Telegram Web Link
رشد ۲،۵ درصدی مصرف آب شرب در تابستان امسال

❇️ مدیر دفتر مدیریت مصرف آبفای استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: تابستان امسال مصرف آب شرب ۲.۵ درصد رشد داشته است، اما قطعاً با این مصارف، وضعیت بارش‌ها و تغییر اقلیم باید به سمت مدیریت مصرف حرکت کنیم زیرا دچار مشکل هستیم و مشکل ما در آینده نزدیک دوچندان خواهد شد.

❇️صادق یونسلو تأکید کرد: کشورهای پر آب و پیشرفته به سمت مدیریت مصرف آب حرکت کرده‌اند، ایران نیز باید و ناگزیر است که به این سمت از طریق ابزاهای کاهنده مصرف، فرهنگ و تعرفه و قوانین و مقررات حرکت کند. یونسلو با بیان اینکه مولفه‌های کاهش مصرف آب لازم و ملزوم یگدیگر هستند، گفت: سرانه مصرف آب شرب در ایران ۲۱۵ لیتر در شبانه‌روز است و نسبت به سایر کشورهای پرآب رقم بالایی محسوب می‌شود.

❇️او افزود: سه مؤلفه اساسی در کاهش مصرف آب و سرانه آب شرب شامل فرهنگ، تعرفه یا قوانین و مقررات و در نهایت استفاده از ابزارآلات کاهنده مصرف است. یونسلو تأکید کرد: وقتی قیمت آب در کشور ارزان است، استفاده از ابزار کاهنده مصرف آب شرب که اتفاقاً تا حدودی گران هستند، به شکل قابل توجه کاهش می‌یابد، پس این سه مؤلفه باید در کنار هم باشند.

❇️او ادامه داد: وقتی ابزار کاهنده مصرف آب به دست مردم برسد و فرهنگ آن ایجاد شود، اما قیمت آب ارزان باشد باز هم استفاده از لوازم کاهنده نهادینه نخواهد شد.
او در باره مبحث ۱۶ مقررات ملی ساختمان که مدیریت مصرف آب را در بردارد، گفت: تجهیزات کاهنده مصرف آب باید در ساختمان‌هایی که احداث می‌شوند، نصب شود، بنابراین بر اساس مبحث ۱۶ مقررات ملی ساختمان باید سازمان نظام مهندسی پس از کنترل نهایی مبحث ۱۶ در آن ساختمان، تأییدیه نهایی را صادر کند و اگر ساختمانی مبحث ۱۶ مقررات ملی ساختمان را رعایت نکند، «پایان کار» برای آن ساختمان صادر نشود و آب و فاضلاب هم براساس این تأییدیه اقدام به نصب انشعاب آب ‌کند.


#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
اينفوگرافيك صرفه‌جويي در آب

خانه كم‌مصرف داشته باشيم.

صرفه‌جويي در مصرف آب فقط مختص تابستان نيست. منابع آبي ما محدود است. سازگاري با كم آبي را جدي بگيريم.

#سازگاري_با_كم_آبي در همه فصول و همه روز‌هاي سال
join👉 @WaterAdaptation
🔹 برنامه دولت برای حذف 170 هزار هکتار شالیزاری اعلام شد.
🔹هیات دولت اوایل آبان ماه امسال در مصوبه ای کشت برنج در کشور را به استان های مازندران و گیلان محدود و در سایر مناطق کشور ممنوع کرد. (لينك مصوبه)

🔹دلیل اجرای این سیاست وجود منابع آب تامینی برای تولید برنج به عنوان محصول آب بر در این دو استان شمالی کشور در مقایسه با سایر استان ها عنوان شد.

🔹مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی زمین های شالیزاری خارج از استان های شمالی کشور را 170 هزار هکتار اعلام کرد و گفت که وزارت جهاد کشاورزی برای حذف این شالیزارها برنامه جامع برنجکاری را در دو استان مازندران و گیلان اجرا می کند.

🔹مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر فقط حدود سه هزار تن بذر اصلاح شده میان برنجکاران مازندران و گیلان توزیع می شود که معادل 11درصد بذر مورد نیاز آنهاست، ولی با اجرای برنامه تلاش داریم تا سال 1405 این میزان را به 40 درصد نیاز کشاورزان دو استان افزایش دهیم.

🔹وی افزود: همچنین برنامه ما این است که تا سال 1405 سطح کشت برنج را هم از 440 هزار هکتار کنونی به 470 هزار هکتار از طریق اجرای کشت مجدد و رتون برسانیم. او ادامه داد: مقدار تولید شلتوک هم در این برنامه از 2 میلیون و 200 هزار تن به 2میلیون و 800 هزار تن برنامه ریزی شده است.

🔹مدیرکل غلات وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این که دستیابی به میزان تولید مشخص شده برای سال 1405 با تداوم کشت برنج ارقام محلی کیفی ممکن نیست، گفت: تامین بذرهای اصلاح شده از ارقام کیفی پر محصول به صورت جدی در دستور کار موسسه تحقیقات برنج کشور قرار گرفته است. وی شتاب بخشی به اجرای طرح تسطیح و یکپارچه سازی زمین های شالیزاری مازندران و گیلان را هم از دیگر برنامه های جهاد کشاورزی برای تمرکز کشت برنج در این دو استان برشمرد.
این مسئول گفت: سطح شالیزارهای تسطیح و یکپارچه سازی شده این دو استان از 150 هزار هکتار کنونی باید 250 هزار هکتار برسد.

🔹وی افزود: اهمیت انجام سریع طرح تسطیح را برای سازمان برنامه و بودجه تبیین کرده ایم و مقرر شد تا به صورت ویژه در تامین اعتبار و تهیه تجهیزات و ماشین آلان توجه شود. کریمی همچنین سد سازی، لایروبی رودخانه ها، لایروبی و بهینه سازی آب بندان ها، توجه به ارقام کم آب بر و مکانیزاسیون را هم از دیگر ضرورت های دستیابی به برنامه تمرکز کشت برنج در استان های شمالی دانست و گفت که تاکنون با ایجاد 190واحد بانک نشا، نشاکاری مکانیزه در شمال کشور به 180 هزار هکتار رسیده است.

🔹وی به برداشت مکانیزه برنج در شمال تا 300 هزار هکتار برابر با 70 درصد در برنامه زمان بندی شده اشاره کرد و افزود: در زمینه استفاده بهینه از آب هم باید بتوانیم با مصرف هر متر مکعب آب 600 گرم برنج سفید تولید کنیم در حالی که اکنون تنها 300 گرم تولید داریم. کریمی مدیریت بهزراعی ، بهنژادی ، بیمه و توسعه کشت دوم در زمین های کشاورزی را از برنامه های عملیاتی شده وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از شالیکاران مازندران و گیلان عنوان کرد.

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
ادامه سریال خشک‌سالی در پاییز پربارش


یک دوره ترسالی کوتاه‌مدت نمی‌تواند نیم قرن رشد منفی تراز آب دشت‌های کشور را جبران کند


سبزينه 29 آبان‌ماه

join👉 @WaterOnline
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استمرار خشکسالی و کاهش مداوم منابع آب در شهرستان مرودشت، منجر به بیکاری بسیاری از کشاورزان مرودشتی شد که برای مقابله با خشکسالی، کشاورزان به کشت زعفران روی آوردند.

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
🌧خلاصه پيش‌بيني فصلي كشور

🌧تاريخ صدور 29 آبان‌ماه

دريافت متن كامل از طريق اين لينك

join👉 @WaterOnline
کشت کاملینا در مرودشت

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرودشت، از کاشت دانه روغنی کاملینا برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عزیز رحیمی گفت: این گیاه به صورت دیم در یک هکتار از اراضی زراعی بخش رامجرد از توابع مرودشت کشت شد.
وی افزود: کاملینا همزمان با گندم دیم کشت و برداشت می‌شود و در مقایسه با سایر دانه‌های روغنی نیاز آبی کمتری داشته و به طور میانگین یک و نیم تا ۲ تن عملکرد دارد.
کاملینا گیاهی کم توقع، مقاوم به سرما و ریزش است و در شرایط اقلیمی مختلف رشد می‌کند.

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
تصویب و ابلاغ دستورالعمل تدوين گزارش‌ سازگاري با کم‌آبي به استانداران

دستورالعمل نحوه تدوين گزارش‌هاي سازگاري با کم‌آبي استان‌ها در ششمين جلسه کارگروه ملي سازگاري با کم‌آبي تصويب و به استانداران به عنوان رؤساي کارگروه‌هاي استاني کارگروه ملي سازگاري با کم‌آبي ابلاغ شد.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، مدیرکل دفتر مديريت مصرف و ارتقاي بهره‌وري آب و آبفای وزارت نیرو با اعلام این خبر گفت: به‌رغم اتمام مهلت تدوين گزارش‌هاي استاني، تاکنون تنها گزارش‌ استان‌هاي ايلام، سيستان و بلوچستان، لرستان، همدان، خراسان جنوبي، مازندران، بوشهر، هرمزگان و خوزستان واصل شده است.

"بنفشه زهرایی" با بیان اینکه به‌نظر مي‌رسد از ظرفيت اتاق‌هاي فکر استاني و هم‌انديشي با ذينفعان که در مصوبه ششم کارگروه ملي سازگاري با کم آبي تاکيد شده، کمتر در استان‌ها بهره گرفته شده است، افزود: نتايج بررسي‌هاي انجام شده روي گزارش‌های دریافت‌شده نشان مي‌دهد که اين گزارش‌ها عمدتاً رويکرد ادامه وضع موجود و جمع‌بندي طرح‌هاي نيمه‌تمام در دست انجام تحت عنوان طرح‌هاي سازگاري با کم‌آبي را دنبال مي‌کند.

وی تصریح کرد: دبيرخانه کارگروه ملي ضمن انتقال نظرات دستگاه‌هاي ملي عضو کارگروه به استان‌ها، سعي خواهد نمود تا ضمن تسهيل تبادل اطلاعات، زمينه لازم براي تدوين برنامه‌هاي جامع سازگاري با کم آبي استان‌ها را فراهم کند.

مدیرکل دفتر مديريت مصرف و ارتقاي بهره‌وري آب و آبفای وزارت نیرو با اعلام نشانی الکترونیکی [email protected] برای دريافت نظرها، پيشنهادها و راه‌حل‌هاي محلي و موردي عموم کارشناسان و ذي‌نفعان در مورد سازگاري با کم آبي خاطرنشان کرد: دبيرخانه کارگروه ملي سازگاري با کم آبي نيز آمادگي همفکري با کارشناسان و نخبگان صنعت، دانشگاه و سازمان‌هاي مردم‌نهاد را پس از دريافت و بررسي پيشنهادها از نشانی الکترونيکی ذکر شده دارد.

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افزايش سطح آب هاي زيرزميني با خاموشي چاههاي کشاورزي

مديرعامل شرکت آب منطقه اي استان يزد در ابرکوه گفت: با اجراي اين طرح سالانه 60 ميليون مترمکعب آب به حجم آبهاي زيرزميني افزوده مي شود.

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
سند سازگاری با کم‌آبی استان خراسان رضوی تهیه شد .

❇️به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "محمد علایی" در این باره اظهار داشت: برای نخستین بار، سند سازگاری با کم آبی خراسان رضوی با حضور مؤثر همه دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، استادانی از دانشگاه‌های فردوسی، آزاد و مرکز تحقیقات کشاورزی، خبرگانی از استان، نمایندگان تشکل‌های قانونی کشاورزان، خانه صنعت و معدن و تجارت و کشاورزی، نهادهای مدنی هوادار محیط زیست و جمعیت ناجیان آب با کار فشرده و مستمر تهیه و تصویب شد.

❇️وی ادامه داد: در این سند مصوب شد که میزان کسری مخزن آبخوان‌های زیرزمینی استان تا سال 1405 صفر شود و در آن سال آبخوان‌های زیرزمینی، راهبردی‌ترین سرمایه ملی و خدادادی ما به تعادل برسند. تهیه و تصویب این سند برای نخستین بار بر مبنای خرد جمعی کاری بسیار لازم ولی فوق العاده سخت و زمانبر بود. این سند راهبردی و بسیار مهم در کارگروه سازگاری با کم آبی استان به ریاست مقدوری، معاون امور عمرانی پیشین استانداری، بررسی و مصوب شد.

❇️علایی با بیان اینکه دشمن در تلاش است تا خشکسالی بی سابقه و بحران آب در کشور و استان را به تهدید اجتماعی، سیاسی و امنیتی تبدیل کند و بایستی با کار فشرده و مردمی و برمبنای خرد جمعی این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم افزود: به لطف خداوند و همکاری معاونت‌ها و مدیران و کارشناسان توانمند و دلسوزمان موفق شدیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و با زحمات شبانه روزی گزارش سیمای آب استان و ۲۸ شهرستان و ۳۷ محدوده مطالعاتی را تهیه نماییم.

❇️وی افزود: باید با همه وجود تلاش کنیم تا مدل سازگاری با کم آبی را که مورد تاکید وزیر نیرو است، در زمان برنامه ریزی شده اجرا کنیم. در رسیدن به این مهم همکاری همه خراسانی‌ها از کوچک و بزرگ و زن و مرد لازم و ضروری و حیاتی است. مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از تعامل خوب با تشکل‌های کشاورزی سخن گفت و افزود: آب یعنی زندگی، فرهنگ و پایه و اساس هستی؛ دولت به تنهایی نمی‌تواند آب را مدیریت کند و بایستی کشاورزان در این مسیر همدل و همراه باشند.

❇️علایی اعلام کرد: راهبرد ما این است که به سراغ مشکل برویم قبل از اینکه مشکل به سراغ ما بیاید. مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی عنوان کرد: آبی که امروز آن را با اسراف و تبذیر از شبکه آب شرب شهر و روستا می‌نوشیم و برداشت می‌کنیم، شهرمان را با آن آبیاری می‌کنیم، خون زمین است. با نابودی آبخوان‌های زیرزمینی‌مان چنین گشاده دستانه بر سر شاخه نشسته و نه بن که ریشه درخت تمدن‌مان را می‌خشکانیم. سند سازگاری با کم آبی راهبردی برای نجات استان از کم‌آبی و بی‌آبی است.گفتنی است در انتهای مراسم از متولیان ارزیابی عملکرد شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی جشنواره شهید رجایی در سال ۹۶ تقدیر شد.

❇️ خبر مرتبط: دستورالعمل نحوه تدوين گزارش‌هاي سازگاري با کم‌آبي استان‌ها در ششمين جلسه کارگروه ملي سازگاري با کم‌آبي تصويب و به استانداران به عنوان رؤساي کارگروه‌هاي استاني کارگروه ملي سازگاري با کم‌آبي ابلاغ شد. (لينك)

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
معرفی و مقایسه انواع #لوازم_کاهنده_مصرف_آب

توضيحات مدیر دفتر مدیریت مصرف آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان- خانم مهندس ملاباشي



برگرفته از پويش مردمي آب، پويش زندگي

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
مدیر دفتر مدیریت مصرف آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اعلام کرد: مصرف سرانه آب شرب در اصفهان با نصب لوازم کاهنده می تواند به ۱۱۰ لیتر در شبانه روز کاهش یابد.

پایگاه خبری ارمغان شهر اصفهان، آسیه سادات ملاباشی افزود: هم اکنون بیش از ۹۲ درصد مشترکین اصفهان مطابق الگو، آب مصرف می کنند که بیانگر مصرف مناسب آب توسط مشترکین خانگی می باشد . اما اگر مردم اصفهان اقدام به نصب لوازم کاهنده نمایند، مصرف سرانه آب در اصفهان می تواند تا ۱۱۰ لیتر در شبانه روز نیز کاهش یابد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف آب شرکت آبفا استان اصفهان با بیان اینکه در نتیجه نصب لوازم کاهنده مبلغ آب بهای قبوض مشترکین نیز کاهش می یابد عنوان کرد: با تحقیق انجام شده در آبفای اصفهان، این نتیجه حاصل شده است که تجهیز واحدهای مسکونی پرمصرف که دو برابر الگو، آب مصرف می کنند. اگر بسته لوازم کاهنده مصرف در بین این مشترکین توزیع شود و سپس هزینه بطور اقساطی بر روی قبوض آب بها دریافت شود نه تنها میزان آب بهای پرداختی مشترکین کاهش می یابد بلکه مصرف آب هم کمتر می شود به گونه ایی که به مصرف سرانه ۱۱۰ لیتر در شبانه روز نزدیک می شود.

وی با اشاره به اهمیت نقش مدیریت مصرف آب به عنوان بخش بزرگی از مدیریت تقاضا اعلام کرد: استفاده از تجهیزات و لوازم کاهنده مصرف به عنوان یک اقدام اساسی می تواند تأثیر قابل توجهی در کاهش مصرف آب شرب داشته باشد. بنابراین به نظر می رسد استفاده از وسایل آب بر کم مصرف مانند ماشین لباسشویی وظرفشویی با مصرف محدود، و نصب لوازم کاهنده مصرف برای وسایل آب پخش مانند انواع شیرآلات در این زمینه موثر است.

ملاباشی به میزان مصرف وسایل آب پخش در یک واحد مسکونی اشاره کرد و اظهار داشت: مطالعات کارشناسان حاکی از آن است که میزان درصد مصرف هر کدام از وسایل آب پخش در یک واحد مسکونی ازجمله آشپزخانه ۲۸ درصد، روشویی ۱۳ درصد، شیرتوالت ۱۲ درصد، فلانش تانک ۸ درصد، شیر حمام ۸ درصد و سر دوش ۲۰ درصد از کل مصرف آب خانگی است که با نصب لوازم کاهنده مصرف مانندشیرآلات اهرمی، فلاش تانک دو زمانه، سردوش کم مصرف و پرلاتور (درفشان) می توان این مصارف را تا ۲۸ درصد کاهش داد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: با نصب لوازم کاهنده مانند شیر اهرمی سینک ۳۵ درصد، شیر اهرمی روشویی ۳۵ درصد، شیر اهرمی توالت ۳۵ درصد، شیر اهرمی حمام ۱۵ درصد، فلانش تانک کم مصرف ۶۰ درصد، سردوش کم مصرف ۵۰ درصد و پرلاتور ۲۵ درصد در میزان مصرف آب صرفه جویی می شود.

وی با بیان اینکه با توجه به محدودیت های منابع آبی، مدیریت تقاضا در دهه های اخیر بر مدیریت عرضه پیشی گرفته است اظهار داشت: در ایران با توجه به وضعیت شدید کم آبی، مصارف آب در کاربری های مختلف نظیر شرب، صنعت و کشاورزی باید متناسب با منابع موجود صورت گیرد که این امر مستلزم نگاه جدی تری به مقوله مدیریت تقاضا است.

❇️ معرفي و مقايسه انواع لوازم كاهنده مصرف آب (كليپ مربوطه را از طريق اين لينك ببينيد)

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نقش شيرهاي غيراستاندارد در افزايش مصرف آب

برگرفته از كانال خبري شركت آبفاي تهران

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نحوه عملكرد شير كاهنده مصرف آب

برگرفته از كانال خبري شركت آبفاي تهران

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
#مسابقه

بهترين پيام ادبي #سازگاري_با_كم_آبي

شركت آب منطقه‌اي خراسان رضوي

مهلت ارسال آثار: 30 آذرماه

لينك فراخوان

join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽مستند «تالان» در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران می شود.

📽به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این پروژه، مستند «تالان» به کارگردانی محمدصادق دهقانی از دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران می شود.

📽در خلاصه داستان این مستند آمده است: «وقتی همه خوابیم و زمین زیر پایمان خالی می شود؛ فاجعه یا بحران آب؟ مقصران چه کسانی هستند؟»

📽«تالان» جایزه بهترین مستند نیمه بلند دهمین جشن مستقل سینمای مستند ایران را کسب کرده و نامزد پنج جایزه از جشن مستند خانه سینما شامل بهترین تدوین، بهترین صدا، بهترین پژوهش ، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم، نامزد جایزه بهترین کارگردانی مستند در جشن بزرگ سینمای ایران و برنده جایزه بهترین پژوهش از جشنواره ملی فیلم رضوی بوده است.

join👉 @WaterOnline
احیای کشاورزی در اصفهان با کاشت «کوشیا» و «کینوا»

مسئول مرکز خدمات جهاد کشاورزی جرقویه سفلی: گیاهانی مقاوم به کم آبی و شرایط شوری و سختی آب و خاک کشت شده اند

لينك گزارش در روزنامه ايران 12 آذرماه

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
جلسه شوراي عالي آب ظهر امروز (دوشنبه 12 آذرماه) به رياست معاون اول رييس جمهور برگزار شد. .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دكتر اسحاق جهانگيري در اين جلسه بر ضرورت اجراي پروژه هاي مرتبط با ارتقاء كيفيت آب شرب تاكيد كرد و گفت: پايش و مديريت كيفيت آب و تلاش براي ارتقاء كيفي منابع آبي امري ضروري است چرا كه مردم با اطمينان از عملكرد دولت و وزارت نيرو ، نسبت به كيفيت آب شرب آسوده خاطر هستند.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به برنامه ريزي و اقدامات وزارت نيرو براي مديريت تأمين آب شرب در تابستان سال جاري تصريح كرد: تأمين آب شرب در تابستان امسال كاري سخت بود كه خوشبختانه با برنامه ريزي دقيق وزارت نيرو مشكل جدي در كشور بوجود نيامد و اميدوارم با برنامه ريزي اين وزارتخانه كه براي سه سال آينده انجام شده، در تابستان سالهاي آينده نيز مشكلي در تامين آب شرب نداشته باشيم.

وي همچنين با تاكيد بر اهميت مديريت مصرف آب از رسانه ها و به خصوص صدا و سيما خواست با آگاهي بخشي به جامعه، مردم را به مشاركت در مديريت مصرف ترغيب و تشويق كنند زيرا با وجود بارندگي هاي خوب اخير همچنان بايد به مديريت مصرف دقت نظر داشته باشيم و نبايد تصور شود كه كشور از تنش آبي عبور كرده است.

دكتر جهانگيري همچنين ضرورت توجه ويژه براي تامين آب شرب مناسب در شهرهاي بزرگ و پرجمعيت كشور نظير اهواز، مشهد، اصفهان، شيراز و كرمان كه با مشكل مواجه هستند را مورد تاكيد قرار داد و گفت: تامين آب شرب اين گونه شهرها بايد در اولويت قرار گيرد و بايد راهكارهاي اطمينان بخشي براي حل و فصل مشكلات تامين آب شرب اين مناطق تهيه شود.

در اين جلسه كه وزير نيرو و رييس سازمان حفاظت محيط زيست نيز حضور داشتند مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور گزارشي از برنامه هاي بخش آب و آبفا در سال ۹۸ در جهت تامين پايدار آب ارائه كرد و گفت: در اين راستا برنامه اي سه ساله براي مديريت تنش آب شرب تا سال ۱۴۰۰ با رويكرد افزايش تاب آوري و پايداري خدمات تدوين شده است.

براساس اين گزارش، برنامه مديريت تنش آب شرب با فرض بارندگي مشابه سال آبي گذشته و كمبود آب در تابستان سال ۱۴۰۰ پيش بيني شده و براي مديريت تنش آبي شهرها و روستاهاي كشور راهكارهايي در قالب افزايش تأمين و توليد آب، ارتقاي كيفي آب، افزايش توان ذخيره سازي آب، ارتقاي مديريت و بهره وري منابع تأمين،‌ تاسيسات و شبكه ها و نيز مديريت مصرف در نظر گرفته شده است.

در ابتداي اين جلسه نيز رييس سازمان هواشناسي كشور گزارشي از تحليل بارش و دماي كشور از ابتداي مهر تا ۱۱ آذر ۱۳۹۷ و پيش بيني بارش و دما براي سه ماه آينده ارائه كرد و گفت: بارش هاي پاييزي امسال به جز در چند استان كشور در ساير مناطق كشور در حد نرمال و بالاتر از نرمال بوده است و پيش بيني ها نشان مي دهد كه در زمستان سال جاري ميزان بارش ها در حد نرمال و پايين تر از نرمال خواهد بود.

join👉 @WaterOnline
برگزاري همايش آب و آينده با رويكرد سازگاري با كم‌آبي در فراهان

روزنامه سبزينه 14 آذرماه

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
💧 پرلاتور يا درافشان چيست و چه كاربردي دارد؟

برگرفته از كانال خبري آبفاي استان تهران

#سازگاري_با_كم_آبي
join👉 @WaterAdaptation
2024/10/06 18:29:09
Back to Top
HTML Embed Code: