Telegram Web Link

✳️ آموزش بهینه سازی وب سایت در ۸ استراتژی و ۸ مرحله

‏حتی اگر بهترین محصول یا خدمت را ارائه کنید اما وبسایت‌تان از نظر سئو، بهینه نباشد و نرخ تبدیل مناسبی نداشته باشد، فروش یا موفقیت کسب‌ و کارتان تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند؛ به همین دلیل آموزش بهینه سازی وب سایت در اولویت قرار گرفته تا بهینه‌سازی سئو و نرخ تبدیل، باید یکی از استراتژی‌های همیشگی هر کسب‌وکار دیجیتالی در نظر گرفته شود. بهینه‌سازی وبسایت برای سئو از این نظر اهمیت دارد که باعث می‌شود تا کاربران بیشتری به وبسایت شما وارد شوند و در نتیجه، شما می‌توانید این کاربران را به مشتریان بالقوه و البته وفادار خود تبدیل کنید. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم تا نکات و استراتژی‌های لازم را برای بهینه‌سازی سئو وبسایت را آموزش داده تا به کمک آن به بهبود رتبه وبسایت در گوگل و افزایش درآمدزایی کسب‌وکارتان کمک کنید. در مرحله اول باید تعریفی از سئو ارائه دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو چیست؟
‏ ○ چرا باید به سئو اهمیت دهیم؟
‏ ○ ساز و کار الگوریتم‌های گوگل
‏ ○ کاربرد و اهمیت بهینه‌سازی وب سایت
‏ ○ بهینه‌سازی و سئوی کدام صفحات سایت در اولویت است؟
‏ ○ هشت استراتژی ضروری بهینه‌سازی وبسایت
‏ ○ هشت مرحله بهینه‌سازی وبسایت
‏ ○ آیا بهبود سئو باعث بهبود نرخ تبدیل می‌شود؟
‏ ○ بهینه‌سازی نرخ تبدیل به بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند؟
‏ ○ جمع‌بندی مقاله آموزش بهینه سازی وب سایت


🔸 سئو چیست؟

‏سئو یا به انگلیسی SEO مخفف بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) است که به معنی فرایندی است که در آن، هدف افزایش ورودی ارگانیک کاربران سایت از گوگل توسط بهینه‌سازی وبسایت دنبال می‌شود. سئو از این نظر بسیار اهمیت دارد چون باعث می‌شود تا کاربرانی که کلمات کلیدی مرتبط با برند شما را جستجو می‌کنند به وبسایت شما وارد شوند و به مشتریان بالقوه شما تبدیل شوند. برای مثال فرض کنید که یک کسب‌ و کار اینترنتی مرتبط با فیتنس و سبک زندگی سالم دارید. در این وبسایت، محتوایی درباره تمرینات ورزشی، سبک زندگی سالم و رژیم غذایی منتشر می‌کنید. یک مقاله سئو شده با عنوان «چطور لاغر شویم؟» در وبسایت منتشر کرده‌اید. کاربری در گوگل عبارت «چطور لاغر شویم» را جستجو می‌کند، مقالات متعددی در نتیجه جستجو به نمایش کاربر در می‌آیند، حالا کاربر روی عنوان مقاله وبسایت شما کلیک می‌کند و برای ادامه خواندن به وبسایت شما وارد می‌شود. کاربر وقتی وارد وبسایت شما می‌شود، درباره برند و کسب‌وکار شما هم بیشتر آگاهی پیدا می‌کند و با محصول آموزشی شما برای رژیم غذایی لاغری آشنا می‌شود. این فرآیند به زبان ساده، همان سئو است.


🔸 چرا باید به سئو اهمیت دهیم؟

‏در قرن ۲۱ به لطف ضریب نفوذ اینترنت در میان کاربران، تقریباً کمتر کسی را می‌توان یافت که از موتورهای جستجو برای پیدا کردن محصول یا خدمتی که خواهان آن است، استفاده نکند. موتور جستجوی گوگل یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای جذب کاربران از طریق سئو است. شاید از یک کسب‌ و کار به کسب‌ و کار دیگر این مسئله متفاوت باشد اما واقعیت این است که گوگل نقش اول را ایفا می‌کند اما با آموزش بهینه سازی وب سایت برای سئو به شما کمک می‌کند تا در دیگر موتورهای جستجو مانند بینگ و … نیز رتبه‌های خوبی را به دست بیاورید؛ هرچند استفاده از موتورهای جستجوی غیر گوگل در میان کاربران ایرانی نادر است.

‏از مهم‌ترین دلایلی که افزایش ورودی گوگل در اولویت‌های مهم هر وبسایتی است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

‏– ترافیک باکیفیتی که دقیقاً دنبال مطالب یا محصولات ما هستند.

‏– احتمال خرید و تبدیل آنها به مشتری بیشتر است.

‏– به نسبت سایر روش‌های جذب ترافیک سایت، پتانسیل افزایش بازدید بسیار زیاد و بسیار کم هزینه را دارد.

‏الان شاید این سؤال را از خودتان بپرسید که گوگل چگونه می‌داند که چه صفحاتی را در قبال جستجوهای کاربران به آن‌ها نشان دهد؟ و شما چطور می‌توانید از این پتانسیل قوی کاربران بالقوه برای افزایش ترافیک وبسایت خود استفاده کنید؟ در ابتدا نگاهی کوتاه به الگوریتم‌های گوگل بیاندازیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش بهینه سازی وب سایت در ۸ استراتژی و ۸ مرحله — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش تبلیغات کلینیک دندانپزشکی و دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان

‏زمانی که به دنبال پیدا کردن کلینیک­ دندانپزشکی خوب در شهر خود هستید یا برای ارزیابی کیفیت خدمات و حسن شهرت آن­ها، کسب اطلاعات بیشتر، نوبت‌دهی و … در حال جستجو هستید، اینترنت نقش مهمی در انتخاب دندانپزشک خوب توسط شما خواهد داشت. اما با وجود تأثیر رسانه‌­های دیجیتال بر تصمیم‌­گیری بیماران، ضرورت وجود استراتژی­‌های بازاریابی آنلاین برای دندانپزشکان و تبلیغات کلینیک دندانپزشکی تا به امروز چندان حس نشده است؛ در حالیکه دیجیتال مارکتینگ می‌­تواند روی نحوه ظاهر شدن فعالیت­های دندانپزشکان در جستجوهای آنلاین کاربران در اینترنت تاثیر گذاشته و انتخاب آن­ها توسط بیماران را بسیار ساده‌­تر کند. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا، با صحبت درباره ضرورت دیجیتال مارکتینگ کلینیک دندانپزشکی و شیوه‌­های مختلف آن برای بازاریابی دندانپزشکی، خواهیم دید که چرا در دنیای امروز، پزشکان نیز به بازاریابی دیجیتال نیاز دارند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات کلینیک دندانپزشکی: تبلیغات آنلاین یا سنتی؟
‏ ○ چرا دندانپزشکان به دیجیتال مارکتینگ نیاز دارند؟
‏ ○ اجزای ضروری دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان
‏ ○ ۵ قدم تا شروع بازاریابی دیجیتال کلینیک دندانپزشکی
‏ ○ طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ کلینیک دندانپزشکی
‏ ○ ایده‌های محتوا برای کلینیک دندانپزشکی
‏ ○ نتیجه‌گیری و جمع‌بندی از تبلیغات کلینیک دندانپزشکی


🔸 تبلیغات کلینیک دندانپزشکی: تبلیغات آنلاین یا سنتی؟

‏استفاده از شیوه‌­های سنتی بازاریابی برای جلب نظر بیماران، برای سال­ها در میان حرفه‌­های دندانپزشکی و پزشکی نیز وجود داشت. اما حالا که همه ­چیز دیجیتالی و آنلاین شده، روش­های بازاریابی نیز باید رو به دیجیتالی شدن پیش برود. البته هنوز هم نمی‌­توان منکر موثر بودن بازاریابی سنتی و تاثیر آن برای برخی مشاغل و کسب و کارها شد اما برای درک بهتر این تفاوت­ها، بهتر است هر دو شیوه را با هم مقایسه کنیم.

‏– دیجیتال مارکتینگ، امکان دسترسی به افراد بیشتری را فراهم می­‌کند. با این روش می­‌توانید اطلاعات بیشتری از خود را حتی در شهرهای مجاور نیز برای بیماران منتشر کنید که در شیوه‌­های تبلیغات سنتی امکان­پذیر نیست.

‏– بازاریابی دندانپزشکی به شیوه سنتی، به دانش فنی، کار با نرم‌افزارهای بازاریابی و … نیازی ندارد.

‏– رقابت در بازاریابی سنتی، بسته به موقعیت مکانی شما، کمتر از بازاریابی دیجیتال است.

‏– در بازاریابی آنلاین می‌توانید دقیقاً بفهمید چند نفر تبلیغات شما را دیدند، چه واکنشی به آن نشان دادند، چند نفر از طریق سایت با شما تماس گرفتند و … اما چنین قابلیت‌هایی در تبلیغات غیر آنلاین وجود ندارد.

‏– در بازاریابی آنلاین می‌توانید بفهمید که به ازای هر ریال هزینه تبلیغاتی، چقدر درآمد نصیب شما شده است.

‏– بازاریابی آنلاین، به شما اجازه هدف­گذاری و انتخاب دقیق مخاطبان هدف را می­‌دهد. برخلاف روش­های قدیمی­‌تر بازاریابی، در این تبلیغات آنلاین می‌­توانید مخاطبانی که پیش از این موفق به جلب نظر آن­ها نشده‌­اید را پیدا کرده و با ارائه ترفندهای بازاریابی، شانس دوباره­‌ای برای تبدیل آ­نها به بیماران خود داشته باشید.

‏این تفاوت­ها به خوبی نشان می‌­دهد که هر دو شیوه بازاریابی آفلاین و دیجیتالی، می‌­توانند به اندازه خود موثر بوده و هر یک مزایا و معایبی دارند که در دیگری دیده نمی‌­شود؛ اما اگر تا انتهای مقاله همراه ما باشید متوجه خواهید شد که برای تبلیغات کلینیک دندانپزشکی، کفه ترازو به سمت تبلیغات آنلاین سنگینی می‌کند.


‏طبق تجربه، به خوبی می­‌توان متوجه شد که بیماران حساس‌­تر تمایل دارند مراکزی را انتخاب کنند که با حضور در اینترنت و نمایش اعتبار پزشکی خود، اطلاعات بیشتری از کلینیک دندانپزشکی از طریق وبسایت کلینیک یا اکانت شبکه اجتماعی‌شان در اختیار مردم قرار داده باشند. شیوه‌­های بازاریابی آنلاین برای دندانپزشکی، شامل بهینه‌­سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO)، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، ایجاد سابقه خوب و حُسن شهرت، بازاریابی محتوایی و … است که در ادامه مقاله در مورد همه آنها صحبت خواهیم کرد. این روش‌­های تبلیغات کلینیک دندانپزشکی می‌­تواند به جذب مراجعان بیشتر کمک کرده و در نتیجه، روی روند سریع پیشرفت شما موثر باشند.

‏در ادامه مقاله، چگونگی استفاده از روش­های دیجیتال مارکتینگ برای کلینیک‌های دندانپزشکی را بررسی می‌­کنیم تا با روند انجام آن­ها آشنا شوید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش تبلیغات کلینیک دندانپزشکی و دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ساخت پادکست به زبان ساده – آموزش گام به گام پادکست مارکتینگ

‏ساخت پادکست (Podcast) خوب، به جز فشردن دکمه ضبط صدا و صحبت کردن درباره یک موضوع و در نهایت آپلود محتوا، به عوامل بسیار دیگری نیز بستگی دارد. این مقاله یک راهنمای همه جانبه درباره بهترین نکات تولید پادکست است که از ابتدای کار تا پایان آن را برایتان توضیح می­‌دهد. اگر مایلید بدانید چطور پادکست موفقی بسازید که از رقبایتان پیش بیفتید و یا مخاطبان زیادی جذب کنید، این مقاله از آکادمی کاپریلا برای شما نوشته شده است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پادکست چه جایگاهی در بازاریابی‌ دارد؟
‏ ○ الف) برنامه‌ریزی اولیه پادکست خود را انجام دهید.
‏ ○ ب) برنامه‌­ریزی برای اپیزودهای پادکست
‏ ○ ج) مرحله ضبط کردن پادکست
‏ ○ د) ویرایش و ساخت پادکست
‏ ○ ذ) انتشار و تبلیغ پادکست
‏ ○ جمع‌بندی: چرا باید پادکست بسازیم؟


🔸 پادکست چه جایگاهی در بازاریابی‌ دارد؟

‏داشتن رویه مشخص برای تولید پادکست (محتوای صوتی که گوینده یا گویندگان در مورد موضوعی مشخص صحبت می‌کنند) به شما کمک می‌­کند همه وجوه پادکست خود را برنامه‌­ریزی کنید که از منبع‌­یابی محتوا تا دعوت از مهمانان و توزیع آن را در بر می­‌گیرد. این روتین سبب می­‌شود پادکست در مسیر درستی حرکت کند تا به مخاطب درست برسد و او را درگیر کند. این روند کمک می­‌کند پله‌­های موفقیت را یکی پس از دیگری طی کنید.

‏اگر پادکست تجاری تولید می‌­کنید، باید این نکته را به خاطر داشته باشید که این نوع محتوا، چه جایگاهی در هویت برند شما و سایر برنامه­‌های بازاریابی‌­تان دارد. برای تبلیغ محصولات یا خدمات­تان در پادکست و به ویژه با روش­های موثر، چه فرصت­هایی وجود دارد؟ اگر هدف پادکست شما رشد کسب ­و کارتان است، در طول فرایند برنامه­‌ریزی، این هدف را در مرکز توجه خود قرار دهید. بعلاوه، پادکست شما یک منبع عالی محتوایی است تا به وسیله آن، سایر پلتفرم­های خود مثلاً صفحاتتان در شبکه‌­های اجتماعی را نیز تبلیغ کنید. بهتر است به جای اینکه فقط با تنبلی، یک قسمت از پادکست را پست کنید، محتوای تولیدی یا بخش­هایی از آن را به گونه‌­ای مختص هر پلتفرم بازطراحی و تنظیم کنید. محتوا به زبان اصلی هر شبکه اجتماعی، همیشه نتیجه بهتری دارد و افراد در پلتفرم­های مختلف به دنبال تجربیات مختلفی هستند (مثلا کاربر لینکدین به دنبال محتوایی شبیه به محتوای اینستاگرام نیست). بنابراین استفاده از یک روش بازاریابی یکسان در همه پلتفرم­ها، روش درستی به نظر نمی­‌رسد.

‏اگر قصد دارید فقط پادکستی درباره موضوع مورد نظرتان بسازید و قرار نیست از آن برای تبلیغ یا رشد کسب ­و کار و به عنوان بخشی از استراتژی محتوایی خود استفاده کنید، ضرورتی ندارد آن را با سایر مطالب مربوط به برندتان ترکیب کنید. اگر می­‌خواهید مخاطبتان بیشتر شود، بهتر است پست­های مختلفی با محتواهای مرتبط با پادکست خود را در پلتفرم­های دیگری مانند لینکدین، اینستاگرام، توییتر و یا شبکه‌های اشتراک‌گذاری پادکست مثل کست باکس، نوار و … منتشر کنید.


🔸 الف) برنامه‌ریزی اولیه پادکست خود را انجام دهید.

‏پیش از هر کار باید دو سوال بزرگ از خودتان بپرسید؛ دو سوالی که با یکدیگر مرتبط هستند.

‏پس پیش از هر چیز باید از خود بپرسید چرا می‌­خواهید پادکست بسازید؟ آیا فریلنسر یا دورکار هستید؟ آیا کسب­ و کار خودتان را دارید؟ یا مدیر بازاریابی یک شرکت هستید؟ ممکن است به هر دلیلی احساس کنید ساخت پادکست روش خوبی برای اعتبار بخشیدن به کارتان است و محتوای ارزشمند و سرگرم­‌کننده‌­ای برای مشتریان و مخاطبان هدف شما فراهم می‌­کند. یا شاید ساخت پادکست را به شکل یک سرگرمی می‌­­بینید. به این ترتیب احتمالاً در اوقات بیکاری خود، ساخت پادکست با گوشی را امتحان می‌کنید و موضوع آن نیز چیزی است که خودتان مشتاقید درباره آن بیشتر بدانید و صحبت کنید. در هر یک از این دو حالت، «علت» ساخت پادکست را مشخص ­کنید. لازم است هدف از ساخت پادکست را مشخص کنید تا حتی وقتی در ساخت آن به مشکلاتی برمی­‌خورید، همچنان انگیزه‌­تان برای انجام کار حفظ شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ساخت پادکست به زبان ساده – آموزش گام به گام پادکست مارکتینگ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‌‌

✳️ بازاریابی عصبی در ایران چه معنا و جایگاهی دارد؟ کاربرد نورومارکتینگ در بازاریابی

‏«کلیه احساسات، اندیشه‌ها و اعمال انسان و حتی خودآگاهی او، زاییده فعالیت‌های عصبی مغز هستند». این جمله یکی از فرضیه‌های مهم و اعجاب‌انگیز فرانسیس کریک (Francis Crick)، برنده جایزه نوبل است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای این فرضیه اثرگذار در حیطه بازاریابی عصبی (Neuromarketing) است، چرا که می‌تواند به بازاریابان امروزی کمک کند تا راحت‌تر به الگوی رفتاری مشتریان خود پی ببرند. بازاریابی عصبی یا نورو مارکتینگ که چند سالی‌ست در ایران هم مورد توجه زیادی قرار گرفته، می‌توان به نوعی علم عصب‌شناسی رفتار مصرف‌کننده دانست؛ با مطالعه مغز انسان، هم رفتارهای مصرف‌کننده را پیش‌بینی می‌کند و هم گاهاً رفتارها و تصمیمات او را دستکاری می‌کند. مطالعات گسترده در طی ۵ سال گذشته موجب شده تا همه به حیطه نورومارکتینگ به چشم یک موهبت بزرگ نگریسته و به ارزش والای آن نزد بازاریابان پی ببرند؛ این در حالی است که قبل‌تر از آن به عنوان دانشی عجیب و غریب یاد می‌شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی عصبی به زبان ساده
‏ ○ کاربردهای بازاریابی عصبی
‏ ○ هفت مزیت استثنائی بازاریابی عصبی
‏ ○ فعل و انفعالات مغز چطور رفتار مصرف‌کننده را شکل می‌دهد؟
‏ ○ جایگاه برجسته بازاریابی عصبی در قرن ۲۱
‏ ○ ۱۵ مثال کاربردی از بازاریابی عصبی
‏ ○ بازاریابی عصبی در ایران


🔸 بازاریابی عصبی به زبان ساده

‏بازاریابی عصبی که ماهیتی میان‌رشته‌ای دارد، فصل مشترک علم (عصب‌شناسی) و تجارت (فروش)‌ است. در گذشته، کارشناسان بازاریابی با استفاده از حدس و گمانی که داشتند، یا با آزمون و خطا و بر اساس تجربیات خود، به تحلیل رفتار بازار و مشتری می‌پرداختند؛ اما در بازاریابی عصبی چنین نیست: بازاریاب با بکارگیری دانش متخصصین عصب‌شناسی و با استفاده از برخی فناوری‌های نوینی مانند EEG به تحلیل و تفسیر آزمایش‌های مغزی مشتریان می‌پردازد. در این آزمایش‌های مغزی، رفتار انسان در واکنش به تبلیغاتی مشخص، بسته‌بندی یک محصول و یا طراحی بخصوص آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.


🔸 کاربردهای بازاریابی عصبی

‏در یک دهه گذشته، شرکت‌های رده بالای بسیاری در سطح جهان اقدام به مطالعه و بررسی رفتار و خواسته‌های مشتریان نموده‌اند. در اینجا برای درک بهتر شما به چند مورد از مهم‌ترین کاربردهای بازاریابی عصبی اشاره می‌کنیم:

‏کمپین‌های تبلیغاتی بزرگ پیش از اجرای گسترده نوع خاصی از تبلیغات، به آزمون و خطای آن در حضور گروه تمرکز (Focus group)‌ مشغول می‌شوند. اما بازاریابان با استفاده از نورومارکتینگ، در حین پخش تبلیغات به اسکن مغزی افراد می‌پردازند. آنها می‌خواهند بفهمند که این افراد در مواجهه با تبلیغات، کدام بخش مغزشان درگیر و فعال شده و با بروز کدام یک از احساسات‌ رضایت، رنجیدگی، هیجان یا بی‌حوصلگی به تبلیغات واکنش نشان می‌دهند. این واکنش‌ها معیار به مراتب بهتری از رفتارهای گروه تمرکز بحساب می‌آید.

‏پیش از آغاز به کار بازاریابی عصبی در عرصه کسب و کار، طراحان به استفاده از اصول رایج طراحی بسنده می‌کردند. اما بازاریابی عصبی با استفاده از فناوری تصویربرداری مغز به طراح کمک می‌کند تا دقیقاً بفهمد که کدام طراحی بخصوص، نگاه افراد را بخود جلب می‌کند. همچنین به بازاریابان کمک می‌کند تا با جذاب‌ترین بخش‌های تبلیغات و وبسایت‌های مورد نظر از نگاه مشتریان آشنا شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی عصبی در ایران چه معنا و جایگاهی دارد؟ کاربرد نورومارکتینگ در بازاریابی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تیترهای جذاب تبلیغاتی: اهمیت، کاربرد، ویژگی‌ها و مراحل طراحی تیتر تبلیغاتی

‏پیدا کردن تیترهای جذاب تبلیغاتی به‌ آسانی امکان‌پذیر نیست. تیترهای تبلیغاتی به دانش نویسندگی، بازاریابی و البته خلاقیت نیاز دارد تا بتواند با چند کلمه ساده، ذهن مخاطب را به خود درگیر کند. یکی از روش‌های پیدا کردن تیترهای تبلیغاتی (Tagline)، استفاده از روش طوفان مغزی و جلسات ایده‌پردازی است؛ اما رعایت نکاتی می‌تواند به شما برای داشتن یک تیتر تبلیغاتی خوب کمک کند. پس سوال اصلی این است که «چگونه می‌توان یک تیتر تبلیغاتی جذاب انتخاب کنیم؟». برای پاسخ به این سؤال، با ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تیتر تبلیغاتی چیست؟
‏ ○ چه چیزی باعث ایجاد تیترهای جذاب تبلیغاتی می‌شود؟
‏ ○ آموزش گام به گام نوشتن تیترهای جذاب تبلیغاتی
‏ ○ نکات کلیدی طراحی تیترهای جذاب تبلیغاتی
‏ ○ جمع‌بندی تیترهای جذاب تبلیغاتی


🔸 تیتر تبلیغاتی چیست؟

‏قبل از هر چیزی باید بدانیم که تیتر تبلیغاتی یا تگ لاین (Tagline) دقیقاً چه چیزی را نشان داده و بیان می‌کند. آلینا ویلر در کتاب خود با نام طراحی هویت برند، تیتر تبلیغاتی را این‌گونه تعریف می‌کند: «عبارت کوتاهی است که ماهیت برند، شخصیت و جایگاه شرکت را در بر می‌گیرد و شرکت را از رقبای خود متمایز می‌کند».

‏برخی افراد شعار تبلیغاتی (Slogan) را با تیتر تبلیغاتی (Tagline) یکسان می‌دانند، در صورتی که این دو کاملاً متفاوت هستند. تیتر تبلیغاتی نام تجاری و برند شما را توصیف است و شعار تبلیغاتی، توصیف‌کننده یک محصول یا کمپین تبلیغاتی خاص است. به‌عنوان‌مثال، همه تصور می‌کنند که تیتر تبلیغاتی اپل «متفاوت فکر کن (Think Different)» است، اما این جمله در واقع فقط یک شعار برای یک کمپین تبلیغاتی آن برند بود. امروزه اپل برای محصولات مختلف از شعارهای مختلفی استفاده می‌کند. برخی از شعارها شامل:

‏– برای MacBook Pro: لمس نبوغ (A touch of genius)

‏– برای AirPods: بی‌سیم، بدون دردسر، جادویی (Wireless. Effortless. Magical)

‏– برای iPad: مانند یک کامپیوتر، برخلاف هر رایانه‌ای (Like a Computer. Unlike any computer)

‏اما هیچ‌کدام از این‌ها تیتر تبلیغاتی نیستند. همان‌طور که اشاره شد، تیتر تبلیغاتی نشان‌دهنده و بیانگر نام تجاری یک سازمان می‌باشد.


🔸 چه چیزی باعث ایجاد تیترهای جذاب تبلیغاتی می‌شود؟

‏نظریه‌های زیادی در مورد اینکه چه چیزی در طول زمان باعث به‌وجودآمدن یک تیتر عالی می‌شود، وجود دارد. برای مثال برخی می‌گویند یک تیتر تبلیغاتی باید جذاب، کوتاه، با قافیه (آهنگین) باشد و نام برند در آن ذکر شده باشد. اما در سال ۲۰۱۴، محققان دانشگاه تگزاس تک، کال استیت فولرتون و دانشگاه جورجیا هنگام مطالعه ویژگی‌هایی که یک تیتر تبلیغاتی را جذاب‌تر می‌کند، به یافته‌های جالبی دست یافتند. در این تحقیقات، هر دو شعار تبلیغاتی و تیتر تبلیغاتی مورد بررسی قرار گرفت؛ بنابراین یافته‌های آن‌ها برای هر دو مورد صدق می‌کند (منبع انگلیسی این پژوهش +). همان‌طور که می‌دانید برندها معمولاً برای ایجاد یک تیتر تبلیغاتی روی سه ویژگی زیر تمرکز می‌کنند:

‏– به یاد ماندنی باشد.

‏– دوست‌داشتنی باشد.

‏– مرتبط با نام برند باشد.

‏و البته که ویژگی‌های خاص مطرح شده در موفقیت یک تیتر کمک می‌کند. در این مطالعه، محققان برای پی‌بردن به ویژگی تیتری که واقعاً از نگاه مردم، جذاب و تأثیرگذار است، ۱۴ ویژگی را که عرف متعارف، آنها را مؤثر می‌داند، مانند قافیه، طول یا قرار گرفتن مکرر در رسانه‌ها، شناسایی کردند. برای یافتن این ویژگی‌ها، محققان محبوب‌ترین تیترهای تبلیغاتی را مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار دادند تا مشخص شود کدام ویژگی‌های مشترک را دارند. نتایج این تحقیقات نشان داد تفاوت قابل‌ توجهی در تیترهایی که به یاد مردم می‌ماند و تیترهایی که مردم دوست دارند، وجود دارد.




مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تیترهای جذاب تبلیغاتی: اهمیت، کاربرد، ویژگی‌ها و مراحل طراحی تیتر تبلیغاتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی | تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ داده کاوی (Data Mining) چیست؟ – دیتا ماینینگ در بازاریابی و کسب و کار

‏داده کاوی یا دیتا ماینینگ (Data Mining) موضوعی نیست که بتوان در دنیای کسب و کار از آن چشم‌پوشی کرد. درست است که اقتصاد و بازار ایران نسبت به سایر کشورهای توسعه‌یافته، بسیار عقب بوده اما این دلیل نمی‌شود که چشممان را به آینده بازاریابی داده‌محور و نقش داده در رشد کسب و کارها ببندیم. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با این شاخه مهم از علم داده آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر داده‌کاوی
‏ ○ داده کاوی یا دیتا ماینینگ چیست؟
‏ ○ تاریخچه داده‌کاوی و پیشرفت‌های اخیر آن
‏ ○ دلیل اهمیت و مزایای داده‌کاوی چیست؟
‏ ○ مفاهیم اصولی دیتا ماینینگ
‏ ○ داده‌کاوی چطور کار می‌کند؟
‏ ○ نرم‌افزارها و ابزارهای دیتا ماینینگ
‏ ○ ۵ تکنیک و مثال کاربرد داده‌کاوی در بازاریابی
‏ ○ کاربردهای داده‌کاوی در صنایع مختلف
‏ ○ آینده داده‌کاوی


🔸 مقدمه‌ای بر داده‌کاوی

‏داده‌کاوی (Data mining) برخلاف چیزی که به نظر می‌رسد، اختراع و نوآوری چندان تازه‌ای در عصر دیجیتال به شمار نمی‌رود. از قدمت داده‌کاوی بیش از یک قرن می‌گذرد، با این حال، در دهه ۱۹۳۰ مورد استقبال عمومی قرار گرفت. از اولین مواردی که داده‌کاوی به صورت عملی مورد استفاده قرار گرفته می‌توان به ایده ماشین همه‌کاره آلن تورینگ اشاره کرد؛ عملکرد این ماشین چیزی شبیه به رایانه‌های امروزی بود که توانایی انجام انواع محاسبات را داشت.

‏از زمان آلن تورینگ تاکنون، این مفهوم دستخوش پیشرفت‌های بسیاری شده است. مشاغل و کسب و کارهای امروزی از داده‌کاوی و یادگیری ماشین (Machine Learning) برای بهبود موارد بسیاری از جمله فرایند فروش و تفسیر منابع مالی در حوزه سرمایه‌گذاری استفاده می‌کنند. به همین خاطر است که در مقایسه با گذشته، دانشمندان داده (Data scientist) نقش به مراتب مهم‌تری را در سازمان‌ها ایفا می‌کنند زیرا کلیه مشاغل به دنبال تحقق اهداف بزرگ‌تری به کمک علم داده (Data science) هستند.


🔸 داده کاوی یا دیتا ماینینگ چیست؟

‏داده‌کاوی فرایندی است که ضمن آن، حجم عظیمی از داده‌های آماری مربوط به وضعیت کسب و کار (یا هر نوع داده دیگری مثلاً داده‌های اجتماعی) آنالیز می‌شوند تا هوش تجاری را بتوان کشف کرد (هوش تجاری یا BI: به مجموعه ابزارها، برنامه‌های کاربردی و روش‌هایی گفته می‌شود که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا داده‌ها را از منابع داخلی و خارجی گردآوری و آنها را آماده آنالیز کنند). به کمک هوش تجاری می‌توان مشکلات کسب و کار را حل کرد، خطرات را کاهش داد و فرصت‌های تازه را پیدا کرد. نام این شاخه از علم داده (Data Mining)، از شباهتی که میان جستجوی اطلاعات ارزشمند در پایگاه داده و حفاری در دل کوه (Mining) وجود دارد نشات گرفته است چون ارزش پنهان درون داده‌ها را تنها از طریق غربال مقادیر عظیم داده یا سنگ می‌توان یافت.

‏داده‌کاوی قادر است به راحتی به پرسش‌های مرتبط با کسب و کار پاسخ دهد، حال آنکه در گذشته زمان زیادی صرف پاسخگویی به آنها می‌شد. کاربران می‌توانند با استفاده از انواع تکنیک‌های آماری و آنالیز داده، الگوها و گرایش‌های تکرارشونده و روابط بین پارامترها را شناسایی کنند. با به‌کارگیری نتایج و یافته‌های آنالیز، می‌توان به پیش‌بینی آینده پرداخت و تاثیراتی عمیق را بر حوزه کسب و کار مربوطه رقم زد.

‏لازم به ذکر است که داده‌کاوی در بخش‌های مختلف تحقیقات بازار مانند فروش، بازاریابی، توسعه محصول و حوزه‌های مختلفی نظیر بهداشت و درمان و نیز آموزش کاربرد دارد. استفاده صحیح از داده‌کاوی می‌تواند مزیت بزرگی در مقایسه با رقبای شما برایتان ایجاد کند؛ زیرا به شما کمک می‌کند تا اطلاعات بیشتری از مشتریان خود کسب کنید، استراتژی‌های بازاریابی موثرتری را ارائه کنید، درآمدتان را افزایش دهید و هزینه‌های اضافی را حذف کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 داده کاوی (Data Mining) چیست؟ – دیتا ماینینگ در بازاریابی و کسب و کار — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: نرم‌افزار


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش سیستم سازی کسب و کار و چرخه فروش منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 فروش، یک سیستم خردمندانه است که چهار پله اصلی دارد و بدون طی کردن این چهار پله و حتی یکی از این چهار پله، فروش شما انجام نخواهد شد. با توجه به افزایش رقابت در تمامی صنایع و خدمات و همچنین سختگیری بیشتر از سمت مخاطبین و مشتریان، نیاز است که برای جلوگیری از ورشکستگی و خروج از بازار، سیستم فروش مجموعه خود را دقیق‌تر و صحیح‌تر طراحی کنیم.

🎯 مناسب برای: مشاوران فروش | مدیران فروش | صاحبان کسب و کار

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۱۰,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۵۵,۰۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWBG53

❗️اعتبار: تا پایان روز جمعه، ۱۰ تیر ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.
‌‌
✳️ میکرو کانورژن Micro Conversion چیست؟ – تفاوت و ارتباط آن با ماکرو کانورشن

‏میکرو کانورژن (Micro conversion) یا خرده-تبدیل (تبدیل‌های کوچک) چیست و چه اهمیتی در افزایش نرخ تبدیل یک کسب و کار آنلاین دارد؟ نرخ تبدیل یا در واقع، میزان تبدیل بازدیدکنندگان وبسایت به لید یا مشتری، از فاکتورهای اصلی و سرنوشت‌ساز برای موفقیت هر کسب‌ و کار آنلاین است. مشتریان، برای هر کسب و کار آنلاینی که خدمات یا محصولاتی را ارائه می‌دهند، از اهمیتی حیاتی برخوردار هستند و به‌همین دلیل تلاش می‌شود با راهکارهای افزایش نرخ تبدیل، تعداد بیشتری از مخاطبان هدف را به لید و مشتری خود تبدیل کرد. در واقع نوع وبسایت و اقداماتی که ممکن است برای جذب کاربران در نظر گرفته شود، می‌تواند آنها را ترغیب به خرید نماید؛ از این‌رو باید از جنبه‌های مختلف وبسایت، برای ایجاد انگیزه و متفاوت بودن پیشنهاد و محصول خود استفاده کرد تا به خرید منجر شود. اما چگونه می‌توان بازدیدکنندگان یک وبسایت را به مشتری تبدیل کرد؟ میکرو کانورژن چگونه می‎‌تواند باعث افزایش نرخ تبدیل شود؟ برای پاسخ به این سؤالات، به شما پیشنهاد می‌کنیم که به خواندن این مقاله ادامه دهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ میکرو تبدیل؛ اقداماتی کوچک برای افزایش نرخ تبدیل
‏ ○ ماکرو کانورژن؛ حرکت نهایی تبدیل بازدید‌کننده به مشتری
‏ ○ چرا تبدیل‌های میکرو، مهم و با ارزش هستند؟
‏ ○ نمونه‌های متداول از تبدیل‌های کوچک و چگونگی تأثیر آنها بر فروش
‏ ○ ابزارهای تحلیل رفتار کاربران و رصد میکرو کانورژن‌ها
‏ ○ رهگیری میکرو کانورژن در گوگل آنالیتیکس
‏ ○ یازده تکنیک برای افزایش میکرو تبدیل‌ها
‏ ○ نحوه افزایش نرخ تبدیل با نظارت بر میکرو کانورژن‌ها
‏ ○ چگونه می‌توانید میکرو تبدیل‌های مناسب خود را انتخاب کنید؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 میکرو تبدیل؛ اقداماتی کوچک برای افزایش نرخ تبدیل

‏قبل از اینکه به بررسی اهمیت میکرو کانورژن در افزایش نرخ تبدیل بپردازیم، اجازه دهید ابتدا با مفهوم آن بیشتر آشنا شویم. همان‌طور که می‌دانید، هر کسب‌ و کاری دارای یک هدف نهایی است که برای رسیدن به این هدف، نیاز است مراحلی را طی کند. در حقیقت هر میکرو کانورژن (Micro conversion) شامل مرحله‌ای جزئی است که بازدیدکننده در یک وبسایت طی می‌کند تا هدف نهایی وبسایت را محقق کند. برای مثال، در یک وبسایت فروشگاهی، خرید کردن را می‌توان تبدیل نهایی (هدف نهایی) و افزودن محصول به سبد خرید را یک میکرو کانورژن به‌حساب آورد (برای آنکه خریدی انجام شود، باید محصولی به سبد خرید اضافه شود). به‌طور کلی می‌توان دو نوع تبدیل میکرو برای تبدیل بازدیدکننده به مشتری نهایی و افزایش نرخ تبدیل را در هر وبسایت در نظر گرفت:

‏– نوع اول: در طول زمان‌هایی که بازدید‌کننده در سایت به سر می‌برد، اقدامات کوچکی انجام می‌دهد که آنها را در نهایت، به‌سوی هدف اصلی که تصمیم برای خرید، ثبت نام، عضویت در خبرنامه و … است، هدایت می‌کند. در واقع، این اقدامات کوچک، نقاط عطفی هستند که می‌توانند بازدید را به خرید تبدیل نمایند. به‌طور مثال، ارسال ایمیل کد تخفیف به آنها و میزان استفاده از کد تخفیف هم یک میکرو کانورژن در مسیر خرید محسوب می‌شود.

‏– نوع دوم: اقداماتی غیر مستقیم و کوتاه‌مدت که ممکن است در ظاهر، با هدف نهایی کسب و کار همخوانی نداشته باشند ولی درنهایت، بازدیدکنندگان را به سمت هدف هدایت می‌کنند. در واقع می‌توان انتظار داشت که به‌ احتمال زیاد، در آینده به مشتری تبدیل شوند. برای مثال، اشتراک رایگان در خبرنامه ایمیلی وبلاگ.

‏افرادی که وارد سایت شما شده‌اند و مشترک خبرنامه شما می‌شوند، مسلماً به برند، محصولات و حوزه کاری شما علاقه‌مند هستند. نهایتاً این احتمال وجود دارد که اطلاعات و خبرنامه‌های شما باعث افزایش درک آنها از ارزش محصول شما شوند و آنها را به سمت خرید، هدایت کنند. برای درک بهتر، در ادامه مثالی را در نظر می‌گیریم؛ فرض کنید یک کاربر وارد وبسایت شما می‌شود. اکنون می‌خواهیم چرخه بازدید او را بررسی کنیم: فرض کنید فردی کلمه «خدمات تعمیر آسانسور در تهران» را در گوگل جستجو می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 میکرو کانورژن Micro Conversion چیست؟ – تفاوت و ارتباط آن با ماکرو کانورشن — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: نرخ تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ خرید رپورتاژ در ایران: نکات مهم، مزایا، نحوه و تعرفه خرید رپرتاژ

‏معمولاً تمامی افرادی که در فضای دیجیتال فعالیت می‌کنند، به دنبال روشی هستند که با استفاده از آن بتوانند مقدار سوددهی منبع کسب درآمد خود را بیشتر کنند. برای مثال، شخصی که یک سایت فروشگاهی را مدیریت می‌کند، برای دیده شدن بیشتر سایت خود، باید فعالیت‌های خاصی را انجام دهد تا نظر مردم را جلب کند. خرید رپرتاژ آگهی یکی از همین فعالیت‌ها است که تأثیر فراوانی در سئو سایت شما می‌گذارد و رتبه سایت را به اندازه‌ای بالا می‌برد که اگر به‌خوبی با تکنیک‌های آن آشنا باشید، می‌توانید در صفحه اول گوگل قرار بگیرید. در واقع باید بگوییم که رپرتاژ، یک مقاله، خبر یا گزارشی است که در سایر سایت‌ها از کسب کار شما تعریف می‌کند که این تعریف، به‌صورت هوشمندانه باعث جلب اعتماد مشتری می‌شود. خرید رپورتاژ به این معنی است که شما این مقاله تبلیغاتی را در سایت‌های معتبر با پرداخت مبلغ معینی به نمایش می‌گذارید و مشتری با استفاده از لینکی که در آن مقاله قرار دارد، به‌صورت مستقیم به سمت وب‌سایت شما هدایت خواهد شد. به جرات می‌توان گفت که خرید رپرتاژ، یکی از راه‌های تبلیغ دائمی و تأثیرگذار است که به‌صورت شگفت‌انگیزی می‌تواند مخاطبان زیادی را جذب کرده و تأثیر بسیار زیادی هم در سئو سایت بگذارد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ معرفی کلی و مقدمه‌ای بر خرید رپورتاژ
‏ ○ آشنایی با انواع رپرتاژ
‏ ○ کاربرد و اهمیت رپرتاژ چیست؟
‏ ○ نکات مهم استفاده از رپورتاژ
‏ ○ چند نمونه از مزایای خرید رپورتاژ
‏ ○ چه زمانی اقدام به خرید رپرتاژ کنیم؟
‏ ○ بررسی چند نمونه رپرتاژ در سایت‌های خبری
‏ ○ هزینه خرید رپرتاژ
‏ ○ خرید رپورتاژ از کدام سایت؟
‏ ○ سخن آخر


🔸 معرفی کلی و مقدمه‌ای بر خرید رپورتاژ

‏همان‌طور که در بالا به‌صورت مختصر اشاره کردیم، رپرتاژ یک نوع مقاله تبلیغاتی است که البته این نوع تبلیغات در قالب متفاوتی به مردم نشان داده می‌شود. یکی از جذابیت‌های رپرتاژ این است که نویسنده به‌صورت کاملاً بی‌طرف با مردم سخن می‌گوید؛ همین امر هم باعث می‌شود تا مشتری به نویسنده این نوع مقاله اعتماد کامل داشته باشد و تا انتها، مطلب را دنبال کند. در این صورت نویسنده رپرتاژ هر پیشنهادی به فرد خواننده دهد، این فرد با کمال میل آن را قبول می‌کند. البته تمامی این موارد، زمانی رخ می‌دهد که نویسنده تجربه بالایی در نویسندگی این نوع رپرتاژ خبری داشته باشد. در واقع شما با خرید رپرتاژ، برای کسب‌وکار اینترنتی یا حتی برند غیر اینترنتی خود اعتبار خریداری می‌کنید.

‏یکی دیگر از مواردی که باید به آن اشاره کنیم این است که رپرتاژ، در دسته تبلیغات آنلاین قرار دارد و به‌صورت دائم در سایت تبلیغ‌دهنده به نمایش گذاشته می‌شود؛ یعنی شما می‌توانید با هزینه مناسب، از نوعی تبلیغ بلندمدت در سایت‌های میزبان استفاده کنید. البته رپرتاژ، انواع مختلفی دارد که هر کدام کاربرد خاص خودشان را در حوزه تبلیغات دارند که در ادامه این مطلب، شما را به‌صورت کامل با انواع مختلف این روش پرکاربرد تبلیغاتی آشنا می‌کنیم.


🔸 آشنایی با انواع رپرتاژ

‏امروزه رپرتاژ، بر اساس نحوه انتشار و نوع مخاطب انواع مختلفی دارد که هر کدام کاربرد به‌خصوص خوشان را دارند اما در هدف نهایی، مشترک هستند. برخی از افراد بر این باورند که رپرتاژ، تنها به‌صورت نوشتاری به نمایش گذاشته می‌شود اما چنین باوری همیشه درست نیست. رپرتاژ می‌تواند به‌صورت تصویری هم در معرض دید مخاطبان قرار گیرد. برای مثال، ممکن است در بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی و ویدیو‌های مختلف دیده باشید که چند محصول را با هم مقایسه می‌کنند و از معایب و مزایای آن صحبت می‌کنند و در نهایت، محصول اصلی را معرفی می‌کنند. تصویری که در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد، یک مقایسه کاملاً بی‌طرفانه است که این روش از خواص تبلیغات رپرتاژی به‌صورت تصویری یا مالتی مدیا است.

‏از انواع دیگر رپرتاژ، می‌توان به رپرتاژ خبری و رپرتاژ تبلیغاتی یا همان رپرتاژ آگهی متنی هم اشاره کرد. رپرتاژ خبری را عمدتاً برای اهداف خبری و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند که باید در سایت‌هایی متناسب با این هدف منتشر شود، اما رپرتاژ آگهی با اهداف تبلیغاتی جذب مشتری و … استفاده می‌شود. البته در هر مدل رپرتاژ، هدف بهبود سئو سایت هم مد نظر قرار می‌گیرد.

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 خرید رپورتاژ در ایران: نکات مهم، مزایا، نحوه و تعرفه خرید رپرتاژ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تفکر خلاق چیست؟ ۶ راه تقویت و پرورش تفکر خلاق + منابع آموزشی

‏آیا برای شما هم سوال است که چطور برخی افراد همیشه در حال ساختن ایده‌های جدید هستند؟ چطور برخی افراد همیشه راه حل و اندیشه‌ای خلاقانه دارند؟ این در حالی است که بسیاری از مردم، بر عکس این افراد هستند؛ یعنی خیلی خوب نمی‌توانند خلاقانه فکر کنند؛ اما چرا برخی می‌توانند و برخی نمی‌توانند؟ پاسخ این سوال در توانایی آن‌ها در استفاده از تفکر خلاق یا Creative Thinking نهفته است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تفکر خلاق چیست؟
‏ ○ انواع تفکر خلاق چیست؟
‏ ○ اهمیت داشتن تفکر خلاق چیست؟
‏ ○ افراد دارای تفکر خلاق ویژگی‌هایی دارند؟
‏ ○ ۶ راه برای تقویت تفکر خلاق
‏ ○ جمع‌بندی مقاله


🔸 تفکر خلاق چیست؟

‏تفکر خلاق یعنی توانایی تفکر متفاوت برای دیدن مسئله یا مشاهده آن از یک زاویه دید دیگر و جدید. هنگامی که فرد از زاویه دید جدیدی به مسائل و مشکلات نگاه می‌کند، باعث می‌شود فرد این توانایی را داشته باشد که برای حل مشکلات، راه حل جدیدی پیدا کند. در تفکر خلاقانه ممکن است فرد از یک شیوه غیر معمول، مشکل و یا مسئله‌ای را حل کند که براساس چهارچوب فکری افراد معمول نباشد.

‏به طور خیلی خلاصه تفکر خلاق یعنی:

‏شیوه‌ای جدید جهت بررسی و حل مسئله‌ها با استفاده از زاویه دید متفاوت. در تفکر خلاق از راه‌حل‌های مرسوم نباید استفاده کرد و در حالت کلی تفکر خلاق، یک تفکر خارج از چهارچوب و اصطلاحاً Out of box است.


🔸 انواع تفکر خلاق چیست؟

‏تفکر خلاق را می‌توانید در نوای زیبای ساز یک موسیقیدان به راحتی مشاهده کنید. افرادی که موسیقیدان هستند و یا آهنگ‌سازی می‌کنند، دارای تفکری خلاق هستند. چرا که آن‌ها با تفکری عمیق چندین نت را با هم ترکیب می‌کنند و صدای زیبای جدیدی را تولید می‌کنند. آمارها نشان می‌دهند که در کل دنیا تا به امروز، بیش از چندین میلیون آهنگ ساخته شده است. این چندین میلیون آهنگ ساخته شده هیچ یک شبیه به هم نبوده‌اند و کاملاً با هم فرق دارند. پس ساخته شدن یک آهنگ نشات گرفته از تفکر خلاق است.

‏تفکر خلاق را می‌توان در هنر، تصویر و نما نیز مشاهده کرد. افرادی که قصد دارند در رشته‌هایی مانند نقاشی، مجسمه‌سازی، عکاسی و… موفق شوند باید دارای تفکر خلاق باشند. در این صورت آن‌ها می‌توانند آثار زیبای متفاوتی را خلق کنند.

‏تفکر خلاق در فعالیت‌های مکانیکی نیز قابل مشاهده است. به عبارتی خلاقیت مکانیکی به تولید اشیا و محصولاتی می‌پردازد که به انسان‌ها در طول زندگی کمک می‌کند. برای مثال اختراع برق، تلفن، اتومبیل‌های خورشیدی و … همه محصولات تفکر خلاق مکانیکی هستند. ادیسون، گراهامبل، ایلان ماسک و… افرادی دارای تفکر خلاق مکانیکی هستند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تفکر خلاق چیست؟ ۶ راه تقویت و پرورش تفکر خلاق + منابع آموزشی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ راهنمای جامع ثبت آدرس شرکت در گوگل مپ (Google Map) + ویرایش و حذف آدرس

‏اگر می‌‌خواهید مشتریان بیشتری را جذب کرده و فروش خود را افزایش دهید، ثبت آدرس شرکت در گوگل مپ یکی از موثرترین روش‌‌ها برای کسب و کارهای محلی خواهد بود. در این مقاله، نحوه انجام آن را به صورت جامع و مرحله به مرحله آورده‌ایم. با مجله کاپریلا همراه باشید تا بتوانید به سادگی، آدرس کسب و کار خود را در نقشه گوگل ثبت کرده و از مزایای آن بهره‌مند گردید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ثبت آدرس کسب و کارها در گوگل مپ چه ضرورتی دارد؟
‏ ○ چگونه آدرس شرکت خود را در گوگل مپ ثبت کنیم؟
‏ ○ چگونه آدرس شرکت را در گوگل مپ ویرایش کنیم؟
‏ ○ چگونه موقعیت مکانی خود را از گوگل مپ حذف کنیم؟
‏ ○ چند نکته سئویی برای اضافه کردن آدرس در گوگل مپ
‏ ○ سخن پایانی


🔸 ثبت آدرس کسب و کارها در گوگل مپ چه ضرورتی دارد؟

‏ثبت آدرس شرکت در گوگل مپ را نباید صرفاً به عنوان یک مزیت به شمار آورد، بلکه باید آن را ضرورتی برای کسب و کار خود در نظر بگیرید. در حال حاضر، مشتریان به شرکت‌هایی که در فضای آنلاین حضور فعالی نداشته، نگاه مثبتی ندارند. لازم است بدانید که در گوگل، نزدیک به ۳ و نیم میلیارد جستجو به طور روزانه توسط کاربران انجام می‌شود. بخشی از کاربران، جستجوهای خود را به صورت محلی انجام می‌دهند (مثلاً فروشگاه لوازم ورزشی در شیراز). جستجوهای محلی کاربران، فرصت مناسبی است که کسب و کارها از آن برای افزایش بازدید و فروش خود استفاده کنند. بنابراین شرکت‌ها باید به فکر بهبود سئوی محلی یا لوکال سئو (Local SEO) خود باشند. یکی از موثرترین روش‌ها برای بهبود سئو محلی این است که شرکت‌ها موقعیت مکانی خود را در گوگل مپ ثبت کنند.


🔸 چگونه آدرس شرکت خود را در گوگل مپ ثبت کنیم؟

‏در ابتدا به حساب کاربری جیمیل خود وارد شوید. سپس در مرورگر آدرس www.google.com/maps را وارد کنید. پس از ورود به این سایت، مطابق توضیحات زیر می‌توانید موقعیت مکانی بیزینس خود را اضافه نمایید.

‏در سمت چپ، منوی کشویی وجود دارد که باید آن منو را باز کنید. از منوی باز شده گزینه افزودن کسب و کار را انتخاب کنید تا به مرحله بعدی وارد شوید.

‏در مرحله بعدی لازم است که اطلاعات خواسته شده را به درستی وارد کنید. عنوان واقعی بیزینس خود را قرار دهید. سپس نوع کسب و کارتان را نیز مشخص نمایید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهنمای جامع ثبت آدرس شرکت در گوگل مپ (Google Map) + ویرایش و حذف آدرس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ همکاری با آژانس دیجیتال مارکتینگ یا استخدام نیرو؟ معایب، مزایا و شرایط همکاری

‏شاید هنوز هم به‌عنوان صاحب یک کسب‌ و کار از همه کارهایی که یک آژانس دیجیتال مارکتینگ می‌تواند برای کسب‌ و کار شما انجام دهد مطلع نباشید، اما واقعیت این است که آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ می‌توانند یک شریک ارزشمند و بازوی مهم رشد و توسعه برای کسب‌ و کارتان باشند. تقریباً ۸۱ درصد مشتریان قبل از خرید محصولات، به‌صورت آنلاین درباره آن تحقیق می‌کنند (آمار جهانی)، این یعنی شما یک فرصت بی‌نظیر در اختیار دارید که با حضور قوی در اینترنت، مشتریان بالقوه خود را به مشتریان بالفعل تبدیل کرده و به آنها تجربه لذت‌بخش یک خرید عالی و البته رضایت‌بخش را هدیه دهید. آژانس دیجیتال مارکتینگ این کار را برای کسب‌وکار یا وبسایت شما انجام می‌دهد، البته وظایف آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ فقط به مورد بالا محدود نمی‌شود و حوزه کاری آنها بسیار گسترده‌تر است. قبل از اینکه به زمینه‌های فعالیت آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ بپردازیم، نخست باید تعریفی از دیجیتال مارکتینگ ارائه دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ دیجیتال مارکتینگ چیست؟
‏ ○ هشت نوع آژانس دیجیتال مارکتینگ (و زمینه فعالیت آنها)
‏ ○ یازده دلیل برای همکاری با آژانس دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ مهم‌ترین ویژگی‌های اساسی آژانس دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ کار با آژانس دیجیتال مارکتینگ یا استخدام افراد درون‌سازمانی؟
‏ ○ هزینه استخدام افراد درون‌سازمانی در مقایسه با آژانس دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ جمع‌بندی پایانی


🔸 دیجیتال مارکتینگ چیست؟

‏دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتالی، استراتژی‌های چندوجهی برای هدف‌ گرفتن، برقراری ارتباط و ساخت رابطه‌ای خوب با مشتریان آنلاین از طریق کانال‌های مختلف بازاریابی است و در نهایت اینکه مشتریان را به انجام خرید و البته خریدهای بیشتر در آینده تشویق کنند. دیجیتال مارکتینگ نتایج چشم‌گیری را برای کسب‌وکارها به ارمغان می‌آورد. تولید و انتشار محتوا در بخش وبلاگ وبسایت باعث می‌شود ۶۷ درصد سرنخ فروش (لید یا مشتریان احتمالی) بیشتری در مقایسه با وب‌سایت‌هایی که محتوایی ندارند جذب کنید؛ یا از راه سئو، نرخ تبدیل وبسایت را تا ۱۴/۶ درصد افزایش دهید که این مقدار در مقایسه با روش سنتی نرخ تبدیل که ۱/۷ درصد است، به طرز شگفت‌انگیزی زیاد است. در واقع دیجیتال مارکتینگ شامل تمامی موارد زیر می‌شود:

‏– بازاریابی محتوایی

‏– سئو (بهینه‌سازی موتورهای جستجو)

‏– بازاریابی ویدئویی

‏– بازاریابی موبایلی

‏– بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ

‏– بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

‏– تبلیغات آنلاین

‏هدف دیجیتال مارکتینگ این است که با به‌کارگیری استراتژی و روش‌های متنوع و همچنین استفاده از ابزارهای آنلاین، به جذب مشتری و افزایش فروش و البته شناخت برند کسب‌وکار کمک کند. حالا که با دیجیتال مارکتینگ آشنا شدید، انواع آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ و خدماتی که ارائه می‌دهند را در ادامه معرفی خواهیم کرد.


🔸 هشت نوع آژانس دیجیتال مارکتینگ (و زمینه فعالیت آنها)

‏شناخت آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می‌کند تا یک انتخاب مناسب در این زمینه داشته باشید، چون بعضی آژانس‌ها در حوزه خاصی فعالیت دارند و بعضی از آنها خدمات متنوع‌تری را ارائه می‌دهند. اینکه کدام یک را انتخاب کنید، به بودجه‌ای که برای دیجیتال مارکتینگ اختصاص داده‌اید، چشم‌اندازها، اهداف و اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف پیش‌ روی کسب‌وکارتان بستگی دارد؛ اما هشت نوع آژانس بازاریابی دیجیتال مارکتینگ کدام‌اند؟

‏همان‌طور که از اسم آن نیز مشخص است، این‌گونه آژانس‌ها بزرگ‌تر از بیشتر آژانس‌های دیگر هستند و خدمات متنوع بازاریابی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. کسب‌وکارها معمولاً تمایل دارند که با این آژانس‌ها همکاری کنند چون معمولاً بیشتر آنها تجربه انجام پروژه‌های ویژه‌ای را دارند که کسب‌وکارها به دنبال آن هستند؛ مانند طراحی وبسایت، اجرای کمپین‌های پرورش لید (تبدیل مشتریان احتمالی به مشتریان بالقوه و سپس مشتری بالفعل و وفادار) و … . این آژانس‌ها همچنین می‌توانند با هزینه کمی با استخدام نیروی جدید، جانی تازه به نیروی بازاریابی فعلی کسب‌وکار شما بخشند و به‌نوعی موتور محرکه دیجیتال مارکتینگ کسب‌وکار را قوی‌تر سازند. برخی از این آژانس‌های همه کاره، خدمات بازاریابی غیر آنلاین را هم ارائه می‌کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 همکاری با آژانس دیجیتال مارکتینگ یا استخدام نیرو؟ معایب، مزایا و شرایط همکاری — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش گام به گام ساخت sitemap (نقشه سایت) + معرفی نرم‌افزار و افزونه وردپرس

‏برای ارتقای رتبه سایت خود در گوگل باید سعی کنید هر تعداد ترفند سئو را که می‌دانید را بکار ببرید. ساخت sitemap یا همان نقشه سایت، یکی از راهکارهای بسیار مهم و به نوعی پیش‌نیاز برای فعالیت‌های سئوی داخلی سایت است. برای بهبود استراتژی سئوی سایت است. اما پیش از هر چیز بهتر است با مفهوم سایت مپ آشنا شویم و پس از آن در مورد چرایی و چگونگی ساخت نقشه سایت صحبت کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟‌
‏ ○ کاربردها و چرایی ساخت sitemap
‏ ○ مراحل کلی ساخت سایت مپ
‏ ○ بهترین ابزارهای ساخت sitemap
‏ ○ ساخت سایت مپ XML در وردپرس
‏ ○ سایر ابزارهای ساخت sitemap.xml
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟‌

‏سایت مپ یا فایل sitemap.xml، لیستی از کلیه صفحات و محتواهایی است که در سایت وجود دارند. XML که مخفف “extensible markup language” به معنای «زبان نشانه‌گذاری قابل‌ توسعه» است، روشی برای نمایش اطلاعات بر روی سایت است که موتورهای جستجو، معماری صفحات و ساختار آنها را با کمک نقشه سایت، متوجه می‌شوند (برای اطلاعات بیشتر، مقاله نقشه سایت چیست؟ را بخوانید). از آنجا که سایت مپ به بخش سئوی فنی سایت مربوط می‌شود، بسیاری از افراد ساخت سایت مپ را کار دشوار و پیچیده‌ای تلقی می‌کنند؛ اما حقیقت ماجرا این است که برای ساخت sitemap لازم نیست که حتماً یک نابغه باشید یا حتی از کلیات مسائل فنی سایت سر در بیاورید؛ بلکه به دلیل راهکارهای متعدد و متنوعی که وجود دارد، می‌توانید بدون دردسر، نقشه سایت خود را ساخته و آن را در در اختیار موتورهای جستجو قرار دهید.


🔸 کاربردها و چرایی ساخت sitemap

‏موتورهای جستجو نظیر گوگل، مناسب‌ترین نتایج مرتبط با جستجوی کاربران را از سایت‌ها بیرون کشیده و آنها را به کاربران نشان می‌دهند. آنها با استفاده از خزنده‌ها (Crawler) به خواندن، سازمان‌دهی و فهرست کردن (index)‌ اطلاعات موجود در اینترنت می‌پردازند. اما نقش سایت مپ در این میان چیست؟ سایت مپ، موقعیت صفحات وبسایت را در اختیار موتورهای جستجو قرار می‌دهد. وقتی سایت شما، سایت مپ مناسبی نداشته باشد، این احتمال وجود دارد که ربات‌های گوگل محتوای سایت شما را تکراری تشخیص دهد و به این ترتیب به سئوی سایت صدمه بزند. همچنین استفاده از sitemap باعث می‌شود که رباتها مسیر حرکت بین صفحات سایت شما را بهتر درک کرده و بدانند چه صفحاتی، در چه بخش‌هایی و با چه سلسله مراتبی در سایت شما وجود دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش گام به گام ساخت sitemap (نقشه سایت) + معرفی نرم‌افزار و افزونه وردپرس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین برتر جهان – ویژگی‌ها، مزایا، معایب و قیمت

‏سرویس چت آنلاین‌ در حال حاضر یکی از ابزار‌های ضروری برای خدمات پشتیبانی و فروش کسب و کارها است. این سرویس‌ها بازدیدکنندگان سایت شما را به لید و لیدهای شما را به مشتری بالفعل تبدیل می‌کند. امروزه استفاده از سرویسهای چت آنلاین در جهان، ۲۴% افزایش یافته است، اما مشاغل بسیاری نیز در وبسایت خود از لایو چت استفاده نمی‌کنند. بسیاری از کسب و کارها مزایای استفاده از این سرویس را درک نکرده‌اند و برای بعضی هم فرایند انتخاب بهترین سرویس چت آنلاین متناسب با نیاز آنها چالش برانگیز است. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا به بررسی معایب، مزایا و چرایی استفاده از سرویس چت آنلاین و انتخاب بهترین گزینه ممکن برای کسب و کار شما می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سرویس چت آنلاین چیست؟
‏ ○ ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین
‏ ○ معیارهای انتخاب بهترین سرویس چت آنلاین برای وبسایت
‏ ○ لیست بهترین سرویس‌های چت آنلاین جهان در سال ۲۰۲۱
‏ ○ جمع‌بندی معرفی ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین


🔸 سرویس چت آنلاین چیست؟

‏کسب و کار‌های آنلاین به کمک سرویس لایو چت می‌توانند به مشتریان و یا بازدیدکنندگان سایت (مشتریان احتمالی) خدمات پشتیبانی فوری ارائه کنند. سرویس چت آنلاین به سادگی روی وبسایت کسب و کارها فعالسازی و اجرا می‌شود، با مشتری ارتباط برقرار می‌کند و مشتری هدف را تشخیص داده و در نهایت لیدهای شما را به مشتری تبدیل می‌کند. سرویسهای چت آنلاین نرخ تعامل مخاطب با وبسایت شما را افزایش می‌دهد، شما شروع‌کننده مکالمه خواهید بود و هیچ درخواستی بدون پاسخ نمی‌ماند. به عبارت دیگر، سرویس گفتگوی آنلاین باعث می‌شود بازدیدکنندگان به شما اعتماد کنند و خیالشان از بابت پشتیبانی قبل، حین و بعد از خرید راحت شود.


🔸 ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین

‏اکنون که به طور خلاصه با مفهوم سرویس چت آنلاین و مزایایی که برای کسب و کار شما ارائه می‌کند آشنا شدیم، در ادامه این مقاله بعضی از ویژگی‌هایی که این سرویسها باید داشته باشد را مرور می‌کنیم.

‏سرویس چت آنلاین حرفه‌ای با استفاده از پاسخ‌های آماده که از قبل توسط شما تعریف می‌شود، موجب پاسخ‌گویی سریع‌تر شما به سوالات متداول کاربرانتان می‌شود. شما می‌توانید چند سوال رایجی که کاربران همیشه می‌پرسند را انتخاب کرده و برای آنها پاسخ مناسب آماده کنید و حین گفتگو، برای کاهش زمان پاسخ‌گویی از آنها استفاده کنید.

‏یکی از ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین، اولویت‌بندی مکالمات به صورت خودکار، دستی و یا مبتنی بر شرایط خاص و ارجاع به بخش مربوطه است، به این ترتیب مشتری شما سریع‌تر پاسخ خود را دریافت می‌کند. به عنوان مثالی ساده، کاربر مشخص کند که در چه زمینه‌ای سوال دارد (گزینه امور مالی را انتخاب کند)، سپس پیام او به پشتیبان امور مالی منتقل شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین برتر جهان – ویژگی‌ها، مزایا، معایب و قیمت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارهای مارکتینگ | دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل: ۱۳ ترفند افزایش ترافیک ارگانیک سایت

‏راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین، نیازمند آموزش بازاریابی دیجیتالی و نحوه کسب سود از طریق بستر وب است. با این حال، جذب مشتریان بیشتر با این روش، کار چندان دشواری نیست. بازاریابی دیجیتال برای شما فضایی را فراهم می‌کند که بتوانید در آن، از ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل و افزایش ترافیک بدون هیچگونه تلاش اضافی، بهره‌مند شوید. نگران پیدا کردن روش‌های مناسب آموزش افزایش بازدید گوگل نباشید. ما در آکادمی کاپریلا در تلاش هستیم تا شما را با بهترین نکات و ترفندهای افزایش سرعت جذب ترافیک ارگانیک سایت آشنا کنیم. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا هر ترفند را به طور اختصاصی بررسی کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر رتبه سایت در گوگل
‏ ○ ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل
‏ ○ ترفند ۱: استفاده از عناصر صوتی و تصویری در محتوا
‏ ○ ترفند ۲: مقالات فهرستی منتشر کنید.
‏ ○ ترفند ۳: بر محتوای کلیدی خود تمرکز کنید.
‏ ○ ترفند ۴: جایگذاری محتواهای اصلی در سایدبار سایت
‏ ○ ترفند ۵: بهبود نرخ کلیک ارگانیک (CTR)
‏ ○ ترفند ۶: برند خود را از طریق رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کنید.
‏ ○ ترفند ۷: به عناوین محتواهای خود توجه کنید.
‏ ○ ترفند ۸: با وبلاگ‌نویسان مهمان همکاری کنید.
‏ ○ ترفند ۹: لینک‌سازی را جدی بگیرید.
‏ ○ ترفند ۱۰: با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.
‏ ○ ترفند ۱۱: از مطالب قدیمی و موفق خود استفاده مجدد دهید.
‏ ○ ترفند ۱۲: از فوتر سایت، بهتر استفاده کنید.
‏ ○ ترفند ۱۳: صفحات شتاب‌دهنده موبایل (AMP) را در وب‌سایت خود اعمال کنید
‏ ○ جمع‌بندی ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل


🔸 مقدمه‌ای بر رتبه سایت در گوگل

‏رقابت خونین وبسایت‌ها برای کسب رتبه اول در گوگل، به دلیل ارزش بسیار بالای ترافیک ورودی از گوگل می‌باشد. گرچه برخی سایت‌ها به دنبال راه میانبر هستند و از گوگل ادز، سئوی کلاه سیاه یا حتی خرید بازدید گوگل استفاده می‌کنند اما هیچکدام نمی‌تواند به اندازه سئوی اصولی و درست، برای کسب و کار شما درآمد و مزایا داشته باشد. گرچه سئو از اصول و فاکتورهای مشخصی پیروی می‌کند که می‌توان با رعایت آنها در این رقابت، به موفقیت رسید اما همچون هر نوع رقابتی دیگر، کسانی هستند که به دنبال ترفندهای موفقیت می‌گردند؛ به همین دلیل در این مقاله می‌خواهیم ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل را برای شما مطرح کنیم اما بهتر است در ابتدا، کمی بیشتر از سئو صحبت کنیم.

‏یکی از مهمترین کارهایی که می‌توانید انجام دهید تا افراد بیشتری را به سمت سایت خود ‌جذب کنید، بهبود سئوی وب‌سایت‌تان است. برای این منظور، هر چه سئوی محتواهای شما بهینه‌تر شود، پست‌های انتشار یافته وب‌سایت‌تان، رتبه بالاتری در صفحات موتورهای جستجوی آنلاین مخصوصاً گوگل کسب می‌کند.

‏برای دستیابی به این هدف، باید با برخی از تاکتیک‌های اساسی SEO آشنا شوید. هنگامی که صحبت از سئوی سایت به میان می‌آید، چیزی که در مرحله اول در ذهن اکثر افراد نقش می‌بندد، کلمات کلیدی بهینه شده است؛ به کلماتی که برای توصیف بهتر و صریح‌تر محتوا به کار می‌روند، کلمات کلیدی گفته می‌شود. اگر کلمات کلیدی که شما برای محتوایتان انتخاب می‌کنید، نزدیک به آن چیزی باشد که کاربران در اینترنت جستجو می‌کنند، می‌توانید به احتمال بیشتری در بستر گوگل در معرض دید قرار بگیرید و کاربران را به خود جذب کنید (البته که باید سایر فاکتورهای سئو را نیز رعایت کنید). علاوه بر این، کلمات کلیدی مناسب سبب می‌شود که محتوای شما در نتایج رتبه‌بندی صفحات موتور جستجوهای مختلف قرار بگیرد و در نهایت، کاربران بیشتری بر روی پست‌های انتشار یافته‌تان کلیک کنند. بنابراین می‌توان گفت این قبیل کلمات، به طور قطعی باعث افزایش ترافیک وب‌سایت شما می‌شوند، به شرطی که یاد بگیرید چطور تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل: ۱۳ ترفند افزایش ترافیک ارگانیک سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا



✳️ ۱۲ ابزار آنالیز بک لینک برای بررسی بک لینکهای سایت خود و رقبا

‏یکی از موثرترین و مهم‌ترین فاکتورها در سئو خارجی سایت‌ها، بک لینک‌ها هستند. بک لینک‌ها می‌توانند به پیشرفت سئو سایت و رتبه‌بندی سایت شما در گوگل بسیار کمک کنند؛ اما آیا می‌توان به صورت پشت سر هم بک لینک بسازید و توقع پیشرفت داشته باشید؟ در پاسخ باید گفت خیر. داشتن یک استراتژی درست برای ساخت بک لینک می‌تواند به سئو سایت شما کمک کند و عملکرد سئو را بهبود ببخشد. اگر می‌خواهید بک لینک‌ها به وبسایت شما کمک کنند و جذب ترافیک سایت را بالا ببرند، باید ابتدا از کیفیت آن‌ها مطمئن شوید؛ چرا که در زمان رتبه‌بندی وبسایت، موتورهای جستجو کیفیت و سلامت بک لینک‌ها را اندازه می‌گیرند. باید حواستان به بک لینک‌ها باشد و از کیفیت آنها اطمینان حاصل کنید. در صورت عدم نظارت مناسب، حضور لینک‌های بی‌کیفیت در سایت شما زیاد خواهد شد و در این صورت، باعث از بین رفتن اعتبار آنلاین وبسایت شما در نزد موتورهای جستجو شده که به عنوان سئو کلاه سیاه شناخته می‌شوند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ Ahrefs
‏ ○ Linkody
‏ ○ Majestic SEO
‏ ○ SEO PowerSuite
‏ ○ Kerboo
‏ ○ Monitor Backlinks
‏ ○ LinkResearchTools
‏ ○ Ubersuggest
‏ ○ cognitiveSEO
‏ ○ Open Site Explorer
‏ ○ SEMrush
‏ ○ SEO SpyGlass
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 Ahrefs

‏Ahrefs یکی از ابزارهای آنلاینی است متخصصان سئو علاقه بسیار زیادی به آن دارند. این ابزار، قابلیت‌های بسیار زیادی دارد که آن را محبوب کرده است. تمامی ابزارهایی که شما در خصوص ردیابی لینک‌ها و کلمات کلیدی به آن نیاز دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد. در کنار همه این موارد، با استفاده از این ابزار می‌توانید به لینک‌های خود و بک لینک‌هایی که رقبا به دست آورده‌اند، نگاهی بیندازید.

‏ربات‌های Ahrefs هر ۲۴ ساعت حداقل ۴ میلیاد صفحه وب را مورد بررسی قرار می‌دهد. به همین دلیل هر ۱۵ دقیقه لیست این ابزار در حال بروز شدن است.



🔸 Linkody

‏این ابزار به کاربران با ارائه یک سرویس حرفه‌ای، این امکان را می‌دهد تا به صورت ۲۴ ساعته بر روی لینک‌های خود نظارت داشته باشند. در حقیقت، کاربر را در مورد کاهش و یا افزایش بک لینک‌‎ها آگاه می‌کند. علاوه بر این قابلیت، این وبسایت قابلیت تجزیه و تحلیل بک لینک‌های سایت را نیز به مدیر سایت ارائه می‌دهد. Linkody به صورت خودکار و با معیارهای بسیار زیاد لینک‌های سایت‌ شما را مورد بررسی قرار می‌دهد.

‏دلایل محبوبیت Linkody:

‏– زمان‌های بدست آوردن و یا از دست بک لینک‌ها را مشخص می‌کند.

‏– قابلیت تشخیص و رد لینک اسپم را به راحتی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

‏– نگاهی دقیق به کارهای که رقبای شما انجام می‌دهند، می‌اندازد.

‏در حقیقت ابزار آنالیز بک لینک linkody این قابلیت را در اختیار صاحبان سایت قرار می‌دهد تا بتوانند لینک‌های مفید و مضر را تشخیص دهند. در این صورت می‌توانند بک‌ لینک‌هایی که برای وبسایت‌شان مفید نیست را به راحتی حذف کنند. این ابزار لینک‌های مضر را disavow می‌کند که همین امر باعث می‌شود کاربر به راحتی از شر بک لینک‌های مضر خلاص شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۲ ابزار آنالیز بک لینک برای بررسی بک لینکهای سایت خود و رقبا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ نیچ مارکت و نیچ مارکتینگ چیست؟ مفهوم بازار جاویژه و بازاریابی گوشه‌ای

‏به دلیل پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان به آن، این روزها کسب و کارهای کوچک و خانگی رونق زیادی پیدا کرده است. هر کسی می‌تواند به راحتی با یک گوشی موبایل و انتخاب یک محصول یا خدمت، برای خود کسب و کاری راه‌اندازی کند. به همین دلیل رقابت در بازار شدت بیشتری پیدا کرده است و در این حالت کسانی می‌توانند موفق باشند که استراتژی رقابت در بازار شلوغ را بلد باشند. یکی از مهم‌ترین روش‌های بازاریابی برای این نوع کسب و کارهای کوچک، استفاده از نیچ مارکتینگ یا بازاریابی گوشه‌ای است. در این روش باید برای محصول خود یک قسمت کوچک از بازار یا همان جاویژه و نیچ بازار را پیدا کرده و تنها برای همان قسمت بازاریابی را انجام دهید. اگر شما نیز دارای کسب و کار کوچک بوده و دنبال روشی برای برتری نسبت به رقبای خود هستید، این مقاله از آکادمی کاپریلا را دنبال کنید تا با بازار نیچ، نیچ مارکتینگ، مزیت‌ها و نحوه استفاده از آن آشنا شوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازار نیچ یا گوشه بازار (بازار جاویژه) چیست؟
‏ ○ نیچ مارکتینگ چیست؟
‏ ○ بازاریابی جاویژه مناسب چه کسب و کارهایی است؟
‏ ○ تفاوت نیچ مارکتینگ و STP
‏ ○ مزیت‌های استفاده از نیچ مارکتینگ
‏ ○ چگونه بازار نیچ محصول را پیدا کنیم؟
‏ ○ مثال‌های واقعی از کسب و کارهای نیچ مارکتینگ
‏ ○ برخی از بازارهای جاویژه
‏ ○ کدام جاویژه بازار، بهترین گزینه است؟
‏ ○ نکات پایانی در انتخاب بازار نیچ یا جاویژه


🔸 بازار نیچ یا گوشه بازار (بازار جاویژه) چیست؟

‏هر کسب و کار دارای یک محصول با ارزشی است که مشتری برای این ارزش، هزینه پرداخت می‌کند. برای هر محصول با توجه به ویژگی‌های آن، مشتری‌هایی وجود داشته که بازار آن محصول را تشکیل می‌دهند. به عنوان مثال مشتری لوازم آرایشی، بانوان و مشتری اسباب بازی، والدین هستند. زمانی که بازار یک محصول بزرگ است، بازاریابی برای آن نیز سخت، زمان‌بر و پرهزینه خواهد بود، به همین دلیل بازار نیچ به وجود آمد.

‏بازار نیچ به قسمت کوچکی از کل بازار گفته می‌شود که مشتریانی با ویژگی‌های خاص دارد. در مثال‌های بالا می‌توان به لوازم آرایشی مخصوص پوست و موی خشک و اسباب بازی‌های فکری مخصوص مهد کودک در انتخاب بازار نیچ از کل بازار محصول، اشاره کرد.

‏زمانی که یک کسب و کار تنها روی یک قسمت بازار تمرکز کند، فواید زیادی برایش به همراه خواهد داشت که مهم‌ترین آن توانایی رقابت ساده‌تر و کم‌هزینه است. این گوشه بازار باید به دقت و با تحقیقات زیاد انتخاب شود، در غیر این صورت به هدف اصلی بازار نیچ نزدیک نشده و تنها میزان فروش و سود را کم خواهد کرد. در انتهای مقاله به آموزش انتخاب بازار نیچ اشاره خواهد شد.


🔸 نیچ مارکتینگ چیست؟

‏کسب و کارهای کوچک به دلیل داشتن بودجه و نیروی انسانی کم، نمی‌توانند با شرکت‌های بزرگ در یک بازار شلوغ رقابت کنند. به همین دلیل بعد از مدتی شکست خورده و کار خود را رها می‌کنند.

‏روش نیچ مارکتینگ با هدف کمک به این چالش کسب و کارها ساخته شده است. شما در این روش باید برای محصول خود یک بازار نیچ انتخاب کرده و برای مشتری‌های آن گوشه، یک پیشنهاد مخصوص داشته باشید، یعنی زمانی که مشتری پیشنهاد شما را بشنود، با خود بگوید که این محصول مخصوص من ساخته شده است.

‏این استراتژی بازاریابی به شما کمک می‌کند تا محصول، تبلیغ و پیشنهاد خود را برای یک دسته مشتری خاص طراحی کنید تا شانس فروش و موفقیت خودتان در آن دسته را افزایش داده و توانایی رقابت با کسب و کارهای بزرگ را داشته باشید. در ادامه بیشتر با این روش آشنا خواهید شد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نیچ مارکت و نیچ مارکتینگ چیست؟ مفهوم بازار جاویژه و بازاریابی گوشه‌ای — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ استراتژی‌های حفظ مشتری (کاستومر ریتنشن) + شروع برنامه نگهداشت مشتری

‏برخلاف تصور برخی صاحبان کسب و کار، حفظ مشتریان فعلی از جذب مشتری جدید ارزش بیشتری دارد. نباید اجازه داد وسوسه‌ی جذب مشتری جدید باعث غفلت از مشتریان فعلی شود جون مشتری دایمی بازگشت سرمایه‌ی بیشتر و ۵ تا ۲۵ برابر هزینه‌ی کمتری دارد. به همین دلیل در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با استراتژی‌های حفظ مشتری (Customer Retention) آشنا می‌کنیم تا با بازگشت مشتریان قبلی و خرید مجدد آنها، بتوانید با هزینه کمتر، فروش و درآمد بیشتری را تجربه کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر نگهداشت مشتری
‏ ○ حفظ مشتری چیست؟
‏ ○ استراتژی‌های Customer retention
‏ ○ طراحی و شروع برنامه حفظ و ریتنشن مشتری


🔸 مقدمه‌ای بر نگهداشت مشتری

‏بهترین استراتژی‌های حفظ و نگهداشت مشتری، استراتژی‌هایی هستند که از روی اهداف و بینش کاری تدوین شوند. مثلاً اگر هدف افزایش وفاداری مشتری است، استراتژی انتخابی باید موجب تحقق همین هدف شود. استراتژی مناسب برای این هدف ایجاد آگاهی کامل نسبت به برند است و باید به مشتری نشان داد خدماتی که دریافت می‌کند مطمئن و متداوم است. در این حالت، لازم است رابطه‌ی صمیمی‌تری با مشتری برقرار شود. اگر علت خرید مشتری قیمت رقابتی است استراتژی مناسب این است که قیمت پایین محصولات خود را همیشه به مشتری یاددآوری کرده و بدون توضیح اضافی مستقیم قیمت را به آن‌ها اعلام کنیم. استراتژی حفظ مشتری برای هر کسب‌وکاری باید با توجه به بازار خاصی که در آن فعالیت دارد تدوین شود و آگاهی از اهداف شرکت به انتخاب استراتژی مناسب کمک می‌کند. در ادامه استراتژی‌های موثر برای حفظ مشتری (به لحاظ عملی و آماری) بررسی شده است.


🔸 حفظ مشتری چیست؟

‏به بیان ساده، حفظ مشتری یعنی کارهایی که شرکت انجام می‌دهد تا مشتری را در کنار خود نگه دارد تا جذب شرکت رقیب نشود. اکثر شرکت‌ها بیشتر از اینکه به فکر حفظ مشتریان فعلی باشند به جذب مشتری جدید اهمیت می‌دهند. از نظر آماری، اولویت تقریباً ۴۴ درصد شرکت‌ها جذب مشتری جدید است، تقریبا ۱۸ درصد به فکر حفظ مشتریان فعلی هستند و حدود ۴۰ درصد به هر دو به یک اندازه اهمیت می‌دهند. نکته اینجاست که حفظ مشتری فعلی نسبت به جذب مشتری جدید هزینه‌ی بسیار کمتری برای شرکت‌ها دارد. همه‌ی تحقیقاتی که با موضوع مقایسه‌ی حفظ مشتری با جذب مشتری جدید انجام شده‌اند، به همین نتیجه رسیده‌اند اما تعیین دقیق میزان کاهش هزینه‌ها کار راحتی نیست. بعضی تحقیقات گفته‌اند ۵ برابر و بعضی دیگر گفته‌اند تا ۲۵ برابر کاهش هزینه داریم. سوال پیش می‌آید که اگر حفظ مشتری به‌صرفه‌تر است پس چرا شرکت‌ها توجه زیادی به جذب مشتری جدید دارند؟

‏جواب این سوال ساده است: بیشتر شرکت‌ها به هر دو نیاز دارند. وقتی تعداد مشتری بیشتر شود، افراد بیشتری را می‌توان متقاعد کرد که همراه کسب‌وکار ما بمانند و به استفاده از محصولات و خدمات ما ادامه دهند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استراتژی‌های حفظ مشتری (کاستومر ریتنشن) + شروع برنامه نگهداشت مشتری — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ | نرخ تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات آنلاین در ایران – انواع، بایدها و نبایدها و هزینه‌های تبلیغات

‏امروزه اهمیت تبلیغات آنلاین در زمینه رشد کسب و کار (هم کسب و کارهای سنتی و هم آنلاین)، جذب مخاطب هدف و فروش بیشتر بر کسی پوشیده نیست. تبلیغات آنلاین یک شیوه بسیار مناسب جهت انتقال محتوای تبلیغاتی به مخاطبان هدف با به‌کارگیری رسانه‌های مناسب است که نقش مهمی در موفقیت کسب و کارها دارد. با ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا بررسی تبلیغات آنلاین در ایران و سایر نکات مهم مربوط آن بپردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات آنلاین چیست؟
‏ ○ تاریخچه تبلیغات آنلاین
‏ ○ تفاوت تبلیغات آنلاین با تبلیغات سنتی چیست؟
‏ ○ مزایای تبلیغات آنلاین چیست؟
‏ ○ انواع تبلیغات آنلاین در ایران
‏ ○ هزینه تبلیغات آنلاین را چگونه محاسبه کنیم؟
‏ ○ تبلیغات آنلاین در ایران؛ بایدها و نبایدها


🔸 تبلیغات آنلاین چیست؟

‏تبلیغات آنلاین یک شیوه نوین تبلیغات با استفاده از اینترنت و در فضای اینترنت است که به عنوان یکی از مؤثرترین روش‌ها در گسترش کسب و کار، پیدا کردن مشتریان جدید و تنوع بخشیدن به نحوه درآمدزایی کسب و کارها شناخته می‌شود. اگر شما به وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و یا شبکه اجتماعی مختلف از جمله اینستاگرام، تلگرام، فیس‌بوک و … نگاه کنید، تعداد زیادی از این تبلیغات را در آنها مشاهده خواهید کرد. برای نمایش تبلیغات در این رسانه‌ها نیاز به اینترنت است. همان‌طور که می‌دانیم امروزه اینترنت به عنوان یک کانال تبلیغاتی در میان مردم جایگاه ویژه‌ای دارد؛ به نحوی که روزبه‌روز در حال رشد و تکامل است. اینترنت را می‌توان به عنوان یک رسانه نسبتاً فعال تعریف کرد؛ به این صورت که در فضای اینترنت همه چیز به فعالیت‌های کاربر و تعامل او وابسته است. ویژگی‌هایی از این قبیل که امکانی را فراهم می‌کند تا تبادل اطلاعات به بهترین شکل فراهم شود باعث بهبود و تقویت رابطه یک کسب و کار با مشتریان هدف می‌شود و اینترنت را به یک ابزار بسیار کاربردی جهت تبلیغات تبدیل می‌کند.

‏در دهه اخیر تبلیغات آنلاین جزو کارآمدترین شیوه‌های بازاریابی برای کسب و کارهای ایران و جهان بوده و توجه تعداد زیادی از بازاریابان حوزه‌های مختلف را به خود جلب کرده‌ است. تبلیغات آنلاین را می‌توان هنر استفاده از اینترنت به عنوان یک ابزار کارآمد جهت انتقال هدفمند پیام‌های بازاریابی به مخاطبان هدف تعریف کرد؛ پیام‌هایی که موجب تشویق و ترغیب مخاطب، جهت خرید محصول یا خدماتی خاص می‌شود. تبلیغات آنلاین در ایران نیز چند سالی است که رشد و توجه زیادی همراه بوده به نحوی که بسیاری از کسب و کارها، رسانه‌ها و برندهای معروف از این شیوه تبلیغاتی به صورت‌های مختلفی استفاده می‌کنند و از طرفی، به فرصتی برای کسب درآمد از تبلیغات هم تبدیل شده است.


🔸 تاریخچه تبلیغات آنلاین

‏با شروع فعالیت‌های تجاری در اینترنت و رشد کسب و کارهای در بستر وب، تبلیغات آنلاین نیز با گذر زمان پا به عرصه ظهور گذاشت. طبق گزارش‌های موجود، اولین شیوه برای تبلیغ در فضای وب استفاده از پست الکترونیک بوده همچنین اولین بنر تبلیغاتی که در سطح اینترنت بکار برده شد مربوط به پایگاه اینترنتی هات وایر (Hot Wire) در سال ۱۹۹۴ بود که امروزه، معمول‌ترین مدل تبلیغ در اینترنت است. در سال ۱۹۹۵ نیز تبلیغات آنلاین به صورت هدفمند و متناسب با محتوای وب‌سایت‌ها و رسانه‌های مختلف نمایش داده شدند. بعدها با ظهور فناوری‌های پیشرفته در حوزه وب، تبلیغات آنلاین شکل ویژه‌ای به خود گرفتند به نحوی که امروزه شاهد رشد و پیشرفت‌های زیادی در این حوزه هستیم.

‏تبلیغات آنلاین در ایران مدتی بعد از ورود اینترنت به کشور، روند رو به رشد خود را آغاز کرد. اینترنت در ایران از سال ۱۳۷۶ بطور فراگیری در اکثر شهرها به کار گرفته شد و تعداد کاربران آن بطور فزاینده‌ای افزایش پیدا کرد و همین موجب شده کسب و کارهای زیادی از این فرصت استفاده کنند و از شیوه‌های مختلفی برای جذب مخاطبان هدف خود استفاده کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات آنلاین در ایران – انواع، بایدها و نبایدها و هزینه‌های تبلیغات — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟ چرا باید از هدفمندی تبلیغات آنلاین استفاده کنیم؟

‏تبلیغات هدفمند اینترنتی، موضوعی جذاب و کاربردی در دنیای دیجیتال مارکتینگ است که قصد داریم در این مقاله از آکادمی کاپریلا به آن بپردازیم. این مقاله به شما نشان می‌دهد که تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست و چه کاربردی دارد، ضمن اینکه نحوه کارکرد تبلیغات هدفگذاری شده را نیز بیان می‌کند. تبلیغات هدفمند آنلاین به عنوان یکی از کانال‌های بازاریابی برای جذب ترافیک، کاربر و فروش، تاثیر خود را ثابت کرده است. بنابراین اگر می‌خواهید در مورد آن بدانید و برای کسب و کار خود بکار ببرید، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟
‏ ○ تبلیغات هدفمند چطور عمل می‌کند؟
‏ ○ انواع تبلیغات هدفمند اینترنتی
‏ ○ چرا باید از تبلیغات هدفمند استفاده کنیم؟
‏ ○ نکات تکمیلی از Targeted Advertising
‏ ○ تبلیغات هدفمند در دستگاه‌های مختلف کاربر نمایش داده ‌می‌شود؟
○ جمع‌بندی



🔸 تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟

‏در تبلیغات هدفمند اینترنتی، پیام‌های تبلیغاتی با توجه به علایق و خواسته‌های مشتریان به آنها ارائه می‌شود. برای این منظور دیجیتال مارکترها، اطلاعات و داده‌های مورد علاقه مشتریان و مخاطبان هدف را به وسیله ردیابی و آنالیز فعالیت‌های آنها در سایت‌ خود و شبکه‌های اجتماعی به دست می‌آورند و مطابق با این اطلاعات، تبلیغاتی هدفمند به آنها نمایش می‌دهند. مثلاً با توجه به مشخصاتی نظیر جنسیت و بازه سنی کاربران، می‌توان تبلیغ لوازم آرایشی را فقط به خانم‌های ۱۸ تا ۳۵ سال نشان داد.


🔸 تبلیغات هدفمند چطور عمل می‌کند؟

‏برای اجرای کمپین‌های تبلیغات آنلاین هدفگذاری شده باید در شبکه‌های تبلیغاتی مانند کاپریلا، یک کمپین تنظیم کنید. این شبکه‌ها، تبلیغات شما را بر اساس اطلاعاتی که از کاربران دارند و تنظیمات هدفمند دلخواه شما، به کاربران نمایش می‌دهند.

‏پلتفرم‌های تبلیغاتی داده‌های خود از کاربران را از چند منبع و روش مختلف جمع‌آوری می‌کنند که روش رایج آن، استفاده از کوکی‌های وبسایت‌هایی است که کاربران به آنها سر می‌زنند. کوکی‌ها فایل‌های بسیار کوچکی هستند که اطلاعاتی از عملکرد شما در سایت‌ها و مرورگرها را در خود ذخیره کرده و به سرویس‌هایی مثل شبکه‌های تبلیغاتی ارسال می‌کنند. منبع دیگر جمع‌آوری داده‌ها، موتورهای جستجو و شبکه‌های اجتماعی هستند که در ایران کمتر استفاده می‌شود و مباحث پیچیده و گسترده‌ای را شامل می‌شود.

‏با آگاهی از ویژگی‌های کلیدی و رفتار آنلاین کاربران، پلتفرم‌های تبلیغاتی می‌توانند تبلیغات شما را در وبسایت‌های مختلف نمایش دهند؛ این نمایش به گونه‌ای است که ممکن است برای کاربر الف، تبلیغ محصولی از دسته‌بندی کالاهای دیجیتال نمایش داده شود و برای کاربر دیگر در همان سایت و همان جایگاه بنر، تبلیغ لوازم التحریر فروشگاه شما نمایش داده شود. به همین دلیل معمولاً برندها از تبلیغات هدفگذاری شده برای تبلیغ محصولاتی که کاربران از سایت برند دیدن کردند، استفاده می‌کنند. این روش که ریتارگتینگ هم نامیده می‌شود، می‌تواند به افزایش احتمال خرید توسط مشتری بالقوه‌ای که سایت شما را ترک کرده، منجر شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟ چرا باید از هدفمندی تبلیغات آنلاین استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/22 06:39:56
Back to Top
HTML Embed Code: