آزادسازی خرمشهر آغاز شد.در پایان این نبرد افزون بر پایان بخشیدن به نوزده  ماه اشغال بخشی از حساس‌ترین مناطق خوزستان و آزادسازی خرمشهر، ضربه‌ای سنگین به توان رزمی و روحیه نیروهای عراقی وارد آمد.
بسیاری رهایی خرمشهر را بزرگترین  پیروزی نظامی ایران در جریان جنگ هشت ساله می دانند.
با انجام این عملیات، ایران موفق شد بیشتر اراضی اشغال شده از سوی عراق در ابتدای جنگ را بازپس بگیرد و خود را در موقعیت کاملا مسلط نظامی و تبلیغاتی و راهبردی  قرار دهد.
رهایی خرمشهر، بیشک روزی است پرشکوه در تاریخ معاصر ایران و کمتر کسی است که از آن روز پرشکوه خاطرات شیرین و  شادی و احساس غرور ملی گسترده ملت ایران را به یاد نداشته باشد.
روز پرافتخار سوم خرداد تا ابد در ذهن جان ایرانیان زنده خواهد ماند.
روزی که دیگر بار سند این شهر خوزستانی تا ابد برای همه مردمان‌ملت  ایران زده شد.
افشین جعفرزاده
سوم خرداد۱۳۹۸
----------------------
وطن یعنی گرامی مرز تا مرز / وطن یعنی حریم گیو و گودرز

وطن یعنی دل و دستی در آتش / روان و تن، کمان و تیر آرش

وطن یعنی شبح یعنی شبیخون / وطن یعنی جلال الدین و جیحون

وطن یعنی به دشمن راه بستن / به اوج آریو برزن نشستن

وطن یعنی دو دست از جان کشیدن / به تنگستان و دشتستان رسیدن

زمین شستن ز استبداد و از کین / به خون گرم در گرمابه ی فین

وطن یعنی اذان عشق گفتن / وطن یعنی غبار از عشق رفتن

نماز خون به خونین شهر خواندن / مهاجم را ز خرمشهر راندن

سپاه جان به خوزستان کشیدن / شهادت را به جان ارزان خریدن

وطن یعنی هدف یعنی شهامت / وطن یعنی شرف یعنی شهادت

وطن یعنی شهید، آزاده، جانباز / شلمچه، پاوه، سوسنگرد، اهواز
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده: هوش مصنوعی جایگزین همه مشاغل می‌شود/ افراد می‌توانند در صورت تمایل به صورت تفریحی به کاری مشغول شوند

🔹ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس ایکس، در کنفرانس فناوری ویواتک ۲۰۲۴ در پاریس پیش‌بینی کرد که هوش مصنوعی به زودی جایگزین تمامی مشاغل خواهد شد و گفت احتمالا هیچکدام از ما در آینده شغلی نخواهیم داشت.

🔹ماسک آینده‌ای را توصیف کرد که در آن مشاغل «اختیاری» خواهند بود و افراد می‌توانند در صورت تمایل به صورت تفریحی به کاری مشغول شوند.

🔹️او گفت در این آینده، هوش مصنوعی و ربات‌ها قادر به تامین تمامی کالاها و خدمات مورد نیاز انسان خواهند بود./جماران

@bestdiplomacy
در #رومانی ،افسران پلیسی بودند که وظیفه آنها این بود که زنان زیر چهل و پنج سال را هر سه ماه یک بار برای معاینه به درمانگاه ببرند.مردم اسم این ها را گذاشته بودند"پلیس قاعدگی".زنی که آبستن تشخیص داده می‌شد باید در زمان مقرر فرزندش را به دنیا می‌آورد وگرنه کارش به دادگاه و زندان ختم می‌شد.
#چائوشسکو، دیکتاتور کمونیست رومانی،سودای افزایش جمعیت کشورش را داشت.او سقط جنین برای زنان زیر چهل و‌پنج سال را‌ ممنوع کرده بود.در یک سخنرانی گفت:"جنین مال کل جامعه است.هر کس که از بچه دار شدن اجتناب کند در حکم فرد خائنی است که قوانین تداوم نسل کشورمان را نقض کرده است".به این ترتیب جلوگیری از آبستنی ممنوع،آموزش امور جنسی در مدارس متوقف، و حداقل سن ازدواج برای دختران پانزده سال اعلام شد.پلیس قاعدگی زنان را از محل کارشان جمع‌آوری و برای معاینه به درمانگاه می‌برد.به این ترتیب سقط جنین‌های زیر پله‌ای افزایش یافت.هر سال حدود هزار زن به دلیل این عمل‌های غیر استاندارد می‌مردند.وجه تراژیک دیگر قضیه، افزایش یتیم‌خانه‌های دولتی در سراسر کشور بود.بعدها معلوم شد که نیم میلیون کودک یتیم،که پدر و مادرهایشان به دلیل فقر رهایشان کرده بودند،ثمره سیاست‌های جمعیتی چائوشسکو بود.البته رژیم سیاست‌های تشویقی هم داشت:به زنانی که پنج فرزند داشتند مدال مادرانگی اعطا می‌شد،به مادرانی که بین هفت تا نه بچه داشتند نشان افتخار مادرانگی و به مادرانی که بالای ده فرزند داشتند نشان مادر قهرمان داده می‌شد.از سوی دیگر مادرانی که سنشان از بیست و پنج سال گذشته بود و هنوز بچه دار نشده بودند باید مالیات های کلان به دولت می‌پرداختند.
نکته جالب این است که عموم دیکتاتورها گمان می‌کنند که افزایش جمعیت به نفع آن‌هاست اما عملا ثابت شده جوان‌ها همیشه موتور محرکه مقابله با نظام‌های دیکتاتوری هستند.به نظرم یک دیکتاتور عاقل باید یک جمعیت پیر و از کار افتاده را به یک جمعیت جوان و‌ پرانرژی ترجیح بدهد.در انقلاب رومانی نیز ،همان کودکان یتیمی که به «کودکان چائوشسکو »معروف شده بودند و قرار بود حامی اول رژیم کمونیستی باشند بعدا تبدیل شدند‌ به جوانانی پرانگیزه که نقش اصلی را در نبردهای خیابانی بازی کردند‌ ؛ نبردهایی که سرانجام به اعدام دیکتاتور ختم شد.


بیژن اشتری/مترجم و نویسنده
T.me/bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴صادق الحسینی پژوهشگر اقتصادی:
ایران در خطر است
ایران دو راه دارد #استهلاک یا #انباشت_ثروت

ما داریم راه استهلاک رو میریم
بنظرم ما مردم بازی رو نفهمیدیم!

@bestdiplomacy
🔵🔴مخالفت مجمع تشخیص با لایحه حجاب و عفاف!

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان رییس هیات عالی نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی نظام، به جنتی دبیر شورای نگهبان نامه نوشته و مصوبه مجلس درباره حجاب را مغایر با سیاست‌های کلی نظام در حوزه اقتصاد مقاومتی دانسته است.

آملی لاریجانی تصریح کرده که برداشت جریمه از حساب زنان، باعث بی‌اعتمادی به نظام بانکی و خروج سپرده‌های بانکی می‌شود.
🔦شرق
@bestdiplomacy
🔵🔴 سایه سنگین خشونت


🔹بزرگترین چالش ایران در سال‌های پیش رو نه آب خواهد بود،نه فقر، نه بیکاری و نه هیچ‌کدام از ابرچالش‌هایی که زیاد گفته می‌شوند؛ چالش ایران آینده(حداقل تا ۲۰ سال دیگر)خشونت خواهد بود. خشونت پیامد تمامی ابرچالش‌ها است، فردی که احساس تبعیض می‌کند یا درآمد ندارد یا ارزش‌های آموخته‌شده‌اش با واقعیت زیسته‌اش در تعارض است؛خشمگین می‌شود و این خشم، می‌تواند به خشونت عمومی و فراگیر ختم شود.

🔹نشانه نخستین
خشونت گفتاری در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان هشداری جدی است به ما.هیچ رویدادی نیست که تبدیل به روزنه‌ای برای پرتاب خشونت بخشی از مردم بر بخشی دیگر نشود. از جایزه کن بردن اصغر فرهادی تا مدال طلای تیراندازی، تا رویارویی دو ایرانی در المپیک،یکی با پرچم ایران و دیگری با ۳رنگ پرچم ایران بر لباس(هرچند در قالب تیم پناهجویان) تا انتشار نام و عکس کارمندان روبیکا تا … زمینه‌ای بوده است برای برون‌ریزی خشم و ناامیدی در قالب کلمات.فضای مجازی نگاشت دنیای واقعی ماست و این همه خشونت مجازی، یعنی چالش اصلی در حال بروز در جامعه واقعی ماست.

🔹واورنه‌خوانی تاریخ
ترسناک‌ترین جنبه بروز خشونت در جامعه ایران پررنگ شدن جمله‌ی وارون‌شده ماندلا است.ماندلا در زمان انقلاب در آفریقای جنوبی و پایان آپارتاید، تنها از طریق کاهش خشونت،توانست انسجام اجتماعی جامعه‌اش را حفظ کند و هزینه‌های تغییرات ساختار سیاسی را کاهش دهد.او با سیاست معروف «می‌بخشم، اما فراموش نمی‌کنم» توانست خشونت را در جامعه‌اش کنترل کند.ماندلا خوب می‌دانست که تجربه سال‌های آپارتاید می‌تواند تبدیل به ابزار انتقام‌جویی‌ها شود؛ و می‌تواند چرخه خشونت را در کشور به مرحله غیرقابل بازگشت برساند. به همین دلیل بود که او سیاست دوران گذار را در یک جمله خلاصه کرد:«می‌بخشم، اما فراموش نمی‌کنم».نه آن‌که ماندلا یا سیاه‌پوستان آفریقای جنوبی کم درد کشیده باشند، یا کم کشته داده باشند؛ بلکه رهبران آفریقای جنوبی خوب می‌دانستند بازکردن مساله انتقام‌گیری جامعه را به سمت یک خشونت کامل می‌برد.در درگیری‌های سال‌ها مبارزه میان دو طرف، خون‌های بسیاری ریخته شده بود؛ پس خشونت تنها ابرچالش پیش روی ماندلا بود؛ پیش از توسعه،پیش از احقاق حقوق مردم سیاه‌پوست.

🔹بر اساس این سیاست،هر شهروند می‌توانست به رفتارهای غیراخلاقی دوره آپارتایدش صراحتا اعتراف کند؛ بنویسد و انتشار عمومی هم یابد؛اما به دلیل آن‌که بخشی از این اشتباهات، یک اشتباه دسته‌جمعی بوده است؛ بخشی از آن حاصل تبلیغات حکومتی و بخش عمده‌ای از آن‌ها فاقد انگیزه‌های شخصی و حتی امتناع از آن همراه با کیفر بوده است؛ باید بخشیده شوند. اما فراموش نمی‌کنیم چرا که تاریخ باید عبرت آیندگان شود.در سیاست ماندلا اگر کسی به رفتار نادرست‌اش اعتراف نمی‌کرد و بعدترها مستنداتی علیه او یافته می‌شد، امکان دادگاهی‌شدن و مجرم شناخته‌شدن را داشت.از این طریق افراد انگیزه می‌یافتند تا اشتباهات خود را تا حد ممکن افشا کنند.ماندلا از جامعه‌اش خواست تا همدیگر را ببخشند.او رهبر بزرگی بود، چون آینده جامعه‌اش را قربانی گذشته نکرد. انتقام‌گیری لذت فردی برای بسیاری از مردم عامه داشت؛ اما آینده جامعه را از بین می‌برد.شعار «می‌بخشم، اما فراموش نمی‌کنم» برای دنیا مهم بود:

فراموش نمی‌کند تا تاریخ به عنوان آموزگار جامعه بیش از گذشته مانع از تکرار اشتباهات شود.

می‌بخشد تا جامعه درگیر خشونت‌های بی‌حاصلی نشود که روز به روز آینده را ترسناک‌تر کند.

🔹حالا پس از ۳دهه از یک تجربه جهانی موفق، در ایران و در کمال حیرت جمله «نه می‌بخشم و نه فراموش می‌کنم»در روزنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به وفور دیده می‌شود! جمله‌ای که از سر تاریخ‌ناخوانی باشد یا از سر شرارت، فرقی ندارد؛ نتیجه‌اش تزریق هر روزه خشونت است به جامعه‌ای است که در آستانه تحریک عمومی قرار دارد.خشونت افسارگسیخته در قالب درگیری‌های کلامی آغاز می‌شود؛ مانند پرخاش‌گری در شبکه‌های اجتماعی. در گام دوم منازعات خیابانی (و حتی خانوادگی) گسترش می‌یابد؛ که نشانه‌های آن در لابه‌لای آمارها پنهان شده است.

🔹در گام سوم این خشونت مهارنشده می‌تواند تبدیل به خشونت‌های گسترده به اتکاء ایدئولوژی، سیاست یا حتی منافع اقتصادی شود.خشونت‌هایی که بر اساس آموزه‌های تاریخی امکان زمینه‌سازی برای یک مشت آهنین را هم فراهم می‌کند. فراموش نکنید چگونه بی‌محابا زمینه‌های خشونت توسط چه کسانی در حال تزریق به جامعه است؛ و حداقل نگذاریم ما بخشی از این چالش تاریخی شویم.نگذاریم ما چرخ‌دهنده‌های دستگاه خشونت عمومی شویم؛ هر چیز را بهانه پرتاب ناامیدی‌ها و رنج‌های خود بر سر دیگرانی نکنیم که اتفاقا شدیدا شبیه خود ما هستند. دیگرانی که مشابه ما با همان اندازه از کمبود اطلاعات و قضاوت‌های اشتباه در سوی دیگر میدان بر ما خشم گرفته‌اند.

امیر ناظمی

T.me/bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#مهاجرت نمیکنیم و تلاش میکنیم #ایران را بسازیم
برای ما هیچ جا وطن نمیشود
سخنانی از دکتر #اسماعیل_کهرم
پروفسور #جمشید_ممتاز استاد برجسته حقوق و.....

مهم است که به وجود کشورمان افتخار کنیم ؛
ولی مهمتر از آن این است که :
“کاری کنیم” کشورمان به وجودمان افتخار کند . . .
#آموزنده

@bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴اگر عراق در  زمان شاه حمله کرده بود چقدر دوام می آوردیم ؟؟

#هوشنگ_صمدی، فرمانده گردان تکاوران دریایی ، از قهرمانان نبرد #خرمشهر در مصاحبه با حسین دهباشی پاسخ میدهد :

اگر شاه دستور حمله به عراق را صادر می کرد ،

🔦عراق در مقابل ارتش شاهنشاهی ایران یکروز بیشتر دوام نمیاورد.

🔦لشکر ۹۲ زرهی اهواز به تنهایی می توانست مقابل کل لشکر های عراق بایستد.

🔦توپخانه ارتش ، هاورکرافت ها ، هوانیروز ارتش شاهنشاهی که به ازای هر تانک عراق یک کبرای آماده پرواز داشت.
#برگی_ازتاریخ

@bestdiplomacy
بسیاری آدمها فقط به این دلیل شریف اند که احمق اند
👈داستایوفسکی

@bestdiplomacy
🔵🔴چه کشورهایی نتانیاهو را بازداشت خواهند کرد؟

در صورت صدور حکم نهایی دیوان کیفری بین‌المللی مبنی بر دستگیری نتانیاهو و گالانت، ۱۲۴ کشوری که این دیوان را به رسمیت می‌شناسند، موظف به دستگیری نخست‌وزیر و وزیر جنگ اسرائیل هستند.

کشورهای آلمان، فرانسه، بلژیک و اسلوونی با انتشار بیانیه‌هایی حمایت خود را از تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری برای صدور قرار بازداشت نتانیاهو و گالانت، اعلام کردند.

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان روز پنجشنبه گفت چنانچه دیوان بین‌المللی کیفری اقدام به صدور قرار بازداشت برای نتانیاهو کند، او را در صورت پا گذاشتن به خاک آلمان بازداشت خواهد کرد./اسکان نیوز
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴آینده کسانی که قصد مهاجرت دارند

✍️محمد حسین ادیب/پژوهشگر ارشد ریسک اقتصادی

اقتصاد به سمت موازنه بین ریسک ها حرکت می کند

دو چیز در اقتصاد بین ریسک ها موازنه ایجاد می کند اول حجم معامله و دوم تورم مصرف کننده و ٩٩ درصد ایرانیان هر دو را دست کم می گیرند

واحد های مسکونی فروش رفته در شهر تهران به ازای یک متر مربع بیشتر از ١٠٠ میلیون تومان ، به طور متوسط روزانه در ٣ ماه گذشته ۵۵ واحد بوده است ؛ یعنی روزی ۵۵ واحد بالای متری ١٠٠ میلیون تومان در سه ماه گذشته به فروش رفته است

در گام دوم تورم مصرف کننده در ١٢ ماه گذشته ٣۵ درصد و  تورم مسکن معامله شده ١٢ درصد بوده است یعنی مسکن ٢٣ درصد از اقتصاد جا مانده است

قیمت مسکن بیشتر از ظرفیت اقتصاد ایران تعیین شده و با دو اهرم بخش مسکن تحت فشار است ؛ هم با کاهش حجم معامله و هم با عقب افتادن از تورم مصرف کننده

اینکه بخش مسکن به ریال ١٢ درصد گران شده صحیح ، اما گمراه کننده است

اینکه آپارتمان متری ١٠٠ میلیون بیشتر ، فقط روزی ۵۵ واحد به فروش می رسد یعنی جوانانی که می خواهند مهاجرت کنند و با فروش مسکن خانواده به خارج بروند ؛ تنها روزانه ۵۵ نفر آنها موفق میشوند مگر اینکه به خارج مهاجرت کنند و آنجا زندگی کارمندی داشته باشند که با فرهنگ بدنه این قبیل مهاجرین نمی خواند

مهاجرت به خارج سهمیه بندی شد ؛ تعداد معاملات مسکن این سهمیه بندی را به همه دیکته می کند ؛

لغو این سهمیه منوط به این است که بیش از ۵۵ نفر در روز مسکن بالاتر از متری ١٠٠ میلیون تومان بخرند

دو عاملی که بخش مسکن را تحت فشار قرارداده است در یک سال آینده همچنان فعال خواهد بود ؛

اینهایی که قصد مهاجرت دارند برای کار سخت در خارج  آماده شوند ، خریداران مسکن به آنها اجازه خروج سرمایه بیش از روزانه ۵۵ نفر را نمی دهند ؛ امکان مذاکره بین کسانی که قصد مهاجرت دارند با خریداران مسکن تهران هم وجود ندارد.

T.me/bestdiplomacy
راهی که من آرزومند بودم که ایران در پیش بگیرد و آن را در نوشته‌های خود به گفتن و دوباره گفتن گذارده‌ام راهی بود که دو سَر داشت: یک سرش پیوند می‌خورد به ریشه‌های محکمِ فرهنگِ ایران و سرِ دیگرش بـه مـردمِ امروز. جامعه‌ی موردِ آرزویم جامعه‌ی مردم_فرهنگ بوده است. منظورم از فرهنگ، کلّ دست‌آوردهای نجیبانه‌ای است که ملّت ایران در طیّ قرونِ متمادی کسب کرده و آرزوهای معقول و شریفی که برای آینده با آن همراه می‌دارد.

            #ایران_را_از_یاد_نبریم

🔦کانال دکتر محمّد‌علی اسلامی نُدوشن
@bestdiplomacy
امروز بنری بزرگ زیر پل یکی از بزرگراه های تهران نوشته بود تشییع جنازه دوازده میلیونی!

یادمان نرفته برای تشییع سردار سلیمانی با آن جمعیت بزرگ خود حکومت هفت میلیون اعلام کرد!!!
بعد بارها گفته شد تشییع امام با حدود ده میلیون بزرگترین تشییع جنازه تاریخ بوده است!

در انگلستان تشییع پرنسس دایانا را بزرگترین تشییع در تاریخ انگلستان میدانند
در مصر تشییع ام الکلثوم خواننده تکرار ناشدنی مصر را بزرگترین تشییع می دانند

در مورد استالین تشییع دومیلیونی او زبانزد هست
و در آمریکا از تشییع الویس پریسلی بسیار یاد میشود
و صف دعا خواندن بر تابوت رونالد ریگان که برخی هجده ساعت در صف بودند تا بتوانند به تابوت برسند و دعایی حدود یک تا دو دقیقه بخوانند!

آقای #زاکانی امروز عصر #تکنولوژی هست
شاید شما دوست دارید رییس جمهور شوید ولی بدترین دفاع، دفاع بد است
شما اصلا از آمار و ارقام سر در نمی آورید
کافیست کمی به تکنولوژی های روز مراجعه کنید جمعیت تقریبی را به شما می گویند
در آخر باید گفت تعداد بالای جمعیت لزوما نماد بهترین و بدترین نیست!
بسیاری از بزرگان دین غرییانه رفتند
بسیاری از نابغه های موسیقی تاریخ غریبانه رفتند و....
آنچه باقی می ماند عملکرد خوب و جاودانگی در قلبهاست
ملت ایران امثال جهان پهلوان تختی را هیچ گاه فراموش نمیکنند چه در نظام شاهنشاهی چه در نظام پسا انقلاب اسلامی!

آقای زاکانی با چنین بنرهایی مهم ترین ضربه را به امثال خود رییس جمهور در گذشته میزنید
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴بسته پیشنهادی جلیلی برای مذاکره با ۱+۵ در شهریور سال ۸۸:
✍️صدرا فرهمند

۱.  اصلاح ساختار سازمان ملل و شورای امنیت
۲. ارتقای وزن موضوعات زیست محیطی در مسائل بین المللی
۳.  تعریف و تدوین عادلانه حقوق فضا
۴. ریشه یابی عوامل بحران اقتصادی و مالی جهانی
۵. فقرزدایی از جهان و کاهش فاصله طبقاتی

شش سال ‎تور مذاکره او بی‌نتیجه نبود؛ مذاکرات او سراسر خسارت برای ایران بود.  مذاکرات او در شش سال، ۶ قطعنامه ذیل فصل هفت منشور ملل متحد برای ایران به ارمغان آورد. پیش‌تر لیبی و عراق نیز ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل رفته بودند./نواندیش

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴اعتراض روزنامه جمهوری اسلامی: چرا به حکومت طالبان که اینقدر مورد نفرت مردم کشورشان هستند امتیاز می دهید؟/ برخی مهاجران افغان، نفوذی طالبان هستند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

حمایت ویژه بعضی دستگاه‌های قدرتمند کشورمان از طالبان برای به دست گرفتن قدرت و سلطه بر افغانستان، یکی از عوامل اصلی هجوم بیش از حد و غیرمعمول و غیرمعقول اتباع افغانی به کشورمان بوده و هنوز هم هست.

اکنون، چندین میلیون افغانی در تمام نقاط ایران حضور دارند. بعضی روستاها صد درصد در اختیار آنها هستند، بعضی شهرها تقریباً در تسخیرشان قرار دارند. نفوذی‌های طالبان در میان آنها فراوانند، صحبت از انبارهای پنهان سلاح است، ناامنی در حال زیاد شدن است.

**پ ن:چرا نگذاشتید جریان مقاومت به رهبری احمد مسعود در مراسم شرکت کند
زمان این خطای استراتژیک را نشان خواهد داد....
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴۳۰ مزیت کار با جهان

دکتر محمود سریع القلم/استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی

۱- شهروندان، فرصت مقایسه پیدا می‌کنند؛
۲- چون مقایسه می‌کنند، بیشتر فکر کرده و دقیق‌تر تحلیل می‌کنند؛
۳- حرف زدن، مسئولیت ایجاد می‌کند؛
۴- تاریخ مهلت، قداست پیدا ‌می‌کند؛
۵- دولت مجبور می‌شود سراغ متخصص برود؛
۶- فکر جای عصبانیت را می‌گیرد؛
۷- تخصص جای توصیه را می‌گیرد؛
۸- گفتار درمانی، دوام نمی‌آورد؛
۹- کیفیت صادرات و تولید داخلی سریع اصلاح می‌شود؛
۱۰- خبرنگاران حرفه‌ای رشد می‌کنند و منبع فکری می‌شوند؛
۱۱- سیستم‌ سازی جای مدیریت فردی را می‌گیرد؛
۱۲- جامعه به سخن دروغ سریع‌تر پی می‌برد؛
۱۳- نگهداری از محیط زیست برای همه واجب می‌شود؛
۱۴- با به روز شدن، مشکلات سریع‌تر حل می‌شوند؛
۱۵- افراد و بنگاه‌هایی که می‌توانند رقابت کنند، پایدارتر می‌مانند؛
۱۶- چون رقابت و تولید اولویت پیدا می‌کنند، حکمرانی با توسعه مساوی می‌شود؛
۱۷- تملّق، کاربرد خود را از دست می‌دهد؛
۱۸- fact جای نمایش مدیران را می‌گیرد؛
۱۹- زحمت بیشتر، جای حسادت را می‌گیرد؛
۲۰- به واسطۀ کار و تلاشی که افراد می‌کنند، وقت تخریب دیگران را پیدا نمی‌کنند؛
۲۱- کسانی که حرف نو نمی‌زنند، از صحنه خارج می‌شوند؛
۲۲- رسانه‌ها نمی‌گذارند مدیران عوام فریبی کنند؛
۲۳- شهروندان، تفاوت تحلیل از Propaganda را تشخیص می‌دهند؛
۲۴- جامعه متوجه می‌شود کار جمعی تعیین کننده‌است؛
۲۵- چون رقابت و یادگیری افزایش پیدا می‌کنند، ثروت تولید می‌شود؛
۲۶- دیگر نمی‌توان هم زمان ۱۵ شغل داشت؛
۲۷- مدیران مجبور می‌شوند مشکلات را حل کنند و نه مدیریت؛
۲۸- افراد Showman، نمی‌توانند طولانی فیلم بازی کنند؛
۲۹- حرف ناپسند زدن، هزینه پیدا می‌کند؛
۳۰- نمی‌توان طولانی مدت، اطلاعات و تحلیل غلط ارائه داد.

T.me/bestdiplomacy
2024/09/28 14:20:55
Back to Top
HTML Embed Code: