Telegram Web Link
🎯#مهم برای صنعت #غذایی

✍🏽 رب گوجه فرنگی و تن ماهی از نرخ گذاری دستوری خارج شد !

✍🏽بر اساس مصوبه جدید :

▪️نرخ رب گوجه فرنگی که قبلا نرخ کارخانه به ازای هر کیلو ۴۰ الی ۴۵ هزار تومان بود به ۶۹ هزار تومان افزایش پیدا کرده !

▪️ نرخ تن ماهی معمولی هم به ۸۷ هزار تومان رسیده !

✍🏽 وزارت صمت رب گوجه، تن ماهی و کنسرو ها رو از دسته کالاهای ضروری خارج کرده و از مهرماه به بعد ، نرخ گذاری این محصولات رو به صنایع واگذار کرده.
این اتفاق باعث میشه از این به بعد ، با افزایش نرخ مواد اولیه نرخ فروش شرکت های غذایی هم افزایش پیدا کنه و حاشیه سود آنها حفظ بشه !

لذا علاوه بر جهش فروش این شرکت ها ، باید انتظار جهش حاشیه سود خالص را هم بصورت همزمان داشته باشیم که خبر مهمی برای شرکت های این صنعت هست. این شرکت ها عموما حاشیه سود پایینی دارند و طی یکسال اخیر هم بخاطر رشد بهای مواد اولیه حاشیه سودشان کاهش پیدا کرده بود. لذا این تغییرات میتونه تاثیر قابل توجهی بر سود خالص این شرکتها داشته باشه.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#غچین ✍🏽غچین یک الگوی اصلاحی سه ساله روتکمیل کرده که از نظر کلاسیک هم مشابه الگوی سر و شانه کف هست. محدوده حمایت مهم سهم 400-420 تومان هست که به این محدوده واکنش نشان داده و برگشته و در صورت عبور از 475-480 تومان ، میتونه به مرور یک رشد بزرگ به سمت سقف تاریخی…
🎯#غچین

✍🏽 سال مالی غچین 31/03 است. در سال مالی قبل این شرکت 657 میلیارد تومان فروش ثبت کرده اما در 5 ماه ابتدایی امسال به دلیل رشد نرخ فروش محصولات و راه اندازی خط تولید موفق شده به فروش 739 میلیارد تومانی برسد که تقریبا 3 برابر سال گذشته است !

✍🏽 در پاییز سال قبل به دلیل رشد نرخ گوجه و مواد اولیه و عدم دریافت افزایش نرخ حاشیه سود شرکت به پایین ترین سطح خود رسید اما از فصل زمستان تا کنون حاشیه سود شرکت مستمرا رشدی بوده.

✍🏽میانگین فروش ماهانه سال 1402 شرکت ، 150 میلیارد تومان بوده که اگر با آزاد شدن نرخ رب و تن ماهی فروش شرکت در ماه های آتی افزایش نیابد، فروش امسال شرکت به 1850 میلیارد تومان خواهد رسید و نسبت P/S شرکت 0.6 خواهد بود که جز پایین ترین ها در بازار است.

با فرض حاشیه سود 10% که پایین ترین حاشیه سود ثبت شده توسط شرکت بوده است ، سود خالص شرکت به 135 میلیارد تومان خواهد رسید. یعنی حدود65 تومان به ازای هر سهم و P/E فوروارد 5.7 واحد !

لذا سهم در حال حاضر در قیمت 490 تومان با P/S فوروارد 0.6 و P/E فوروارد 5.7 واحدی درحال معامله است.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#غچین ✍🏽 سال مالی غچین 31/03 است. در سال مالی قبل این شرکت 657 میلیارد تومان فروش ثبت کرده اما در 5 ماه ابتدایی امسال به دلیل رشد نرخ فروش محصولات و راه اندازی خط تولید موفق شده به فروش 739 میلیارد تومانی برسد که تقریبا 3 برابر سال گذشته است ! ✍🏽 در پاییز…
این شرکت وضعیت عجیب و جالبی داره !

کل مارکت کپ شرکت 1000 میلیارد تومان هست ، شرکت 5 ماهه حدود 750 میلیارد تومان فروخته و با همین میانگین فروش ماهانه حتی اگر فرض کنیم تا آخر سال بخاطر رشد نرخ فروش رب و تن ماهی ، فروش شرکت رشد بیشتری پیدا نکنه ، حدود 1800-1900 میلیارد تومان فروش خواهد داشت.

حاشیه سود شرکت هم در پایین ترین سطح به 10% رسید که از بهار با افزایش نرخ محصولاتش ، حاشیه سود همزمان با رشد فروش درحال بهبود هست.

اما با همون حاشیه سود حداقلی 9-10% اگر محاسبه کنیم ، نزدیک 160 الی 180 میلیارد تومان سود خالص امسال شرکت هست !

یعنی یک سهم غذایی با مارکت 1000 میلیارد تومانی ، نسبت P/S فوروارد 0.6 و نسبت P/E فورارد 5-6 واحدی داره !!

در بازار سهم های زیانده با مارکت کپ بزرگ مثل ایرانخودرو و سایپا با این P/S معامله میشند و این نسبت ها برای یک سهم غذایی و سود ده با فروش و حاشیه سود رشدی عجیب هست !!
🎯#دلار #مهم

✍🏽 میانگین نرخ معاملات دلار در سامانه نیما به ۳۹۰۰۰ تومان رسیده و شرکت های کوچک و متوسط ، ارز صادراتی خود را تا ۴۳۰۰۰ الی ۴۳۵۰۰ تومان عرضه کردند که خبر بسیار مثبتی برای شرکتهاست !

✍🏽 روند نرخ دلار نیما ۲ طی مدت اخیر ، بخصوص دو هفته اخیر با شیب ملایمی صعودی بوده و امروز اختلاف نرخ نیما۲ و نرخ بازار آزاد به ۳۰٪ رسیده که کماکان اختلاف بسیار بالاییست !

با نزدیک شدن به پایان سال میلادی و بستن حساب های ارزی برخی از شرکت ها تدر ابتدای دی ماه ، بصورت طبیعی تقاضای ارز در اواخر پاییز بالا میرود.
از سوی دیگر ، هرچی به انتهای سال نزدیک میشویم ، بانکها نیاز بیشتری به نقدینگی پیدا میکنند و بانک مرکزی چاره ای جز تزریق نقدینگی به بانکها از طریق بازار بین بانکی ندارد که این موضوع در کنار افزایش تقاضای انتهای سال که بصورت سنتی هرسال اتفاق میوفتد موجب میشود تا سطح تقاضا در بازار ارز افزایش یابد.

✍🏽 بنظر میرسد سیاست بانکی مرکزی به سمت رشد تدریجی نرخ نیما رفته که تقریبا از ابتدای سال به شدت کنترل و سرکوب شده و بانک مرکزی با تزریق های مستمر ارز تلاش کرده هم نرخ آزاد و هم نرخ نیمایی را کنترل کند. اما در چنین شرایطی حفظ کردن این اختلاف ۳۰٪ بین بازار نیما و نرخ آزاد ، هزینه سنگینی برای بانک مرکزی خواهد داشت زیرا نرخ حقیقی ارز از ابتدای سال تا امروز افزایشی بوده اما بانک مرکزی مستمرا نرخ اسمی را ثابت نگه داشته است.

لذا هرچه این اختلاف بیشتر باشد ، حجم بیشتری از ذخایر ارزی برای تثبیت نرخ ارز نیاز است!

بنابراین بانک مرکزی با نزدیک کردن نرخ نیما به نرخ آزاد ، میتواند از بروز التهاب در بازار ارز تا حدودی جلوگیری نماید.

✍🏽 عموما طی سنوات اخیر ، اختلاف طبیعی بین نرخ حواله نیما و آزاد در سطح ۵ تا ۱۵٪ بطور میانگین در نوسان بوده است. لذا احتمالا نرخ نیما طی ماه های آینده به سمت محدوده ۴۰ الی ۴۵ هزار تومان حرکت خواهد کرد و شرکت های کوچک تر اسکناس و حواله خود را بین ۴۵ الی ۴۸ هزار تومان عرضه خواهند کرد و در صورت عدم نوسان عمده در نرخ های آزاد ، این اختلاف مجدد به محدوده ۵٪ تا ۱۵٪ خواهد رسید.

✍🏽نکته مهم این است که نرخ بهره و نرخ تامین مالی شرکت ها در حال حاضر در سقف های تاریخی قرار دارد و این احتمال وجود دارد که طی ماههای انتهای سال بانک مرکزی بیشتر به سمت تزریق نقدینگی و انبساط پولی پیش برود که باعث میشود نرخ بین بانکی با شیب ملایم کاهش یابد و این موضوع در کنار رشد نرخ نیمایی ، محرک های قوی برای بازار سرمایه به حساب می‌آیند.

@Marketerchnl
🎯#غذایی

✍🏽 شاخص صنعت غذایی پس از 3 سال موفق به تکمیل یک الگوی اصلاحی طولانی و فرسایشی شده و در صورت عبور از محدوده 65000 واحدی ، تریگر ورود به یک رالی صعودی بزرگ را خواهد داد.

✍🏽 محدوده مهم حمایتی شاخص صنعت 60000 الی 60300 واحد است که نسبت به این محدوده واکنش مناسبی داشته و نمادهای این صنعت مورد تقاضا قرار گرفته اند.

✍🏽در صورت حفظ این حمایت ، مقاومت سقف تاریخی در محدوده 91000 واحد پیش روی شاخص این صنعت است.

در غیر این صورت حمایت بعدی محدوده 48000 واحد خواهد بود.

@Marketerchnl
🎯#فخوز

دکتر مومن زاده ، عضو هیات مدیره فولاد خوزستان: تقویت پیوسته زیر ساختهای فخوز در دستور کار است انواع اقدامات از تقویت بازارگردان و انتشار اوراق اجرا شده است.در فولاد خوزستان برای اولین بار ارتقا روابط شرکت و سهامداران اجرا شده است و با ارتباط موثر با بازار ، ارزش شرکت به ارزش واقعی خود خواهد رسید.

ارزش دارایی های فولاد خوزستان بیش از ارزش بازار شرکت است و سعی می کنیم از مسیر تقویت ارتباطات با سهامداران و جایگزینی دیالوگ بجای مونولوگ با سهامداران این ارزشمندی روشنتر شود.


@Marketerchnl
✍🏽 شاهکار جدید دولت اقای رئیسی و افزایش بهره مالکانه صنایع ! دولت قصد دارد از معادنی که توان تولید به اندازه ظرفیت اسمی را ندارد ، به میزان ظرفیت اسمی بهره مالکانه بگیرد ! این رسما یعنی جیب بری از صنایع ...

✍🏽 دولت در بند ۶ میگوید : صنایعی که به میزان ظرفیت اسمی استخراج نمیکنند ، میزان بهره مالکانه بر اساس ظرفیت اسمی از آنها اخذ میشود !

به بیان ساده یعنی : به دولت ارتباطی ندارد صنایع تولید میکنند یا نه ، دولت بهره مالکانه خود را تمام و کمال بر اساس ظرفیت معادن مطالبه خواهد کرد !

میزان نابلدی و بی تدبیری ای که دولت در تصمیماتش در سال ۱۴۰۲ داشته و عزمی که برای نابودی صنایع و تولید کرده ، غیر قابل باور و تصور است !!

@Marketerchnl
Sina Soleymani
✍🏽 شاهکار جدید دولت اقای رئیسی و افزایش بهره مالکانه صنایع ! دولت قصد دارد از معادنی که توان تولید به اندازه ظرفیت اسمی را ندارد ، به میزان ظرفیت اسمی بهره مالکانه بگیرد ! این رسما یعنی جیب بری از صنایع ... ✍🏽 دولت در بند ۶ میگوید : صنایعی که به میزان ظرفیت…
✍🏽 امسال به نام " مهار تورم ، رشد تولید " نامگذاری شد و حضرت آقا از ابتدای امسال در تمام سخنرانی های خود به صراحت و شدیدا بر رونق و رشد تولید و مهار تورم از طریق رشد تولید ، به درستی تاکید داشتند !

اساسا مهار تورمی که با ایجاد رکود باشد هم ناپایدار است و هم غیر اصولی ! این تاکید حضرت آقا هم بابت همین موضوع است که اتفاقاتی مثل سنوات گذشته تکرار نشود و با سرکوب نرخ ارز و افزایش شدید نرخ بهره و ابزارهایی از این دست موقتا تورم مهار نشود و بعد از مدت کوتاهی موج تورمی بعدی اقتصاد را در بر بگیرد !

✍🏽 حالا نگاهی داشته باشیم به عملکرد دولت آقای رئیسی ، دقیقا در سال مهار تورم و رشد تولید :

۱- افزایش شدید نرخ گاز خوراک و سوخت ، آن هم به گونه ای که نرخ محاسبه شده برای صنایع از نرخ امریکا و کانادا و ... هم گران تر تمام شد. این اتفاق باعث افت شدید حاشیه سود واحد های تولیدی شد و حتی بسیاری از واحد ها تا مرز تعطیلی پیش رفتند !

۲- افزایش عوارض بر محصولات صادراتی که رقابت پذیری محصولات صادراتی کشور را به شدت کاهش داد.

۳- افزایش شدید مالیات ستانی از بنگاه ها و صنایع و حذف معافیت های مالیاتی که مشوق بنگاه ها بخصوص در بخش صادراتی بود.

۴- افزایش شدید نرخ بهره و رشد شدید هزینه تامین مالی بنگاه ها که منجر به ایجاد بحران در تامین سرمایه در گردش بنگاه ها و کاهش شدید سرمایه گذاری در طرح های توسعه ای شد.

۵- سرکوب نرخ ارز صنایع و عرضه دستوری حواله در سامانه نیما که منجر به ایجاد شکاف بعضا بیش از ۳۰٪ بین نرخ ارز حاصل از صادرات و نرخ ارز بازار آزاد شد و منافع از جیب صادرکنندگان و تولیدکنندگان به جیب واردکنندگان و دلالان منتقل شد. با این سیاست ،عملا مسیر حرکت دولت به سمت کاهش جذابیت صادرات و سرمایه گذاری در بنگاه ها و تشویق واردات تغییر کرد.

۶- حالا در تازه ترین اقدام ، نرخ بهره مالکانه معادنی که طی ۹ ماه اخیر هم گازشان گرانتر از نرخ های جهانی شده ، هم مالیات میدهند ، هم تورم در بخش هزینه های عمومی و دستمزد و ... تجربه کرده اند ، هم ارز ناشی از صادراتشان ۴۰٪ پایین تر از نرخ بازار بصورت دستوری عرضه شده ، هم هزینه مالیشان رشد کرده ، نرخ بهره مالکانه شان از ۵٪ به ۱۰٪ افزایش پیدا کرده و حق استخراج کردن کمتر از ظرفیت اسمی را هم ندارند زیرا دولت با شرکت های معدنی حقوق دولتی را نه تنها دوبرابر قبل، بلکه با ظرفیت اسمی حساب میکند و اگر کمتر از ظرفیت استخراج کنند مشکل از بی عرضگی و بی لیاقتی خودشان است !

✍🏽جناب آقای رئیسی ، کاش حداقل کمی از این اقدامات را برای سالهای بعد میگذاشتید و حداقل شان نام گذاری امسال را رعایت میکردید !

مدتهاست امیدی به حمایت دولت از صنایع و سرمایه گذاری در صنایع نیست و همین که دولت دست در جیب صنایع نکند و به هزار روش و ترفند اقدام به کسب درآمد نکند ، جای شکرش باقیست!

لااقل احترام نامگذاری سال را حفظ میکردید ...

@Marketerchnl
🎯#شاخص

✍🏽 بعد از ماه ها شاخص کل موفق شده از محدوده مقاومتی ۲.۱۵۰.۰۰۰ واحد عبور کنه و نکته مهم تر ، کراس صعودی میانگین های متحرک ۹۰ و ۱۲۰ روزه هست که روند میانمدت و بلند مدت بازار رو نشان میده.
آخرین باری که شاهد کراس مثبت این میانگین های متحرک بودیم در آذرماه سال قبل بود که روند صعودی بازار آغاز شد.

✍🏽 شاخص کل بعد از شکست محدود ۲.۱۵۰ واحدی چند روزی هست که درحال اصلاح و استراحت هست.
تا زمانی که شاخص کل بالای محدوده ۲.۱۰۰ الی ۲.۱۵۰ واحد باشد ، میشه به ادامه رشد بازار و شکست محدوده مهم ۲.۲۰۰ واحدی امیدوار بود.
درصورت شکست محدوده ۲.۲۰۰ واحدی ، روند صعودی میان مدت بازار تایید شده و میتونیم امیدوارم باشیم که شاخص کم کم به سمت سقف قبلی حرکت خواهد کرد.

✍🏽 محدوده های حمایتی بازار هم به ترتیب ۲.۱۰۰ و ۲.۰۰۰ واحد هست.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#غچین ✍🏽 سال مالی غچین 31/03 است. در سال مالی قبل این شرکت 657 میلیارد تومان فروش ثبت کرده اما در 5 ماه ابتدایی امسال به دلیل رشد نرخ فروش محصولات و راه اندازی خط تولید موفق شده به فروش 739 میلیارد تومانی برسد که تقریبا 3 برابر سال گذشته است ! ✍🏽 در پاییز…
🎯#غچین

✍🏽 غچین در آذرماه هم عالی بود و حدودا 100 میلیارد تومان فروش در این ماه ثبت کرد !

▪️جمع فروش شش ماهه اول غچین به 832.6 میلیارد تومان رسیده که سال قبل این عدد 308.2 میلیارد تومان بوده و فروش شرکت حدودا 3 برابر شد !! فروش امسال شرکت با میانگین فروش ماهانه فعلی حدود 1800-1900 میلیارد تومان خواهد بود.

▪️افزایش نرخ رب که محصول اصلی شرکت هست در گزارش آذر ماه نشسته و نرخ رب از 49 تومان در آبان ماه به 53.1 تومان در آذر ماه رسیده که به مرور به سمت 68 تومان افزایش خواهد یافت !

▪️علاوه بر رشد نرخ فروش ، تناژ فروش شرکت هم تقریبا 2 برابر شده !! در شش ماهه امسال 11800 تن رب فروش رفته که در شش ماهه پارسال 6000 تن فروخته بوده.
بنظر میرسه با این روند ، امسال بیش از 16000 تن فروش رب داشته باشه و احتمالا به رکورد فروش 20000 تن برسه !

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#غچین ✍🏽 غچین در آذرماه هم عالی بود و حدودا 100 میلیارد تومان فروش در این ماه ثبت کرد ! ▪️جمع فروش شش ماهه اول غچین به 832.6 میلیارد تومان رسیده که سال قبل این عدد 308.2 میلیارد تومان بوده و فروش شرکت حدودا 3 برابر شد !! فروش امسال شرکت با میانگین فروش…
درحال حاضر #غشهداب 14000 تن فروش رب و 10000 تن فروش سس داره و کل فروش شرکت هم شش ماهه 457 میلیارد تومان بوده ! حاشیه سود غشهداب هم حدود 13% هست.
مارکت کپ غشهداب درحال حاضر حدود 2100 میلیارد تومان هست !!
البته با آزاد شدن نرخ رب ، طبیعتا فروش غشهداب هم رشد میکنه و مارکت کپ این شرکت هم احتمالا رشد خواهد کرد.

#غمهرا هم که عمدتا سس گوجه رو میفروشه به دلیل حاشیه سود بیشتر ، با 33000 تن ظرفیت عملی فروش سس ، در شش ماهه 1330 میلیارد تومان فروش داشته ! حاشیه سود غمهرا هم حدود 7% بوده !
اما مارکت کپ غمهرا امروز در بازار حدود 2200 میلیارد تومان بوده !

#غچین که به تازگی طرح توسعه افزایش ظرفیت خودش رو بهره برداری کرده و شش ماهه 11000 تن فروخته و احتمالا امسال حدود 20000 تن رب و 4000 تن تن ماهی میفروشه ، شش ماهه 833 میلیارد تومان فروش داشته !! حاشیه سود شرکت هم 10% هست.

ولی مارکت کپ #غچین با اینکه از نظر فروش و ظرفیت از غشهداب بیشتر هست و تقریبا هم سطح غمهرا هست ، 1000 میلیارد تومان معامله میشه در بازار !
یعنی در حالی که بقیه شرکت ها با P/S های 2-3 واحدی و P/E های 9-10 واحدی درحال معامله هستند ، بازار داره غچین رو با P/S 0.5 واحدی و P/E حدود 5-6 واحدی میفروشه !!

چه از نظر سودآوری ، چه از نظر ظرفیت و چه از نظر فروش ، غچین حداقل نصف ارزش واقعی درحال معامله هست و قیمت هایی که امروز درحال معامله هست نمیتونه پایدار باشه و صرفا فرصت هست.

@Marketerchnl
🎯#مهم #بازار

✍🏽 بعد از مدتها تعداد کدهای فعال در بازار سرمایه ( منهای کدهای فعال برای مشارکت در عرضه های اولیه ) از ۵۰۰ هزار کد عبور کرد !!

✍🏽 نکته بسیار مهم این گزارش این است که خالص تعداد کدهای فروشنده در کل بازار تقریبا دو برابر تعداد کدهای خریدار بوده است ! این موضوع در مورد کد های حقیقی نیز صادق است !

به بیان ساده ، با وجود رشد آهسته و پیوسته بازار ، قدرت خریداران در کلیت بازار بیش از قدرت فروشندگان بوده و خرید های درشت در کلیت بازار در حال انجام است.

✍🏽 دقیقا عکس این اتفاق را در اوج شاخص کل در سال ۹۹ شاهد بودیم که تعداد کدهای خریدار چندبرابر تعداد کدهای فروشنده در بازار بود. به این معنی که نقدینگی درشت و سنگینی که همواره باعث ایجاد روند در بازار میشود ، درحال خروج از بازار و شناسایی سود بود و بجای آن نقدینگی خرد درحال خرید سهام بود.

این گزارش سازمان بورس ، بسیار گزارش خوب و کاربردی ای هست. در طول یک بازه زمانی اگر این روند ادامه یابد و همزمان تعداد کدهای فعال و همچین ارزش معاملات افزایش یابد ، میتوان به تداوم روند بلندمدت بازار امیدوار شد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#شاخص ✍🏽 بعد از ماه ها شاخص کل موفق شده از محدوده مقاومتی ۲.۱۵۰.۰۰۰ واحد عبور کنه و نکته مهم تر ، کراس صعودی میانگین های متحرک ۹۰ و ۱۲۰ روزه هست که روند میانمدت و بلند مدت بازار رو نشان میده. آخرین باری که شاهد کراس مثبت این میانگین های متحرک بودیم در آذرماه…
🎯#شاخص

✍🏽شاخص کل تقریبا به محدوده ۲.۱۵۰.۰۰۰ واحد که در تحلیل قبلی شاخص اشاره شد ، رسیده و حدود ۱۰.۰۰۰ واحد با این محدوده فاصله داره.

الگوی اصلاحی ای هم که در این مدت ساخته ، بنظر میرسه یک الگوی فلت کشیده بوده .

✍🏽 علاوه بر این ، با رسیدن به محدوده ۲۱۰۰-۲۱۵۰ واحد که در تحلیل قبلی اشاره شد ، میشه گفت پولبک به سقف شکسته شده رو هم تکمیل کرده ! البته با این شرط که این محدوده حمایتی حفظ بشه.

لذا کم کم باید منتظر تصمیم گیری بازار در مورد روند آتی باشیم و ببینیم آیا برگشتی صورت خواهد گرفت یا خیر.

✍🏽 محدوده مقاومت ۲.۲۰۰.۰۰۰ واحدی تقریبا چیزی شبیه به محدوده ۱.۶۰۰.۰۰۰ واحدی در رشد قبلی بازار هست.
شکست این محدوده باعث میشه تا سطح تقاضا در بازار به شدت افزایش پیدا کنه و حتی ارزش معاملات چند پله نسبت به میانگین ارزش معاملات هفته های اخیر رشد داشته باشه.
چون شکست این محدوده ۲.۲۰۰ واحدی ، یعنی تریگر قطعی ورود به بازار و برگشت قطعی روند که در این صورت بخش بزرگی از نقدینگی ای که بیرون بازار هست یا در صندوق ها باقی مونده و ترجیح میده بصورت مطمئن وارد بازار بشه ، به سمت بازار کشیده بشه و برای خرید سهم روی تابلو بشینه.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#غذایی ✍🏽 شاخص صنعت غذایی پس از 3 سال موفق به تکمیل یک الگوی اصلاحی طولانی و فرسایشی شده و در صورت عبور از محدوده 65000 واحدی ، تریگر ورود به یک رالی صعودی بزرگ را خواهد داد. ✍🏽 محدوده مهم حمایتی شاخص صنعت 60000 الی 60300 واحد است که نسبت به این محدوده…
🎯#غذایی

✍🏽 شاخص صنعت غذایی ، بعد از تکمیل یک اصلاح کوتاه ، دو کندل برگشتی مناسب رو به ثبت رسانده و در حال رسیدن و شکست سقف قبلی هست !
اکثریت نمادهای گروه مثبت هستند و تعداد صف خرید ها بیشتر شده و بطور همزمان میزان ورود پول در نمادهای صنعت رشد داشته.

✍🏽 در تحلیل قبلی عرض شد که در صورت عبور از محدوده 62000 واحدی ، این گروه میتونه رشد چشمگیری رو طی ماه های آینده داشته باشه.

❗️از نظر نموداری ، الگوی شاخص این گروه دقیقا مشابه با الگوی شاخص سیمان در زمستان سال گذشته هست که سیمانی ها بعد از تکمیل همین الگو موفق شدند بازده های قابل توجهی ثبت کنند.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#غذایی ✍🏽 شاخص صنعت غذایی ، بعد از تکمیل یک اصلاح کوتاه ، دو کندل برگشتی مناسب رو به ثبت رسانده و در حال رسیدن و شکست سقف قبلی هست ! اکثریت نمادهای گروه مثبت هستند و تعداد صف خرید ها بیشتر شده و بطور همزمان میزان ورود پول در نمادهای صنعت رشد داشته. ✍🏽 در…
🎯#مهم

✍🏽 بجز نهاده های دامی و روغن ، ارز ترجیحی سایر محصولات غذایی رسما حذف و از شمول تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی خارج شد !

این خبر برای صنعت غذایی بسیار مهم هست و احتمالا دلیل افزایش تقاضا در این صنعت همین موضوع بوده.
با حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی ، نرخ محصولات غذایی هم آزاد شده و به شرکت ها واگذار میشود.

https://www.entekhab.ir/fa/news/755518/%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%DB%B2%DB%B8%DB%B5%DB%B0%DB%B0%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%B2%DB%B0%DB%B0-%D9%82%D9%84%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7

@Marketerchnl
🎯 نرخ دلار نقدی : ۵۱.۵۰۰ تومان

غمگین ام مثل بانک مرکزی که سیگنال معکوس به بازار داد ...

آقای فرزین ، این "فنی های بازار" رو معرفی کنید تا ما هم از نظراتشون سیگنال معکوس بگیریم. هرجا گفتند بخر ، بفروشیم ، هرجا گفتند بفروش بخریم !

نصف ذخایر ارزی کشور رو در یکسال اخیر خرج کردید که دلار رو زیر ۵۰ تومان نگه دارید ، در نهایت هم کار به جایی رسید که رسانه رسمی بانک مرکزی برای ایجاد فضای رسانه ای چند فلش نزولی به سمت جنوب شرقی تصویر رسم کنه که بگه دلار پایین میاد !

وقتی بانک مرکزی یک کشور ، خلاف اصول و قواعد بدیهی اقتصاد عمل میکنه و تورم انباشته و ... رو نادیده میگیره ، نتیجه این میشه که به هر چیزی چنگ میزنه تا با ایجاد فضاسازی رسانه ای رشد دلار رو کنترل کنه !

@Marketerchnl
2024/11/18 15:44:14
Back to Top
HTML Embed Code: