Telegram Web Link
👁 چین؛ حکومتی علیه بشریت
✍🏻 ویروس کرونا را چه کسی و چرا تولید کرد؟

در ماه نخست اپیدمی ویروس کرونای جدید یا همان کوید ۱۹، مقام‌های چینی مدعی شدند که ویروس از بازار خرید و فروش حیوانات شهر ووهان به انسان منتقل شده و گسترش یافته. آن‌ها منشا ویروس را خفاش اعلام کردند و در پی شجره‌نگاری ویروس روشن شد که یک گونه‌ی مورچه‌خوار منبع ویروس کرونای جدید است که نسبت به ویروس قدیمی آن با نام مشهور مرس، جهش یافته و سرعت تکثیر آن بسیار بالاتر از نمونه‌های مشابه است.

اما این تمام ماجرا نیست، یا دست‌کم حالا می‌دانیم که به احتمال فراوان، کرونای کنونی آن‌چنان که ادعا می‌شد دارای فرگشت طبیعی نبوده و احتمالن ساخته‌ی دست انسان و دانشمندان میکروب‌شناسی‌ست؛ در یک آزمایشگاه مخوف و سری، درست در نزدیکی بازار خرید و فروش حیوانات ووهان، همان جایی که برای نخستین‌بار منشا ویروس در انسان پیدا شد. مرکز ویروس‌شناسیِ ووهان چین یکی از بزرگ‌ترین مرکزهای تحقیق و مطالعاتِ ویروس‌شناسی و کنترل بیماری‌هاست و خبرهای موثق می‌گوید که این مرکز، بالاترین تلفات #کرونا را هم داشته. چینی‌ها ماهیت فعالیت این مرکز که با پاتوژن‌های خطرناک کار می‌کند را به شدت مخفی نگاه داشته‌اند و گمان بسیار‌ محکمی وجود دارد که مرکز ویروس‌شناسی ووهان، یکی از مهم‌ترین‌ مرکزهای تولید سلاح‌های بیولوژیک است.

تاکنون بسیاری از رسانه‌ها گزارش‌هایی در این‌باره منتشر کردند و تخمین زده‌اند که هدف چین از تولید سلاح بیولوژیکی کرونا می‌توانسته، #آمریکا باشد که در یک جنگ تجاری سنگین با این کشور قرار دارد اما حالا فرضیه‌ی تازه‌ای هم مطرح شده؛ فرضیه‌ی هنگ‌کنگ!
بی‌تردید همه درباره‌ی #هنگ‌کنگ و تظاهرات ضدچینی دامنه‌دار و گسترده‌ی آن شنیده‌ایم. هنگ‌کنگ تبدیل شده به لقمه‌ای بسیار سخت در گلوی پکن‌ که با وجود سرکوب سنگین تا به امروز نه توانسته آن را ببلعد، نه پس بدهد. تظاهرات دامنه‌دار در این دولت‌شهر پس از‌ ماه‌ها پایان نگرفته و شکست سنگین و مفتضحانه‌ی نمایندگان وابسته به حزب کمونیست چین در انتخاباتِ نوامبر ۲۰۱۹ هنگ‌کنگ، به شدت حکومت چین را نگران کرده که شاید نتواند جلوی تغییر را بگیرد (نتیجه‌ی آن انتخابات را در این‌جا بخوانید)

شکست مطلق و بی‌سابقه‌ی پروچینی‌ها در انتخابات، خشم‌ شدید چین و ناتوانی آن در پایان دادن به تظاهرات، در عمل راه این فرض باز کرده که شاید هدف سلاح بیولوژیکی کرونا، هنگ‌کنگ بوده است. گزارش‌های منتشرشده می‌گوید که رژیم #چین تصمیم گرفت تا ویروسی در طبقه‌ی بیماری آنفولانزایِ خفیف‌شده اما با قدرت سرایت بسیار بالا را تولید و در میان معترضان هنگ‌کنگی پخش کند تا سلسله اعتراض بی‌پایان مردم سلحشور هنگ‌کنگ زمین‌گیر شود. خانواده‌ی ویروس آنفولانزا هم به این دلیل انتخاب شد که اپیدمی این بیماری در این فصل از سال، در تمام دنیا رایج است و سرایت گسترده‌ی آن‌ میان معترضان نمی‌توانست شک‌برانگیز باشد. بزرگ‌ترین مرکزِ تحقیقاتی و ویروس‌شناسی چین، در شهرِ ووهان برای این‌ کار ماموریت یافت و آن‌ها از ژنوم ویروس کرونای قبلی با نام مرس استفاده کردند تا شک به عمدی بودن آن کم‌تر شود.

نتیجه‌ی این فرآیند جنایت‌بار اما چه شد؟ ویروس در دستِ تولید، جهش یافت و از آزمایشگاه به شکل نامشخصی به اصطلاح فرار کرد و با انتشار در ووهان، کاملن از کنترل حکومت کمونیستی خارج شد. فرضیه‌ی هنگ‌کنگ برای تایید کامل البته هنوز نیاز به دلیل‌ها و سندهای دیگری دارد که احتمالن هرگز به آن‌ها دست پیدا نخواهیم کرد اما آن‌چه روشن است، تلاش ترسناک حکومت چین برای دست‌یابی به سلاح بیولوژیک و استفاده از آن برای هدف‌های شرورانه است؛ چه این هدف، اقتصاد آمریکا بوده، چه معترضان هنگ‌کنگ، چه هدف‌های نامعلوم دیگری اما حالا که مکر کرونا به صاحبان مکر بازگشته است.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

🔸 پانوشت‌ها
1⃣🔻 گزارش بسیار مهم معتبرترین ژورنال علمی جهان، نیچر در سال ۲۰۱۷ درباره‌ی تلاش در آزمایشگاه ووهان برای ساخت ویروس‌های ویژه
2⃣🔻 گزارش میرور درباره‌ی‌ منشا آزمایشگاهی ویروس
3⃣🔻رشته‌توییت و لینک‌هایی در همین باره

🔸 درباره‌ی هنگ‌کنگ در این کانال
📸 آغاز اعتراض‌ها
📹 دوازدهمین هفته‌ی اعتراض‌ها
📹 ویدیو؛ اعتراض‌ها چرا خاموش نمی‌شود؟
✍🏻 پیروزی درخشان هنگ‌کنگی‌ها در انتخابات
👁 درگذشت محمود خیامی،‌ بنیان‌گذار ایران‌ناسیونال
✍🏻 برگی از شجره‌ی طیبه‌ی بورژوازی ملی افتاد

🖤 ستون #یادمان

یکی دیگر‌ از پیشگامان #بوژوازی_ملی و طلایه‌داران بخش خصوصی واقعی، در غربت و دور از میهن درگذشت. محمود خیامی، در کنار برادر بزرگ‌ترش احمد خیامی، یکی از درخشان‌ترین چهره‌های صنعت و اقتصاد ایران بود. آن‌ها با دست خالی و تنها با یک اندیشه‌ی خلاقانه ایران‌ناسیونال را پایه‌گذاری کردند که شهرتش از مرزهای آسیا هم فراتر رفت و اما پس از آن‌ها به چنگ #اقتصاد_دولتی و کسانی افتاد که در یادگار پرافتخار خیامی‌ها ارابه‌های مرگ گران‌قیمت ساختند و فروختند و بردند و زیان بر زیان انباشتند.

امروز که یکی از شمار هزاران خرد کم شده، به #محمود_خیامی و نادره‌هایی چون او فکر می‌کنم که این کشور روی شانه‌های‌شان بالا زد و آن‌قدر مرتبه‌ی بلندی یافت که چشم‌های آبی را زد! احتمالن تمام این ۴۱ سال به این اندیشیده که #ایران چه می‌توانست باشد و به کجا برسد، هر بحرانی آمده، جواب‌های توی آستینش را مرور کرده و از دق، عمر فرسوده.

در کشوری #کرونا، بحران ملی می‌شود که خیامی‌هایش را فراری بدهند و جای‌شان این چاله‌میدانی‌های ترول‌کرونایی بیایند و #اقتصاد را بدوشند و بدوشند تا تمام شود. هزاران مرد و زن چون خیامی داشتیم که همه چیز را ممکن می‌کردند؛ نگهبانان دروازه‌ی طلایی تمدن و توسعه، هیهات و هزار مرتبه هیهات!

🔻 توییت‌های چندی درباره‌اش را این‌جا ببینید:

✍🏻 مهدی الیاسی: محمود خیامی درگذشت. محمود خیامی یکی از نمادهای ‎بورژوازی ملی بو که در دهه چهل خورشیدی با ‎ایران ناسیونال در آسمان صنعت ایران درخشید. وی با وجود توقیف اموالش در ابتدای انقلاب از کوشش‌های اجتماعی دست نکشید و توجه‌اش به انجام مسوولیت‌های اجتماعی از جمله مدرسه‌سازی در ایران ادامه یافت‌‎

✍🏻 مهدی قدیمی: ‏اگر احمد و ‎محمود خیامی‌ها قدر می‌دیدند، امروز هر جوان ایرانی به این فکر می‌کرد که می‌شود از گوشه کارواشی در مشهد، تلاش کرد، رشد کرد و ایران ناسیونال، کوروش، مبیلیران و... را ساخت. اما خیامی‌ها که در غربت می‌میرند، غارت ملی جایگزین بورژوازی ملی، و امثال هدایتی الگوی پیشرفت میشوند.

✍🏻 احسان رمضانیان: محمود خیامی نماد دوران درخشان و بی‌بدیل صنعت ملی بود. روانش شاد.

✍🏻 نجات بهرامی: ‏یکی بود که خدمات بزرگی به کشور کرد و بعد از انقلاب دستگیر شد و بدون اموالش از کشور اخراج شد اما در سال‌های اخیر ده‌ها مدرسه در ایران ساخت. انگل‌هایی هم هستند که با پول مفت مجتمع مسکونی می‌سازند و یک واحد کم‌تر از ۲۰۰ می‌سازند تا مشمول ساخت مدرسه نشوند.

✍🏻 سینا شکوهی: ‌‎محمود خیامی از بزرگ‌ترین کارآفرینان تاریخ ایران بنیان‌گذار و صاحب شرکت ایران‌ناسیونال دور از وطن درگذشت! کاش روزی می‌آمد و شرکتش را از دست دولت نجات می‌داد. هر کشوری آرزوی داشتن هم‌چنین کارآفرینانی را دارد اما در کشور ما اموال‌شان را می‌گیریم و آنان را از ترس جان‌شان فراری می‌دهیم

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد #توییت‌باز

🔻 در همین‌باره بخوانید:
🔸✍🏻 احتضار بیک، مرگ اقتصاد و تشییع یک عصر
🔸📹 ماک در ایران
🔸🌀 بخش خصوصی واقعی چیست یا کیست؟
🔸🌀 بلایی که اقتصاد دولتی بر سر ایران‌خودرو آورد
👁 بازگشت بایدن، بدرود بودجج

🇺🇸 #انتخابات_آمریکا ۱۴

پیش از #سه‌شنبه_بزرگ که فردا از راه می‌رسد، پیش‌نمایشی از کارزار دموکرات‌ها را در کارولینای‌جنوبی دیدیم. بایدن دیشب با درخششی خیره‌کننده که مانند نوادا باز هم متکی بر آرای رنگین‌پوستان بود، #سندرز و دیگر رقبایش را به سختی شکست داد تا در آستانه‌ی حیاتی‌ترین دور انتخابات، امید میانه‌روها افزایش یابد. بایدن در کارولینای‌جنوبی حتا یک کانتی را هم به دیگران نداد و در جدول کلی توزیع دلیگیت‌ها به ۵۰ رسید؛ تنها ۸ دلیگیت فاصله با سندرز در رتبه‌ی اول. کارولینای‌جنوبی اگر سلام دوباره‌ای برای بایدن است، برای بودججِ غیرمنتظره، لحظه‌ی خداحافظی بود؛ او پس از عمل‌کرد ناامیدکننده در کارولینای‌جنوبی و نوادا، به شکل غیرمنتظره به کارزار انتخاباتی‌اش پایان داد و کنار رفت. خیلی‌ها می‌گویند این اقدام او، در آستانه‌ی انتخابات کلیدی ۱۴ ایالت، برای تقویت جایگاه میانه‌روها و سناتور بایدن است؛ نتیجه‌ی این پلتیک را دو روز دیگر می‌فهمیم!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA

👈🏻 امشب درباره‌ سه‌شنبه بزرگ می‌نویسم و از بامداد چهارشنبه با #گزارش_زنده آن در کانال همراه باشید
👁 پیروزی بایدن در سه‌شنبه‌ی بزرگ درخشان بود؛
✍🏼 نبرد تن به تن میانه‌روها با کمونیسم

🇺🇸 #انتخابات_آمریکا ۱۵

شب هیجان‌انگیزِ بایدن! #سه‌شنبه_بزرگ، صدر جدول دلیگیت‌ها را جابه‌جا کرد و آقای معاون اول را به صدر فرستاد تا کمپین انتخاباتی سندرز که بیش از اندازه به نظرسنجی‌ها اتکا داشت، غافل‌گیر شود. در آغاز کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها، بایدن در آیووا و نیوهمپشایر بسیار ناامیدکننده ظاهر شد، تنها در نوادا بود که با وجود قبول شکست، خودی نشان داد اما از دو روز پیش از سه‌شنبه‌ی بزرگ ورق در کارولینای‌جنوبی بازگشت.

بایدن با کسب آرای رنگین‌پوستان، بیش‌تر الکترال‌های این ایالت را از آن خود کرد تا زنگ خطر برای ستاد انتخاباتی "برنی‌خله" به صدا درآید. کناره‌گیری بودجج و امی کلوبوچر هم در آستانه‌ی سه‌شنبه‌ی بزرگ نشان می‌داد که میانه‌روهای دموکرات برای کنار زدن چپ‌ها متحد شده‌اند و نتیجه‌ی آن را در دیشب دیدیم. کارزار انتخاباتی سه‌شنبه‌ی بزرگ هرگز آسان نبوده و پیش‌بینی می‌شد که شاهد رقابت سرسختانه‌ای میان سندرز و بایدن باشیم اما پیروزی بایدن، قاطع‌تر از هر ‌پیش‌بینی بود. او ۱۰ ایالت و از جمله تگزاس را برد و تنها ۴ ایالت را به سندرزی باخت که شاید تنها با بردن کالیفرنیا(شمارش آرا ادامه دارد) بتواند از تلخی کابوس سه‌شنبه‌ی بزرگ بکاهد.

با پایان سه‌شنبه‌ی بزرگ، حالا وارد دوئل اصلی می‌شویم و به تدریج نام‌های دیگر‌ کنار خواهند رفت؛ بایدن VS سندرز:
به نظر می‌رسد که این رقابت تازه آغاز شده و تا لحظه‌ی آخر ادامه خواهد داشت.

🔻 چند نکته‌ی کلیدی درباره‌ی دیشب 🔻

🔸 بعد‌التحریر: بلومبرگ از انتخابات کنار رفت. او از بایدن حمایت خواهد کرد

1⃣ در سه‌شنبه‌ی بزرگ، تقریبن سرنوشت یک‌سوم دلیگیت‌های انتخاباتی روشن می‌شود؛ بایدن دیشب با عبور از ۴۵۰ دلیگیت، حدود ۸۰ دلیگیت اختلاف با سندرز ایجاد کرد و یک چهارم مسیر کاندیدای نهایی شدن را پیمود. کاندیدایی که به ۱۹۹۱ دلیگیت دست یابد، کاندیدای نهایی دموکرات‌هاست و البته ممکن است هیچ کاندیدایی به این رقم نرسد که آن‌وقت جدل در کنوانسیون ملی دموکرات‌ها، تعیین‌کننده خواهد بود

2⃣ ترامپ شب آسوده‌خاطری داشت و دیشب در تمامی ایالت‌ها، جمهوری‌خواهان با اکثریت مطلق، بار دیگر به او اعتماد کردند. انتخابات درون‌حزبی در دور دوم ریاست‌جمهوری برای حزبِ رییس‌جمهوری مستقر، عمومن تشریفاتی و فرمالیته است

3⃣ نام مایک بلومبرگ سرانجام دیشب به شکل رسمی روی برگه‌های رای دموکرات‌ها آمد اما شب درخشانی برای این مولتی‌میلیاردر از آب درنیامد. او فقط در منطقه‌ی خودمختار ساموآ، برنده بود. بلومبرگ شاید خیلی زود از رقابت‌ها کنار بکشد

4⃣ تلاش انتخاباتی الیزابت وارن با شکست او در ایالتش، ماساچوست به فاجعه انجامید، با این وجود او هنوز نگفته که کنار می‌رود و شاید چند صباح دیگر، در انتخابات باقی بماند

5⃣ بایدن حتا در خانه‌ی سندرز، ورمونت هم خودی نشان داد و با کسب ۲۲ درصد آرا در ایالت اصلی‌ترین رقیبش، ۵ دلیگیت را از آن خود کرد

6⃣ ایالت‌های کلیدی مهمی باقی مانده؛ فلوریدا، نیویورک، پنسیلوانیا، ایلینوی و ...، هفته‌ی آینده شش ایالت که میشیگان در آن‌ها چشمگیرتر از بقیه است، میزبان انتخابات درون‌حزبی خواهند بود

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
🔸 واکنش ساسان آقایی، روزنامه‌نگار به تصمیم نابخردانه و یک‌شبه‌ی مسوولان بورس

🧮 www.tg-me.com/joinchat-AAAAAFQWTUk5TEiXxc9iGQ

👈🏼 نقدها و نظرهای زیادی به ما رسیده که فردا در کانال منتشر می‌کنیم، می‌توانید پیام خود را برای @WhattvHelp بفرستید
✍🏼 راه سرکوب کردن کرونا چیست؛ حقیقت یا باتوم؟

📝 ستون #یادداشت

براساس آمارهای رسمی، آمارهای رسمی، #ایران هم اکنون با فاصله‌ی زیاد نسبت به رتبه‌های بعدی، دومین کشور جهان پس از #چین، از نظر موارد مرگ و میر و صدور #کرونا به دیگر کشورهاست و چهارمین کشور جهان از نظر موارد ابتلا.

ساده‌ترین معنای همین آمار رسمی، که همه هم می‌دانیم واقعی نیست، این است که در شرایط جنگی با ویروسی فراگیر قرار داریم و قرار هم نیست دست غیب و موج گرما به دادمان برسد. تنها شجاعت در تصمیم‌گیری و اجرا بدون مماشات و بسیج همه‌ی منابع و گفتن ابعاد واقعی بحران به مردم، ما را نجات می‌دهد اما هنوز کلاونگ راضی کردن ایالت‌های خودمختار به یکی، دو روزی خانه‌نشینی‌اند و همان هم زورشان نمی‌رسد‌!

با این مدیریت حسن‌قلی‌خانی، #کرونا قربانیان بیش‌تر و بیش‌تری خواهد گرفت و سرپوش گذاشتن روی آمار، ثبت اشتباهی علت فوت و راه‌کارهای معمول این‌چنینی چیزی را حل نمی‌کند، متاسفانه ویروس قدری هم میکروسکوپی‌ست که با روش‌های متداول قهریه سرکوب نمی‌شود!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روزمرگی
خبر بسیار مهم؛ وزیر اقتصاد با مصوبه‌ی کاهش دامنه‌ی نوسان مخالفت کرد

براساس خبرهای رسیده به کانال #خط_روند، وزیر اقتصاد با مصوبه‌ی سازمان بورس برای ۲ درصدی شدن دامنه‌ی نوسان مخالفت کرد. در نامه‌ای که از دفتر وزارتی خطاب به محمدی، ریاست سازمان بورس ارسال شده، آمده است:

نظر به اختیاراتی که در اختیار وزیر است، با نظر اکثریت اعضای شورای عالی بورس، مصوبه‌ی کاهش دامنه‌ی نوسان، فعلا منتفی است

از روز شنبه، در بورس و فرابورس دامنه‌ی نوسان به روال سابق و عادی بازگردد

💯 براساس گفته‌های منابع آگاه به #خط_روند، خبر قطعی‌ست و وزیر این دستور را صادر کرده، تا دقایقی دیگر تصویر نامه‌ی دفتر وزارتی به سازمان بورس را منتشر می‌کنیم

🧮 www.tg-me.com/joinchat-AAAAAFQWTUk5TEiXxc9iGQ
ساسان آقایی
👈🏼 پیروزی بر جهل و حماقت؛ باشد تا سازمان بورس ادب شود!
عرضه‌ی اولیه و کارگزاری الکن مفید
✍🏻 مرحمت فرموده ما را مس‌ کنید

🧮 #کمی_بورس ۳۴

در ۱.۵ سال پر‌ فراز و نشیب و پرهیجانی که در #بورس سپری کرده‌ام، هیچ چیز به اندازه‌ی قطعی سامانه‌های آن‌لاین و کارگزاری‌های درب و داغان ایرانی، آزاردهنده نبود حتا کندل‌های منفی بزرگ موقتی و رکود ۵ ماهه‌ی پاییز و زمستان ۹۷.

این‌ کارگزاری‌های بی‌ریخت و بیش‌ترشان رانتیر، از هر‌ معامله‌ای در بازار ۱.۵ درصد کارمزد مفت و پول زور می‌گیرند و هیچ فکری به حال زیرساخت‌های‌شان نمی‌کنند، به جایش هر روز در حال جذب انبوه مردمی هستند که وسوسه‌ی سود و بورس و عرضه‌ی اولیه را دارند و نمی‌دانند این چه دام‌ بلایی می‌تواند باشد.

همان چند ماه اول‌ فعالیتم که هنوز فعالان بورس به ۴۰۰ هزار‌نفر هم نمی‌رسید، سامانه‌ی کارگزاری بانک کشاورزی آن‌قدر قطع و وصل داشت که تصمیم‌ گرفتم تغییرش دهم(حالا خیلی بهتر شده است) و خب‌ آن وقت‌ها می‌گفتند، کارگزاری مفید خوب است.

چند ماهی راضی بودم اما با افزایش کاربران سامانه‌ی مفید، شاهد هستیم‌ که به بدترین سامانه‌ی آن‌لاین بورس تبدیل شده، به شکلی که روز چهارشنبه و امروز اساسن هیچ‌گونه دسترسی‌ای به حساب‌هایم در این‌ کارگزاری نداشتم و دست آخر هم امروز نتوانستم در عرضه‌ی اولیه شگویا، شرکت کنم.

به جز این زیان خسران، در عمل در دو روز متوالی، امکان هر خرید و فروشی برای دارندگان حساب در کارگزاری مفید به دلیل قطعی سامانه ناممکن بود که در این شرایط بازار، سبب زیان‌های مضاعف می‌شود (برای نمونه، امروز یکی دو سهم‌ تارگت‌شده‌ام، تحت تاثیر بازار منفی، در قیمت‌های مناسب خرید قرار داشت و نمی‌توانستم از فرصت خرید استفاده کنم!)

در مدت ۱ سال اخیر، بیش از ۵۰ نفر از کسانی که از من درباره‌ی ورود به بورس مشورت خواسته‌اند را، بدون هیچ نفعی، رهسپار دفتر کارگزاری مفید در خیابان آفریقا کردم تا نقدینگی خود را با بورس بیاورند. سود اصلی ورود این افراد، برای کارگزاری‌‌هاست که با جذب افراد و نقدینگی‌شان سهم‌ بزرگ‌تری از بازار را از آن خود می‌کنند. تجربه‌ی امروز درس خوبی بود که از این‌ پس حتا به یک نفر هم کارگزاری مفید را پیشنهاد ندهم و خودم هم به زودی تغییر کارگزاری بدهم، البته می‌دانم در این صحرای پهناور ناکارآمدی، هیچ سامانه‌ای که آزاررسان نباشد، پیدا نمی‌کنم.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_ایران
🇺🇸 #انتخابات_آمریکا ۱۶ | #توییت‌باز

👆🏻🌀👆🏻 وقتی از #برنی_خله حرف می‌زنیم، از چه حرف می‌زنیم؟!

🔻 امشب انتخابات درون‌حزبی در ایالت کلیدی میشیگان و ۵ ایالت دیگر برگزار می‌شود. چهارسال پیش، #سندرز با بردن میلی‌متری انتخابات این ایالت، حسابی کلینتون را به دردسر انداخت. امسال هم از مدت‌ها پیش، کمپین او روی ایالت چندنژادی میشیگان حساب ویژه باز کرده بود و در روزهای اخیر برای رای آوردن همه کار کرد، حتا یک شیخ اسلامی را با خود به میتینگ برد تا برای هوادارانش سخنرانی کند.
👈🏻 و نتیجه: نظرسنجی‌ها، اگر راست بگویند البته، می‌گویند بایدن با اختلاف زیادی از کمونیست خرفت پیش افتاده است 😂😂😂

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
گزارش زنده(۱)؛ پیروزی بزرگ در راند ششم
👁 شب گریز بایدن، کار سندرز تمام است

🇺🇸 #انتخابات_آمریکا ۱۷

⬇️ ادامه‌ی گزارش زنده در این‌جا
👉🏼 www.tg-me.com/SasanAghaei/1104

1⃣2⃣ در حالی که آیداهو می‌رود تا به چهارمین ایالت برنده برای بایدن تبدیل شود، کار در واشنگتن گره خورده، با شمارش ۶۸ درصد آرا، هر دو کاندیدا در عدد ۳۲ مساویند و مداوم در رتبه‌ی اول جابه‌جا می‌شوند. نتیجه‌ی نهایی انتخابات ایالت واشنگتن امشب معلوم نمی‌شود

0⃣2⃣ نخستین واکنش بایدن به بحث‌ها درباره‌ی پایان گرفتن انتخابات درون حزبی و اعلام پیروزی نهایی او: می‌خواهیم همه کنار هم جمع شویم

9⃣1⃣ پامیلا جایاپال، نماینده‌ی دموکرات کنگره که در ایالتش، واشنگتن، انتخابات جریان دارد، می‌گوید: ترس از کرونا، سبب اعتماد بیش‌تر به تجربه‌ی بالای سناتور بایدن در میان رای‌دهنده‌های دموکرات شده است

8⃣1⃣ نخستین واکنش بایدن به پیروزی بزرگ امشب: کمپین ما بسیار پویا و زنده است

7⃣1⃣ هم‌زمان با این‌که بایدن به سمت نهایی شدن کاندیداتوری‌اش پیش می‌رود، در انتخابات درون‌حزبی جمهوری‌خواهان هم، ترامپ همه‌ی ایالت‌ها را با اکثریت مطلق از آن خود کرد. انتخابات درون‌حزبی برای او بیش‌تر‌ کارکرد تور انتخاباتی و تبلیغاتی دارد، و #ترامپ حاضر نشده به دلیل کرونا این میتینگ‌ها را تعطیل کند. هم‌زمان بایدن و سندرز کارزار انتخاباتی خود در ایالت کلیدی اوهایو که دو هفته‌ی دیگر شاهد انتخابات درون‌حزبی‌ست را متوقف کرده‌اند

6⃣1⃣ شمارش آرا در داکوتای‌شمالی آغاز شده است؛ شاید این ایالت کوچک، امشب به داد کمونیست بازنده برسد

5⃣1⃣ جیم کلی‌بورن، نماینده‌ی برجسته‌ی دموکرات در مجلس نمایندگان:
اگر امشب سندرز هیچ ایالتی را نبرد، باید به رقابت درون حزبی پایان داد

4⃣1⃣ سی‌ان‌ان: رقابت در واشنگتن بسیار نزدیک است، بایدن در نظرسنجی‌های پس از رای‌گیری تنها نیم درصد از سندرز جلوست

3⃣1⃣ با پیروزی کلیدی بایدن در میشیگان، میسوری و میسیسیپی، از هم اکنون بحث‌ها درباره‌ی پایان رقابت درون‌حزبی دموکرات‌ها بالا گرفته است

2⃣1⃣ گای سِسیل،‌استراتژیست مشهور دموکرات‌ها:
انتخابات شفاف شد، بایدن کاندیدای نهایی ماست

1⃣1⃣ رادیو ملی آمریکا:
پیروزی بایدن، بزرگ است

0⃣1⃣ زنان، "سوخت پیروزی" بایدن در میشیگان بوده‌اند؛
براساس نظرسنجی‌های پس از رای‌گیری، ۵۷ درصد آنان، معاون اول اوباما را برگزیده‌اند، سندرز در ۲۰۱۶، با نسبت مشابهی رای زنان در میشیگان را از آن خود کرد

9⃣ پیروزی بزرگ؛
بایدن، میشیگان را می‌برد، بایدن میشیگان را با فاصله می‌برد؛ خانم‌ها و آقایان، ماشین انتخاباتی برنی‌۲۰۲۰ دارد خاموش می‌شود

8⃣ واکنش‌های دو کاندیدا نسبت به رسیدن کرونا به #آمریکا، به شدت زیر ذره‌بین بود، به ویژه سخنان جنون‌آمیز استادِ کمونیست:
🔻 سندرز: اگر رییس‌جمهور بودم، مرزها را نمی‌بستم 😳
🔻 بایدن: رییس‌جمهور باید بداند که چگونه ایمن می‌مانیم

7⃣ انتخابات درون‌حزبی زیر سایه‌ی #کرونا قرار گرفته، در همه‌ی کانتی‌ها، تدابیر شدید بهداشتی و ضدعفونی‌کردن تقریبن همه چیز در جریان است و مفسران آمریکایی می‌گویند که رای‌دهندگان تحت تاثیر این اپیدمی و واکنش کاندیداها هستند

6⃣ پیروزی بایدن در میسیسیپی چندان عجیب نبود اما پیروزی او بسیار قاطع است: با کسب بیش از ۸۰ درصد آرا

5⃣ دو ایالت میسوری و میسیسیپی، نخستین ایالت‌هایی بودند که نتیجه‌ی آن‌ها منتشر شده است؛ در هر دو بایدن برنده بوده، آغاز یک شب دیدنی برای او

4⃣ آخرین نظرسنجی‌های پیش از امشب، می‌گفت که به شکل بی‌سابقه‌ای، بایدن در بیش‌تر ایالت‌ها و به ویژه میشیگان دست بالا را دارد؛ پیروزی بایدن در میشیگان، ضربه‌ای کاری به سندرز است که از ابتدا این ایالت را به حساب خودش واریز کرده بود. در ۲۰۱۶، پیروزی سندرز بر کیلنتون در میشیگان، کلید برکشیدن کارزار او بود

3⃣ در این شش هفته بودجج، کلوبوچر، بلومبرگ و در نهایت وارن از رقابت‌ها کنار‌ رفتند.‌ کناره‌گیری آن‌ها به قدرت گرفتن‌ کارزار #بایدن انجامیده به ویژه که سه نفر رسمن از او پشتیبانی کردند

2⃣ نبرد انتخاباتی دموکرات‌ها در سه‌شنبه‌های گذشته پرفراز و نشیب بود؛ ابتدا بودجج،‌ در آیووا خودی نشان داد، سپس نوبت #سندرز رسید که به مانند ۲۰۱۶ با پیروزی در نیوهمپشایر، خودش را به جایگاه نخست برساند، او نوادا را هم از آن خود کرد و به نظر می‌رسید بخت این بار به #برنی_خله رو کرده اما به ناگاه در کارولینای‌جنوبی، "کمپین مرده‌ی" جو بایدن، زنده شد و بعد؛ او در سه‌شنبه‌ی بزرگ، ۱۰ ایالت و کلیدی‌ترین ایالت‌ها را با هم برد

1⃣ در ششمین راند برگزاری انتخابات درون‌حزبی در آمریکا، امشب شاهد کارزار دموکرات‌ها در ۶ ایالت هستیم؛ ایالت کلیدی میشیگان با ۱۲۵ دلیگیت در کانون رقابت‌های امشب قرار دارد

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#لایو
گزارش زنده(۲)؛ پیروزی بزرگ در راند ششم
👁 بایدن پوکر کرد، سندرز: کنار نمی‌روم

🇺🇸 #انتخابات_آمریکا ۱۸
⬆️ ادامه از بالا
📶 این‌ پست به روز می‌شود

7⃣2⃣ سندرز می‌ماند؛
پس از یک روز سکوت، برنی سندرز به هوادارانش گفت که در انتخابات می‌ماند و فعلا قصد کناره‌گیری ندارد. به این ترتیب او و بایدن باید آماده‌ی جدال اوهایو شوند؛ ایالتی کلیدی که فعلن به دلیل کرونا، شاهد توقف کمپین‌های تبلیغاتی هر دو نامزد است

6⃣2⃣ سکوت سندرز می‌شکند؛
پرسش مهم در اردوگاه دموکرات‌ها این است که پس از شکست سنگین دیشب، برنی سندرز چه خواهد کرد؟ او در واکنش به نتیجه‌ی‌ رقابت‌های دیشب، سکوت کرده، و هم زمان پرسش‌ها و صداهای زیادی درباره‌ی پایان دادن به کارزار انتخاباتی درون حزبی به گوش می‌رسد. کمپین سندرز،‌ پس از ساعت‌ها، امروز گفت که او امشب و پس از تعیین تکلیف وضعیت واشنگتن با هوادارانش صحبت خواهد کرد؛ یک سخنرانی ویدیویی بدون حضور‌ هوادارانش به دلیل ترس از #کرونا. آیا سندرز کنار می‌رود؟ نشانه‌ای در دسترس نیست هرچند سناتور بایدن، دیشب در سخنرانی پیروزی، تلویحن از پایان یافتن رقابت درون‌حزبی استقبال کرد

5⃣2⃣ پس از چهار شکست سنگین سرانجام سندرز با بردن داکوتای شمالی از زیر خاک درآمد. از ۱۴ دلیگیت این ایالت، ۸ تا به کمونیست‌ پیر رسید و ۶ دلیگیت به پیر دموکرات‌ها.‌ شمارش آرای واشنگتن هم از سر گرفته شده است

4⃣2⃣ بایدن مسیر پیروزی را نصف کرد:
مجموع دلیگیت‌های #بایدن به ۸۲۳ و دلیگیت‌های #سندرز به ۶۶۳ رسیده است. بایدن نزدیک به ۵۰ درصد راهِ نهایی شدن کاندیداتوری‌اش را پیموده؛ او به نصاب ۱۹۹۱ دلیگیت نیاز دارد و با شمارش آرای باقی مانده‌ی ایالت واشنگتن و کسب دلیگیت‌های دیگری، از نیمه‌ی راه کاندیداتوری می‌گذرد

3⃣2⃣ پیروزی چهارم؛
پس از میشیگان، میسوری و میسیسیپی، بایدن در شب پرفروغ خود، ایالت آیداهو را هم از آن خود کرده است؛ آیا پوکر بایدن ادامه خواهد داشت؟

2⃣2⃣ با فرا رسیدن نیمه شب در #آمریکا، سی‌ان‌ان و بیش‌تر رسانه‌ها به گزارش زنده‌ی خود پایان داده‌اند. تلکس خبری آرام گرفته اما هنوز تکلیف شمار زیادی از ۸۹ دلیگیت واشنگتن با یک رقابت شانه به شانه و داکوتای شمالی روشن نیست

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#لایو
سه تکلمه درباره‌ی بورژوای ملی
✍🏻 روزی که سرمایه‌داران واقعی بازگردند!

🖤 ستون #یادمان

1⃣#بورژوازی_ملی پناه ایران است؛ یک روز با ساختن چرخ بالنده و پرافتخار ایران‌ناسیونال، و روز دیگر در عصر جفای ناحق کج‌اندیشان، با هزینه‌ی خود در راه آموختن نسل آینده که مانند پدران‌شان نشوند!

2⃣ ‎بورژوازی ملی الگوی درست و دقیق چیزی‌ست که باید باشیم؛ پیش‌قراولانش، آموزگار میهن‌دوستی،‌ بشردوستی و جهد اقتصادی بودند و جای‌شان را به مدلی از ‎#اقتصاد_شبه‌سوسیالیستی دادند که اختلاس و دزدی و حیف‌ومیل منابع را به اسم عدالت و طبقه‌ی تهی‌دست پرچم خود کرد و به نسل ما آموخت!

3⃣ ‎بورژوازی ملی هرگز به میهن پشت نمی‌کند؛ خیامی‌ها، قندچی‌ها و ... تا جان در بدن داشتند، با وجود بی‌مهری و ستم، هر زمان که ‎#ایران نیاز داشت، پای کار آمدند و صد حیف که همین اندک مجال هم از خیلی‌ها چون القانیان و ... دریغ شد؛ ‎#بخش_خصوصی_واقعی، زیباترین است

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_ایران #اقتصاد_دولتی

👈🏻 در این‌ پست، یادی از محمود خیامی را خواهید یافت و لینک‌های مفید درباره‌ی‌ نسل طلایی بورژوازی ملی
▶️ www.tg-me.com/SasanAghaei/1092
🎙 مادر اروپا: کسانی که می‌میرند، عدد نیستند، انسانند، برای‌شان می‌جنگیم

آنجلا مرکل، صدراعظم قدرتمند آلمان دیروز دست به اقدام بی‌سابقه‌ای زد؛ او رودرو با مردم، مستقیم از قاب تلویزیون به تک‌تک آلمانی‌ها زل زد و درباره‌ی بحران کرونا‌ با آن‌ها حرف زد، در یکی از تاثیرگذارترین و به‌ترین نطق‌های عصر ما. چکیده‌ی سخنرانی #مرکل را بخوانید و بی‌جهت نیست که این زن بزرگ، این رهبر برجسته، افتخاری‌ست برای آلمان، او عصرش را به نام خودش ثبت کرده:

این بزرگ‌ترین چالش آلمان، نه از زمان اتحاد دوباره آلمان که از زمان جنگ جهانی دومهگ از اون زمان تاکنون هیچ چیز تا این حد، زندگی ما در کنار یک‌دیگر رو تحت تاثیر قرار نداده ... تنها وقتی از پس این بحران برمی‌آییم که تمام شهروندان این رو وظیفه خودشون بدونند؛ موضوع جدیه و شما هم جدیش بگیرید. تا وقتی درمان یا واکسنی وجود نداره، تنها یک کار می‌شه کرد: کند کردن روند شیوع و کش دادنش به چندین ماه تا بتونیم زمان بخریم تا دارو و واکسن کشف بشه و بیمارستان‌هامون آماده باشند. حتا سیستم سلامت ما هم که یکی از بهترین‌ها در جهانه، اگر بیماران زیادی با وضعیت وخیم بهش هجوم بیارند، کم می‌آره. کسانی که حال‌شون وخیم می‌شه، عدد و رقم نیستند، پدر یا پدربزرگ‌اند، مادر و مادربزرگ. همسر. انسان. ما جامعه‌ای هستیم که زندگی تک‌تک انسان‌ها ارزش داره.

به همه کسانی که در بیمارستان‌ها و سیستم بهداشت کار می‌کنند: کاری که می‌کنید خیلی بزرگه. از صمیم قلب تشکر می‌کنم. و حالا یک موضوع حیاتیه: زندگی اجتماعی رو تا جایی که می‌شه متوقف کنیم. دولت به کار خودش ادامه می‌ده اما هر چیزی رو که انسان‌ها و جامعه رو تهدید کنه، باید کاهش بدیم. محدودیت‌های کنونی در تاریخ جمهوری فدرال آلمان سابقه ندارند. برای کسی مثل من که آزادی سفر حقی بوده که براش سخت جنگیدم، چنین محدودیت‌هایی فقط در شرایط کاملن اضطراری توجیه‌پذیر هستند اما فعلن این محدویت‌ها برای حفظ جان انسان‌ها ضروری‌اند.

تضمین می‌دهم: دولت همه کار می‌کنه تا تاثیر اقتصادی بحران رو کاهش بده و فرصت‌های شغلی رو حفظ کنه. اقلام ضروری همیشه موجود خواهند بود. قفسه‌های خالی فروشگاه‌ها به سرعت پر می‌شوند. احتیاط در خرید خوبه، انبار کردن اما بی‌معنی و کاملن ضد هم‌بستگیه. از کارکنان سوپرمارکت‌ها تشکر می‌کنم. اون‌ها سر کار می‌روند تا چرخ این مملکت به معنی دقیق کلمه بچرخه.

اما اقدامات دولت خنثی می‌شوند اگر ابزار اصلی علیه شیوع بیماری به کار گرفته نشه: این ابزار خود ما هستیم. وحشت نکنید، اما هرگز فکر نکنید که شما کاره‌ای نیستید. از هیچ‌کس نمی‌شه صرف‌نظر کرد. اپیدمی نشون می‌ده که ما چقدر آسیب‌پذیر و چه‌قدر به هم‌دیگه وابسته‌ایم. همه برای کنترل این وضعیت نقش دارند. نفرین نشده‌ایم که واگیری سریع ویروس رو منفعلانه تماشا کنیم. ابزاری علیه‌ش داریم: باید ملاحظه داشته باشیم و از هم فاصله بگیریم. می‌دونم سخته. می‌دونم که در زمانه‌ی سختی می‌خوایم به هم نزدیک باشیم، از نظر فیزیکی هم نزدیک باشیم. اما در این لحظه درست برعکسشه که درسته.

هیچ‌کس رو تنها نذارید. باید به عنوان خانواده و به عنوان جامعه، راه دیگری (جز نزدیکی فیزیکی) پیدا کنیم برای با هم بودن، راه‌های خلاقانه که از پس ویروس بربیایند. باید راه‌هایی پیدا کنیم دوستی‌مون رو نشون بدیم. یک بار دیگه شروع کنید به نامه نوشتن. پست که کار می‌کنه.

از همه با جدیت تقاضا می‌کنم: از قوانینی که فقط برای مدت کوتاهی وضع شده‌اند پیروی کنید. دولت بررسی می‌کنه که چی رو باید اصلاح کرد و چه اقدام دیگری ضروریه. این وضعیت دینامیکه و باید یاد بگیریم و با ابزارهای جدید واکنش نشون بدیم. شایعه‌ها رو باور نکنید. با یک وظیفه تاریخی مواجهیم که فقط در کنار هم دیگه از پسش برمی‌آییم.

مطمئنم از بحران عبور می‌کنیم. اما چند نفر از عزیزان‌مون رو از دست خواهیم داد؟ بخش زیادیش به خود ما بستگی داره. می‌تونیم تصمیم بگیریم با هم هم‌کاری کنیم و محدودیت‌های کنونی رو بپذیریم. به تک‌تک ما بستگی داره. حتی با این که این تجربه بی‌سابقه‌ست، باید برمبنای دل و عقل‌مون رفتار کنیم.
مراقب خودتون باشید.

🔃 ترجمه از امید رضایی

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل
🔆 هفت هزار سال است که مردمان این ‌سرزمین #نوروز را جشن می‌گیرند. امسال یکی از بی‌شورترین نوروزهای #ایران است؛ برآمده پس از سالی پر‌ از تلخی. باشد که امسال، عید حقیقی این سرزمین باشد!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#یادمان #توییت‌باز
💡 فرهنگ‌سازی: دروغ بزرگ دولت‌ها

📔 ستون‌های #کتاب_خوانی، #لیبرتاس ۱۹
▫️ آینده آزادی ✍🏻 فرید زکریا

این‌که پیش‌رفت‌ و توسعه در کشورهای مختلف بر بنیان #فرهنگ‌سازی رخ داده، یک افسانه‌ی مضحک و عوامانه‌ است. فرهنگ و اخلاق اجتماعی مدرن، مولود پیش‌رفت و توسعه اقتصادی و سیاسی کشورهاست؛ هیچ کشوری نمی‌تواند منتظر بماند تا تمام مردمش به یک فرهنگ به ظاهر درست دست پیدا کنند، تا بعد پیش‌رفت کند چون پیش از آن‌که چنین روزی بیاید، جهان به آخر رسیده است!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#کتاب #روابط_بین‌الملل #اقتصاد

👈🏻 خانه‌نشینی و تعطیلات بی‌حاصل، به‌ترین فرصت خواندن‌ کتاب است. به مانند گذشته، برش‌هایی از کتاب‌هایی که می‌خوانم یا دوستان مشغول خواندن هستند را این ‌جا می‌گذارم، بیش‌تر از همیشه!
👁 ویروس چینی، چرنوبیل چینی

🌀 #توییت‌باز

سُلُمون یوهه، کارآفرین چینی-آمریکایی و عضو حزب جمهوری‌خواه آمریکا، با اتکا با منابع مختلف چینی نوشته است:
از ماه‌های ژانویه و فوریه که اپیدمی #کرونا در چین اوج‌ گرفت، ۱۴.۵ میلیون موبایل شهروندان چینی از دسترس خارج شده است! او به کنایه پرسیده که آیا به ناگهان همه‌ی آن‌ها تصمیم گرفته‌اند پول موبایل‌شان را پرداخت نکنند؟ یا اتفاق دیگری برای صاحبان این موبایل‌های خاموش‌شده افتاده؟

#چین کل آمار مبتلایان به کرونا را در این کشور ۸۰۹۶۷ تن و قربانیان را تنها ۳۲۴۷ نفر اعلام کرده! آماری که به شدت محل تردید است به ویژه با توجه به منحنی ابتلا و قربانی در کشورهایی که آمار را مخفی نمی‌کنند! بد نیست به یاد بیاوریم آمار رسمی قربانیان فاجعه‌ی چرنوبیل در روسیه تنها ۳۱ نفر است؛ فاجعه‌ای که در همان دو هفته‌ی نخست به مرگ هزاران تن انجامید و برای سه دهه، ده‌ها هزار قربانی دیگر بر اثر تششعات رادیواکتیو برجای گذاشت!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#روابط_بین‌الملل
✍🏻 شاید، پایان جهانی که می‌شناختیم

🏷 ستون #یادداشت | #رشته‌توییت

از واکنش‌های شدید و خط خبری در جهان آزاد، می‌شود فهمید که پایان نزدیکی بر این فیلم آخرالزمانی وجود ندارد؛ آن‌ها دارند افکارعمومی خود را آماده‌ی درک این حقیقت ترسناک می‌کنند که تا مدت مدید و نامعلومی، انسان و جهان به زندگیِ پیش از ‎#کرونا بازنخواهد گشت؛ البته قرنطینه با کاهش پاندومی به پایان می‌رسد اما این‌ پایان خطر دایمی ابتلا، مراقبت‌های شدید بهداشتی و رعایت دستورالعمل‌ها در زمینه‌ی ‎#فاصله_اجتماعی نخواهد بود و آزادی‌های گذشته‌ی انسان در تماشای دسته‌جمعی روی‌دادهای روزمره و ارتباط اجتماعی موجود هم‌چنان از دست رفته است.

مادامی که واکسنی در کار نیست و بدن ما آماده نشده تا به ‎#آفت_چین مانند یک آنفولانزا واکنش نشان دهد، جهان گرفتار کرونا و پیامدهایش باقی می‌ماند و برای تخمینِ زمانی شانس ایمن شدن، تنها کافی‌ست به یاد آوریم که بیش از ۱ سال زمان و بودجه برای ساخت واکسن ‎ابولا هزینه شد و مهار آن، ۲ سال به درازا کشید.

در یک سال دشوار پیش‌رو، ده‌ها هزار نفر دیگر‌ می‌میرند، ده‌ها میلیون شغل از دست می‌روند، مفهومی که از ‎#اقتصاد می‌شناختیم، بی‌معنا خواهد شد، از بازار مالی، توریسم، حمل‌ونقل و ... چیزی نمی‌ماند، نفت از آب ارزان‌تر و صنعت سرگرمی بدون تماشاگرانش نابود می‌شود و تمام منابع در جنگ با کرونا تلف خواهد شد. بازماندگان جهان پساکرونایی، مانند آن‌ها که از #جنگ‌جهانی دوم جان به در بردند، باید ارزش زندگی را، قیمت علم را، قدر #اقتصاد_آزاد را، و بهای آزادی را به‌تر از هر وقت دیگری بدانند و هرگز فراموش نکنند که بشر باید با شر را بجنگد چه، اگر سراغ حکومت‌هایی چون ‎#چین و ‎#روسیه نروید، آن وقت آن‌ها سراغ‌تان می‌آیند؛ این شاید درسی‌ست که جهان به بازآموزی آن نیاز داشت و کرونا به یادش آورد اما با هزینه‌ای چنین سنگین و گران!

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
👁 کرونا؛ شکست دوباره‌ی سوسیالیسم درمانی
👈🏻 قیاس کیفیت و برتری خدمات درمانی عمومی و خصوصی در رشته‌توییتی از علی پزشکی

🌀 #توییت‌باز

🔻 پیش‌نوشت:
در سال‌های اخیر توهم "سیستم درمانی دولتی همگانی" بسیاری را شیفته‌ی خود ساخته، و سیستم‌های درمانی اروپا به ویژه اسکاندیناوی را با سیستم درمانی آزاد #آمریکا قیاس می‌گیرند. ویروس #چپ تا آن‌جا پیش رفته که حتا در خود آمریکا هم مجنونانی چون #برنی_خله خواستار برپا شدن یک بیمه‌ی همگانی به خرج دولت شده‌اند. حمله‌ی کرونا به جهان، ناکارآمدی این سیستم حبابی و زشتی و پلشتی حرام کردن پول ملت‌ها را در بیمه‌های بی‌فایده‌ی دولتی نشان داد. کافی‌ست به آمار ساخته شدن بیمارستان در کره‌جنوبی و ایتالیا در یادداشت زیر نگاهی کنید؛ اولی با یک رشد خیره‌کننده و دومی با کاهش تعداد بیمارستان! همین کافی‌ست که بدانید، چیزی که درآمد نداشته باشد، یا ساخته نمی‌شود و یا اگر ساخته شد، از بین می‌رود!
👇🏻 یادداشت را بخوانید 👇🏻

‏مقایسه عملکرد نظام بهداشتی ‎کره‌جنوبی و ‎ایتالیا در بحران ‎#کرونا نمونه‌ای از کارآمدی بازار و ناکارآمدی ‎#سوسیالیسم است. با توجه به جمعیت به نسبت مشابه هر دو، ایتالیا با وجود تعطیلی کل کشور تا امروز ۳۲۷۰ مرگ را ثبت کرده و این مقدار برای کره جنوبی تنها ۱۱۱ مرگ بوده است.

علی‌رغم این که #کره‌جنوبی از پوشش همگانی سلامت در قالب بیمه ملی بهداشتی استفاده می‌کند اما این بیمه بسیاری از خدمات را تحت پوشش قرار نمی‌دهد و همین سبب شده که از هر ۱۰ نفر کره‌ای ۸ نفر از بیمه‌های خصوصی استفاده کند و به شکل میانگین ۱۲۰ دلار در ماه بابت آن پول بپردازد. مراقبت‌های درمانی در این کشور از سوی مجموعه‌ای از بیمارستان‌ها ارایه می‌شوند که ۹۴ درصدشان خصوصی هستند. این بیمارستان‌ها زیر نظر بنیادهای خیریه یا دانشگاه‌های خصوصی فعالیت می‌کنند و بر اساس مدل ‎کارانه(Fee for service) به ارایه‌ی خدمت می‌پردازند.

تعداد بیمارستان‌ها از ۱۱۸۵ در سال ۲۰۰۲ به ۳۰۴۸ در سال ۲۰۱۲ افزایش یافت که نتیجه آن ۱۰ تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر بود؛ بیش از دو برابر میانگین OECD و سه برابر سرانه تخت #ایتالیا. این بیمارستان‌های خصوصی هزینه‌های کمتری هم دارند؛ بین ۳۰ تا ۸۵ درصد هزینه بیمارستان‌های آمریکا اما برعکس در ایتالیا هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان‌های دولتی برای همه مردم فارغ از درآمدشان کاملن رایگان است. هزینه‌ها به شکل کامل سرویس ملی بهداشتی (SSN) پرداخت می‌کند. زمان انتظار برای استفاده از خدمات بیمارستان‌های دولتی و سایر مراکز درمانی ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

ایتالیا حتا پیش از حمله ‎کووید۱۹ به کشور، دچار کمبود کادر درمان بود. تعداد بیمارستان‌ها در سال‌های قبل با کاهش مداوم روبه‌رو بوده؛ از ۱۳۲۱ در سال ۲۰۰۰ به ۱۰۶۳ در ۲۰۱۷ رسیده. قیمت‌های SSN برای پرداخت به بیمارستان‌ها جهت صرفه‌جویی در پول مراقبت‌های بهداشتی، زیر نرخ بازار تعیین شده.

سیستم بهداشتی ایتالیا فعلا درگیر بیش از ۸۱ هزار مبتلا به ویروس کروناست. نظام مراقبت‌های سلامتی متمرکز آ‌نها سبب شده که به سهمیه‌بندی خدمات درمانی روی آورند. در مقابل، نظام بهداشتی کره جنوبی که یکی از نزدیک‌ترین‌ها به ‎#بازار_آزاد است (و حتا آزادتر از آمریکا) بر این بیماری فائق آمده

یکی از عوامل مهم در کنترل شیوع ‎کرونا تست به موقع مردم است. کره جنوبی به دلیل امکانات ‎پزشکی مدرن از این منظر در موقعیت ممتازی قرار دارد. برای نمونه، این کشور تا روز ۱۰ مارس موفق شد از ۲۱۰ هزار نفر از شهروندانش تست کرونا بگیرد اما ایتالیا تا آن تاریخ فقط ۶۰ هزار تست گرفته بود.

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#اقتصاد_آزاد #اقتصاد_دولتی
1⃣ آیا کرونا در چین میلیون‌ها نفر را کشته است؟

✍🏻 گزارشی تحقیقی درباره‌ی آمارهای دروغین و دروغ‌پردازی هولناک در چین کمونیستی در دو قسمت | قسمت ۱

چین این هفته مدعی شد که ابتلا به #کرونا را به صفر رسانده و دیگر هیچ مورد ابتلای جدیدی را (تا دیروز) گزارش نکرد. هم‌زمان با این ادعا، گزارش‌های تاییدشده می‌گویند که چین به‌شدت در حال دروغ‌پردازی‌ست و صفر شدن آمار ابتلا مربوط است به نگرفتن تست ‌کرونا از مبتلایان، نه کنترل شدن پاندمی.

به مرور ما داریم با ابعاد بسیار فاجعه‌بارتر و هول‌ناک‌تری از بلایی که چین بر سر مردمش و جهان آورده نیز روبه‌رو می‌شویم. ما هرگز نخواهیم فهمید حقیقتن چند نفر در این کشور به بیماری مخوف مبتلا شدند و چند نفر جان باختند، هم‌چنان‌که در #چرنوبیل نیز هرگز جهان این را نفهمید اما یک چیز بسیار شفاف است: علم، ریاضیات، تجربه‌ی کوتاه‌مدت بشری در برخورد با کرونا و گزارش‌های مستقل تایید می‌کند؛ چین دروغ گفته، یک دروغ خیلی خیلی خیلی بزرگ، و احتمالن در بحران اخیر صدها هزار نفر، و شاید رقمی میلیونی از شهروندان چین سر به نیست شده باشند.

تا به امروز آمار رسمی گزارش‌شده‌ی چین با ۱.۵ میلیارد نفر جمعیت و استانداردهای پایین و وحشتناک بهداشتی، حدود ۸۱ هزار نفر ابتلا و مرگ ۳۲۴۷ تن بر اثر کروناست؛ کافی‌ست همین آمار را با آمار کشور ۸۰ میلیونی خودمان مقایسه کنید که تازه با اتهام غیرواقعی بودن آمار هم روبه‌روست؛ ۲۳ هزار مبتلا و ۱۵۰۰ تن قربانی که می‌دانیم باید ضرب‌در اِن شود تا درست از آب درآید. آن‌وقت شما می‌توانید بپذیرید چین تنها ۸۰ هزار مبتلا و ۳ هزار کشته داشته؟

بیایید نگاهی بی‌اندازیم بر آمار‌ مبتلایان و قربانیان کرونا در کشورهایی که می‌دانیم چیزی را مخفی نمی‌کنند؛
ایتالیا: ۶۰ هزار مبتلا و دو برابر آمار چین قربانی، جمعیت: تنها ۶۰ میلیون
اسپانیا: ۳۳ هزار مبتلا و ۲۲۰۰ کشته، جمعیت: ۴۵ میلیون
آلمان: ۲۸ هزار مبتلا در جمعیت ۸۰ میلیونی (۵ درصد چین)
و آمریکا: ۵۰ هزار مبتلا با جمعیت ۳۳۰ میلیونی (یک‌پنجم چین)
بیش‌تر این کشورها، تنها دو هفته است که با پاندُمی روبه‌رو شده‌‌اند اما چین دست‌کم حدود سه ماه! (و البته خیلی بیش‌تر) درگیر‌ اپیدمی بوده، آیا هنوز فکر می‌کنید مرکز #ویروس_چینی با یک‌پنجم جمعیت کل جهان تنها ۸۰ هزار نفر مبتلا دارد؟

اتفاق نظری هست میان متولیان بهداشت در بیش‌تر کشورهای جهان که گفته‌اند مبتلایان به ۴۰ تا ۶۰ درصد جمعیت خواهند رسید. به جز آلمان، ایتالیا، اسپانیا و آمریکا که به نظر می‌آید با توجه به سیستم‌های قدرتمند تحلیل، محاسبه،‌ شبیه‌سازی و پروتکل‌های کنترلی و درمانی مقتدرشان، خود را آماده‌ی برخورد با چنین اجتماعی از مبتلایان کرده‌اند، حتا در کشوری مانند #ایران نیز با درز جسته و گریخته تحلیل‌هایی از سوی مقام‌های مسوول روبه‌رو بوده‌ایم که از پیش‌بینی سرایت بیماری به ۴۰ درصد مردم سخن می‌گفتند. (لینک ۱)

ثابت شده چین از ماه دسامبر درگیر‌ همه‌گیری کرونا بوده است و این را تازه در ژانویه اعلام کرد. تخمین‌ها فراتر از این هم می‌رود چه، احتمالن در نوامبر و حتا پیش از آن، چین با بیماری ناشناخته‌ای روبه‌رو بوده که به شدت تلاش کرده آن را مخفی کند. بیایید تمام چین را هم در نظر نگیریم و فعلن تنها استان هوبئی را با بیش از ۶۰ میلیون جمعیتدو مرکزیت ووهان در نظر بگیریم؛ این استان کمی بیش‌تر از ایتالیا جمعیت دارد که آمار‌ تلفاتش به دلیل #آفت_چین دو برابر کل آمار اعلامی سراسر چین است!

با توجه به ناشناخته بودن بیماری، فقدان هیچ روش درمانی و تلاش برای سرپوش نهادن بر آن به جای مهار بیماری در ابتدای، اگر‌ ۵۰ درصد هوبئی مبتلا شده باشند، چین تنها در همین استان باید بیش از ۳۰ میلیون کیس کرونا می‌داشت. در ابتدا گفته شد که نرخ مرگ و میر کرونا ویروس ۲.۲ است، اکنون با رسیدن موج بیماری به کشورهایی که آمار را مخفی نمی‌کنند تا ویروس را به‌تر بشناسند و با آن بجنگند، مشخص شده که نرخ مرگ و میر دست‌کم ۶ درصد است.

نرخ مرگ و میر در هر حال با توجه به کانونی بودن ووهان در این‌ بحران، ناشناخته بودن ویروس، پنهان‌کاری دو ماهه و بلبشوی اولیه، قطعن در ووهان و هوبئی بیش از این‌ها باید باشد و تا ۱۵ درصد هم ممکن است اما حتا با نرخ ۶ درصد هم با فرض ابتلای ۵۰ درصد استان، دست‌کم ۱ میلیون ۸۰۰ هزار نفر تنها در هوبئی مرده‌اند! حتا اگر درصد ابتلا را تا ۳۰ درصد هم‌ پایین بیاوریم، باز هم آمار قربانیان می‌شود ۱ میلیون‌ ۲۰۰ هزار تن. هر مقداری که عقل شما می‌تواند بپذیرد؛ ۱۵ درصد مثلن، خب ۶۰۰ هزار تن، تنها در هوبئی مرده‌اند! و چین کل قربانیان را حدود ۳ هزار نفر گزارش کرد.

⤵️ ادامه دارد ...

✔️ www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE5Uy4R6VrISPOSPSA
#یادداشت #رشته‌توییت #توییت‌باز #روزنامه‌نگاری
2024/09/24 17:14:12
Back to Top
HTML Embed Code: