Telegram Web Link
⭕️پاسخ به سخت ترین سوال زندگی؛ در گرو انجام سخت ترین کار☝️

👈👤جورج برنارد شاو (1865 - 1950)؛ نمایش نامه نویس مشهور ایرلندی می گوید: "2 درصد از مردم فکر می کنند، 3 درصد مردم فکر می کنند که فکر می کنند، و 95 درصد از آنها ترجیح می دهند بمیرند تا فکر کنند!"

“Two percent of the people think; three percent of the people think they think; and ninety-five percent of the people would rather die than think.” George Bernard Shaw

...و ادامه می دهد: "تعداد کمی از آدمها بیش از دو یا سه بار در سال فکر می کنند، حال آنکه من شهرت جهانیم را با یک یا دو بار فکر کردن در هفته ساخته ام!"

مسئله و چالش اصلی این است که بسیاری از ما فکر کردن را با مرور تصاویر و خاطرات و یا بمباران ذهن خود با انواع اطلاعات غیر مرتبط؛ آن هم در عصر انفجار اطلاعات اشتباه می گیریم. حال آنکه فکر کردن یک پروسه بسیار سخت بوده که قرار است ما را از موقعیت ذهنی که در آن هستیم به موقعیتی دیگر منتقل کرده تا مشکلی و پازلی که با آن دست و پنجه نرم می کنیم را حل کنیم. و چه معما و پازلی سخت تر و حیاتی تر از پیدا کردن ماموریت و رسالت مان در این دنیاست؟

📌همه ما داستان فردی که به چند راهی می رسد را شنیده ایم که می پرسد این راه ها به کجا می رسند؟
- در پاسخ به او می گویند: به کجا می خواهی بروی؟
- و می گوید: نمی دانم!
- و به او پاسخ می دهند: از هر راهی بروی فرقی نمی کند!

به عبارت دیگر؛ اگر سخت ترین کار دنیا یعنی فکر کردن را نتوانیم انجام دهیم، آنگاه نخواهیم توانست به سخت ترین و در عین حال حیاتی ترین سوال زندگی یعنی "ماموریت و رسالت من در این دنیا چیست؟" هم پاسخ دهیم. سوالی که ذهن 👤مولانا را هم به خود مشغول کرده بود:
روزها فکر من اینست و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
زکجــــا آمده ام، "آمدنم بهـــر چــه بود"؟
به کجــا می روم؟ آخر ننمائی وطنم!

👈مشکل انسان مدرن این است که با اختراع ماشین ها و روبات های هوشمندتر از خود و با در اختیار گذاشتن اقیانوسی از اطلاعات، به تعطیل کردن فکر کردن انسان ها دامن زده و به دلیل گم کردن هدف و رسالت با سرعت زیاد به ناکجا آباد در حرکت است!

📌طبق اعلام شرکت آی بی ام؛ در سال 2017 برای 3.8 میلیارد کاربر اینترنت در جهان روزانه 2.5 کوینتیلیون (هر کوینتیلیون 10 به توان 18) بایت اطلاعات تولید شده است!

🎯بنابراین فکر کردن و دانستن ماموریت و هدف متعالی؛ خصوصیت و ویژگی منحصر بفرد برای متمایز کردن انسان ها و شرکت های فوق العاده موفق از سایرین است.
شرکت هایی که در آنها انسان های متخصصِ متفکر در مناصب مدیریتی و اجرایی ارشد هستند و با تدوین استراتژی خردمندانه؛ راهبرد و رسالت والای خود را مشخص می کنند، شرکت هایی ماندگار خواهند بود.
داستان تاسیس هیجانی و فرصت طلبانه ده ها هزار شرکت در یک بازه زمانی کوتاه تنها به دلیل ارزان بودن منابع مالی و تنها به منظور کسب ثروت و رقابت های خانوادگی و سپس ورشکستگی و فراموش شدن اکثر آنها و داستان مرگ برندهای ایرانی و غیبت آنها در بازار داخلی و جهانی ریشه در ضعف فکر کردن و نداشتن رسالت و ماموریت والا دارد! آن هم در دنیایی که گوگل دارای برنامه راهبردی 300 ساله و علی بابا در صدد عمر 102 ساله و متصل کردن سه قرن به یکدیگر است!☝️

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️4 توصیه وارن بافت برای سرمایه گذاران فردی

1⃣به سهام به عنوان بخشی از یک کاروکسب نگاه کنید. از خودتان بپرسید: اگر فردا صبح تا 3 سال دیگر بورس سهام بسته شود، چه احساسی خواهم داشت؟ اگر کماکان نسبت به داشتن آن سهام در این شرایط خوشحال هستم، پس آن کاروکسب را دوست دارم. داشتن این قالب ذهنی برای سرمایه گذاری مهم است!

👈شرکت برکشایر تحت رهبری او در حال حاضر مالک 400 میلیون سهم غول نوشیدنی جهان یعنی کوکا کولا و به ارزش 16.7 میلیارد دلار است. سود سهامی که امسال نصیب شرکتش شد 560 میلیون دلار بود که معادل نصف میزان سرمایه گذاری آن در کوکاکولا در 27 سال پیش است.

"بازار سهام ابزاری است برای انتقال پول از جیب افراد عجول به جیب افراد صبور"!👤 وارن بافت

جالب است که او در سهامِ بیزینس و کاروکسبی که از اول تا آخر؛ از تولید تا مصرف و از صفر تا صد آنرا نفهمد، هرگز وارد نمی شود. به همین دلیل وقتی ده سال پیش از او سوال شد چرا در مایکروسافت، اپل،... سرمایه گذاری نمی کنی، پاسخ داد من آنها را نمی فهمم!

2⃣وجود بازار سهام برای این است که به شما خدمات ارائه کند نه راهنمایی! بازار به شما نمی گوید سرمایه گذاری درستی کرده اید یا اشتباه، بلکه نتایج کاروکسبی که سهامش را خریده اید است که می گوید تصمیمتان برای انتخاب آن سهم درست است یا اشتباه!☝️

3⃣شما دقیقا نمی دانید ارزش یک سهم چقدر است، پس برای خودتان یک حاشیه امن تدارک ببینید. به گونه ای وارد یک سهم شوید که تا حدی امکان اشتباه کردن داشته باشید تا به محض پی بردن به آن و با فروش سهم، کماکان سرپا و روبراه باشید!☝️

4⃣وام گرفتن و سرمایه گذاری آن در بازار سهام، متداول ترین روشی است که افراد باهوش را ورشکسته می کند!

👈چرا؟ چون وام دهنده انتظار سود بدون ریسک دارد و وارد کردن این وام در یک ابزار کاملا ریسکی و دارای نوسان قیمت، به معنی امکان نکول در بازپرداخت آن است!

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️جدایی و اتحادی که اقتصاد ایران را زمین گیر کرده ☝️

👈"سود سپرده های بانکی با درآمد نفت و مالیات برابرست! امسال200 هزارمیلیارد تومان سودبانکی پرداخت شده در حالیکه 116هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی و 114هزار میلیاردتومان درآمد نفتی داشتیم!" 👤رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
👈"میزان بدهی به تولید ناخالص جهانی به 325 درصد رسید!" 📈گزارش رویترز

به نظر شما وجه اشتراک این دو گزاره در چیست؟
👌بله درست حدس زدید! جدایی و Decoupling بازارهای مالی از اقتصاد واقعی و تولید!

همه این اتفاقات وقتی رخ می دهد که پول از وظیفه اصلی خود یعنی واسطه بیع، معامله و تجارت بودن فاصله گرفته و خود به موضوع اصلی بیع، معامله و تجارت تغییر نقش بدهد.
بطور کلی وقتی خود پول (و ابزارهای تامین مالی مهندسی شده و مشتقه که در بازار ایران هنوز توسعه نیافته)، بدون پشتوانه دارایی های پایه و یا با ارزشی چند برابر دارایی های پایه و با شرط قطعی سود و بهره موضوع اصلی معامله می شوند، آنگاه طبیعی است که به بهانه تقویت تجارت و تولید، ماشین های چاپ و تولید اسکناس با سرعت هر چه بیشتر به رونق بخشی به این بازار پرداخته و آنرا چند برابر توان تولید کرده و حتی به صورت دستوری میزان بازدهی، سود، بهره و...آنرا هم تعیین می کنند!

🔴بر کسی پوشیده نیست که اقتصاد واقعی و تولید در ایران عمدتا زیر سایه زیانبارترین وصلت؛ یعنی اتحاد تحریم با فساد در حالت کما بسر برده و بازدهی مناسبی ندارد. در چنین شرایط دهشتناکی، یک بار برای تقویت تولید، نرخ بهره به صورت دستوری (و متناسب با تورم کنونی نه تورم انتظاری) پایین می آید، اما بازار بجای روی آوردن به آن، به سوی بازار ارز و طلا و سفته بازی حرکت می کند. برای خالی کردن حباب ارز و طلا و کنترل تورم، نرخ بهره دوباره با دستور بالا می رود، اما مجددا بازار استقبالی نکرده و این بار به افزایش سرسام آورهزینه های بانکی و سر زدن آن از درآمد نفت و مالیات می انجامد که البته نهایتا در صورت نکول، با Bailout از جیب خود مردم پرداخت می شود!

👈به نظر می رسد راهکار ریشه ای؛ جدایی انداختن میان تحریم و فساد و از سوی دیگر، ایجاد اتحاد و توازن میان بازار پولی- مالی با اقتصاد واقعی و تولید باشد!
بیاد داشته باشیم لزوما همیشه دستاورد باهوش ترین ها و The Smartest Guys In The Room ها که در مراکز تصمیم گیری اقتصادی و مالی دنیا نشسته اند، عاقلانه و خردمندانه نبوده و نیست و تکرار تجربه آنها نتیجه ای جز آنچه در گزاره های آغازین این نوشتار آمد، در پی نخواهد داشت!

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️5 ابزار بازار سرمایه ای برای تامین مالی نوسازی ناوگان هواپیمایی کشور

👈"این ابزارها علاوه بر هواپیما، برای تامین مالی و خرید همه نوع ماشین آلات و تکنولوژی های مورد نیاز کشور نظیر توربین، لوکوموتیو، واگن قطار، منوریل، تجهیزات حفاری و پالایشگاهی صنعت نفت، مخابراتی، امنیتی و غیره کاربرد دارد."
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
وجود نقدینگی 1400 هزار میلیارد تومانی در اقتصاد کشور و سرگردانی آن؛ نیاز به ابزارهای متنوع و جذاب به لحاظ نرخ بازگشت سرمایه را دو چندان می کند. موضوع نوسازی ناوگان هواپیمایی همواره با دست اندازهای جدی مواجه بوده که بعد از رفع موضوع تحریم ها، چالش اصلی تامین مالی آن است. به این لحاظ و در راستای نوسازی ناوگان هواپیمایی کشور، علاوه بر ضرورت دخالت مستقیم دولت و استفاده از منابع مالی آن، می توان با استفاده از ابزارهای تامین مالی که در ذیل به پنج نمونه از آنها اشاره می شود، از ظرفیت بازار سرمایه و بخش خصوصی به لحاظ اجرا و منابع مالی بهره مند شده و زیر ساخت های رقابتی شدن این صنعت راهبردی را در بازار جهانی فراهم آورد.

اصل مقاله را در اینجا بخوانید. http://goo.gl/UppsZj

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️برنامه فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی؛ اقدامی که سامسونگ را جهانی کرد☝️

👈27 سال پیش سامسونگ یک مشکل داشت: فرهنگ این شرکت ایستا و درونگرا بود!
بنابراین آقای لی رئیس این غول الکترونیک کره جنوبی تصمیمی گرفت که سازمان خود را به طور کلی تغییر شکل داده و آنرا تبدیل به مدلی برای جهانی سازی کاروکسب نماید!
او تعدادی از "باهوش ترین" و به عبارت دیگر "ستاره" های پرسنل "جوان" خود را به اقصا نقاط جهان فرستاد تا خود را در "فرهنگ" آن بازارها "غرق" کرده، "زبان" آنها را آموخته و "شبکه ارتباطی" بسازند تا روزی سامسونگ بداند که چگونه به این بازارها محصولات خود را عرضه کند! که البته این برنامه تا به امروز ادامه دارد.☝️

🎯نتیجه؟ طبق آمار فوربس؛ امروز سامسونگ پر آوازه در سراسر کره زمین؛ دهمین برند ارزشمند جهان به ارزش 38.2 میلیارد دلار و دارای درآمد 166.7 میلیارد دلار است که سال گذشته فقط 3.7 میلیارد دلار برای تبلیغات خود سرمایه گذاری (نه هزینه) کرده است!✌️

🔳⭕️با این اوصاف، آیا شرکت های ایرانی که از جای خود تکان نمی خورند و اتکای آنها برای نفوذ در یک بازار خارجی به چند ایمیل، چند دیدار و جلسه رسمی سطحی، چند رابطه دوستانه خارجی سطحی، چند تماس تلفنی، یک وبسایت پر از ایراد گرامری و املایی (که ایمیل های نمایش داده شده در آنها اگر فعال باشد! هیچ پاسخی نداده)، افراد تازه کار برای پاسخ به تلفن های بین المللی و... می باشند، خواهند توانست در بازارهای جهانی نفوذ کنند؟
آیا آنها حاضرند برای "شناخت فرهنگ مصرف بازارهای هدف و ارتباط سازی" در بازار حساس و با فرهنگ های متنوع جهانی برای فرستادن نیروهای "جوان"، احتمالا "غیر فامیل و آشنا" و "متخصص و متعهد به شرکت خود"؛ "سرمایه گذاری" کنند؟
👈به یاد داشته باشیم امروزه هر چه هم محصولات کالایی، مالی، خدماتی ما کیفیت داشته باشد، این ما هستیم که باید سراغ مشتری برویم؛ چرا که رقبا شبانه روزی برای تصاحب یک بازار در حال انجام کار حرفه ای و اعتماد سازی می باشند!☝️

🌳بهترین زمان برای کاشتن یک درخت بیست سال پیش بود و دومین و بهترین زمان؛ امروز است!👌

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️فرمول جک ما برای موفقیت و حل مشکلات پیچیده جهان

"وقتی رستوران کی اف سی به چین آمد، 24 نفر برای کار در این رستوران اقدام کردند، 23 نفر پذیرفته شدند...من همان یک نفر بودم!"👤 جک ما👈 موسس و رئیس آمازون چین یا همان گروه علی بابای 488 میلیارد دلاری که روزگاری معلم زبان بود و الان با ثروت 40 میلیارد دلاری خود صاحب ششمین پلتفرم خرده فروشی آنلاین جهان است.
📌این البته یکی از 30 مورد تقاضا برای کار توسط آقای ما بوده که در همه موارد مردود شده است!

🔴درس گرفتن از اشتباهات دیگران نه از موفقیت آنها!

"اگر می خواهید موفق شوید، نه از داستان موفقیت های انسان ها، بلکه از داستان اشتباهات آنها بیاموزید."

چرا که موفقیت انسان ها مثل یک ویترین خیلی شیک و جذاب بوده که پشت آن پر است از تلخی ها، چک های برگشت خورده، حبس، تنهایی، تهدید، محرومیت و...بنابراین تمرکز صرف روی این ویترین موجب ایجاد تفکرات و تصاویر فانتزی شده که به محض برخوردن با کوچک ترین چالش، تمام این تصاویر فرو ریخته و موفقیت تبدیل به امری افسانه ای و ناممکن می گردد.☝️
بنابراین برای پی بردن به اسرار موفقیت یک آیکن، ستاره سینما، کارآفرین مشهور و...؛ بهتر است پشت ویترین ها را کشف کنیم!

📌نکته جالب اینکه خود جک ما در صدد تالیف کتابی است بنام 1001 اشتباه علی بابا! و می گوید بزرگترین اشتباه من این خواهد بود که بعد از خودم شرکت نتواند به همین صورتی که امروز رشد و پیشرفت می کند، راه خود را ادامه دهد!
👈"و شما هرچقدر هم باهوش باشید، باز هم اشتباهات به سوی تان می آیند و مرتکب اشتباه می شوید. مهم آموختن از اشتباهات است تا وقتی یک اشتباه سر و کله اش پیدا می شود، بجای تلاش برای اجتناب از آن، با آن روبرو شده و دست و پنجه نرم کنید."

توصیه هایی جک ما برای موفقیت در مقاطع مختلف سنی
👈اگر 20 تا 30 سالتان است، باید از یک رئیس خوب پیروی کرده و در یک شرکت خوب کار کنید تا یاد بگیرید چگونه کارها را درست انجام دهید.
👈اگر 30 تا 40 سالتان است، و اگر می خواهید کاری را برای خودتان انجام دهید و برای دیگران کار نکنید، آنرا انجام دهید. هنوز توان باختن و شکست خوردن دارید.
👈اگر 40 تا 50 سالتان است، بدلیل اولویت پیدا کردن ثبات، خانواده و نسل آینده؛ توصیه می کنم فقط باید کارهایی انجام دهید که در آنها خوب هستید.
👈اگر 50 تا 60 سالتان است، وقت خود را صرف آموزش و تربیت نسل جوان و آینده کنید.
👈اگر هم بالای 60 سالتان است، بهتر است کنار نوه های خود بمانید!

🔴تمرکز روی بُعد سوم هوش!
همه خوب می دانیم که ضریب هوشی یا IQ با توانمندی یک فرد در یادگرفتن، حافظه، تمرکز و حل مشکلات سنجیده می شود حال آنکه قصه هوش عاطفی یا EQ مربوط به توانمندی یک فرد در تعامل با دیگران؛ مانند مشتری، رئیس، همکار، فروشنده و غیره و توانمندی در فهم آنها و احساساتشان می باشد.
در سال های اخیر اصطلاحی جدید از هوش وارد رقابت با IQ وEQ شده است و آن چیزی نیست جز LQ یا ضریب هوش عشقی! و کسی که بیشتر از همه از این اصطلاح دم می زند کسی نیست جز جناب ما!
"ماشین ها دل، روح، اعتقاد و باور ندارند و در نقطه مقابل این انسان است که دارای دل، روح، باور و خلاقیت است. بنابراین به عقیده آقای جک ما بزرگترین و پیچیده ترین مشکلات نه با ماشین ها بلکه با انسان های باهوش و دارای ظرفیت مهربانی، فهم و البته عشق قابل حل است. در نظر آقای ما، این سلاح پنهان بشر است که در فکر کردن فراتر از ماشین رفته و رشد و پیشرفت را به جلو خواهد راند. ضریب هوش عشقی در مواجهه با مناقشات، رقبا و مقاومت آنها در بازارهای خارجی حتی از IQ و EQ فراتر می رود.

"من دنبال دوست داشته شدن نیستم! من دنبال مورد احترام قرار گرفتن هستم! برای مورد احترام قرار گرفتن باید هوش عشقی خود را افزایش دهید!"

📌بطور کلی افرادی که دنبال لایک شدن هستند ممکن است به هر ابزار و روشی متوسل شوند حال آنکه لازمه محترم بودن، داشتن ترمز عشق به انسانیت و طبیعت است!

او سپس ادامه می دهد: "اگر می خواهید شرکت شما با خِرد و مراقبت بچرخد، پس خانم ها بهترین هستند چرا که هوش عشقی آنها نسبت به آقایان بالاتر است! و با افتخار می گوید 37 درصد از مدیران ارشد گروه علی بابا خانم ها هستند و اشتغال تعداد زیاد خانم ها را بخشی از "سس محرمانه" موفقیت شرکت خود می داند!👌

👈"ما هرگز کمبود پول نداریم. ما آدم هایی که رویا داشته باشند...که حاضرند جان خودشان را برای تحقق آن رویاها فدا کنند، کم داریم. پس برای موفقیت نه به بهترین آدم ها بلکه به درست ترین آنها نیاز داریم!"
👈"هرگز و به هیچ وجه با رقبای خود با قیمت رقابت نکنید و بجای آن با خدمات و نوآوری رقابت کنید. اگر مشتری عاشقتان باشد، دولت هم مجبور است عاشقتان باشد!"👤جک ما

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️معنی نداره که آدمای باهوش رو استخدام کنیم و بعد بهشون بگیم چه کاری انجام بدن!☝️
💢ما آدمای باهوش رو استخدام می کنیم تا اونا به ما بگن چه کاری انجام بدیم!👌

👤استیو جابز

@ThinkThenMove
⭕️✍️استیو جابز؛ اسطوره داستانسرایی در دنیای کاروکسب!

ارتباط برقرار کردن با سایر انسان ها یکی از بالاترین اَشکال اجتماعی بودن انسان است و هسته اصلی آن داستانسرایی و قصه گویی است. وقتی یکی داستان می گوید، مخاطبانش درگیر آن شده و موج ذهنی آنها با داستانسرا یکی می شود!
👈در دنیای کاروکسب تا کنون داستانسرا برتر از استیو جابز نیامده است! جابز یک شومن واقعی بود که با اجرای تئاتر گونه؛ و با همان سه پرده که در قلب فیلم های هالیودی می بینیم یعنی مقدمه چینی، تقابل و نتیجه گیری؛ در نحوه معرفی یک محصول جدید تحولی بزرگ ایجاد کرد.
📌در پرده اول یک حادثه هیجان انگیز رخ داده و در پرده دوم؛ یک قهرمان جهانی که تقلا می کند با فائق آمدن بر موانع به هدف خود رسیده و در پرده سوم قهرمان داستان بر اشرار پیروز شده و جهان را به جایی بهتر تبدیل می کند!

حالا برگردیم به 24 ژانویه 1984 یعنی روزی که جابز برای اولین بار "مکینتاش" را معرفی کرد:
✔️"مقدمه چینی: الان سال 1958 است. آی بی ام شانس خریدن یک شرکت جوان و نوپا که یک تکنولوژی جدید به نام زیروگرافی (زیراکس) اختراع کرده را از دست داده و دو سال بعد شرکت زیراکس متولد شد. آی بی ام برای همیشه از این اتفاق پشیمان است! حالا ده سال بعد است. آی بی ام ایده کامپیوترهای کوچک را رد می کند چرا که معتقد است اینها کوچک تر از آن هستند که بتوانند محاسبات جدی ریز را انجام دهند؛ پس برای کاروکسب شان مهم نیستند!
✔️تقابل: الان سال 1984 است. آی بی ام دنبال قبضه کل بازار است. معامله گران از آینده ی تحت سیطره و کنترل آی بی ام می ترسند. آنها به شکل فزاینده ای به اپل به عنوان تنها نیروی تضمین کننده آزادی آینده ی آنها روی می آورند. از آنجا که آی بی ام همه چیز را برای خود می خواهد، سر تفنگ خود را به سوی آخرین مانع کنترل بازار خود می گیرد: 👈اپل
✔️نتیجه گیری: جابز به سوی مرکز صحنه رفته و از قهرمان پرده برداری می کند؛ 👈اولین مکینتاش. او یک فلاپی دیسک از جیب خود بیرون آورده ، در کامپیوتر وارد کرده و اجازه می دهد مکینتاش برای خودش حرف بزند! با معرفی مکینتاش جهان می بیند چرا 1984 نمی تواند مثل 1984 باشد!"👤کارمین گالو

ظاهرا به دلیل همین استعداد ویژه داستانسرایی او بود که پس از اخراج از اپل در سال 1985؛ شرکت پیکسار که ترکیبی از دانش کامپیوتر-انیمیشن و داستان سرایی بود را هدف قرار داد، عمده سهام آنرا خرید و مدیر عامل آن شد و حتی تصمیم گرفت از آن هم پیشی بگیرد!
📌"در تابستان 1994 در شرکت نِکست کار می کردم. با دو تا از همکارانم در اتاق استراحت بودیم که جابز وارد شد و از ما پرسید: قدرتمندترین فرد جهان کیست؟ هر کسی پاسخی داد و من هم گفتم: ماندلا چرا که من یک ناظر بین المللی در انتخابات آفریقای جنوبی بوده ام. او با اعتماد بنفس مخصوص خودش گفت: خیر! همه اشتباه می کنید! قدرتمندترین انسان در جهان؛ داستانسرا است! و ادامه داد: قصه گو چشم انداز، ارزش ها و برنامه های تمام نسلی را که قرار است بیاید را تنظیم می کند و دیسنی در کاروکسب قصه گویی دارای انحصار است. یک چیز را می دانید؟ من از این اوضاع مسخره خسته شده ام و می خواهم داستانسرای بعدی جهان باشم...و رفت."👤 توماس هیگبِی

در سال 1997 با خریده شدن نکست توسط اپل، جابز مجددا مدیرعامل اپل شد و تا آخرین سال زندگی، با قدرت ویژه داستانسرایی که آنرا به شدت در پیکسار و معرفی محصولات دیسنی تقویت کرده بود و با همین سبک سه مرحله ای به رونمایی از محصولات جدید اپل می پرداخت. تصور کنید در سال 2003 با وجود پدیده هایی بنام نَپستر و کازا که اینترنت را برای تحویل مجانی موزیک معرفی می کردند، ماموریت (غیر ممکن) داشت با معرفی ITUNE مشتریان خود را راضی کند برای هر موزیک 99 سنت پرداخت کنند که البته آنرا با موفقیت تمام به انجام رساند!

🔴بنابراین سوال اصلی این است: آیا برای معرفی محصول جدید و یا فرصت های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار (خارجی) داستان جذاب و داستانسرای ماهری داریم که با هوش هیجانی بالا و ارائه تئاترگونه، فصیحانه، فیلسوفانه، جامعه شناسانه و روانشناسانه چشم، گوش، هوش و دل خریداران، مصرف کنندگان، معامله گران و سرمایه گذاران را برباید؟! و داستانش با تحلیل وضع موجود، برای مشکل کنونی و آینده مخاطبان راه حل جایگزین و جذاب ارائه کند!
شرکت هایی که از این حقیقت غفلت می ورزند، توجه خود را صرفا روی ارائه (پرزنتیشن) های خشک، بی روح و پر از گراف، اعداد و ارقام متمرکز می کنند. ارائه کننده نه در ابتدای جلسه توان و یا بهتر است بگوییم جرات جوک و داستان کوتاه گفتن دارد تا جلسه را گرم کرده و ارتباط برقرار کند و نه در حین ارائه می تواند با قدم زدن از تریبون و لپ تاپ دور شده و با مخاطبان ارتباط برقرار کند!

⭕️✍️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove
⭕️در سال نو بیخیال دکمه های قرمز شویم!☝️

طی آزمایشی کبوتر ها در دو قفس قرار داده شدند که در هر یک از قفس ها یک دکمه سبز و یک دکمه قرمز تعبیه شده بود.
👈در یک قفس، اگر کبوترها به دکمه سبز نوک می زدند، از آن فورا دانه بیرون می آمد در حالی که در قفس دیگر، دکمه سبز گاه گاهی شانسی دانه می داد و این کار نیاز به تلاش و استقامت داشت. البته دکمه قرمز در هر دو قفس هیچ چیزی نمی داد که هر دو دسته کبوتر ها خیلی سریع از روی تجربه آموختند باید بی خیال دکمه قرمز شده و اینکه چگونه باید دانه را با نوک زدن به دکمه سبز بدست آورند!
✔️مشکل زمانی آغاز شد که کبوتر های قفسی که در آن با نوک زدن به دکمه سبز به راحتی دانه بدست می آوردند را به قفس دیگر منتقل کردند. این کبوترها نتوانستند با محیط و شرایط جدید خود را تطبیق بدهند و با ناکامی مواجه شدند. آنها به هر چیز که می دیدند نوک می زدند و سر خود را وحشیانه به قفس می کوبیدند!

🔳🎯در این مطالعه دو درس ارزشمند وجود دارد:
1️⃣ کبوترها خیلی سریع از روی تجربه آموختند که نباید وقت خود را تلف دکمه قرمز کنند چرا که این کار بیهوده و بی نتیجه است!
تعداد زیادی از مردم روی این کره خاکی هستند که می توانند بسیار خوشحالتر ، راحت تر و آرام تر زندگی کنند به شرطی که بی خیال فشار وارد کردن روی دکمه های قرمز (مثل باورها، عادات و روابط نادرست کهنه و رسوخ کرده) در زندگی خود بشوند! دکمه هایی که نه تنها هیچ از آنها در نمی آید که وقت و انرژی زیادی را از انسان تلف کرده و موجب درجازدگی و گاهی سقوط می گردند!☝️

2️⃣ کبوترهایی که عادت کردند دانه راحت بدست آورند، کبوترهای تنبل و لوس شدند چرا که در ذهن خود یک مستمری، حقوق ثابت، آب باریکه،... جا افتاد و این ذهنیت در شرایط جدید کار دست آنها داد و آنها نتوانستند با محیط جدید دست و پنجه نرم کنند. آنها در صورتی نجات می یافتند که سخت تر کار می کردند!
برخی آدمها داستانشان مشابه همین کبوترهاست! آنها در مواجهه با شرایط جدید که نیازمند استقامت، سماجت ، پایداری و خلاقیت می باشد نمی توانند دوام بیاورند!☝️

👈بخشی از عقلانیت و مسئولیت پذیری این است که از تجربه بیاموزیم قدردان فواید سرسختی و استقامت در جایی که لازم و منطقی است بوده و حکمت اجتناب از کارها و الگو های رفتاری بیهوده، بی فایده، مضر و مخرب را بپذیریم!👌

💐برای خودم و شما آرزوی سالی نو همراه با باورها، عادات و روابط نو و درست دارم🙏🌹

⭕️✍️مایکل جوزفسون
⭕️✍️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️✍️مخالفت کن اما متعهد باش☝️

یک اصل مدیریتی است که می گوید: "مخالفت کن اما متعهد باش" به این معنی که طی پروسه تصمیم گیری تا قبل از نهایی شدن آن، افراد حق مخالفت دارند اما به محض نهایی شدن تصمیم، همه باید به آن متعهد باشند چرا که ساز مخالف زدن بعد از تصمیم گیری، مضر و مخرب است.
این اصل در حقیقت برای رهایی از تله اجماع است چرا که برخی تصور می کنند تا اجماع نباشد و همه موافق تصمیمی نباشند، نباید تصمیم اتخاذ گردد.

👤جف بزوس مرد 128 میلیارد دلاری یا همان موسس، رئیس و مدیر ارشد اجرایی شرکت آمازون 768 میلیارد دلاری بیشترین استفاده را از این اصل کرده به طوریکه در نامه به سهامداران شرکت خود می نویسد:
"این عبارت زمان زیادی را ذخیره می کند. اگر شما برای یک مسیر قطعیت دارید، اگرچه اجماعی برای آن نیست؛ بهتر است بگویید: ببینید، می دانم که ما درباره این مسیر اختلاف نظر داریم، اما آیا شما با من درباره آن شرط بندی می کنید؟ وقتی به این نقطه می رسید، هیچکس قطعا پاسخ را نمی داند، پس شما به یک بله سریع می رسید!"

جِف با همین اصل، زمان تصمیم گیری های شرکت را به حداقل کاهش داده و می نویسد: "تصور کنید اگر تیم من بجای متعهد کردن من (در عین مخالفتم) تلاش کنند من را قانع (موافق) کنند، چقدر تصمیم گیری ها کندتر شده و وقت تلف می شود!"
جِف سپس توضیح می دهد که "مخالفت کن اما متعهد باش" به معنی تصمیم اشتباه و در مسیر غلط بودن تیم نیست که شما را از حمایت از آنها دلسرد کند بلکه یک مخالفت اصیل عقاید و تضارب آراء است؛ یک اظهار نظر صریحی است که دارم، یک فرصت برای تیم که وزن نظر من را بسنجد و یک تعهد سریع، صادقانه برای پیروی از مسیر آنهاست.
وی سپس به نمونه هایی از تصمیم گیری ها اشاره می کند که خود او با سایر اعضای تیم مخالف بوده اما با پیروی از همین اصل به تصمیم آنها متعهد شده و تمام قد از آن حمایت کرده است.

📌البته در شرکت هایی که در حاکمیت شرکتی، شفافیت و پاسخگویی دارای ضعف هستند و پرداخت هزینه طولانی شدن پروسه تصمیم گیری و سپس عدم تعهد به تصمیم نهایی از محل منابع ملی یا سهامداران و ذینفعانی غیر از خود مدیران صورت می پذیرد، هم می توان فرایند تصمیم گیری را کش داد و هم می توان سپس با آن تصمیم بی دردسر مخالفت کرد و متعهد هم نبود!
در چنین فضاهایی رهبران و مدیران فارغ از دغدغه سود زا بودن یا ضررده بودن تصمیم ها دارای حقوق و مزایای قطعی هستند و یا به دلیل اینکه قرار است از منطقه راحتی و آسودگی شان خارج شوند و به چالش کشیده شوند، یا هم قطاران و دوستانشان تقویت نمی شوند، یا منافع شخصیشان تامین نمی شود، یا... پروسه تصمیم گیری را مشمول زمان کرده و سپس از تصمیم نهایی حمایت های لازم را بعمل نیاورده و یا با چوب لای چرخ گذاشتن و کارشکنی آن تصمیم (پروژه) را از کار می اندازند.

🎯دلیل اصلی تعهد جِف بزوس به "مخالفت کن اما متعهد باش" این است که بخوبی می داند طولانی شدن زمان تصمیم گیری به بهانه عدم اجماع و کارشکنی بعد از نهایی و اجرایی شدن تصمیم؛ یعنی خسارت وارد کردن به وقت، اعتبار و اموال شرکت خود!

"The risk of a wrong decision is preferable to the terror of indecision."👤Maimonides
ریسک تصمیم غلط گرفتن؛ به وحشت بی تصمیمی و دودلی ترجیح داره!

⭕️✍️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️داستان مشاور هتل از ژاپن

قسمت اول...

گروه هتل های تاج هندوستان از آقای "ماسایی ایمای" از کشور ژاپن دعوت کرد که برای کارکنان خود یک کارگاه آموزشی برگزار کند. کارکنان خیلی مردد بودند چرا که: وضع کار و کسب هتل عالیه و این آقا هیچ تجربه عملی در صنعت هتل نداره، او دقیقا می خواد چی یاد ما بده؟

به هر حال، طبق برنامه، همه راس ساعت 9 صبح برای کارگاه در سالن کنفرانس جمع شدند...

آقای ماسایی به کارکنان معرفی شد- یه شخصیت نه چندان تاثیرگذار، و با یه انگلیسی ضعیف به طوریکه وقتی حرف می زد انگار داره جملات رو در ذهنش به ژاپنی فرمول بندی می کنه و بعد به یه انگلیسیِ دست و پا شکسته بر می گردونه.

🖐"صبح بخیر! اجازه بدید کار رو شروع کنیم. به من گفتند که این یه کارگاهه اما من نه کار و نه گاه می بینم. بزارید ببینیم کار کجا جریان داره. اجازه بدید از اتاق اول در طبقه اول شروع کنیم."

آقای ماسایی، با مدیریت ارشد هتل، شرکت کنندگان، گروه فیلم برداران، به صورت دسته جمعی از اتاق کنفرانس خارج شدند و به سوی مقصد حرکت کردند. اون اتاق اتفاقا اتاق خشک شویی هتل بود. آقای ماسایی وارد اتاق شد و کنار پنجره ایستاد و گفت: "منظره زیباییه"

کارکنان اینو می دونستند، اونا نیاز به دعوت از یه مشاور ژاپنی نداشتند که همینو بگه.

آقای ماسایی ادامه داد: "یه اتاق با چشم انداز به این قشنگی نباید به عنوان اتاق خشکشویی تلف بشه. ماشین خشک شویی رو به زیر زمین ببرید و این اتاق رو تبدیل به اتاق میهمان کنید."

آهاه! الان دیگه معلوم شد که هیچ کس تا حالا به این کار فکر نکرده بود!

مدیر: "بله، می تونیم این کار رو انجام بدیم."

آقای ماسایی: "خوب، اجازه بدید انجامش بدیم!"

مدیر: "بله قربان، در این خصوص یادداشتی بر می دارم و در گزارشی که از کارگاه آماده خواهد شد، قرار می دیم."

آقای ماسایی: "معذرت می خوام، اما این چیزی نیست که بخواهیم دربارش یادداشت برداریم، بیایید انجامش بدیم، همین الان!"

مدیر:"همین الان؟"

آقای ماسایی: "بله، درباره اتاق طبقه همکف یا زیرزمین تصمیمیتون رو بگیرید و چیزا رو از این اتاق همین الان جابجا کنید." و سپس پرسید: "این کار تنها به چند ساعت زمان نیاز داره، درسته؟"

مدیر: "بله"

آقای ماسایی: "اجازه بدید ما تا قبل از ظهر برگردیم همین جا، تا اون موقع این چیزا جابجا شدند و اتاق با فرش، موبلمان و ... آماده شده. و از امروز برای هر شب چند هزار (روپیه) با شارژ کردن مشتریاتون در میارید."

مدیر که هیچ انتخابی نداشت گفت : "بله آقا"

مقصد بعدی، آبدارخونه بود. گروه وارد شدند. دم ورودی، دو تا سینک بزرگ پر از بشقاب که باید شسته می شدند، بود. آقای ماسایی، جاکتشو در آورد و شروع به شستن ظرفها کرد.

مدیر که نمی دونست چی بگه و چکار کنه، گفت: "قربان.. لطفا... دارید چیکار می کنید؟"

آقای ماسایی: "چرا؟ مشکل چیه؟ دارم بشقابا رو می شورم."

مدیر: "اما قربان، اینجا کارکنانی هستند که این کار رو انجام بدن"

آقای ماسایی شستن رو ادامه داد و گفت:" فکر می کنم سینک برای شستن بشقاباست، پایه هایی که اینجاست برای نگهداشتن بشقابا.و بشقابا باید برن توی این پایه ها."

همه مقامات هتل متعجب شدند، آیا اونا به یه مشاور نیاز داشتند که اینو بهشون بگه؟

بعد از تموم کردن کار شستن، آقای ماسایی پرسید: "چند تا بشقاب دارید؟"

مدیر: "خیلی زیاد، به حدی که هیچ وقت کم و کسر نمیاریم."

⭕️سانجانا هاتِتُوا
امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove


https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
ادامه در قسمت دوم👇👇👇
⭕️داستان مشاور هتل از ژاپن

قسمت دوم...

⭕️آقای ماسایی گفت: " ما یه کلمه در زبان ژاپنی داریم می گیم: مودا (Muda)، مودا یعنی تاخیر، مودا یعنی هزینه بی مورد. یه درسی که باید آموخت اینه که از هر دوتاش پرهیز کنیم. اگه تعداد زیادی بشقاب داشته باشید، در تمیز کردنشون تاخیر ایجاد می شه. قدم اول برای اصلاح اینه که همه بشقابای زیادی رو جمع کنیم."

مدیر: " بله، ما همینو در گزارش منعکس می کنیم."

آقای ماسایی: "نه، تلف کردن وقت ما با نوشتن گزارش، مجددا یه نمونه از موداست. ما باید همین الان بشقابای اضافی رو در یه جعبه بسته بندی کنیم و برای جاهایی از هتل که نیاز به اونا هست بفرستیم. در طول کارگاه آموزشی، مودا های مخفی رو پیدا خواهیم کرد."

سپس در هر نقطه و جلسه ای، کارکنان مشتاقانه منتظر بودند موداها رو پیدا کنند و بیاموزند که چگونه از آن اجتناب کنند.
و در روز آخر، آقای ماسایی یه داستان گفت.

👈" یه ژاپنی و یه آمریکایی، که هر دو عاشق شکار بودند، در یه جنگل به هم برخوردند. آنها به عمق جنگل وارد شدند و یه مرتبه متوجه شدند که گلوله هاشون تموم شده. در همین حین، اونا صدای غرش شیر رو شنیدند. هر دو شروع به دویدن کردند. اما ژاپنیه یه لحظه ایستاد تا کفشای ورزشی خودشو بپوشه.

آمریکاییه گفت: داری چکار می کنی؟ ما باید اول خودمونو به ماشین برسونیم.

ژاپنیه گفت: نه، من فقط باید مطمئن بشم که از تو جلو می زنم."

(همه شرکت کنندگانی که جذب شنیدن داستان شده بودند، ناگهان متوجه شدند بعد از اینکه شیر اولین قربانی خودشو بگیره، دیگه توقف می کنه و اون یکی دیگه رو تعقیب نمی کنه.)

⭕️👈در پایان آقای ماسایی این گونه نتیجه گیری کرد: "درس اینه، رقابت در دنیای امروز خیلی شدید و بی رحمه، به همین خاطره که جلو بودن از یکی دیگه ولو با چند قدم، مهمه. و شما چنین کشور پهناور و پر از موهبت های طبیعی دارید. اگر به یاد داشته باشید که هزینه های تولیدتون رو کاهش بدید، وهمیشه بهترین کیفیت رو ارائه کنید، در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان شما چندین مایل جلوتر خواهید بود."☝️👌

"Be the change that you wish to see in the world!"👤Mahatama Gandhi
همان تغییری باش که آرزو می کنی آنرا در جهان ببینی!

⭕️سانجانا هاتِتُوا
امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️✍️"چرا" یا "چگونه"؟ کدام مقدم است؟

👤دارن هاردی، نویسنده و مربی موفقیت داستانی را نقل می کند به این مضمون که "در رشته کوه های آند، دو قبیله متخاصم وجود داشتند. روزی افراد قبیله ساکن در کوه به قبیله پایین کوه حمله کرده، اموال را به تاراج برده و همچنین یک کودک را با خود می برند.
مشکل اینجا بود که مردم قبیله پایین کوه مسیرهای عبوری که کوه نشینان از آن استفاده می کردند را نمی شناختند و حتی نمی دانستند کجا باید آنها را پیدا کنند. بالاخره روز بعد با سازماندهی بهترین جنگجویان خود برای بازگرداندن کودک عازم کوه می شوند. مردان قوی هیکل پس از چند روز تلاش ناموفق، کم کم احساس نا امیدی و درماندگی کرده و تصمیم می گیرند به روستا برگردند.
زمانی که آنها کوله پشتی های خود را بسته و آماده بازگشت شدند، دیدند مادر بچه از کوهی که آنها نمی توانستند از آن بالا بروند در حالی که بچه خود را به کمرش بسته دارد پایین می آید. نمی توانستند باور کنند که این آیا مادر کودک است...یکی از آنها به استقبالش رفت و گفت: با این که ما مردانی بسیار قوی و توانا هستیم، نتوانستیم از این کوه بالا برویم. تو چطور توانستی این کار را انجام دهی؟ مادر در چشمان مرد نگاه کرد و گفت: "چون این کودک شما نیست!"☝️

بنابراین مشکل از زمانی شروع می شود که بدون عبور از مرحله سخت چرایی و کشف انگیزه و دلیل، سریعا و مستقیما به مرحله چگونگی وارد می شویم، این در حالی است که اگر ابتدا چرایی انجام یک کار حل شود و به آن پاسخ درست داده شود؛ چگونگی انجام آن متعاقبا و به آسانی حل خواهد شد و هر چه پاسخ به چرایی؛ والاتر، ارزشمند تر و حیاتی تر باشد، چگونگی؛ آسان تر و ممکن تر خواهد بود!

پس وقتی فیلیپ سیدنی گفت:
Either I will find a way or I will make one!
👈یا راهی خواهم یافت و یا راهی خواهم ساخت،
یقینا از مرحله سخت چرایی و پاسخ به اینکه چرا آن کار را می خواهد انجام دهد عبور کرده و در مرحله آسان تر یعنی چگونگی انجام آن کار بوده است!

البته دلیل سخت بودن کشف چرایی و عبور از این مرحله؛ سخت بودن فکر کردن است که به قول جرج برنارد شاو؛ نمایش نامه نویس مشهور ایرلندی دو درصد از مردم واقعا فکر می کنند، سه درصد فکر می کنند که فکر می کنند و نود و پنج درصد آنها ترجیح می دهند بمیرند تا فکر کنند! همان دو درصدی که برای انجام هر کاری و یا در مقابل انجام شدن کارها در جوامع، یک علامت سوال بزرگ سوالگذاشته اند و تمامی اختراعات، پیشرفت ها و تحولات بشری مدیون پرداختن آنها به "چرا"هاست!

👈کسی که در زندگیش "چرایی" برای انجام دادن کاری دارد، می تواند از پس هر "چگونگی" برآید!✌️👤نیچه

⭕️✍️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️مملکت بیگانه برای ثروتمند و بی نیاز؛ وطن است و انسان فقیر در مملکت خود؛ غریب و بیگانه!
👤امیر کلام؛ علی علیه السلام

🎂میلادش مبارک🌹🙏

@ThinkThenMove
⭕️شما نمی توانید شرکت های عالی را بدون آدمهای عالی بسازید!

👤پیتر کاربنارا؛ نویسنده مطرح بیزینس ویک، فورچون و مانی می نویسد:
"طی سالیان گذشته، تعدادی شرکت در گستره وسیعی از صنایع - از هواپیمایی گرفته تا فولاد، کامپیوتر و هتل - از خود پرسیده اند که چه چیزی برندگان آنها را از بازندگانشان، و استخدام های خوب را از بد متمایز می کند و همه به یک پاسخ رسیده اند:
What people know is less important than who they are!
💢آنچه آدمها می دانند کم اهمیت تر است از اینکه آنها چه کسی هستند!☝️

آنها معتقدند استخدام؛ موضوع پیدا کردن آدمهای دارای تجربیات درست نیست، بلکه موضوع پیدا کردن آدمهای با نگرش درست می باشد. این شرکت ها آدمها را با معیار "نگرش، ذهنیت و رویکرد درست" استخدام کرده و سپس به آنها مهارت ها را می آموزند!"
📌آنها در حقیقت اصل خدایی "تزکیه مقدم بر تعلیم است" را رعایت می کنند!

همچنین 👤هِرب کِلِهِر؛ موسس و مدیر ارشد اجرایی سابق خطوط هواپیمایی جنوب غرب آمریکا می گوید:

You don't hire for skills, You hire for attitude!
You can always teach skills !
"شما آدمها را نه به خاطر مهارت ها، بلکه به خاطر نگرش و طرز فکر شان استخدام می کنید! (چراکه) همیشه می توانید مهارت ها را به آنها بیاموزید."

📌وقتی آدمها رو استخدام می کنم، برایم نگرش و طرز فکر عالی آنها مهم است، نه مدرک MBA و یا PhD شان! 👤رابرت کوک؛ ثروتمندترین مرد مالزی

جالب اینجاست که 👤خانم پرفسور کرول دوِک؛ استاد دانشگاه استنفورد که تمامی مطالعات خود را به موضوع رابطه "نگرش" و "کارایی" اختصاص داده به این نتیجه می رسد که "نگرش، رویکرد و ذهنیت" درست در مقایسه با "هوش و IQ" پیش بینی کننده بهتری برای موفقیت یک فرد است!☝️

👤وارن بافت هم وقتی تاکید می کند برای استخدام یا شراکت سه معیار درستکاری، هوش و انرژی را در نظر داشته باشید و تاکید می کند اگر طرف شما اولین ویژگی را نداشته باشد، با دو تای بعدی شما را نابود خواهد کرد، دقیقا دغدغه نگرش و طرز فکر را دارد!
او هم به خوبی می داند:
چو علم آموختی از حرص آنگه ترس کاندر شب
چو دزدی با چراغ آید گزیده تر برد کالا !
👤سنایی، دیوان اشعار

و می داند کارمند، مدیر یا شریکی که با هوش و توان خستگی ناپذیر وارد همکاری شده اما نگرش او این است که باید طی یک سال بار صد ساله را بست، یا معتقد است کار مال آدم نیست، یا به محض برخورد با اولین مانع تسلیم می شود، یا معتقد است همه سرمایه دارها حریص و دزد هستند، یا...به محض رسیدن به پول و یا دلسرد شدن از کسب پول، همه چیز را فراموش کرده و دیگر هیچ تعهدی به کارفرما و شریک خود ندارد و هر کاری می تواند علیه شرکت انجام دهد!

👈بنابراین وقتی
👤ادیسون؛ مالک 1093 حق اختراع که اولین لامپ را بعد از ده هزار بار شکست روشن کرد، می گفت:
"Invention is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration." Edison
"اختراع؛ یک درصد الهام است و نود و نه درصد عرق ریختن"!👌

و یا 👤مایکل جردن؛ اسطوره بسکتبال می گفت:
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed." Michael Jordan
"بیش از 9000 شوتم به خطا رفت، تقریبا 300 بازی را باختم، 26 بار منتخب زدن شوت نهایی شدم و خطا کردم. من بارها و بارها در زندگیم شکست خورده ام و به همین خاطر است که پیروز شدم"!✌️

...اگر دارای نگرش درستی نبودند، هرگز هوش سرشار و توان جسمی فوق العاده؛ آنها را در تاریخ ماندگار نمی کرد!

🎯سخن آخر اینکه وقت آن رسیده که رویکرد شرکت ها در جذب منابع انسانی از لحاظ کردن صِرف IQ و تخصص و سابقه کار به سوی سلامت نفس و دارا بودن نگرش و طرز فکر درست چرخش کند چرا که مهارت ها آموختنی هستند! و البته یکی از لوازم موفقیت شرکت ها در جمع کردن آدمهای عالی، داشتن مدیران عالی با طرز فکر و نگرش عالی می باشد!☝️

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEG6-2r7zzfexrO6BQ
⭕️از "فتح خود" تا "فتح اورست"!✌️

سِر ادموند هیلاری؛ اولین فاتح قله اورست پس از تلاش های ناموفق برای صعود، رو به اورست ایستاد و گفت:
I will come again and conquer you because as a mountain you can’t grow, but as a human, I can!
دوباره برمیگردم و تو را فتح می کنم. زیرا تو کوهی و نمی توانی رشد کنی اما من به عنوان یک انسان می توانم!👌
...و بالاخره توانست در سال 1953 اورست را فتح کند.

چون او به این حقیقت رسیده بود که:
Courage does not always roar. Sometimes, courage is the quiet voice at the end of the day saying, "I will try again tomorrow."👤Mary Radmacher
شجاعت و دلاوری همیشه غرش نمی کند! بعضی وقت ها دلاوری همان صدای آرامی است که در پایان روز می گوید: "فردا دوباره تلاش می کنم"!☝️

و البته پر واضح است که او قبل از فتح اورست، توانسته بود خودش را فتح کند! که به درستی می گوید:
It is not the mountain we conquer but ourselves!
این نه کوه، بلکه خودمان است که باید آنرا فتح کنیم!

🔴زیرا انسانی که درون خودش را فتح نکرده باشد و اسیر ترس و دودلی، بی هدفی، بی برنامه گی، تنبلی، هوا و هوس، بهانه ها، نظر دیگران و... باشد، هرگز اراده، قاطعیت و توفیقی برای فتوحات بیرونی نخواهد داشت!☝️

"For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories."👤Plato
برای یک انسان "فتح خویشتن"؛ اولین و والاترین فتوحات است!👤افلاطون

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈
@ThinkThenMove
⭕️✍️رقیب اصلی من کیست؟!؟

"...در واقع کسانی که خود را در حال مسابقه با دیگران می‌بینند، به این امر توجه ندارند که زمانی که عده‌ای با هم مسابقه می‌دهند در لحظه‌ای که سوت داور به صدا در می‌آید در یک مکان ایستاده‌اند؛ و در واقع مسابقه‌ها، به این معنا مسابقه‌اند که آغاز مسابقه، هم به لحاظ زمانی، و هم به لحاظ مکانی از یك جا شروع شود.
به عنوان مثال اگر فرض کنیم که در مسابقه‌ای شخصی صد متر جلوتر ایستاده باشد و شخص دیگری یک کیلومتر عقبتر، این که مسابقه نمی‌شود؛ و مسئله بر سر این است که ما انسانها زمانی که بدنیا می‌آییم در یک جایگاه نایستاده‌ایم. ما نه به لحاظ جسمانی در شرایط واحدی بدنیا می‌آییم و نه به لحاظ ذهنی در شرایط واحدی بدنیا می‌آییم و نه به لحاظ روانی. بنابراین هر گاه من خود را با شما مقایسه کنم، چون در بدو تولد در یک نقطه نایستاده بوده‌ایم، نتیجه مسابقه هر چه باشد به ضرر من خواهد بود؛ و دلیل این امر این است كه اگر من خودم را با شما مقایسه كنم و شما از لحاظ موقعیتی از من عقبتر باشید، جلوتر بودن خود را حمل بر تلاش و كوششم تلقی خواهم كرد، كه نادرست است و از طرف دیگر هم، اگر در هنگام مقایسه من از شما عقبتر باشم، عقب‌ماندگی خود را بر اثر كاهلی خود می‌گذارم، كه این هم نادرست است.
انسانهایی كه از لحاظ جسمانی، ذهنی و روانی در یك مختصات قرار نگرفته‌اند، نمی‌توانند خود را با دیگران مقایسه كنند، و نكته در اینجا است كه هیچ دو انسانی در مختصات جسمانی، ذهنی، روانی یكسان یافت نمی‌شود. بنابراین تنها انسانی كه می‌توانیم با خودمان مقایسه كنیم خودمان است. بدین ترتیب كه در هر لحظه به خودمان بگوییم، آیا می‌توانم از این موقعیتی كه در آن قرار دارم و از این چیزی كه هستم، جلوتر و بهتر باشم یا نه، و اگر می‌توانم به آن سمت حركت كنم."👤استاد مصطفی ملکیان

👈پس می توان گفت که این "رقابت با خود" نه "با دیگران" است که رمز "بهبود مستمر" در حال و روز انسان می باشد:
I am in competition with no one. I run my own race. I have no desire to play the game of being better than anyone, in any way, shape or form. I just aim to improve, to be better than I was before. That’s me and I am free.👤Jenny G. Perry
من در رقابت با هیچکس نیستم. من با خودم مسابقه میدهم! من به "بازی بهتر بودن از دیگران" به هر فرم و شکلی که باشد، هیچ علاقه ای ندارم. هدف من فقط بهبود و بهتر بودن از گذشته ام است. این منم و من آزادم!

👈👤بیل گیتس هم مقایسه خود با دیگران؛ که ریشه رقابت با آنهاست را توهین به خود می داند:
Don't compare yourself with anyone in this world...if you do so, you are insulting yourself!
و در ادامه می گوید:
I am not in competition with anyone but myself. My goal is to improve myself continuously.
من با هیچکس جز خودم در رقابت نیستم! هدفم بهبود مستمر خودم می باشد!

👈و در نظر👤مارک تواین؛ مقایسه خود با دیگران یعنی مرگ لذت!
Comparison is the death of joy!☝️

👈علاوه بر همه، خوب میدانیم اوّل کسی که خودش را با دیگری مقایسه کرد و به رقابت پرداخت؛شیطان بود که گفت: من ازآتش خلق شده ام وانسان ازگِلی لجن...من بر او سجده نمیکنم!☝️

کار پاکان را قیاس از خود مگیر
گرچه باشد در نبشتن شیر و شیر
👤مولانا

بنابراین وقتی👤مردان خدا می گفتند:
One whose two days are equal is a loser!
هرکس دو روزش مساوی باشد، کلاه سرش رفته؛
اصل رقابت را میان انسان و خود او می دانسته اند!
پس رقیب اصلی من؛ خود دیروزی من است!

🎯و سخن آخر اینکه انسان های فوق العاده موفق؛ با تمرکز روی شناخت درست از استعدادها و ظرفیت های خود، و صرفه جویی در هدر دادن انرژی برای رقابت و مسابقه با دیگران، حسادت، خود بزرگ بینی و یا خود کم بینی؛ همیشه با خود دیروزشان در رقابت بوده و بهترین هایشان را به نمایش می گذارند.✌️

Always remember that you are absolutely unique! Just like everyone else!👤Margaret Mead

⭕️✍️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈
@ThinkThenMove
⭕️✍️درختی که زیر سایه آن؛ بزرگترین بورس جهان تاسیس شد!☝️

👈226 سال پیش؛ روز 17 می 1792، تعداد 24 کارگزار سهام مقابل پلاک 68 خیابان وال استریت زیر یک درخت نارون دور هم جمع شده و برای تاسیس بورس نیویورک (NYSE) توافق نامه ای امضا کردند که به "توافق نامه درخت نارون" یا Buttonwood Agreement معروف شد.
در آن زمان سهام 5 شرکت در شهر نیویورک معامله می شد و اولین سهامی که بورسی شد؛ سهام بانک نیویورک بود.☝️
goo.gl/sNLzaU

بورس NYSE؛ هم اکنون با ارزش بازار 19.6 تریلیون دلار (حدود 254 برابر بورس تهران) و میزبانی از 450 میلیارد سهم از 2800 شرکت؛ بزرگترین بورس جهان است.☝️

Great things are done by a series of small things brought together!👤Vincent Gogh

✔️بورس NASDAQ نیویورک،
✔️بورس JPX توکیو ،
✔️بورس SSE شانگهای
✔️و بورس LSE لندن
با ارزش بازار 8.13 ، 5.12 ، 4.27 و 3.61 تریلیون دلار؛ پس از NYSE به ترتیب دیگر بورس های بزرگ دنیا هستند.
👉stockmarketclock

و چند جمله از بزرگان در خصوص بازار سهام:

1️⃣اول اینکه همیشه هم خریدار و هم فروشنده خود را زیرک و باهوش می دانند!
One of the funny things about the stock market is that every time one person buys, another sells, and both think they are astute!👤William Feather

2️⃣دوم اینکه یادمان باشد حباب های قیمت با هوا رشد نمی کنند بلکه مبتنی بر واقعیات اند؛ اما واقعیاتی که با تصورات نادرست تحریف شده اند!
Stock market bubbles don't grow out of thin air. They have a solid basis in reality, but reality as distorted by a misconception!👤George Soros

3️⃣و سوم اینکه این نه میزان سرمایه گذاری، بلکه میزان صبر شماست که تعیین کننده میزان سودتان می باشد!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient!
I never attempt to make money on the stock market. I buy on the assumption that they could close the market the next day and not reopen it for five years.👤Warren Buffett
🔳بازار سهام؛ ابزاریست برای انتقال پول از (جیب) آدمای عجول به (جیب) آدمای صبور!
من هرگز تلاش نمی کنم از بازار سهام (با خرید و فروش های پی در پی و لحظه ای) پول در بیارم. من با این فرض سهام می خرم که بازار فردا بسته می شود و تا پنج سال باز نخواهد شد!

If you're ever having a bad day, just remember that in 1976 Donald Wayne sold his 10% stake in Apple for $2,300. It's now worth 70,000,000,000!👤Steve Jobs
🔳اگه تابحال روز بدی داشته اید، فقط یادتون باشه که در سال 1976 دانالد وین 10 درصد سهم خود در شرکت اپل را به 2300 دلار فروخت. ارزش این سهم امروز 70 میلیارد دلار است! (البته ارزش امروز آن 86 میلیارد دلار است!)

⭕️✍️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈
@ThinkThenMove


🔴📷عکس: 226 سال پیش؛ اولین کارگزاران بورس نیویورک زیر درخت نارون، مقابل پلاک 68 خیابان وال استریت👇👇👇
⭕️فقط کارهایی که در زمان سختی ادامه پیدا می کنند!☝️

👈از محمدعلی کلی پرسیدند در هر تمرین چند بار دراز و نشست میزنی؟

✔️او در پاسخ می گوید:

I don't count my sit-ups; I only start counting when it starts hurting because they're the only ones that count.
من دراز و نشست هایم را نمی شمارم؛ فقط زمانی شروع به شمردن میکنم که بدنم شروع میکند به درد گرفتن! زیرا آنها هستند که به حساب می آیند!👌

🔳به عبارت دیگر؛ کارهایی که در زمان عادی و بدون مشکل انجام می دهیم، کارهایی معمولی و روتین بوده و امتیازی محسوب نمی شوند چرا که در سرازیری؛ بشکه و بنز با یک سرعت حرکت می کنند!☝️

بنابر این:
👈کمک کردن به مستمندان در زمان ثروتمند بودن و قطع کمک در زمان کم پولی!
👈خوشرویی در زمان رفاه و تندی کردن در زمان عسرت و دست تنگی!
👈انجام پروژه ها در زمان فراوانی و تعطیل کردن آنها در زمان کسادی منابع مالی!
👈و...
از جمله رفتارهایی است که از عهده همه انسان های عادی و معمولی بر می آید!

و این ادامه دادن انجام کارها در زمان سختی، مصیبت و بلا است که انسان های فوق العاده موفق را از انسان های معمولی متمایز می کند!

👤جری وست؛ بازیگر سابق تیم ملی بسکتبال آمریکا می گوید:

You can't get much done in life if you only work on the days when you feel good!
شما نمی توانید کارهای زیادی در زندگیتان انجام دهید، اگر فقط در روزهایی که حس خوبی دارید؛ کار انجام دهید!

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈
@ThinkThenMove
⭕️آیا لاشه سگ را بیرون آورده ایم؟

🔵نقل است که در زمان‌های دور، روستایی بود که فقط یک چاه آب آشامیدنی داشت. یک روز سگی به داخل چاه افتاد و مرد. آب چاه دیگر غیر قابل استفاده بود. روستاییان نگران شدند و پیش مرد خردمندی رفتند تا چاره کار را به آنان بگوید.
مرد خردمند به آنان گفت که صد سطل از چاه آب بردارند و دور بریزند تا آب تمیز جای آن را بگیرد.
روستاییان صد سطل آب برداشتند اما فرقی نکرد و آب کثیف و بدبو بود. دوباره پیش خردمند رفتند. او پیشنهاد کرد که صد سطل دیگر هم آب بردارند. روستاییان این کار را انجام دادند اما باز هم آب کثیف بود. روستاییان بنابر گفته مرد خردمند برای بار سوم هم صد سطل آب از چاه برداشتند اما مشکل حل نشد.
مرد خردمند گفت:"چطور ممکن است این همه آب از چاه برداشته شود اما آب هنوز آلوده باشد. آیا شما قبل از برداشتن این سیصد سطل آب، لاشه سگ را از چاه خارج کردید؟"
روستاییان گفتند: "نه، تو گفتی فقط آب برداریم نه لاشه سگ را!"
👈این دقیقا حکایت اوضاع روزگار ماست:
قبل از بالا و پایین کردن نرخ بهره بانکی و برخوردهای پلیسی برای کنترل بازار ارز، تورم و تولید، آیا اول فساد و مفسدان و رانت را از اقتصاد بیرون کشیده ایم!

"نابودی مردمان پیش‏تر از شما از آنجا بود كه اگر سرشناسى دزدى می‏كرد، رهایش می‏ساختند و چون ناتوانى دزدى می‏نمود، مجازاتش می‏كردند."☝️👤حضرت محمد (ص)

قبل از نذر و نیاز و دعا و نماز و زیارت، آیا اول مال های حرام حاصل از ربا و رشوه و حق دیگران را از اموال خارج کرده، دل را از کینه زدوده و دلهای شکسته را مرمت کرده ایم؟

👈منطقا قبل از کاشتن دانه؛ اول باید علف های هرز را از زمین بیرون کشید و قبل از میزبانی از صلح و صفا و یکدلی و رونق:
"آیینه شو وصال پری طلعتان طلب
اول بروب خانه دگر میهمان طلب"
👤صائب تبریزی

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈
@ThinkThenMove
2024/09/30 07:28:53
Back to Top
HTML Embed Code: