Telegram Web Link
📝 سفیر پیشین ایران در افغانستان: طالبان دنبال پاکسازی قومی است

ابوالفضل ظهره‌وند:

امروز می بینیم که تحولات افغانستان، تحولات پاکستان را هم در پی دارد و باز هم آمریکایی ها پشت آن هستند. برنامه آنها برای ژئوپلیتیک منطقه هم یک مسأله است.

اینکه میلیون ها افغانستانی تا امروز به ایران پناه آورده اند بیانگر این نظر است که آنها به خانه برادر خودشان آمده اند و این یک واقعیت است که ایران را به عنوان یک پناهگاه می دانند. اما جریان تکفیر و جریانی که توسط آمریکایی ها مدیریت می شود و بین افغانستانی ها حرکت می کنند، یک موضوع دیگر است.

وقتی در دوحه با طالبانی که عامل حمله به افغانستان بوده اند، یعنی دشمن خودش، به توافق می رسد و این ساختار سیاسی که نتیجه اراده جامعه جهانی بوده توسط آمریکایی ها فرو می ریزد و با 80 میلیارد دلار سلاح های انفرادی در اختیار طالبان قرار می دهند، جای سؤال می ماند.

طالبان باید تکلیفشان را روشن کنند. شما که نمی توانید غذای مردم را تأمین کنید چرا در کابل بر قدرت نشسته اید؟ افغانستان کشور ثروتمندی است. چه طور مس و لیتیوم آن را با جای دیگر قرارداد می بندید، ولی آب مردمی که در ایران می خورند را به آنها نمی دهید؟ اگر هر یک از پنج میلیون نفر افغانستانی در ایران یک متر مکعب در روز آب مصرف کند، در سال یک میلیارد و 800 میلیون متر مکعب آب می شود. بعد آب هیرمند را به روی ما قطع و هامون را خشک می کنید؟ بعد به کنسولگری ما در هرات حمله می کنید؟ ماهیت طالبان و جریان تکفیر را نشان می دهد که اساسا دنبال پاکسازی قومی است و در کنارش عناصر خطرناک را به داخل ایران می فرستند. لذا مسأله پناهجویی از سناریو کثیفی که آمریکا و ویلیام برنز رئیس سی.آی.ای دارد در منطقه طراحی می کند امری جداست و آنها پاکستان را هم دارند به هم می ریزند.

مسأله اصلی یک کار بسیار خبیثانه است که دارد انجام می شود؛ توطئه غرب است و مسئولیت آن را ویلیام برنز بر عهده گرفته و ما نباید اجازه بدهیم این بازی را با ما کنند.

طالبان کاملا بی تعهد هستند و کاری ندارند که مردمشان مُردند یا زنده ماندند.

@anjoman_iranban
گزارش منابع محلی از پیشروی نیروهای جمهوری آذربایجان در منطقه مارتاکرت در قره‌باغ کوهستانی، و نقض توافق آتش‌بس حکایت دارد.
طی هفته‌های اخیر، جمهوری آذربایجان در چندین نقطه پیشروی‌های تدریجی و پراکنده داشته که با مقاومت نیروهای صلح‌بانی روسیه مواجه نشده است.

@anjoman_iranban
آقای Ilya Ponomarev
نماینده ی اخراجی دومای روسیه در صفحه فیس بوک خود مدعی شد از ۵۱۰ خدمه مسکوا تنها ۵۸ نفر جان سالم به در بردند
ایشون همچنین این روز ها را برای پوتین روزهای پایانی یک دیکتاتور می داند و با این استدلال که هیچ دیکتاتوری پس از شکست زنده نمی ماند پایان ریاست جمهوری پوتین را مطرح کرده
ایشان پس از اخراج از دومای روسیه در سال ۲۰۱۶ در اوکراین ساکن بودند و در مقابل عملیات ویژه پوتین اسلحه به دست گرفتند.

@anjoman_iranban
كشور مافيايي

درآمد عجیب مافیای گل فروشان با سوءاستفاده از کودکان کار

شهردار منطقه ۱۹: مافیای گل‌فروشان در مسیر بهشت زهرا(س) شناسایی و برخورد با آنها در دستور کار قرار گرفته است.

از کودکان کار برای گل‌فروشی استفاده می‌کنند و روزانه مبلغ ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان را به آنها می‌دهند و این در حالی است که درآمد هر گل‌فروشی برای هر فرد بین یک و نیم تا دو میلیون تومان محاسبه شده است.

@anjoman_iranban
بنا بر گزارش ها، روسیه هواپیماهای بمب افکن اتمی خود را بر فراز اوکراین به پرواز در آورده است. وزارت دفاع روسیه هنوز هدف از این ماموریت را اعلام نکرده است.

@anjoman_iranban
📝«کلپتوکراسی» چیست؟
نوعی حکومت است که بر پایه ٔ غارت اموال عمومی و تاراج منابع ملی بنا شده است.

این نوع حکومت بیشتر در کشورهای توسعه نیافتهٔ دارای رژیمهای دیکتاتوری، سرزمین‌ هایی که مردمش از سطح آگاهی اندکی برخوردارند و به حقوق خود واقف نیستند و از بلوغ سیاسی و فرهنگی فاصله دارند و همچنین اقتصاد آنها دولتی است دیده میشود.
همسنگ فارسی این مفهوم، دزد سالاری است.
از مشکلات و آسیبهای کلپتوکراسی فساد از سطوح مدیریتی کلان به خُرد گسترش مییابد و در جامعه شایع میشود و هرکس که به منابعی دسترسی دارد، بسته به میزان نفوذ و توان و جایگاه خود، دست یغما و چپاول بدان مییازد، پدیده‌ای که خود تباهی جوامع و سقوط اخلاقیات آن را به دنبال خواهد داشت.
نابراین سطح و کیفیت زندگی و میزان برخورداری مردم به شدت رو به کاهش می‌نهد و رفاه و امنیت اجتماعی در سطح پایینی قرار میگیرد.
علاوه بر این به علت دست داشتن صاحبان اصلی قدرت در فسادها، اجازهٔ شفافیت در اقتصاد داده نمیشود تا به راحتی به سود جویی‌های خود بپردازند و نتیجهٔ این است که اقتصاد در این کشورها انحصاری، مریض، فاسد، غیرشفاف و ناایمن است./رضا شاه، روحت شاد

@anjoman_iranban
📝محبوبيت جمهوری اسلامی در ميان مردم عراق متمايل به صفر است

یدالله کریمی پور
مرکز مطالعات خاورمیانه مدرسه اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه لندن، در گزارشی آورده است که محبوبیت جمهوری اسلامی در میان مردم عراق متمایل به صفر شده است. ظاهرا دلیل چنین شکستی به خاطر"دخالت جمهوری اسلامی" در امور داخلی عراق از طریق حشدالشعبی و ایجاد فضای خشونت و ترور مخالفان، توسط این گروه شبه نطامی بوده است‌.

گویا از جمله همین رویکردها باعث رویگردانی عراقی ها از تداوم دوستی با جمهوری اسلامی شده است.
بر پایه این پژوهش میدانی، محبوبیت جمهوری اسلامی از 86% طی 2015 و در بحبوحه جنگ علیه داعش ، به حدود 1٪(2022) کاهش یافته است.

این‌در حالی است که جمهوری اسلامی برنده واقعی حملات آمریکا و داعش به عراق دانسته می شد.‌
@anjoman_iranban
📝مترسک رادیکالیسم جمهوری اسلامی برای اسرائیل منفعت دارد

✍️سعيد برزين
وجود یک رژیم رادیکال ولی ضعیف در ایران می‌تواند به نفع اسرائیل تفسیر شود. البته در این تردید نیست که اسرائیل علاقمند است که در ایران یک حکومت دوست و یا حداقل غیر متخاصم حاکم شود.

اما اگر امکان چنین چیزی وجود نداشته باشد و حکومت ایران ماهیتی ضد اسرائیلی دارد، بهترین فرمول وجود یک حکومت ضعیف ناتوان و در عین حال تندروی غیر منطقی در تهران است، وجود حکومتی اسلامی که به شکل یک مترسک رادیکال ولی مهار شده در چند زمینه در خدمت اسرائیل می‌باشد.

اول اینکه، وجود یک رژیم تندرو در تهران که کشورهای منطقه را مورد حمله قرار می‌دهد و درپی توسعه منطقه‌ای است می‌تواند تضاد تاریخی اعراب و اسرائیل را تبدیل به تضاد اعراب و ایران بکند. ایرانی که به شکل استراتژیک درگیر اعراب باشد توازن منطقه را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد.
هم اکنون این روند در حال شکل گیری است و تل‌اویو توانسته روابط قابل توجهی با عربستان، امارات و بحرین برقرار کند.

دوم اینکه، اسرائیل نیاز به زمان دارد که ساختمان شهرک‌های یهودی نشین را در کرانه باختری به اجرا درآورد و حضور اسرائیلی‌ها را در این منطقه تبدیل به یک واقعیت روی زمین کند. این برنامه که در نظر جهانی استمرار اشغالگری مناطق فلسطینی محسوب می‌شود نیاز به محیطی دارد که در آن توجه بین‌المللی مشغول یک مسله حیاتی‌تر و خطرناک‌تر باشد. فعالیت جمهوری اسلامی به عنوان یک تهدید منطقه‌ای، توجه جهانیان را به خود جلب می‌کند و برای اسرائیل فرصت فراهم می‌آورد.

سوم اینکه، پشتیبانی جمهوری اسلامی از گروه‌های تندروی فلسطینی، علی‌رغم هزینه‌ای که برای اسرائیل دارد، پروسه شکل‌گیری جامعه دمکراتیک فلسطینی را – که می‌تواند در سطحی عالی خواسته‌های مشروع فلسطینی‌ها را در یک چارچوب دمکراتیک و قانونی در برابر اسرائیل دنبال کند و به سرانجام برساند – زمینگیر می‌کند.

تسلط نیروهای غیر دمکراتیک و خود محور در صحنه داخلی فلسطین و رادیکالیسم منطقه‌ای موجب می‌شود که جامعه فلسطینی ناتوان بماند و قادر به یک معامله قدرتمند سیاسی با اسرائیل نباشد.

به خاطر عواملی که ذکر شد به نظر می‌رسد که وجود یک حکومت تندرو ولی بالنسبه ضعیف در ایران می‌تواند پشتیبان منافع اسرائیل در کسب اهداف داخلی و منطقه‌ای خود باشد.
@anjoman_iranban
به اوضاع امروز سوئد (اغتشاش های مسلمانان) و ایران نگاه کنید؛
مسلمان چه تابع باشد و چه حاکم، نتیجه یکی است: عقب ماندگی
امروز خطرناک‌تر از اسلام، نشناختنِ اسلام است.

@anjoman_iranban
📝فساد سیستماتیک یعنی این ...

میلاد علوی :آملی لاریجانی با وجود اثبات فساد معاونش، رئیس مجمع تشخیص ماند. شمخانی با وجود شائبه‌های جدی درباره فساد فرزندش، دبیر شورای عالی امنیت ملی ماند. قالیباف هم با وجود املاک نجومی، رئیس مجلس شد، رئیس هم می‌ماند؛ #فایل_صوتی_سپاه و #سیسمونی_گیت هم تاثیری در آن ندارد.

@anjoman_iranban
من بی‌ مایه که باشم که خریدار تو باشم
حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم

تو مگر سایه لطفی به سر وقت من آری
که من آن مایه ندارم که به مقدار تو باشم

خویشتن بر تو نبندم که من از خود نپسندم
که تو هرگز گل من باشی و من خار تو باشم

هرگز اندیشه نکردم که کمندت به من افتد
که من آن وقع ندارم که گرفتار تو باشم

هرگز اندر همه عالم نشناسم غم و شادی
مگر آن وقت که شادی خور و غمخوار تو باشم

گذر از دست رقیبان نتوان کرد به کویت
مگر آن وقت که در سایه زنهار تو باشم

گر خداوند تعالی به گناهیت بگیرد
گو بیامرز که من حامل اوزار تو باشم

مردمان عاشق گفتار من ای قبله خوبان
چون نباشند که من عاشق دیدار تو باشم

من چه شایسته آنم که تو را خوانم و دانم
مگرم هم تو ببخشی که سزاوار تو باشم

گر چه دانم که به وصلت نرسم بازنگردم
تا در این راه بمیرم که طلبکار تو باشم

نه در این عالم دنیا که در آن عالم عقبی
همچنان بر سر آنم که وفادار تو باشم


#روز_بزرگداشت_سعدی

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📝گریه‌ی اسماعیل یغمایی باستان شناسی که ۶۰سال سابقه دارد بر ویرانه‌های ارگان عیلامی!

این تخریب توسط جهاد سازندگی و وزارت نفت و سازمان آب و برق خوزستان و شهرداری اتفاق افتاده.
در این محوطه یافته‌های عیلامی نو و آغاز هخامنشی وجود داشت. / ناگینی

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صدای مسلمانان

کاری از یک بریتانیایی

@anjoman_iranban
روز جهانی زمین را به همه نگاهبانان آب و خاک و طبیعت ایران، کنشگران محیط زیست، محیط‌بانان، جنگل‌بانان و همه آنهایی که برای پایداری حیات در سرزمین باستانی ما می‌کوشند شادباش می‌گویم. باشد که ایران‌زمین از این گرداب بلا رها شود و دیگربار میهن ما سرسبز، و پر برگ و بار شود.

#EarthDay

@OfficialRezaPahlavi
سنجش_میزان_استقلال_اقتصادی_استان_های_ایران.pdf
583.1 KB
همواره این مسئله وجود داشته است که آیا استان ها می توانند استقلال اقتصادی داشته باشند یا اینکه آیا نظام بودجه ریزی فعلی به نفع استان های کشور است یا به ضرر آنها؟ توان اقتصادی استان ها برای اداره خود کافی است یا آنها نیازمند بودجه ها و پروژه های ملی برای پیشبرد اهداف خود هستند؟

@iranban_kord
@anjoman_iranban
📝یکدست شدن مسئولان نشان داد منشاء مشکل گرانی خود نظام است!

حال که همه مسئولان دقیقا همراه سیاستهای رهبری هستند چرا وضع بهتر نشده؟

تا دولت روحانی بود می گفتند عمده مشکل در مدیریت است نه تحریم الان که مدیریت یکدیست شده و هماهنگ با رهبریست مشکل در کجاست دقیقا؟

مشکل در خودِ نظام است که رفع فقر و بیکاری و تورم را توأم با تمرکز بر شعارهای سطحی ونامعقول می خواهد.

مشکل در سیاستهای کلی نظام است که متمرکز بر نابودی اسرائیل است بجای آبادی ایران.

پ.ن: بسیار زمانیست که میگوییم همه اینها سر و ته یک کرباس هستند و مشکل اصل نظام است، بسیار گفته ایم که قوانین فعلی منطبق بر سیاست های کلی نظام و به تایید رهبر رسیده است، مجلس و خبرگان و ریاست جمهوری آن دست چین هستند و...


@anjoman_iranban
پارلمان فنلاند رای به پیوستن این کشور به پیمان آتلاتنیک شمالی( ناتو ) داد.

@anjoman_iranban
📝تنش مرزی بین ایران و افغانستان؛ مرز اسلام‌قلعه بسته شد / دو طرف به حالت آماده‌باش درآمدند

یک منبع آگاه در هرات با تایید بسته شدن مرز اسلام‌قلعه از بروز تنش مرزی میان ایران و افغانستان خبر داد. به گفته شاهدان عینی این تنش پس از آن بروز کرد که نیرو‌های مرزی طالبان قصد ساخت یک جاده در منطقه مرزی دو کشور را داشتند که با مخالفت نیرو‌های مرزبانی ایران روبرو شدند.

توضیحات نماینده ویژه رئیسی درباره ماجرای امروز مرز ایران و افغانستان:
طالبان اقدام به جاده سازی درمحدوده مرز دوغارون و نقض مرز کرد که مرزبانی ایران مانع شد
@anjoman_iranban
2024/11/05 23:28:30
Back to Top
HTML Embed Code: