Telegram Web Link
❇️صنایع اصفهان، پیشگام در مقابله با کم آبی

🔸برای مقابله با کم‌آبی و استفاده بهینه از آب، پروژه استفاده از پساب در صنعت با تعامل سازنده شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و آب و فاضلاب استان و با مشارکت صنایع، به‌ویژه فولاد مبارکه اصفهان، آغاز شده است.

اما باید دید این پروژه تا چه حد می‌تواند در کاهش مصرف آب در صنایع تاثیرگذار باشد؟

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation
📸 شابج یا راتون در روستای مرمکده

🔺به گزارش پایگاه خبری لاهیجان، شابج یا راتون یک محصول با ارزش و کم رنج است که از باقیمانده خوشه های برنج حاصل می شود.
این محصول دارای مزیت های فراوانی است هم از لحاظ غذایی و هم از لحاظ اقتصادی.
ارزش غذایی آن تفاوت چندانی با محصول اصلی و اولیه برنج ندارد. این زراعت یکی از راه های موثر در افزایش درآمد کشاورزان بوده و نوعی صرفه جویی در مصرف منابع و آب نیز به حساب می آید.🔻

منبع: کانال خبری لاهیجان

وبسایت سازگاری با کم آبی:
🌐waterhouse.ir/wsa

@WaterAdaptation
❇️تولید آب آشامیدنی با استفاده از پنل های خورشیدی

🔸پنل خورشیدی خاصی که هیدروپنل نام دارد، درکنار تولید برق، می‌تواند از طریق مایع‌سازی بخار آب در هوا، آب آشامیدنی هم تولید کند.

🔸این سیستم پنل خورشیدی که Source نام دارد، توسط استارت‌آپی به نام Zero Mass Water با هدف «مردمی کردن آب آشامیدنی» توسعه یافته است و بخار آب موجود در هوا را به آب تمیز و قابل شرب تبدیل می‌کند.

👈بیشتر بخوانید👉

#خبر

@WaterAdaptation
❇️راهکار عبور از خشکسالی در استان بوشهر

🔸مدیر محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه‌ای بوشهر استقرار برنامه جامع سازگاری با کم آبی استان و مدیریت منابع آب نامتعارف را راهکار عبور از شرایط فعلی دانست.

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation
❇️کشت زعفران مناسب برای مناطق کوهستانی و خشک گیلان

🔸«تیمور امینی» تولیدکننده نمونه زعفران از تجربه خود درباره کشت زعفران می‌گوید.

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation
Forwarded from WaterStore
📙 #کتاب

🔹محاسبه و ارزیابی رد پای آب

📚ناشر: انتشارات دانشگاه تهران
📝مترجمین: دکتر علی سلاجقه، دکتر کاوه مدنی لاریجانی

#سفارش_آنلاین در وبسایت خانه آب ایران

👇👇

https://bit.ly/33wWMJR

Join 👉 @WaterStore 🛍
Forwarded from Water Online
❇️اهمیت آب در ایران باستان از زبان «تورج دریایی»

🔸دکتر تورج دریایی، استاد دانشگاه کالیفرنیا در ارواین درباره اهمیت آب در ایران باستان، قوانین استفاده از قنات در دوران ساسانی و دیگر مسائل مرتبط توضیح می‌دهد.

👈ببینید👉

#ویدئو

Join👉 @WaterOnline💧
Forwarded from WaterStore
📙 #کتاب

🔹استحصال آب برای کشاورزی در مناطق خشک

📚ناشر: انتشارات دانشگاه تهران
🖌مؤلفین: طیب اویس، دیتر پرینز، احمد هاشم
📝مترجمین: دکتر محمد ابراهیم بنی حبیب، مهندس مژگان اسعدی مهربانی، مهندس مارینا عزتی امینی

#سفارش_آنلاین در وبسایت خانه آب ایران

👇👇

https://bit.ly/36TIHIE

Join 👉 @WaterStore 🛍
آب مایه حیات، نه جاروی حیاط

#آب_جارو_نیست

@WaterAdaptation
❇️تصویب برنامه‌های سازگاری با کم آبی استان خراسان رضوی

🔸«بنفشه زهرایی» مدیرکل دفتر مديريت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو گفت:

🔸برنامه‌های سازگاری با کم آبی استان خراسان رضوی پس از دو سال همکاری بین نهادها و ذی‌نفعان آب در استان خراسان رضوی و ۱۰ ماه بررسی و اصلاح توسط دستگاه‌های عضو کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی، در سیزدهمین جلسه کارگروه در هجدهم آبان‌ماه مصوب شد.

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation
وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیئت دولت:
7500 کیلومتر رودخانه در اولویت لایروبی و آزادسازی/ تمرکز کشت برنج در استان‌های شمالی تا سه سال آینده/ درس‌های سیلاب گذشته دقیقا مورد توجه است

🔸وزیر نیرو گفت: براساس مصوبه کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده است ظرف سه سال آینده با اتخاذ تدابیر لازم کشت برنج تنها در استان‌های شمالی صورت بگیرد.

منبع: نیروآنلاین

#خبر

@WaterAdaptation
❇️شیوه تشویقی استفاده از فناوری‌های کاهنده مصرف آب مشخص شد

🔸دستورالعمل اجرایی «کمیته مدیریت مصرف آب شرب» برای توسعه اقدام های بهینه‌سازی مصرف آب در بخش آب شرب و در چارچوب حمایت از فناوری‌های کاهنده مصرف آب همراه با ایجاد شیوه انگیزشی برای ترغیب آحاد جامعه به استفاده از فناوری‌های روز کاهنده‌ مصرف ابلاغ شد.

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️انیمیشن نحوه تشکیل منابع آب زیر زمینی

🔸آمارها نشان می دهد تا سال ۲۰۵۰ میلادی نزدیک به ۵۵ درصد نیازهای آبی بشر از منابع آب زیرزمینی استحصال می‌شود و اگر به همین صورت ادامه یابد، ۷۰ درصد کشورهای جهان به نوعی با تنش آبی روبرو می‌شوند.

👈بیشتر بخوانید👉

@WaterAdaptation
❇️آبیاری هوشمند در فضای سبز فولاد آلیاژی ایران

🔸آبیاری یکی از مهم‌ترین پارامترها در رشد و نمو گیاهان است و هرچه این پارامتر دقیق‌تر و به ‌موقع‌تر انجام شود، باردهی و رشد مناسب‌تر خواهد بود. عدم وجود یک سیستم جامع کنترلی برای تنظیم دقیق آبیاری یکی از کمبودهایی است که در این زمینه وجود دارد. لذا آنچه که از یک سیستم هوشمند آبیاری نسبت به روش‌های سنتی انتظار می‌رود، کاهش مصرف آب بدون خسارت به گياه است. هدف از اجرای سیستم آبیاری هوشمند، افزایش راندمان آبیاری و افزایش بهره‌وری آب، خاک و گیاه است. از این‌رو سیستمی هوشمند با نام C800 طراحی و اجرا شد که علاوه بر مصرف آب در هزینه‌های برق، نیروی انسانی و زمان نیزصرفه‌جویی می‌کند. این طرح در سطحی معادل ۳۶۰ مترمربع نصب و با پايش يک سال آبياری (سال ۱۳۹۶) و مقايسه آن با مدت مشابه، حدود ۵٫۲۶ درصد كاهش مصرف در پی داشت و در نهایت پيشنهاد استفاده از سیستم یکپارچه كه می‌تواند كاهش قابل توجه‌تری در مصرف آب داشته باشد، ارائه شد.

👈بیشتر بخوانید👉

@WaterAdaptation
❇️صرفه جویی در مصرف آب با طراحی نوآورانه در نمای ساختمان

🔸در پاسخ به کمبود شدید آب که به تازگی در شهر کیپ تاون مورد توجه قرار گرفته است، «شکیرا جاسات» طراح متولد آفریقای جنوبی، یک پنل نمای ساختمان به منظور برداشت رواناب از آب باران و رطوبت از جو به نام آکوآتکتور (Aquatecture) را توسعه داده است.

👈بیشتر بخوانید👉

@WaterAdaptation
❇️راهی به جز کشت گلخانه‌ای نداریم

🔸رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارتخانه جهادکشاورزی برای مقابله با کم‌آبی و فائق آمدن بر محدودیت‌های آبی سیاست‌هایی همچون توسعه کشت گلخانه‌ها را در برنامه دارد.

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation💧
❇️طرح بازار فروش آب و تامین آب شرب روستاها در خراسان رضوی اجرا می‌شود

🔸مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از تهیه و تدوین طرح بازار فروش آب در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح افرادی که آب مازاد داشته باشند می‌توانند مازاد آب تامینی را به اشخاص حقوقی واگذار و به فروش برسانند و مدیران صنایع و حتی کشاورزان می‌توانند این میزان آب مازاد را خریداری کنند.

🔸«محمد علایی» که برای بازدید از پروژه‌های آبی شهرستان چناران به این شهر سفر کرده بود در نشست با فرماندار، شهردار، نمایندگان کشاورزان و برخی مدیران اجرایی شهرستان چناران، اهداف سند سازگاری با کم آبی و صیانت از منابع آب را تشریح کرد و افزود: مشکل آب یک مشکل ملی است و باید به‌طور صحیح آن را مدیریت کنیم تا دشمن نتواند از آن به عنوان ابزار امنیتی و سیاسی سوءاستفاده کند.

منبع: پاون
@WaterAdaptation💧
❇️چالش‌های حکمرانی زاینده‌رود

🔸در طول یک دهه گذشته خشکسالی و کم‌آبی، بیش از گذشته گریبان حوضه زاینده‌رود را گرفته و کشاورزان متحمل خسارت‌های فراوانی شده‌اند.

🔸خشک شدن باغات چند ده ساله و مزارع متعدد و بیکار شدن هزاران کشاورز و روی آوردن آنها به شهرها، از اثرات این کم‌آبی است.

🔸هرچند برای این بحران می‌توان ده‌ها دلیل از کاهش نزولات آسمانی و تغییر اقلیم تا بارگذاری چند برابری ظرفیت آبی حوضه و توسعه بیش از ظرفیت صنایع و کشاورزی را برشمرد، اما همگان بر ناکارآمد بودن سیاست‌های حاکم طی چند دهه گذشته در این بخش اتفاق‌نظر دارند. اخیرا وزیر نیرو نوید خروج از تنش آبی در شهرها را تا افق سال ۱۴۰۰ مطرح کردند.

اما به راستی این امر چگونه می‌تواند محقق شود؟

شرح خبر

#خبر

@WaterAdaptation💧
Forwarded from Water Online
💧🌧دبیر کارگروه آب ستاد آب و خشکسالی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری:نمی‌توان گفت وارد دوران ترسالی شده‌ایم.

🔗 لينك گزارش روزنامه سبزينه

join 👉 🆔 @WaterOnline 💧
Forwarded from Water Online
🌤 اهمیت ارتباط آب با پدیده تغییر اقلیم

یادداشت دکتر بنفشه زهرایی، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو به‌مناسبت روز جهانی آب 2020؛


🔹به شرایط آب و هوایی یک منطقه‌ جغرافیایی در مدت زمانی نسبتاً طولانی اقلیم گفته می‌شود. شرایط اقلیمی با تنوع زیستی مناطق مختلف پیوند خورده است و در طولانی مدت، گونه‌های گیاهی و جانوری که توانسته‌اند با آب و هوای هر منطقه خود را سازگار کنند، در این مناطق سکنا گزیده‌اند.

🔹پدیده‌ "تغییر اقلیم" آنچنان که از نامش بر‌می‌آید، به معنی هر تغییر مشخص در الگوهای مورد انتظار برای وضعیت میانگین آب‌ و هوایی مناطق مختلف کره زمین است.

🔹"تغییر اقلیم" پیامد نامیمون گرمایش جهانی، توسعه صنعتی و مصرف بی‌رویه سوخت‌های فسیلی در چند دهه گذشته است.

🔹هر تغییری در شرایط آب و هوایی که برای درازمدت پایدار بماند، قطعاً اثرات عمیقی بر تنوع زیستی مناطق مختلف دارد و انسان هم به عنوان یکی از ساکنین کره زمین، از این شرایط مستثنی نبوده و نیست.


👈متن کامل را {اینجا} بخوانید.

#روز_جهاني_آب

منبع: پاون


join 👉 🆔 @WaterOnline 💧
2024/09/25 01:37:53
Back to Top
HTML Embed Code: