Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 #فیلم

👌 رابطه‌ی دولت-ملت در ۴۵ سال جمهوری اسلامی به ساده‌ترین و صادقانه‌ترین بیان

✔️ @SasanAghaei
🎖 رای ندادن در دوران دیکتاتوری
▫️ رای ندادن انتخاب یک فضیلت و پس‌انداز سرمایه‌ی اجتماعی‌ست

📝 #یادداشت

رای ندادن نیاز به هیچ نتیجه‌ای ندارد، نیاز به هیچ توضیح و توجیهی ندارد، رای ندادن نیاز به هیچ دفاعی ندارد، رای ندادن بدون نیاز از پاسخ گفتن درباره‌ی پرسش‌هایی ساختگی‌ست مانند "رای ندهیم که چه بشود؟"، رای ندادن نه تنها رفتاری قابل مواخذه نیست که در جایگاه مدعی حق عمومی(مدعی‌العموم) می‌تواند دیگران را به محاکمه و صلابه بکشد؛ این قدرت از فضیلت عمل کردن به مسوولیت شخصی در دوران دیکتاتوری می‌آید: پس از دوران هیلتریسم در آلمان نازی، هیچ کدام از شهروندانی که انتخاب کرده بودند هرگونه مشارکت خود در فرآیند سیاسی و اجتماعی نازی‌ها را متوقف کنند، نه‌تنها تحت تعقیب قرار نگرفتند که انتخاب "اخلاقی" آن‌ها در دوران دیکتاتوری، به تنهایی این "حق" و این قدرت را برای "شهروندان مسوول" به وجود آورد که دیگرانی را که از همکاری و هم‌دستی با نازی‌ها سرباز نزده بودند، مورد پرسش، محاکمه و داوری قرار دهند.

رای ندادن در عصر نوتوتالیتریسم، یک انتخاب فردی، طبیعی، عقلایی و به تمامی اخلاقی‌ست؛ فردی‌ست چون شما را از هرگونه پیروی جمعی، بی‌نیاز می‌کند، طبیعی‌ست چون انسان در شکل طبیعی از مشارکت در فرآیند شرورانه دوری می‌گزیند، عقلایی‌ست چون شهروند مسوول نسبت به تباه شدن عمر و سرمایه و زندگی خود و سرزمینش واکنش نشان می‌دهد و اخلاقی‌ست چون کنشی‌ست که خیر فردی و جمعی و پایدار را در بر می‌گیرد.

شهروند مسوولی که در عصر دیکتاتوری مشارکت در هر کنش سیاسی را متوقف می‌سازد و تعطیل می‌کند، به جای مصرف سرمایه‌ی اجتماعی برای دست‌یابی به سود تصادفیِ کوچک، آنی، ناپایدار و پرریسک، سرمایه‌ی اجتماعی خود را انباشت و پس‌انداز می‌کند و از این راه، سرمایه‌ای سیاسی پدید می‌آورد که بر مطلوبیتی بزرگ‌تر، پایدارتر و قطعی‌تر در آینده سرمایه‌گذاری می‌شود؛ چنین شهروندی حتا اگر خود نتیجه‌ی این کنش فردی، طبیعی، عقلایی و اخلاقی خود و بازدهی سرمایه‌گذاری‌اش بر آن مطلوبیت دست‌یافتنی در آینده را نبینید، اندوخته و میراثی از خود بر جای گذاشته که چون کاشتن بذری در زمین، نسل بعدی از آن بهره‌مند می‌شوند.

تاریخ بشر به ما می‌گوید که این فرآیندی بیهوده نیست! آبادانی سرزمین‌ها و سپیدبختی ملت‌ها را کسانی رقم زده‌اند که از فضیلت انتخاب‌های درست برخوردار بوده‌اند، اسیر سقف کوتاه جبر تحمیلی نشده‌اند و رویاهای شکوهمند و بزرگ در سر داشته‌اند و به قدری دوراندیش بوده‌اند که از مصرف نادرست سرمایه‌ی اجتماعی و سیاسی برای سپری کردن روزمره‌ای فلاکت‌بار پرهیز کنند و توشه‌ای پدید آوردند که برپایه‌ی آن بتوان آینده‌ای دیگر ساخت!

✔️ @SasanAghaei
که گر غم‌های دیده بر تو خوانم
ستم‌های کشیده بر تو رانم

نه در گفت آید و نه در شنیدن
قلم باید به حرفش در کشیدن


📌 درباره‌ی مناظره‌ی بامدادی میان دو گجستک آمریکایی، خواهم نوشت؛ روزهای فوق شلوغی دارم 🙏

✔️ @SasanAghaei
👑 #گزارش_این_روزها
🌀 #توییت‌باز

بازی اعداد برای آن‌ها، اما ما، حقیقت جاری هستیم: شادباش: ملت بزرگ ایران!

✔️ @SasanAghaei
👑 #گزارش_این_روزها
📺 «اهریمن‌سازی»؛ تاکتیک انتخاباتی اصلاح‌طلبان

🔸 بخشی از ویدیو:
تفاوت پزشکیان و جلیلی، درست مانند استفاده از صندلی جلو یا صندلی عقب در یک اتوبوس داغان و کثیف و خراب است. ممکن است صندلی جلو نسبت به صندلی عقب، قیافه‌ی بهتری داشته باشد یا دید بهتری به شما بدهد اما در ماهیت هیچ فرقی ندارد. اتوبوس خراب، کثیف و شلوغ است و عمر شما در حال سپری شدن در آن؛ این‌که کجای اتوبوس نشسته باشید، فرقی نمی‌کند...

👈 کامل این ویدیو را در یوتیوب مدبویز ببینید (کلیک کنید)

🎙 www.tg-me.com/MadBoysPodcast
💡 مدبویز درباره مسایلی که ایران بهش مبتلاست، حرف می‌زنه
🌀 #توییت‌باز

📚 کتاب بخوانید
📻 پادکست مدبویز را بشنوید (لینک)
📺 فیلم ببینید
👥 معاشرت کنید
⛔️ و به خبرها بی‌توجه باشید

✔️ @SasanAghaei
👑 #گزارش_این_روزها

مردم ایران:
کسانی امروز شادند که در قتل پویا بختیاری‌ها و نیکتا اسفندانی‌ها دست دارند. این اندوه‌برانگیز است اما پیمان ملی ما را سستی، نشاید و نباید.

تغییر دولت‌های بیکاره و بی‌خاصیت در جمهوری‌اسلامی یا تغییر رییس‌جمهور در آمریکا، مسیری را که از ۷ آبان ۹۵ (۲۵۷۵) در پیشگاه پدر ایران آغاز شد، تغییر نمی‌دهد. فراموش نکنید تنها نتیجه‌ی قابل استناد این رای‌گیری همین است که "اکثریت مطلق" مردم به این پیمان ملی وفادارند و دیگر فریب نمی‌خوردند.

بنابراین ‎"#دفاع_مقدس" ما، اکنون نیرومندتر از تمام ۴۵ سال گذشته است و دیر یا زود، دور یا نزدیک، سرانجام #ایران عزیز و بزرگ را از بند می‌رهاند؛ نقش مار کشیدن این و آن، ما را نباید دلسرد و ناامید کند: سپیده‌دم همیشه در تاریک‌ترین لحظه‌ی شب شفق می‌زند!

✔️ @SasanAghaei
#آبان۹۸ #مهسا_امینی
🇺🇦 #گزارش_جنگ

موشک‌های پوتین، امروز به یک بیمارستان کودکان در کیف اصابت کرده، ۳۰ نفر جان باخته‌اند از جمله ۲۰ کودک. پوتین، هر روز اوکراینی‌ها را می‌کشد، هر روز کودکان #اوکراین را یا می‌دزدد یا می‌کشد. و هم‌زمان در غرب، سیاست‌مدارانی پیدا می‌شوند که در برابر او لکنت‌زبان دارند، ستایشش می‌کنند، مجیزش را می‌گویند.

آن سیاست مداران هرزه‌ی اروپایی و آمریکایی که هر روز علیه کمک‌های نه‌چندان بزرگ آمریکا و غرب به اوکراین، حرف یامفت می‌زنند و این را تبدیل کرده‌اند به ستون تبلیغات انتخاباتی‌شان، تک‌تک آن‌ها، شریک پوتین در این جنایت‌هایند!

#روسیه و پوتین، بزرگ‌ترین مرز درستی و نادرستی در این جهان است، مهم‌ترین مرز عدالت و آزادی‌ست، و آن پفیوزهایی که سمت اوکراین را نایستاده‌اند، در حقیقت انتخاب‌شان را کرده‌اند: هم‌دستی در جنایت‌های #پوتین را!

✔️ @SasanAghaei
#انتخابات_۲۰۲۴
✍🏼 وقتی جنایت "مساله" نیست ...
▫️ سربازان پروپاگاندای پوتین چه کسانی‌اند؟

📝 #یادداشت
🇺🇦 #گزارش_جنگ

‏از این‌که کمونیست‌ها و مبتلایان به ویروس چپ، این سربازان ماشین پروپاگاندای فلسطین درباره‌ی جنایت‌ها و کودک‌کشی‌های هر روزه‌ی #پوتین در اوکراین خاموشند، شگفت‌زده نباشید! پوتین، ارباب‌شان است و این هیولای چند سر پروپاگاندا، با پول روسی/چینی اداره می‌شود.

ماشین تبلیغاتی شر پیش‌تر در سوریه، به سادگی توانست افکارعمومی جهان را بفریبد و چپ‌ها، دیواری در برابر نسل‌کشی ۵۰۰ هزار سوری، و هر چه بشار #اسد در آن‌جا انجام می‌دهد، ساختند تا جهان آن را نبیند و از مسوولیتش در دخالت بشردوستانه در سوریه شانه خالی کند.

↙️ لینک: داعش؛ نابودی یک انقلاب

همان دستگاه، همان گماشتگان و همان کارفرما، اکنون تقویت شده و به شکل گسترده در دیپلماسی عمومی به شکل جهان‌شمول اثر می‌گذارد. این‌که‌ موضوعی ۷۰ ساله مانند درگیری گروه‌های فلسطینی و اسراییل، ماه‌هاست ترند جهانی‌ست اما تجاوز رسمی پوتین به خاک یک کشور و ۳ سال کشتار مردم بی‌گناه آن به جرم دفاع از خود، جایی در سر تیتر رسانه‌ها ندارد، نشان می‌دهد که ماشین تبلیغاتی روسی/چینی به خوبی کار می‌کند.

در شست‌وشوی جنایت‌های پوتین، دست پلید چپ بیش از همه آشکار است! برای یک مبتلا به ویروس چپ، "جنایت، مساله نیست"، این‌که چه کسی آن را انجام می‌دهد، مساله است؛ برای همین هم اگر #استالین، ده‌ها میلیون تن را سربه‌نیست کند، برای چپ‌ها این تنها یک آمار است نه چیزی بیش‌تر، اگر لنین، چند میلیون انسان را جهت ساختن کشور جعلی "اتحاد شوروی" نابود کند، این یک "خشونت ناچیز ضروری" است و به همین ترتیب، امروز نیز، تمام کشتارهای #روسیه و پوتین، نه تنها مساله‌ی چپ نیست که براساس خصلت ایدئولوژیک، سنت چپ و جیب گشاد مزدوری، به وقتش از آن دفاع هم می‌کند.

پروپاگاندای روسی البته جز‌ گماشتگان سنتی‌اش، در دهه‌ی اخیر، کارگزاران دیگری هم یافته و آن زنجیره‌ای از بردگان پوتین در جناح راست اروپایی-آمریکایی‌ست که از مجارستان تا دل حزب جمهوری‌خواه رخنه کرده‌اند. ۳ سال پیش در یادداشتی، نوشته بودم که پوتین توانسته ستون پنجمی درون حزب‌های راست اروپایی و جمهوری‌خواهان آمریکا نفوذ دهد و این‌ها ماموریت دارند تا جریان راست را از یکی از مولفه‌های بنیادینش در روابط بین‌الملل که همانا "روسی‌ستیزی" است، تهی سازند‌.

↙️ لینک: راست علیه راست و سقوط پوتین‌گرایان

اگر چپ‌ها وظیفه‌ی شست‌وشوی جنایت‌های پوتین نزد افکارعمومی را دارند، این ستون‌پنجم راست‌نمای پوتین‌گرا، در اثرگذاری بر سیاست‌های غرب و کنترل آن به سود روسیه ایفای نقش می‌کند.

در برابر این دو بال روسی‌ساز اما خط قرمز ما به عنوان یک انسان، باید و باید "جنایت" باشد و به عنوان یک ایرانی، بیش از هر کس و هر جایی،"جنایت‌هایی که پوتین و روسیه انجام می‌دهند". گماشتگان پروپاگاندای روسی/چینی، چه آن‌هایی که از دنده‌ی چپ برمی‌خیزند و جنایت پوتین را می‌شویند، چه آن ستون پنجم غربی در جریان راست که می‌کوشد با کاهش و قطع کمک‌های حیاتی به #اوکراین، به پیروزی پوتین کمک کند، هر دو جریان‌هایی به شدت آنارشیست، پوپولیست، اپورتونیست، بی‌پرنسیب و خطرناکند که با کمک رساندن به جبهه‌ی شر، آینده‌ی بشریت را به بازی می‌گیرند.

مثال آن‌ها، مانند نازی‌هایی اتریشی‌ست که در دهه‌ی ۳۰ میلادی، از هیتلر دفاع می‌کردند و خواستار ادغام کشورشان در آلمان نازی بودند. آن‌ها آتشی را روشن کردند که جز با ویرانی بخش مهمی از آسیای شرقی، آفریقا، تمامی اروپا و مرگ ۸۰ میلیون تن، خاموش نشد.

امروز نیز تردیدی نکنیم که هر کس، با هر نقابی، سر در آخور پوتین دارد، نه‌تنها برای جهان خطرناک است که با آن ایرانِ قدرتمند، شکوهمند، ژاندارم منطقه که بوده‌ایم و امروز سودای بازگشتش را داریم، مخالف است چون آن ایران، مقدم بر هر چیز بر پوزه‌ی بی‌مهار پوتین و روسیه پوزه‌بند خواهد بود!

✔️ @SasanAghaei
#روابط_بین‌الملل #انتخابات_۲۰۲۴
📸 #عکس_روز

عکسی که ترامپ برای همیشه با آن توصیف خواهد شد؛ شلیکی به قصد کشتن و بازگشت از مرگ در لباس یک سوپرمن تنها

✔️ @SasanAghaei
#انتخابات_۲۰۲۴
👁 تیر دوم به خطا نمی‌رود اگر ...

🇺🇸 #انتخابات_۲۰۲۴

هنگامی که جان اف کندی، ۳۵مین رییس‌جمهور آمریکا هدف شلیک قرار گرفت و در دم جان باخت، جامعه‌ی آمریکا به شدت دوپاره بود. جوزف کمبل، اسطوره‌‌شناس بزرگ آمریکایی، مراسم تشییع کندی را "وجهه آیینی بزرگ‌ترین ضروریت اجتماعی آمریکا" دانست و درباره‌اش نوشت: "نخستین و تنها مراسمی در زمان صلح بود که احساس عضوی از این جامعه‌ی ملی بودن را به من داد". آیین تشییع شکوهمند و ۴ روزه‌ی کندی، تبدیل به یادبودی ملی شد که جامعه‌ی آمریکا را از نو متحد ساخت و مرهمی بر دوپارگی آن شد.

لحظه‌ی ترور دونالد ترامپ، مردی که درست و نادرست هدف تندترین انتقادهای دهه‌ی اخیر آمریکا بوده است، و تمام ویژگی‌های شخصیتی قهرمان و ضدقهرمان را توامان در خود دارد، می‌توانست مهم‌ترین لحظه‌ی آمریکای پس از یازدهم سپتامبر شود، اگر که تیر به سر منزل مقصود می‌رسید! در آن صورت، مرگ #ترامپ، تبدیل به روی‌دادی ملی می‌شد که آمریکای دوپاره را متحد می‌ساخت و این بار علیه "دشمن داخلی" بسیج می‌کرد. با مرگ او، بسیاری، حتا دشمنان قسم‌خورده‌اش از خواب غفلت برمی‌خاستند و می‌توانستند بنگرند که چگونه با وارد کردن اسب تراوای #‎مارکسیسم_فرهنگی به جامعه‌ی آمریکا و بر کشیدن کمونیسم به بهای خریداری چند رای بیش‌تر و ایجاد پایگاه اجتماعی، کشور را به ورطه‌ی نفرت، دشمنی، تروریسم و فروپاشی کشانده‌اند و آمریکا چنان در برابر این موج خشونت بی‌دفاع شده که توان محافظت از مهم‌ترین چهره‌های کشور را ندارد.

مرگ ترامپ هم‌چنین به اتحاد بی‌سابقه و تاریخی جمهوری‌خواهان با یک کاندیدای اصولی چون نیکی #هیلی می‌انجامید که در توفان نوامبر، واشنگتن را به آتش بکشند و دموکرات‌ها را جارو کنند. با زنده ماندن ترامپ، البته او این مورد آخر را به خوبی در نوامبر انجام خواهد داد و پیروز رقابتی می‌شود که رقیبش از پیش بازنده است.

او هم‌چنین در کانون اتحادی مهاجم علیه تروریست‌های #آنتیفا، چپ و کمونیست‌های نقاب‌دار قرار خواهد گرفت که هوادارانش امیدوارند پیروز این جنگ باشد اما موفقیت ترامپ در نزاع داخلی آمریکا و از آن مهم‌تر، اثر واقعی‌ حضورش در کاخ سفید بر ایران، موضوعی‌ست پر ابهام و پر از پرسش که هواداران #ترامپ آن‌ها را نادیده می‌گیرند.

↙️ لینک: گروه تروریستی آنتیفا چیست؟

هیچ تردیدی نیست که در برکشیدن گسل‌های جامعه آمریکا و هدیه‌ی اسب تروای #کمونیسم به جامعه‌ی آمریکا، پول کثیف روسی و چینی و حتا دلارهای نفتی نقش بازی می‌کنند. اگر آمریکا در داخل شکننده شده، بدون زدن دست مهاجمان در خارج از آمریکا، در هیچ جنگی با دشمن داخلی هم پیروز نخواهد شد. پاشنه آشیل ترامپ در این نبرد، سیاست‌های انزواگرا و گاه سازش‌گرایانه‌ای‌ست که با دشمنان خارجی آمریکا در نظر داشته و دارد. برای او جنگ اوکراین که مادر جنگ‌هاست، جنگ آمریکا به شمار نمی‌رود پس از باج دادن به #پوتین ابایی ندارد، چنان که از باج دادن به طالبان هم ابایی نداشت. از نظرش، کره‌ی جنوبی، ژاپن و متحدان آمریکا در اروپای غربی، بیش‌تر سربار و هزینه‌اند تا ابزارهای قدرت آمریکا، ناتو نیز یک مزاحم است نه شریک.

این روی‌کردها برای #آمریکا خطرناک است، بیش‌تر از دشمن داخلی. بسیاری از ایرانیان، امروز از این‌که ترامپ کشته نشد، شادمانند چون امیدوارند دولت آینده‌ی ترامپ، نجات‌بخش ایران باشد، آن‌هایی که عمیق‌ترند هم، وقتی به چالش کشیده می‌شوند، می‌گویند: "مهم جنگ سرنوشت‌ساز در درون آمریکا علیه کمونیسم است نه سیاست‌خارجی" اما یک امپراتوری نمی‌تواند خود را محدود به مرزهایش کند با این فکر که جنگ جهانِ خارج، جنگ او نیست!

اگر #روسیه برنده شود، #چین برنده شده، شر جهانی برنده شده و آن وقت تروریست‌های چپ و کمونیست لانه‌کرده در آمریکا، قدرت بیش‌تری خواهند یافت تا مجسمه‌ی آزادی را سرنگون کنند؛ بار دوم، تیرشان خطا نمی‌رود!

✔️ @SasanAghaei
#روابط_بین‌الملل #یادداشت
👁 چمبرلن‌های قرن ۲۱م

🇺🇸 #انتخابات_۲۰۲۴

دونالد #ترامپ در تازه‌ترین گفت‌وگویش با بلومبرگ، نه تنها تحریم روسیه را به باد انتقاد گرفته که با حرف‌هایش، به شکل مستقیم تمامیت ارضی تایوان را هم با تهدید روبه‌رو ساخته است. او در اشاره به جمهوری اسلامی نیز تاکید کرده که تنها "خواستار یک توافق اتمی جدید" بوده که در دسترسش قرار داشته است!

این‌که بایدن بد، پیر، خرفت، احمق، دموکرات و گزینه‌ای از هر جهت فاجعه‌بار است، حرف درستی‌ست، این‌که دموکرات‌ها، همواره ضامن بقای اسلام‌گرایان هستند، هم حرف درستی‌ست.‌ از این جهت، اشتیاق ایرانیان به کنده شدن شر دموکرات‌ها از واشنگتن بدیهی به نظر می‌رسد اما این اشتیاق نباید چشمان ما را کور کند!

انزواگرایان آمریکایی، فهم خطرناک و سفیهانه‌ای از جهان دارند. آن‌ها، نسخه‌ی جهان ما نیستند و نسخه‌ی ایران ما هم نخواهند شد: انزواگرایان آمریکایی، بیش از هر چیز، به چمبرلن‌های این عصر شباهت دارند که پل پیروزی هیلترهای روسی و چینی قرن ۲۱م خواهند شد!


✔️ @SasanAghaei
#روابط_بین‌الملل #گزارش_جنگ
📆 زمان مراسم: ۷ امرداد
🕖 ساعت: ۷ تا ۱۰ شب

برای شرکت در این ایونت به ادمین پیام دهید:
👉 @MBPAdmin

🎙 www.tg-me.com/MadBoysPodcast
💡 مدبویز درباره مسایلی که ایران بهش مبتلاست، حرف می‌زنه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👈 پس از یک ماه کشتار دانشجویان و مقاومت ملی، ارتش بنگلادش، با یک اولتیماتوم ۴۵ دقیقه‌ای، نخست‌وزیر را وادار به استعفا و ترک کشور کرد. هلی‌کوپتر شیخ حسینه، رهبر برکنارشده‌ی بنگلادش در هند فرود آمده است:
بنگلادش از جمله کشورهایی‌ست که روی‌دادهای آن در نبرد سیاسی و بین‌المللی چین و هند، اهمیت به سزایی دارد!

یک نتیجه‌گیری هزاربار تکرارشونده:
هیچ اعتراض و هیچ سطحی از مقاومت، بدون همراهی نیرویی که اسلحه در دست دارد، به نتیجه نمی‌رسد، شجاعت مردم، عامل پیروزی و شکست خیزش‌ها نیست

✔️ @SasanAghaei
#روابط_بین‌الملل
✍🏼 هر‌ گردی، گردو نیست!
▫️ یک درس و ۳ نکته درباره‌ی بنگلادش

👈 یادداشت مربوط را در پایین بخوانید (کلیک کنید)

✔️ @SasanAghaei
ساسان آقایی
Photo
✍🏼 هر‌ گردی، گردو نیست!
▫️ یک درس و ۳ نکته درباره‌ی بنگلادش

ذوق‌زدگی از سرنگونی شیخ حسینه در بنگلادش، ممکن است ما را دچار خطای برداشتی کند، به ویژه که دولت او در یک ماه گذشته دست به سرکوب و قطع اینترنت زد و موقعیت ضعیفی در افکارعمومی جهان یافت اما؛

1️⃣ در این‌جا یک نتیجه‌گیری هزاربار تکرارشونده داریم؛ خیزش‌ها را شجاعت مردم آغاز می‌کند و تصمیم ارتش (قوای مسلح) آن را پایان می‌دهد. شجاعت مردم، عامل پیروزی یا شکست در خیزش‌ها نیست بلکه تعیین‌کننده‌ترین عامل، قدرت اسلحه است که کدامین سمت را نشانه می‌رود. دو ماه مقاومت ملی بنگلادش، نخست‌وزیر این کشور را از جایش تکان نداد اما یک اولتیماتوم ۴۵ دقیقه‌ای ارتش کافی بود تا کارش را بسازد

2️⃣ نخست‌وزیر شیخ حسینه، رهبر مقتدر و گاهی متهم به نقض حقوق بشر بود که با آغاز یک اصلاحات اقتصادی دست‌راستی، در یک دهه‌ی اخیر پیش‌رفت چشمگیری را در کشورش به وجود آورده است. تقریبن تمامی شاخص‌های اقتصادی بنگلادش در یک دهه‌ی اخیر، بهبود قابل‌توجهی را نشان می‌دهد، به نمودارها بنگرید (در این‌جا) پیش‌رفت اقتصادی بنگلادش پس از اصلاحات اقتصادی خانم نخست‌وزیر، سبب کاهش چشمگیر فقر و توسعه‌ی اقتصادی برجسته‌ای در بنگلادش شده بود

3️⃣ رهبر مقتدر بنگلادش، از جدی‌ترین دشمنان پاکستان و دختر بنیان‌گذار این کشور بود که جنگ آزادی علیه پاکستان را رهبری کرد. اعتراض‌های اخیر نیز با شورش نسل جدید علیه سهمیه‌ی استخدام بازماندگان جنگ علیه پاکستان آغاز شد. بی‌شک پاکستان (به عنوان یک دشمن ایدئولوژیک ایرانِ ملی) امروز از کنار رفتن او خشنود است

4️⃣ هرگونه دگرگونی سیاسی در کشورهای شبه‌جزیره‌ی هند را باید از دید نبرد شرقی و جهانی هند و چین ارزیابی کرد. دولت حسینه، مورد پشتیبانی قدرتمند هند قرار داشت و ممکن است سرنگون شدن او، مانند روی‌دادهای سال ۲۰۰۸ نپال (در اپیزود ۶۳م مدبویز، توضیح داده‌ام)، به گسترش نفوذ "خطرناک" #چین در بنگلادش کمک کند. احتمالن حرکت امروز ارتش این کشور، با چراغ سبز هند رخ داده و باید امید داشت که بنگلادش، هم‌چنان زمین بازی #هند باقی بماند. اگر کنار رفتن شیخ حسینه، به یک رای‌گیری پوپولیستیِ آلوده به پول چینی بی‌انجامد، بنگلادش تازه در مسیر اشتباه و پرخسارتی افتاده است

✔️ @SasanAghaei
#روابط_بین‌الملل
📸 #عکس_روز

ما در هر جا و تا همیشه، یک ملتیم؛ هم‌بسته، هم‌دل و هم‌درد! در این قاب، ایران حاضر است و شما غایب، مغضوب و مغلوبش هستید!

🥈🥉 دو مدال کیمیا و ناهید، بر ما مبارک‌باد

✔️ @SasanAghaei
#روزمرگی #اجتماع
2024/09/21 05:48:51
Back to Top
HTML Embed Code: