Telegram Web Link
🩸هم‌فراخوانی معنادار فقر و فلاکت با پدیده‌های اجتماعی

دکتر فاضل الیاسی- پژوهشگر پسادکترای دانشگاه تهران.

قبل از پرداختن به موضوع همستر کامبت، (hamster combat) برای روشن‌تر شدن نوعی هم‌فراخوانی میان پدیده‌ها و رابطه معنادار آنان، مختصر به آسیب‌های اجتماعی استان کرمانشاه و "پول" می‌پردازم.

گاهی رتبه‌های اول کنکور سراسری را که مشاهده می‌کنیم به اوج موفقیت و استعداد یک نفر پی‌می بریم، ( نه به مثابه نبوغ فردی). مثلا رتبه نفر اول رشته تجربی، نفر دوم هنر و نفر پنجم زبان خارجی را یک نفر  کسب کرده است.

▪️اما شوربختانه در حوزه آسیب‌شناسی نیز شاهد چنین پدیده‌ای به صورت معکوس هستیم، استان کرمانشاه رتبه اول بیکاری، بالاترین نرخ بیکاری فارغ التحصیلان، رتبه دوم خودکشی، در حوزه اعتیاد بالاتر از میانگین ایران و برای سایر مسائل و آسیب‌های اجتماعی نیز همین روال را دارد و این رابطه در باره رمز ارز همستر کامبت نیز صدق می‌کند، استان کرمانشاه به عنوان اولین استان ایران شناخته شد که بیشترین درخواست را برای بازی‌های رمزارزی نظیر همسترکمبات داشته است!!!

▪️از زمان اعلام این رمز ارز هر روز به مخاطبان تلگرام افزوده می‌شود، به گونه‌ای که شاهد جوین شدن اموات و سالخوردگان و کودکان نیز هستیم، از تمام اقشار و طبقات اجتماعی، از دارندگان تحصیلات عالی تا افراد بی سواد، از شهری گرفته تا روستایی همه درگیر قلقلک دادن شکم این موش گنده هستند، برخی از افراد با چندین خط اقدام به نصب تلگرام کرده و به دنبال امتیاز مضاعف تمام وقت خود را وقف آن نموده‌اند، که در نگاه خوشبینانه آن می‌توان به این نتیحه رسید که تلگرام به شکلی ماین‌کردن و استخراج رمز ارز را به ساده‌ترین شکل در دسترس عموم قرار داده است، اگر چه هنوز اول کار است و همین کار به اصطلاح ساده نیز در نهایت نیاز به مهارت و تخصص پیدا خواهد کرد.

▪️استان کرمانشاه با داشتن منابع بسیار غنی در راستای پیشرفت و توسعه، از زمین‌های حاصلخیز کشاورزی فراوان، جاذبه‌های گردشگری، مرز مشترک با کشور عراق و دولت اقلیم کردستان عراق، نیروی انسانی، اما با فقر نگاه توسعه‌محور و مسولان ناکارامد مواجه است، که حاصل آن رتبه‌های تک رقمی مسائل و آسیب‌ها، فقر و بیکاری، قتل کولبران، اعتیاد و طلاق، مهاجرت و ناامیدی اجتماعی، سرخوردگی و افسردگی و سایر آسیب هاست.
مردم کرمانشاه در چنین شرایط بغرنجی به هر دری برای به دست آوردن پول می‌زنند، حال قلقلک شکم مستر همستر از بازی با مرگ کولبری و مهاجرت که آسان‌تر است، اگر چه تقلیل دادن کل ماجرا به موضوع اقتصاد مد نظر بنده نیست. در نظام مصرفی کنونی پول می‌تواند تعیین‌کننده باشد، به قول مارکس که  اقتصاد را زیربنا نام می‌برد.

▪️زیمل نیز در مقاله «فلسفه پول» پول را خدای روزگار مدرن می‌خواند. همان‌گونه که خدا همه گوناگونی‌ها و تکثر‌ها را در یک قالب واحد وحدت می‌بخشد، پول نیز از این قابلیت برخوردار است که انواع و اقسام ارزش‌ها را در یک واحد گردهم آورد. پول، اول از همه، پدیده‌ای تاریخی است. روند تحول تاریخی پول و شکل‌گیری اقتصاد‌های پولی قوام‌یافته نشان داد که پول گرایش دارد از هر نوع جوهر مادی تهی شود و ارزش را هر چه انتزاعی‌تر سازد. خصلت اساسی پول این است که بی‌خصلت و بی‌خصوصیت است. دیگر هیچ ماده‌ای بازنمود مستقیم پول نیست.
این قابلیت به پول چنان تحرک و مرکزیت و قدرتی می‌بخشد که عملا می‌تواند به هر چیزی غیر از خودش بدل شود، در خدمت هر هدف و آرمانی قرار گیرد و تجسم امکان‌های بی‌شمار شود. ضمنا پول ارزشی ارزش‌گذار است و می‌تواند دیگر چیز‌ها را ارزش‌گذاری و ارزیابی کند. امروزه تقریبا هر چیزی در مدار ارزش پولی به گردش می‌افتد. متفاوت‌ترین و گوناگو‌ن‌ترین چیز‌ها به واسطه خصلت هم‌ارزکننده پول می‌توانند با هم مبادله و معاوضه شوند. هیچ فرد یا شخصیتی نمی‌تواند بیرون از جاذبه نیرومند پول بایستد و از بیرون با آن رابطه برقرار کند."

▪️در دوره پست‌مدرنیسم بر خلاف قبل که فقط دولت‌ها از طریق تلویزیون رسمی یک طرفه و به صورت مونولوگ سیاست‌ها و برنامه‌های خود را بر مردم القا و  تحمیل می‌کردند و تک‌صدایی مطلقی حاکم بود، اکنون با ظهور تکنولوژی، جامعه جهانی از تک‌صدایی رهایی یافته و در فضای داده‌ها و رسانه‌های اجتماعی و وبسایت‌ها و دنیای دجیتال به سر می‌بریم، دنیای دیجیتال نه تنها هر فرد را به یک صدا تبدیل کرده و رسانه‌های رسمی کشورها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است، بلکه بانک‌ها و انحصار پول و تقسیم آن را با پول دیجیتال و رمز ارزها درهم نوردیده است و در واقع رمز ارزها را می‌توان نوعی پول جهانشمول نام برد.

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
⚠️آزادی مطبوعات در سراسر جهان توسط همان افرادی که باید ضامن آن باشند - مقامات سیاسی - تهدید می شود. آخرین فهرست سالانه آزادی مطبوعات جهانی که توسط گزارشگران بدون مرز (RSF) تهیه شده است.

رتبه #ایران: 176

1. 🇳🇴
2. 🇩🇰
3. 🇸🇪
4. 🇳🇱
5. 🇫🇮
6. 🇪🇪
7. 🇵🇹
8. 🇮🇪
9. 🇨🇭
10. 🇩🇪
14. 🇨🇦
19. 🇳🇿
21. 🇫🇷
23. 🇬🇧
30. 🇪🇸
32. 🇦🇹
38. 🇿🇦
39. 🇦🇺
46. 🇮🇹
47. 🇵🇱
52. 🇨🇱
55. 🇺🇸
61. 🇺🇦
62. 🇰🇷
66. 🇦🇷
67. 🇭🇺
70. 🇯🇵
82. 🇧🇷
87. 🇹🇭
88. 🇬🇷
101. 🇮🇱
103. 🇬🇪
109. 🇲🇳
112. 🇳🇬
119. 🇨🇴
121. 🇲🇽
126. 🇸🇬
135. 🇭🇰
146. 🇭🇳
152. 🇵🇰
156. 🇻🇪
158. 🇹🇷
159. 🇮🇳
162. 🇷🇺
166. 🇸🇦
167. 🇧🇾
172. 🇨🇳
176. 🇮🇷👈
178. 🇦🇫
179. 🇸🇾
180. 🇪🇷

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"سکوت خدا"

🎥فیلم نور زمستانی شاهکار اینگمار برگمان

🎬 Winter Light (1963)
IMDb: 8/10

#winterlights
#اینگمار_برگمان

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
#محمد_فاضلی
"جامعه‌شناسی خوانده و مترجم حکومتی😄"


#روشنفکر_ارگانیک !...

تصویر (متن توییت ایکس) را بخوانید

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
آزمون واقعی شخصیت این است:
که چگونه با کسی که هیچ سودی برای شما ندارد رفتار می‌کنید.

#جورج_اورول

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎬این سکانس زیبا را ببینید....

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
#برتولت_برشت


👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
جایی که منجلاب گوه است
دم از اصلاح زدن خیانت است...

ادامه متن در تصویر👆


#صادق_هدایت

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
نوروز در فرماسیون پر هیایو.pdf
368.1 KB
🔶 نوروز کوردستان در فرماسیون پر هیاهو

✍️ سردار فتوحی

نوروز 1403 در کوردستان، با وجود عناصر ثابت، دارای فرماسیون(آرایش) جدیدی از این عناصر است. لذا بیش از پیش به عنوان یک مسئله جدی در بین گروه¬های مختلف تبدیل شد و به عرصۀ نزاع فکری و عقیدتی درآمد. در این پژوهش در پی پاسخ به این پرسش¬ها هستم که نوروز کوردستان 1403 چگونه امکانپذیر شد؟ چگونه تفسیر شد؟ و چگونه می¬تواند به رهایی از سلطه بینجامد؟ یافته¬های پژوهش نشان می¬دهد که بخشی از نوروز کوردستان به «تاریخ زندگی کوردها» واقف است اما بخشی از آن، تبدیل به لذت¬ها و زیبایی¬های نیندیشیده، کلیشه¬ها و مراسم ماشینی و ریتمی شده است. نوروز کوردستان در درجۀ اول باید بر این تناقض¬های درونی خود آگاه باشد و تا بتواند به «تاریخ زندگی کوردها» برگردد و به نفی سلطه بینجامد.
https://www.tg-me.com/biruhezr
استالین با ممنوعیت واردات آنتی بیوتیک از امریکا باعث مرگ صدهاهزار نفر شد!

✍️ بیژن اشتری

کشف پنیسیلین در اواخر دهه بیست قرن بیستم توسط الکساندر فلمینگ و سپس تولید انبوه آنتی بیوتیک‌ها در غرب در اوایل دهه چهل شاید بزرگ‌ترین اتفاق در عالم پزشکی و درمان بیماران مبتلا به انواع عفونت‌های میکروبی بود.آنتی‌بیوتیک‌ها به ویژه جان صدها هزار سرباز مجروح را طی جنگ جهانی دوم از مرگ حتمی نجات دادند.اما استالین، رهبر خودکامه شوروی، بی‌آنکه کوچک‌ترین سواد و دانش علمی‌ای داشته باشد مخالفت خود را با آنتی‌بیوتیک‌ها اعلام کرد و این را ترفندی از سوی آمریکایی‌ها برای زیر سوال بردن پیشرفت های علمی اتحاد شوروی در زمینه مبارزه با بیماری‌های عفونی عنوان کرد.

رژیم شوروی تقریبا از بدو استقرارش با تأسیس چند موسسه پژوهشی در صدد یافتن راهی برای مبارزه با بیماری‌های عفونی بود و همه تمرکز خود را روی توسعه‌ی باکتریوفاژها(استفاده از ویروس ها برای نابود کردن باکتری‌ها) گذاشته بود اما سی سال کار پژوهشی در این زمینه به هیچ نتیجه ملموسی منجر نشده بود و سالیانه ده‌ها هزار تن در شوروی بر اثر بیماری‌های عفونی می‌مردند.دولت آمریکا در هزار و نهصد و چهل و دو ، در زمانی که متحد جنگی شوروی علیه آلمان هیتلری بود، به استالین پیشنهاد کرد که تکنولوژی تولید داروهای آنتی بیوتیکی را در اختیار شوروی بگذارد تا از آن برای مداوای سربازان مجروح خود استفاده کند.اما استالین این پیشنهاد را نپذیرفت.

دیکتاتور شوروی ورود آنتی بیوتیک ها از غرب را ممنوع کرد و به دانشمندان میکروب‌شناس شوروی دستور داد که تلاش‌های خود را برای تولید داروهای باکتریوفاژی تشدید کنند.استالین گفت «ما باید به امپریالیست های غربی‌ها ثابت کنیم که اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی از حیث علمی از آن‌ها سرتر است.»ممنوعیت ورود آنتی‌بیوتیک‌ها به شوروی به قدری جدی بود که حتی سران حکومت شوروی هم حق استفاده از آن ها را نداشتند.برای نمونه خروشچف که در آن زمان جزو ده مقام اصلی حزب کمونیست و دولت شوروی بود در پی ابتلا به آنفلوآنزا و ذات‌الریه تا آستانه مرگ پیش رفت و اگر زنده ماند صرفا به لطف یک قوطی کپسول آنتی بیوتیکی بود که یک پزشک غربی قاچاقی همراه خودش به شوروی آورده و آن را به خروشچف داده بود.

باری، ممنوعیت آنتی‌بیوتیک‌ها در شوروی برای تقریباً ده سال ادامه یافت و در این فاصله صدها هزار تن دیگر جان خود را از دست دادند.عاقبت در پی مرگ استالین این ممنوعیت برطرف شد و حتی کمی بعد تبلیغاتچی‌های شوروی مدعی شدند که کاشف پنی‌سیلین یک دانشمند شوروی بوده و نه الکساندر فلمینگ اسکاتلندی.

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
به مناسبت ۷تیر (۱۳۶۶) سالروز بمباران شیمیایی و ژنوساید سردشت

نقدی بر فیلم "درخت گردو" ساخته‌ی محمدحسین مهدویان (سال ۱۳۹۸)

🎬فیلم #درخت_گردو "فیلمی به شدت فاشیستی"!

#سیروان_محمودی
دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی فرهنگی

مهدویان، کارگردانی ایدئولوژیک با کارنامه‌ای از فیلم‌های سیاسی‌زده و امنیتی و در جوار (و به نمایندگی از) قدرت و گفتمان مسلط، سال ۹۸ اقدام به ساخت فیلم "درخت گردو" کرد (داستان تراژیک اوستا قادر اهل روستای ڕەشە هەرمێ سردشت که همه اعضای خانواده‌اش را در بمباران شیمیایی از دست می‌دهد). درکل، این فیلم ساخت یک شخص یا یک دستگاه نیست! بلکه محصول یک نوع گفتمان خاص هژمونیک است. فیلم درخت گردو، پروژه بمباران شیمیایی و نسل‌کُشی مردمان کوردستان (سردشت و...) را تکمیل کرد آن‌هم از نوع ژنوساید فرهنگی! که به مراتب اثرات و پیامدهایش از گازهای شیمیایی مخرب‌تر و ماندگارتر است. این فیلم جدا از اینکه در ژانر وحشیگری و ضدانسانی قرار می‌گیرد، به شدت فاشیستی است. از این نظر که در زیر لوای ژانر ملودرام هِندیک، مستند و داستان‌پردازی تحریف‌شده در ترکیب با سانتی‌مانتالیزم احساسی و رمانتیزم اشک‌ریزان غربی، اعلان جنگی (فرهنگی) علیه "سوژه‌ی کوردی"ست. فیلم با ظرافت خاصی از طریق نشانه‌ها و کدها از "سوژه‌ی کوردی" هویت‌زُدایی، خاک‌زُدایی، میهن‌زُدایی و انسان‌زُدایی می‌کند و او را به مثابه "هوموساکر" (Homo Sacer) جورجو آگامبن به تصویر می‌کِشد که "هم می‌توان کُشتِش و قاتل هم به‌شمار نیامد"! این فیلم تقابل دو نوع "دیگری"ست، دیگری فرادست و دیگری زیردست و کلونی‌شده. دیگری فرادست حتی داستان را نیز از زبان خودش روایت می‌کند و راوی خانم معلم روستا (هما، اهل تهران) است انگار بعد از این فاجعه تنها هما زنده مانده! آنهم روایتی که اصل و جزئیات آن تحریف و دستکاری‌شده است! در فیلم، "سوژه کورد" در اپوخه و اُبژه‌ی مرگ، قربانی، مظلوم، بی‌هویت، بی‌تاریخ، تنها، معلق و درخلا، منفعل و تسلیم قرار گرفته و بازنمایی شده است. این فیلم حتی نتوانسته در حد اسم و معنای اوستا قادر (به معنی توانا) شخصیت اصلی داستان و ژینا (یعنی زندگی) ظاهر شود بلکه، هم توانابودن (اِیجِنت، کنشگری، مقاومت) و هم زندگی را از سوژه کوردی زدوده است. نکته دردناک این‌ست که حتی ژینا را هم غضب و مصادره کرده و او را می‌کُشد! فیلم با خلق رمزگان و ایماژهای پادکوردستانی و ضدانسانی در نقش میدیای دستگاه "خشونت معرفتی" [(Epistemic Violence) مفهوم خانم گایاتری چاکراورتی اسپیواک] در نقش دیگریِ هژمونیک ظاهر شده است. به‌علاوه، این فیلم نوعی "هژمونیک فرهنگی و نمادین" علیه خاستگاه و فیلد اصلی آن است. فیلم نه تنها تجاوز به سوژه کورد و کوردستان‌ست، بلکه مصداقی از یک نوع سینمای نئونازیستی است که با چکمه رفتن بر روی جنازه‌های تاول‌زده می‌خواهد اشک انسان وحشی غربی را دربیاورد و این وسط جایزه‌ای نیز از هم‌قطارانش دریافت کند! پیام نهایی فیلم این است: "اینجا (کوردستان) جهنم است در این جهنم نمانید وگرنه کشته می‌شوید و یا می‌کُشیمتان. اینجا برای شما نیست...". و در آخر، برای هم‌زبان‌هایم که در این پروژه همکار، مشاور و... بودند، تنها می‌توانم از مفهوم "مُخبِر بومی" (Native Informant) اسپیواک استفاده کنم...

#نقد_فیلم #فیلم #سینما
#درخت_گردو #فیلم_درخت_گردو

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حتی جناب گاو هم دوبار فریب نمی‌خورد!..


👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #بهرام_بیضایی

آگاهی، تغییر، حرکات دسته‌جمعی، استقلال فردی و...


👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
🔴 امر تراژیک #شیمیایی_سردشت و #عقلانیت_مدرن

🌐 ۷تیرماه، سالروز بمباران شیمیایی سردشت توسط رژیم بعث صدام یا...

✍🏽 سیروان محمودی

یکی از نتایج زیانبار و تراژدیک فلسفه روشنگری و مدرنیته، خلق فجایع با استفاده از عقلانیت و خردورزی است. «ژان فرانسوا لیوتار» فیلسوف فرانسوی؛ تمام جنگها، کشتارها، و عوارض ناشی از آن؛ استثمار، استعمار و تبعیض نژادی و تمام بحرانها را محصول تعقل و خردورزی میداند.

همچنین «یورگن هابرماس» فیلسوف و جامعه شناس آلمانی؛ که از نسل دوم مکتب فرانکفورت است معتقد است که تمام این عوارضی که در عالم بشریت و تمدن معاصر وجود دارد، نتیجه گسترش نیافتن خرد و تعقل آدمی است که پروژه مدرنیته ناتمام مانده و گسترش نیافته است.

اندیشمندانی چون لیوتار و گادامر در آرزوی رهایی انسان و جامعه از سیطره عقل و خرداند و روایت میکنند که تمام مضرات بشریت را عقل و خرد به وجود آورده است. و تمامی جنگها، کشتارهای بی رحمانه و بهره کشی را نتیجه و محصول «مدرنیته و تجدد» میدانند.

با توجه به انتقادات فیلسوفان، جامعه شناسان و منتقدان تجدد و مدرنیته از دهه ۵۰ قرن بیستم میلادی به بعد، رویکردی موسوم به «شکست یا ناتمام ماندن پروسه مدرنیته» شکل گرفته است و باعث شده که نسبت به آرمانها و ایده های روشنگری و مدرنیته، به شک و تردید و در واقع به ناامیدی برسیم.

بمباران شیمیایی سردشت (هفتم تیرماه ۱۳۶۶ ه.ش) هم از پیامد و نتایج مدرنیته افسارگسیخته است. این فاجعه انسانی از این رو قابل تأمل و بررسی است که در عصری که بشر منادی آزادی، دموکراسی، رفاه و توسعه را داشت، با عقلانیت انباشته شده حاصل چندین قرن پیشرفت و توسعه غرب و با گستاخی ترین روش ممکن در برابر دیدگان جهان مدرن صورت گرفت.

«ماکس وبر» جامعه شناس آلمانی، عقلانیت را به دو نوع ذاتی و ابزاری تقسیم میکند. در عقلانیت ابزاری، بشر تمام راههای عقلانی برای رسیدن به هدفش را در نظر میگیرد. و بصورت سیستماتیک و عقلایی در راستای کنش معطوف به عقل و عقلانیت در جهت نابودی و ویرانی گام برمیدارد.

در مورد بمباران شیمیایی سردشت هم، میتوان گفت عقلانیت ابزاری مدرن، تمام اصول و روشهای عقلانی را برای نابودی انسانیت و کشتار وقیحانه ی مردم غیرنظامی و بی دفاع سردشت بکار برد.

باید گفت؛ فلسفه روشنگری و پروسه مدرنیته، همراه با کلان روایتها و ابر روایتهایش دچار شکست شده است. این شکست هم ناشی از ارتباط قدرت و دانش و به بیانی واضح تر، هژمونی و سلطه ساحت قدرت بر ساحت دانش و تسخیر آن است.

با وجود رشد و پیشرفت بشر در همه زمینه ها و افزایش رفاه و آسایش برای انسان امروزی که ناشی از پیامدها و نتایج فلسفه روشنگری و مدرنیته است، اما بشر به آرامش، خوشبختی، آزادی، درک معنای هستی و زندگی نرسید و هر روز در منجلاب و باتلاقی که توسط خودش ایجاد شده است، بیشتر گرفتار شده و خواهد بود.

حتی بازنمایی سالگرد این فاجعه (بمباران شیمیایی سردشت) به نمادی از «مظلومیت نمایی» و رفع مسؤولیت و به توری برای افراد و جناحهای خاصی تبدیل شده است. بجای احقاق حقوق از دست رفته مردم، افزایش مطالبه گری و به چالش کشیدن نهادهای ملی و بین المللی، سازمان ها، مسؤولان و انجمن های مسؤول و…. روز هفتم تیر به روز مظلومیت نمایی مردم سردشت و سمبل سازی آن تبدیل شده است.

 
👥علوم اجتماعی، مسائل روز👥
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
بمباران_شیمیایی_سردشت_و_بحران_در_زیست_جهان_کُردی.pdf
317.1 KB
⚠️ بمباران شیمیایی سردشت و بحران در زیست جهان کُردی

د. #جلال_حاجی_زاده
2018/27/06

به مناسبت ۷ تیر سالروز بمباران شیمیایی سردشت

@biruhezr

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
شكل‌گيرى حكومت‌هاى خودكامه، بدون حضور روشنفكران كوته‌بين و حقير ممكن نيست اين گونه روشنفكران در عمل به رژيمی‌ خدمت می‌كنند كه مدعى مبـارزه بـا آن هـسـتند.

#هانا_آرنت

👥علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥

👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE

🆔 Instagram: @Social.Sciences1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کسانی که بد را در مقابل بدتر انتخاب می‌کنند به سرعت فراموش می‌کنند که "بد" را انتخاب کرده‌اند. از انتخاب بد به‌جای بدتر آن‌قدر استفاده می‌شود تا کارکنان دولت و همه‌ی مردم برای شر به معنای واقعیِ کلمه آماده شوند و آنقدر پیش می‌رود که بدتر از آن ممکن نباشد.

#مسئولیت_شخصی_در_زمان_دیکتاتوری
#هانا_آرنت

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
#ماکس_وبر:

حکومت، نهادی است که انحصار قدرت را برپایه استفاده مشروع از خشونت حفظ می‌کند.

@alitayefi1

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
قدرت کدام "کلمه، عبارت، گزاره، جمله و رفتارش" درست و صادق بوده است، تا "اعدادش" صحیح و دقیق باشد!؟ انقدر بلغم و آب‌دماغ قدرت را نشخوار نکنید!...

#سیروان_محمودی

#مضرب۳

👥 تلگرام علوم اجتماعی، مسائل‌روز👥
.
👉 @SOCIAL_SCIENCE
👉🏿 @SOCIAL_SCIENCE
.
🆔 Instagram: @Social.Sciences1
2024/11/17 12:28:31
Back to Top
HTML Embed Code: