Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 دایکانی ئاشتی رۆژهەڵاتی کوردستان لە شاری بۆکان بە بۆنەی ٢١ی فوریە رۆژی جیهانی زمانی دایکی سەردانی بنەماڵەی شەهیدانیان کرد

#کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستانê @kjarOffIcialChannel🆔


من، آفتاب پاک‌تری را
در نوشخندِ مهر تو می‌بینم
در مطلعِ بلندِ شکفتن.




#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
دادگاه تجدیدنظر؛ پنج متهم سیاسی به حبس و جزای نقدی محکوم شدند

زهرا صفایی، محمدمسعود معینی و کامران رضائی‌ فر توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران مجموعا به دوازده سال حبس محکوم شدند. پرستو معینی و تیمور رضائیان، دیگر متهمان این پرونده نیز هر یک به پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.

بر اساس حکمی که اواسط بهمن ماه، توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران صادر و به این شهروندان ابلاغ شده است، زهرا صفایی و کامران رضائی‌ فر هر یک به پنج سال حبس و محمدمسعود معینی به دو سال حبس تعزیری محکوم شدند. همچنین پرستو معینی و تیمور رضائیان، دیگر متهمان این پرونده نیز به پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
يكي از بزرگ‌ترين جرم‌هاي مدرنيته‌ي كاپيتاليستي در برابر پديده‌ي وطن، عرضه‌ي متقلبانه‌ي نگرش مرزي قاطع، تغييرنيافتني و تك ملتي بصورتي است كه انگار مقدس‌ترين اصطلاح مي‌باشد. جهت نگرش دولت‌ـ ملت در مورد مرزها به نشانه‌ي به اصطلاح شيوه‌ي حفظ وطن همانند يك آيين…
2ـ بعد ملي در واقعيت كردها
سعي گرديد تا در مورد واقعيت كردها در پيوند با مسئله‌ي كرد اصطلاحاتي ايجاد گردند. به هنگام انجام اولين مباحث در مورد مسئله، يك آگاهي وسيع در ارتباط با ماهيت واقعيت رو در رو گشته با آن ايجاد نشده بود. در پيوند با مسئله، سعي مي‌شد تا واقعيت كردي قبل از هرچيز از جنبه‌ي زبان و فرهنگ متفاوت اثبات گردد. همچنين به سبب اينكه واقعيت كردي از طرف ايدئولوژي رسمي تُرك در چنبره‌ي يك كمپين نفي و نابودي شديد قرار داده شده بود، اثبات كردها به مثابه موجوديت، به شكل مسئله‌ي اولويت‌دار به موضوع بحث تبديل شده بود. اين برخوردي بسيار عقب‌مانده و اشتباه‌آميز با واقعيت بود. سعي بر اثبات موجوديتي كه بالذاته وجود داشت، به بحث بر سر وجود و يا عدم وجود آفتاب شباهت مي‌يافت! اين نيز به معني چانه زدن بيهوده و وقت‌كشي و افتادن به ورطه‌ي موضوع بحث رژيم استعمارگر و نسل‌كُش بود. اساسا «كردهاي جوانِ» مزدوري كه دچار آسيميلاسيون گشته بودند، بحث مزبور را انجام مي‌دادند. در لواي بحث در مورد مسئله‌ي كرد، موجوديت و موقعيت خويش را به بحث مي‌گذاشتند.
هنگامي كه امور مزبور را آغاز نمودم، چندان به ابزار اين نوع مباحث تبديل نگشتم. اگرچه ماهيت مورد صحيح را عميقا درنيافتم اما چون معتقد بودم كه بيان مسئله نه به شكل بحث بر روي هستي‌ـ نيستي بلكه از طريق اصطلاحات رهايي و آزادي روشي صحيح‌تر خواهد بود، اينگونه آغاز به كار كردم. مهم‌ترين دليل جلو زدن ما از گروه‌هاي حقيقت‌خواه ديگري كه انشعابات متعددي يافته بودند، اين بود كه از نظر متديك كار را بدينگونه آغاز نموديم. هنگامي كه روش را بصورت صحيح انتخاب نموديم، دير يا زود ما را به خود واقعيت رهنمون مي‌ساخت. اما نقصي كه اين روش راهگشايش شد، باز بودن روش مذكور بر روي تفسير دگماتيك از واقعيت كرد بود. پيش‌داوري‌هايي قوي وجود داشتند مبني بر اينكه واقعيت كردي را نيز مي‌توان همانند هر واقعيت خلق و يا ملت ديگري بررسي نمود. به اندازه‌اي كه بحث بر روي واقعيت به مثابه خود واقعيت صحيح باشد، به حساب آوردن امكان تفاوت «چگونگي» آن و شك نكردن در مورد آن نيز به همان اندازه روشي ناقص بود.
چيزي كه در نوروز 1973 در يك جلسه‌ي گروه ارائه نمودم و در آن روزها به نظرم بايد همانند يك راز حفظ مي‌شد، اين واقعيت بود: «كردستان يك پديده‌ي مستعمره مي‌باشد». علي‌رغم اينكه نمايندگان دو گروه مطرحِ گرايش آسيميلاسيونيست مزدور يعني «كمال بورقاي » و «مُمتاز كوتان » ادعاي كاربست اين اصطلاح در آن دوران را داشته باشند نيز، به نظرم راست نيست. اگر آنگونه مي‌بود، نيازي نمي‌ديدم كه از اين اصطلاح همچون يك راز محافظت نمايم. بعدها آغاز به بحث در مورد كردها از كانال اصطلاح «كردستان مستعمره» گرديد. اكثر چپ‌گرايان تركيه با اين نظر كه «تمامي تركيه مستعمره و يا نيمه‌مستعمره است»، در پي گل‌آلود نمودن مسئله بودند. از نظر من موجوديت كردها، با بر زبان آوردن اين اصطلاح به مثابه يك واژه به شيوه‌ي انقلابي و به بهاي از دست دادن جان‌شان از طرف ماهر چايان، دنيز گزميش و ابراهيم كايپاكايا ثابت شده بود. مابقي، مسئله‌ي رهايي از موقعيت موجود و آزادي بود. تئوري «كردستان مستعمره» يك سرآغاز صحيح در اين راه بود.
راسيوناليسم و آمپريسيم در واقعيت كردي نيز همچون دو روش اساسي پژوهش، كاربردي بودن خويش را نشان دادند. راسيوناليست‌ها به خويش باورانده بودند كه با اثبات واقعيت كردي به اهداف خويش دست خواهند يافت. روشنفكران محتاط بورژوا، مطمئن بودند كه با تأسيس انجمن‌ها، انتشار مجلات و جنبش‌هاي حزبي آن كه دست به سياه و سفيد نمي‌زدند، در اين مسير نتيجه كسب خواهند كرد. انتظار داشتند تا روزي منطق مدرنيته‌ي كاپيتاليستي بر له آنان چرخش صورت دهد. آناني كه تلاش آزمون‌گرايانه‌ي محدودي داشتند، يعني آمپريست‌ها نيز آن‌هايي بودند كه بيشتر انفجار احساسات شورشگرانه را ترجيح مي‌دادند. جوانان انقلابي به اقتضاي وضعيت كونژوكتوري چنين موقعيتي داشت. بدون شك كودتاي 12 سپتامبر با به خفقان كشيدن، وادار به تسليميت كردن و نابود نمودن هر دو قشر بدون سختي چنداني، ميزان نيروي حقيقت و اراده‌شان را آشكار نموده بود. آنان كه ماهيتا از نظام گسست صورت نداده بودند، در مسير تسليميت پيش رفته و آنان كه از جستجوي خارج شدن از نظام دست برنداشتند نيز در پي يك جستجوي عميق‌تر حقيقت و اراده‌اي قوي روانه گشتند.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «2ـ بعد ملي در واقعيت كردها سعي گرديد تا در مورد واقعيت كردها در پيوند با مسئله‌ي كرد اصطلاحاتي ايجاد گردند. به هنگام انجام اولين مباحث در مورد مسئله، يك آگاهي وسيع در ارتباط با ماهيت واقعيت رو در رو گشته با آن ايجاد نشده بود. در پيوند با مسئله، سعي مي‌شد…»
دوست داشتن‌اَت را
                با یک سُرود ...
                به شالی‌کاران می‌سپارم
این گونه :
         شباهنگام
            از تُردِ دقایق !
                    می‌گذریم و
واپسین گفت و گویِ مان
                        میانِ شبنم
               و ستاره
                       تکرار خواهد شد

📚 #الکساندر_سرگیویچ_پوشکین

#ترجمه_امید_آدینه

#برای_مهسا_امینی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بەشێکی دیکە لە دیمەنی چەند رۆژ پێشی نەورۆز لە گوندی چەشمیەری هەورامان

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان @KjarOfficialChannel🆔
《 آفتاب را صدا کن  》
وقتی دیوار قد کشید و
         سقف بلند شد
        من آفتاب را ندیدم
        من و اینجا و انتظار
       سقف و دیوار بلند  ؛
       که ؛ دزد آفتابند  ؛
من از این دیوار و سقف بلند
       بی زارم
آفتاب را می خوانم
      و روشنایی اش را می خواهم
     و کوتاهی دار ها را
     در قواره چوب کبریت می جویم
من از این دیوار و سقف بلندش
      بی زارم
    تقدیم به زندانیان سیاسی
 



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
دو زن بهائی در دادسرای کرمان تفهیم اتهام شدند

روز چهارشنبه دوم اسفندماه، روحا ایمانی و فیروزه سلطان محمدی، شهروندان بهائی ساکن کرمان در دادسرای این شهر مورد تفهیم اتهام قرار گرفتند.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
حکم حبس و ممنوع الکاری سارا معصومی، روزنامه نگار توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران به مدت دو سال تعلیق شد.
بر اساس این حکم که روز شنبه ۵ اسفند توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران صادر و به خانم معصومی ابلاغ شده، وی به شش ماه حبس و دو سال ممنوعیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد که این حکم به مدت دو سال تعلیق شده است.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
2ـ بعد ملي در واقعيت كردها سعي گرديد تا در مورد واقعيت كردها در پيوند با مسئله‌ي كرد اصطلاحاتي ايجاد گردند. به هنگام انجام اولين مباحث در مورد مسئله، يك آگاهي وسيع در ارتباط با ماهيت واقعيت رو در رو گشته با آن ايجاد نشده بود. در پيوند با مسئله، سعي مي‌شد…
همگام با نفوذ نيروهاي هژمونيك كاپيتاليستي غربي به منطقه پيشرفت‌هاي ملي در پديده‌ي كرد نيز همانند عموم خاورميانه، ديگر از ديناميزم‌هاي داخلي سرچشمه نمي‌گيرند. اين مرحله‌اي كه در اوايل سده‌ي 19 تسريع يافته است، پروسه‌ي تكوين ملي را كجدار نموده است. سعي كرده‌اند تا تكوين ملت‌هاي موجود در امپراطوري عثماني را از طريق پشتيباني و يا ممانعت نيروهاي هژمونيك شكل دهند. اصل تعيين كننده، منافع نظام مي‌باشد. ملت‌ها به اقتضاي منافع تشكيل داده شده و يا سركوب مي‌شوند، حتي راهگشاي نابود شدنش مي‌گردند. امپراطوري عثماني مدتي طولاني در برابر تكوين ملت مقاومت نمود. سعي نمود تا از طريق روش‌هاي مصنوعي ملت‌گرايي حيات خويش را تداوم بخشد. با اين هدف به ترتيب روش‌هاي عثماني‌گرايي، پان اسلاميسم و پان تركيسم را آزمودند. به موازات بي نتيجه ماندن اين روش‌ها و همگام با ظهور دولت‌ـ ملت‌هاي پرشماري كه همخوان با منافع نيروهاي هژمونيك بودند، بستري مناسب جهت ملت‌گرايي آناطولي ايجاد گرديد. دوراني كه آن را ملت‌گرايي جمهوري و مقطع رهايي ملي ناميده مي‌شود، بيانگر اين واقعيت مي‌باشد. داستان اين گرايشي كه سعي مي‌شود به شكل كماليسم نيز عنوان گردد را بازگو كرده بوديم. بجاي تكرار داستانش، ارزيابي آن در ارتباط با ملت‌گرايي كرد، ترك، يهودي و عرب آموزنده‌تر خواهد بود.
ملت‌گرايي آناطولي همچون جنبش رهايي به رهبري مصطفي كمال بوجود آمد؛ اين تا حدودي واقعيت دارد. در سرآغاز، شورش در برابر نيروهاي هژمونيك را بنياد كار قرار مي‌داد. كردها و عناصر يهودي در اين جنبش نقش پيشاهنگ داشتند. اشراف و زمينداران كرد و سرمايه‌داران و كادرهاي ممتاز يهودي با عناصر ملي‌گراي بروكراتيك ترك هم‌پيمان شدند. مسيحيان خارج از اين پيمان باقي مانده و عموما مورد هدف آن بودند. قدمت اين هم‌پيماني به مرحله‌ي تأسيس جمعيت اتحاد و ترقي مي‌رسد؛ در جنگ جهاني اول اجرا مي‌گردد. در جنگ رهايي ملي (1922- 1919) آن را محدودتر نموده و ادامه دادند. اكثريت روشنفكران و اشراف كرد اگرچه شك و گمان‌هايي داشتند اما از اين هم‌پيماني پشتيباني نمودند. پروتكل آماسيا ، كنگره‌هاي ارضروم و سيواس ، اولين تركيب مجلس كبير ملت تركيه، آشكارا اين هم‌پيماني را نشان مي‌دهد. با «قانون رفرم مربوط به كردها» به تاريخ 10 مارس 1922 هم‌پيماني مذكور تحكيم داده مي‌شود. با امضاي پيمان لوزان و اعلام جمهوري، مرحله‌ي نويني آغاز مي‌گردد. سعي مي‌كنند اختلافات موجود بر سر موصل‌ـ كركوك با انگليس‌ها را با پيماني بسيار تراژيك عليه كردها پايان دهند. پيمان آنكارا كه با فرانسوي‌ها بسته شد، علي‌رغم اينكه با امتياز دادن از «ميثاق ملي » فرجام آن نسبتا عليه كردها (همچنين تركمن‌هاي ساكن سوريه) بود ولي در ابعادي مصيب‌بار نبود. در اين معاهده بخشي جزئي از كردستان به فرانسوي‌ها سپرده شد اما از نظر نامطلوبي‌هايي كه در واقعيت ملت كرد ايجاد نمود، بايد با اهميت لازمه بر روي آن كار كرد.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
💢 کومیتەی کژار لە شار کۆڵن وڵات ئاڵمان وە ئامانج خاوەنداری لە وریشە مورادی ئەندام کژار کە لە زندان ڕژیم ئێران وە سەر بەی چالاکی ئەنجام دان.

کومیتەگە لە ناوەند شار چادر ئاگاداری هەڵدان و لە قسەگانیان روشنایی خستنە سەر رەوش زندانیەیل وەتایوەت وریشە مورادی و حوکمێ کە داسپاننەسە سەر وریشە شەرمەزار کردن.

هاوەخت لە بەردەوامی چالاکییەکە لە بەین خەڵک تراکت بلاو کریا.

لە لای ترەک کەمپەین ئازادی ئەڕا وریشە مورادی لە باوەت وریشە بانگەوازییگ بڵاو کردن و داوا لە ڕای گشتی، سازمان و چالاکەیل سیاسی کەیم بوونە دەنگ وریشە و گشت زندانیەیل سیاسی لە زندانەیل ڕژیم ئێران.

لە سەروبن ساڵڕووژ ئنقلاب ژن ژیان ئازادی ڕووژ ١٠ گەلاوێژ ئیمساڵ وریشە مورادی چالاک مەدەنی و ژنەیل لە ورودی شار سنە لە لایەن هێزەیل رژیم ئێران رفیا.

وریشە مورادی لە شوون دەسگیری، هەفتەیگ لە ناوەند ئتڵاعات سنە بی و دویاتر بریا ناوەند ئتڵاعات ئورمیە و دەس ئاخر بریا بەند ٢٠٩ زندان ئڤین تەیران و ئیسە لەورە وە سەر بەی.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان #کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستا #کۆمەڵگەی_ژنانی_ئازادی_رۆژهەڵاتی_کوردستان @kjarOffIcialChannel 🆔
دختر: مادر، آزادی چیست؟
مادر: آزادی چیزی گران‌بهاست.
دختر: پس ما نمی‌توانیم آن را بخریم؟
مادر: آن‌ها کاری می‌کنند که بهایش، زندگی‌مان باشد.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
maliheh__moradi

ببار ای بارون، ببار…

ببار ای بارون ببار
با دلم گریه کن خون ببار
در شبای تیره چون زلف یار
بهر لیلی چو مجنون ببار … ای بارون
دلا خون شو خون ببار
بر کوه و دشت و هامون ببار
به یاد عاشقای این دیار
به کام عاشقای بی‌مزار… ای بارون



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
روز  ششم اسفند ماه (شریفه_محمدی)  بعد از هشتاد و سه روز ممنوع ملاقات  بودن  و تحمل   بازجویی و شکنجه  از زندان_سنندج به زندان لاکان رشت منتقل شد.

به امید آزادی



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
شهادت بهایی است که باید برای زندگی پرداخت

(گزیده ای از بیانیات رهبر آپو )
.
سوگند یاد می کنم به آخرین نفس شهدا به آخرین کلام آنها که گفتند:زنده باد استقلال وآزادی:<در راستای تحقق هدف و آرمان هایشان تا آخرين نفس مبارزه کرده و همراهشان باشم. با تکیه بر توان و نیرویی که من از این شهدا گرفته ام ،به انجام وظایف انقلابی و مبارزه ادامه خواهم داد.انجام وظیفه ی رهبریتی حقیقی ،تنها زیر سایه ی آنها و تحت امر و فرمان این شهدا است آنها شهید زندگی ،شرف و ناموس و شهید کورد و کوردستان هستند و شاهد حقیقتو شکوه حیات آزاد هستند این رفقا در سخت ترین شرایط به مبارزه ادامه دادند و به شهادت رسیدند وبرماست که یاد و خاطره‌ی آنها را هر زمان و در هر مکانی گرامی بداریم


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻زەینەب جەڵاڵیان تەنیا زندانی سیاسی ژن ک لە زمسان ساڵ ٨٦ لە لایەن هێزەیل ئەمنیەتی ڕژیم ئێران دەسگیر کریا، لە هەڤدەهمین ساڵڕووژ دەسگیری، لە زندانەیل ڕژیم بەرخوەدانێگ کەم وێنە ئەنجام دەید #جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان🆔 t @KjarOfficialChannel
با شعلهٔ خورشيد
      چه سازد نفسِ صبح

روشن‌تر از آنم
       ڪه توان ڪرد خموشم ...



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2024/09/29 03:36:07
Back to Top
HTML Embed Code: