Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥ويديو كليپ #سازگاري_با_كم_آبي

تهيه شده توسط شركت آب منطقه‌اي #اصفهان

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
💧 معاون وزیر نیرو: شرایط اقلیمی کشور ایجاب می‌کند که سرانه‌ مصرف آب را به پایین‌تر از سرانه موجود برسانیم.
📉به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ حمیدرضا جانباز معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در حاشیه بازدید از طرح ملی انتقال آب از سد کوچری به ساوه گفت: شرایط اقلیمی کشور که اکثر نقاط آن با تنش آبی مواجه اند ایجاب می‌کند که سرانه مصرف آب را به پایین‌تر از سرانه موجود برسانیم.

جانباز در خصوص تمهیدات صرفه جویی در مصرف با توجه به کمبود آب افزود: از لحاظ فنی آمادگی داریم تا با کاهش هدر رفت در شبکه‌های شهری، سامانه‌های انتقال و سامانه‌های تصفیه، صرفه جویی کنیم.

او اضافه کرد: تمهیدات مدیریتی در حوزه صرفه جویی مصرف آب در حال اجراست که اعمال مدیریت در حوزه فشار آب در شهر‌های کشور از طریق شبکه‌های هوشمند بین توزیع در دستور کار جدی وزارت نیرو قرار دارد و با کاهش فشار در زمان‌هایی که مردم نیاز کمتری دارند، سعی در جلوگیری از میزان هدر رفت آب نموده تا مخازن آب گیری شوند.

معاون وزیر نیرو بیان کرد: حدود ۵۷ درصد از مشترکین کم مصرف و خوش مصرف هستند و تقریبا ۲۶ درصد شامل الگو می‌شود و بقیه که مجموع آن‌ها کمتر از ۸ درصد است، جزو مشترکین پرمصرف اند که با اقدامات فرهنگی و فضای عمومی، شاهد رعایت الگوی مصرف از سوی خانوار‌ها در کشور هستیم.

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
آغاز عملیات انتقال پساب شرق اصفهان
🔴به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما گفت: این دو طرح از مصوبات سفر وزیر نیرو به اصفهان بود که مقدمات آن با انتخاب مشاور برای طراحی، اتمام عملیات نقشه برداری و تهیه برآورد آغاز شده است.

حسن ساسانی افزود: هدف از اجرای طرح انتقال پساب، انتقال بیش از ۵۰۰ لیتر بر ثانیه پساب شرق به محل سد آبشار برای تصفیه تکمیلی و ورود پساب تصفیه شده برای مصارف کشاورزی است که پیش بینی می‌شود در کمتر از یک سال به اتمام برسد.

🔴وی ادامه داد: عملیات ساماندهی رودخانه نیز حد فاصل سد چم آسمان تا نکوآباد به طول ۴۰ کیلومتر خواهد بود که هدف از اجرای آن جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز، دسترسی مطلوب به رودخانه و انضباط در برداشت‌های مجاز است.

🔴مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اصفهان تاکید کرد: با اجرای این طرح ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی خواهد شد.

🔴ساسانی حجم کنونی مخزن سد زاینده رود را ۱۶۶ میلیون متر مکعب عنوان کرد و گفت: میزان بارش‌ها در سال آبی جاری ۳۴۵ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه ۱۷ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: در حال حاضر ورودی آب به مخزن سد زاینده رود ۱۱/۵ متر مکعب بر ثانیه و خروجی آن ۱۲ متر مکعب بر ثانیه است.

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
مطالعات+سند+ملي+آمايش+سرزمين+بخش+آب.pdf
7.9 MB
📘مطالعات سند ملي #آمايش_سرزمين در #بخش_آب

🖌مركز پژوهش‌هاي توسعه و آينده‌نگري سازمان برنامه و بودجه

join👉 @WaterOnline
Forwarded from Water Online
🗓 2022؛ سال #آب_زيرزميني

#روز_جهاني_آب

#آب_زيرزميني

شعار روزجهاني آب در سال 2022:

"آب زیرزمینی: ناديدني را ديدني كنيم"



https://www.worldwaterday.org/

join👉 @WaterOnline
Forwarded from Water Online
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥فصلنامه #آب_و_توسعه به صاحب امتیازی امور آب وزارت نیرو و در یک دوره هفت ساله، بین سال‌های ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۸ منتشر می‌گردید. در طی این مدت ۲۲ شماره از نشریه انتشار یافت.

سردبیری نشریه بر عهده عباسقلی جهانی بود. در دوره‌های مختلف انتشار نشریه آب و توسعه، افراد مختلفی در هیأت تحریریه عضویت داشتند. از جمله: فریدون برهمن، مصطفی بزرگ‌زاده، پرویز حکیمی لاریجانی، کریم شیعتی، قهرمان قدرت‌نما، غلامعلی معماری، محمد کارآموز و انوش نوری اسفندیاری

🔴انتشار این نشریه در پاییز سال ۱۳۷۸ متوقف شد.

#خانه_آب_ایران با همراهی و همکاری #اندیشکده_تدبیر_آب_ایران و جمعی از دلسوزان #فرهنگ، #اندیشه و #آب کشور اقدام به جمع‌آوری، تدوین و بازانتشار این #گنجینه ارزشمند نموده است.

🔗لينك دسترسي به مجموعه كامل نشريه آب و توسعه و مستندات مرتبط

✴️ وبسایت خانه آب ایران :
🆔https://waterhouse.ir/

✴️ کانال تلگرام اطلاع‌رسانی خانه آب ایران:
🆔 T.me/WaterOnline

✴️ اينستاگرام خانه آب ایران:
🆔 https://www.instagram.com/iranwaterhouse/

join👉 @WaterOnline
مدیریت_زراعی_برای_کاهش_مصرف_آب_گندم.pdf
17.7 MB
📘دستورالعمل گام به گام "مدیریت زراعی مناسب برای کاهش مصرف آب در گندم"

نشريه ترويجي

#گندم


✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
گندم كشت به روش كف‌كار.pdf
1.8 MB
📘كشت گندم به‌روش #كف_كار؛ روشي نوين در خاك‌هاي شور

#گندم

#نشريه_ترويجي

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
اصول احداث سایبان در باغات.pdf
11.2 MB
📘🌳اصول احداث #سايبان در #باغات

#نشريه ترويجي

#باغ
#سايبان

🔗احداث بزرگترين باغ سايبان در كرمانشاه (لينك خبر)

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
💧💧#اتلاف_آب

#اينفوگرافي

✍️🚰 #فرسودگی شبکه آبرسانی در ایران چقدر باعث #هدررفت_آب می‌شود؟ (لينك يادداشت)

🚰شرکت آب و فاضلاب کشور گزارشی ارائه داده که در سال 99 بیش از یک میلیارد و 131 میلیون مترمکعب از هشت میلیارد و 379 میلیون مترمکعب آب شرب تصفیه‌شده هدررفته است

📘هفته‌نامه #تجارت_فردا

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
📊🌾🍏#كشاورزي ايران در يك نگاه

🖌اينفوگرافي مركز آمار ايران

join👉 @WaterOnline
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥زعفران کشتی مناسب در شرایط کم آبی

کشت زعفران در کرمانشاه سابقه‌ی طولانی دارد و در شرایط خشکسالی می‌تواند جایگزین مناسبی برای کشت‌های پُر آب بر مانند سیب زمینی و پیاز باشد.

#زعفران
#كرمانشاه

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
اجاره ۷۰ هزار هکتار زمین در روسیه برای کشاورزی فراسرزمینی/ قرارداد کشت ۵۰۰ هزار هکتاری در برزیل محقق نشد/ روسیه ایران را تحریم نکرده است

رییس انجمن کشت فراسرزمینی خاطر نشان کرد: روسیه ایران را تحریم نکرده است و بانک ملی در این کشور فعال است اگر بتوان یک میلیون اراضی کشاورزی در این کشور را زیر کشت ببریم می‌توانیم 10 درصد از نیاز وارداتی خود را تهیه و تامین کنیم.

علی رضوانی زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با بیان اینکه 20 کشور به عنوان کشورهای هدف فراسرزمینی ما در نظر گرفته شده‌اند، گفت: روسیه مزیت‌های خوبی برای توسعه کشت فراسرزمینی دارد چرا که به ایران نزدیک است و روابط سیاسی خوبی با ما دارد همچنین روسیه دارای اراضی کشاورزی مرغوب با آب فراوان است.

بانک ملی در این کشور شعبه دارد هرچند هزینه ارائه خدمات به تجار از سوی این بانک گران است اما به هر حال فعال است و می‌توان از این طریق این بانک مراودات مالی را پیش برد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه محصولاتی در روسیه از سوی کشاورزان فراسرزمینی کشت می‌شود؟ گفت: جو، گندم، دانه‌های گندمی کلزا، حبوبات در این کشور کشت می‌شوند همچنین برخي از دام‌داران در زمینه پرورش دام در این کشور مشغول هستند.

رضوانی‌زاده با اشاره به فرصت جدیدی که روسیه برای کشاورزان فراسرزمینی ایجاد کرده است، خاطر نشان کرد: روسیه چند ماه پیش اعلام کرد که تا پایان سال 2025 میلادی 4 میلیون هکتار از زمین‌های مرتع را به زمین‌های کشاورزی تبدیل خواهد کرد. باید بگویم که این موضوع می‌تواند به یک فرصت مناسب برای ما تبدیل شود اگر ایرانیان 1 میلیون از این اراضی را اجاره کنند به این معنی است که ما می‌توانیم 10 درصد از نیاز وارداتی خود را در روسیه تهیه و تولید کنیم.

به گفته این فعال اقتصادی، مشکلی برای سرمایه‌گذاری در روسیه، برزیل، اوکراین و ... برای کشت فراسرزمینی وجود ندارد مشکل اصلی به ما بر می‌گردد ما هنوز در این زمینه سرمایه‌گذاری لازم را نکردیم این در حالیست که مهم‌ترین عامل موفقیت در کشت فراسرزمینی سرمایه‌گذاری در این بخش است. اما از سوی دیگر کشورهای مانند چین، هند، ترکیه، عربستان و امارات متحده عربی، اسرائیل در این بخش با قدرت ورود کردند و سیستم‌های بانکی خود را برای موفقیت در این زمینه روان کردند.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی با توان و ظرفیت محدود خود در این زمینه پیش می‌رود، خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوانیم امنیت غذایی برای کشور تامین و نیازهای وارداتی خود را به حداقل برسانیم باید هدف‌گذاری کشت در 7 میلیون هکتار را ترسیم و عملیاتی کنیم. اما در حال حاضر فقط توانستیم کمتر از 11 درصد از 7 میلیون هکتار را محقق کنیم. از سوی دیگر کشاورزان نیز انگیزه و رغبیتی برای اینکه محصول خود را به ایران بفروشند ندارد چرا که نوسان‌های ارزی در کشور زیاد است و بازگشت ارز به کندی صورت می‌گیرد.

این فعال کشاورزی با اشاره به مذاکرات با کشورهای روسیه، قزاقستان، اوکراین، برزیل برای کشت فراسرزمینی، گفت: بخش خصوصی در این زمینه ورود کرده است اینجا این پرسش مطرح است آیا می‌توان به نتیجه مطلوب برسیم؟ پاسخ این است تا ببینیم اراده دولت و حاکمیت، به کجا ختم می‌شود. متاسفانه تا به امروز چندان با ما همکاری نکرده‌اند.

وی سرمایه‌گذاری را مهم‌ترین عامل موفقیت در کشت فراسرزمینی عنوان کرد و افزود: بیش از 60 یا 70 هزار هکتار زمین در روسیه را کشاورزان فراسرزمینی ایرانی اجاره کرده‌اند اما این کشاورزان تمایلی ندارند که محصول نهایی خود را به ایران ارسال کنند چراکه در بازگشت ارز با مشکلات جدی مواجه هستند و ثبت سفارش و ترخیص کالا به موقع انجام نمی‌شود از این رو ترجیح می‌دهد با عراق و سوریه وارد مذاکره شود. یک کشاورز 5 سال پیش به دولت جو فروخت اما هنوز نتوانسته است پول آن را از دولت بگیرد این شخص هر چقدر هم وطن‌دوست باشد تمایلی برای ادامه تجارت با کشور خود را ندارد.

رضوانی‌زاده با بیان اینکه شرکت‌های دولتی اجازه سرمایه‌گذاری خارجی را ندارند، گفت: این قانون به این معنی نیست که دولت نمی‌تواند و نباید از به بخش‌خصوصی حمایت کند. برخی از مسئولان دولتی بیان می‌کنند 500 هزار هکتار قرارداد با برزیل منعقد کرده‌اند اما چرا نتوانستیم آن را عملیاتی کنیم؟ به نظر من مسئولان دولتی درک درستی از کشت فراسرزمینی ندارند.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: در کشاورزی فراسرزمینی مذاکره می‌کنیم و تفاهم نامه‌های نیز ترسیم می‌شود اما از آنجایی‌که از ناحیه دولت حمایتی از ما نمی‌شود نمی‌توان راه به جای برد. بعد از روی کار آمدن دولت جدید تاکنون وزیر جهاد در رابطه با کشاورزی فراسرزمینی با فعالان این بخش وارد مذاکره نشده است و سازوکاری نیز مهیا نشده است.

#كشت_فراسرزميني

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
📊📉آمار وضعيت بهره‌برداري از مخازن سدهاي كشور تا 18 دي‌ماه سال آبي 1401-1400 (ميليون مترمكعب)

📊وضعيت سدهاي مهم تا 18 دي‌ماه 1400

🖌🔗شركت مديريت منابع آب ايران

join👉 @WaterOnline
تجهیزات-کاهنده-مصرف-آب.pdf
4.4 MB
📘🚰📉تجهيزات كاهنده مصرف آب

🖌روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان اصفهان

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥طرح بازچرخانی آب خاکستری در ساختمان

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
بررسی و ارزیابی عملکرد برنامه‌های سازگاری با کم‌آبی در استان‌ها/ اجرای این برنامه مهم آبی در 6 استان پیشرو کشور
کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی طی هشت جلسه در فاصله 9 آبان تا 5 دی ماه سال جاری، عملکرد 31 استان کشور در اجرای برنامه ملی سازگاری با کم آبی را مورد ارزیابی قرار داد.

به‌ گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، در این جلسات که با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، کشور، سازمان‌های برنامه و بودجه، حفاظت محیط زیست و هواشناسی تشکیل شد، دستگاه‌های مختلف عضو کارگروه‌های استانی سازگاری با کم آبی به تشریح عملکرد خود تا پایان شهریور سال جاری پرداختند.

در مجموع بر اساس گزارش‌های ارائه شده، هیچ یک از استان‌ها موفق به اجرای کامل برنامه‌ها نشده‌اند، ولی به ترتیب استان‌های #بوشهر، #خراسان_ جنوبی، #همدان، #هرمزگان، #کرمان و #سمنان با کمتر از 20 درصد عقب ماندگی در اجرای اقدامات مندرج در برنامه‌های مصوب، #پیشروترین استان‌ها در اجرای برنامه‌های سازگاری با کم آبی بوده‌اند.

🔴بر اساس این گزارش، استان‌های #قزوین، #آذربایجان‌_غربی، #مرکزی، #اصفهان و #اردبیل، #ضعیف‌_ترین عملکرد در اجرای برنامه‌های مصوب را از بین استان‌های کشور تا پایان شهریور سال 1400 داشته‌اند، با این حال گزارش‌های عملکرد تفصیلی برای بررسی دقیق‌تر نقاط قوت و ضعف عملکرد استان‌ها توسط کارگروه‌های استانی سازگاری با کم آبی در حال تهیه است.

#ارزيابي_عملكرد


✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی


join👉 @WaterAdaptation
📘📘📘برنامه ملي و برنامه‌هاي مصوب سازگاري با كم‌آبي استان‌ها

✍️🔗تهيه شده توسط دبيرخانه كارگروه ملي سازگاري با كم‌آبي (وب سايت كارگروه ملي سازگاري با كم آبي)

📥 جهت دانلود برنامه ملي و برنامه هر استان، روی نام استان مورد نظر کلیک نمایید:

📌📘برنامه ملي سازگاري با كم‌آبي

📌📘 استان آذربايجان شرقي

📌📘 استان آذربايجان غربي

📌📘استان اردبيل

📌📘 استان اصفهان

📌📘 استان البرز

📌📘 استان ايلام

📌📘 استان بوشهر

📌📘 استان تهران

📌📘 استان چهارمحال و بختياري

📌 📘استان خراسان جنوبي

📌 📘استان خراسان رضوي

📌 📘استان خراسان شمالي

📌📘 استان خوزستان

📌 📘استان زنجان

📌📘 استان سمنان

📌📘 استان سيستان و بلوچستان

📌 📘استان فارس

📌📘 استان قزوين

📌📘 استان قم

📌📘 استان كردستان

📌📘 استان كرمان

📌📘 استان كرمانشاه

📌📘 استان كهگيلويه و بويراحمد

📌📘استان گلستان

📌📘 استان گيلان

📌📘 استان لرستان

📌 📘استان مازندران

📌📘 استان مركزي

📌📘 استان هرمزگان

📌📘 استان همدان

📌📘 استان يزد


📘📘ساير مستندات مرتبط



📌📘سازگاري با كم آبي، خرد تاريخي- اقليمي براي بقاء و ارتقاء (ويژه‌نامه روزنامه ايران)


📌📘فصل سوم ويژه نامه روزنامه ايران با موضوع سازگاري با كم آبي

✍️📘توصيه‌هاي ساده براي مديريت مصرف آب

✳️ كانال اطلاع‌رسانی و آموزشی #سازگاری_با_كم_آبی



join👉 @WaterAdaptation
Forwarded from Water Online
📊آمار بهره‌برداري از سدهاي مخزني كشور تا 26 دي‌ماه 1400

📊درصد پرشدگي سدها 40 درصد مي‌باشد

📊وضعيت سدهاي مهم

📉كاهش 25 درصدي حجم آب موجود مخازن نسبت به سال گذشته

🔗شركت مديريت منابع آب ايران

#سد
#وضعيت_ذخاير

join👉 @WaterOnline
2024/10/03 15:29:47
Back to Top
HTML Embed Code: