Telegram Web Link
تصویر پوتین جنایتکار با ۱۵۰۰ عکس جنگ در اوکراین

"پاشا کریچکو"، عکاس بلاروسی، پرتره پوتین را از ۱۵۰۰ عکس جنگی خلق کرد که وحشت، درد، رنج، مرگ، کودکان معلول، جنایات ضد بشریت و شرارت را به تصویر می‌کشد.

@anjoman_iranban
طالبان بیانیه داده که امیرالمومنین خواب دیده مردم افغانستان مکلف شدند ۲ ماه روزه بگیرند!

در ادامه گفته طالبان همان یک ماه را روزه می‌گیرند و فقط مردم باید دو ماه بگیرند!

تو ایران هم یبار یکی خواب دید امیرالمومنین اومده خوابش و گفته شیعه رو مذهب رسمی اعلام کنه که همون شروع بدبختی ما بود

@anjoman_iranban
امیرحسین_مرادی و علی_یونسی دانشجویان نخبه به ۱۶ سال زندان محکوم شدند. یکی از جرایم آنها افساد فی‌الارض است. یعنی آنها توسط حکومتی پاکیزه و صالح، به فساد و قتل و غارت و جنگ و خونریزی و تجاوز به مال و جان انسان‌ها متهم شده‌اند! کثافت محض پایان خبر است: رافت اسلامی شامل حالشان شده.


@anjoman_iranban
📝فرهاد قنبری
کجای دنیا

۱- کجای دنیا فوتبال و ورزش در اختیار دولت است و فلان سردار راهنمایی‌رانندگی را که تفاوت توپ و بادکنک را نمی داند را مدیرعامل باشگاه ورزشی می‌کنند؟

۲- کجای دنیا بانک‌ها در ید قدرت دولت است و سود بانکی را هرگونه که دلش می‌خواهد دستکاری کرده و زمینه‌ٔ فسادها و وام‌های هزاران میلیاردی را فراهم می‌کند؟

۳- کجای دنیا دولت سی‌و‌پنج هزار میلیارد تومان از جیب مردم برمی‌دارد و به مال‌باختگان مؤسسات قارچگون که با هزاران رانت برای جیب‌بری تأسیس شده بودند می‌پردازد؟

۴- کجای دنیا دولت ارز را در اختیار کامل خود داشته و با کم و زیاد کردن عرضه و تقاضای آن هزاران میلیارد به جیب می‌زند؟

۵- کجای دنیا دولت ارز چند قیمتی ایجاد کرده و با ارز چهار هزارو‌دویست تومانی زمینهٔ رانت هزاران میلیاردی برخی افراد خاص را فراهم می‌کند؟

۶- کجای دنیا دولت با دست‌کاری بورس عدهٔ کوچکی را دو‌ماهه به عرش رسانده و عده بسیاری را به خاک سیاه می‌نشاند؟

۷- کجای دنیا دولت برای قیمت نفت و بنزین تصمیم‌گیری می‌کند و یک‌شبه با سه برابر کردن قیمت بنزین باعث ایجاد اعتراض و آشوب شده و عده‌ای را به گلوله می‌بندد؟

۸- کجای دنیا برادر رئیس‌جمهور و داماد و دختر وزیر و نمایندهٔ مجلس و معاون قوه قضائیه و.. به جرم اختلاس‌های هزاران میلیاردی به زندان می افتند؟

۹- کجای دنیا تورم سالیانه بالای پنجاه درصد ثبت می‌شود؟

۱۰- کجای دنیا تولید خودرو در انحصار دولت است و با عرضهٔ قطره‌چکانی از رانت گستردهٔ آن منتفع شده و همان کالای بنجل خود را هم سالی چهار بار افزایش قیمت می‌دهد؟

۱۱- کجای دنیا بنیادی به نام مستضعفان دارد که ده‌ها ملک دولتی را در اختیار گرفته و به افراد صاحب نفوذ می‌بخشد؟

۱۲- کجای دنیا طی هشت سال متوسط درآمد ماهیانهٔ کارگر و معلم و بسیاری از اقشار دیگر از متوسط پانصد دلار به زیر دویست دلار کاهش پیدا می‌کند؟

۱۳- کجای دنیا دولت از طبقات پایین جامعه و کارمندان مالیات دقیق گرفته و مالیات سلبریتی‌ها و بسیاری از دلال‌ها و صاحبان ثروت و قدرت را می‌بخشد؟

۱۴- کجای دنیا مسئولان صبح تا شب علیه اروپا و آمریکا شعار داده می دهند و در عین حال فرزندانشان را برای تحصیل و تفریح راهی همان سرزمینها می کنند؟

۱۵- کجای دنیا چیزی به اسم رسانهٔ ملی وجود دارد که هزاران میلیارد تومان از بودجهٔ عمومی را برداشته و علیه منافع ملی و در راستای منافع شخصیِ اقلیتی بسیار کوچک برنامه می‌سازد؟

۱۶- کجای دنیا هر روز در فیفا هزاران پرونده مفتوح ورزشی دارد و باشگاههایش از رقایت های قاره ای و جهانی کنار گذاشته می شوند؟

۱۷- کجای دنیا مسئله به غایت پیش پاافتاده ای مانند برگزاری یک مسابقه فوتبال به یک بحران ملی تبدیل می شود.؟

۱۸- کجای دنیا برای ساخت یک فیلم چند دقیقه ای تا برگزاری یک کنسرت محلی باید از دولت اجازه گرفت؟

۱۹- کجای دنیا برای اجازه فعالیت یک مجری برنامه عامه پسند تلویزیونی باید رضایت نامه رئیس جمهور را داشت؟

۲۰- کجای دنیا با تغییر دولتها، رئیس و مسئول مهمترین دانشگاهها و نهادهای علمی کشور تغییر می کند؟

۲۱- کجای دنیا با درآمد یک ساله نمی توان دو متر خانه و زمین در شهر خود خرید؟

@anjoman_iranban
کمیته امنیت ملی پارلمان ایتالیا طی گزارشی در خصوص واردات انرژی از روسیه می‌نویسد:
ایران می‌تواند جایگزین خوب و شریکی پیشرو در تامین گاز مورد نیاز ایتالیا باشد. می‌توان از سابقه عالی روابط تجاری با این کشور استفاده کرد.

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که طالبان نیروهای مردمی حامی خود را به مرزهای ایران فرستاده است.

@anjoman_iranbab
شاه اسماعيل صفوی پدر معنوى متشیعان ایرانی و لواط با كودكان زيباروى در بدو ورود به تبريز
دكتر سيروس شمسيا نويسنده كتاب شاهد بازى در ادبيات فارسى در صفحه ٢١٧ اين كتاب در مورد شاه اسماعيل صفوى پدر معنوى شیعیان ایرانی نوشته است؛
ببينيد شاه اسماعیل صفوی که برای گروهی حکم رهبر طریقت و شریعت را داشته است تا چه اندازه دچار انحرافات جنسی و روحی بوده است: «هنگامی که دومین بار شاه اسماعیل صفوی به تبریز آمد کاری بس ننگین از او سر زد زیرا فرمان داد تا دوازده تن از زیباترین جوانان شهر را به کاخ هشت بهشت بردند و با ایشان عمل شنیع انجام داد و سپس آنان را به همین منظور به امرای خود داد.
جالب اينكه علامه محمد تقى مجلسى حشيشى و فرزندش علامه ملا باقر مجلسى كه شيعه امروزى حاصل جعليات آنهاست در دوران صفوی زندگى ميكردند و با اينكه شاهد اين اعمال در دربار بودند و بعنوان ملا باشى خدمت ميكردند، هيچگاه هيچ اعتراضى به لواط شاهان و درباريان صفويه نميكردند و سرگرم كنيزهاى رنگارنگ خود بودند.
افشاى لواط كارى شاهان صفوى آب در لانه مورچه سايبريها ريخته است./نقد اسلام

@anjoman_iranban
📝امام صادق: اعراب مسلمان با تجاوز به ایران حق خود را پس گرفتند!

برخلاف تصور عامه که تجاوز اعراب مسلمان به ایران را عملی بر خلاف آموزه‌های اصیل اسلامی می‌دانند، در روایات میخوانیم که امام صادق ضمن تأیید و تصدیق این حملات، به صراحت می‌گوید «چون مسلمانان در برخورداری از نعمات دنیوی مستحق‌ترند، پس تجاوز اعراب مسلمان به ایرانیان مصداق پس گرفتن حقشان بوده!»
#متن_عربی: وظلمهم كسرى وقيصر ومن كان دونهم من قبائل العرب والعجم بما كان في أيديهم مما كان المؤمنون أحق به منهم فقد قاتلوهم بإذن الله عز وجل لهم في ذلك
#ترجمه: كسرا و قيصر و ديگر مشركان عرب و عجم نيز به آنان (مؤمنان) ستم كردند؛ چون دنيا را كه مؤمنان براى استفاده از آن، سزاوارتر بودند، به دست گرفته بودند؛ و در نتيجه، مؤمنان با اجازۀ الهى (كه در اين آيه داده شده است) با آنان نيز نبرد كردند (و حق خود را بازگرداندند).
منبع: الكافي کلینی؛ جلد ۵ ، صفحه
۱۷ /نقد اسلام

@anjoman_iranban
روس ها، مجسمه لنین را در شهر اشغالی خرسون نصب کردند!

@anjoman_iranban
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📝 شاه خطاب به کارگران: تولید بیشتر و درآمد بیشتر با شما؛ کمک به مسکن و تأمین بازنشستگی و هزینه‌های زندگی با ما…

این ویدئوی قدیمی و تاریخی توسط علی حمید مستندساز در توئیتر وی عبارت «به مناسبت روز کارگر» منتشر شده است.

شاه فقید در سخنانی خطاب به کارگران ایران می‌گوید: «تولید بیشتر و درآمد بیشتر با شما؛ ولی کمک به تهیه مسکن، چه سازمانی و چه شخصی برای دوره‌های بازنشستگی شما از مطالبی هست که حتما همیشه مورد توجه ما بوده و خواهد بود [کف زدن حاضران و شعار جاویدشاه] چندین چیز هزینه زندگی را تثبیت می‌کند. از همه مهم‌تر خانه است و کرایه خانه که به آن اشاره کردیم. دوم، لوازم جاری زندگیست که این به میل هر دکانی هر روز قیمت‌ها نوسان پیدا نکنه و یک فامیل ایرانی، حالا صحبت از کارگر می‌کنیم، این حساب زندگیش روشن باشه؛ مخارج اصلی مخارج کرایه خانه است و تهیه مایحتاج زندگانی؛ به همدیگر تبریک بگویید که در مملکتی زندگی می‌کنید که هم شما قدر آن را می‌دانید و هم آن مملکت قدر شما را [کف زدن حاضران و شعار جاویدشاه]»/کیهان لندن

@anjoman_iranban
❇️ مروری بر تاریخنگاری و خوانش تاریخی
1⃣ بخش نخست
تاریخ دانشی ذاتا ایدئولوژیک است که از زمانی که انسان خط و نوشتار را آغاز کرد و به ثبت وقایع روی آورد و وارد دوره تاریخی زندگی خود شد، همواره نقشه راه آینده بشر بوده است. درواقع تاریخ دانشی است که تحولات و وقایع و کیفیت و سبک زندگی بشر گذشته را بررسی و برای ما بازسازی می‏کند.
دانش میان‏رشته‎ای تاریخ به دو بخش تقسیم می‎شود که یک بخش تاریخ‎نگاریست و بخش دیگر تاریخ‎پژوهی است. انسان از زمان آغاز نوشتن به وقایع نگاری روی آورد و این وقایع‏نگاری که درواقع ثبت رویدادها بود، با ظهور پدر تاریخ یعنی هرودُتوس هالیکارناسی به تاریخ‏نگاری تبدیل شد.
یعنی از این زمان، مورخان، وقایع‎نامه‏ها و رویدادنامه‎ها و روایات گذشته و زمان خود را جمع‎آوری نموده و مکتوب می‏کردند و درواقع مجموعه‏ای از وقایع و روایات را به ما می‎رسانده‎اند.
آنان روایات مختلف را جمع‎آوری می‏کردند و بعضا همه روایات را ارائه می‏کردند و بعضا هم بنا به تشخیص خود یکی از روایات را ارائه می‏کردند. برای نمونه موسس خورناتسی (موسی خورنی) مورخ ارمنی سده پنچم میلادی در فصل افسانه‏های پارسی کتاب خود زمانی که می‏خواهد تاریخ اساطیری ارمنستان پیشامسیحی را آغاز کند، می‎گوید از منابع مختلف سریانی مانند مارآباس کاتینا و یونانی مانند دیودور سیسیلی استفاده کرده و همچنین در اساطیر می‏گوید که از این اساطیر و به قول خودش یاوه‏ها در متون کتاب‎ها و متون پارسی بسیار است اما آن یاوه‏های کفار را شایسته نقل در کتاب خود ندانسته است. (تازه موسی خورنی از منصف ترین مورخان ارمنی است!)
عموم مورخان عصر پیشامدرن سعی داشتند جنگ ها و وقایع سیاسی و زندگی اشخاص مهم را روایت کنند، بنابراین بسیاری از اطلاعات زندگی مردمان گذشته مفغول مانده و باید آنان را به واسطه علوم دیگری نظیر جغرافیا و ادبیات و باستان شناسی و جامعه شناسی و روانشناسی و... از هرآنچه که از گذشته باقی مانده، با حدس و گمان و آزمون و خطا بیرون کشید.
⛔️ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که مورخان گذشته، آنچه که از نظر خودشان اهمیت بیشتری داشته را روایت می‏کرده‏اند و این مسئولیت تاریخ‏پژوه است که که بتواند از میان گفته‏های مورخان مختلف با سرنخ‏هایی که به دستش می‏رسد، نزدیک ترین روایت به واقعیت را بیرون کشیده و آن را بازسازی کند.

اینجاست که پای تاریخ پژوهی به میان می‏آید و تاریخ پژوهی نیز دانشی است که تاریخ را بنابه اهداف و خواسته شخصی یا سازمانی پژوهشگر بازساخته یا واساخاته یا برساخته می‎کند.
❇️ نخستین آثار تاریخ پژوهی مدرن در منطقه ما توسط مستشرقین غربی صورت می‎گرفت که تاریخ را نه آکادمیک، بلکه به واسطه علاقه شخصی به کتاب مقدس می‏آموختند. آنان به ایران و عثمانی و عربستان می‎آمدند تا سرزمین‏های یاد شده در کتاب مقدس را پیدا کنند و تمام بنیان تاریخ‎پژوهی ایشان مبتنی بر کتاب مقدس بود. آنان نام هر شخص و قوم و شهری را می‏دیدند، به موارد یاد شده در کتاب مقدس ربط می‏دادند و از نظر ایشان تبارشناسی انسان‏ها بر همان اساس کتاب مقدس بود. لذا مردم را به سامی و حامی و یافثی تفسیم می‏کردند. وقتی هم که به مردمان امروزی می‎رسیدند بدون در نظر گرفتن این نکته که مفاهیم هویتی متغیر هستند و قبایلی که امروز وجود دارند، عموما در همین چند سده پیش شکل گرفته‏اند، برای آنان تاریخ باستانی ساخته و ایشان را بازمانده مستقیم مردمان باستانی جلوه دادند.
❇️ از اواخر قرن نوزدهم نیز پای تاریخنگاری مارکسیستی به میان آمد که تاریخ را بر اساس شیوه تولید بررسی می‏کرد و ساختاری را ایجاد کرده بود و همه چیز را به داخل این ساختار برده و طبق معیارهای خود تفسیر می‏کرد تا به نتیجه دلخواه برسد.
@anjoman_iranban
انجمن ایران‌بان
❇️ مروری بر تاریخنگاری و خوانش تاریخی 1⃣ بخش نخست تاریخ دانشی ذاتا ایدئولوژیک است که از زمانی که انسان خط و نوشتار را آغاز کرد و به ثبت وقایع روی آورد و وارد دوره تاریخی زندگی خود شد، همواره نقشه راه آینده بشر بوده است. درواقع تاریخ دانشی است که تحولات و وقایع…
2️⃣ بخش دوم
در بازسازی که گونه علمی کار است، پژوهشگر سعی می‎کند با استفاده از علوم دیگری نظیر جامعه شناسی و روانشناسی و باستان شناسی و جغرافیا و... نزدیک ترین روایت به واقعه را بازسازی کند.
اما در نوع دوم یعنی واساخت با مصادره به مطلوب روایت واقعه با استانداردهای امروزی مواجه هستیم که اصولا در میان چپ‏ها و مذهبیون و ملی‏گرایان کشورها رایج است و در روایت دولت‏ها از تاریخشان بسیار مشهود است.

در این نوع، پژوهشگر سعی می‏کند وقایع و روایات را آنچنان تفسیر کند که به نتیجه از پیش تهیه شده او برسد. درواقع ایشان نتیجه و هدف را از پیش مشخص کرده‎اند و مطالعه و پژوهش به هدف اثبات آن نتیجه است. برای نمونه:
1️⃣ فرم دیگری که از این نوع تاریخ‏ پژوهی وجود دارد، استناد به فکت جعلی خودساخته برای تخریب یک روایت یا پدیده است. در این حالت، نویسنده با گول زدن خود و مخاطب جعلی را انجام داده و سپس بر اساس همان جعل شروع به نوشتن و نتیجه‏ گیری می‏کند. برای نمونه، زمانی تصویر تابلوئی را دستکاری و جعل کردند و با استناد به متن جعلی تابلو که نوشته بود (ورود ایرانی و سگ ممنوع) مدعی می‏شدند که در زمان پهلوی، مستشاران آمریکایی ایرانی و سگ را یکی می‏پنداشتند و طبق کاپیتولاسیون، اگر سگ آمریکایی شما را گاز می‏گرفت حق اعتراض نداشتید!
2️⃣ یا مثلا صادق خلخالی، در کتاب خود با خوانش غلط عبارت (راهزنی) و تبدیل آن به (راهِ زَنی) به هدف تخریب کورش هخامنشی، مدعی شد که کورش بزرگ نه صرفا همجنسگرا، بلکه مفعول بوده است و از این راه گذران زندگی می‎کرده است.
3️⃣ نمونه دیگر این موضوع استناد پانترک‏ها به محمدبن جریر طبری باری ترک نشان دادن آذربایجان بود که ایشان تصویر متن عربی تاریخ طبری را با علم به ضعف عوام در خواندن متن عربی منتشر کرده بودند که در آن نوشته بود، خلافت اموی سپاهی را برای دفع حملات ترکان، به آذربایجان فرستاده بود. درحالی که هرکس با تاریخ اموی آشنایی داشته باشد، می‏داند که امویان در قفقاز درگیری‏های زیادی با ترکان خزر داشتند و خزران به جنوب حمله می‏کردند و یکبار تا همدان آمدند و اعراب نیز به شمال حمله می‏کردند و یکبار مروان بن محمد تا اوکراین امروزی ایشان را تعقیب کرد!

بنابراین، برای تاریخ‏پژوهی، باید دارای درک مشخص و درستی از محیط جغرافیایی و اجتماعی فضای مورد نظر باشیم تا بدانیم بتوانیم خوانش درستی از متن داشته باشیم که به این درک شمترک از محیط جغرافیایی و اجتماعی، درک تاریخی گفته می‎شود.
همچنین تاریخ‏پژوه باید تفاوت منبع و ماخذ را بداند و کارایی هرکدام را بشناسد و متوجه باشد که هرکدام در چه محیطی و توسط چه کسی و در چه زمانی نوشته شده است و فضای فکری زمان و مکان نویسنده چگونه بوده است و درواقع جریان‏های فکری گذشته را بشناسد.
1️⃣ برای نمونه، سر هنری راولینسون، مترجم کتیبه بیستون، کلهرهای کرمانشاه را آشوری و اهل شهر کالحو یکی از شهرهای آشور باستان معرفی می‏کند و تنها استناد او به تلفظ نام ایشان است. راولینسون نمی‏داند که ایل کلهر در دوره صفوی شکل گرفته است. همو درخصوص گوران‏های کرمانشاه نیز ایشان را یهودی تبار معرفی می‏کند و تنها استناد او به تقدس شخصی به نام داوود در میان اهل حق است و یحتمل او این داوود را با داوود پیامبر یهود اشتباه گرفته است.
2️⃣ همچنین والترهینتس عتیقه ‏جو و جاسوس آلمانی در کتاب دنیای گمشده عیلام، با این استناد که اعراب خوزستان عرب هستند و فارس های خوزستان هم پارسی و آریایی، مدعی می‎شود که لرها بازماندگان ایلامیان هستند و اصلا نمی‏داند که نهایت قدمت نام لر هزار سال است و دولت عیلام هم در قرن هفتم پیش از میلاد نابود شده است. یعنی عیلامیان دو هزار سال ناپدید و گم و گور بودند و ناگهان دوباره با نام لر پیدایشان شد؟
قاعدتا پژوهشگری که درک تاریخی داشته باشد و نویسنده را بشناسد، می‏داند که نباید از یک افسر نظامی انگلستان یا یک جاسوس نظامی آلمان انتظار سخن موثق و تخصصی نداشته باشد.

@anjoman_iranban
📝 شاهزاده رضا پهلوی: خوزستان ملت ایران را کنار خود دارد

«ما با هم بر ستمگران پیروز می‌شویم و ایرانمان را آزاد می‌کنیم»

شاهزاده رضا پهلوی در واکنش به وضعیت خوزستان و اعتراض‌ها نوشت: «خوزستان آب ندارد، نان ندارد، هوا ندارد، اینترنت ندارد، اما ملت ایران را در کنار خود دارد.»

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه این توییت نوشت: «ما با هم بر ستمگران پیروز می‌شویم و ایران‌مان را آزاد می‌کنیم.»


@anjoman_iranban
هم‌میهنان و جوانان دلیر، در خوزستان، لرستان، و چهارمحال و بختیاری

اعتراضات این روزهای شما را از نزدیک دنبال می‌کنم و می‌بینم که با وجود سرکوب شدید و قطعی اینترنت، چگونه متحد و دلاورانه خیابانها را از سرکوبگران باز پس گرفته‌اید.

این شجاعت شما سزاوار همراهی دیگر هم‌میهنان در سراسر ایران است. می‌دانم که صبر اکثریت ملت ایران به سر آمده و به زودی خیابان‌های سراسر کشور لبریز از جمعیت معترض می‌شود.

همانطور که همواره گفته‌ام، قدرت ما در این است که بی‌شماریم و از سرکوبگران نیرومندتر.

در اعتراضات‌تان، با قدرت از نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی بخواهید سلاح‌شان را زمین بگذارند و پرونده‌شان را بیش از این سنگین نکنند.

آنها باید بدانند که ایران آینده برای همه کسانی که امروز در کنار ملت باشند، جا دارد. و البته جنایتکاران باید پاسخگو جنایات امروزشان باشند.

ما می‌خواهیم ایران آینده را با هم بسازیم و ثروت ایران را صرف بازسازی دوباره آن کنیم.

آن سرزمین حاصلخیز و زرخیر آنقدر ثروتمند است که هیچ استان و شهر و روستای محرومی نداشته باشد و سفره هیچ ایرانی خالی نباشد.

دیر نیست روزی که با هم آزادی ایران‌مان را جشن می‌گیریم.

رضا پهلوی

@OfficialRezaPahlavi
نوشتاری_درمورد_مصطفی_کمال_آتاترک_و_رابطه_آن_پانترکیسم_و_پان_تورانیسم.pdf
742.7 KB
پانترکیسم در واقع خواسته ای است که نخستین بار توسط مسلمانان روسیه پدید آمد و ریشه ای مذهبی دارد و امروزه نیز در پیوندی دائمی با اسلام و دین است چه در ترکیه و چه در ایران، برای مثال همانند ایران که مسلمانان و پان ها پیوندی عمیق دارند، در ترکیه نیز احزاب اسلام گرا با احزاب داری گرایشات پانترکیستی بر علیه کمالیست ها متحد می شوند، مانند ائتلاف AKP و MHP، برای شناخت بیشتر این ها نیاز به وارسی بیشتری بود که در این گفتار به آن پرداخته ایم.

@anjoman_iranban
امشب اینترنت در شهرکرد قطع شده است و سرکوب خشن تر. به یاد آبان ۹۸ که قطعی اینترنت موجب سرکوب وحشیانه شد و بی صدا مانده بودیم؛ امشب صدای شهرکرد باشیم.

#خامنه‌ای_و_یاران_غارتگران‌ایران
#نه_به_محدود_سازی_اینترنت
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#آبان۹۸
#تنها_راه_رهایی_بازگشت_پادشاهی
#جاوید_شاه
#شاهزاده_رضا_پهلوی
#تجمع

@anjoman_iranban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیامی به هم‌میهنان شجاع و فداکارم در چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد، و همین‌طور دیگر هم‌میهنان در سراسر ایران

#ایران_متحد
#اعتراضات_سراسری

@OfficialRezaPahlavi
حزب‌الله و کل نمایندگان وابسته به مقاومت در انتخابات اخیر لبنان فقط حدود ۳۰۰هزار رای به خود اختصاص داده اند، در واقع هر حزبی بیشتر به جمهوری اسلامی فحش داد آرای بیشتری کسب کرد.
#عمق_استراتژیک

@anjoman_iranban
📝 چرا مردم در خیابان ها خاندان پهلوی را حمایت می کنند؟

واقعیت ایران امروز این است که ایرانیان چون به تاریخ معاصر خود می‌نگرند، ایران دوران پهلوی را چونان پردیسی خوش و خرم می‌بینند که در میانه تباهی قجر و جهنم جمهوری اسلامی چشم آنان را می‌نوازد. عامه مردم که بر عقل سلیم تکیه دارند و همچون روشنفکران گرفتار ایدئولوژی‌های پنهان‌کننده واقعیت نیستند، طبیعتا از این مشاهده نتیجه‌ای بدیهی می‌گیرند. چهار دهه پس از جمهوری اسلامی، ایرانیان نه آزادترند، نه برخوردارتر، نه محترم‌تر، نه امن‌تر، نه قدرتمندتر و نه مستقل‌تر.

ایرانیان در سیمای ایران عصر پهلوی تنها یک تجربه تاریخی نمی‌بینند، بلکه نقشه‌راه پس گرفتن ایران و دوباره ساختن آن را هم می‌بینند. هر انسان عاقلی درمی‌یابد که تفاوت شگرف ایران عصر پهلوی با قبل و بعد آن نمی‌تواند تصادفی باشد. در اندیشه و منش نخبگان عصر پهلوی که ایران را با رهبری رضا شاه و محمدرضا شاه ساختند، چند اصل راهنما می‌توان دید: ایران‌گرایی، توسعه‌گرایی، واقع‌گرایی، آزادی‌گستری و حاکمیت قانون.

نخبگان عصر پهلوی فرزندان راستین عصر مشروطه بودند. تجربه پهلوی در واقع واکنش نخبگان ایران به بحران اندیشه مشروطه‌خواهی در انتهای دوره قجر در برخورد با مسائل ایران بود. در انتهای عصر قجر، ایران در آستانه تجزیه بود و بحران‌های اقتصادی-سیاسی خارج از کنترل شده بودند. ناگزیر، نخبگان ایرانی با توجه به شرایط خاص ایران، به بازاندیشی در مسئله مشروطه‌خواهی و بومی کردن آن پرداختند. به این معنا، منش و روش نخبگان عصر پهلوی تجربه‌ای اصیل و ایرانی در اندیشه و عمل سیاسی در ایران بود.

پهلوی‌ها ایران‌گرا بودند. ایران مرکز توجه شاهان پهلوی و نخبگان آن عصر بود. هدف آن‌ها بهبود وضع ایرانیان و بازگرداندن عظمت ایران بود؛ اما اندیشه پنجاه‌وهفتی ارتجاع سرخ و سیاه، ائتلاف شوم اسلام‌گرایان، مارکسیست‌ها و تجزیه‌طلبان یا اساسا به ایران التفاتی نداشت و ندارد یا ایران را سکوی پرشی برای خدمت به جنبشی فراایرانی می‌دید و می‌بیند، یا دشمن ایران و در پی پاره‌پاره کردن آن بود و هست.

پهلوی‌ها توسعه‌گرا بودند. ایران را به‌سرعت ساختند. زمانی که ایران را ترک کردند، تولید سرانه ناخالص داخلی ایران از تولید سرانه ناخالص داخلی ترکیه و کره جنوبی نه‌تنها بالاتر بود بلکه با سرعت بیشتری هم در حال رشد بود. چهار دهه بعد از استیلای اسلام‌گرایان، تولید سرانه ناخالص داخلی ایران به قیمت ثابت همچنان از پیش از انقلاب پایین‌تر است. چنته مارکسیست‌ها حتی از اسلام‌گرایان نیز خالی‌تر است و هر جا به قدرت رسیده‌اند، فقر و بدبختی را توزیع کرده‌اند. تجزیه‌طلبان نیز جنگ داخلی و ویرانی را وعده می‌دهند نه توسعه و رفاه را.

پهلوی‌ها واقع‌گرا بودند و جهان را می‌شناختند؛ به محدودیت‌ توان داخلی و بین‌المللی ایران واقف بودند و بر اساس آن برنامه‌ریزی می‌کردند؛ اما پنجاه‌وهفتی‌ها گرفتار مالیخولیا بودند و هستند. یکی به دنبال انترناسیونالیسم پرولتری و مبارزه با امپریالیسم جهانی بود و دیگری به دنبال هلال شیعی و مبارزه با استکبار جهانی و فراهم کردن مقدمات ظهور. آن یکی هم در کشوری چون ایران که به دنبال قطعه‌قطعه کردن کشور و درست کردن کشورک‌ها بر اساس خلوص نژادی است.

ایران عصر پهلوی در زمینه آزادی‌ها در تاریخ ایران بی‌نظیر بود. آزادی‌های زنان، آزادی‌های مذهبی، آزادی‌های جوانان، آزادی‌های اقتصادی و آزادی‌های اجتماعی در طول تاریخ ایران نظیر نداشت و از نظر سیاسی نیز ایرانیان عصر پهلوی از قبل و بعد خود آزادتر بودند.

@anjoman_iranban
2024/09/30 21:34:51
Back to Top
HTML Embed Code: