Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دختران دانش آموز زاهدان و آرزوهایشان!

داشتن شناسنامه و غذا؛ آرزوی دختران دانش‌آموز در یکی از محله‌های شهر زاهدان!

.

سه شنبه بیست و یکم فروردین ۱۴۰۳



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
روزی خورشید خواهد آمد
روزی برای من
خورشیدی خواهد درخشید
آنگاه
گل های زیبایی که خواهم داشت
بی‌شمار خواهند بود
آنگاه بار دیگر
رنگ دریا را بازخواهم دید
آنگاه با زمین
احوالپرسی خواهم کرد
روزی خورشید خواهد دمید
و این غم سر خواهد آمد
و روز خواهد شکفت
و من پشت گرم از خورشید
در راه زندگی
خواهم شتافت



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
محکومیت شیوا شاه‌سیاه، فعال حقوق زنان، به ۶ سال و سه ماه حبس
شیوا شاه‌سیاه، فعال حقوق زنان به اتهام «اجتماع و تبانی» به سه سال و شش ماه و یک روز حبس و همچنین به اتهام «عضویت در گروه» به دوسال و هفت ماه و ۱۶ روز حبس محکوم شد.
،شیوا شاه سیاه متولد ۱۳۷۱ فارغ التحصیل کارشناسی ‏طراحی صحنه و‌ لباس تئاتر از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. وی تصویرساز و طراح گرافیک و ساکن لاهیجان است. شیوا شاه‌سیا علاقه‌مند و فعال در حوزه مطالعات زنان و مطالعات جنسیت است.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
طبقه‌ي فوقاني کرد علي‌رغم اينکه از مدت‌ها قبل مزدوريت پيشه کرده بود نيز چون سهم بيشتري از قدرت را مي‌طلبيد و در پي رسيدن مجدد به موقعيت قديمي خويش بودند، ممکن بود خطراتي را تشکيل دهند. همچنين يک توده‌ي خلقي تشکيل شده بود که هر لحظه ممکن بود بپا خيزند. پيداست…
بنابراين واقعيت اجتماعي کردها در ترکيه‌ي جمهوري، واقعيتي است که دچار يک پاکسازي عميق شده است. واقعيت کردي داراي موقعيتي چالش‌آميز مي‌باشد. اصرار بر موجوديت داشتن يک انگيزه‌ي مقاومت بوده و برنامه‌ي پاکسازي تحت نام ايجاد جامعه‌ي هموژن نيز يک انگيزه‌ي نابود کردن مي‌باشد. بنابراين واقعيت اجتماعي کردها، يک واقعيت اجتماعي نُرمال نيست. طبقه‌ي فوقاني آن از نظر تاريخي، گسستي فرهنگي و سياسي از واقعيت اجتماعي کردها انجام داده، به يک موقعيت مزدور و خائن منحرف گشته؛ مابقي توده‌ي اساسيِ فاقد ايدئولوژي و پيشاهنگ نيز در چنبره‌ي آسيميلاسيون قرار داده شده است. به هنگامي که اين کفايت نکرده، با يک بهانه‌ي معمولي مورد سرکوب واقع مي‌شوند! هدف، ناچار نمودن به دست برداشتن جمعي از هويت کردي و بغير از آن نيز باقي گذاشتن يک هويت کردي (اگر چيزي از آن باقي مانده باشد) است که فاقد هرگونه ادعايي بوده، از کرد بودن خويش احساس شرم کرده، در صورت وارد شدن به مسائل کردي بزرگ‌ترين خطر متوجه‌اش شده و به موقعيتي بي‌کار و فاقد كمترين ارزش کاهش داده شده است. شايد هم در جهان معاصر، نمونه‌ي ديگري از اين نوع رئاليته‌ي اجتماعي وجود نداشته باشد. جنبه‌ي وخيم‌تر مسئله اين است که اين نوع آگاهي از واقعيت يا اصلا کسب نگرديده و يا کسب آن در سطحي نازل بوده است. در واقع نه يک بورژوازي کرد (بالذاته کسي نيت اين را نيز به دل راه نداد) و نه طبقه‌ي معاصر پرولتاريا و يا خرده بورژوازي آگاه و با فرهنگ وجود دارد. در اين وضعيت بايد از طبقاتي سايه و يا مجازي بحث نمود. شايد از طريق اين تحليلات بهتر درک گردد که برساختن ميهن‌دوستي، ملي بودن و اجتماعي بودن کردها در برابر اين واقعيتي که اندكي نيز به اين وضعيت مجازي درآورده شده، چقدر دشوار مي‌باشد.
بستري که جنبش و بويژه جنبش PKK مي‌خواست تکيه‌گاه خويش قرار داد، بستري بود که در آن موجوديت کرد از خود بودن خارج گردانده شده، شهامت كسب آگاهي ذاتي حتي در حد خيالي نيز نشان داده نشده، فرد کرد از دست زدن به مقاومت هزار بار پشيمان گردانده شده، ادعاي سرزمين مادري و حيث ملي و حيث ذاتي اجتماعي يا اصلا کسب نگرديده و يا مدت‌ها بود که از آن دست برداشته شده بود. چيزي نگذشت که درک شد ايجاد ايدئولوژي موجوديت و [كسب] آزادي و درآمدن بصورت جنبش مقاومت و رهايي بر روي اين بستر تا چه حد دشوار است!
از اوايل دوران سال 2000 به بعد، تحولي در نظام هژمونيک ترک‌هاي سفيد صورت مي‌گيرد. جابجايي قدرت هژمونيک اگرچه قدمتش به سال‌هاي 1970 مي‌رسد اما اساسا در اين سال‌ها آغاز به تحقق نموده است. اين رويدادي که با قدرت هژمونيک در جهان در پيوند مي‌باشد، بيانگر بازتاب تئوري «کمربند سبز» ايالات متحده بر جمهوري ترکيه مي‌باشد. تغيير مذكور نه ماهوي بلکه ظاهري است. همانگونه که مي‌دانيم، تئوري «کمربند سبز» در پيوند با نظام هژمونيک موجود در خاورميانه مي‌باشد. نظام هژمونيک کاپيتاليستي بويژه با مسائلي نظير حفظ و توسعه‌ي نظام هژمونيکي که در دويست سال اخير تحت رهبري انگلستان و ايالات متحده برساخته شده و از ميان نرفتن و از دست نرفتن آن در صورت تغيير مشغول بوده و سعي بر يافتن راه‌حلي براي مسائل مذکور دارد. آلمان‌ها تا دوران جنگ جهاني اول و حتي همگام با رژيم هيتلر تا جنگ جهاني دوم ادعاي هژموني بر روي خاورميانه را داشتند. ترقي اتحاد جماهير شوروي پس از جنگ جهاني اول و وارد شدن به رقابت بر سر خاورميانه پس از جنگ جهاني دوم، راهگشاي بوجود آمدن «جنگ سرد» ميان آنان گرديد. «کمربند سبز» اساسا جهت در هم شکستن هژموني روسيه‌ي شوروي بر روي منطقه بوده و با شکست روسيه‌ي شوروي در افغانستان موفقيت نيز کسب کرد. انقلاب ايران در تئوري «کمربند سبز» اغتشاش ايجاد نمود اما ماهيتا سبب تغيير آن نشد. اساسا جنبه‌اي از آن که معطوف به شکستن تحول دموکراتيک خلق‌هاي منطقه بود، ادامه داده شد.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «بنابراين واقعيت اجتماعي کردها در ترکيه‌ي جمهوري، واقعيتي است که دچار يک پاکسازي عميق شده است. واقعيت کردي داراي موقعيتي چالش‌آميز مي‌باشد. اصرار بر موجوديت داشتن يک انگيزه‌ي مقاومت بوده و برنامه‌ي پاکسازي تحت نام ايجاد جامعه‌ي هموژن نيز يک انگيزه‌ي نابود کردن…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دانیشتنی دادگاییکردنی وریشە مورادی، زیندانی سیاسی و چالاکی مافی ژنان، کە بڕیار بوو دوێنێ سێشەممە لە دادگای رژێم لە تاران بەڕێوەبچێت، بەهۆی ئامادەنەبوونی دادوەرەوە دواخرا بۆ کاتێکی تر.




#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

🆔 @kjarOffIcialChannel
در خیال باطلشان تو را به بند کشیده‌اند نمی‌دانستند..

آپو خود تعریف آزادی است


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
شکیبا یزدانی به ۸ ماه حبس محکوم شد



شکیبا یزدانی شهروند ۳۵ ساله اهل سبزوار از توابع استان خراسان رضوی، در دو پرونده جداگانه توسط دادگاه کیفری و انقلاب این شهر در مجموع به ۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد و احکام صادره به تعلیق در آمده است.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حضور تعدادی از مادران جانباختگان شهر (سنه) در مراسم چهلم حمید اخ


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ئیمڕوژ ١١ ئاپریل ساڵڕووژ کوچ دومایی ئوەێش ئۆجەلان ناسریاگ وە دایە ئوەێش، داڵگ ڕێبەر گەل کورد عەبدولڵا ئۆجالانە.

ئۆجالان لە یادداشتەکان خوەی فرە جار نویساس داڵگی لە دروس کردن کەسایەتی شوڕشگەری ئەو ڕوڵ بنەوایی داشتێە. فاتمە ئۆجەلان دویەت دایە ئوەێشیش لە باوەت کەسایەتی داڵگێ ویشێ، داڵگم لە ئاوایی کەسێک وەئرادە و دڵسوز بی.


#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

🆔 @kjarOffIcialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صدای بوسه‌ی باران،صدای خنده‌ی گل
صدای کف‌زدن لحظه‌ها برای بهار...

دوباره معجزه‌ی آب و آفتاب و زمین
شکوه جادوی رنگین‌کمانِ فروردین...

غم زمانه به پایان نمی‌رسد، برخیز!
به شوقِ یک نفسِ تازه در هوای بهار ...

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
آغاز یورش و تهدید جدید زنان کشور؛ اجرای طرح حجاب و عفاف از روز ۲۶ فروردین در تهران

بیانیه ای توسط پلیس منتشر شده و در این رابطه ابراز می دارد : طرح حجاب و عفاف از روز شنبه بیست و ششم فروردین ماه در همه معابر و اماکن عمومی با جدیت بیشتر دنبال خواهد شد.

این اطلاعیه در پایان می گوید : پلیس ضمن اطمینان از رعایت موازین اخلاقی و حریم عفاف توسط قاطبه شهروندان، یادآور می شود که ناگزیر، براساس وظایف خویش، با ناقضان قانون حجاب و عفاف برخورد قانونی می نماید.از همین روی، از آنان انتظار دارد که به ارزش های قانونی احترام بگذارند و کنش و پوشش خود را در آن چارچوب تنظیم نمایند..
جمعه بیست و چهارم فروردین ۱۴۰۳



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
بنابراين واقعيت اجتماعي کردها در ترکيه‌ي جمهوري، واقعيتي است که دچار يک پاکسازي عميق شده است. واقعيت کردي داراي موقعيتي چالش‌آميز مي‌باشد. اصرار بر موجوديت داشتن يک انگيزه‌ي مقاومت بوده و برنامه‌ي پاکسازي تحت نام ايجاد جامعه‌ي هموژن نيز يک انگيزه‌ي نابود کردن…
در حقيقت ايالات متحده، انگلستان و ساير متفقان غربي‌شان با تجهيز رژيم گلاديوي تركيه (بويژه در دوران دوغان گورَش، تانسو چيللَر، سليمان دَميرَل، اَردال اينونو و محمد آغار )، به اختيارات نامحدود كاملا موافقت نموده بودند. چالش از موجوديت PKK در كردستان عراق سرچشمه مي‌گرفت. با اين هدف تا آخر مقطع 1999-1984 (از كارزار 15 آگوست 1984 تا دستگيري عبدالله اوجالان با يك توطئه به تاريخ 15 فوريه‌ي 1999)، همه نوع عمليات ضدگريلايي را مشتركا تصويب و اجرا نمودند. نيروهاي مزدور كردي جنوب نيز از اين مسئله تماما پشتيباني نمودند، اما خواسته‌ي فاشيسم سفيد ترك از آن فراتر رفته و نقشه‌اش پاكسازي كامل كردها بود. در اينجا بود كه نظام غربي توقف كرد. رژيم فاشيسم سفيد ترك با مركزيت آنكارا با تنها ديدن خويش دچار وحشت گرديد. اگر پيش‌تر مي‌رفت، ممكن بود محاكمه‌اي همانند نمونه‌ي رژيم هيتلر نيز به ميان آيد. دقيقا هنگامي كه اين چالش شدت يافت، اپراسيون ايالات متحده و متفقانش در افغانستان و عراق صورت گرفت. در اين وضعيت بود كه مناسبات استراتژيك گلاديوي ترك با رژيم صدام حسين و سازمان استخبارات نظامي پاكستان آشكار گرديد. به شكلي غيرمنتظره گلاديوي ناتو و گلاديوي ترك (كه در اين دوران با نام «اَرگَن اَكون» كاملا صورت ملي بخود گرفته بود) رو در رو گرديدند. «ماجراي كيسه» كه در سليمانيه رخ داد، نشانه‌ي نمادين اين جنگ بود. در نتيجه‌ي رويدادهاي مذكور كه ايالات متحده و انگلستان متوجه آن بودند، اپراسيون‌هايي را پشت سر هم وارد ميدان نمودند كه طي آن از پشتيباني از بورژوازي سنتي سفيد ترك دست برداشته و بورژوازي سبز ترك‌ـ كرد را مطرح نموده و به حالت نيروي هژمونيك درآوردند، آن بورژوازي كه به اقتضاي تئوري «كمربند سبز» از مدت‌ها پيش تغذيه كرده و بوجود آورده بودند. از مهم‌ترين نشانه‌هاي اين مسئله كه آشكار گرديدند، همگام با «ماجراي كيسه»‌ در سليمانيه؛ بمب‌گذاري در يك دير يهوديان و HSBC (بانك جهاني انگليس) در استانبول، به حركت درآوردن مجدد طالبان و نيرومند نمودن نيروهاي مخالفت در عراق [از طرف گلاديوي ترك] بود. اگرچه آنگونه جلوه مي‌يافت كه انگار جنگ بين ايالات متحده و القاعده در جريان است، اما جنگ به عرصه‌ي ميان گلاديوي ترك و ايالات متحده لغزيده بود.
نتيجتا، هم‌پيماني هژمونيكِ نوينِ مدني‌نماي حزب عدالت و توسعه AKP،‌ ايالات متحده و انگلستان و ساير شركاي غربي‌شان مطرح شد. اگرچه گلاديوي ترك كه تماما ملي گشته و يا تنها به حال خويش رها شد، در ميان ارتش چهار بار خواست تا كودتا صورت دهد اما موفق نگشت. «ميتينگ‌هاي جمهوري» ، ائتلاف «سيب سرخ» ميان حزب جمهوري‌خواه خلق CHP و حزب جنبش ملي‌گراMHP، بازتاب‌هاي اين واكنش در جامعه‌ي مدني و عرصه‌ي سياسي بودند. هم‌پيماني مذكور قادر به كسب پشتيباني مورد انتظارشان از روسيه، چين و آلمان نگشت. روابطي كه با سوريه و ايران برقرار نموده بودند نيز چندان قابل اعتماد نبوده و راهگشاي در تنگنا قرار گرفتن هرچه بيشتر آنان گرديد. در اين ميان تشكل سياسي كرد در عراق پيشرفت نموده بود. در اين شرايط بود كه گام‌هاي به اصطلاح موفقيت‌آميز حزب عدالت و توسعه AKP برداشته شدند. تفسير تمامي اين رويدادها بعنوان پيروزي AKP در انتخابات و بازتاب آن همچون هنر «رجب طيب اردوغان»، يك بازي تبليغاتي است. نيروهاي اساسي جنگ بصورت پنهاني و بسيار همه‌جانبه عمل مي‌نمودند. جنگي هژموني بزرگي دقيقا همانند نمونه‌ي 1920، بر روي آناطولي و مزوبوتاميا در حال انجام بود.
مسئله‌ي جالب‌تر، موقعيت سرمايه‌ي يهودي در اين جنگ هژمونيك بود. متفق اساسي بورژوازي هشتاد ساله‌ي سفيد ترك در جنگ بر سر هژموني، سرمايه‌ي صهيونيست ملي‌گراي يهودي بود. پروسه‌ي تأسيس اسرائيل، اين هم‌پيماني استراتژيك را مقتضي مي‌گرداند. مي‌دانيم كه اسرائيل امروزه در سطح مهمي نيرومند گشته و به اندازه‌ي گذشته نيازمند بورژوازي سفيد ترك نيست؛ عكس اين مصداق دارد. بنابراين پيش آمدن لرزش در روابط مابين آن‌ها غيرمنتظره نبود. اما اين وضعيت نمي‌توانست بدان معني باشد كه سرمايه‌ي يهودي در تشكل‌هاي موجود در جمهوري تركيه و برساخت نيروي هژمونيك جديد فاقد تأثير باقي خواهد ماند. آن قشر از اين سرمايه وارد عمل شدند كه چندان موافق ملي‌گرايي صهيونيستي نبوده، در سطح جهاني‌تر عمل نموده و بويژه در عرصه‌ي سرمايه‌ي مالي مؤثر واقع مي‌افتادند. اين اقشار بودند كه تركيه را غرق در «پول گرم» نموده و اساسا سرمايه‌ي AKP را تأمين مي‌نمايند. قشر مذكور كه مي‌توان آن را سرمايه و ايدئولوژي كيهاني و جهاني يهودي (اوانجليسم) بناميم، به آساني بر جاي سرمايه و ايدئولوژي صهيونيستي نشانده شدند. در ثاني بين اين دو قشرِ نماينده‌ي سرمايه‌ها و ايدئولوژي‌هاي مذكور، ديوار غيرقابل عبوري همچون ديوار چين هم كه وجود ندارد! خلاصه اينكه دوران جمهوري تركيه‌ي اسلام ميانه‌رويي آغاز شد كه بورژوازي نوين سبز تركيه با مركزيت قونيه‌ـ قيصريه (اولي عموما ايدئولوژژيك، دومي عموما سرمايه) به همراه نيروهاي هژمونيك داخلي و خارجي برساخته بود.
قشر اجتماعي كه از اولين سال‌هاي تأسيس جمهوري تا اوايل سال‌هاي دوران 2000 مسئول سرمايه و ايدئولوژي هژمونيك بودند و با آن رشد كرده و نيرو مي‌گرفتند ترك سفيد ناميده مي‌شدند اما مقصودمان از اين‌ها تنها نمونه‌هاي اصيل ترك نمي‌باشد. سرمايه و ايدئولوژي‌هاي هژمونيك خارجي سهم طلايه‌داري تعيين كننده‌اي را در درون آن داشتند. خلاصه اينكه بدون به حساب آوردن نيروي سرمايه و ايدئولوژي عموما اروپا و بويژه انگلستان و سازش‌هاي ديپلماتيك آنان، ممكن نيست بتوان جمهوري تركيه را درك نمود. ادعاي درك آن، مثلا گفتن اينكه جمهوري از طريق سرمايه‌ي مطلق و مستقل ملي و ايدئولوژي ذاتي ملي برساخته شده، فريب خويش و محكوم نمودن خود به اشتباه مي‌باشد. همان سخن كلي در مورد هژموني بورژوازي سبز ترك كه سعي دارند بجاي بورژوازي سفيد ترك برسازند نيز بيش از حد قابل بيان است. زيرا در سال‌هاي آغازين جمهوري، يك روح قويِ استقلال برآمده از جنگ رهايي وجود داشت و امكان عمل آزادانه در داخل بيشتر بود. همچنين نيروهاي هژمونيك كاپيتاليستي با از دست دادن نيرويي بسيار، از جنگ جهاني اول خارج شده بودند. انگلستان حتي در داخل نيز با دشواري بر سرپا مي‌ايستاد. وقوع انقلاب، جهت تمامي دولت‌هاي اروپايي، خطري نزديك محسوب مي‌شد. مهم‌تر اينكه، بورژوازي سفيد ترك هم بصورت ضمني و هم عيني، از روسيه‌ي شوروي پشتيباني دريافت مي‌نمود. در حاليكه سرمايه و ايدئولوژي سبز وضعيت كونژوكتوري اينچنيني نداشت. اندوخته‌ي سرمايه‌ي موجودشان تحت نظارت شديد سرمايه‌ي انحصارگر بروكراتيك با مركزيت استانبول و آنكارا بود. اگرچه بر ايدئولوژي سنتي اسلامي (اسلام قدرتي) و كانون‌هاي سرمايه‌ي بين‌الملليِ داراي عنوان اسلامي اتكا مي‌كردند اما اين امكانات براي تأسيس هژموني محدود بودند. بنابراين ناگزيرا به تناسب مهمي به نظام هژمونيك كاپيتاليستي جهاني وابسته مي‌گشت. اين وضعيت وابستگي را بصورت آشكار از روي AKP مي‌توان قرائت نمود. AKP با برقراري رابطه‌ي گرم با سرمايه‌ي جهاني از خارج، در داخل نيز با گرم نگه داشتن بحث عموما دموكراتيزاسيون و بويژه حل مسئله‌ي كرد، با استفاده از تظاهر به حل بجاي حل واقعي، با تبليغات در مورد وضعيت بن‌بست و مسدود گشته‌ي كانون‌هاي نيروي هژمونيك مقابل خويش (نسبتا ارتش، قوه‌ قضائيه، حزب جنبش ملي‌گراMHP، حزب جمهوري‌خواهCHP و سازمان‌هاي چپي وابسته به آن‌ها) در اين مورد، سير ترقي خويش را ادامه داد. نيروي محركه در تأسيس قدرت هژمونيك نوين نيز همانند برساخت هژمونيك در اولين سال‌هاي جمهوري، انگلستان و بويژه ايالات متحده به مثابه نيروهاي خارجي بودند. در اين رابطه، پشتيباني سرمايه‌ي مالي جهاني تعيين‌كننده واقع گشت. در حوزه‌ي ايدئولوژيك نيز رويكردهاي ديني عناصر اوانگليست، «كابالا»يي و «كاراييم» يهودي‌گرايي بجاي مشتق ترك سفيدِ ملي‌گرايي صهيونيستي نقشي تعيين‌كننده ايفا نمود. اين ترقي هژمونيكي جديد كه مي‌توان آن را با اصطلاح اسلامي و يا ترك سبز بيان كرد، ادامه دارد. AKP در استفاده از استراتژي و تاكتيك‌هايي كه بدان متكي است، مهارت بيشتري كسب نموده است. در پي آن است تا برساخت هژمونيك خويش را در صدمين سالگرد تأسيس جمهوري كامل نمايد.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «مسئله‌ي جالب‌تر، موقعيت سرمايه‌ي يهودي در اين جنگ هژمونيك بود. متفق اساسي بورژوازي هشتاد ساله‌ي سفيد ترك در جنگ بر سر هژموني، سرمايه‌ي صهيونيست ملي‌گراي يهودي بود. پروسه‌ي تأسيس اسرائيل، اين هم‌پيماني استراتژيك را مقتضي مي‌گرداند. مي‌دانيم كه اسرائيل امروزه…»
دلاور آنست که با مرگ می جنگد :
زندگی می آفریند و بر مرگ پیروز می شود ... !



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
اعتراضات پرستاران علیه شرایط کار طاقت فرسا و حقوق اسفبار ادامه دارد!

تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان  بقایی دو اهواز.
شنبه ۲۵ فروردین


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2024/09/28 09:34:52
Back to Top
HTML Embed Code: