Telegram Web Link
🚦تیک‌تاک؛ پلتفرمی که دنیای نوجوان‌ها را منفجر کرده است

📍چطور شد که نوجوانی شانزده‌  ساله ناگهان از ریانا و تیلور سوئیفت پرطرفدارتر شد؟

🔸️دنیای نوجوان‌ها همیشه تا حدی برای بزرگترها عجیب‌و‌غریب بوده است. کلمه‌های نامفهوم، خنده‌ها و گریه‌های افراطی، احساساتِ متناقض و فکر و خیال‌های فانتزی. اما این سال‌ها، ماجرا سرعت دیوانه‌کننده‌ای به خود گرفته است. طوری که انگار نوجوان‌های امروزی اساساً ساکنِ دنیای دیگری هستند که بقیه چیزی از آن نمی‌دانند.

🔸️تیک‌تاک، شبکۀ اجتماعی‌ای که نوجوان‌ها به تسخیر خود درآورده‌اند، سیارۀ بیگانه‌ای است که در آن چهارده پانزده ساله‌های معمولی، از فوق‌ستاره‌های هالیوودی مشهورترند.

🔹در تیک‌تاک چه می‌گذرد و چطور به اینجا رسیده است؟

🆔 @MLiteracy
👈برگزاری نشست خبری نمایشگاه رصتا؛
تاکنون ۹۶ رسانه برای شرکت در نمایشگاه ثبت‌نام کرده‌اند

🔻نشست خبری نمایشگاه «رصتا» (رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران)، دوشنبه اول اسفندماه با حضور سعید مقیسه رییس ساترا، حمیدرضا نوابی دبیر نمایشگاه، محمدصادق افراسیابی معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا و جمعی از خبرنگاران حوزه فرهنگ برگزار و برنامه‌های نمایشگاه تشریح شد.

مقیسه، رییس ساترا:

🔻برای اولین‌بار قرار است نمایشگاه «رصتا» برگزار شود. این رویداد در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از ۱۱ تا ۱۴ اسفند ماه، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان این نمایشگاه سکوهای دارای مجوز از ساترا، معاونت‌های تولیدی سازمان صدا و سیما، شتاب‌دهنده‌ها و موسسات حامی صنعت صوت و تصویر فراگیر هستند.

🔗خبر تکمیلی در لینک زیر👇
https://b2n.ir/m67610
📍آموزش سواد رسانه‌ای در "فتوژورنالیسم" نباید به حاشیه رانده شود

📌متن یادداشت در خبرگزاری تسنیم

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/12/06/2858581/آموزش-سواد-رسانه-ای-در-فتوژورنالیسم-نباید-به-حاشیه-رانده-شود
اخبار جعلی شاید بی‌آزار به نظر بیاید اما وقتی گسترده و مدام به گردش درمی‌آید، بی‌رحمانه توان شرارت می‌یابد؛ هم ناامیدی ایجاد می‌کند، هم یاس، چراکه فضای مطالب صحیح و امیدآفرین را اشغال می‌کند، استرس ایجاد می‌کند و استرس ناشی از این اخبار در زمان حال= کاهش ایمنی بدن = استرس جمعی بیشتر و کاهش تاب آوری

💬 سید علیرضا آل‌داود

📢 با ما همراه باشید در 👇

🆔 @MLiteracy
📌 بررسی تعدیل کلمه «شهید» از سوی هیئت نظارت متا

🔹هیئت نظارت متا روز پنجشنبه مورخ ۹ مارس اعلام کرد که بررسی تعدیل کلمه «شهید» را در دستور کار خود قرار داده است.

🔹بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هیئت نظارت متا در پی درخواست این شرکت برای اظهارنظر در مورد ادامه روند حذف پست‌های حاوی کلمه «شهید»، بررسی این موضوع را آغاز کرده است.

🔻بر اساس اظهارات توماس هیوز، مدیر هیئت نظارت متا، موضوع تعدیل کلمه «شهید» پیچیده است؛ چرا که بر نحوه بیان آنلاین میلیون‌ها نفر تأثیر می‌گذارد و می‌تواند جوامع مسلمان و عرب زبان را در معرض سانسور قرار دهد.


📢 با ما همراه باشید در 👇

🆔 @MLiteracy
🔴سلسله جلسات ضیافت اندیشه
نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی خراسانات بزرگ

با موضوع :
🌷امیدآفرینی
🌷زیست مجازی
🌷ماه عاشقی و بندگی
🌷 درس هایی از هر جزء قرآن

🎤با حضور : حجت الاسلام و المسلمین ایزدخواه

زمان: هر روز ساعت ۱۵:۰۰
🗓 تاریخ: دوشنبه ۷ تا پنجشنبه ۱۷ فروردین

📡پخش زنده در بستر روبیکا به آدرس‌های:
🆔 https://rubika.ir/nasra_nkh
🆔 https://rubika.ir/nasrarazavi

#نسرا_خراسان_شمالی
#ماه_امید #ماه_فرصت
👈 بانکی‌پور نماینده مجلس و عضو کمیسیون تلفیق در پی انتشار برخی اخبار نادرست در فضای مجازی تاکید کرد:

صداوسیما مشکلی برای ادامه رویه گذشته خود در تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر ندارد

◽️حذف تبصره‌ای که رسانه ملی را مکلف می‌کرد تا طی یک بازه زمانی مشخص آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات سامانه‌های نمایش ویدیو درخواستی را تنظیم و جهت تصویب، ارائه کند، سبب شد تا اشتباها عنوان شود که رسانه ملی دیگر ابزاری برای نظارت بر نمایش خانگی در اختیار ندارد.

◽️آنچه که حذف شد، مربوط به تبصره‌های غیر بودجه‌ای (تدوین آیین نامه رسیدگی به تخلفات) است، شورای محترم نگهبان به دلیل عدم ارتباط تبصره با قانون یکساله بودجه نسبت به حذف تبصره اقدام کرد اما جدول مرتبط با بودجه رسانه ملی (۲۸۳۵۰۰) بدون تغییر تصویب شد.

◽️بنابراین صدا و سیما مشکلی برای ادامه رویه گذشته خود در تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر نخواهد داشت و رسانه ملی طبق قانون برای صدور مجوز و تولید محتوای صوت و تصویر فراگیر در اختیار خواهد داشت. 

◽️قانون جامع صداوسیما نیز در حال طی مراحل خود جهت ارائه به صحن علنی مجلس است و امیدوارم در نیمه اول سال آینده این اتفاق محقق شود.

👈 منبع: https://www.farsnews.ir/news/14020108000154

📢 با ما همراه باشید در 👇

🆔 @MLiteracy
آموزش خبرنگاری

https://eitaa.com/pjcnews

https://www.tg-me.com/pjcnews
مدرس: محمدرضا طیران (خبرنگار پیشکسوت صداوسیما و عضو انجمن سواد رسانه ای ایران)

eitaa.com/pjcnews  :ایتا
باشگاه خبرنگاران حرفه ای pjcnews  ✔️
تلگرام:   www.tg-me.com/pjcnews
سواد عاطفی (Emotional literacy) چیست ؟
سواد عاطفی اصطلاحی است که برای توصیف توانایی درک و ابراز احساسات استفاده می شود. سواد عاطفی شامل خود آگاهی و شناخت احساسات فردی و آگاهی در مورد نحوه کنترل آنها، مانند توانایی برای آرام ماندن به هنگام عصبانیت یا اطمینان به خود به هنگام شک و تردید می باشد .
سواد عاطفی به مجموعه مهارت‌هایی گفته می‌شود که به افراد کمک می‌کند تا بتوانند :
۱. احساسات خود را درک کنند
۲. با دیگران به طور صحیح ارتباط برقرار کنند
۳. تعاملات اجتماعی خود را بهبود بخشند
۴‌ به صورت کلی با مسائل و چالش‌های زندگی بهتر مقابله کنند. این مهارت‌ها شامل :
۱. ارتباطات بین فردی
۲. قدرت تشخیص و کنترل احساسات
۳. تفکر انتقادی
۴. حل مسئله
۵. همدلی و همراهی با دیگران
۶ توانایی پذیرش نظرات و عقاید دیگران
۷. توانایی اجرای تصمیمات مؤثر است.

کوتاه سخن اینکه ، سوادعاطفی به مهارت ها و توانایی های فردی در مدیریت هیجانات و ارتباطات وابسته به عاطفه اشاره دارد .

#سواد_عاطفی
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران
#resaneh_afkhami
#pr.afkhami
www.deepai.org
https://grohamrah.com/article.

@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
◼️ *«دیگر رسید لحظه فردای بی علی»*


⚫️ *شهادت مولای متقیان حضرت علی«ع» را تسلیت و تعزیت عرض می نمائیم.*
چرا تفاهم نامه ساترا با حوزه های علمیه مورد هجمه ایران اینترنشنال قرار گرفت؟

*امیر رحمان زنگنه*
عضو انجمن سواد رسانه ای و مدیر اجرایی معاونت امور استان‌ها

🟣 چندی پیش سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تفاهم نامه ای با حوزه های علمیه امضا کرد که به موجب آن ساترا و حوزه های علمیه در حوزه ارتقاء سواد رسانه ای و سواد تنظیم گری فضای مجازی خواهران طلبه همکاری مشترکی را شروع خواهند کرد. این اقدام به سرعت با واکنش شبکه معلوم الحال ایران اینترنشنال مواجه شد و این شبکه تلاش کرد با بیان تحلیلی جعلی در خصوص بودجه ساترا و همچنین تضعیف جایگاه قانونی این سازمان و انتشار تصویری نامناسب از یک خواهر طلبه، نسبت به هجمه رسانه ای نسبت به تفاهم ساترا و حوزه های علمیه اقدام نماید.

🟣هدف اینترنشنال از پوشش این دست اخبار القاء این مطلب است که حاکمیت برای سانسور به گفته او غیر قانونی و در حقیقت ممیزی ضروری برای ارایه محتوای سالم به خانواده های ایرانی، هزینه های کلانی می کند و از طرفی تفاهم با حوزه خواهران در دوقطبی حجاب و بی حجابی، متعاقب خبر آمادگی دوربین های هوشمند فراجا برای رصد بی حجابی ها که کل جامعه را گرفتار کرده است باعث شده تا به این موضوع ضریب دهد.

🟣 از طرفی هر موضوعی که باعث روشن شدن افکار عمومی شود سریعا به آن برچسب می زنند، مثلا نهادهای مذهبی از جمله حوزه را به گرفتن بودجه های کلان و دستگاه تبلیغی نظام معرفی می کند. ساترا هم به تیغ برنده سانسور و نداشتن مجوز قانونی متهم می شود. این در حالی است که ساترا یک سازمان کاملاً قانونی است که در انجام وظایف خود نسبت به سایر سازمان های دیگر تنظیم گر فضای مجازی جدی تر است و همین امر دلیل اصلی هجمه به این سازمان است. چرا که مقایسه میزان فعالیت ها و اخبار اقدامات ساترا در حوزه تنظیم گری فضای مجازی نشان می‌دهد که این سازمان در حال حاضر قوی ترین و فعال ترین نهاد تنظیم گر در کشور است. به عنوان نمونه در حالیکه در حال حاضر بسیاری از بازی‌های موبایلی فاقد مجوز و در عین حال شامل محتوای ضد فرهنگی، برهنگی و ... در ویترین برخی فروشگاه‌های مجازی داخلی عرضه می‌شود شاهد بی تفاوتی رسانه های بیگانه نسبت به این حوزه هستیم چون وضعیت فعلی مطابق با میل آنها است. حال آنکه ساترا هر بار که یک سریال بدون مجوز در پلتفرم های نمایش خانگی عرضه می‌شود، به طور قاطع موضوع را پیگیری می‌کند و همین امر موجب خشم ضد انقلاب شده است.

🟣 از سوی دیگر وقتی که رسانه دشمن نسبت به یک موضوعی موضع گیری شدید میکند یعنی از اقدام عملیاتی در آن حوزه واهمه دارد و تلاش میکند با عملیات روانی علیه آن اقدام مانع اجرای آن شود. قطعا ارتقای سواد رسانه ای و سواد تنظیم گری فضای مجازی خواهران طلبه باعث می‌شود تا خواهران طلاب با افزایش توان خود در حوزه رسانه و فضای مجازی به مهمترین سفیران انقلاب اسلامی در فضای مجازی تبدیل شوند و تلاش های دشمن برای نفوذ در میان بانوان بیشتر از گذشته ناکام بماند. از سوی دیگر بالا رفتن سطح سواد رسانه‌ای در جامعه اصلا به نفع رسانه های بیگانه نیست و با هر روشی تلاش می‌کنند تا جلوی ارتقای سواد رسانه ای جامعه ایرانی را بگیرند.

🟣 از این حیث اقدام ساترا در انعقاد تفاهم نامه با حوزه های علمیه یک عملیات بسیار دقیق ارزیابی می‌شود که شاید بهتر بود ساترا اجرای این تفاهم نامه را رسانه ای نمی‌کرد تا دشمنان نظام و انقلاب از برنامه ریزی مشترک ساترا و حوزه های علمیه برای یک اقدام موثر و دقیق اطلاع پیدا نمی‌کردند. اما با توجه به رسانه ای شدن این موضوع توصیه جبهه انقلاب به ساترا این است که به رسانه ای کردن این تفاهم نامه بسنده نکند و حتماً تلاش کند آنرا به صورت یک طرح جامع. تخصصی، آموزشی، کامل و طرح های تکمیلی و همسو هرچه زودتر اجرایی کند. حالا که هزینه انعقاد این تفاهم نامه را سازمان ساترا در فضای رسانه ای خارج از کشور پرداخته است لازم است کار را به شکل جدی دنبال کند و آن را رها نکند و هرجا صدای دشمن بلند شد و دردش آمد بداند که دارد درست حرکت می‌کند پس با تمام توان باید پیش برود.

✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانه‌ای بپیوندید 👇
@Family_literacy
♦️مدیر رادیو سلامت درگذشت

🔹️دکتر صدیقه اعتماد سعید، مدیر شبکه رادیو سلامت در سن ۵۹ سالگی بر اثر بیماری سرطان دارفانی را وداع گفت.

🔹️ دکتر اعتماد سعید از حامیان جدی نهضت سواد رسانه ای بود و در دوران مدیریتش در رادیو سلامت نسبت به ارتقای سواد رسانه ای مخاطبان رادیو اهتمام جدی داشت.

🔹️ روحش شاد و یادش گرامی باد.

@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افشاگریِ ایلان ماسک از دسترسیِ آمریکا به توییتر

🔹مدیر شبکه اجتماعی توییتر در مصاحبه‌ با فاکس‌نیوز: دولت آمریکا دسترسی کامل به پیام‌های مستقیم خصوصی کاربران بر روی این شبکه اجتماعی دارد و جالب اینکه تاکنون با خبر نبودم.
🔹اینکه آژانس‌های دولت فدرال آمریکا تا این حد دسترسی کامل و موثری بر هر چیزی که در توییتر می‌گذرد دارند؛ من را متحیر می‌سازد.
#حکمرانی_مجازی
@MLiteracy
💢روزه رسانه‌ای

#اینفوگرافیک

🚩نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی(نسرا) استان گیلان
🆔 @MLiteracy
🟢 چی شد که سرگرمی قسمتی از زندگی ما شد؟ چطور تبدیل به یک صنعت پولساز عظیم شد؟

🟢 ورودی و خروجی این کارخانه بزرگ سرگرمی چیه؟ چرا مهمه که این صنعت را بشناسیم؟

🟢 چطور میشه به بچه ها یک نگاه تیزبین و خلاق درباره سرگرمی به بچه ها داد؟

🟢 چطور میشه به بچه ها مهارت انتخاب سرگرمی های بهتر داد؟

🟢 معرفی تمرین های عملی موثر برای افزایش کیفیت سرگرمی های خانواده

🟢 و در نهایت توصیه سرآشپز!

🌈پاسخ به همه این سوالات در وبینار دنیای سرگرمی و رسانه

🕑5 اردیبهشت 1402 - ساعت 17 تا 18:30

😊مدرس: محمد منشی زاده، عضو انجمن سواد رسانه ای ایران

فیلم وبینار در اختیار تمام شرکت کنندگان قرار می گیرد

🎁هدیه: فیلم وبینار زندگی بدون سواد رسانه ای به ارزش 210 هزار تومان

😍ثبت نام برای نفرات محدود با تخفیف ویژه:

🌍https://eseminar.tv/wb82488

@MLiteracy
با انجمن سواد رسانه ای ایران در نخستین‌ نمایشگاه خلاقیت، علوم و فناوری نوین دزفول همراه باشید.

👈 زمان: هشتم تا دوازدهم اردیبهشت ماه ساعت ۲۰ الی  ۲۴
👈 مکان: شهرستان دزفول، آمفی تئاتر پارک دولت

@MLiteracy
🌐تعریف سواد رسانه ای به زبان ساده

📍سواد رسانه ای یا Media Literacy از اصطلاحات پرکاربرد سه دهه اخیر بوده است. تقریباً هیچ‌کس در اهمیت سواد رسانه ای تردید ندارد و افراد مختلف از گروه‌های متفاوت و از طیف‌های فکری گوناگون، مدام بر اهمیت این بحث تأکید می‌کنند.
همه رسانه‌ها مخاطبان خود را به افزایش سواد رسانه ای تشویق می‌کنند و با هر رسانه‌ای حرف بزنید،‌ معتقد است که اگر مردم سواد رسانه ای داشته باشند، متوجه می‌شوند که این رسانه از همهٔ رسانه‌ها بهتر است و محتوای بقیهٔ رسانه‌ها کیفیت مناسب ندارد.

🔶مشاهده بیشتر
http://yun.ir/7lv4b4

@MLiteracy
🔺آنچه که باید از سواد رسانه ای و سواد رسانه های دیجیتال بدانیم.

📍سواد رسانه ای (Media Literacy) و سواد رسانه های دیجیتال (Digital Media Literacy) دو موضوع متفاوت هستند که به رغم اشتراکات فراوان، تفاوت‌های عمیقی نیز با یکدیگر دارند.

📌بیشتر بحث‌هایی که تحت عنوان سواد رسانه ای مطرح می‌شوند، در ادبیات مدیریتی و جامعه‌شناختی قرن بیستم ریشه دارند. یعنی زمانی که اینترنت وجود نداشت یا سال‌های اول شکل‌گیری اینترنت و وب بود.

🔶مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/9

@MLiteracy
📌دو سیاستمدار داشتند در داخل یک رستوران با هم بحث می کردند

🔸گارسون از آنها پرسید: در مورد چه چیزی بحث می کنید؟
🔹سیاستمدار: ما داشتیم برای کشتن ١۴ هزار نفر انسان و یک الاغ برنامه ریزی می کردیم
🔸گارسون: چرا یک الاغ ؟!
🔹سپس سیاستمدار رو به همکارش کرد و گفت: ببین، نگفتم با این روش هیچکس به ١۴ هزار نفر انسان اهمیتی نمی دهد!

🔴خیلی مسائل جزئی و کم اهمیت که در رسانه‌های ما مطرح میشود، برای این است که مسائل مهم و اصلی را به حاشیه ببرد و توجه کسی به آنها جلب نشود.

🆔 @MLiteracy
📌10 نکته طلایی در استفاده از نشریات ناظر بر اصول سواد رسانه‌ای

🔸امیر عباس صادقی

🌐نشریات به عنوان یکی از رسانه‌های قدیمی و ریشه دار از اصالت زیادی برخوردارند؛ قواعد حاکم بر سواد رسانه‌ای به ما آموزش می‌دهد چگونه با این رسانه مواجه شویم.

🔶نشریات به عنوان یکی از قدیم‌ترین رسانه‌ها شناخته می‌شوند؛ بشر از زمانی که با رسانه به معنای مدرن آن آشنا شد تلاش کرد تا از طریق نشریات اخبار و اطلاعاتی که به دست آورده است را با دیگران به اشتراک بگذارد و از این طریق با بقیه ارتباط برقرار کند.

📍مشاهده کامل مطلب :
🌐http://amir-sadeghi.com/post/11

@MLiteracy
2024/11/16 11:35:56
Back to Top
HTML Embed Code: