Telegram Web Link
عوارض نزدیکی به روسیه در قفقاز!

هر سیاست اشتباه سرانجام روزی آثار مخرب خود را ظاهر می‌کند. مثل آفتابی که زیر ابر نمی‌ماند یا تخم گیاهی که سر از خاک بیرون می‌زند.
در سال‌های گذشته بارها تأکید شد، سیاست بین‌الملل، صحنۀ نمایش سیاه و سفید نیست و بسته به "مورد" باید با کانون‌های مختلف قدرت، نوع تعامل خود را انتخاب کرد. از همین رو، ایجاد عدم توازن بی‌سابقه در سیاست خارجی، مورد انتقاد شدید قرار گرفت اما یا به آن بی‌توجهی شد و یا انگ "غرب‌گدایی" به آن خورد!
اینک سیاست نزدیکی غیرعادی به روسیه عوارض خود را در قفقاز نشان می‌دهد. در قفقاز سیاست فرانسه و آمریکا به منافع ایران بسیار نزدیک‌تر شده است تا سیاست روسیه! ندیدن یا نادیده گرفتن این واقعیت، مصیبت‌زا خواهد شد.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
📣 انجمن علمی مطالعات شهری دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

🔹نشست مجازی زنان و فضاهای شهری

▫️مهمان: اعظم خاتم
استاد دانشگاه و محقق دانشگاه یورک کانادا

▫️گرداننده: پریسا ایزدی
دانشجوی ارشد توسعه شهری دانشگاه تهران

زمان برگزاری: دوشنبه ۱۹ شهریور ساعت ۱۸:۰۰
💻 بستر برگزاری: گوگل میت (google meet)

🔗 لینک نشست متعاقباً در کانال قرار خواهد گرفت.

🔸 انجمن علمی مطالعات شهری دانشگاه تهران
@urbanstudiesassociation_ut
📔آیین نکوداشت استاد فرزانه دکتر عبدالعلی لهسایی زاده

سخنرانان:
#حسین_ابوالحسن_تنهایی
#پرویز_اجلالی
#تقی_آزاد_ارمکی
#عبدالنبی_سلامی
#رسول_صادقی
#غلامرضا_غفاری

🗓دوشنبه 26 شهریور 1403، ساعت 17

🏡 سالن حافظ

🔹برنامه به صورت حضوری برگزار می گردد.

🔹ورود برای عموم آزاد و رایگان است.

💢انجمن جامعه شناسی ایران💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

🆔 @iranianhht
Forwarded from دیروزنامه (مصطفی رحیمی مشکله)
#روزنامه_گردی

♦️دقیقاً ۵۳ سال قبل، ایران استقلال قطر را به‌ رسمیت شناخت؛

امروز درآمد سرانه قطر ۲۳ برابر ایران است....

🗞روزنامه اطلاعات، پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۵۰؛

کانال دیروزنامه👇
@baztr
✔️میرزا ملکم خان از رجال عصر قاجار نقل می‌کند:

🔸من برای آوردن تلگراف به ایران جنگیدم. در حالی که شهرها و قصبات اروپا دارای خطوط ارتباطی بودند عین الدوله، اجازه نمی‌داد در شهرهای ایران، خطوط تلگراف احداث کنم.

🔸عین الدوله معتقد بود: اگر رعایا دارای تلگراف شدند در ولایات و ایالات مملکت محروسه ایران، در جلوی تلگرافخانه تجمع می‌کنند و از احوال یک دیگر با خبر می شوند و علیه سلطنت آشوب می‌کنند. من‌برای احداث تلگراف با عین الدوله جنگیدم....

✔️ "فکر آزادی و مقدمه نهضت مشروطیت"نوشته فريدون آدميت

سالروز برکناری عین‌الدوله از رییس‌الوزرایی مظفرالدین‌شاه

@sahandiranmehr
هفته نامه نسیم جنوب، سال بیست و هفتم، شماره ۱۰۹۳

@Saeed_Maadani
نسیم جنوب ۱۰۹۳
849.8 KB
نسخه الکترونیکی
*هفته نامه نسیم جنوب*
سال بیست و هفتم
شماره ۱۰۹۳

🌺🌺🌺🌺
*نسیم جنوب، دیرپاترین نشریه تاریخ بوشهر*

زبادِ جنوبی در آمد نسیم
دل رهروان رست زاندوه و بیم (نظامی)

تلفن تماس و ارسال مطلب از طریق واتساب:
۰۹۱۷۷۷۲۳۹۰۹

@Saeed_Maadani
هراس ایرانیان از مدرنیته

هفته نامه نسیم جنوب، سال بیست و هفتم، شماره ۱۰۹۳

@Saeed_Maadani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اظهارات ضد اسرائیلی کارگردان یهودی - آمریکایی هنگام دریافت جایزه در جشنواره فیلم ونیز؛ در مبارزه مردم فلسطین برای آزادی ایستاده‌ام!

سارا فریدلند فیلمساز یهودی: من این جایزه را در سیصد و سی و ششمین روز از نسل کشی اسرائیل در غزه و هفتاد و ششمین سال اشغال غزه دریافت می‌کنم.

🇺🇸 @US_REVIEW 📍پایش آمریکا 📍
Forwarded from BBCPersian
🔻پری صابری، از کارگردانان تئاتر ایران در ۹۲ سالگی درگذشت.

خبرگزاری ایسنا می گوید خانم صابری در چند سال اخیر درگیر بیماری بود.
پری صابری از هنرمندان موسس گروه تئاتر پازارگاد بود و در راه‌اندازی تئاتر مولوی در تهران که زمانی از مهمترین سالن‌های اجرای تئاتر در پایتخت ایران بود، نقش داشت.

خانم صابری کارنامه‌ای پربار در زمینه کارگردانی تئاتر در ایران داشت. از جمله آثار او در این زمینه بیژن و منیژه، یوسف و زلیخا، شمس پرنده، و رند خلوت نشین است. او برخی از نمایشنامه‌های غیر ایرانی همچون آنتیگونه را هم کارگردانی کرده و در ایران روی صحنه برده بود.
📸HONARONLINE
@BBCPersian
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
هوشنگ نهاوندی،رییس دفتر فرح و رییس دانشگاه تهران از نمایشگاهی می‌گوید که به پیشنهاد ایرج افشار و پذیرش آن از سوی شاه برای کاستن از محبوبیت جلال آل احمد در دانشگاه تهران برگزار شد.

🔸از مجموعه تاریخ شفاهی ایران دانشگاه هاروارد
@sahandiranmehr
Forwarded from مهدی خلجی
عارضه‌ی مزمن «جلال هراسی»: به بهانه‌ی سالمرگ جلال آل احمد

به سختی می‌توان روشنفکری را در تاریخ معاصر ایران نام برد که به اندازه‌ی جلال آل احمد آماج نفرت‌‌پراکنی عام و خاص قرار گرفته باشد.
این همه بدگویی و نکوهش‌گری از قضاوتی کلیشه‌ای درباره‌ی دو اثر اخیر وی، «غرب‌زدگی» و «در خدمت و خیانت روشنفکران»، برمی‌خیزد؛ قضاوتی ناسنجیده و نامعقول که در نه تنها در افکار عمومی بل‌که در اثار دانشگاهیان ایرانی و فرنگی حکمِ باوری بدیهی را یافته است.
چنین رویکرد به جلال آل احمد چگونه و چرا رواج یافته آست؟
چنین رویکردی - فارغ از درستی یا ناراستی‌اش - درباره‌ی طرز نگاه و شیوه‌ی قضاوت ما ایرانیانِ امروزی چه می‌گوید؟ چگونه در آینه‌ی جلال‌شناسی می‌توان خود فردی و جمعی را شناخت؟
برنامه‌ی زنده/لایو یوتیوب امروز
ساعت ۱۲:۳۰ به وقت واشنگتن، ۱۸:۳۰ به وقت اروپای مرکزی و ۱۹:۳۰ به وقت تهران

https://www.youtube.com/live/ru4A85VVTdw?si=fhHsnbzGDFMKh5rV
🎥 بیش از ۷۰۰ ستاره هالیوود خواستار محافظت از صداهای طرفدار فلسطین در برابر "سرکوب مک کارتیست" ها شدند

🔹 مارک روفالو، رزی اودانل و رامی یوسف در میان صدها ستاره ای که خواستار درخواست اتحادیه بازیگران برای آتش بس دائمی غزه و محافظت از صداهای طرفدار فلسطین در برابر لیست سیاه صنعت هستند.

🔹در نامه ای سرگشاده که روز چهارشنبه منتشر شد، بازیگران و متخصصان سرگرمی از رهبری انجمن بازیگران سینما - فدراسیون هنرمندان تلویزیون و رادیو آمریکا (SAG-AFTRA) خواستند تا بیانیه ای عمومی در محکومیت بمباران مداوم نوار غزه توسط اسرائیل صادر کند. دفاع از اعضای این صنعت که رنج و درد فلسطینی ها را می پذیرند ، در برابر سرکوب مک کارتیستی از دیگر خواسته های امضا کنندگان این نامه است.


https://www.hollywoodreporter.com/news/politics-news/mark-ruffalo-ramy-youssef-call-for-pro-palestine-sag-member-protection-1235993880/

🇺🇸 @US_REVIEW 📍پایش آمریکا 📍
دندان و نان؛
پیامدهای ناگوار افزایش جمعیت
در ایران
(یادداشت)

سعید معدنی

قبل از انقلاب ۱۳۵۷ سیاست جمعیتی رژیم پهلوی مثل اغلب کشورهای جهان سوم‌ آن زمان، تشویق به کنترل جمعیت و کاهش باروری و زاد و ولد بود. اما با توجه روستایی بودن نیمی از جمعیت و اینکه بخشی از شهر نشینان که فرهنگ روستایی داشتند و فرزند نشانگر  قدرت خانواده بود، این سیاست به سختی پیش می‌رفت.  پس از انقلاب نه تنها این سیاست کنار گذاشته شد، حتی تبلیغ کنترل جمعیت و عمل در راستای آن جرم تلقی شد. مثلا اگر پزشکی.....

ادامه متن 👇👇👇

#سعید_معدنی
#سیاست_جمعیتی
#انفجار_جمعیت
#برنامه‌ریزی
#محیط_زیست
#آب


@Saeed_Maadani
دندان و نان؛
پیامدهای ناگوار افزایش جمعیت

سعید معدنی

قبل از انقلاب ۱۳۵۷ سیاست جمعیتی رژیم پهلوی مثل اغلب کشورهای جهان سوم‌ آن زمان، تشویق به کنترل جمعیت و کاهش باروری و زاد و ولد بود. اما با توجه به روستایی بودن نیمی از جمعیت و اینکه بخشی از شهرنشینان فرهنگ روستایی داشتند و فرزند نشانگر  قدرت خانواده بود، این سیاست به سختی پیش می رفت. پس از انقلاب نه تنها این سیاست کنار گذاشته شد، بلکه حتی تبلیغ کنترل جمعیت و عمل در راستای آن جرم تلقی شد. مثلا اگر پزشکی عمل جراحی می‌کرد تا مادری فرزنددار نشود مجرم بود. همچنین در منابر، محافل و تریبون‌ها تشویق به فرزندآوری سکه‌ی روز بود. برخی نیز در میان توده‌‌ مردم می‌رفتند و می‌گفتند این سیاست طاغوت بود تا جمعیت شیعه کم شود!( نمی‌دانم چرا عقل‌مان نمی‌رسید و به سیاست مشابه سایر کشورهای جهان سوم غیر شیعه‌ی آن زمان توجه نمی‌کردیم!)

خاطرم هست یک بار در همان دهه شصت، استاد ما در سر کلاس درس دانشگاه از آیت‌الله مشکینی نقل قولی کرد که گفته بود: "شما نگران نباشید. فرزنددار شوید و بچه را به کوچه و خیابان بفرستید. خودش بزرگ می‌شود. هر آنکس که دندان دهد نان دهد"( نقل به مضمون).  از این سخنان به انحای مختلف بسیار گفته می‌شد و هنوز هم گفته می‌شود. اینگونه افراد درک درستی از پیچیدگی های جامعه‌ی مدرن و ویژگی‌های پدیده‌ی شهرنشینی امروزی نداشته و ندارند. اینکه جامعه امروز با زمان قاجار و قبل از آن بسیار متفاوت است. بدین صورت بود که کنترل جمعیت برای حدود یک دهه رها شد و رشد جمعیت به شکل نگران کننده‌ای بالا رفت و ایران در وضعیت بدی قرار گرفت و متخصصان امر نگران امورجاری و آینده ایران شدند. به ناچار به اکبر  هاشمی رفسنجانی - مرد متنفذ آن دوره در ساختار قدرت - متوسل شدند تا راهی برای این گره بگشایند. سرانجام فتواها از مراجع مبنی بر کنترل جمعیت گرفته شد و تشویق به کنترل جمعیت شروع شد. اما دیگر کار از کار گذشته بود و انفجار جمعیت دهه‌ی ۱۳۶۰ شمسی کار خودش را کرد و افزایش جمعیت ادامه پیدا کرد و همچنان ادامه پیدا خواهد کرد و جمعیت ایران با همین رشد در آینده به ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون هم خواهد رسید.

در یک گزارش تحلیلی آمده برخی کارشناسان بر این باورند که با توجه به شرایط اقلیمی ایران، جمعیت مناسب همراه با رفاه عالی برای این سرزمین حدود ۳۰ میلیون نفر است و سیاست های پهلوی در جهت کنترل جمعیتی احتمالا در راستای همین هدف بود. در فیلم کوتاهی که در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌‌ها موجود است محمدرضا پهلوی آخرین پادشاه ایران در دیدار با روحانیون می گوید: "جمعیت ایران شاید به ۶۵ میلیون نفر هم برسد لذا باید برای آن زمان فکری کرد" در زمان وقوع انقلاب اسلامی جمعیت ایران ۳۳ میلیون نفر بود. محمدرضا پهلوی نمی‌‌دانست که ما در دهه ۱۳۷۰ از این ۶۵ میلیون عبور خواهیم کرد و الان که سال ۱۴۰۳ است احتمالا از ۹۰ میلیون نفر هم گذاشته ایم. ۹۰ میلیونی که تقریبا برای مدیریت آن هیچ برنامه‌ریزی مدونی نداریم.

این افزایش سرسام آور و بدون برنامه جمعیت در دهه ۶۰ عوارض جبران ناپذیری بوجود آورده است از جمله:
-افزایش بیکاری و سرخوردگی بخش مهمی از جوانان و گسترش و افزایش جرم و جنایت؛

-آموزش طبقاتی مدارس و وجود اکثریت مدارس و دانشگاهها بی کیفیت؛

- مهاجرت و یا فرار جوانان باهوش و متخصص از کشور؛

-عدم امکان اشتغال، داشتن مسکن و ازدواج برای اکثریت جوانان و میان‌سالان؛

-وجود اتومبیل‌ها و جاده‌های بی‌کیفیت، که هر روز بطور متوسط ۵۰ نفر در تصادفات کشته می‌شوند؛

- عدم وجود چند ورزشگاه استاندارد، و مورد تمسخر قرار گرفتن از سوی کشورهای منطقه، اینکه فرزندان‌مان در مقابل تیم‌های ملی و باشگاهی سایر کشور خجل و سرافکنده و خوار می‌شوند؛

-تبدیل شدن دو استان سرسبز شمالی کشور به زباله دانی زباله های مسافران انبوه تعطیلات آخر هفته‌؛

- بسیاری از استان‌های مرکزی هم به خاطر افزایش بی رویه‌ی و بی‌حساب و کتاب از آب‌های زیرزمینی با خطر حتمی فرو نشست‌زمین مواجه هستند؛

- افزایش روز افزون گرانی و تورم و فقر، اینکه مردم در شش و بش زندگی روزمره خود درمانده‌اند؛

-و مسائل دیگر ...

فعلا جمعیت ۸۵-۹۰ میلیونی امروز را به امان خدا رها کرده‌ایم تا ببینیم آینده چه می‌شود. این سرزمین که جمعیت مناسب برای آن ۳۰ میلیون نفر بود با جمعیت ۱۲۰ میلیون نفر به مراتب فرسوده تر خواهد شد.

در نهایت اینکه جمعیت ایران در زمان قاجار یعنی سال ۱۲۸۰ شمسی بنا به برآوردها تقریبا ۷/۵ میلیون نفر بوده، بخش های زیادی از این سرزمین بکر و پرآب و سرسبز بود. اما بعد قرنی با هجوم بی رویه‌ جمعیت و نابودی محیط زیست، زیستن در آن سخت شده است. به تعبیر سهراب سپهری" تنهایی من شبیخون حجم تو را پیش‌بینی نمی کرد"!

۲۶ شهریور ۱۴۰۳

#سعید_معدنی
#سیاست_جمعیتی
#انفجار_جمعیت
#برنامه‌ریزی
#محیط_زیست
#جمعیت


@Saeed_Maadani
پیامبر ایرانی در کنار فلاسفه غرب!

علی‌رضا مشایخ

احتمالا در باره نقاشی رافائل با نام مکتب آتن خوانده اید. این نقاشی که در یکی از اطاقهای واتیکان و بر دیوار کشیده شده است نشانه ای از انسانهای فیلسوفی در خود دارد که جهان رنسانس را هستی بخشیده اند


مجموعه ای از فلاسفه غرب! و البته یک پیامبر ایرانی یعنی زرتشت!. در گوشه سمت چپ نیز یک فیلسوف عرب با نام ابن رشد! البته متخصصان هنر راجع به اینکه این تصویر ابن رشد هست یانه، شک دارند. ولی هیچکس در وجود نقاشی از زرتشت شک ندارد.

پیرمردی که کره زمین در دست دارد زرتشت است و جوانی که در کنار او دیده میشود خود رافائل نقاش است.

اما چگونه زرتشت در این نقاشی راه یافته است؟
آیا برای متفکران رنسانس زرتشت اهمیت داشته است؟


یکی از کسانیکه زرتشت را می‌شناخته ژمیس پلتون فیلسوف، زاده سال ۱۳۵۵ بوده که زرتشت را به فلورانسی ها می‌شناساند. پلتون یک یونانی بوده و در دوران جوانی از سوی کلیسای ارتدوکس مرتد اعلام میشود سپس با کمک دوستانش از این مجازات رهانیده شده و به
میسترا( اسپارت سابق) تبعید میگرد. در سال ۱۴۳۷ به فلورانس دعوت میشود تا در شورای مشورتی نزدیکی بیزانس و کلیسای کاتولیک شرکت نماید. او در فلورانس ضمن سخنرانیهای متعدد در مییابد که فلورانسی ها اطلاعات کمی از افلاطون دارند و در عوض ارسطو تمام جهان فلسفی انجاست.

ما می‌دانیم که در ان سالها زبان یونانی در حال از بین رفتن بوده و در شهر- دولت‌های ایتالیایی و مراکز دانشگاهی از افلاطون اطلاعات جزیی وجود داشته است. در واقع آنگونه که امبرتو اکو می‌گوید تنها کتاب تیمائوس افلاطون برای غربیها شناخته شده بوده است. تلاش او برای شناساندن افلاطون، مدیسی بزرگ یعنی کوم دو مدیسی را وادار میکند که سالها بعد اکادمی افلاطون را در فلورانس برپا نماید و مارسی فی سین فیلسوف که یک افلاطونی متعصب هست را به ریاست ان بگمارد. در این میان نوشته ای از زرتشت را نیز معرفی می‌کند و درباره زرتشت سخنانی ایراد مینماید. بعدها که اکادمی راه میافتد و در حوالی سالهای ۱۴۶۰ به بعد تلاش فی سین در معرفی افلاطون و کمی زرتشت مباحث زیادی را حول محور این دو مطرح می‌کند.


فی سین تمامی کتابهای افلاطون را که هیچگاه از زبان اصلی یونانی به زبان لاتین ترجمه نشده بود ( جز تیمائوس) را ترجمه می‌کند و اولین ترجمه اش نیز کتابی است که منسوب به زرتشت بوده است. در واقع حتی اگر وجود پرس در جنگ با یونانیان را نیز به حساب نیاوریم وجود پیامبر ایرانی نشانه ای است از اثرات فرهنگ ایران در غرب.

پلتون اعتقاد داشت که مسیحیت اگر می‌خواهد زنده بماند باید اندیشه های خود را با زرتشت و مصریان به روز نماید.

#علیرضا_مشایخ
#رافائل
#نقاشی
#واتیکان
#زرتشت
#فلاسفه

@Saeed_Maadani
خودنگاره‌ی رافائل از چهره‌ی خودش

رافائلو سانتسیو یا رافائل سانتی( ۱۴۸۳ – ۱۵۲۰ میلادی) نقاش و معمار ایتالیایی دوره‌ی رنسانس که بیشتر با اسم کوچکش رافائل شناخته می‌شود.

@Saeed_Maadani
نقاشی رافائل؛
این نقاشی که در یکی از اطاقهای واتیکان و بر دیوار کشیده شده است نشانه ای از انسانهای فیلسوفی در خود دارد که جهان رنسانس را هستی بخشیده اند
.

@Saeed_Maadani
پیرمردی که کره زمین در دست دارد زرتشت است و جوانی که در کنار او دیده میشود خود رافائل نقاش است.

@Saeed_Maadani
🔸 مدارک تحصیلی جعلی و
🔸 دو ماجرای حیرت‌آور


🖋️ محمدجواد مظفر

🎧 (برای شنیدن فایل صوتی این مطلب، به پیج اینستاگرام زیر مراجعه کنید.)
https://www.instagram.com/reel/C_9yUjhNU4A/?igsh=OWlkZ3p2bTJyMDU=


🔹 هفته پیش از قول مدیر کل امور دانش‌آموختگان وزارت علوم خبری در رسانه‌ها منتشر شد که بیش از ۱۰۰ نفر از متقاضیان نمایندگی مجلس مدارک تقلبی ارائه داده‌اند و از آن شگفت آورتر آن که معلوم گشته مدرک تحصیلی استادی که بازنشسته شده جعلی بوده است!!

🔹 لازم می‌دانم در این رابطه نکاتی را یادآور شوم و دو ماجرای حیرت آور را در این مورد برایتان تعریف کنم. امید که خوانندگان تا پایان مطلب را بخوانند.

🔹 ۱. هر چند که متأسفانه از آغاز استقرار جمهوری اسلامی داستان مدرک تحصیلی و میل بیمارگونه به داشتن عنوان دکترا چه عوارضی را به دنبال داشته تا جایی که حتی روحانیون پس از مدتی به نتیجه رسیدند که در کنار القابی چون حجة‌الاسلام، آیت‌الله و نظایر آن نیاز به تکمیل آن با عنوان دکترا دارند و از آنجا به وفور حجة‌الاسلام دکتر ... و آیت‌الله دکتر ... بر سر زبان‌ها افتاد تا جایی که سال هاست به طنز می‌گویم در ایران حتی پرندگانی که در آسمان کشور پرواز می‌کنند و ماهیانی که در رودخانه‌ها و دریا در پهنه ایران زمین هستند هم دکترا دارند!!! و تنها برخی استثنائاً دکترا ندارند و از این طریق بازار جعل این مدارک برای اشخاص گسترش یافت.
🔸 اما مصوبه/۹/۲۹/ ۱۳۸۵ مجلس دائر بر شرط داشتن مدرک فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) برای داوطلبان نمایندگی نه تنها مفسده‌ای تحت عنوان مدارک جعلی و ساختگی را گسترش داد بل موجب محرومیت کشور از حضور بسیاری از اشخاص صاحب صلاحیت برای نمایندگی مجلس شد.
🔸 دوستی را می‌شناسم که مهندس است و سال‌ها در مسئولیت‌های کلیدی کار کرده و صاحب تألیف حدود ده کتاب ارزشمند است، اما به لحاظ آن که مدرک فوق لیسانس ندارد نتوانسته در انتخابات مجلس داوطلب شود!!
دوست دیگری که تحصیل‌کرده یکی از کشورهای اروپایی است و در آغاز انقلاب به عشق خدمت به مردم به کشور بازگشته و یکی از برجسته‌ترین صاحب‌نظران تاریخ معاصر کشور و دارای تألیفات گرانبهایی است به این علت که مدرک کارشناسی ارشد ندارد نتوانسته نامزد نمایندگی مجلس شود!!
🔸 محصول این سازوکار محرومیت صدها بل هزاران نفر صاحب صلاحیت از حقشان است. در مقابل کسانی که خود بهتر می‌دانند مدرک تحصیلی‌شان را چگونه بدست آورده و از چه طریقی؟! و در دوره‌های مختلف به مجلس راه یافته‌اند .

🔹 ۲. حدود سی سال پیش یک سازمان معروف، کلیدی و قدرتمند دولتی، با ما قراردادی دائر بر چگونگی خصوصی سازی آن سازمان منعقد کرد .
🔸 صاحب این قلم که همواره تلاش کرده‌ام هر کاری به عهده‌ام سپرده می‌شود یا نپذیرم یا بهترین را ارائه دهم. یک تیم ۷ نفره از استادان دانشگاه و متخصصان حوزه‌های مربوط به آن سازمان را به مدت ۶ ماه بسیج کرده و سر انجام در قالب یک کتاب ارزشمند و کاربردی به ریاست سازمان ارائه دادیم. در روز دیدار گروه با ایشان از آنجا که به وجد آمده بودم اعلام کردم که کار به حدی علمی و قابل دفاع انجام شده که می‌شود آن را به صورت یک کتاب به چاپ رساند.
🔸 در پایان جلسه مدیریت آن سازمان از من خواست که بمانم و پس از آن که تنها شدیم اظهار داشت که شما این کار را نکنید. روزهای بعد کاشف به عمل آمد که کاری که با هزینه آن سازمان و با تلاش آن جمع عالم و متخصص انجام شده در حقیقت پایان نامه تحصیلی ایشان برای ارائه به مرکز آموزش مدیریت دولتی است!!! و همه ما بازیچه بوده‌ایم!!

🔹 ۳. دوستی که در دههٔ هفتاد به یک اتهام واهی سیاسی به بند و زندان گرفتار آمده بود در زندان اوین دوران محکومیت خود را می‌گذراند. تعریف می‌کرد در آن بند زندان فردی به جرم جعل مدارک تحصیلی حضور داشته. می‌گفت مدت‌ها او را برای ملاقات صدا می‌کردند و در بازگشت با جعبه‌ها و تحفه‌ها و خوراکی‌های بسیار باز می‌گشت. می‌گفت کارکنان یک تشکیلات مملکتی (که حقیقتاً جرأت ندارم از آن نام ببرم) به ملاقات من می‌آیند ضمن آن که برای من هدایا و ... می‌آورند هر کدام می‌پرسند نام من را که نگفته‌ای؟ و من پاسخ می‌دهم که نه. دوست ما اظهار داشت که به او گفتم تو که همه را لو داده و گفته‌ای و نام آنان را اقرار کرده‌ای، چرا آنان را دستگیر نمی‌کنند؟ پاسخ داد اگر بخواهند آنان را بگیرند تعداشان آن قدر زیاد است که آن سازمان سقوط می‌کند و تعطیل می‌شود!!!

🔹 بگذاریم و بگذریم
به قول جد بزرگوارم مرحوم "مظفر شیرازی":

قصه آن زلف تابدار مگویید
شب شد و من تاب این فسانه ندارم


📢 Telegram: www.tg-me.com/mjmozaffar

📱 Instagram: instagram.com/mohammad.javad.mozaffar
2024/11/17 10:41:15
Back to Top
HTML Embed Code: