Telegram Web Link
📌سابمیت کردن مقاله (فرآیند ارسال مقاله)

🔖سابمیت مقاله به فرآیند ارسال یک اثر مکتوب به یک مجله یا نشریه دیگر برای بررسی و انتشار احتمالی اشاره دارد. این اثر ممکن است یک مقاله تحقیقاتی، مقاله مروری، مطالعه موردی یا نوع دیگری از کار مکتوب باشد. فرآیند سابمیت معمولا شامل پیروی از دستورالعمل‌ها و الزامات مشخص‌شده توسط نشریه است.
.
.
📰سابمیت مقاله به یک مجله شامل مراحل زیر است:

🔸۱. آماده‌سازی مقاله
اولین قدم برای سابمیت مقاله، آماده‌سازی آن برای ارسال است که شامل فرمت‌بندی مقاله بر اساس دستورالعمل‌های مجله، اطمینان از مطابقت با الزامات، تعداد کلمات، سبک استناد و هر بخش مورد نیاز مانند چکیده یا کلمات کلیدی می‌باشد.
.
.
🔹۲. انتخاب مجله مناسب
انتخاب مجله مناسب برای ارسال بسیار مهم است، زیرا می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر شانس پذیرش تأثیر بگذارد. عواملی مانند محدوده مجله، خوانندگان و ضریب‌تاثیر را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که مقاله شما با نوع مجله مطابقت دارد.
.
.
🔸۳. پیروی کردن از دستورالعمل‌های مجله
هنگامی که مجله مناسب را شناسایی کردید، دستورالعمل‌های ارسال مجله را به‌دقت بخوانید و دنبال کنید. این دستورالعمل‌ها معمولا شامل اطلاعاتی در مورد نحوه ارسال مقاله، الزامات قالب‌بندی و هر دستورالعمل خاص برای شکل‌ها، جداول یا مراجع است.
.
.
🔹۴. سابمیت مقاله از طریق سیستم آنلاین مجله
اکثر مجلات دارای سیستم ارسال آنلاین هستند که نویسندگان باید از آن برای ارسال مقالات خود استفاده کنند. دستورالعمل‌های ارائه‌شده توسط مجله را برای آپلود مقاله خود و هر گونه اسناد مورد نیاز مانند: نامه پوشش یا فرم حق چاپ، دنبال کنید.
.
.
🔸۵. منتظر فرآیند بررسی باشید
پس از ارسال مقاله، مجله آن را بررسی می‌کند تا مناسب بودن آن را برای چاپ مشخص کند. این فرآیند ممکن است شامل بررسی همتا، بررسی سرمقاله یا هر دو باشد و ممکن است از چند هفته تا چند ماه طول بکشد.
.
.
نویسنده: مریم رحمانی
ویراستار: نگار رحمتی

🔍منبع
.
.
.
🌱@biocan_magazine🌱
پیوند اعضای خوک: آن‌چه سه گیرنده عضو به دانشمندان آموخته‌اند


🐷 اولین فردی که از یک خوک کلیه دریافت کرد، کمتر از دو ماه بعد از دریافت عضو و حدوداً هفته گذشته فوت شد. این اتفاق هم‌زمان با رویداد مهمی رخ داد که طی آن، دونفر به‌عنوان اولین‌بار قلب خوک را دریافت کردند و متأسفانه هر دوی آن‌ها هم حدود دو ماه پس از پیوند جان خود را از دست دادند.

💉 جراحی که در تیم مراقبت برای پیوند قلب خوک این دونفر حضور داشت، آنتی‌بادی‌های تزریق شده را، علت احتمالی مرگ آن‌ها می‌دانست و این یعنی چنین درمانی می‌تواند وضعیت فرد گیرنده عضو را وخیم‌تر کند.

🔬 در آخرین عمل پیوند، دانشمندان روش جدیدی را با استفاده از تیموس به‌کار گرفتند، آن‌ها تیموس خوک را به کلیه پیوند و سپس هر‌دو را به فرد گیرنده عضو پیوند زدند، تاکنون وضعیت فرد گیرنده در بیمارستان پایدار اعلام شده‌است.

🩺 محققان هم‌چنین اظهار داشتند نتایج پس از پیوند نشان می‌دهند، بافت اعضای پیوند شده متفاوت از اهداکننده‌ی انسان است و معتقدند که این یافته‌ها می‌تواند به توسعه اقدامات مناسب برای جراحی آینده کمک کند.


•مسیحا عدالتی•
•فاطمه مدرسی•


🆔 @UIBiologists🌱💡
تکنیکی جدید برای کشفی عجیب


📊 محققان با استفاده از تکنیک "MUSIC" کشف کرده‌اند که برخی سلول‌های مغزی در بیماران مبتلا به آلزایمر سریع‌تر پیر می‌شوند. این روش به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا تعاملات کروماتین و RNA را در سطح سلولی بررسی و تأثیر آن‌ها بر بیان ژن را مطالعه نمایند.

📝 این تحقیق هم‌چنین نشان داد که برخی تفاوت‌های جنسیتی در فرآیند پیری سلول‌های مغزی وجود دارد که می‌تواند در توسعه رویکردهای درمانی مؤثر، مورد توجه قرار گیرد. نتایج این مطالعه می‌تواند به کشف مکانیسم‌های مولکولی جدید در آسیب‌شناسی آلزایمر نیز کمک کند.

👨‍⚕️ دانشمندان اظهار داشتند که فناوری "MUSIC" می‌تواند به شناخت عمیق‌تر پیچیدگی‌های آلزایمر کمک شایانی کرده و این پتانسیل را دارد تا به توسعه درمان‌های هدفمندتر و بهبود نتایج برای بیماران منجر شود.

•عرشیا کاظمان•


🆔 @UIBiologists🌱💡
کشف منشأ بسیاری از اختلالات روانی: ژنوم ویروس‌های باستانی

🧬 اخیراً رویکردی جدید برای ارزیابی ارتباط استعداد ژنتیکی در حوزه روان‌پزشکی ارائه شده‌است. طبق تحقیقات، DNA ویروس باستانی در ژنوم انسان با برخی از اختلالات روانی اعم از اسکیزوفرنی، دوقطبی و افسردگی ارتباط دارد.
هزاران توالی DNA (حدود ۸٪ درصد از ژنوم ما) که منشأ آن‌ها از عفونت‌های ویروس باستانی می‌باشد، در مغز بیان می‌شوند و می‌توانند موجب این اختلالات روانی شوند.

•مریم مهری•
•فاطمه رمضان‌زاده•



🆔 @UIBiologists🌱💡
یک پژوهشگر متفاوت!


🦍 رابرت ساپولسکی (Robert Sapolsky) دانشمند، نویسنده و پژوهشگر نامدار در حوزه‌های زیست‌شناسی، عصب‌‌شناسی و استاد علوم اعصاب در دانشگاه استنفورد است. با جست‌وجو‌ی نام این محقق، به تصاویر متعددی از او در کنار بابون‌ها (دسته‌ای از میمون‌های آفریقایی) مواجه می‌شویم، تصاویری که حاصل بیش‌از ۳۰ سال مطالعات او بر‌روی بابون‌های صحرای آفریقا هستند.

🔍 از نظر او روش‌های خاص و محدود نمی‌تواند ابعاد مختلف یک موضوع را پوشش دهند و لازم است زوایای مختلف آن را نیز بررسی کرد. به‌عنوان مثال، نمی‌‌توان نتیجه گرفت که یک رفتار مشخص ناشی از یک ژن، هورمون یا یک تروما‌ است، بلکه قطعاً عامل‌های دیگری نیز در بروز آن نقش دارند.

📚 ساپولسکی حاصل پژوهش‌های خود را با بیانی روان، گیرا و گاهی طنز در کتاب‌های خود با عناوین زیر منتشر کرده‌است:

• رفتـار
• چرا گورخر‌ها زخم‌ معده نمی‌گیرند
• خاطـرات یـک نخسـتی
• مشـکلاتی با تستوسـترون

📖 با ما همراه باشید، زیرا قرار است هفته‌ی آینده، در #کتاب_با_اتحاد به معرفی یکی از این آثار جذاب بپردازیم.

•آذین عتیقی•


🆔 @UIBiologists🌱💡

سمپوزیوم ایمونولوژی با همکاری جمع کثیری از مراکز سرآمد علمی و اساتید برجسته این حوزه، به همت جناب استاد پروفسور علیرضا رنجبر، به مدت دو روز در خصوص علم ایمونولوژی و ارتباط آن با سایر حوزه‌ها برگزار شد.

🖇 ویدئوهای این سمپوزیوم به تفکیک پنل‌های برگزاری، تهیه و تدوین شده و با مراجعه به لینک زیر می‌توانید به این ویدئوها دسترسی داشته باشید.


🌐 https://zil.ink/immunologysymposium




┏━━━━━━
🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
حدود ۸۵٪ اتصالات نورالینک اولین تراشه ایلان ماسک در مغز قطع شد


🧠 بیش‌از ۸۵٪ اتصالات ایمپلنت نورالینک در مغز اولین میزبان، به‌دلیل حرکت بیش‌از حد این تراشه در مغز قطع شده‌است. دانشمندان پیش‌بینی حرکت این تراشه را داشتند ولی حرکت آن بسیار بیش‌تر از انتظار آنان بود. این درحالیست که بیش‌از هزار نفر در صف دریافت این تراشه هستند و این کمپانی گفته‌است که تا پایان سال قرار است ۹ نفر دیگر هم این تراشه درون مغز آنان قرار‌ بگیرد.


•نادیا جمالدار•

#خبر
#اتحاد_زیست‌شناسان_ایران


┏━━━━━━
🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
سوال امشب:
همیشه از عوارض تقسیم ناپذیری سلولهای عصبی خوندیم اما آیا
تقسیم ناپذیر بودن سلول های عصبی فوایدی دارد؟
قسمت دوم نام جانور بومی کشور که قابلیت ترمیم سلول های عصبی را دارد؟
قسمت سوم چگونه این جاندار امیدها برای درمان بیماران قطع نخاعی را زنده کرده است؟
قسمت چهار:این جاندار چگونه بر فواید غیرقابل تقسیم بودن سلول های عصبی چیره شده است؟

مدت زمان پاسخگویی: تا ساعت ۱۲ شب شنبه ۵ خرداد

جایزه :یکی از دوره های آموزشی اتحاد به انتخاب شما
ارسال جواب در گروه اتحاد زیست شناسان ایران
https://www.tg-me.com/+niqmZJA6VE5hNTJk
باکلان، پرنده‌ای با چشمان جذاب!


🪶 به‌طور قطع چشمان این گونه از پرندگان اولین چیزی‌ست که توجه شما را به رنگ متحیر‌کننده‌اش جلب می‌کند. باکلان‌ها جزء پرندگان شیرجه‌رو و آبزی با جثه‌ای متوسط تا بزرگ هستند و دارای چهل‌گونه هستند. از این تعداد تنها سه گونه باکلان کوچک، باکلان بزرگ و باکلان گلو سیاه در ایران یافت می‌شود که شباهت زیادی به پرندگان باستانی یا پرندگان زمان دایناسورها دارند.

🪽 باکلان‌ها به رنگ‌های مختلفی از طیف قهوه‌ای یا خاکستری یافت می‌شوند و دارای گردن‌ و پاهای تقریباً بلند هستند. به‌دلیل نیاز به شنا در این پرنده، انگشت‌های پا کاملاً به‌هم پیوسته و بال‌ها کوتاه‌‌اند.

🦉 از ویژگی‌های باکلان گلوله‌سازی است! به‌طوری که با فلس‌های ماهی و استخوان‌هایی که خورده‌‌است، گلوله‌هایی را ایجاد می‌کند و همانند برخی از جغدها، آن‌ها‌ را به بیرون پرتاب می‌کند.

زیست‌گاه‌ این پرندگان در ایران، حوالی تالاب‌های داخلی، ساحل‌های جنوبی و یا دریای خزر است؛ هم‌چنین در تیاپِ تنگه هرمز، تالاب بین‌المللی امیرکلایه و انزلی، پارک ملی بوجاق و... نیز زندگی می‌کنند.


•سمانه عتبه.


┏━━━━━━
🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
🧬 بررسی امکان استفاده از DNA به عنوان یک کامپیوتر کوانتومی

👨‍💻 محققان با استفاده از شبیه‌سازی‌های کامپیوتری، نشان می‌دهند که DNA می‌تواند به عنوان یک سیستم کوانتومی چندحالته عمل کند و از این‌رو می‌توان از آن برای انجام محاسبات کوانتومی پیچیده استفاده کرد.

💻 مزیت استفاده از DNA به عنوان یک کامپیوتر کوانتومی در این است که DNA مولکولی بسیار پایدار و قابل دستکاری است. همچنین، DNA می تواند اطلاعات زیادی را در خود ذخیره کند و این امر آن را به یک بستر مناسب برای انجام محاسبات کوانتومی در مقیاس بزرگ تبدیل می کند.

❌️ با این حال، هنوز چالش‌های زیادی برای استفاده عملی از DNA به عنوان یک کامپیوتر کوانتومی وجود دارد. یکی از این چالش‌ها، کنترل دقیق تعاملات کوانتومی بین مولکول‌های DNA است.

🔍 مسیحا عدالتی
✍🏻 محمدرضا هوشمند


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
مهار کننده‌های دارومانند در پیشگیری از آنفلوآنزا نویدبخش هستند

🤔 داروهای آنفولانزای موجود درحال حاضر تنها پس از ایجاد عفونت، ویروس را هدف قرار می‌دهند. اکنون، دانشمندان مولکول‌های دارومانندی را شناسایی کرده‌اند که توانایی مهار مرحله اول عفونت آنفولانزا، یعنی اتصال ویروس به سلول‌ها را مهار می‌کنند.

💊مهارکننده‌های دارو مانند ورود ویروس به سلول‌های تنفسی بدن را مسدود می‌کنند و به‌طور خاص، هماگلوتینین، پروتئینی روی سطح ویروس‌های آنفولانزای نوع A را هدف قرار می‌دهند.

مولکول‌های R4 و R6 برخلاف داروهای موجود در بازار برای آنفلوآنزا که پس از ایجاد عفونت عمل می‌کنند، قابلیت این را دارند که قبل از ایجاد عفونت به‌صورت پیشگیرانه جلوی این ویروس را بگیرند.

•امیر وحید بال‌افکن•
•نادیا جمالدار•
•ملیکا بیرامی•


#خبر
#اتحاد_زیست‌شناسان_ایران

┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
دشمن نامرئی حافظه


🧠 اغلب شنیده‌اید عواملی مانند استرس، کمبود خواب، رژیم غذایی ناسالم و افزایش سن می‌توانند بر قدرت حافظه تأثیر منفی گذاشته و در نهایت به فراموشی منجر شوند. اما آیا می‌دانستید پوسیدگی دندان نیز باعث فراموشی می‌شود؟!

🦷 در دهان، شبکه‌ای از اعصاب وجود دارد که به‌طور مستقیم به مغز متصل است. زمانی‌که عفونت‌های دندان درمان نشوند، به جریان خون سرایت کرده و باکتری‌ها را به‌طور مستقیم به مغز منتقل می‌کنند.

🕸 در این حالت، عفونت باکتریایی می‌تواند به سلول‌های عصبی مغز سرایت کرده و فرد در معرض خطرات جدی از جمله از دست دادن حافظه و حتی آلزایمر قرار بگیرد.

🔖 علاوه‌بر این، طی مطالعاتی که در ژاپن انجام شده، بیماری‌های لثه و دندان با گذر زمان می‌توانند باعث چروک شدن و آسیب قسمتی از مغز شوند که در حافظه و یادگیری نقش دارد.

🪥 در هر صورت، برای حفظ سلامتی دندان و حافظه خود، حداقل دو‌بار در روز مسواک بزنید، از نخ دندان استفاده کنید و به‌صورت منظم و دوره‌ای برای معاینه و پیشگیری به دندانپزشک مراجعه کنید.

•زهرا رستمی•



┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
ژان ژانگ، افشاگر شیوع Covid19، آزاد شد!

🦠این خبرنگار چینی، در دسامبر ۲۰۲۰ به دلیل نوشتن مقاله‌ای در مورد «مدیریت نادرست دولت چین در فراگیری ویروس کرونا»، به ۴ سال حبس محکوم شده بود.
🌡وضعیت کنونی ژان ژانگ پس از یک اعتصاب غذایی طولانی، وخیم است.

✍🏻بازنویسی: مهرشید موسویون

✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
🔅« گپ رناپ »

🔸جلسه بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ درباره موضوعات نوین پزشکی

🔹با محوریت مطالب منتشر شده در "دوازدهمین شماره" ماهنامه "پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید"

🤩بامدیریت دکتر وحید خدامی

🔸با حضور مدیر مسئول ماهنامه: دکتر وحید خدامی و اعضاء هیات تحریریه

🔹در این جلسه توضیحاتی در مورد مطالب منتشر شده ارائه خواهد شد و سپس پرسش و پاسخ و بحث آزاد خواهد بود.

🔺لینک‌ ثبت‌نام
قلب واقعا می‌شکند!


❤️‍🩹 مطالعات اخیر دانشمندان ارتباط مستقیمی بین استرس، فشار روحی و روانی و نارسایی قلبی پیدا کرده‌اند. زمانی‌که دچار استرس و فشار روحی و روانی می‌شویم بدن مقدار زیادی آدرنالین ترشح می‌کند که می‌تواند ضربان قلب و فشار خون را زیاد کند. اما زمانی‌که پی‌درپی دچار استرس می‌شویم بدنمان با آزاد کردن بیش‌از حد این پاسخ‌ها به‌مرور زمان دچار نارسایی مکرر و انواع بیماری‌ها می‌شود.

🫀دانشمندان درطی این مطالعات پی بردند که استرس برروی سلول‌های بنیادی خون‌ساز اثر گذاشته و حافظه‌ای به‌نام حافظه استرس ایجاد می‌کنند. این حافظه برروی مسیر تولید ماکروفاژها اثر گذاشته و باعث سرکوب مسیر سیگنال دهی TGF-β شده و در نتیجه باعث نارسایی قلبی می‌شوند‌.


•فاطمه خانمحمدی•
•نسیم کاردان•
•ملیکا بیرامی•

#خبر
#اتحاد_زیست‌شناسان_ایران

┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
radium_moradi
<unknown>
همراه ما باشید با شگفتی‌های جهان باکتری‌ها و تعاملات آن با بدن انسان🤩

🖇ویژه برنامه مشترک اتحاد زیست‌شناسان ایران با برنامه رادیوم

🎙باحضور :
بهمن مرادی
(موسس اتحاد زیست‌شناسان ایران)
سیاوش صفاریون‌پور
احسان مهرجو

📻برنامه‌رادیوم|۶خرداد۱۴۰۳


🌱:{ @ir_micro_academy }
🔅« گپ رناپ »

🔸جلسه بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ درباره موضوعات نوین پزشکی

🔹با محوریت مطالب منتشر شده در "دوازدهمین شماره" ماهنامه "پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید"

🤩بامدیریت دکتر وحید خدامی

🔸با حضور مدیر مسئول ماهنامه: دکتر وحید خدامی و اعضاء هیات تحریریه

🔹در این جلسه توضیحاتی در مورد مطالب منتشر شده ارائه خواهد شد و سپس پرسش و پاسخ و بحث آزاد خواهد بود.

🔺لینک‌ ثبت‌نام
کانال اتحاد زیست شناسان
🔅« گپ رناپ » 🔸جلسه بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ درباره موضوعات نوین پزشکی 🔹با محوریت مطالب منتشر شده در "دوازدهمین شماره" ماهنامه "پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید" 🤩بامدیریت دکتر وحید خدامی 🔸با حضور مدیر مسئول ماهنامه: دکتر وحید خدامی و اعضاء هیات تحریریه…
4_5956477344372757649.pdf
6.1 MB
وبینار گپ رناپ:
با همکاری مجموعه اتحاد و مجموعه رناپ
شرکت رناپ فعال در زمینه ساخت انواع mRNA واکسن های درمانی و پیشگیری کننده با مدیریت جناب استاد وحید خدامی
موضوع :
یکی از موضوعات بسیار مهم و ترند روز(پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید)
برای حضور هر چه مفیدتر قبل از شروع وبینار ،ماهنامه بالا را دانلود کنید(وبینار حول مباحث نشر شده در ماهنامه می باشد)
امشب راس ساعت ۱۹
اولیگونوکلئوتیدها: امیدی تازه برای درمان بیماری‌های لاعلاج


🧬 اولیگونوکلئوتیدها رشته‌های کوتاهی از DNA یا RNA هستند که معمولاً از ۲۰ تا ۳۰ نوکلئوتید تشکیل شده‌اند. آن‌ها می‌توانند به‌طور مصنوعی در آزمایشگاه سنتز شوند و برای اهداف مختلفی ازجمله تحقیقات علمی، تشخیص بیماری و درمان مورد استفاده قرار بگیرند.

📌 انواع اولیگونوکلئوتیدها:

1⃣ اولیگونوکلئوتیدهای DNA: از نوکلئوتیدهای DNA تشکیل شده‌اند و می‌توانند برای اهداف مختلفی مانند شناسایی و مکان‌یابی توالی‌های خاص DNA در کروموزوم‌ها، پرایمرهای PCR و آنتی‌سنس‌ها مورد استفاده قرار بگیرند.

2⃣ اولیگونوکلئوتیدها RNA: از نوکلئوتیدهای RNA تشکیل شده‌اند و می‌توانند برای اهداف مختلفی مانند مهارکننده‌های microRNA و siRNA و هم‌چنین واکسن‌های mRNA مورد استفاده قرار بگیرند.

💉 روش‌های درمانی برپایه اولیگونوکلئوتیدها:

اولیگونوکلئوتیدها به‌عنوان یک روش درمانی نوظهور برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها ازجمله سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های عفونی در حال بررسی است.

👀 برخی از این روش‌ها عبارتند از: درمان با آنتی‌سنس، مهار microRNA و siRNA و استفاده ازواکسن‌های mRNA.

از نقاط قوت و مزایای روش‌های درمانی براساس اولیگونوکلئوتیدها می‌توان به هدفمند بودن، داشتن قدرت بالا در بیان ژن یا فعالیت پروتئین‌ها و وسیع بودن طیف درمانی اشاره کرد.

اما به‌هرحال روش‌های درمانی برپایه اولیگونوکلئوتیدها هم معایبی دارند، که شامل هزینه بالا، چالش برانگیز بودن رساندن‌ آن‌ها به سلول هدف، تحریک سیستم ایمنی و ایجاد جهش می‌شوند.

آینده روش‌های درمانی برپایه اولیگونوکلئوتیدها به‌نظر روشن می‌آید. این روش‌ یک حوزه نوظهور با پتانسیل قابل‌توجهی برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها هستند. تحقیقات درحال انجام برای مقابله با چالش‌های موجود و توسعه روش‌های درمانی ایمن و مؤثرتر برپایه اولیگونوکلئوتیدها درحال انجام است.

•محمدرضا هوشمند•
•نادیا جمالدار•



┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
📚  انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۳ 📚

💥 ویژه وزارت علوم

🔍 انتخاب رشته با همراهی مجرب ترین مشاورین کشور و رتبه برتر‌ها


👨🏼‍🎓 انتخاب رشته براساس علاقه و آینده شغلی

🏢 معرفی برترین دانشگاه‌ها

🎓 معرفی تخصصی هر رشته دانشگاهی

📝 ارائه بهترین لیست برای قبولی شما



☎️ برای رزرو وقت مشاوره و انتخاب رشته به پشتیبانی مجموعه پیام دهید.
--------------------------------------------------------

پشتیبانی
🗳️ @Biocan_support

عضویت در کانال ما
📍 @BioCAN_channel
2024/10/01 14:25:38
Back to Top
HTML Embed Code: