Telegram Web Link
نماد و مجسمه نبرد افسانه‌ای میاموتو موساشی و ساساکی کوجیرو


موساشی و کوجیرو بزرگترین رزم‌آوران دوره خود بودند که هر یک سبک مبارزه خویش را ابداع کرده بود. هیچکس یارای مقابله با یکی از این دو را نداشت اما مَثلی در ژاپن هست که می‌گوید "هیچ کوهی دو ببر را در خود جا نمی‌دهد."
از این رو این دو سامورایی شکست ناپذیر در صبح یک روز نیمه ابری کنار ساحل رو در روی هم ایستادند تا به قول سامورایی‌ها خط آسمان را معین کنند.
در این مبارزه حماسی موساشی وقتی که لحظه‌ای نور خورشید دید کوجیرو را مخدوش می‌کند ضربه‌ای بر سر او می‌کوبد که همین باعث مرگ کوجیرو می‌گردد.
ساساکی کوجیرو بزرگترین هماورد موساشی در طول عمر او بود.

#میاموتو_موساشی
#ساساکی_کوجیرو
#سامورایی
@samuraiazad
کانال سامورایی
👺راه و روش سامورایی👺
نماد و مجسمه نبرد افسانه‌ای میاموتو موساشی و ساساکی کوجیرو موساشی و کوجیرو بزرگترین رزم‌آوران دوره خود بودند که هر یک سبک مبارزه خویش را ابداع کرده بود. هیچکس یارای مقابله با یکی از این دو را نداشت اما مَثلی در ژاپن هست که می‌گوید "هیچ کوهی دو ببر را در…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ویدئو بازسازی شده نبرد فوناجیما

در این نبرد میاموتو موساشی و ساساکی کوجیرو مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند که با پیروزی موساشی همراه می‌گردد.
در این نبرد اتفاقات عجیب زیادی افتاد
به طور مثال موساشی از پارو قایق یک بوکن ساخت و با آن جنگید.
یا اینکه موساشی بخاطر دیسیپلین بسیار زیاد کوجیرو و تنها برای عصبانی کردنش دیرتر به محل مبارزه رفت.

#سامورایی
#میاموتو_موساشی
#ساساکی_کوجیرو
@samuraiazad
کانال سامورایی
تصویر زیبایی از جنگنده‌های میتسوبیشی F2 ارتش ژاپن


جالب است بدانید در حمله اتمی آمریکا به ژاپن صنایع نظامی میتسوبیشی در هیروشیما نیز به کل نابود شدند و پس از اتمام جنگ نیز آمریکا در چند سال اول تمام سلاح‌های ژاپنی را تبدیل به ضایعات کرده و آنها را از بین برد.
اما از همان دهه ۵۰میلادی ارتش ژاپن دوباره آغاز بکار کرد و همه نوع تسلیحات پیشرفته را در خود ژاپن تولید می‌کند.
امروزه سرعت تولید تسلیحات ژاپنی از تمام کشورهای اروپایی بیشتر است و آنها حتی برخی تسلیحات آمریکایی مثل جنگنده F16 را در ژاپن با بهینه سازی‌های مخصوص منطقه خویش باز تولید کردند که یکی از آنها همین میتسوبیشی f2 است که از همزاد آمریکایی خود بزرگتر و مداومت پروازی بیشتری داشته و حتی تسلیحات بیشتری نیز حمل می‌کند.
@samuraiazad
کانال سامورایی
سامورایی حتما نباید به هدف خود برسد, کشته شدن در راه هدف خود نشانه ی دلاوری است.

(مَثل سامورایی)
#سامورایی
@samuraiazad
کانال سامورایی
به زودی کانال جدید بنده با محوریت خشونت انسانی در دسترس قرار خواهد گرفت.
👺راه و روش سامورایی👺
ژاپن در جنگ جهانی اول در کدام جبهه می‌جنگید؟
ژاپن و جنگ جهانی اول


ژاپن به صورت رسمی در ۲۳ آگوست سال ۱۹۱۴ با اعلان جنگ علیه امپراتوری آلمان وارد جنگ جهانی اول شد.
این کشور که ابتدا به درخواست بریتانیا برای کنترل ناو‌ گروه‌ها و دیگر کشتی های آلمانی به این جنگ دعوت شده بود، خود نیز از پیشتر برای افزایش دایره نفوذش در اقیانوس آرام و چین برنامه داشت و از این فرصت برای معرفی خویش به عنوان یک قدرت جهانی جدید در نظم نوین جهان بهره جست.
در آن دوره ژاپن گرچه با آمریکا بر سر کنترل اقیانوس آرام که بعدها همین دلیل جنگ این دو کشور در جنگ دوم جهانی شد، اما در کنار یکدیگر علیه آلمانی‌ها می‌جنگیدند.
در همین جنگ بود که ژاپنی‌ها اولین ناو هواپیمابر خود را نیز با نام واکامیا ساخته و به دریا افکندند.
پس از پایان جنگ و پیروزی اتفاق مثلث طرف پیروز تلاش کرد ژاپن را از دایره منافع تازه بدست آمده کم بهره گذارد اما این کشور توانسته بود بخش‌هایی از مناطق تحت تصرف آلمان، سواحل چین و بخش‌هایی از سیبری را در کنترل خود داشته باشد. از طرفی بریتانیا و فرانسه پس از جنگ از مواضع حمایتی خود از چین مقابل ژاپن تا حد زیادی عقب نشستند که بعد‌ها باعث تهاجم گسترده ژاپن به چین نیز شد.

#مهدی_آزد
@samuraiazad
کانال سامورایی
Forwarded from من نگاه میکنم
جنگ جهانی اول

در جنگ جهانی اول بیش از بیست میلیون نفر کشته شد که نیمی از این تعداد مستقیم و تلفات جنگی (نظامیان) بود و نیم دیگر غیر مستقیم از میان نظامیان مجروح شده و غیر نظامیان بود.

در این جنگ بیشترین تلفات به امپراطوری آلمان و پادشاهی روسیه به ترتیب با دو میلیون و پنجاه هزار نفر و یک میلیون هشتصد هزار نفر وارد شد.
پس از این دو جمهوری سوم فرانسه و امپراطوری اتریش‌مجارستان بیشترین تلفات را دادند.

این جنگ به دلیل ترور ولیعهد اتریش‌مجارستان آغاز و به سرعت فراگیر شد و اولین جنگی بود که در آن از هواپیما، تانک و سلاح شیمایی استفاده گشت.

این جنگ نقش مستقیم در نابودی چهار امپراتوری آلمان، اتریش‌مجارستان، روسیه و عثمانی داشت. از طرفی با پایان یافتن جنگ اول جهانی و خلاءهای ایجاد شده در مناسبات قدرت و سیاست فضا برای پیدایش جنبش‌هایی چون نازیسم در آلمان، فاشیست در ایتالیا و گسترش تفکر سوسیالیستی و پس از آن انقلاب‌های سوسیالیستی در جهان گشت.

از دیگر تاثیرات این جنگ فروپاشی دو امپراطوری اتریش‌مجارستان و عثمانی بود که باعث پیدایش کشورهایی چون چکسلواکی، یوگوسلاوی و با پیوند دادن بخش‌هایی از سه امپراطوری آلمان، اتریش‌مجارستان و روسیه کشور لهستان پدید آمد.
جدا از این و پس از فروپاشی عثمانی، جمهوری ترکیه به صورت مستقل شکل گرفت و کشورهای عربی جدا شده از این امپراطوری تحت الحمایه انگلستان و فرانسه قرار گرفتند.

گرچه در این جنگ ده‌ها میلیون انسان و تعداد بسیار بیشتری حیوانات کشته شدند و انبوهی از مردم آواره شدند اما تمام اینها مایه عبرت بشر برای پایان دادن به چرخه خشونت و انتقام نگشت...
💔
2025/04/07 07:22:23
Back to Top
HTML Embed Code: