Telegram Web Link
امشب مصوبه اومد که ۳٪ از منابع صندوق های فیکس اینکام الزاما تا انتهای اسفند ماه باید به بازار سهام تزریق بشه.
علاوه بر اون کف سهام در ترکیب فیکس اینکام ها به ۱۵٪ برسه و سقفش ۲۵٪ !!

نکته اول : تزریق منابع به بازار سهام دقیقا مقارن شد با اتمام حراج اوراق بانک مرکزی !!! چه تقارن جالبی ، انشالله که تصادفی بوده ...

ولی برداشت من از اتفاقات اخیر این بود که بانک مرکزی خیلی حساب شده ، نقدینگی ای که این مدت از طریق فروش سهام به مردم از طریق شرکت های سرمایه گذاری ، هلدینگ ها و بخصوص بانک ها و صندوق ها جمع کرده بود ، با انقباض حداکثری بازارها به سمت اوراق و تامین مالی دولت هدایت کرد که متاسفانه عمدتا برای هزینه های جاری صرف میشه و دو یا سه سال دیگه به شدت سر باز خواهد کرد.برای اینکار YTM اوراق رو بالا برد تا برای صندوق ها و بانکها جذاب بشه ، در حالی که نرخ بین بانکی تغییر خاصی نداشت !بخش عمده ای از این اوراق رو هم خود بانک مرکزی ریپو کرد !!! احتمالا بعد از ۱۵ ام اسفند نرخ YTM اوراق کم کم کاهش پیدا میکنه تا این اوراق با قیمت بالاتر در بازار بصورت خرد فروخته بشه.حالا که کار بانک مرکزی با جذب نقدینگی و فروش اوراق تمام شده ، مجددا نوبت جمع کردن نقدینگی از بازار سهام رسیده. یک سیاست و استراتژی کاملا حساب شده و هدفمند از جناب اقای دکتر همتی !!!! اما این حجم از اوراق که سال ۱۴۰۲ به بعد سررسید خواهد شد ، در صورت عدم افزایش درآمدهای صادراتی دولت اثرات عجیب تورمی خواهد داشت که انشالله خدا به داد همه ما برسه ...

نکته دوم : طی دو سه سال اخیر حداقل ( از ابتدای رالی بازار ) این اولین باری هست که الزاما صندوق ها باید حداقل ۱۵٪ سهام داشته باشند. قبلا سقف ۱۵٪ داشتیم ، سقف ۲۵٪ هم داشتیم اما الزام به کف ۱۵٪ نداشتیم ! خیلی از صندوقها همیشه حتی به ۱۵٪ سهام هم نمیرسیدند اما حالا باید حداقل ۱۵٪ در سهام باشند !
امیدوارم این هم تصادفی باشه و پول های خاص از طریق صندوق ها قرار نباشه وارد بازار بشن !

در هرصورت تقارن این اتفاقات ، این بیگ پیکچر رو به ذهن میاره که مجددا قرار هست تغییری در سیاست های بانک مرکزی ایجاد بشه. حالا باید صبر کرد و دید بازی بعدی نقدینگی کجا و در چه زمینی هست و فرمان اقتصاد که فعلا در دستان دکتر همتی هست به کدام سمت میچرخه ...

@Marketerchnl
🎯#متانول چین سقف یکماه اخیر خود را شکسته و ارقام جدیدی را به ثبت رسانده. متانول چین به سطح ۳۶۰ دلار بر هر تن رسیده که بالاتر از سقف قبلی پیش از تعطیلات چین است. یکی از دلایل این افزایش قطع گاز به دلیل سرما و دیگری بازگشت سریعتر از انتظار تقاضا و تقاضای واحدهای MTO جهت ذخیره گیری بوده. پیش بینی کارشناسان دستیابی به سطح بیش از ۴۰۰ دلاری در بازار متانول است ! @Marketerchnl
Sina Soleymani
امشب مصوبه اومد که ۳٪ از منابع صندوق های فیکس اینکام الزاما تا انتهای اسفند ماه باید به بازار سهام تزریق بشه. علاوه بر اون کف سهام در ترکیب فیکس اینکام ها به ۱۵٪ برسه و سقفش ۲۵٪ !! نکته اول : تزریق منابع به بازار سهام دقیقا مقارن شد با اتمام حراج اوراق بانک…
بله ، بانک مرکزی ریپو کرد نقدینگی جمع شده رو جذب کرد ، حالا نرخ بهره باید به متوسط دالان ( حدود ۱۸٪ ) برسه و به راحتی از ۲۲٪ سابق به ۱۹.۷٪ رسیده ... پیش بینی این اتفاقات خیلی سخت نبود اما سوال اصلی اینجاست که کارتان با جذب نقدینگی تمام شده ؟! @Marketerchnl
Sina Soleymani
امشب مصوبه اومد که ۳٪ از منابع صندوق های فیکس اینکام الزاما تا انتهای اسفند ماه باید به بازار سهام تزریق بشه. علاوه بر اون کف سهام در ترکیب فیکس اینکام ها به ۱۵٪ برسه و سقفش ۲۵٪ !! نکته اول : تزریق منابع به بازار سهام دقیقا مقارن شد با اتمام حراج اوراق بانک…
این مطلب رو مطالعه بفرمایید !
مشخص هست که سیاست بانک مرکزی چه هست و چه مسیری در پیش داریم.

شاید مجددا سیکل فروش دارایی های دولت ، مابقی سهام عدالت و ... در راه باشد.

طی یکی دو هفته اخیر :

الزام کف ۱۵٪ سهام صندوق های فیکس

افزایش سقف اعتبارات

مجوز اعطای تسهیلات جدید به کارگزاری ها

اجرای دامنه نامتقارن دقیقا مقارن با فروش پرحجم اوراق دولتی

و حالا کاهش نرخ بهره بین بانکی

احتمالا کم کم باید شاهد کاهش YTM اوراق هم باشیم.


بزرگترین نوسانگیری تاریخ ...

@Marketerchnl
کاری که دولت اقای روحانی با این مملکت کرد ، چنگیزخان نکرد !

همین بس که کسری بودجه سال بعد دولت تقریبا به اندازه کل حجم نقدینگی کشور در ابتدای ریاست جمهوری اقای روحانی شده !!

یعنی طی ۸ سال مملکت به روزی افتاده که دولت اندازه کل نقدینگیه ایرانه ۸ سال پیش کسری داره !!

حالا شما هی سرکوب کن ، نرخ بهره ببر بالا ، دم عید ۲۰۰ همت اوراق بفروش ... دو سال دیگه هم که دوباره خوردید به تورم ، بگید تحریم بودیم !!

@Marketerchnl
سال نو همه عزیزان مبارک باشه.

انشالله سال پر از سلامتی ، شادی و برکت داشته باشید. 🌹

@Marketerchnl
🎯#دلار

✍️🏽 از نظر نموداری ، بنظر میرسه دلار فعلا به سمت محدوده۲۷ تا۳۰تومان حرکت بکنه.ولی فعلا توان عبور از سقف قبلی رو نداره.اما درادامه روند میتونه یک ریزموج اصلاحی به سمت پایین داشته باشه.

✍️🏽 چیزی که مشخص هست اینه که با وضعیت فعلی(یعنی بدون توافق واقعی که منجربه ارزآوری بشه)به احتمال بسیار فراوان دلار زیر محدوده ۲۰تومان،ممکن نیست و کف دلارحدود ۲۰ الی۲۱۶۰۰ تومان خواهد بود.

✍️🏽 اما از نظر تکنیکی خوشبینانه ترین حالت این هست که یک ساختار فلت داشته باشیم که بعدازرشد تا ۲۷ الی ۳۰ تومان،دلار ریزشی رو تا حدودکف قبلی ادامه بده،یعنی محدوده ۲۰ الی ۲۱۶۰۰ تومان.بعداز این ریزش احتمالا رالی جدیدی شروع میکنه وسقف قبلی رو میکشنه.
اگر این سناریو اتفاق بیوفته،احتمالا از نیمه دوم تابستان به بعد باید شاهد تکمیل فاز اصلاحی و رالی جدید باشیم.

✍️🏽اما حالت دوم این هست که دریک ساختار مثلثی و فرسایشی،بعد از رسیدن به ۲۷ الی ۳۰ تومان،یک ریزموج اصلاحی تا ۲۱-۲۲ تومان داشته باشیم،بعد مجددا یک فاز افزایشی تا ۲۶-۲۷ تومان،مجددا یک ریزش تا ۲۳-۲۴ تومان و بعد رالی جدید و شکست سقف قبلی(ساختار مثلث)‌!

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#دلار ✍️🏽 از نظر نموداری ، بنظر میرسه دلار فعلا به سمت محدوده۲۷ تا۳۰تومان حرکت بکنه.ولی فعلا توان عبور از سقف قبلی رو نداره.اما درادامه روند میتونه یک ریزموج اصلاحی به سمت پایین داشته باشه. ✍️🏽 چیزی که مشخص هست اینه که با وضعیت فعلی(یعنی بدون توافق واقعی…
در حالت دوم ، ممکنه تا سه ماهه چهارم ۱۴۰۰ درگیر اصلاح و بازی بین ۲۰ تا ۲۷ تومان باشیم.

در نهایت چیزی که از نظر تکنیکی واضح هست ، اینه که احتمال اینکه بدون توافق و با همین وضعیت فعلی نرخ ارز زیر ۲۰ تومان تثبیت بشه بسیار کم هست. نکته بعدی اینکه یک روند افزایشی دیگه در راه داریم که بستگی به زمان این موج صعودی و شتاب ریزش موج بعدی داره.ممکنه زمان شروعش تغییر بکنه ( با توجه به ساختار اصلاحی که شکل خواهد گرفت از نیمه دوم تابستان ۱۴۰۰ تا انتهای سال )

تقریبا میشه حدس زد کدوم ساختار اصلاحی قرار هست شکل بگیره اما فعلا صبر میکنیم تا ببینیم این موج صعودی کجا تمام میشه و با چه شتابی موج بعد شکل میگیره.

از نظر بودجه ای و اقتصادی خیلی بیشتر میشه صحبت کرد. که در یک مطلب جداگانه انشالله در موردش صحبت میکنم. اما چیزی که مشخصه اینه که اگر توافقی صورت نگیره ، کم کم باید منتظر اعداد عجیب تری برای دلار بود.

@Marketerchnl
Forwarded from Sina Soleymani (Sina Soleymani)
🎯#شاخص_کل ، به اسفند ماه رسیدیم و دقیقا مشابه تحلیل قبلی روند رو طی کردیم ، پایان ۶ ماه سخت نزدیک هست ... ( محدوده ۱ الی ۱.۱ میلیون که مشخص شده صرفا محدوده مهم حمایتی هست ، الزامی نیست که شاخص حتما تا این محدوده اصلاح کنه چون با توجه به ساختار اصلاحی این شاخه آخر میتونه کوتاه زده بشه اما برای اطمینان خاطر فعلا همون محدوده نزدیک به کف قبلی کمی کمتر و بیشتر به عنوان محدوده حمایتی مهم و اتمام احتمالی اصلاح لحاظ بشه بهتر هست) @Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#شاخص_کل ، به اسفند ماه رسیدیم و دقیقا مشابه تحلیل قبلی روند رو طی کردیم ، پایان ۶ ماه سخت نزدیک هست ... ( محدوده ۱ الی ۱.۱ میلیون که مشخص شده صرفا محدوده مهم حمایتی هست ، الزامی نیست که شاخص حتما تا این محدوده اصلاح کنه چون با توجه به ساختار اصلاحی این شاخه…
🎯#شاخص ، این تحلیل ۴ ماه هست داره کار میکنه. دقیقا از همون محدوده که در تحلیل قبلی بهش اشاره شد بازار برگشت اصلاح رو تکمیل کرد و ترند نزولی ۷ ماهه رو شکست. این منفی ها میتونه صرفا یک ریز موج اصلاحی بین روندی باشه و در حرکت بعدی به سمت ۱۵۰۰ و بعد ۱۷۰۰-۱۷۵۰ حرکت داشته باشیم فعلا. محدود ۱۲۰۰-۱۲۵۰ هم میتونه محدوده معتبر حمایتی باشه برای شاخص که بعید بنظر میرسه با این وضعیت بنیادی سهم های بزرگ این محدوده به سمت پایین شکسته بشه. لذا منفی های بازار میتونه قابل بررسی باشه طی این چند روز. @Marketerchnl
🎯#فولاد ، پرواز بلند زنجیره فولاد طی چند روز اخیر به دلیل وضع قوانین محدود کننده تولید فولاد چین که باعث افزایش شدید قیمت فولاد در دنیا و جذب محصولات فولادی به بازار چین در فصل اوج گیری تقاضا شده است. سنگ آهن ۶۲٪ به ۱۶۷ دلار رسید ، ورق گرم حوزه CIS به ۸۵۵ دلار رسیده است !!! ورق سرد نیز به مرز ۱۰۰۰ دلار رسیده و در حال عبور از سقف تاریخی خود است. بهای قراضه ترکیه نیز به ۴۲۳ دلار رسیده که محرک قیمت ها در لین منطقه خواهد بود. نکته بسیار مهم اختلاف قیمت بسیار زیاد بین نرخ اسلب و بیلت CIS است. نرخ اسلب به ۷۵۰ دلار رسیده در حالی که نرخ بیلت در نزدیکی ۶۰۰ دلار قرار دارد. با توجه به نرخ سنگ آهن و بهای تمام شده تولید فولاد ، بنظر میرسد یا نرخ اسلب و سنگ آهن باید حدود ۱۵٪ کاهش پیدا کند و یا نرخ بیلت طی هفته های آینده باید تا محدوده ۶۶۰-۶۷۰ دلار افزایش پیدا کند . فعلا با درنظر گرفتن وضعیت فاندامنتالی بازارها و روند شکل گرفته بنظر میرسد نرخ بیلت باید به نرخ اسلب و سنگ آهن نزدیکتر شود. اما هنوز برای تصمیم گیری کمی زود هست. قیمت ها از کانال کامادیتی برداشت شده @Marketerchnl
پیشنهاد امریکا به ایران : آزاد سازی "۱ میلیارد دلار" در مقابل کاهش ۲۰٪ از فعالیت غنی سازی !!!

ایران این پیشنهاد رو رد کرده.

عدد بسیار کمتر از چیزی بود که ما فکر میکردیم. ما فکر میکردیم ۱۰-۱۵ میلیارد دلار منابع رو آزاد کنند !!

@Marketerchnl
پرداخت سود بالای ۱۶٪ ممنوع !

@Marketerchnl
🎯#فولاد

رشد تاریخی قیمت ها در بازارهای جهانی به دلیل محدودیت های تولید در چین و افزایش شدید تقاضای جهانی ! اسلب CIS سقف تاریخی شکست و به ۸۰۰-۸۰۵ دلار رسید !

اسلب صادراتی CIS ۸۷۰ دلار !!
اسلب صادراتی ایران ۶۵۰ دلار !!
بیلت صادراتی ۵۸۳ دلار !!

ورق گرم در نزدیکی سقف تاریخی هست به نرخ ۹۱۵ دلار رسیده و ورق سرد به بیش از ۱۰۰۰ دلار رسیده !

@Marketerchnl
🎯طی معاملات امروز #مس به ۹۷۷۵ دلار رسید و‌ در آستانه ۱۰ هزار دلاری شدن قرار گرفت. #روی ۲۹۲۶ دلار شد و روند زنجیره #فولاد کماکان پرشتاب افزایشی است بطوری که #سنگ آهن به مرز ۲۰۰ دلار رسیده #بیلت از مرز ۶۰۰ دلار گذشت ! عمده دلیل شتاب گیری مجدد کامادیتی ها افت #ایندکس دلار بوده که مجددا به سمت ۹۰ واحد افت داشته و گزارشات بلومبرگ نشان میدهد کارشناسان معتقد هستند ایندکس دلار به کمتر از ۹۰ دلار در کوارتر دوم خواهد رسید. افزایش شدید پوزیشن های شورت به روی #دلار نشان دهنده انتظار کاهش بیشتر ایندکس دلار است که سیگنال رشد بازار های کامادیتی را صادر کرد.

@Marketerchnl
🎯#متانول

متانول چین در حال سقف شکنی پی در پی است و به ۳۹۸ دلار بر هر تن رسیده ! شتاب افزایش تقاضا و قیمت متانول از ابتدای فصل گرما بطور قابل توجهی افزایش یافته که افزایش تقاضای واحد های MTO و همچنین رشد بهای تمام شده واحدهای تولیدی به مارجین تولیدکنندگان فشار آورده و باعث رشد قیمت ها شده.پیش بینی سان سیرز این است که این روند افزایش تقاضا و قیمت به زودی بر متانول وارداتی چین نیز تاثیر خواهد گذاشت. @Marketerchnl
🎯#مس از ۱۰ هزار دلار عبور کرد. در اردیبهشت ماه بر اساس شنیده ها شرکت ملی مس محموله صادراتی با مس ۹۵۰۰ دلاری داشته که بنظر میرسه گزارش فوق العاده ای در اردیبهشت و خرداد خواهد داشت.از طرفی #روی هم به مرز ۳۰۰۰ دلار رسیده. روند افزایشی بهای #فولاد نیز کماکان پرشتاب ادامه دارد بطوری که اسلب صادراتی ایران به ۷۵۰ دلار و بیلت ایران به ۶۲۰ دلار رسیده!در اردیبهشت ماه محموله های اسلب و بیلت صادراتی فولاد خوزستان با نرخ ۷۵۰ و ۶۲۰ دلار ثبت شده علاوه بر این فولاد هرمزگان نیز وضعیت مطلوب فروش صادراتی داشته که بنظر میرسد گزارشات جالبی از شرکت های فولادی خواهیم دید. با توجه به سیاست ممنوعیت صادرات فولاد چین ( حذف تعرفه واردات ) این روند فعلا ادامه دار خواهد بود.

@Marketerchnl
#فخوز #فولاد_مبارکه #هرمز #کچاد #کاوه #ذوب

خبر بسیار خوب امروز ... جهش 13.3%+ یا 100$+ قیمت #اسلب صادراتی فوب ایران و رشد 9%+ یا 75$+ #بیلت فوب ایران بوده که همراستا با روند قیمتهای جهانی فولاد است

#کامودیتی با جهش قیمتهای فولاد صادراتی ایران ... اختلاف قیمت #اسلب شرق آسیا و فوب ایران به 58$ یا 6.8% رسید که پتانسیل تداوم رشد 18$+ در هفته آتی را دارد! ... اختلاف قیمت #بیلت شرق آسیا و فوب ایران نیز به 70$ یا 10% میرسد که حدود 30$ دیگر جای افزایش طی هفته های آتی خواهد داشت

تشکر ویژه از فعالان حوزه صادرات فولاد کشور💪
@Commodities
اعداد باورنکردنی کامادیتی ها !

بیلت صادراتی ایران به ۷۰۰ دلار و اسلب صادراتی ایران به ۸۵۰ دلار رسید.

قیمت ها به سطوحی رسیده که حتی با وجود ۳۰-۴۰٪ ریزش در نرخ های جهانی هم شرکت ها با دلار ۲۰-۲۱ تومانی میتوانند سود سال گذشته را تکرار کرده و حتی بیش از آن نیز محقق کنند.

باید دید احتیاط بیش از حد بازار سرمایه چه زمانی کمرنگ خواهد شد.
2024/10/01 07:30:47
Back to Top
HTML Embed Code: