Telegram Web Link
Forwarded from دکتر پزشکیان
🔴دکتر پزشکیان در دیدار با مدیران رسانه های آمریکایی:

🔸موضوعی که با گفت‌وگو حل می شود، با موشک و سلاح حل نکنیم

@dr_pezeshkian_1403✅️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from سیاست نگار
نكته اي پيرامون جنجال جديد پايداري چي ها عليه پزشكيان

حسن اكبري بيرق


در چند روز گذشته، شكست خوردگان در انتخابات اخير، جمله اي از رئيس محترم جمهور را دستاويز حمله به عالي ترين مقام رسمي كشور پس از رهبري، كرده و توهين هايي عنيف نثار منتخب محبوب مردم ايران نمودند و مي نمايند.
گويا مضمون جمله منقول از دكتر پزشكيان در جمع اصحاب رسانه ايالات متحده امريكا، به فرض صدور، آن بوده است كه اگر اسراييل سلاح خود را كنار بگذارد ما نيز آماده ايم اسلحه خود را زمين بگذاريم.
از نظر منتقدان و معاندان رئيس جمهور، اين موضع، در تناقض با راهبرد هميشگي جمهوري اسلامي در ستيز ابدي با اسرائیل و صهيونيزم مي باشد.
فارغ ازينكه از اينان بايد پرسيد كه چرا انقدر بر طبل جنگي مي كوبند كه هزينه اش را بايد نه ايشان بلكه مردم رنجديده ايران بپردازند، يك نكته بلاغي را به اهل انصاف بايد تذكر داد كه در فنون سخنوري، مقوله اي به نام (تعليق الامتناع) يا (تعليق به محال) وجود دارد كه در آن فرد سخنور، تحقق امري را منوط و مشروط به امري غير ممكن مي نمايد؛ مثلا مي گويد اگر پشت گوشت را ديدي، فلان چيز هم محقق خواهد شد. بر همين قياس نيز مي توان گفت اگر رژيم صهيونيستي دست از شرارت و كشتار بردارد، ايران نيز نيروهاي خود را از حالت تهاجمي خارج خواهد كرد. اما مگر چنين چيزي ممكن است؟ چراكه شرارت و زعارتي ذاتي در طبع اسراييل موكد است و لاتبديل لخلق الله!
اگر صحت انتساب اين جمله به رئيس جمهور محترم، مسجل باشد، قطعا ايشان از صنعت بلاغي "تعليق به محال" استفاده كرده اند و اينهمه جنجال از سوي دشمنانش كاملا غير موجه است.
بهتر است معاندان با پزشكيان، قدري معاني و بيان بخوانند تا ظرافت سخن ايشان را دريابند.

فاعتبرو يا اولي الأبصار!


https://www.tg-me.com/siaasatnegaar
انتشار شماره 25 فصلنامه خاطرات سیاسی



بیست‌وپنجمین شماره فصلنامه خاطرات‌سیاسی(تابستان1403)، منتشر شد. در این شماره، طی مطلبی با عنوان «آناتومی یک سقوط و یک صعود» به فرایند ریاست‌جمهوری دکتر پزشکیان، نگاهی تحلیلی افکنده ‌شده‌است. پرونده اصلی شماره 25 این نشریه به ماجرای موسوم به «اتوبوس ارمنستان» در دهه هفتاد خورشیدی اختصاص‌یافته‌است. در این شماره همچنین به ترور اسماعیل هنیه و مواجهه ایران و اسرائیل به نحوی تفصیلی پرداخته ‌شده‌است. ماجرای سنگاپور و الگوی موفق توسعه آن از دیگر بخش‌های خواندنی این شماره خاطرات سیاسی است.

فصلنامه سه زبانه خاطرات‌سیاسی در روزنامه­ فروشی­ های معتبر و سایت طاقچه، یا ازطریق آبونمان در دسترس علاقمندان تاریخ سیاسی معاصر ایران، قرار دارد.

http://www.khsmag.ir

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
فهرست مطالب شماره ۲۵ #فصلنامه_خاطرات_سیاسی (تابستان ۱۴۰۳) که در هفتمین سال انتشار این نشریه به چاپ رسیده است.
در این شماره دو مقاله به زبان های انگلیسی و فرانسوی نیز مندرج است.

http://www.khsmag.ir

https://www.instagram.com/khateratesiyasi?igsh=MWltMWNqZ3V6dHZ3Mg==

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
سرمقاله شماره ٢٥ خاطرات سياسي

به قلم حسن اكبري بيرق


آناتومی یک سقوط
و
یک ضعود

 
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳سقوط بالگرد حامل سیدابراهیم رئیسی در منطقه ورزقان آذربایجان‌شرقی، مٌهر خاتمت و نقطه پایانی بود بر یک دوره از ادوار سیزده‌گانه ریاست‌جمهوری اسلامی ایران تا آن زمان. این دوره ناتمام، با این‌که کمتر از سه‌سال به طول انجامید، در مسیر سیاست­ورزی و حکمرانی در ایران، تأثیری پایدار، چه نیک و چه بد، برجای نهاد. با این­حال، سخن‌گفتن درباره ابعاد منفی آن سه‌سالِ خاکستری و بلکه تاریک، با جان‌باختن تراژیک آن چندتن و به دنبال آن، تصویرسازی‌های اغراق‌آلود و بازنمودهای کرامت‌اندود از «شهید جمهور» در رسانه‌های رسمی، منعِ نانوشته‌ای یافت؛ گویی تمامی سیّئات ممکنِ کارگزاران آن دوره، از صدر تا ذیل، با باد و آب و خاک سرد منطقۀ سقوط و آتش فاجعۀ سانحه، تطهیر شد و مرگ «شهادت‌گونه» رئیس‌جمهور، کفّاره‌ای شد برای تصفیه کامل قصورها و تقصیرهای وی؛ طُرفه این‌که آن دولتمرد فقید، هرچند نتوانست ابراهیم‌وار جان به سلامت از آتش برهاند، عیسی‌گون بر صلیب مرگ بوسه‌زد تا بار گناهان همکاران و یاران خویش را بر دوش کشد …

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
سرمقاله25نهایی.pdf
289 KB
متن سرمقاله شماره ٢٥ فصلنامه خاطرات سياسي

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
اخیراً در یکی از سلسله برنامه های «پرگار» بی بی سی فارسی، مسأله «دولت اسرائیل و اپوزیسیون ایران»، با حضور #رامین_پرهام و #ایرج_مصداقی به بحث گذاشته شد. نظر به اینکه در بخشهایی از این برنامه، مناقشه بشدت بالا گرفته، مباحثی جنجالی از دو سو مطرح و در سطحی گسترده مورد توجه شبکه های اجتماعی واقع شد، برآن شدیم، گفتگویی با دکتر رامین پرهام ترتیب دهیم.
در این مصاحبه، هم مساله اشغال و هم نحوه مواجهه اپوزیسیون ایرانی با مقوله اسرائیل، کاویده شده است.
https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
گفتگوی حسن اکبری بیرق با رامین پرهام، پیرامون اسرائیل و اپوزیسیون ایران

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
جنگ پنهان اسرائیل

نبرد بین ایدئولوگ ها و ژنرال‌ها

که آینده کشور را مشخص می‌کند

Mairav Zonszein

Senior Analyst on Israel at the International Crisis Group

ترجمه حسن اکبری بیرق

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
جنگ پنهان اسرائیل.pdf
359.7 KB
در ماه اوت، رونن بار(Ronen Bar)، رئیس سرویس امنیّت عمومی اسرائیل، شین بت(Shin Bet)، نامه‌ای درخور توجه به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و وزرای کابینه اسرائیل نوشت. این نامه در اسرائیل یا خارج از آن توجه چندانی به خود جلب نکرد؛ اما به قلب بحرانی می‌پردازد که از زمان حمله حماس در 7 اکتبر 2023 این کشور را گرفتار کرده‌است. بار، هشدار داد که تشدید حملات شهرک‌نشینان اسرائیلی علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی که آن را «تروریسم یهودی» نامید، «امنیّت ملّی اسرائیل» را به چالش می‌کشد و «لکّه بزرگی بر دامان یهودیّت» است. او روندی را تشریح کرد که در آن «جوانان بالای تپه» (اصطلاحی که در اسرائیل برای شهرک‌نشینان افراطی استفاده‌می‌شود، اگرچه برخی از این شبه‌نظامیان مدت‌هاست که دوره جوانی خود را پست‌سر نهاده‌اند) در کرانه باختری نه تنها به فلسطینی‌ها حمله‌می‌کنند، بلکه با نیروهای امنیّتی اسرائیل نیز درگیر می‌شوند که همه‌اش با حمایت اعضای ارشد دولت است....

www.khsmag.ir

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
فرازهایی از مقاله
جنگ پنهان اسرائیل


*در طول یکسال گذشته، حوادث کرانه باختری ابتدا با تهاجم مداوم اسرائیل به غزّه و اکنون با تشدید جنگ در لبنان و حملات ایران به خاک اسرائیل پنهان شده‌است.


*در مارس 2023، گالانت هشدار داد که تلاش دولت برای بازنگری در قوه قضائیه، یک پیشنهاد بحث برانگیز که باعث شد نیروهای ذخیره رزمی تهدید کنند که برای انجام وظیفه نظامی حاضر نمی‌شوند، امنیّت ملی را به خطر می‌اندازد.


*نتانیاهو در جدیدترین شکاف خود، سفر برنامه‌ریزی شده گالانت در ماه اکتبر به ایالات متحده را برای هماهنگی انتقام جویانه اسرائیل علیه ایران لغو کرد و تصریح کرد که ابتدا بایدن باید به او(نتانیاهو) زنگ‌بزند.


*رویارویی میان راست افراطی و نهادهای امنیّتی علی‌رغم وخامت فزاینده اوضاع در کرانه باختری و فراتر از آن همچنان ادامه‌دارد.


*حمایت تقریباً بی‌قید و شرط واشنگتن از اسرائیل، حتی با گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه‌باختری، به مصونیّت از مجازات شهرک‌نشینان تندرو در سرزمین‌های اشغالی و نفوذ فزاینده آنها در نهادها و سیاست اسرائیل کمک کرده‌است.


*نتانیاهو همچنان به احتمال زیاد برای ماندن در قدرت بر جناح راست افراطی تکیه خواهد‌کرد؛ حتی اگر تحت فشار ایالات متحده باشد، و جامعه اسرائیل تا حد زیادی با موضع او در ردّ هرگونه امتیازدهی به فلسطینی‌ها همسوست.


*در حال حاضر، تشدید جنگ در لبنان و همچنین عزم اسرائیل برای مقابله به مثل در برابر حملات ایران، اختلافات مربوط به کرانه‌باختری را پنهان می‌کند.


*پیروزی تندروها می‌تواند فاجعه‌ای برای اسرائیل به همراه داشته باشد.

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
پرونده اصلی شماره ۲۵ فصلنامه خاطرات سیاسی(تابستان۱۴۰۳) به ماجرای جنجالی اتوبوس ارمنستان اختصاص یافته است.
https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
جستارگشایی.pdf
337.1 KB
پرونده اتوبوس ارمنستان


جستارگشایی

سیّدمحمّد خاتمی، آن رئیس‌جمهور به‌یادماندنی(1376-1384)مدّعی‌بود که مخالفان قدرتمندش در ساختار حاکمیّت، هر نُه‌روز یک بحران آفریده، مانع کامیابی دولت او شده‌اند. آن سیّد نجیب و محجوب، پُربیراه نمی‌گفت؛ دستکم یکی از همان بحران‌ها که رسانه‌ای گردید و بعدها به نام «قتل‌های زنجیره‌ای» معروف‌شد، کافی‌بود هر دولت مدرن و شِبهِ‌مدرنی را به پرتگاه سقوط بیافکند. بگذریم از این‌که شاید اگر هر دولتمرد دیگری به جای او بود، دستکم از افشای عامّ آن جلوگیری می‌نمود و برای خود و کابینه‌اش دردسر و برای نظام جمهوری‌اسلامی، هزینه درست نمی‌کرد. اما او که شبیه هیچ سیاستمدار دیگری در عصر خود نبود، بر سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی پای فشرد و با شهروندانش صداقت ورزید تا به‌قول خودش، ریشه این فتنه و انحراف را بخشکاند و دیگر هیچ نیروی امنیّتی، خیال حذف خودسرانه مخالفان و منتقدان سیستم را در سر نپروراند...


http://www.khsmag.ir

@Political_Quarterly
Forwarded from تبریز آنلاین
📌پیروزی ترامپ قطعی شد

🔹برآوردها از پنسیلوانیا مهمترین ایالت چرخشی نشان می‌دهد که ترامپ توانسته پیروز این ایالت شود و ۱۹ رای الکترال پنسیلوانیا را به خود اختصاص دهد و تعداد آرای الکترال خود را به ۲۶۷ رای برساند.

🔹با توجه به پیشتازی ترامپ در تعدادی از ایالت‌های باقی مانده، می‌توان گفت که ترامپ پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شده است.

🔹او قرار است تا دقایقی دیگر در جمع حامیان خود در فلوریدا سخنرانی کند.


#تبریز_آنلاین
💥@Tabrizonline
🌐 https://eitaa.com/tabrizonline
📱http://instagram.com/online_tabriz
Forwarded from سخنرانی‌ها
دونالد ترامپ با اعلام نهایی نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به عنوان برنده اعلام شد.

او چهل و هفتمین رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا خواهد بود.

.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
🔸 دونالد ترامپ شامگاه سه‌شنبه به وقت آمریکا و در حالی که شمارش آرا ادامه دارد، در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام پیروزی کرد.

🔸 این نامزد جمهوریخواه در اوایل روز چهارشنبه در جمع کثیری از حامیانش در مرکز همایش‌های پالم بیچ ایالت فلوریدا گفت: «آمریکا به ما مأموریتی بی‌سابقه و قدرتمند داده است».

🔸 او انتخابات امسال را «یک حرکت فوق‌العاده» خواند که «کسی تا کنون ندیده است».

🔸 آقای ترامپ اظهار داشت: «این یک حرکت سیاسی است که کسی تاکنون ندیده است و ما نیاز داریم که کشور را درمان کنیم. ما تاریخ را رقم زدیم. ما بر موانع فائق آمدیم که کسی تصورش را نمی‌کرد».

🔸 نامزد جمهوریخواهان تصریح کرد: «این یک پیروزی و بازگشت سیاسی است که کشور تا کنون شاهد آن نبوده است. این عصر طلایی خواهد بود و آمریکا دوباره به عظمت خواهید رسید».

🔸 او وعده داد که برای همه شهروندان آمریکا خواهد جنگید.

🔸 آقای ترامپ همچنین گفت که حزب او کنترل سنا را به دست گرفته و ابراز امیدواری کرد که اکثریت مجلس نمایندگان نیز در اختیار جمهوریخواهان قرار گیرد.

http://www.khsmag.ir

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
پایان ایدئالیسم: دنیای ترامپ و قضیه ایران

عنوان برنامه زنده امشب ( چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳)فصلنامه خاطرات سیاسی در اینستاگرام

با حضور
حسن اکبری بیرق
رامین پرهام
و....
ساعت ۲۱:۳۰ به وقت تهران



https://www.instagram.com/khateratesiyasi/profilecard/?igsh=MWltMWNqZ3V6dHZ3Mg==

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
پایان ایده آلیسم، ترامپ و قضیه/قصبه ایران!
گفتگوی #حسن_اكبري_بيرق با دکتر #رامین_پرهام

www.khsmag.ir

https://www.tg-me.com/Political_Quarterly
2024/11/20 02:44:54
Back to Top
HTML Embed Code: