Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاویدنام مریم آروین، به مناسبت روز وکیل ضمن انتشار این ویدیو نوشت:



هفتم  اسفند روز وکیل مدافع
مریم عزیزم؛ فرشته عدالت و راستی این روز را به تو و تمامی وکلا و حقوقدانان که مدافع حق بودند و هستند تبریک می‌گویم.
امروز روز وکلای جاوید نام ،همچون؛ غلامحسین مکیو نرگس خرم و همچنین وکیل جاوید نام محبت مظفری که نامشان تا ابد در تاریخ ثبت خواهد شد و روز شیر مرد حقوقدان و ابر مرد قانون دکتر خسرو علیکردی و دیگر وکلایی که هیچ گاه حاضر نشدند حقیقت را قربانی مصلحت کنند.»

- مریم آروین، وکیل دادگستری که در کنار معترضی ۱۶ ساله ایستاد و در صحن دادگاه، بر دستانش دستبند زدند و زندانی‌اش کردند و پس از مدتی به طور مشکوکی کشته شد.

مریم روز ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، وقتی برای رفتن به عروسی دوستانش آماده می‌شد؛ به کما رفت و در روز ۱۸ بهمن کبد و ریه‌اش از کار افتاد و جان سپرد



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
همگام با نفوذ نيروهاي هژمونيك كاپيتاليستي غربي به منطقه پيشرفت‌هاي ملي در پديده‌ي كرد نيز همانند عموم خاورميانه، ديگر از ديناميزم‌هاي داخلي سرچشمه نمي‌گيرند. اين مرحله‌اي كه در اوايل سده‌ي 19 تسريع يافته است، پروسه‌ي تكوين ملي را كجدار نموده است. سعي كرده‌اند…
تجزيه‌ي كردستان از طريق قرار دادن بخشي از آن در عراقي كه مي‌خواستند تشكيل دهند، پايمالي آشكار «ميثاق ملي» بود. اين مسئله راهگشاي هياهوي بزرگي در مجلس تركيه و در ميان كردها گرديد. اين پيماني كه به تاريخ 5 ژوئن 1926 با انگليس‌ها بسته شد، عناصر بسياري دارد كه هنوز هم مجهول نگه داشته‌اند. بايد بر روي معاهده‌ي مذكور بعنوان سرآغاز نسل‌كشي كردها تأمل نمود. مي‌دانيم كه مصطفي كمال در اين موضوع بسيار دچار دشواري گشته و در حساب پس دادن بسيار دچار سختي گشته است. قطعا با اين پيمان، بنيان هم‌پيماني تاريخي ميان كردها و ترك‌ها نيز فروپاشانده شده است. شورشي كه در سال 1925 به رهبري شيخ سعيد برپا گشت، جهت سرپوش نهادن بر اين خيانت تاريخ هم تحريك گرديده و هم بصورت بي‌جا به شكلي بي‌رحمانه و خونين سركوب گرديد. سال 1925 از اين نظر نه‌تنها سرآغاز شورش بلكه اساسا سرآغاز توطئه، خيانت و نسل‌كشي مي‌باشد. ديپلماسي انگليس و عناصر يهودي نقش تعيين‌كننده در اين امر ايفا نموده‌اند. مي‌دانيم كه در اين دوره فتحي اوكيار به سبب اينكه گفت «من دستم را آلوده‌ي قتل‌عام كردها نخواهم كرد» از نخست‌وزير خلع گرديده و عصمت اينونو را بر جايش گذاشتند. فتحي اوكيار يكي از رفقاي مصطفي كمال بود كه وي را از دوران كودكي شناخته و بيش از همه به او اعتماد داشت. هنگامي كه ديده شد در آزمون «فرقه‌ي آزاد» موفقيت نشان داده، باز هم از طرف عصمت اينونو از موقعيتش خلع گردانده شده بود. آشكار است كه در اين سال‌ها تنها عناصر چپ‌گرا و اسلامي پاكسازي نمي‌شوند، پاكسازي اصلي بر روي كردها به مثابه ملت اجرا مي‌گردد. همچنين مصطفي كمال و يارانش نيز بسيار ناتوان گردانده شده‌اند. يك نظام ديكتاتوريِ نابودكننده بوجود آمده بود و نه يك جمهوري كه بايد دموكراتيك مي‌بود.
جهت درك واقعيت معاصر كرد و ترك و درك صحيح مناسبات مابين آن‌ها، نياز به تحليل مرحله‌ي توطئه‌ي 1925 به شكل بسيار وسيع وجود دارد. تصويري از «آتاتُرك» كه نگرش رسمي همه چيز را بسته بدان نشان مي‌دهد، بصورت هژمونيك بر هر ادراك ذهنيتي در تركيه جاي گرفته است. اين تصوير در مقايسه با ذهنيت بسيار قوي اسلامي، بسيار برجسته‌تر گردانده شده است. ادراك ذهنيتي مذكور كه خويش را به شكل ملت‌گرايي لائيك ترك نشان مي‌دهد، قطعا يك پديده‌ي ديني نوين مي‌باشد. لائيسم و ملت‌گرايي ترك به مثابه يك دين برساخته شده است. يك نمونه‌ي نزديك به اين امر در فرانسه (در جمهوري سوم فرانسه در سال‌هاي دوران 1880) برساخته شده و ملت‌گرايي ترك نمونه‌ي مذكور را الگو و سرمشق خويش قرار داده است. مورد بسيار مهم‌تر اين است كه در برساخت اين ملت لائيك، نه‌تنها ملي‌گرايي ترك بلكه ملي‌گراييِ صهيونيست يهودي نيز بسيار تأثيرگذار بوده است. حتي در برساخت اين ملت نوين، ملي‌گرايي صهيونيست يهودي در موضوعات سياست، مسائل نظامي و رژيم اقتصادي در هيئت طلايه‌دار ظاهر مي‌شود. ماهيت اين نقش، چيزي است كه بيشترين پنهان‌كاري در مورد آن در تاريخ معاصر ترك صورت مي‌گيرد. ملي‌گرايي صهيونيستي قبل از اسرائيل خويش را در آناطولي در زير لواي «ترك‌هاي سفيدِ» ملت‌گراي ترك حاكم نموده و برساخته بود. يك پروتو اسرائيل موضوع بحث مي‌باشد!
ملت‌گرايي ترك‌هاي سفيد تداوم بخشيدن به هر دو ملت‌گرايي تحت رژيم قاطع ديكتاتوري است. در اينجا عناصر چپ‌رو، اسلامي و كُرد كه در جنگ رهايي ملي در اقتصاد، سياست خارجي و داخلي و فرهنگ هم‌پيمان بودند، از طريق توطئه‌هايي پاكسازي گشتند. توطئه در درون خويش نيز بصورت بي‌رحمانه انجام داده شده است. كردها بعنوان هدف برگزيده شده، شورش تحريك گشته (كشته شدن دو سرباز در درگيري‌اي كه در نتيجه‌ي فرستادن يك واحد كوچك ژاندارم در شهرستان «دجله» براي حمله به شيخ سعيد درگرفت، يك تحريك كامل بود) و نتيجتا از طريق روش‌هايي كه به نسل‌كشي ختم مي‌شوند، كردها از نظام پاكسازي شده و در حكم «نيست» شمرده شده‌اند. چهار ژنرال (گروهي كه از پنج ژنرال شورشي تشكيل مي‌شد) از اكيب مصطفي كمال از طرق مختلف از گروه ممتاز قدرت طرد گشته، مصطفي كمالي كه تنها باقي گذاشته شده بود نيز با كردها رو در رو گردانده شده (رفيق نزديك مصطفي كمال يعني فتحي اوكيار را به سبب اينكه گفته بود «من دستم را به قتل‌عام كردها آلوده نخواهم كرد» را مجبور به استعفا از سمت نخست‌وزيري كردند)، بخشي از همان بازي در سوءقصد ازمير اجرا شده و بدين ترتيب مصطفي كمال به يك شخصيت نمادين كاهش داده شد. همان بازي‌ها در پاكسازي نيروهاي چپ‌رو و اسلامي نيز اجرا شده‌اند. در اينجا ظاهرا دو عنصر تعيين كننده، نخست‌وزير عصمت اينونو و رئيس ستاد ارتش فَوضي چخماق هستند اما در پشت پرده نيز هژموني انگليس در آن دوران و گروه‌هاي سرمايه‌اي موجود در بنيان آن وجود دارند كه در واقع رژيم را ايجاد نموده، تشكيل داده و تداوم مي‌بخشيدند. سرمايه‌ي يهودي كه يكي از (و نه تمامي‌شان) گروه‌هاي سرمايه‌ي مذكور بودند، در پي يافتن يك ميهن براي يهوديان بود. جهت برساختن ميهن يهوديان در فلسطين، ابتدا سعي در استفاده از سلطان عبدالحميد نمودند، چون دقيقا آنگونه كه خواسته مي‌شد عمل ننمود، ضد كودتاي (پروواكاسيون) 9 مارس بهانه قرار داده شده، عبدالحميد از تخت به زير آورده شده، مملكت عثماني را وارد جنگ جهاني اول نموده و با استفاده از فرصت‌هايي كه شرايط جنگي ايجاد نمود، نسل‌كشي ارمنيان را صورت دادند. در جنگ رهايي ملي مواردي را تغيير داده، پيشاهنگي عملي را به دست گرفته، مسيحيان رومي‌الاصل باقي‌مانده پاكسازي شده، در طول جنگ و بعد از آن در كنار پاكسازي متفقان چپ و اسلامي، كردهايي كه متفق استراتژيك بودند نيز پاكسازي گشته و توطئه در سال 1925 با پيروزي به پايان رسيد.
مصطفي كمال برعكس چيز ي كه تصور مي‌شود در سال 1925 نه در اوج قدرت خويش بلكه كسي است كه همچون پيكري مقدس بصورت نيرويي نمادين درآورده شده و با ترقي دادنش به مرتبه‌ي خداييِ دين نوين، جهت عبادت در چانكايا قرار داده شده است. عميق‌ترين توطئه اين است كه بويژه با فرصت دانستن شورش‌هاي كردها، توطئه بصورت مغاير با ذات انقلابي جنگ رهايي‌بخش (جمهوري دموكراتيك، قانون اساسي 1921) و در ضديت با رهبر واقعي شورش و يا جنگ يعني مصطفي كمال با تمامي تلاش ادامه داده شده و بدين ترتيب راند اول با موفقيت به پايان رسيده است. در اين موضوع مسئله اين نيست كه در مورد مصطفي كمال آتاترك اغراق صورت بگيرد و يا او را كوچك نماييم، بلكه اين است كه او را در پيوند حقيقي تاريخي قرار داده، بدين ترتيب شخصيت او را از حالت متولوژيك خارج ساخته و نقش او را نشان دهيم.




#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «ملت‌گرايي ترك‌هاي سفيد تداوم بخشيدن به هر دو ملت‌گرايي تحت رژيم قاطع ديكتاتوري است. در اينجا عناصر چپ‌رو، اسلامي و كُرد كه در جنگ رهايي ملي در اقتصاد، سياست خارجي و داخلي و فرهنگ هم‌پيمان بودند، از طريق توطئه‌هايي پاكسازي گشتند. توطئه در درون خويش نيز بصورت…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع مشترک جمعی از بازنشستگان کشوری(فرهنگیان) و تامین اجتماعی مقابل درب استانداری خوزستان اهواز
سه شنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۲




#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
🔻فعالین حقوق زنان شهر سنه با انتشار بیانیه‌ای، با تحریم انتخابات پیش رو از همه مردم ایران خواسته اند، روز ١١ اسفند ماه سال جاری با نه گفتن به صندوق رأی نمایشی، در خانه بمانند و از شرکت در انتخابات خودداری کنند.

آنها درابتدای بیانیه خود به اتحاد مردم در جنبش انقلابی ژن ژیان آزادی اشاره کرده اند و آورده: در جنبش زن زندگی آزادی اکثریت مردم از حاکمیت عبور کردند.

در بیانیە آمدە است: "انتخابات پیش رو، اولین انتخابات بعداز خیزش ‍۱۴۰۱ است که، مزدوران حکومتی با نام کاندیدا همراه با افراد جاهل دست به تبلیغ زده اند. از این رو ما بعنوان فعالین حقوق زنان سنه، ساختار جمهوری اسلامی را معیوب دانسته و انتخاباتی که به انتصابات غیر مستقیم تقلیل یافته را به رسمیت نمی شناسیم.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان
🆔 @KjarOfficialChannel
امسال در حالی روز_وکیل_مدافع سپری می‌شود که بسیاری از وکلای دادگستری به علت دفاع از موکلانشان و ایفاء وظایف حرفه‌ای یا تلاش برای ارتقاء حقوق بشر دربند هستند. برخی دیگر، ممنوع‌کار شدند یا در تبعید بسر می‌برند.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
روز دوشنبه هفتم اسفند ۱۴۰۲، سونیا شریفی اهل آبدانان از بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی پس از احضار به دادسرای این شهر، از او تعهد اجباری گرفته می‌شود که از فعالیت در فضای مجازی خودداری کند.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
جوانه می‌زنم
از میان سنگ و آهن
ریشه‌ام در اعماق
حالیا زمان روییدن!

بِد‍َران رختِ کهنه‌ی سازگاری
به درآی از برزخ سکوت
فردا را میان بازوان خود بگیر
فانوس‌ها را خاموش کن
خورشید فروزان می‌شود!



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان
تجزيه‌ي كردستان از طريق قرار دادن بخشي از آن در عراقي كه مي‌خواستند تشكيل دهند، پايمالي آشكار «ميثاق ملي» بود. اين مسئله راهگشاي هياهوي بزرگي در مجلس تركيه و در ميان كردها گرديد. اين پيماني كه به تاريخ 5 ژوئن 1926 با انگليس‌ها بسته شد، عناصر بسياري دارد كه…
در تفسير مرحله‌ي 40-1925 بايد نيك دانست كه انگلستان نيروي هژمونيك جهاني بوده، در جنگ رهايي ملي آناطولي شكست نخورده، تنها جبهه عوض كرده و اين را نيز به اقتضاي منافع نظام انجام داده است. جمهوري در برابر انگلستان تأسيس نشد، بلكه برعكس با پشتيباني تعيين‌كننده‌ي انگلستان تأسيس گرديد. انگلستان از اين كار دو هدف داشت: اولي نگهداشتن تركيه در موقعيت يك توازن استراتژيك بر مسير جنوبي اتحاد جماهير شوروي كه در آن دوران در پي انقلاب در سطح جهان بود؛ دومي، قرار دادن دولت‌ـ ملت نوين ترك در درون مرزهايي محدود به شكلي كه برايش خطري را تشكيل ندهد. پيمان لوزان نتيجه‌ي اين رويكرد است. مابقي تبليغاتي بي‌بها در مورد پيروزي است. انگلستان نظارتي شديد بر روي جمهوري دارد و اين نظارت را از طريق پروتوـ اسرائيل انجام مي‌داد. تنها متقلبان روشنفكر خرده بورژوايِ احمق هستند كه در چنين جهان هژمونيكي مي‌توانند از «يك جمهوري كاملا مستقل» سخن بگويند. در آن شرايط نه‌تنها در آناطولي بلكه در هيچ جاي از جهان امكان انديشيدن به استقلال كامل وجود نداشت. اين در حاليست كه نظام تمدن مركزي كاراكتر هژمونيك خويش كه قدمتي بيش از پنج هزار سال دارد را از طريق مدرنيته‌ي كاپيتاليستي به سطح بيشينه رسانده است. استقلال در شرايط مختص به خود تنها بصورت نسبي مي‌تواند وجود داشته باشد. مصطفي كمال آتاترك نيز اين شرايط (توازن انگلستان‌ـ روسيه) را ارزيابي نموده و تا جايي كه از دستش برمي‌آمد، سعي بر تداوم سياست استقلال داشت.
بدون انديشيدن به جمهوري تركيه به مثابه پروتو اسرائيل نه مي‌توان تأسيس و نه تداوم آن را درك نمود. ليكن جهت ميسر گرداندن و تداوم بخشيدن به اين دو گرايش دولت‌ـ ملتي امتزاج يافته نيز احتياج به يك «ديگري» وجود داشت؛ آن نيز خلق كرد بود. انگلستان نيز در هدف قرار دادن كردها منافعي داشت. يك جمهوري كردـ ترك كه به اقتضاي ميثاق ملي، موصل‌ـ كركوك را نيز شامل شود، از نظر در دست گرفتن نفت خام عراق ضربه‌اي جدي جهت انگلستان محسوب مي‌گشت. مصطفي كمال آتاترك بايد يكي از دو گزينه‌اي را كه در برابر قرار دادند يعني يا جمهوري و يا موصل‌ـ كركوك را انتخاب مي‌كرد. هر دو باهم نمي‌شدند. هدف قرار دادن رسيدن به هر دو، به معني تقبل جنگ با هژموني جهاني بود. مصطفي كمال آنقدر واقع‌گرا بود كه خطر مذكور را به جان نخرد. بدين ترتيب تاريخ وارد مرحله‌اي شد كه به سطح يك تراژدي، توطئه و نسل‌كشي بزرگ در برابر كردها رسيده و از آن زمان تا روزگار ما ادامه داشته است. مقصود از تراژدي كرد اين است: جهت حيات بخشي به جمهوري ناچار از سپردن موصل‌ـ كركوك به دست انگلستان گشتند. سپردن موصل‌ـ كركوك نيز همسان با زدن خنجر بر قلب كردها بود. جهت «منافع مقدس» جمهوري تركيه‌ي پروتو اسرائيل و هژموني‌گرايي انگلستان به دنبال يك قرباني بوده‌اند و اين قرباني نيز كردها بودند. مورد مهم‌تر اينكه اين تراژدي معاصر كردها كه مي‌توان 1925 را بعنوان آغاز تاريخ آن محسوب نمود را شدت بيشتري بخشيده شده و تا روزگار ما بصورت لاينقطع ادامه داشته است.
در دوران رياست جمهوري عصمت اينونو، بتني ضخيم بر روي واقعيت كرد ريخته شد . بعد از سال‌هاي 1950 اين واقعيت چنان بر اذهان حاكم گردانده شد كه قابل مؤاخذه نبوده و كسي قادر نبود آن را بصورت مسئله درآوَرَد. بعنوان يك تابوي دست‌اندركاران جمهوري ترك از آن محافظت شده و بصورت خط قرمز سياست‌هاي آنان درآورده شد. بُعد ملي واقعيت كردي، هنوز سر بر نياورده بود كه درهم شكسته و نابود گردانده شد. به تقسيم نمودن آن به چهار بخش بسنده نشده، بر روي هر بخش سياست‌هاي نامطلوب‌تر از همديگر اجرا شدند كه آن را از حالت موجوديت خارج مي‌ساخت. بنابراين ارزيابي واقعيت ملت كرد بعد از دوران 1925 بعنوان واقعيتي كه در پروسه‌ي نسل‌كشي قرار داده شده، رويكردي واقع‌گرايانه مي‌باشد. تز «استعمارگري» در اين مورد ناكافي است. البته كه تمامي ابعاد استعمارگري اجرا مي‌شود اما اعمالي مورد بحث است كه از استعمارگري آنسوتر بوده و زدودن موجوديت كردها را مورد هدف قرار مي‌دهد؛ همچنان كه نامش نيز نسل‌كشي مي‌باشد.
اگرچه بررسي مسئله‌ي كرد بعد از دوران 1970 بعنوان مسئله‌ي آزادي از يك جنبه صحيح است، اما از طرف ديگر نقص مهمي را با خود به همراه دارد. آن نيز مسئله‌ي موجوديت كردها (اونتولوژيك) مي‌باشد. همچنان كه واقعيتي كه موجوديتش با نابودي رودرروست، اولين مسئله‌اش آزادي نيست، بلكه ابتدا اين است كه موجوديت خويش را حفظ نموده و به تناسبي كه اين امر ميسر گردد، آن را بصورت مختلط آزاد نمايد. آني كه فاقد موجوديت است، نمي‌تواند آزادي داشته باشد. آزادي تنها از طريق موجوديت مي‌تواند ميسر گردد. تفاوت مختص به خود در واقعيت معاصر ملت كرد در اينجاست. همچنين جنبه‌ي متفاوت‌تر از نسل‌كشي ارمني‌ها و يهوديان (در اين نسل‌كشي‌ها، نابودي فيزيكي اولويت بيشتري دارد) كه در تاريخ نزديك روي دادند، اين بود كه در نسل‌كشي كردها، بُعد فرهنگي (دست شستن از خود بودن از نظر ذهني) اولويت بيشتري دارد. يك گروه فرهنگي كه از حالت خود بودن دست برداشته باشد، بدان معني است كه دچار نسل‌كشي ـ حال چه از نظر فيزيكي و چه ذهني صورت گرفته باشدـ شده و يا نسل‌كشي بر روي آن تحقق يافته است. به سبب تقسيم كردها به چهار بخش و تفاوت ميان اقدامات نابودگرانه‌ي متفاوت در برابر موجوديت‌شان در هر بخش، پروسه‌ي (نسل‌كشي) بصورت متفاوت پيش رفته و هر بخش در سطوح متفاوت سهم خويش را از نسل‌كشي گرفته است. به سبب كاراكتر نسل‌كشي‌اي كه بر كردها اجرا شده، اين پروسه هنوز هم ادامه دارد. بايد واقعيت كردها كه از اين نظر با اشغال، استعمارگري، آسيميلاسيون و انقراض نسل رو در رو گشته، در درون چنين پروسه‌اي مورد تفسير واقع گردد: واقعيتي كه سعي مي‌نمايند آن را از حالت هويت ملي درآورند!
در روزگار ما سعي مي‌نمايند واقعيت كردها را بعنوان هويت كردي بيان كنند. هويت مترادف موجوديت مي‌باشد. در اين وضعيت مقوله‌ي اساسي كه بايد ارزيابي گردد، خصوصيت هويت كردها مي‌باشد. واقعيت كردها و به عبارت امروزين هويت كردها تنها در صورتي قابل درك مي‌گردد كه اين مسئله از تمامي جوانبش ارزيابي گردد: در پي آن هستند كه واقعيت مذكور را به اندازه‌ي قدمت طولاني تاريخي‌اش، از طريق اَعمال مختص به زمان «حال» نيز آن را ساختاربندي كرده و يا از خود بودن (به زبان كردي Xwebûn) خارج سازند، قابل درك مي‌گردد. يعني ارزش يك حقيقت را كسب مي‌كند. به ميزاني كه تلاش‌ها جهت جستجوي مرتبط با سير تكامل كردها و يا پروتوكردها در طول تاريخ اهميت داشته باشند، اعمالي كه واقعيت كردي امروزه با آن روبرو مي‌باشد نيز حائز اهميت هستند. به سبب اينكه سعي بر تحليل رابطه‌ي ميان تاريخ و اكنون داريم، آن را تكرار نخواهم كرد. ليكن نيك بايد دانست كه بدون تحقيق در باب واقعيت در درون تاريخ، قادر نخواهيم بود هيچ يك از پديده‌هاي اجتماعي را تنها از طريق روش‌هاي تحليلي روزانه تعريف نموده و در صورتي كه خارج از حيث تاريخي بررسي شود، واقعيت اجتماعي بصورت بسيار ناقص و غلط درك خواهد گرديد. به همين دليل واقعيات اجتماعي كه بررسي مي‌نماييم را هميشه در درون حيث تاريخي آنان مورد پژوهش‌شان قرار مي‌دهيم.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
kjar جامعه زنان آزاد شرق کوردستان pinned «اگرچه بررسي مسئله‌ي كرد بعد از دوران 1970 بعنوان مسئله‌ي آزادي از يك جنبه صحيح است، اما از طرف ديگر نقص مهمي را با خود به همراه دارد. آن نيز مسئله‌ي موجوديت كردها (اونتولوژيك) مي‌باشد. همچنان كه واقعيتي كه موجوديتش با نابودي رودرروست، اولين مسئله‌اش آزادي…»
بۆ ڕای گشتی خەڵکی شۆڕشگێڕی کوردستان  و بە تایبەت گوندەکانی سەر شیوی خوڕخوڕەی  سەقز و بەشی سەرشیوی سەقز

ئێمە گەنجانی وڵات پارێزی  گوندەکانی سەر شیویی سەقز  بە لەبەرچاو گرتنی  عومری ۴۵ ساڵەی کۆماری سێدارەی ئیسلامی و هەموو ئەو بەڵێنە درۆ و پووچانەی کە لە لایەن پاسەوانەکان و نۆکەرەکانی لە چوارچێوەی تەبلیغ بۆ هەڵبژاردنی پەڕلەمان و شۆرای شار و سەرۆکی حکوومەت دەیکەن. ئەوە ۴۵ ساڵە  کلتوور _ ئەدەب _ زمان _ ئابووریی _ سرووشت و ژیانی گەلی ئێمەی داگیر کردوە هەر ڕۆژ کە دەیبینین  بە یارمەتی نۆکەرە سیخوڕەکان و جاشەکانیەوە زیاتر هەوڵ ئەدا کە ژیان و تێکۆشان و شۆڕشی گەلی کورد تێک  بدات و میللەتی کورد کۆیلە و بن دەست بکات خۆ مەخابن ئێمە دەزانین ئەم کارەساتە بە ڕێگە خۆشکەری  جاشکان و سیخوڕەکانی ئەم دەسەڵاتە نەبێت قەد بۆی پێک نایەت.
تەبعەن خەڵکی ئێران و کوردستان و بە تایبەت سەقز و گوندەکانی کوشتنی ژینای شارەکەیان بە دەستی خوێن مژەکان و جەلادانی خومینیان لە بیر نەکردوە. ئەڵبەت شەهید ژینا تەنیا وەک هێمایەکە لە ناو هەزاران شەهیدی ئەم نیشتمانە.  ئێمە خەڵکی گوندەکانی سەر شیو  ئێعدام کردنی گەنجەکانمان  کوشتنی کۆڵبەرەکانمان خستنە زیندانی فەعالانی سیاسیمان قەد لە بیر نەچوە و قەدیش لە بیر ناچێت و باشیش دەزانین پڕۆسەی هەڵبژاردن و سیرکی هەڵبژاردنی کۆماری سێدارە هیچ کێشەیەک بۆ گەلی کورد تایبەتن خەڵکی ناوچە حەل ناکات ئەوەمان ۴۵ ساڵە  بە گۆشت ئێسقان حێس کردوە. باشیش دەزانین هەموو ئەو  جاشانەی خۆیان بۆ پارلەمان و شۆرای شارو هەر چی تری کۆماری سێدارە دەنووسن  تەنیا و تەنیا بۆ بەرژەوەندی  گیفانی خۆیانە ئەمانە پێویستە لە ڕۆژی خۆی دا لە بەردەم خەڵک محاکمە بکرێن. تەبەعەن بۆ گشتمان ڕوونە هەر هەموویان جاش و بەکرێ گیراوی کۆماری سێدارەن و لە فیلتری دەستگای ئەمنییەتی ئەوان ڕەد بوون بۆ پەرە پێدانی سیاستی کۆیلە کردنی زیاتری میللەتی کورد  هەڵبژردراون بێ شک ئەگەر یەک دەرسەد وڵات پارێز و نیشتمان پەروەر بوایەتن هیچ کات خۆیان تێکەڵی دەستی خوێناوی کۆماری سێدارە نەدەکرد.ئێمە باش دەزانین هیچ پێوەندیەک لە نێوان ئەو نوێنەرە جاشانە و خەڵکی کورد نییە.
هەر بۆیە ئێمە گەنجانی وڵات پارێزی گوندەکانی سەر شیوی سەقز چ بەشی خوڕخوڕە چ بەشی سەر شیوی بستام
بۆ خەڵکی بە شەرەفی کوردستان ڕادەگەیەنین کە لە ڕۆژی دەنگ دانی پارلەمانی کۆماری سێدارە بە هیچ شێوازێک ناچین بۆ دەنگ دان و بایکوتی دەکەین. هەر بۆیە بە جاشەکان و سیخوڕەکانی  کۆماری سێدارە لەم دوو ناوچە ڕادەگەینین لە تەک بە تەکی گوندەکاندا ئێمە حزوورمان هەیە ئێوە جاشەکان کە لەو ڕۆژەدا دەچن بۆ کاسە لیسی و دەنگ دان شناسایی دەکرێن دڵنیا بن لە ڕۆژ و کاتی خۆیدا لە هەر شوێنی ئەم وڵاتە  ژیانتان بۆ دەکینە ئاگری جەهەندمەوە.


کومیتەی گەنجانی وڵات پارێزی گوندەکانی سەر شیوی سەقز

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

@KjarOfficialChannel🆔
زن‌کشی در ترکیە؛ کشته شدن ٧ زن در یک روز

در ترکیه، ٧ زن تنها در یک روز به شیوه‌های مختلف توسط شرکای زندگی‌ سابق یا فعلی‌شان به قتل رسیدند.

ا #جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان


🆔@KjarOfficialChannel
خاک را صدا بزن
سینه‌ی باد را بشکاف
و طعم نسیم را در آغوش بگیر
بگذار لبخندت حکایتی شود برای شب!
قصه‌ای برای آنان که امید می‌خواهند
من در زمستان هم شکوفه می‌دهم
میان برف
روییدن زیباست ...



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
تهران؛ بازداشت سارینا جهانی جهت اجرای حکم حبس
سارینا جهانی جوان ۲۰ ساله اهل شهریار تهران که هم‌زمان با سالگرد قتل حکومتی ژینا امینی بازداشت و بعدها توسط دستگاه قضایی جمهاری اسلامی ایران به ۲۷ ماه حبس محکوم شده بود، جهت سپری نمودن دوران محکومیت خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 پیام زینب جلالیان قدیمی‌ترین و تنها زن زندانی سیاسی با حکم حبس ابد در ایران از زندان یزد

زینب جلالیان در پیامی از مردم ایران خواسته که در روز ١١ اسفند خانه‌های خود بمانند و در انتخابات فرمایشی شرکت نکنند

زینب جلالیان: من به خاطر شما پشت میله‌های زندان می‌مانم و شما هم به خاطر من فقط یک روز در خانه‌های خود بمانید و در این انتخابات فرمایشی شرکت نکنید

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان
🆔 @KjarOfficialChannel
پاژک: انقلاب زنان را با جوانان پیشاهنگی خواهیم کرد.

پاژک از شهیدان بشنگ بروسک و سارا هوگر رحا یاد کرد و گفت: با پیشاهنگی جوانان به انقلاب زنان دست خواهیم یافت و آزادی اجتماعی خود را تضمین خواهیم کرد...



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تهران

حوزه‌های رأی‌گیری خلوت؛ قدرت کله‌پزی بیشتر از حوزه‌های رأی‌گیری است.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2024/09/29 05:17:47
Back to Top
HTML Embed Code: