Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
سوال: تا کی باید گوش به صحبت‌های صد‌من‌یک‌غاز تحلیل‌گران ماهواره‌ای و صداوسیمایی درباره‌ی مسائل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و دینی و … داشته باشیم؟

چرا خودمون اصول اصلی این حوزه‌ها رو یاد نگیریم؟

چرا خودمون روش تجزیه و تحلیل امور رو یاد نگیریم؟ آکادمی فلسفه این امکان رو باوجود اساتید متخصص خودش فراهم کرده و علاقه‌مندان می‌تونن با طرح ۲۰+۲۰ کل بیست پروژه‌ی آکادمی فلسفه رو یک‌جا اون هم با هزینه یک پروژه داشته باشن ☺️

برای حضور‌در طرح ۲۰+۲۰ عدد ۲۰ رو به ایدی زیر ارسال کنید
@abozar_shariati
بیست نفر نخست با هزینه یک دوره هر بیست پروژه رو دریافت خواهند کرد از تاریخ فلسفه و آموزش اصول اصلی فلسفه از صفر تا جامعه‌شناسی و مکاتب سیاسی و فلسفه‌ی هنر و رمان و ادبیات و فلاسفه‌ی اگزیستانس و اگزیستانسیالیسم و روانکاوی فروید و لکان و ژیژک و روش تجزیه و تحلیل مسائل و …
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
لیست ۲۰ پروژه رو داشته باشید فقط به قول دوستان برگاتون بریزه 😅❤️
لیست:

https://www.tg-me.com/abouzar_shariati/15777

خارج از شوخی بیست پروژه‌ست که برای هر کدوم میلیون‌ها هزینه تعیین میکنن این مراکز مثلا فرهنگی! ولی شما میتونید با هزینه یک پروژه کل‌ بیست پروژه رو داشته باشید کاملا از این مراکز مثلا فرهنگی هم بی‌نیاز بشید.

از بیست نفر نخست کلا ۱۲‌نفر ظرفیت باقی مونده
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
ظرفیت باقی مانده ۸ نفر
توضیحات بیشتر: 👇🏻

https://www.tg-me.com/abouzar_shariati/20485
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
طرحِ یک به‌علاوه‌ی ده ۱۰+۱

آموزش فلسفه و تاریخ فلسفه از صفر + طرحِ ده‌پروژه (دوستانی که به ساحت فلسفه علاقه دارند اما به هر دلیلی صفر کیلومتر هستند، توجه داشته باشند که این طرح بهترین طرح برای این عزیزان است)

در طرح ده‌گانه‌ی جدید طبق نقشه‌ی‌ راه جدید و البته ویدئوها و فایل‌های بروز رسانی شده و جدید ابتدا مولفات اصلی فلسفه را می‌آموزید سپس مولفات فلسفه‌ی مدرن و سپس مولفات سه جریان اصلی فلسفی یعنی پدیدارشناسی، فلسفه‌ی تحلیلی و اگزیستانسیالیسم می‌شید و‌ در کنار اینها جریان‌های روانکاوانه همانند روانکاوی فروید و سپس لکان (+ژیژک) آشنا خواهید شد. فن ترجمه هم برای تقویت خواندن و ارائه‌ی خوانشی دقیق به این طرح اضافه شده است. جهت حضور‌ در طرح ده‌پروژه عدد ده را به آیدی زیر ارسال کنید:
@abozar_shariati
ده نفر نخست با ۹۰ درصد شامل نود درصد تخفیف می‌شوند و در ده پروژه‌ی آموزشی ارزشمند حضور خواهند داشت.
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
طرح یک به‌علاوه‌ی ده

1️⃣+ 🔟

یک دوره شرکت کنید و ده پروژه عظیم و ارزشمند دریافت کنید

ظرفیت باقی مانده: ۶ نفر
آیدی جهت حضور (فقط عدد ۱۰ را ارسال کنید)
@abozar_shariati
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▪️مؤلفاتِ اصلیِ انسانِ گذشته و انسانِ مدرن
👤 ابوذر شریعتی
🔹شک مطلق و مونتنی
🔹تمنّایِ سروریّت و دکارت
🔹مهمل بودنِ فلسفه و هیوم
🔹واهبُ الصُّوَریِ انسانِ جدید و کانت
ارائه: #ابوذر_شریعتی
برشی کوتاه از پروژه‌ی فلسفه از صفر
«تمایلِ مردم زمانه‌ی ما به این‌که به‌محض نپسندیدنِ چیزی خواستار ممنوعیت ان‌چیز از سوی حکومت شوند، و امادگیِ ان‌ها برای پذیرش چنین ممنوعیت‌هائی حتی وقتی با مضمون‌شان اصلا موافق نیستند، نشان می‌دهد ذهنیت بندگی تا مغز استخوان‌شان نفوذ کرده است. به سال‌ها خودتربیتی نیاز است تا رعیت به شهروند تبدیل شود. انسانِ ازاد باید بتواند تحمل کند هم‌نوعانش به گونه‌ای متفاوت از ان‌چه او درست می‌پندارد، زندگی و عمل کنند و باید این عادت را ترک کند که تا چیزی را نپسندید، پلیس را صدا بزند»

#میزس
بروکراسی تبعیت تمام زندگی، کار و اوقات فراغت هر فرد در برابر دستوراتِ صاحبان قدرت و مقامات است. تقلیلِ انسان به یک چرخ‌دنده در ماشینِ فراگیر اجبار و زور. بروکراسی فرد را وادار می‌کند تا از هر فعالیتی که دولت آنرا تایید نمی‌کند صرف‌نظر کند. هیچ ابراز مخالفتی را تحمل نمی‌کند. بروکراسی تبدیل جامعه به یک آزمایشگاه کاملاً منضبط-بقول سوسیالیسم- یا یک زندان-بقول مخالفان سوسیالیسم- است.

بورکراسی
#میزس #بورکراسی
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
دوستان نازنینم لطفا قبل از اتمام ظرفیت پیام بدید که همانند طرح‌های گذشته شرمنده‌ی روی ماه شما نازنینان نشیم

لطفا فقط و فقط عدد ۱۰ را ارسال کنید تا با پرسشهای سایر دوستان خلط نشه و ادمینهای عزیز سریع تر پاسخ بدن

ظرفیت باقی مانده ۵ نفر

عدد ده را به ایدی زیر ارسال کنید:

@abozar_shariati
مدت‌ها قبل از اینکه هر مکتبی به درک ایرادات عمیق رویکرد مارکسیستی برسد، اتریشی‌ها[مکتب اتریشی اقتصاد] به افشای اشتباهات و خطرات آن پرداخته بودند. کارل منگر، نظریه ارزش کار را رد کرد، شاگردش باورک دیدگاه مارکس در مورد سرمایه را تخریب کرد، هایک ناسازگاری بین سوسیالیسم و آزادی سیاسی را نشان داد و میزس به هستهء اصلی نظریه اقتصادی سوسیالیستی حمله کرد.

مرثیه ای برای مارکس
#یوری_مالتسف
■ ‏دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه
دست دراز به همه جا میرسد و برای گرفتن است
و دست کوتاه برای دادن است
و فقط به کسانی میرسد که خیلی نزدیکند!

📚 #نان_و_شراب
👤 #اینیاتسیو_سیلونه
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
یکی از چالش‌های اساسیِ مفاهیمی چون دموکراسی این است که به نظر می‌رسد همه می‌دانند چیست، اما وقتی بخواهند آن را دقیقاً تعریف کنند، دچار مشکل می‌شوند. اگر از استفاده‌ی شلخته‌ی افراد و گروه‌ها از دموکراسی بگذریم،
شاید پیچیدگیِ مفهومی دموکراسی، به این دلیل باشد که دموکراسی تنها یک مفهوم ساده و واحد نیست. بلکه سیستمی در سطح اجرا تقریبا پیچیده با معانیِ مختلف در زمینه‌های گوناگون است.

🔷به زعم من، سه مشکل اساسی در نامفهوم ماندن دموکراسی دخیل هستند:

. عدم توجه به دگرگشت دموکراسی
. استفاده از مغالطه‌ی کنه و وجه در تعریف
. استفاده از مغالطه‌ی کنه و وجه در تمثیل

🔹 در واقع، ما با مفهومی پویا و در حال تحول مواجه هستیم که به‌نوعی تبدیل به واژه‌ای کلیشه‌ای و پرکاربرد شده است. اگر از کسی بپرسیم “دموکراسی یعنی چی؟”

احتمالاً جواب‌های اینچنینی دریافت می‌کنیم:
دموکراسی رای مردم، رای اکثریت، دموکراسی یعنی حقوق بشر!

اما آیا دموکراسی فقط به رأی دادن و انتخابات محدود می‌شود؟ آیا هر کشوری که انتخابات برگزار کند، دموکراتیک است؟ پاسخ کاملا روشن نیست.

🔹دموکراسی، مدل ایستا یا فرآیندی پویا؟

برخلاف تصور رایج، دموکراسی یک مدل ثابت و ایستا نیست، بلکه فرآیندی پویا و در حال تحول است. در یونان باستان، دموکراسی به معنای مشارکت مستقیم مردم در تصمیم‌گیری‌ها بود، هرچند که تنها بخشی از جامعه (شهروندان مرد آزاد) در این فرآیند حق مشارکت داشتند. امروزه، این مفهوم به سیستمی پیچیده از قوانین، نهادها، آزادی‌ها و فرآیندهای حکمرانی تبدیل شده که در بسترهای مختلف، با کیفیت‌های متفاوتی اجرا می‌شود.

🔹به علاوه نکته‌ای که مارا بیش از پیش دچار خطا می‌کند استفاده از مغالطه‌ی «کنه و وجه» است. در این نوع برداشت‌ها، یک یا چند جنبه‌ی دموکراسی به‌عنوان کلیت آن معرفی می‌شود، در حالی که این مفهوم، به‌مراتب گسترده‌تر و پیچیده‌تر از این تعاریف است.

🔹 نمونه‌ی همین مغالطه در تمثیل نیز نام بردن از کشورهایی با دموکراسی‌های قدیمی اما بی‌کیفیت یا کم کیفیت چون آمریکا و فرانسه است.

ادامه دارد…

بهار اخوان✍🏻
Forwarded from تاریخ فلسفه از صفر (Abozar shariati)
پیشنهاد من برای دوستانی که می‌خوان فلسفه رو از صفر آغاز کنن:

«پروژه‌ی آموزش فلسفه از صفر» است: عضویت دائمی و بدون محدودیت، آموزش‌ها همواره در حال بروز رسانی و پشتیبانی هم به شرط حیات، مادام‌العمر

دوستانی که علاقه دارن فلسفه رو به شکل منسجم و منظم در قالب فایل صوتی، ویدئو و مقاله آموزش ببینن، عبارت از صفر رو به آیدی زیر ارسال کنن تا بتونن در پروژه آموزش فلسفه از صفر شرکت کنن:

@abozar_shariati
2025/02/05 22:57:07
Back to Top
HTML Embed Code: