Telegram Web Link
استعلام پیامکی سوابق چک برگشتی صاحبان حساب از طریق سامانه ی پیامکی ٧٠١٧٠١
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پيگيری جدی قضايی برای دستگيری عامل آتش زدن منزل در شهر صدرا

معاون دادستان و سرپرست دادسرای جنايی و جرائم امنيتی شيراز با اعلام اين خبر با اشاره به اينكه علت آتش سوزی اختلاف دو برادر درخصوص آپارتمان متعلق به متهم و محل سکونت مصدوم بوده است، گفت:
🔸️پس از بالا گرفتن اختلاف طرفين، يكي از دو برادر به منزل برادر ديگرش مراجعه كرده و ضمن پاشيدن مواد آتش زا بر روی برادر خوداقدام به آتش زدن منزل وبرادر خود می نمايد كه در پی اين اقدام دو نفر به شدت مجروح و راهی بيمارستان می شوند.
🔸️از اين حادثه فيلمی در فضای مجازی منتشر شده است،اين فيلم باعث برانگيخته شدن احساسات مردم و تقاضای عمومی جهت دستگيری هر چه سريع تر و مجازات عامل حادثه شده است.
✳️ لغو گفتگوی زنده رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه

🔸گفتگوی زنده دکتر بهادری جهرمی به علت فوت ناگهانی رئیس حفاظت و اطلاعات مرکز به تاریخ دیگری موکول گردید.

🔸زمان جدید گفتگو به زودی اعلام می گردد...
پایان شهریور، آخرین مهلت نصب کارتخوان برای ۱۵ گروه شغلی

🔸براساس اطلاعیه شهریور ۱۳۹۸ سازمان امور مالیاتی، صاحبان مشاغل زیر موظف به جایگزین کردن کارتخوان‌های جدید مورد تأیید این سازمان و استفاده از آن از ابتدای سال ۱۳۹۹ بودند که در پی شیوع بیماری کرونا این مهلت تا پایان شهریور تمدید شده است:

◾️وکلا
◾️مشاوران حقوقی و مشاوران خانواده
◾️دفاتر اسناد رسمی
◾️مشاوران املاک
◾️تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، کبابی‌ها، اغذیه فروشی‌ها و فست‌فودی‌ها، سفره خانه‌های سنتی و کافی شاپ‌ها، کترینگ‌ها و تهیه غذاها، قهوه‌خانه‌ها، سالن‌های غذاخوری و باغ تالارها، باغ‌سراها، طباخی‌ها، آش و حلیم پزی‌ها، جگرکی‌ها، کته‌کبابی‌ها، بریانی فروشی‌ها و مشاغل مشابه
◾️مراکز اقامتی از قبیل: هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مهمان‌پذیرها، مهمان‌سراها، مهمانخانه‌ها، مسافرخانه‌ها، باغ‌ویلاها، اقامتگاه‌های بین راهی و متل ها
◾️نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های وسایل نقلیه موتوری به استثنای ماشین‌آلات راهسازی، ساختمانی و کشاورزی
◾️آرایشگاه‌های مردانه و زنانه
◾️آجیل و خشکبار فروشی‌ها، به استثنای مشمولان ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم و واردکنندگان
◾️قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها، آب میوه فروشی‌ها، بستنی و فالوده فروشی‌ها
◾️میوه و تره بار فروشی‌های مستقر در میادین میوه و تره بار، بار فروشی‌های میوه و تره‌بار، میوه فروشی‌ها
◾️مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی
◾️لوازم تحریر و نوشت افزار فروشی‌ها به استثنای تولیدکنندگان و واردکنندگان
◾️بازی‌های رایانه‌ای (گیم‌نت‌ها) و کافی‌نت‌ها
◾️دفاتر خدمات ارتباطی (دفتر خدمات مشترکین تلفن همراه و ثابت و خدمات پستی)، دفاتر خدمات الکترونیک، ازجمله دفاتر پلیس+۱۰، دفاتر خدمات الکترونیک شهر، دفاتر خدمات پیشخوان دولت و خدمات الکترونیک قضایی
✳️اعلام نتایج مصاحبه آزمون قضاوت ویژه مناطق محروم

🔸 داوطلبان دانشگاهی و حوزوی شرکت کننده در مصاحبه علمی قضاوت ویژه مناطق محروم استان‌های جنوب شرق کشور سال ۱۳۹۸ می‌توانند برای مشاهده نتایج مصاحبه مذکور به سایت معاونت منابع انسانی قوه قضاییه مراجعه کنند.

لینک اعلام نتایج: http://jazb8.qazahrm.ir/ViewResult.aspx
#تکمیلی

اموال ضبط شده طبری کدامند؟
📑تسنیم نوشت:
🔸۳ دستگاه آپارتمان در برج روما
🔸یک واحد مسکونی در پاسداران به مساحت ۶۳۱ متر
🔸۵ قطعه زمین در بابلسر
🔸یک قطعه ۱۶۷۵ متری در لواسان
🔸یک واحد اداری در برج سانا
🔸زمین ۳۰۰ متری در خیابان کریمخان
🔸طبقه ۵ و ۶ در مجتمع کریمخان
🔸هزار میلیارد ریال در حق دولت
🔸حدود ۱۷۹ میلیارد ریال وجوه نقدی بابت ارتشا

🔸بخش دیگر همین پرونده بویژه نسبت به کسانی که خارج از کشور هستند مفتوح است و دادگاه هنوز رای نداده است. بخش سوم پرونده هم در دادسرا مشغول تکمیل تحقیقات است.
رئیس قوه قضاییه: عبارت «وکالت تضمینی» توهین به دستگاه قضایی است

حجت الاسلام رییسی در دیدار با رؤسای واحد‌های قضایی استان چهارمحال و بختیاری گفت:
🔸در دستگاه قضایی باید اجزای مختلف از قبیل وکیل و ضابط و کارشناس کار خود را انجام دهند و از برقراری هرگونه روابط ناسالم پرهیز نمایند تا جایگاه عدالت گستری دستگاه قضایی توسعه یابد.
🔸 گاهی در روزنامه‌ها می بینم که وکیلی برای تبلیغ خود از عبارت وکالت تضمینی استفاده کرده است. این چه معنایی دارد؟ این عبارت یک نوع اهانت به دستگاه قضایی است.
🔴۱۰ سال حبس برای قاضی فیلترینگ تلگرام

«بیژن قاسم زاده» به جرم تأثیر نفوذ افراد و دریافت رشوه به انفصال دائم از خدمات دولتی و تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی و ضبط اموال محکوم شد /جام جم
💥آزمون وكالت مرکز وکلای قوه قضاییه در موعد مقرر برگزار می‌شود

رییس مرکز وکلا:
🔺سازمان سنجش برنامه آزمون‌های خود را سالانه می‌بندد و امسال با توجه به شرایط کرونا امکان تغییر آزمون وجود ندارد. لذا آزمون وكالت در چهارم مهرماه سال ٩٩ بدون تعویق برگزار می‌شود.
🔺ما سه گزینه نداریم، دو گزینه برای انتخاب هست: یا آزمون در تاریخ مقرر برگزار شود یا به دلیل شرایط کرونا سال ۹۹ آزمون وکالت نداشته باشیم.
رسیدگی به پرونده روح الله زم در دیوان عالی کشور پایان یافت

رییس دیوان عالی کشور :

🔸 رای صادر شده و رسیدگی به پرونده زم در دیوان تمام شده است و رای آن اعلام خواهد شد.

🔸 رییس دیوان عالی کشور درباره حکم اعدام ۳ نفر از معترضان اعتراضات آبان ۹۸ گفت: این پرونده در حال رسیدگی است.

🔸رییس دیوان عالی کشور درباره پرونده شکات سکه ثامن که به دیوان عالی ارسال شده است گفت: هنوز چیزی در هیات عمومی اعلام نشده است.
آغاز کارآموزی پذیرفته‌شدگان مرکز وکلای قوه قضاییه تهران از ۲ هفته آینده

اطلاعیه مرکز وکلای قوه قضاییه استان تهران:

🔸با توجه به طولانی شدن پاسخ برخی از استعلام آن از سوی نهادهای خارج از مرکز مقرر گردید که کارآموزی عزیزانی که مراحل استعلام آنها نهایی شده است در قالب گروه بندی آغاز شود بنظر می رسد این فرآیند ظرف دو هفته آینده صورت پذیرد.

🔸 سایر عزیزان هم به‌عنوان مهمان می توانند فعالیت کارآموزی خود را تا تعیین تکلیف استعلامات آغاز نمایند.

🔸همچنین مقرر شد که وکلای سرپرستی که پنج کارآموز را قبول کنند از انجام خدمات معاضدتی برای دوره کارآموزی معاف می شوند.
#تقسیم_ارث_و_انحصار_وراثت

🔺ماده 867 قانون مدنی اعلام میکند:ارث به موت حقیقی یا به موت فرضی مورث تحقق پیدا میکند

🔸با توجه به این ماده وقتی شخصی به طور حقیقی فوت میکند و یا شخص به واقع فوت نکرده ولی بنا به موارد متعددی که قانون مقرر کرده دادگاه حکم فوت او را صادر میکند که به این حکم موت فرضی گفته میشود.در این دو فرض فوت حقیقی و فوت فرضی مسئله ارث بری مطرح میشود و وسوالاتی از این قبیل به ذهن متبادر میشود.قبل از مطالعه موارد زیر باید بدانید که شخصی از متوفی ارث میبرد که در زمان فوت او زنده بوده باشد.

🔺کسانی که از شخص متوفی ارث میبرند

یک: کسانی که نسبت خونی (نسبی) با متوفی دارند و به سه طبقه تقسیم میشوند:

طبقه اول:.پدر ومادر، فرزندان، فرزندانِ فرزندان هرچقدر پایین رود.
طبقه دوم :اجداد، خواهر و برادر و فرزندانِ خواهر و برادر.
طبقه سوم: عمه ها و عموها، دای ها و خاله های متوفی و فرزندانِ آنها.

دو: کسانی که رابطه سببی با هم دارند( زن و شوهر)
نکته: در بین این طبقات اگر از طبقه اول کسی باشد دیگر طبقات بعدی ارث نمیبرند برای مثال اگر شخصی که فوت کرده در زمان وفات پدر و مادرش یا هر یک از فرزندانش زنده باشد دیگر طبقه دوم و سوم ارث نخواهند برد
🔻مقایسه‌ای بین نفقه همسر و نفقه اقارب


🔰1⃣ نفقه زن حسب ماده 1203 قانون مدنی مقدم بر نفقه اقارب است. بر اساس این ماده، در صورت بودن زوجه و یک یا چند نفر واجب‌النفقه‌ دیگر، زوجه مقدم بر سایرین خواهد بود.

🔰2⃣ همچنین زن می‌تواند نفقه معوقه یعنی زمان گذشته خود را مطالبه و برای وصول آن در دادگاه اقامه دعوی کند اما خویشاوندان نسبی فقط نسبت به آینده می‌توانند مطالبه نفقه کنند .

🔰3⃣ در این خصوص، قانونگذار در ماده 1206 قانون مدنی می‌گوید که زوجه در هر حال می‌تواند برای نفقه‌ زمان گذشته خود اقامه دعوا کند و طلب او از بابت نفقه‌ مزبور طلب ممتاز بوده و در صورت افلاس یا ورشکستگی شوهر، زن مقدم بر غرما خواهد بود اما اقارب فقط نسبت به آتیه می‌توانند مطالبه‌ نفقه کنند.

🔰4⃣ نفقه زن مشروط به فقر یا تمکن مرد نیست. زن، اگر چه ثروتمند یا شاغل باشد، می‌تواند از شوهر نفقه بخواهد. در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه حسب ماده 1129 قانون مدنی، زن حق خواهد داشت که از دادگاه تقاضای طلاق کند.

🔰5⃣ ماده 1197 قانون مدنی در مورد نفقه اقارب می‌گوید که کسی مستحق نفقه است که ندار بوده و نتواند به وسیله اشتغال به شغلی، وسایل معیشت خود را فراهم سازد .همچنین طبق ماده 1198، کسی ملزم به انفاق است که متمکن از دادن نفقه باشد.

🔰6⃣ نفقه زوجه، یک تکلیف یک‌جانبه است و در حقوق ایران زن مکلف به دادن نفقه به شوهر خود نیست، در حالی که نفقه اقارب یک تکلیف متقابل است (یعنی فرزند ملکف به دادن نفقه به والدین و پدر مکلف به دادن نفقه به فرزند و نوه‌ها است.)
۲ سال حبس، مجازات لایک تصاویر کودک آزاری

محمود علی‌گو، رئیس اورژانس اجتماعی کشور:
🔹در قانون حمایت از اطفال آمده، هنگامی که افراد فیلمی از یک کودک آزاری در فضای مجازی می‌بینند اگر لایک کنند جرم محسوب می‌شود و ۶ ماه تا ۲ سال زندان دارد.
🔹در صورت مشاهده کودک آزاری با ۱۲۳ تماس بگیرید، کارشناس ما در پشت خط توضیح می‌دهد اتفاقی که برای کودک میفتد از مصادیق کودک آزاری است یا خیر
صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از رابطه نامشروع "فقط با حكم دادگاه" ممکن است

سیف‌الله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور صدور شناسنامه به "فرزندان حاصل از رابطه نامشروع" را تکذیب کرد
👈 او گفت: «اینکه سازمان ثبت احوال به فرزندان حاصل از رابطه نامشروع شناسنامه می‌دهد، صحت و امکان ندارد.»
👈 به گفته او "فرزندان نامشروع در صورتی که دادگاه تایید کند و حکم دهد می‌توانند شناسنامه دریافت کنند".
#اطلاعات_كاربردى_حقوقی

💠 ابلاغ رای داور به چه طریق صورت می گیرد ؟


 🔻ابلاغ رای داور به طرق ذیل است

  پاسخ: الف- با ارجاع اختلاف به داوری و انجام داوری بر اساس مقررات مذکور در قرارداد داوری یا قوانین موضوعه، هیئت داوران باید پس از صدور رای چنانچه برای ابلاغ آن روش خاصی توافق نشده باشد، رای داوری را به دفتر دادگاه ارجاع کننده امر به داوری تسلیم نماید و دفتر دادگاه اصل رای را بایگانی و رونوشت گواهی شده آن را به دستور دادگاه برای اصحاب دعوی ارسال دارد . در نتیجه چون با صدور اعلام رای، داوران از داوری فارغ شده اند اعلام نظر بعدی یکی از داوران که به منظور عدول از رای صادر شده باشد وجاهت قانونی ندارد. (نظریه شماره 7/9551-1379/12/23اداره کل حقوقی و تدوین قوانین قوه قضائیه)
 
ب- درصورتی که ارجاع به داوری بر اساس توافق قبلی و پیش از مراجعه به محکمه باشد دفتر دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به اصل موضوع را دارد با دریافت رای داور اصل آن را بایگانی نموده و رونوشت را جهت ابلاغ به اصحاب دعوی به دستور دادگاه با هان ضوابطی که برای حکم دادگاه وجود دارد ارسال می نمایند و در این خصوص اخذ وجه و هزینه ای تجویز نشده است و اقدامات دادگاه در مورد ابلاغ و اجرای رای داور نیاز به تنظیم دادخواست ندارد و از طریق درخواست کتبی ذینفع جریان پیدا می کند . (نظریه شماره 7/1067-1378/2/26 اداره کل حقوقی و تدوین قوانین قوه قضائیه)
#اصلاح_سند_مالكيت
#ابطال_سند_مالكيت

💠 موارد مذكور در ماده ٢٠قانون ثبت كه از مواري هستند كه ابطال يا اصلاح سند با دستور هيأت نظارت و بدون نياز به حكم دادگاه انجام مي شود عبارتند از:

١) صرفا در اثر دقت نكردن و اشتباه
نويسنده سند يا دفتر املاك، اشتباهي در سند رخ داده باشد.

٢) دفتر املاك يا سند مخالف سند رسمي موجود باشد.

٣) ثبت دفتر املاك يا سند مخالف حكم نهايي دادگاه باشد.

٤) اشتباهات رخ داده در عمليات مقدماتي كه وارد دفتر املاك يا سند شده باشد.

٥) اشتباهات رخ داده در عمليات تفكيكي كه وارد دفتر املاك يا سند شده باشد.
در سه مورد نخست هيأت ظارت دستور ابطال يا اصلاح سند را مي دهد حتي اگر اشتباه موجود مخل به حقوق ديگران باشد.

در دو مورد اخير هيأت تنها زماني دستور اصلاح يا ابطال را ميدهد كه اشتباه را مخل به حقوق ديگران تشخيص ندهد.
شأن وكيل دادگستري

☀️ نگاهي به وكلا و وكالت در كشورهاي همجوار و نزديك، ما را به تامل وامي‌دارد؛ نقشي كه وكلا در زندگي اجتماعي و سياسي هند و پاكستان بازي مي‌كنند، انكارناپذير است. بعضي گمان مي‌كنند اين موقعيت ناشي از سيستم حقوق آنگلوساكسون است كه هند و پاكستان آن را به ارث برده‌اند.

🍃 اين پندار درست نيست، زيرا سيستم قضايي پاكستان بعد از ضياء الحق تغيير كلي كرد اما نقش وكلا در حيات اجتماعي كمرنگ نشد. ايضاً به‌رغم جدايي بنگلادش از پاكستان و اينكه سيستم قضايي آن مرده‌ريگ و ميراث مستقيم نظام حقوقي آنگلوساكسون نيست، در بنگلادش هم ناظر حضور پررنگ و موثر وكلا در همه شوون اجتماعي و سياسي هستيم.

☀️ همچنين وقتي مي‌شنويم كويت كانون وكلاي مستقل با قدمتي ۵۰ساله دارد و مي‌بينيم وكلاي اين كشور در چه موضع و موقع اجتماعي قرار دارند، به تامل بيشتر وادار مي‌شويم.

🍃 در حالی که ایران كشوري است كه «دادگويان» يا «سخنگويان قانون» در آن قدمتي به اندازه تاريخش دارند و احترام به حق و قانون گويا از ويژگي‌هاي فرهنگي آن است.

☀️ مشكل عدم رعايت شان وكيل را بايد در تفاوت «نظر» و «عمل» جست‌وجو كرد. اصل ۳۵ قانون اساسي مي‌فرمايد: «در همه دادگاه‌ها طرفين حق دارند براي خود وكيل انتخاب كنند و اگر توانايي انتخاب وكيل را نداشته باشند، بايد براي آنها امكانات تعيين وكيل فراهم شود.» در قوانين اساسي كشورهاي ديگر كمتر به چنين حكم صريحي در مورد «حق دفاع مردم» برمي‌خوريم.

🍃 تبصره دو ماده واحده مصوب مجمع تشخيص مصلحت نظام مي‌گويد: «هرگاه به تشخيص ديوان‌عالي كشور محكمه‌اي حق گرفتن وكيل را از متهم سلب نمايد، حكم صادره فاقد اعتبار قانوني بوده و براي بار اول موجب مجازات انتظامي درجه سه و براي مرتبه دوم موجب انفصال از شغل قضايي مي‌باشد.»

🍃 تبصره سه همين مصوبه اشعار مي‌دارد «وكيل در موضع دفاع از احترام و تامينات شاغلين شغل قضا برخوردار مي‌باشد.»

☀️ از اين احكام قانوني مي‌توان به اهميت حق دفاع و مباشران اعمال آن- يعني وكلا - در «عالم نظر» پي برد.

🍃 همچنين از بخشنامه مورخ ۲۹/۶/۱۳۷۵ نيروي انتظامي كه در آن به رعايت شان وكلا در مراجعه به يگان‌هاي نيروي انتظامي سفارش شده و بخشنامه ۷/۹/۱۳۷۸ رييس قوه قضاييه كه در آن «... توجه عموم قضات محترم به اين موضوع جلب...» شده كه «...نسبت به رعايت شوون وكلاي دادگستري اهتمام ورزيده به طوري كه در هنگام مراجعه به مراجع قضايي و انجام وظايف قانوني خود از احتراماتي كه متناسب با شغل آنان است، برخوردار شوند... »

🍃 و نظير همين توصيه كه در دستورالعمل داخلي ۱۳۷۵ سرپرست دايره نظارت بر زندان‌ها مشاهده مي‌شود كه به تمامي مسوولان ندامتگاه‌ها تفويض اختيار كرده، در صورت مراجعه مستقيم وكلا و كارآموزان به زندان در اسرع وقت موجبات ملاقات آنها را با موكلان زنداني‌شان جهت تنظيم وكالت‌نامه فراهم كنند.


☀️ می توان دريافت در «عالم نظر» به شان وكيل و لزوم رعايت آن به عنوان «مقدمه واجب» براي رعايت «حق دفاع مردم» اهميت داده مي‌شود، زيرا به هر حال بايد بتوانيم بگوييم ما در سيستم قضايي خود نهاد وكالت را داريم و استانداردهاي دادرسي منصفانه در نظام قضايي ما رعايت مي‌شود.

🍃 اما از طرف دیگر به طور مداوم و مکرر مطالبی در مورد برخورد های نا روا و غیر دوستانه و گاهی خشن و غیر قابل توجیه با وکلا شنیده می شود که به وضوح با تبصره 2 ماده واحده پیشگفته در تعارض است.
همچنین به نظر می رسد اجرای تبصره مادۀ 48 قانون آئین دادرسی کیفری جدید هم،در عمل،با اشکال مواجه است. به عبارت دیگر در عالم نظر در خصوص رعایت شأن وکلا با خلاء قانونی مواجه نیستیم امّا در حیطه عمل ظاهراً خلائی وجود دارد.


☀️ پايان سخن اينكه، همان‌گونه كه اهل درد مي‌دانند، مشكل وكيل اين نيست كه كيفش را تفتيش مي‌كنند و تلفن همراهش را هنگام ورود به مجتمع‌هاي قضايي مي‌گيرند؛ هر چند كه اينها خود در سطح روبنايي باعث خدشه‌دار شدن شان وكيل مي‌شود.

🍃 اشكال و ايراد «زيربنايي» جدي گرفته نشدن «حق دفاع مردم» در سطوح مختلف است كه برخوردهايي از قبيل تفتيش و سختگيري در موقع ورود به مجتمع‌ها جلوه بسيار كوچكي از اين «جدي گرفته نشدن»هاست.

🍃 واقعيت اين است كه در قبال خدماتي كه وكلا،بدون چشمداشت،به عنوان وکیل معاضدتی و تسخیری، به سازمان قضايي و مردم عرضه مي‌كنند، تفتيش نكردن آنها و نگرفتن تلفن همراه‌شان – اگر تحقق يابد– موجب منت‌گذاري بر آنها از طرف دستگاه قضا نمي‌تواند باشد./شادروان وکیل بهمن کشاورز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نحوه ی محاسبه مهریه به نرخ روز/تهیه و تنظیم:مرضیه آقاجانی
پایان شهریور، آخرین مهلت نصب کارتخوان برای وکلا

🔹براساس اطلاعیه شهریور ۱۳۹۸ سازمان امور مالیاتی، صاحبان مشاغل زیر موظف به جایگزین کردن کارتخوان‌های جدید مورد تأیید این سازمان و استفاده از آن از ابتدای سال ۱۳۹۹ بودند که در پی شیوع بیماری کرونا این مهلت تا پایان شهریور تمدید شده است:

◾️وکلا
◾️مشاوران حقوقی و مشاوران خانواده
◾️دفاتر اسناد رسمی و ...

🔹بر اساس ماده ۲۲ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان تخلفات و حسب مورد، جریمه‌های عدم عضورت در سامانه مؤدیان به شرح زیر خواهد بود:
ب ـ عدم عضویت در سامانه مؤدیان، عدم استفاده از پایانه فروشگاهی، عدم استفاده از حافظه مالیاتی، استفاده از حافظه مالیاتی متعلق به سایر مؤدیان، یا واگذاری حافظه مالیاتی خود به دیگران، معادل ده درصد(۱۰%) مجموع مبلغ فروش انجام‌شده از آن طرق، یا بیست میلیون(۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، هر یک که بیشتر باشد و محرومیت از اعمال معافیت‌های مالیاتی، نرخ صفر و مشوقهای موضوع قانون مالیات‌های مستقیم در همان سال مالی.
2024/10/01 19:31:12
Back to Top
HTML Embed Code: