Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#فاطمیه

🎥 باسم الکربلایی _ مرا ببخش علی که می‌روم و تنها می‌مانی

▪️نقل است که حضرت زهرا سلام الله علیها فرموده‌اند:

صُبَّــــــتْ عَلَیَّ مَصَائِــبُ لَوْ أَنَّهَا
صُبَّـتْ عَلَـى الْأَیَّـامِ صِـرْنَ لَیَالِیَا.

✍🏻 مصیبت‌هایی بر من وارد شد که اگر این مصیبت‌ها بر روزها وارد می‌شد، آن روزها تبدیل به شب می‌شدند.

💢 و در نقل دیگری، خطاب به رسول اکرم صلی الله علیه و آله:

قَد کنتَ لی جبَلاً الوذ بظلّـه
فتَرَکتَنی أمشی لأجرد ضاحـی
قَد کُنت ذات حَمیة ما عِشت لـی
أمشی البراز و کنت أنت جناحـــی
فَالیَوم أخضع للذلیـل و أتـــقـی
مِنـــه و أدفع ظالمــــی بالراح.

✍🏻 ای پدر، تو برای من تکیه‌گاهی چون کوه بودی که به سایه‌اش پناه می‌بردم، پس مرا تنها گذاشتی تا در آفتاب سوزان را ه بپیمایم. تا زمانی که در کنارم بودی از من حمایت می‌کردی؛ به همه جا می‌رفتم در حالی‌که تو بال و پر من بودی. امّا امروز از هر آدم ضعیف و ذلیلی (بخاطر فقدان تو) می‌ترسم و ستم کننده به خویش را با مرگ از خود دفع می کنم.

📙 إتحاف السائل بما لفاطمة من الفضائل، مناوي، ص ١٠۴

@ashkvareh
#فاطمیه

⚫️ تأمّلی در سخنان جانسوز و کمرشکن امیرالمؤمنین علیه السّلام، هنگام دفن حضرت زهرا سلام الله علیها

🔻 أَحْمَدُ بْنُ مِهْرَانَ رَحِمَهُ اللَّهُ رَفَعَهُ وَ أَحْمَدُ بْنُ إِدْرِیسَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ الْجَبَّارِ الشَّیْبَانِیِّ قَالَ حَدَّثَنِی الْقَاسِمُ بْنُ مُحَمَّدٍ الرَّازِیُّ قَالَ حَدَّثَنَا عَلِیُّ بْنُ مُحَمَّدٍ الْهُرْمُزَانِیُ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ (علیه السلام) قَالَ: لَمَّا قُبِضَتْ فَاطِمَةُ (علیه السلام) دَفَنَهَا أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ سِرّاً وَ عَفَا عَلَی مَوْضِعِ قَبْرِهَا ثُمَّ قَامَ فَحَوَّلَ وَجْهَهُ إِلَی قَبْرِ رَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه و آله فَقَالَ السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ عَنِّی وَ السَّلَامُ عَلَیْکَ عَنِ ابْنَتِکَ وَ زَائِرَتِکَ وَ الْبَائِتَةِ فِی الثَّرَی بِبُقْعَتِکَ وَ الْمُخْتَارِ اللَّهُ لَهَا سُرْعَةَ اللَّحَاقِ بِکَ قَلَّ یَا رَسُولَ اللَّهِ عَنْ صَفِیَّتِکَ صَبْرِی وَ عَفَا عَنْ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ تَجَلُّدِی إِلَّا أَنَّ لِی فِی التَّأَسِّی بِسُنَّتِکَ فِی فُرْقَتِکَ مَوْضِعَ تَعَزٍّ فَلَقَدْ وَسَّدْتُکَ فِی مَلْحُودَةِ قَبْرِکَ وَ فَاضَتْ نَفْسُکَ بَیْنَ نَحْرِی وَ صَدْرِی بَلَی وَ فِی کِتَابِ اللَّهِ لِی أَنْعَمُ الْقَبُولِ- إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ قَدِ اسْتُرْجِعَتِ الْوَدِیعَةُ وَ أُخِذَتِ الرَّهِینَةُ وَ أُخْلِسَتِ الزَّهْرَاءُ فَمَا أَقْبَحَ الْخَضْرَاءَ وَ الْغَبْرَاءَ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَمَّا حُزْنِی فَسَرْمَدٌ وَ أَمَّا لَیْلِی فَمُسَهَّدٌ وَ هَمٌّ لَا یَبْرَحُ مِنْ قَلْبِی أَوْ یَخْتَارَ اللَّهُ لِی دَارَکَ الَّتِی أَنْتَ فِیهَا مُقِیمٌ کَمَدٌ مُقَیِّحٌ وَ هَمٌّ مُهَیِّجٌ سَرْعَانَ مَا فَرَّقَ بَیْنَنَا وَ إِلَی اللَّهِ أَشْکُو وَ سَتُنْبِئُکَ ابْنَتُکَ بِتَظَافُرِ أُمَّتِکَ عَلَی هَضْمِهَا فَأَحْفِهَا السُّؤَالَ وَ اسْتَخْبِرْهَا الْحَالَ فَکَمْ مِنْ غَلِیلٍ مُعْتَلِجٍ بِصَدْرِهَا لَمْ تَجِدْ إِلَی بَثِّهِ سَبِیلًا وَ سَتَقُولُ وَ یَحْکُمُ اللَّهُ وَ هُوَ خَیْرُ الْحاکِمِینَ* سَلَامَ مُوَدِّعٍ لَا قَالٍ وَ لَا سَئِمٍ فَإِنْ أَنْصَرِفْ فَلَا عَنْ مَلَالَةٍ وَ إِنْ أُقِمْ فَلَا عَنْ سُوءِ ظَنٍّ بِمَا وَعَدَ اللَّهُ الصَّابِرِینَ وَاهَ وَاهاً وَ الصَّبْرُ أَیْمَنُ وَ أَجْمَلُ وَ لَوْ لَا غَلَبَةُ الْمُسْتَوْلِینَ لَجَعَلْتُ الْمُقَامَ وَ اللَّبْثَ لِزَاماً مَعْکُوفاً وَ لَأَعْوَلْتُ إِعْوَالَ الثَّکْلَی عَلَی جَلِیلِ الرَّزِیَّةِ فَبِعَیْنِ اللَّهِ تُدْفَنُ ابْنَتُکَ سِرّاً وَ تُهْضَمُ حَقَّهَا وَ تُمْنَعُ إِرْثَهَا وَ لَمْ یَتَبَاعَدِ الْعَهْدُ وَ لَمْ یَخْلَقْ مِنْکَ الذِّکْرُ وَ إِلَی اللَّهِ یَا رَسُولَ اللَّهِ الْمُشْتَکَی وَ فِیکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَحْسَنُ الْعَزَاءِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکَ وَ عَلَیْهَا السَّلَامُ وَ الرِّضْوَانُ.

📚 الکافی، ج ١ ص ۴۵٨

✍🏻 علّامه مجلسی رحمه الله:
 
شیخ مفید و شیخ طوسی و شیخ کلینی به سندهای معتبر از حضرت امام زین العابدین و امام حسین علیهما السّلام روایت کرده اند که: چون فاطمه علیها السّلام بیمار شد، وصیّت نمود به حضرت امیر المؤمنین علیه السّلام که کتمان کند حال او را و مردم را بر احوال او مطّلع نگردانَد، و اعلام نکند احدی را به وضع او، پس حضرت به وصیّت او عمل نموده، خود متوجّه پرستاری او بود. اسماء بنت عمیس آن حضرت را کمک می‌کرد و احوال او را پنهان می‌داشتند از مردم. وقتی نزدیک شهادت آن حضرت شد، وصیّت کرد که امیرالمؤمنین علیه السّلام خود متوجّه غسل و تکفین او شود، و در شب او را دفن نماید و قبرش را هموار کند؛ پس حضرت امیر خود متوجّه غسل و تکفین و امور او گردید و او را در شب مدفون نمود و اثر قبر او را محو کرد. چون خاک قبر آن حضرت را از دست خود افشاند، حزن و اندوه آن حضرت فَوَران کرد، آب از دیده‌های مبارکش بر روی انوَرش جاری شد، و روی به قبر حضرت رسالت نمود و فرمود: السّلام علیک یا رسول اللّه، سلام من بر تو باد از جانب دختر و حبیبه تو و نور دیده تو و زیارت کننده‌ی تو که به زیارت تو آمده، امشب در میان خاک در عرصه تو خوابیده، حق تعالی او را در میان اهل بیت اختیار کرد که زود به تو ملحق گردد، کم شده یا رسول اللّه از (فراق دخترِ) برگزیده تو صبر من، و ضعیف شد از مفارقت بهترین زنان قُوَّت من، و لیکن با صبر کردن در مصیبت تو و تاب آوردن اندوه مفارقت تو، گنجایش دارد که در این مصیبت صبر کنم، به تحقیق که تو را به دست خود به قبر گذاشتم بعد از آنکه جان مقدّس تو در میان سینه من جاری شد، به دست خود چشمان تو را پوشانیدم و امور تو را خود متکفّل شدم، بلی در کتاب خدا هست آنکه قبول باید کرد بهترین قبول کردنها و باید گفت: انّا للّه و انّا الیه راجعون؛ امانت
تو، به سوی تو فرستاده شد، و سپرده‌ی تو را از من گرفتند، و زهرا از من ربوده شد. حال، چه بسیار زشت است آسمان و زمین در نظرم، دیگر اندوه من همیشگی خواهد بود و شبهای من پیوسته به بیداری خواهد گذشت، این اندوه از من به در نخواهد رفت تا آنکه حق تعالی برای من اختیار کند آن خانه را که اکنون تو در آنجا مُقیمی، در دلم جراحتی است چرک آورنده و در سینه‌ام اندوهی است از جا به درآورنده، چه بسیار زود جدائی افتاد میان ما، و به سوی خدا شکایت می‌کنم حال خود را، و به زودی خبر خواهد داد تو را دختر تو به معاونت و یاری کردن امّت تو یکدیگر را بر غصب حقّ من و ظلم کردن در حقّ او، پس از او بپرس احوال را چه بسیار غمها در سینه او بر روی هم نشسته بود که به کسی اظهار نمی توانست کرد، و به زودی همه را به تو خواهد گفت، و خداوند از برای او حکم خواهد کرد و او بهترین حکم کنندگان است، سلام بر تو باد یا رسول اللّه، سلام وداع‌کننده که از مواصلت ملالی به هم رسانیده باشد، و از روی دشمنی مفارقت ننماید. (سلام وداع كننده‌اى كه از روى ناخشنودى و يا خسته‌دلى سلام نمی‌کند.) اگر از نزد قبر تو بروم از ملالت نیست، و اگر نزد قبر تو اقامت نمایم از بدگمانی من نیست نسبت به ثواب هائی که خداوند وعده داده است صبر کنندگان را، صبر، مبارک تر و نیکوتر است، و اگر غالب نبودن آن جماعتی که بر ما مستولی گردیده‌اند، همانا اقامت نزد قبر تو را بر خود لازم می‌دانستم و نزد قبر تو معتکف می‌شدم، و فریاد به ناله بر می‌داشتم مانند ناله‌ی زن فرزند مُرده در این مصیبت بزرگ، پس خداوند می‌بیند و می‌داند که دختر تو را پنهان دفن می‌کنم از ترس دشمنان او، و حقّش را غصب کردند به قهر، و میراثش را منع کردند علنی، و حال آنکه از زمان تو مدّتی نگذشته بود و نام تو کهنه نشده بود، پس به سوی شما شکایت می‌کنم یا رسول اللّه، و در اطاعت تو تسلّی نیکو هست، پس صلوات خدا بر او و بر تو باد، و رحمت خدا و برکات او.

📙 جلاءالعیون، ص ٢٧٣

"قَدِ اُسْتُرْجِعَتِ اَلْوَدِيعَةُ" _ منظور از ودیعه در اینجا، روح قدسیّه حضرت زهرا سلام الله علیها است که از روی استعاره ، زیرا ارواح مانند امانت هستند در بدن‌ها، یا منظور این است که زنان نزد شوهرانشان امانتند. برخی شارحان نهج البلاغه (إبن أبی الحدید) گفته‌اند: «منظور از ودیعه و رهینه، فاطمه علیها السّلام است، زیرا او برای امیرالمؤمنین علیه السّلام، یادآور و عوض از رؤیت رسول اکرم صلی الله علیه و آله بود.» ( مرآة العقول، ج ۵ ص ٣٢٧ )

"وَ أُخْلِسَتِ اَلزَّهْرَاءُ"_ در أمالی شیخ مفید آمده: "وَ اُخْتُلِسَتِ" که این أصح می‌باشد. اختلاس یعنی به سرعت ربوده شدن و أخذ شدن. ( مرآة العقول، ج ۵ ص ٣٢٧ )

"خلست الشئ" يعنی ربوده شد. "و أخلست فلانا" یعنی حقّش گرفته شد. و مقصود اینجا، یا تعجّب یا حسرت یا خبر دادن نسبت به ظلم بر زهرای أطهر و غصب حقّش می‌باشد. (شرح الکافی، المازندرانی، ج ٧ ص ٢٠٩)

"فَمَا أَقْبَحَ اَلْخَضْرَاءَ وَ اَلْغَبْرَاءَ" _ خضراء یعنی آسمان، و غبراء یعنی زمین؛ عادت عرب این است که وقتی شرّ و ظلم و فساد، در میان اهل زمین عیان و بسیار می‌شود، از باب مبالغه در ذمّ آنان و إشاره به زشتی‌‌هایشان، آن شرّ و فساد را به زمین و آسمان و مکان نسبت می‌دهند تا اوج و عمق آن شرّ و فساد را به تصویر بکشند، و قصدشان از این مذمّت‌ها، مذمّت زمین و آسمان و مکان نیست. بلکه عمومیّت و شمول شرّ و فساد را در نظر دارند. أمثال این مسئله در کلام فُصَحاء و بُلَغاء بسیار است. (شرح الکافی، المازندرانی، ج ٧ ص ٢١٠) و منظور حضرت از بیان این عبارت، إظهار حزن و عظمتِ مصيبت است، و بیان زشتیِ رفتار منافقین و ظالمین؛ و إینکه حضرت إظهار بیزاری از دنیای بعد از رسول اکرم و زهرای أطهر علیهما السّلام نموده و إظهار شوق و حسرت برای پیوستن به ایشان. (مرآة العقول، ج ۵ ص ٣٢٧)

"أَمَّا حُزْنِي فَسَرْمَدٌ" _ یعنی اندوه من طولانی و دائمی شد. نقل است که امیرالمؤمنین علیه السّلام هرگاه یادی از زهرا سلام الله علیها می‌کرد، محزون و غمگين میشد. (شرح نهج البلاغه، إبن أبی الحدید، ج ١٠ ص ٢۶٩)

"وَ هَمٌّ لاَ يَبْرَحُ مِنْ قَلْبِي أَوْ يَخْتَارَ اَللَّهُ لِي دَارَكَ اَلَّتِي أَنْتَ فِيهَا مُقِيمٌ " _ یعنی غم و اندوه و مصيبت از قلبم خارج نمی‌شود تا زمانی که با رفتن از دنیا، خداوند مرا در بهشت به شما ملحق نماید. (مرآة العقول، ج ۵ ص ٣٢٧)

"كَمَدٌ مُقَيِّحٌ" _ یعنی حزنی شدید قلبم را از جای کَنده، و سبب زخم شدن و خون شدن قلبم شده است. فیروز آبادی نوشته: «الکمد به ضمّ و به فتحه و به کسره، یعنی تغییر رنگ، حزن شدید، و سبب بیماری و درد قلب.» (مرآة العقول، ج ۵ ص ٣٢٨)
"وَ هَمٌّ مُهَيِّجٌ" _ یعنی اندوه من شامل غم‌های دیگری نیز می‌باشد، زیرا مصيبت زهرای أطهر سبب به وجود آمدن مصائب دیگر برای امیرالمؤمنین علیه السّلام شد، به جز اصل مصیبتِ فقدانش. (همان)

"وَ إِلَى اَللَّهِ أَشْكُو" _ یعنی از رفتار بد امّت، با حضرت زهرا سلام الله علیها که سبب شهادتش شد، به خداوند شکایت می‌کنم. چنانکه بخاری روایت کرده از امیرالمؤمنین علیه السّلام: «من اوّل کسی هستم که شکایت میکنم در دادگاه إلهی.» (همان)

"بِتَظَافُرِ أُمَّتِكَ عَلَى هَضْمِهَا" _ یعنی همکاری و همدستی برخی با برخی دیگر، برای شکستن فاطمه سلام الله علیها و غصب حقّش. (همان)

✴️ مجلسی اول رحمه الله، پس از نقل روایت مذکور، می‌نویسد:

«فتدبّر أيها المنصف في فصاحة هذا الكلام و بلاغته و شكايته و مظلوميته و مظلوميتها صلوات الله عليهما فانظر هل يبقى اللعن عليهم محل توقف أو في كفرهم مجال كلام؟ فلعنة الله على من توقف في كفرهم.»

📚 روضة المتّقین، ج ۵ ص ٣۴٩

@ashkvareh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#آداب_مداحی

🎥 جناب #صراف و منقولاتی عجیب و غریب و شگفت‌آور!

اولا: تعبیرِ "امام رضا علیه السّلام افراط کرد" صحیح نیست، باید بگوییم امام حقّش را ادا نمود. زیرا "افراط و تفریط" در مکتب تشیّع مذموم است و نهی شده‌ست.

ثانیا: در کدام منبع و مصدر شیعی، روایت شده که امام کاظم علیه السّلام از بس برای امام حسین علیه السّلام گریه کرد مژه نداشت ⁉️

ثالثا: طبق کدام روایت، امام رضا علیه السلام از ذی‌الحجه برای محرّم سیاهی می‌زدند و خودشان روی چارپایه رفته و به اباصلت فرموده: "برو کنار ببینم خودم می‌خواهم سیاهیِ جدّم را بزنم" ⁉️ آن هم در آن شرایط خاصّی که حضرت داشتند و اصلا امکان چنین مسئله‌ای وجود نداشت.

اگر جناب صرّاف اندک اطّلاعی از تاریخ زندگی امام رضا علیه السّلام داشت، چنین مطالب مضحکی نمی‌گفت.

( به مطلب بعد توجّه فرمائید )

@ashkvareh
حسینیه مجازی بُکاء
#آداب_مداحی 🎥 جناب #صراف و منقولاتی عجیب و غریب و شگفت‌آور! اولا: تعبیرِ "امام رضا علیه السّلام افراط کرد" صحیح نیست، باید بگوییم امام حقّش را ادا نمود. زیرا "افراط و تفریط" در مکتب تشیّع مذموم است و نهی شده‌ست. ثانیا: در کدام منبع و مصدر شیعی، روایت شده…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#آداب_مداحی

↪️ پیرو مطلب قبل

🎥 همان مطلب جعلی از جناب #صراف را این مدّاح تحریف کرده، و به شکل دیگری به امام رضا عليه السّلام نسبت می‌دهد!

⚠️ به همین راحتی جریان جعل و تحریف در حال پیشرفت است، بعد آقایان هنوز مناظره می‌کنند که در هیأت با پیراهن سینه بزنیم یا بدون پیراهن!

👈🏻 مطلبی ديگر از همین مدّاح، با إستناد به جناب صرّاف!

البتّه ایشان از پیشگامانِ خواندنِ روضه‌های نامعتبر است.

@ashkvareh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#فاطمیه

🎥 هم‌خوانیِ نوحه‌ی:

💢 ما در دو جهان فاطمه جان دل به تو بستیم، محبّان تو هستیم

@ashkvareh
Ya Fatemeh Man Oghde Del Va Nakardam [SevilMusic.Com]
Salim Moazenzadeh
#فاطمیه #صوت

🎙 مرثیه حضرت زهرا سلام الله علیها _ مرحوم مؤذن زاده

@ashkvareh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#فاطمیه

🎥 آیت الله وحید خراسانی حفظه الله:

اهل این خانه چه کسانی بودند؟!

@ashkvareh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#فاطمیه

🎞 يا زهرا يا زهرا جان مصطفی (علیهما السّلام)

مرثیه‌ای از شيعيان عزیز افغانستانی

@ashkvareh
Audio
#صوت

💢 بدون تو چه بی کس و کارم

🎙 حاج حسن جمالی رحمه الله

@ashkvareh
وفات ام البنین،‌ ۱۳ جمادی الثانی است؟!

بندانی نیشابوری در کتاب تقویم الشیعة نوشته است:

«۱۳ جمادى الثانى: وفات حضرت امّ البنين عليه السّلام. در اين روز در سال ۶۴ ه حضرت امّ البنين سلام اللَّه عليها و مادر قمر بنى هاشم عليه السّلام از دنيا رحلت فرمودند. (امّ البنين عليها السّلام سيّدة نساء العرب: ص ۸۴)» (تقویم الشیعة، ص۸۸)

متأسفانه بخش زیادی از کتاب تقویم الشیعه بندانی نیشابوری بر مبنای چنین جعلیات متأخری تنظیم شده است.

در منبع مورد استناد جناب بندانی، در روایتی بی‌اساس و ساختگی ادعا شده که در ۱۳ جمادی الثانی اعمش نزد امام سجاد ع بود که فضل بن العباس خبر وفات ام البنین را برای او آورد! ادعا شده وفات ام البنین در سال ۶۴ق بوده است.

سازندگان این قصه‌ها فقط نامی از اعمش شنیده بودند و توجه نداشته‌اند که اعمش در سال ۶۱ ق به دنیا آمده است و در آن زمان حدود ۳ سال داشته است! ضمن این که ساکن کوفه بوده است نه مدینه.

اعمش به واسطه برخی قصه‌های هیئتی‌پسند در بین روضه‌سازها نامی آشنا است، بدون آن که از شخصیت تاریخی و نقش برجسته‌اش در حدیث اهل سنت کمترین اطلاعی داشته باشند.

اما چرا قصه‌سازها این تاریخ را برای وفات ام البنین جعل کرده‌اند؟ روشن است چون دقیقاً ۱۰ روز پس از شهادت حضرت زهرا س بنا بر یکی از اقوال مشهور است. در این تاریخ‌سازی‌ها رعایت عدد ۱۰ قبل و بعد یک تاریخ مشهورتر کاملاً رایج است.

#تقویم_الشیعه

@Bandani1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شماره ۱۳۸

جزئیات عجیب درباره چگونگی گریه کردن حضرت زینب سلام الله علیها درون خیمه

بدیهی است که چنین مطالبی تنها در صورتی قابلیت نقل دارد که خواص و محارمی که درون خیمه بودند نقل کنند یا ائمه معصومین ع از آن خبر دهند. از محققان و دانشمندانی که با تاریخ کربلا سر و کار دارند بپرسید آیا چنین چیزهایی در منابع قابل اعتنای تاریخ و حدیث نقل شده است؟!

@Bandani1
#آداب_مداحی

وقتی یک تاریخِ ولادت یا وفات جعل شود، لازمه‌اش هم این است که مادحین و سخنرانان، مطالبی را بگویند که در منابع نیست و ناچارند تولید محتوا کنند! لذا باب جعل و کذب و تحریف گشوده می‌شود

🎥 نمونه‌های کوچکی از این مسئله را مشاهده نمائید، که راحت و محکم بیان می‌شود و از محکمات مقتل و مصائب تلقّی می‌گردد!

@ashkvareh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#آداب_مداحی

🎥 تیر خلاص بر پیکر جامعه مدّاحی

تازه ده پانزده سال است که درگیر این است!

(چه لحنی .... چه محتوایی ...، بی نظیر است واقعا)

👈🏻 غیرت روی اهل بیت علیهم السّلام اگر در جای خودش خرج می‌شد، الان نباید شاهد این نوع فجایع روی منابر می‌بودیم! برخی منابر محلّ مسخره‌‌بازی و خودنمایی و کسب شهرت و پول شده! مؤمنین هم در خواب عمیق غفلت به سر می‌برند!

@ashkvareh
2024/09/30 09:34:27
Back to Top
HTML Embed Code: