Telegram Web Link
.
علامت های هشدار دهنده سرطان سینه ‌‌ .

🔹 دردها
‌‌🔹 تغیرات سایز
‌‌🔹 ترشح پستان
‌‌🔹 تغییر رنگ پستان ها
‌‌🔹 تغییر شکل پستان
‌‌🔹 تو رفتگی نوک سینه
‌‌🔹 توده ها و برآمدگی ها در پستانها
کدام غذاها در تابستان مسمومتان می‌کند؟

هوای گرم تابستان، مهمترین عامل تکثیر باکتریها در بسیاری از مواد غذایی و بروز مسمومیت است.

خربزه، سالاد ماکارونی، گوشت مرغ نیمه پخته و گوجه فرنگی خام نیز خطر ابتلا به مسمومیت‌های غذایی در تابستان را افزایش می‌دهند.
🔰 استرس و تروما ریسک فاکتورهای خطرناک برای آلزایمر

🌐تیم تحقیقاتی دریافتند که سطوح بالاتر تجربیات استرس زا در دوران کودکی با خطر بالاتر ابتلا به التهاب عصبی، در سنین بالاتر مرتبط است.

💠محققان استرس میانسالی و آسیب های دوران کودکی را با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و التهاب عصبی مرتبط دانستند.

با تجزیه و تحلیل 1290 داوطلب، محققان دریافتند که رویدادهای استرس زا زندگی، به ویژه در دوران میانسالی، با سطوح بالاتر پروتئین β-آمیلوئید، که در رشد آلزایمر حیاتی است، مرتبط است و استرس دوران کودکی با التهاب عصبی در اواخر زندگی نیز در ارتباط است.

این مطالعه همچنین اثرات جنسی خاص را نشان داد که استرس منجر به تجمع پروتئین آمیلوئید در مردان و آتروفی مغز در زنان می‌شود! این یافته‌ها تأثیر عمیق و بالقوه و متفاوت استرس را بر سلامت مغز نشان می‌دهد و بر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد نقش آن در بیماری‌های عصبی تاکید می‌کند.

تجربیات استرس زا در میانسالی یا در دوران کودکی ممکن است به ترتیب با خطر بالاتر ابتلا به بیماری آلزایمر و التهاب عصبی همراه باشد.

رویدادهای استرس زا زندگی آنهایی هستند که در آنها تهدیدهای خارجی عینی واکنش های رفتاری و روانی را بر ما فعال می کنند، مثلاً مرگ یکی از عزیزان، بیکاری یا بیماری.
شواهد زیادی نشان می دهد که استرس می تواند با افزایش خطر دمانس شناختی مرتبط باشد.

هدف از این تحقیق ارزیابی این بود که آیا تجمع رویدادهای استرس زا در زندگی می تواند بر ایجاد آسیب شناسی های مرتبط با آلزایمر در سنین بالاتر تأثیر بگذارد یا خیر؟

برای انجام این کار، تیم تحقیقاتی  1290 داوطلب از گروه ALFA در بارسلونا، که توسط بنیاد "la Caixa" نیز پشتیبانی می‌شد، مطالعه کردند، که همگی در زمان مطالعه از نظر شناختی آسیبی نداشتند، اما دارای سابقه خانوادگی مستقیم بیماری آلزایمر بودند.

شرکت کنندگان برای ارزیابی تعداد رویدادهای استرس زا در زندگی مصاحبه انجام دادند. تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) برای آزمایش بیومارکرهای مختلف مرتبط با بیماری آلزایمر انجام شد.

میانسالی به عنوان یک دوره آسیب پذیر

تجزیه و تحلیل‌های آماری نشان داد که تجمع رویدادهای استرس‌زا در دوران میانسالی با سطوح بالاتر پروتئین β-آمیلوئید (Aβ) که یک بازیگر کلیدی در ایجاد بیماری آلزایمر است، مرتبط است.

ما می دانیم که میانسالی دوره ای است که آسیب شناسی بیماری آلزایمر شروع به ایجاد می کند. النی پالپاتزیس، محقق ISGlobal و اولین نویسنده این مطالعه می‌گوید: ممکن است این سال‌ها دوره‌ای آسیب‌پذیر باشد که در آن تجربه استرس روانی ممکن است تأثیر طولانی‌مدتی بر سلامت مغز داشته باشد.

استرس دوران کودکی و التهاب عصبی

تیم تحقیقاتی همچنین دریافتند که سطوح بالاتر تجربیات استرس زا در دوران کودکی با خطر بالاتر ابتلا به التهاب عصبی در سنین بالاتر مرتبط است.

التهاب به عنوان یک پاسخ مولکولی کلیدی در بیماری های عصبی شناخته شده است و این نتایج مطابق با شواهد در حال ظهور است که نشان می دهد ترومای دوران کودکی با افزایش التهاب بزرگسالی مرتبط است.

تفاوت های جنسی بر تاثیر عوامل استرس زا

تجمع رویدادهای استرس زا در طول زندگی تنها در مردان با سطوح بالاتر پروتئین β-آمیلوئید (Aβ) مرتبط بود. با این حال، در زنان، محققان مشاهده کردند که تجربیات استرس زاتر در طول زندگی با حجم کمتری از ماده خاکستری مرتبط است، که به این معنی است که استرس ممکن است اثرات خاص جنسی داشته باشد.

  «نتایج ما نشان می دهد که مکانیسم هایی که از طریق آن عوامل استرس زای زندگی بر سلامت مغز در مردان و زنان تأثیر می گذارد متفاوت است: تجمع پروتئین آمیلوئید در مردان و آتروفی مغز در زنان».

اثرات قوی تر! در افراد دارای سابقه روانپزشکی

در نهایت، نویسندگان دریافتند که رویدادهای استرس‌زای زندگی در افراد دارای سابقه بیماری روانپزشکی با سطوح بالاتر پروتئین‌های Aβ و تاو، التهاب عصبی و با حجم ماده خاکستری کمتر مرتبط است، که نشان می‌دهد این جمعیت می‌توانند بیشتر مستعد اثرات زندگی پر استرس باشند. وقایع، به عنوان مثال، به دلیل اختلال در توانایی های مقابله با استرس که می تواند آنها را آسیب پذیرتر کند.

«مطالعه ما این ایده را تقویت می‌کند که استرس می‌تواند نقش مهمی در ایجاد بیماری آلزایمر داشته باشد و شواهد اولیه در مورد مکانیسم‌های پشت این اثر ارائه می‌کند، اما تحقیقات بیشتری برای تکرار و تأیید یافته‌های اولیه ما مورد نیاز است».
#چكيده_اى_از_كتاب

اگر دروغ درباره ى چگونگى احساس فرد در لحظه باشد معمولاً يك يا دو عامل را در بر ميگيرد: ١)احساس پنهان شده ٢)پوشش جعلى يا ماسك، ماسكها خود به دو دليل پديد ميآيند. اول بخاطر اينكه پنهان كردن احساس با يك حالت،آسانتر از پنهان كردن آن با يك چهره عارى از احساس و بى روح است.دوم،موقعيت برانگيزاننده ى دروغ،اغلب نه تنها مستلزم پنهان كارى(مثل اضطراب) بلكه جعل نيز هست(مانند ماسك شادمانى)

لبخند رايج ترين ماسك است چون در اكثر موقعيتهاى اجتماعى رفتار مثبتى است كه به آن نياز است،پنهان كردن هر احساس ناخوشايند نيز اينگونه است اما هر احساس ميتواند با ماسكى از احساسى ديگر پوشانده شود مثلاً براى ماسك نهادن بر ترس از خشم استفاده ميشود.

✍🏻#پل_اكمن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به این آرامش نگاه کن
زندگی قرار بوده انگار
که این باشد اما..........

خدایا!!
کمی آرامش وعشق ببار 🌊

@arameshdron🌿
صبح مثل معجزه میماند
   آغاز یک زندگیست دستهایت را بگشا
      خودت را به صبح پیوند بزن
   امروز را زیبابنگر چون بهترینی

@arameshdron🌿
خیز که امروز جهان آن ماست
جان و جهان ساقی و مهمان ماست ...


#مولانا

@arameshdron🎈
🌤 موضوع روز : چیزی که ممکنه هر روز اتفاق بیفته اما ازش بی خبریم ؛ دستکاری روانی!

کلماتی که روزانه به اطرافیانمون میگیم می تونن به روابط ما آسیب بزنن یا روابطمون رو بهم نزدیک تر کنن. متأسفانه گاهی اوقات افراد از این کلمات به درستی استفاده نمی کنن و ازشون برای دستکاری احساسات ما استفاده می کنن ( برای برانگیخته کردن یا سرکوب کردن احساسات مختلف در ما مثل ترحم،عصبانیت و ...)که به این روش، دستکاری روانشناختی یا روانی میگن. هر زمان که با کسی صحبت می‌کنین، با دقت گوش کنین تا ببینین منظورش چیزیه که واقعا داره میگه یا از تکنیک‌های دستکاری روانی برای تغییر احساسات شما استفاده می‌کنه!

@arameshdron🌿
چو لب به خنده گشاید 🥰
گشاده گردد دل❤️

#مولانا
#صبح‌بخیر ☀️

@arameshdron🎈
ما باید مایل باشیم زندگی را که برنامه ریزی کرده ایم رها کنیم تا زندگی در انتظار ما باشد.

جوزف کمپبل

@arameshdron🎈
چند یادآوری:

۱. اگر یه آدم خوب پیدا کردی دنبال یه آدم عالی نگرد.
۲. با آدم خسیس مسافرت نرو.
۳. با آدم شکاک ازدواج نکن.
۴. همیشه نیاز نیست حرف گوش بدی.
۵. غریبه رو با ضمیر مفرد صدا نکن.
۶. کسی حق نداره با ذکر «جنبه داشته باش» و به بهونه شوخی بهت توهین کنه.
۷. وقتی ازت تعریف می‌کنن، خودتو نکوب، فقط تشکر کن.
۸. اون محبتی که با التماس بهت می‌رسه، مفت نمیارزه، توجه و محبت رو گدایی نکن.
۹. به قیافه نیست، به اخلاقم نیست، معلوم نیست به چیه.
۱۰. رابطه‌ای که برای ادامه‌دار شدنش، مجبور بشی آرامشتو بفروشی، زندگیتو به فنا میده.

@arameshdron🎈
| چرا خارج شدن از "دایره‌ی راحتی" دشوار است؟ |

قدم برداشتن به خارج از دایره راحتی معمولا چالش برانگیز است. برای کاهش وزن و رژیم گرفتن باید تا حدودی از غذاهایی که دوست داریم صرف نظر کنیم، برای خروج از رابطه‌ای که مخرب است باید تحمل و توانایی تنها ماندن و دل کندن را داشته باشیم، اگر می‌خواهید کسب و کار جدیدی راه‌اندازی کنید باید قدرت تحمل شکست و مشکلات نادیده گرفته شدن را داشته باشید. ما معمولا از بسیاری از کارهایی که به نفع‌مان است خودداری می‌کنیم به این دلیل که رنج زیادی را باید متحمل شویم و از "دایره راحتی" خود خارج شویم.

اما برای خیلی از ما این یک واقعیت است: همانطور که رشد می‌کنیم و در شغل‌مان و در زندگی پیشرفت می‌کنیم گاهی اوقات با شرایطی خارج از دایره راحتی‌مان مواجه شده‌ایم که نیاز بوده سبک رفتارهایمان را مطابق با آن‌ها تغییر دهیم و این کار را انجام داده‌ایم. همانطور که مدیر عامل IBM جینی رومتی گفته: "رشد و راحتی را نمی‌توان همزمان کسب کرد!"

آبراهام مازلو روانشناس معروف و نظریه پرداز درمورد سلسله مراتب نیازهای انسان، نیز در همین زمینه گفته است که: "انسان در هرموقعیتی فقط دو گزینه پیش رو دارد، یا قدم به جلو بگذارد و رشد را تجربه کند یا قدم به عقب بردارد و امنیت را تجربه کند".
در ادامه ٥ چالش بزرگ در مسیر خروج از دایره راحتی را که فرا گرفته‌ام برای شما می‌گویم:

۱.اولین چالش "تایید دیگران" است.

معمولا وقتی خارج از منطقه‌ی امن رفتار می‌کنید حس"غیر طبیعی بودن" به ما دست می‌دهد. حالتی را تصور کنید که یک جوان کارآفرین می‌خواهد ایده‌اش را در یک جلسه به سرمایه گذاران که معمولا مسن و با تجربه هستند ارائه کند. احتمالا برای این مسئله "صدای خود را بلندتر می‌کند" تا حالت طبیعی بودن و تایید دیگران را بدست آورد.

۲.دومین چالش "شایستگی و صلاحیت " است.

گاهی اوقات ممکن است احساس کنید لیاقت ندارید و علاوه بر این عرضه‌ی کافی را ندارید! خواه صحبت کردن یا سخنرانی در یک گردهمایی باشد یا ارائه کردن یک ایده نزد شخص یا اشخاصی باشد و تمام این‌ها به وجود آورنده.ی حس "عدم لیاقت " است.

۳.سومین چالش "آزاردهنده بودن و سخت بودن انجام آن کار " است.

موقعی که می‌خواهید برای اولین‌بار خارج از منطقه‌ای امن عملی را انجام دهید معمولا احساس آزاردهنده بودن به شما دست می‌دهد.

برای مثال: یک شخص درونگرا موقعی که می‌خواهد ارتباطاتی ایجاد کند و حتی صحبت‌هایی کوتاه داشته باشد حس عمیق ترسناک بودن را تجربه خواهد کرد.

۴.چهارمین چالش "ترس از مورد پسند بودن" است.

ما نگران این هستیم که مردم این ورژن (نسخه) جدید از ما را دوست نداشته باشند چون خارج از دایره راحتی‌مان قدم برداشته‌ایم!

یک مثال شاخص در تحقیقات خودم مشاهده کرده‌ام این است که یک کارمند ناامید که به شدت با یک تردید مواجه شده شد که زندگی او را بهم زده بود، می‌خواست به شخصی ابراز علاقه کند اما بیم داشت که مبادا مورد پسند شخص مقابل قرار نگیرد.

۵. پنجمین چالش "بحث اخلاقی" است.

بعضی وقت ها مردم نگرانی‌هایی برحق در مورد رفتارهایی که انجام مى‌دهند دارند برای مثال موقعی که اخبار بدی یا مسئله حساسی را به شخصی می‌گویند یا تصمیم به اخراج یک کارمند می‌گیرند!

البته تعداد کمی از ما همه این پنج چالش را به صورت همزمان در مواقعی خارج از دایره راحتی‌مان رفتار می کنیم؛ تجربه می کنیم. اما حتی یکی از این مورد‌ها هم مى‌تواند کار را سخت کند. در ضمن اکثر آدم‌ها چنین تجاربی را داشته‌اند و مطمئناً در این زمینه تنها نیستید!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شایع ترین مشکل امروزه ما درد کتف و پشته/ این حرکتو انجام بدین و خودتونو راحت کنین
تراپیستم یه بار توی جلسات؛ حرفِ خیلی قشنگی زد:

همه‌ی مراجعینی که مثل تو استرس بالایی دارند یه ویژگی مشترک دارند،
میخوان به هر قیمتی شده آدم‌هایی که در حقشون بدی کردن رو متوجه کنن کارشون اشتباه بوده...

@arameshdron🌱
گر از یادم رود عالم تو از یادم نخواهی رفت ;
این نکات ژاپنی به آرتروز کمک می کند

شماره 1. مصرف منظم برنج کته مفاصل را به خوبی تمیز می کند. برنج دارای خاصیت «بیرون کشیدن» نمک هایی است که در مفاصل رسوب می کنند.

شماره 2. سالاد ترب سیاه و سبز (100 گرم در روز) را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مدت دوره 3 هفته می باشد.

شماره 3. 2 قاشق چایخوری سرکه سیب، دو قاشق غذاخوری عسل طبیعی را بردارید و در یک لیوان آب حل کنید. ده روز در روز دو لیوان می خوریم.

شماره 4. 5 برگ بو را به مدت پنج دقیقه در 280 میلی لیتر آب بجوشانید. نیم ساعت خنک کنید و یک قاشق غذاخوری آب گوشت را در یک لیوان آب حل کنید. پنج روز در ساعت یک لیوان مصرف می کنیم.

شماره 5. چای تهیه شده از جعفری و کرفس بنوشید. مدت دوره 12 روز می باشد.
2024/09/22 12:33:18
Back to Top
HTML Embed Code: