Telegram Web Link
👈 نمایندگی انجمن سواد رسانه ای ایران در استان مرکزی برگزار میکند:
تور سواد رسانه ای
@MLiteracy
وبینار رایگان " هر برند یک قصه است"

تاریخ برگزاری : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
ساعت : ۱۸ الی ۲۱
محل برگزاری : آنلاین ( پلتفرم ایسمینار)

حامیان:
باشگاه مدیریت رسانه یونسکو ایران
نشر اطراف / یکتانت / تریبون / زلکا / ایسمینار
ارتباطات و رسانه ها / مدیریت ارتباطات / شارا / انجمن سواد رسانه ای ایران
- - - - - - - - - - - - -
ثبت نام :
https://futuremedia.ir/
- - - - - - - - - - - - -
برگزاری نشست تخصصی «سواد رسانه‌ای در ایران، مسئله چیست؟»
👈 پنجشنبه، ۲۸ اردیبهشت ماه همزمان با هفته جهانی ارتباطات
@MLiteracy
🔸قلب تپنده هر سازمان روابط عمومی است


📍واحد روابط عمومی قلب تپنده هر سازمانی است که نبود یا ضعیف کارکردنش می‌تواند ضربات جبران‌ناپذیری به زحمات یک گروه یا سازمان بزند.

📍با ظهور فضای مجازی و گسترش شبکه‌های اجتماعی فرآیند اطلاع‌رسانی به طور چشمگیری سریع‌تر شده است. در این شرایط که در چشم برهم‌زدنی حجم زیادی از اطلاعات غلط و صحیح روبه‌رویمان قرار می‌گیرد، نقش یک گروه بیش از بقیه، مهم جلوه می‌کند و آن هم "روابط عمومی" است. افرادی که به عنوان قلب تپنده و ویترین شیشه‌ای یک مجموعه برای اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و سریع به همه مردم، شبانه‌روزی تلاش می‌کنند.

📸 روابط عمومی یک شغل نیست، حتی یک حرفه هم نیست بلکه عشق است. عشق به آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به همه.

🎉روز ارتباطات و روابط عمومی بر تمام تلاش گران این عرصه مبارک باد.

📌مشاهده کامل یادداشت روز روابط عمومی

🌐http://amir-sadeghi.com/post/12

@MLiteracy
به مناسب هفته جهانی ارتباطات؛
نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» برگزار می‌شود

مدیر اجرایی معاونت امور استان‌های انجمن سواد رسانه‌ای ایران و دبیر اجرایی نشست تخصصی «مسئله‌ شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» گفت: نشست تخصصی سواد رسانه‌ای همزمان با هفته جهانی ارتباطات در روز روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با حضور نزدیک به ۱۰۰ نفر از اساتید سواد رسانه‌ای استان‌های مختلف کشور با همکاری انجمن سواد رسانه‌ای ایران، دانشگاه سوره و ساترا در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

رحمان زنگنه افزود: ۳۰ نفر از اساتید برجسته سواد رسانه‌ای به این سوال پاسخ خواهند داد که اولویت اصلی فعالان سواد رسانه‌ای در شرایط کنونی کشور پرداختن به چه مسائلی باید باشد.

دبیر اجرایی نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» تاکید کرد: تمام دانشجویان و اساتید ارتباطات می‌توانند در این نشست تخصصی به صورت حضوری شرکت کنند و اگر امکان حضور فیزیکی ندارند می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی panel.soore.ac.ir/join/4i8wd به صورت مجازی در این نشست حضور داشته باشند.

🔗@MLiteracy
🔸محمد رضا شفیعی: مخالفان ساترا می‌خواهند فضای مجازی رها باشد

🔹شماره‌های ۴۷ و ۴۸ ماهنامه خبری تحلیلی کد ویژه فروردین و اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ همراه با گفتارها و نوشتارهایی از صاحب‌نظران حوزه تنظیم‌گری در فضای مجازی و اظهارات برخی فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای درخصوص ساترا در ۵۶ صفحه منتشر شد.

🔹در این شماره از نشریه کد، سرمقاله‌ای با قلم دکتر محمدصادق افراسیابی معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا، گفت‌وگویی ویژه با رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس دانشگاه صنعتی شریف، گزارشی تفصیلی درخصوص (chatGPT) به قلم حسن صفرعلی دبیرشورای داده و فناوری ساترا، گفت‌وگو با محمدرضا شفیعی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون درباره ساترا و فضای شبکه نمایش خانگی، یادداشتی درمورد حکمرانی فرهنگی در ایران، گفت‌وگو با سعید شهبازی مدیر سکوی فیلم‌ناب، نگاهی به هنرپیشه‌های مطرح شده در سکوهای نمایش خانگی در یادداشتی از دکتر لیلا وصالی، بررسی چگونگی عملکرد نمایشگاه «رصتا» در گفت‌وگو با حمیدرضا نوابی دبیر نمایشگاه را می‌خوانید.

🔸 لینک آخرین شماره ماهنامه کد
https://b2n.ir/u74585
ببینید | حفظ اصالت زبان‌ و گویش در «دوبلتون»

میرجمال‌الدین، مدیر پلتفرم «دوبلتون» در برنامه «صمیمانه» گفت: تمام محتوای دوبلتون در استان‌ها و شهرستان‌ها تولید شده و ما تلاش کردیم اصالت زبان، گویش و لهجه را از طریق دوبله محتوا در جغرافیای مدنظر حفظ کنیم.

https://jamejamonline.ir/fa/news/1409287/

@MLiteracy
🔶آشنایی با 3 کلیدواژه مهم در سواد رسانه ای: «بازنمایی»، «اقناع» و «کلیشه سازی»

🔺امیر عباس صادقی

🔶بازنمایی، اقناع و کلیشه‌سازی 3 مفهوم مهم در علم سواد رسانه‌ای اند که مخاطبان باید با آنها آشنا باشند.

📍سواد رسانه‌ای علمی است که تلاش دارد استفاده‌کنندگان از رسانه‌ها را از یک مصرف‌کننده منفعل، ساده و خام تبدیل به مخاطب هوشمند، جستجوگر و گزینشگر کند.

📌مشاهده کامل گزارش

🌐http://amir-sadeghi.com/post/13

🌐@MLiteracy
🔶#هوش_مصنوعی چیست و چگونه کار میکند؟/ همه چیز درباره هوش مصنوعی؛ از تاریخچه تا کاربرد

📍هوش مصنوعی در واقع #تکنولوژی است که به نحوی قابلیت تفکر دارد. البته این قابلیت تفکر با چیزی که ما به عنوان تفکر انسانی می‌شناسیم تا حد زیادی تفاوت دارد.

▶️هوش مصنوعی چیست؟

🔸خیلی از افراد هنوز هم با شنیدن واژه هوش مصنوعی به #ربات ها فکر میکنند و تصور میکنند که منظور از هوش مصنوعی همان ربات های بی احساسی هستند که برای انجام راحت تر کارها طراحی شده‌اند و قرار است در آینده جای انسان ها را بگیرند. مسئول این نوع تفکر به احتمال زیاد فیلم های علمی و تخیلی است اما واقعیت با آنچه که تصور می شود تفاوت دارد.

🔖هوش مصنوعی به انگلیسی #Artificial
#intelligence که به طور مخفف آن را #AI نیز می‌نامند، در واقع تکنولوژی است که به نحوی قابلیت تفکر دارد. البته این قابلیت تفکر با چیزی که ما به عنوان تفکر انسانی می‌شناسیم تا حد زیادی تفاوت دارد، اما در حقیقت سعی دارد تا از آن تقلید کند.

📌مشاهده کامل در لینک زیر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/16

@MLiteracy
🔖عوامل و راه های مؤثر خلاقیت در« روابط عمومی»

🔶یکی از عناصر اساسی در روابط عمومی، به کارگیری منابع و امکانات با روش های خلاقانه است. در واقع خلاقیت در روابط عمومی سبب می شود هزینه ها بشدت کاسته شده و اثربخشی افزایش پیدا کند.

📌این نوشتار ضمن مروری بر مساله خلاقیت در روابط عمومی، توصیه هایی برای روابط عمومی هایی که میخواهند از خلاقیت در فعالیتهای خود بهره مند شوند مطرح می کند.

📍مشاهده کامل متن:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/17

@MLiteracy
🔖10 روش قدرتمند برای اقناع مخاطب/ از فنون اقناع چه می‌دانیم؟‌

🔺اقناع به معنای قانع کردن مخاطب است. برای این موضوع روش‌هایی وجود دارد که در این نوشتار 10 روش قدرتمند از فنون اقناع را معرفی کرده‌ایم. 

🔺همانطور که در مطلب قبلی اشاره شد روشن است که فرستادن پیام از سوی فرستنده و سازنده آن با یک هدف خاص صورت می‌گیرد. برهمین اساس، تشویق گیرنده پیام به تغییر رفتار، نگرش، باورها و ارزش‌ها مطابق نظر فرستنده، اقناع نامیده می‌شود. اقناع در مفهوم لغوی به معنای قانع کردن است.

🔸رسانه‌ها با استفاده از شیوه‌های اقناعی سعی می‌کنند از طریق عقل یا احساس یا هر دوی آنها بر ما تاثیر بگذارند.

📍در این مطلب قصد داریم 10 روش قدرتمند برای اقناع مخاطب را در چارچوب اصول و قواعد سواد رسانه‌ای معرفی کنیم.

💻مشاهده بیشتر در لینک زیر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/18

🌐@MLiteracy
نمایندگان «رصتا» در دو شورای «سواد فضای مجازی» و «رتبه‌بندی رسانه‌ها» معرفی شدند

در پنجمین نشست شورای راهبری مجمع رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر ایران (رصتا)، نمایندگان مجمع در شوراهای «سواد فضای مجازی» و «ارزیابی و رتبه بندی رسانه‌ها» انتخاب و به ساترا معرفی شدند.

📌 @MLiteracy
📚همه چیز درباره کتاب صوتی/ از تاریخچه و کاربرد تا مزایا و معایب

📌گوش دادن به کتاب صوتی به اندازۀ خواندن کتاب کاغذی خوب نیست. این‌ها باور‌های رایجی است که حتماً به گوشتان خورده. اما آیا این حرف‌ها درست هم هست؟

🔶به فایل صوتی که محتوای آن شامل متن کتاب، مجله، مقاله و ... است کتاب صوتی یا کتاب گویا می‌گویند. این محتوای صوتی در ابتدا با هدف آموزش نابینایان طراحی شد اما به مرور زمان به ابزاری برای سهولت کتاب‌خوانی و البته آموزش افراد مختلف تبدیل شد.


📌مشاهده بیشتر در لینک زیر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/20

🌐@MLiteracy
مهر تایید قانون بر نظارت رسانه‌ ملی

امیرحسین حیدری مدیر تماشاخونه، سید رامین موسوی مدیر رسانه آپرا، مهران ده‌نمکی مدیر رسانه اسپرت پلاس، آرش دارابیان مدیر رسانه اپیزود، فرزاد آذری‌پور مدیر رسانه هاشور، سعید مشهدی رئیس اتحادیه تولید و نشر محتوا در فضای مجازی در گفت و گو با روزنامه جام جم اعلام کردند از تصویب ماده واحده تعیین الزامات ساماندهی حوزه صوت و تصویر فراگیر در شورای عالی انقلاب فرهنگی استقبال می‌کنند و با بیان برخی دلایل دقیق منطقی بیان کردند که تصویب این ماده واحده را اتفاق خوبی می‌دانند.

پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما نیز تاکید کرده است: ساترا به نمایندگی از صداوسیما مسئول تنظیم‌گری در حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی است؛ مشخصا در حوزه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر کاربرمحور و ناشرمحور به ویژه نمایش‌خانگی مسئولیت تنظیم‌گری و صدور مجوز تولید و انتشار به عهده صداوسیماست.

https://jamejamonline.ir/005vcg

@MLitetacy
📌از مهندسی پیام چه می‌دانید؟/ یک مفهوم پرکاربرد در سواد رسانه ای

🔺جهت‌دهی به افکار یکی از مهم‌ترین اهداف رسانه‌ها است؛ برای رسیدن به این هدف باید یاد گرفت چگونه پیام‌ها را «مهندسی» کرد!

🔺شاید عبارت «مهندسی پیام» را در مقولات مختلف علم سواد رسانه‌ای بارها شنیده باشید اما به معنا و مفهوم آن دقت نکرده باشید. مهندسی پیام را باید یکی از اساسی‌ترین مبانی علم سواد رسانه‌ای دانست که نقش به‌سزایی در انتقال مفاهیم مختلف دارد.

🌐مطالعه بیشتر در:

🌐 http://amir-sadeghi.com/post/21

🌐@MLiteracy
نقد عملکرد برخی هنرمندان

⚪️در حالی که محمدحسین مهدویان و فریدون جیرانی و... ازجمله سینماگرانی بوده اند که واگذاری زعامت شبکه خانگی به ساترای صداوسیما را مرگ آن دانسته بودند ولی روابط عمومی ساترا اعلام کرده که آنها خودشان مشغول کار با مجوز ساترا هستند.

⚪️ساترا گزارش داده: فریدون جیرانی، محمدحسین مهدویان، حامد عنقا، پیمان معادی، رضا مقصودی، مصطفی کیایی، برزو نیک‌نژاد و منوچهر هادی از جمله اشخاصی هستند که با حضور در جلسات شورای صدور مجوز تولید ساترا به سوالات اعضای شورا پاسخ دادند و در نهایت موفق به اخذ مجوز تولید سریال شدند...

⚪️اینها هر کدام مجوز تولید یک سریال را از ساترا گرفته و در هماهنگی کامل با ساترا مشغول کارند ولی در فضای مجازی، جور دیگری رفتار می‌کنند....چرا؟؟

⚪️⚪️متن گزارش خبرگزاری مهر را بخوانید در:

https://www.mehrnews.com/news/5820235/
🔹رییس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران:

🔻از افرادی تعجب می‌کنم که نه‌تنها کارشان توقیف نشده، بلکه مجوز ساترا هم دریافت کردند

🔹دکتر امید علی مسعودی، رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و رییس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران:

🔸 من از افرادی تعجب می‌کنم که نه‌تنها یک مورد از کارشان توقیف نشده، بلکه مجوز ساترا هم دریافت کردند و حالا برخی از آنها بدون اطلاع از ماهیت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با مصوبه الزامات ساماندهی حوزه صوت و تصویر فراگیر مخالفت می‌کنند. گویا پشت پرده شخصی به آنها می‌گوید که چه بنویسند و چه ننویسند؟

🔸عده‌ای از مخالفان در واکنش به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی‌بر تثبیت مرجعیت ساترا بر شبکه نمایش خانگی می‌گویند که چرا این فضا به دست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست. مگر فرقی می‌کند که تنظیم‌گری به دست صداوسیما یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

🔸بهترین راهکار برای حل مسائل صنفی گفتگو، مذاکره و تعامل است. ساترا در دوره جدید تعامل را به عنوان راهبرد خود تعریف کرده است. اگر برای هر یک محصولات نمایش خانگی نکته‌ای وجود داشته باشد، با عوامل تولید وارد گفتگو می‌شود.

🔸لازم به ذکر است در روز‌های گذشته سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) آمار سه ماهه اول امسال شورای صدور مجوز تولید را منتشر کرد، که در طی ۱۱ جلسه، ۴۰ طرح سریال، ۸ فیلمنامه سریال و ۵ طرح برنامه تلویزیونی بررسی شد.

@MLiteracy
🔖نقش روابط عمومی خلاق و پویا در موفقیت سازمان

📌روابط عمومی مانند واحدهایی نظیر امور اداری و مالی نیست که در ساعات و زمان های معینی فعالیت داشته باشد، بلکه مجموعه ای است با فعالیت های خطیر، وسیع و شبانه روزی.

📌روابط عمومی به عنوان یک نهاد ارتباطی متعلق به جامعه مدرن است، این ساختار در بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنعتی در جایگاه واقعی خود قرار گرفته ولی در جوامع جهان سومی این ساختار بیشتر تقلیدی و دچار روزمرگی و پراکنده کاری شده است.

📍مشاهده بیشتر مطلب:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/22

🌐@MLiteracy
2024/11/16 09:39:17
Back to Top
HTML Embed Code: