Telegram Web Link
با سلامت واحترام خدمت دانشجویان گرامی تیم تخصصی پژوهش یار ۱ مقاله علمی پژوهشی تالیف شده را در دست ساب میت داشته لذا دونفرازدانشجویان روانشناسی ومشاوره که قصد شرکت در کار را دارند رادعوت به همکاری میکند درصورت تمایل باشماره ۰۹۰۳۸۴۳۷۴۳۶تماس بگیرید ویا درتلگرام کانال پژوهشیار @SRTT_Admin پیغام بگذارید.
💢دسته بندی متغیر ها در پروپوزال (بخش 2/پایان)


سومین نوع متغیر در این دسته، متغیر تعدیل کننده است. این نوع متنی می تواند از نوع کیفی و یا کمی باشد و بر  جهت گیری رابطه میان متغیرهای وابسته و مستقل را تاثیر می گذارد.

به عنوان مثال اگر همان عنوان تاثیر تشویق بر یادگیری دانش آموزان دختر وپسر ذکر شود، جنسیت دانش آموزان متغیر تعدیل کننده است.

متغیر های کنترلی چهارمین دسته از انواع متغیر ها هستند.

اصولا در یک پژوهش محقق توانایی این را ندارد که تمامی روابط و تاثیر متغیرها بریکدیگر را بررسی  کند. بدین منظور برخی از متغیر ها را کنترل می کند.

آخرین دسته از متغیرها، متغیرهای مداخله گر هستند.

این متغیرها، متغیرهایی هستند که پژوهشگر و محقق برای استنتاج تاثیر متغیرها ی وابسته و مستقل بر یکدیگر مورد استقاده قرار می گیرند.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools

🔰انتخاب موضوع پژوهش و پایان نامه

به طور کلی انتخاب موضوع پایان نامه برای رشته های مختلف قدم اول بوده و از اهمیت خاصی برخوردار است. اگر انتخاب موضوع پایان نامه توسط دانشجو به درستی انجام نگیرد، بقیه مراحل هم به خوبی انجام نشده و دانشجو برای انجام پروپوزال و پایان نامه با مشکل جدی مواجه می شود. بنابراین ارائه موضوع پایان نامه از طرف یک موسسه باید کاملا به صورت مسئولانه انجام شود تا دانشجو با مشکل در نوشتن پروپوزال و یا انجام پایان نامه مواجه نشود.

در بیشتر موارد موضوعاتی که برای پایان نامه انتخاب می شوند دارای یک پایه قوی علمی و مقالات پایه خارجی می باشند که این مقاله (Base) برای نوشتن پروپوزال و همچنین طرح اصلی پایان نامه بسیار به کار می آید. همچنین موضوع پایان نامه که مورد انتخاب قرار می گیرد باید متناسب با توانایی دانشجو و علاقه وی باشد تا دانشجو بتواند به راحتی از پس انجام آن برآمده و به راحتی از آن دفاع کند.
موسسه پژوهه با در نظر گرفتن اهمیت انتخاب موضوع برای دانشجویان رشته های مختلف، روند انتخاب موضوع را به صورت رایگان و با حساسیت ویژه دنبال می کند و موضوعات به روز و جدید را به دانشجو ارائه کرده تا آنها بتوانند حق انتخاب از بین موضوعات پیشنهادی داشته باشند.


تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools

🎓🎓🎓🎓🎓
🔰نوشتن #عنوان مقاله پژوهشی

هر وقت خواستید موضوعی را به یک عنوان پژوهشی محدود کنید، محدودیت‌ها و شاخص‌هایی مانند زمان، مخاطبان و هدفتان از نگارش را به یاد داشته باشید و مد نظر قرار دهید. زیرا قرار است طی چند روز، هفته یا ماه، به فعالیتی بپردازید که وقت زیادی از زندگی روزمره و تحصیلی‌تان را بگیرد. به این منظور، ضروری است رهنمودهای زیر را دنبال کنید:

1. با موضوع مورد علاقه‌تان شروع کنید، به موارد مذکور (زمان، مخاطبان و هدف) توجه کنید و موضوع پژوهش را بر پایه آن‌ها شکل بدهید.

2. موضوع را در قالب یک پرسش بنویسید.

3. از طریق بارش مغزی، موضوع پژوهش را به عنوان‌های پژوهشی جدید تبدیل کنید.

4. از منابع گوناگون، به منظور بررسی امکان‌پذیر بودن تهیه مقاله پژوهشی (مانند اینترنت؛ بانک‌های اطلاعاتی، کتاب‌ها، مجلات تخصصی، دوستان مطلع و سایر رسانه‌ها) کمک و مشورت بگیرید.

5. ایده مورد نظر را آن‌قدر جزئی کنید تا به ایده‌ای مناسب که توانایی انجام آن را داشته و برای مخاطبانش سودمند باشد، دست یابید.

6. عنوان نهایی پژوهش را در قالب یک پرسش بنویسید.


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔷نکات مربوط به انتخاب موضوع مقاله و پژوهش🔷

🔺شناسايی و مرور منابع هسته: سعی کنید منابع اصلی موضوع خود را بشناسید و شماره های جدید مجلات مرتبط با موضوع را مطالعه کنید.

🔺جستجو در پایگاه های موضوعی: موضوح خود را حتماً در پایگاه های اطلاعاتی در داخل و خارج از کشور جستجو کنید. می توانید از کلمات کلیدی موضوع خود استفاده کنید تا به چکیده مقالات مرتبط دست بیابید.

🔺مرور مقالات کنفرانس ها: سعی کنید در کنفرانس های مرتبط با موضوع خود شرکت کنید و موارد مورد بحث در آن ها را بشناسید.

🔺مطالعه پایان نامه های مشابه: با رجوع به کتابخانه دانشگاه خود یا افراد فارغ التحصیل رشته خود، پایان نامه های موجود را مطالعه کنید و از تجربیات آن ها بهره گیرید.

🔺مطالعه کتاب های روش تحقیق و مرور زمینه های پژوهشی: کتاب های روش پژوهش در حوزه های مرتبط را مطالعه کنید و زمینه های پژوهشی مورد علاقه خود را بشناسید.

🔺مقایسه مبانی نظری و علمی: آیا به مباحث نظری گرایش دارید یا موضوعات کاربردی را ترجیح می دهید؟ جواب این سوال به انتخاب موضوع نیز بسیار کمک می کند.

🔺مقایسه رویکرد کمی و کیفی: بسیاری از افراد کیفیت را به کمیت ترجیح می دهند. ام گاهی اوقات عکس آن بیشتر مد نظر قرار می گیرد. پس با تشخیص ارجعیت این شاخص ها به ادامه کار خود بپردازید.

🔺انتخاب موضوعات مسأله مدار: ممکن است در محل کار یا تحصیل با مسأله ای رو به رو شوید که برای تحقیق و پژوهش مناسب باشد. پس نباید از آن غافل شد.


تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌چرا یک مقاله ممکن است توسط یک مجله رد شود؟

🔻چندین دلیل متداول وجود دارد که چرا یک مقاله ممکن است توسط یک مجله رد شود. برخی از این دلایل عبارتند از:

1. فقدان اصالت: مقاله هیچ ایده جدید یا ابتکاری ارائه نمی دهد و تحقیق به اندازه کافی منحصر به فرد یا قابل توجه نیست که منتشر شود.

2. طراحی ضعیف تحقیق: طرح مطالعه ناقص است، روش شناسی به اندازه کافی دقیق نیست، یا حجم نمونه برای ارائه نتایج معنادار بسیار کوچک است.

3. دامنه یا تمرکز نامناسب: مقاله ممکن است با محدوده یا تمرکز مجله مطابقت نداشته باشد یا ممکن است مرتبط با رشته نباشد.

4. نوشتن با کیفیت پایین: مقاله ممکن است گرامر، املا و نقطه گذاری ضعیفی داشته باشد که خواندن و درک آن را دشوار می کند.

5. عدم وضوح: مقاله ممکن است ساختار ضعیفی داشته باشد یا به وضوح نوشته نشده باشد، که درک سؤال، روش شناسی و یافته های تحقیق را برای خوانندگان دشوار می کند.

ادامه دارد.....


تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
پژوهش یار
📌چرا یک مقاله ممکن است توسط یک مجله رد شود؟ 🔻چندین دلیل متداول وجود دارد که چرا یک مقاله ممکن است توسط یک مجله رد شود. برخی از این دلایل عبارتند از: 1. فقدان اصالت: مقاله هیچ ایده جدید یا ابتکاری ارائه نمی دهد و تحقیق به اندازه کافی منحصر به فرد یا قابل…
6. داده های ناقص یا نادرست: مقاله ممکن است داده های ناقص یا نادرست داشته باشد که نتیجه گیری معنادار را دشوار می کند.

7. سرقت ادبی یا اقدامات غیراخلاقی: مقاله ممکن است حاوی محتوای سرقت ادبی یا اقدامات غیراخلاقی باشد، مانند جعل یا جعل داده.

8. عدم رعایت دستورالعمل های ارسال: مقاله ممکن است به دستورالعمل های ارسال مجله، مانند الزامات قالب بندی یا محدودیت های تعداد کلمات، پایبند نباشد.

9. ارجاعات منسوخ یا نامربوط: مقاله ممکن است دارای مراجع منسوخ یا نامربوط باشد که سؤال یا فرضیه تحقیق را تأیید نمی کند.

10. عدم اهمیت: مقاله ممکن است پیامدهای قابل توجهی برای این رشته نداشته باشد یا به طور معناداری به ادبیات موجود کمک نکند.

👈به طور کلی، مهم است که دستورالعمل های ارسال مجله را به دقت بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که مقاله شما با استانداردها و انتظارات مجله مطابقت دارد. علاوه بر این، جستجوی بازخورد از همکاران یا ویراستاران حرفه‌ای می‌تواند به شناسایی و رفع مشکلات احتمالی قبل از ارسال مقاله برای بررسی کمک کند.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔻چگونه یک دفاع موفق و کامل از پایان نامه داشته باشیم؟

1. داوران را درگیر توضیحات کنید، آنها نباید خسته شوند.

2. سرزنده و شاداب باشید.

3. صدایی تاثیر گذار، قوی و رسا داشته باشید. با صدای آرام صحبت نکنید.

4. از کارهایی که باعث پرت کردن حواس حاضرین می شود جلوگیری کنید.

5. تمرین واقعی داشته باشید.

6. مناسبترین پوشش ممکن (ساده و تمیز) را داشته باشید.

7. حرف های تکراری را حذف کنید.

8. چند مرحله ای صحبت کنید. به این صورت که با میزان هیجانی که به موضوع می دهید به شنونده القا کنید که بخش جدیدی شروع شده است.

9. از یک هفته قبل مراقب سلامتی تان باشید (همیشه هستید اما آن هفته بیشتر). برنامه غذایی مناسبی داشته باشید.

10. شب قبل از دفاع استراحت کنید.

ادامه دارد......



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢#نکات_زبانی برای نگارش #مقاله به زبان انگلیسی

🔹سعی کنید از همان ابتدا به زبان انگلیسی بنویسید.

🔸از زمان مناسب برای نوشتن هر بخش از مقاله استفاده کنید.

🔹معمولاً توصیه می‌شود که #چکیده، #روش، و #نتایج یا تجزیه و تحلیل #یافته‌ها را به زمان گذشته ساده بنویسید.

🔸بخشهای مقدمه و قسمتهایی از بحث و نتیجه گیری را می‌توانید به زمان حال ساده بنویسید.

🔹وقتی در متن به جداول و نمودارها ارجاع می‌دهید از حال ساده استفاده کنید.

🔸در موارد که قصد تعمیم یافته‌ها یا نظری را دارید از حال ساده استفاده کنید.

🔹برای مشاهداتی که تکرار می‌شوند از حال کامل استفاده کنید.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
پژوهش یار
🔻چگونه یک دفاع موفق و کامل از پایان نامه داشته باشیم؟ 1. داوران را درگیر توضیحات کنید، آنها نباید خسته شوند. 2. سرزنده و شاداب باشید. 3. صدایی تاثیر گذار، قوی و رسا داشته باشید. با صدای آرام صحبت نکنید. 4. از کارهایی که باعث پرت کردن حواس حاضرین می شود…
11. ساعت ارائه را قبل از 10 صبح نگذارید.

12. پذیرایی را به دیگران واگذار کنید.

13. به کسی در آن روز و روز قبلش قول ندهید و قرار ملاقات ها را حوالی آن روز کاملا کنسل کنید.

14. لوازم را بیاورید و چند ساعت قبل در محل ارائه قرار دهید.

15. محل ارائه را چند ساعت قبل از دفاع بررسی کنید. نور، وسایل مورد نیاز و چگونگی کار با لوازمی مثل پروژکتور.

16. از ارائه و اسلایدها، نسخه پشتیبان تهیه کنید و روی فلش مموری یا سی دی بطور جداگانه نگه دارید.

17. نوع قرار گیری تان در هنگام ارائه بسیار مهم است، هرگز پشت به مخاطب نباشید.

18. تعداد اسلاید ها مناسب باشد طوری که بتوانید در زمان مورد نظر به راحتی و بدون عجله ارائه بدهید.

☑️ذکر نکته ای دیگر:

💠مواردی هستند که در یک جلسه ی دفاع از پایان نامه،تحت کنترل دانشجو نیست:

مواردی مثل قطعی برق و خاموش شدن ناگهانی پروژکتور، به هیچ عنوان نقصی را متوجه شما نمی کند.در این مواقع، خونسردی خودتان را حفظ کنید و خیلی ریلکس در محل ارائه تان پشت کامپیوتر بایستید و اجازه دهید دوستانتان رفع مشکل کنند.
البته اگر کامپیوترتان ویروسی باشد و ناگهان وسط کار هنگ کند، این نقص متوجه شماست.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰چگونه از ریجکت مقاله خود جلوگیری کنیم؟(1)

برای جلوگیری از ریجکت شدن مقاله، بهتر است مقاله را با دقت و با رعایت قواعد و استانداردهای علمی بهینه‌سازی کنید. در ادامه چند نکته مهم برای جلوگیری از رد شدن مقاله آورده شده است:

1. انتخاب مجله مناسب: قبل از شروع به نوشتن مقاله، بهتر است مجلات مختلف را بررسی کنید و مجله‌ای را انتخاب کنید که موضوع مقاله شما با آن همخوانی دارد و استانداردهای آن را برآورده می‌کند.

2. نوشتن مقاله با دقت: در نوشتن مقاله، به دقت و با استفاده از منابع قابل اطمینان، اطلاعات صحیح و کامل را ارائه کنید و از اشتباهات نگارشی و گرامری پرهیز کنید.

3. رعایت اصول اخلاقی: در ارائه مقاله، به اصول اخلاقی و رعایت حقوق مالکیت معنوی پایبند باشید و از هرگونه تقلب در داده‌ها و یا استفاده از مطالب دیگران بدون مجوز خودداری کنید.

4. استفاده از روش‌های مناسب: در انجام آزمایش‌ها و تحلیل داده‌ها، از روش‌های مناسب و دقیق استفاده کنید و نتایج را به صورت دقیق و علمی ارائه دهید.

5. استفاده از منابع معتبر: در ارائه مقاله، از منابع معتبر و قابل اعتماد استفاده کنید و مطالب خود را با همین منابع پشتیبانی کنید.

6. انجام بازبینی اولیه: قبل از ارسال مقاله، آن را به صورت بازبینی اولیه بررسی کنید و به دنبال برطرف کردن هرگونه نقص و اشتباه باشید.

7. استفاده از سیستم‌های مدیریت مقالات: در ارسال مقاله، از سیستم‌های مدیریت مقالات مانند ScholarOne و Elsevier استفاده کنید و دستورالعمل‌های ارسال مقاله را دقیقاً رعایت کنید.

👈در کل، رعایت قواعد و استانداردهای علمی، استفاده از روش‌های مناسب و انجام بازبینی دقیق مقاله، می‌تواند به جلوگیری از رد شدن مقاله کمک کند.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰چگونه از ریجکت مقاله خود جلوگیری کنیم؟(2)

ضمن رعایت مواردی که در پاسخ قبلی ذکر شده است، می‌توانید با توجه به موارد زیر نیز از ریجکت شدن مقاله جلوگیری کنید:

8. ارسال به موقع: همیشه به موعد ارسال مقاله را رعایت کنید و از تأخیر در ارسال آن خودداری کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که مقاله شما به صورت کامل و با تمامی فایل‌های موردنیاز ارسال شده است.

9. استفاده از عنوان مناسب: عنوان مقاله باید شفاف و مختصر باشد و دقیقاً موضوع مقاله را بیان کند.

10. استفاده از چک لیست‌های مجله: اکثر مجلات، چک لیست‌هایی برای ارسال مقاله دارند که شامل مواردی مانند اندازه فایل، فرمت فایل و استفاده از کلمات کلیدی است. بهتر است که این چک لیست‌ها را دقیقاً رعایت کنید.

11. انجام بازبینی چندگانه: پیش از ارسال مقاله، بهتر است که آن را به چندین نفر برای بازبینی ارسال کنید. بازبینی توسط افراد با تخصص مرتبط، می‌تواند به جلوگیری از رد شدن مقاله کمک کند.

12. تمرکز بر اصل موضوع: در نوشتن مقاله، تمرکز خود را بر روی اصل موضوع و بیان نتایج درست و دقیق قرار دهید و از بیان مطالب غیرمرتبط و بیهوده پرهیز کنید.

13. پیگیری با دبیرخانه مجله: پس از ارسال مقاله، بهتر است که با دبیرخانه مجله تماس بگیرید و به دنبال اطمینان حاصل کردن از دریافت مقاله و بررسی آن باشید.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢نکات پر اهمیت قبل از نگارش #رساله_دکتری

👈یکی از پرسش هایی که در هنگام مصاحبه دکتری از شما سوال می شود در مورد موضوع پایان نامه دکترا شماست و این مسئله که از شما انتظار می رود #قبل_از_ورود به مرحله دکتری در مورد آن فکر کرده باشید و این گواه اهمیت انجام پایان نامه است زیرا قبل از ورود میزان آگاهی شما بر تحقیق و علاقه مندی شما بر جستجوگری پرسیده می شود.

🔻در مقطع دکتری با توجه به اینکه دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد با پایان نامه نویسی آشنا شده کمتر با مشکل برخورد می کند ولی به ده نکته زیر باید قبل از شروع پایان نامه دکترای خود توجه نماید:

1-تحقیق و جستجوگری اصل اساسی یک دانشجوی دکترااست او باید با توان فکری و شرایط ذهنی بهتر (نسبت به پایان نامه کارشناسی ارشد) نسبت به تحقیق و پروژه علمی پیدا کرده بپردازد.

2-شناسایی تمام جوانب تحقیقاتی موضوع شما اینکه توانایی تامین و رفع موانع و مشکلات مورد مطرح در موضوع خود را خواهید داشت یا خیر. آیا می تواند موضوع انتخابی شما یکی از نیازهای بشر را رفع نماید؟ باید به تمام این مسائل قبل از انتخاب موضوع بسنجید.

3- انتخاب موضوع و گزینش بهترین و شایسته ترین موضوع در خور رساله دکتری شما. دیگراینجا زمان آزمون و خطا نیست موضوع شما باید جنبه کاربردی خود را داشته باشد زیرا اعتبار علمی شما درابتدا از رساله دکتری شما نشات میگیرد.

4– بحث های مالی پروژه شما جز مهم ترین بحث های انتخاب موضوع است، چناچه رساله دکترا شما هزینه بر است و به تامین مالی زیادی نیازمندید و نمی توانید به صورت شخصی آن را پرداخت نمائید، درابتدا دنبال موسسات مطالعاتی و پژوهش محوری باشید که تامین کننده این هزینه هستند و چناچه اینکار مقدور نشد بهتر است موضوع خود راتغییر دهید.

5- نوشتن پروپوزال، پروپوزال قوی و با تمام مستندات و دلایل بر کاربردی و تحقیق پذیر بودن جهت پروژه و کار مطالعاتی انتخابی از ضروریات و موارد قبل از شروع به انجام پایان نامه می باشد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰برای اطمینان از خوانایی مقاله‌تان، می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید:


1. خواندن مقاله به صورت صوتی: این روش می‌تواند به بررسی خوانایی متن شما کمک کند. با خواندن متن به صورت صوتی، می‌توانید به راحتی اشکالاتی مانند جملات پیچیده و یا استفاده از واژگان ناشناخته را شناسایی کنید.

2. خواندن مقاله به صورت بلند: این روش به شما کمک می‌کند تا جملات پیچیده و طولانی را شناسایی کرده و ساختار جملات را بهبود بخشید.

3. ارسال مقاله به دوستان و یا همکاران: این روش به شما کمک می‌کند تا بازخورد و نظرات دیگران راجع به خوانایی مقاله‌تان را دریافت کنید.

4. استفاده از ابزارهای بررسی خطا: ابزارهایی مانند Grammarly و Hemingway Editor می‌توانند به شما کمک کنند تا اشکالات گرامری و ساختار جملات را شناسایی کرده و بهبود بخشید.

با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که مقاله‌تان خوانایی لازم را دارد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌چگونه بفهمیم که از بین مقالات مختلف، کدام یک از آنها اعتبار بیشتری برای رفرنس دادن دارد؟


1. مقالات انگلیسی معمولا از مقالات فارسی رتبه بالاتری دارند.

2. مقالات ژورنالی معمولا از مقالات کنفرانسی جایگاه بهتری دارند.

3. محل نمایه شدن مقاله بسیار مهم است. اگر ژورنالی بوده به اعتبار مجله نگاه کنید، از جمله ایمپکت فکتور مجله و پایگاه نمایه کننده. اگر مقاله کنفراسی بوده به جایگاه و رتبه همایش در سطح بین المللی نگاه کنید و همچنین پایگاه نمایه کننده مقالات آن همایش.

4. تعداد ارجاعات به آن مقاله بسیار مهم است. هر چه تعداد ارجاعات مقالات دیگر به آن مقاله بالاتر باشد، نشان از اهمیت و اعتبار آن مقاله دارد و نشان دهنده آن است که شما هم می توانید به مطالب آن مقاله با آسودگی بیشتری استناد کنید.

👈 این نکته را فراموش نکنید که هر چه مراجع قوی تری را در انتهای مقاله یا پایان نامه خود بنویسید، اعتبار کار خودتان را بیشتر افزایش می دهید. بسیاری از داوران در جلسه دفاع از پایان نامه به این نکته دقیقا توجه دارند که سطح اعتبار رفرنس های استفاده شده چقدر است. استفاده از رفرنس های ضعیف، ارزش کار شما را کاهش می دهد.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰 تقسیم بندی #مقالات از نظر محتوا و ساختار نگارشی:

🔸مقالات #پژوهشي‌:
این مقالات از روی تحقیقات علمی انجام شده ، نوشته می شود و چون بر یافته های علمی استوار هستند به آن #گزارش_تحقیق نیز گفته می شود.

🔹مقالات #تحليلي‌:
مقالاتی را که پژوهشگران با استفاده از تجربیات کتابخانه ای سایر مولفین و از روی منابع پژوهشی آنها به نگارش در می آورند ، #مقالات_تحلیلی گویند که ممکن است یا نظریه های قبلی را تکمیل و یا درصدد اثبات آنها برآید یا آنها را چالش بکشد.

🔸مقالات #مروری:
مقالات مروری در حقیقت به مقالاتی که به تجزیه و تحلیل مقالاتی می‌پردازند که قبلا منتشر شده اند و با تحليل‌ كلان‌ و ارزيابي‌ انتقادي‌، نوشته‌هايي‌ را بررسی می‌کنند كه‌ قبلاً انتشار یافته اند‌ و ساختاربندی، يكپارچه‌سازي‌ و ارزشيابي‌ مقاله انتشار یافته، برای پيشرفت‌ پژوهش‌هاي‌ امروزه در جهت‌ روشن‌ شدن مسئله‌اي‌ مشخص‌ دنبال‌ مي‌ نماید.

🔹مقالات با #موضوع_خاص:
گزارشی از یک کشف جدید یا موضوعی تازه و بکر که برای اولین بار منتشر می شود.

🔸مقالات #کوتاه:
در مواردی مجلات برای به چاپ رساندن سریع مقالات علمی و انتشار یافته های علمی و افزایش تعداد مقاله های منتشره در مجله، اقدام به چاپ مقالات کوتاه پژوهشی می‌کنند.

🔹مقالات #جمع_بندی:
اين‌ نوع‌ مقالات برای جمع بندی و انعكاس‌ نقطه‌نظرهاي‌ مختلف‌ درج‌ شده در نوشته‌هاي‌ مرتبط‌ با موضوعي‌ خاص‌ پرداخته می‌شود و پژوهشی نو ارائه داده نمی‌شود و مقاله را مورد سنجش قرار نمی‌دهد.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰تفاوت نشریات #علمی_پژوهشی و نشریات #علمی_ترویجی

1) مقالات علمي-پژوهشي: هر توليدي كه به دنبال جستجوي حقايق و براي كشف بخشي از معارف و نشر آن در ميان مردم و به قصد حل مشكلي يا بيان انديشه اي در موضوعي از موضو ع هاي علمي، از طريق مطالعه اي نظام مند، براي يافتن روابط اجتماعي ميان پديده هاي طبيعي به دست آيد و از دو خصلت اصالت و ابداع برخوردار باشد و نتايج آنها به كاربردها، روشها و مفاهيم و مشاهدات جديد در زمينه علمي با هدف پيشبرد مرزهاي علمي و فن آوري منجر گردد، علمي - پژوهشي قلمداد مي شود.
مخاطبين اصلي اين گونه مجلات پژوهشي، اساتيد دانشگاهها، دانشجويان دوره هاي دكتري و كارشناسي ارشد، پژوهشگران شاغل در مراكز علمي، تحقيقاتي و توليدي هستند.

2) مقالات علمي-ترويجي: اين گونه مقالات به مقالاتي گفته مي شود كه به ترويج يكي از رشته هاي علوم مي پردازد و سطح آگاهيها و دانش خواننده را ارتقاء مي بخشند و او را با مفاهيم جديد علمي آشنا مي سازد. اين گونه مقالات مي توانند به صورت تأليف و يا ترجمه باشند . اصولاً مقالات ترويجي فقط براي اشاعه دانش بشري و عالمانه كردن آن و جهان پيراموني آن است و هدف ديگري ندارد.
اينگونه مجلات دستاوردهاي علمي، فني و حرفه اي آموزنده و جالب را به زباني ساده براي افراد داراي تحصيلات دانشگاهي، دانش آموزان سالهاي بالاي دبيرستانها، صنعتگران، مخترعين، مبتكرين و افراد داراي تحصيلات غيركلاستيك ارائه ميدهند.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢چرا مقاله #ریترکت یا باز پس فرستاده می‌شود؟


مقالات تنها زمانی ریترکت یا باز پس فرستاده می شوند که خطاهای جدی دارند و نمی‌توان این خطاها پوشش داد. بر اساس نظر کمیته اخلاق نشر، ادیتور مجله می‌بایست زمانی مقاله‌ای را ری‌ ترکت نماید که:

🔘الف) شواهدی مبتنی بر این داشته باشند که یافته‌های مقاله چه به صورت عامدانه (مانند دیتاسازی) و چه به صورت غیرعامدانه (اشتباه اساسی در محاسبات) از طرف نویسنده یا نویسندگان مخدوش شده است و غیرقابل اتکا هستند.

🔘ب) یافته‌های این مقاله قبلاً در جای دیگری چاپ شده‌اند؛ در این شرایط یافته‌های کنونی مقاله هیچ تفاوتی با یافته‌های قدیمی ندارد. مثلاً ارایه یک روش درمانی جدید برای درمان یک بیماری. که بعد از چاپ مشخص می‌شود این روش درمانی در مقاله‌ دیگری قبلاً منتشر شده‌ است.

ادامه دارد.......



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
پژوهش یار
💢چرا مقاله #ریترکت یا باز پس فرستاده می‌شود؟ مقالات تنها زمانی ریترکت یا باز پس فرستاده می شوند که خطاهای جدی دارند و نمی‌توان این خطاها پوشش داد. بر اساس نظر کمیته اخلاق نشر، ادیتور مجله می‌بایست زمانی مقاله‌ای را ری‌ ترکت نماید که: 🔘الف) شواهدی مبتنی…
🔘ج) مقاله یک سرقت علمی است.

🔘د) محتوای مقاله گزارشی از یک کار غیر اخلاقی است.

یک مشکلی که وجود دارد آن است که برخی مجلات دلایلی آشکار برای ری ترکت کردن مقاله اعلام نمی‌کنند. یعنی مقاله‌ای را ریترکت کرده‌اند اما دلیل واضحی برای آن اعلام ننموده‌اند که عمدتاً برای حفظ آبرو و اعتبار خود است. برای جلوگیری از این مشکل، ایوان اورانسکی موسس وب سایت Retraction Watch پیشنهاد نمود که شاخص شفافیت ‘transparency index’ برای مجلات محاسبه شود و این شاخص نشان دهد که آنها به چه میزان در باب ریترکت کردن مقالات شفافیت لازم را دارند.

🔹چه کسی مسئول ریترکت کردن یا باز پس فرستادن مقاله است؟

تصمیم گیرنده نهایی برای ریترکت کردن یا باز پس فرستادن مقاله ادیتور مجله می‌باشد. ادیتور مجله موظف است تا با اعلام دقیق مشکلات مقاله چاپ شده، آن را ریترکت نماید. ادیتور می تواند از نویسندگان مقاله بخواهد تا مقاله را ری ترکت نمایند و در صورتی که آنها نپذیرفتند خود آن را ریترکت نماید.



تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰چگونه در رشته خود call for paper را بیابیم؟


برای یافتن فراخوان مقالات در رشته خود و مجلات تخصصی، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

1️⃣جست و جوی مجلات در رشته خود: اولین قدم این است که فهرستی از مجلات معتبر در رشته تحصیلی خود را بیابید. می‌توانید این کار را با جستجوی موضوع در پایگاه‌های داده‌ای مانند Google Scholar، PubMed، یا Scopus و سپس انتخاب مجلات سطح بالایی که اغلب در مورد آن موضوع منتشر می‌کنند، انجام دهید.

2️⃣وب سایت مجله را مرور کنید: اکثر مجلات یک صفحه «ارسال» یا «فراخوان مقالات» در وب سایت خود دارند که مهلت های فعلی و دستورالعمل های ارسالی را فهرست می کند. می توانید این صفحه را مرور کنید تا ببینید آیا فراخوانی برای مقالات مرتبط با تحقیق شما وجود دارد یا خیر.

3️⃣ثبت نام برای هشدارهای ایمیل: بسیاری از مجلات هشدارهای ایمیلی را ارائه می دهند که هنگام انتشار تماس های جدید برای مقالات به شما اطلاع می دهند. برای دریافت به‌روزرسانی‌های منظم در مورد ضرب‌الاجل‌ها و موضوعات آتی، می‌توانید در این هشدارها مشترک شوید.

4️⃣حساب‌های رسانه‌های اجتماعی را دنبال کنید: برخی از مجلات ممکن است در حساب‌های رسانه‌های اجتماعی‌شان مانند توییتر، لینکدین یا فیس‌بوک، فراخوانی برای مقالات اعلام کنند. دنبال کردن این حساب‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد فرصت‌های جدید و همکاران بالقوه به‌روز باشید.


تماس با ما :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
2024/09/28 03:19:11
Back to Top
HTML Embed Code: