Telegram Web Link

✳️ ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی در وردپرس – انواع کمپین‌های پوش نوتیفیکیشن

‏شاید تا چند سال پیش، تصور اینکه پوش نوتیفیکیشن (Push notification) تا این‌قدر فراگیر و محبوب شود، امری دور از ذهن به نظر می‌رسید. تقریباً تمام وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها، ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی را در برنامه بازاریابی خود قرار داده‌اند؛ به همین دلیل در این مقاله از آکادمی کاپریلا می‌خواهیم شما را با تبلیغات نوتیفیکیشنی آشنا کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا باید پوش نوتیفیکیشن ارسال کنیم؟
‏ ○ انواع کمپین‌های پوش نوتیفیکیشن
‏ ○ اندازه‌گیری KPIهای کمپین ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی
‏ ○ ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی در وردپرس با Pushengage
‏ ○ ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی از وبسایت GRAVITEC


🔸 چرا باید پوش نوتیفیکیشن ارسال کنیم؟

‏طبق آمارهایی که منتشر شده است، ۳۳ درصد از کاربران اینترنت، پوش نوتیفیکیشن را برای اپلیکیشن‌ها و وب سایت‌های خود فعال می‌کنند. این کاربران بخشی از کاربران احتمالی شما در آینده هستند که می‌توانید پیام تبلیغاتی برند خود را برای آنها ارسال کنید و اهداف بازاریابی و فروشتان را از این طریق، محقق سازید. ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی برای تمام کسب و کارهایی که می‌خواهند ارتباط مستقیمی با کاربران خود داشته باشند، گزینه‌ای مناسب است. راه‌های مختلفی برای افزایش تعامل از طریق پوش نوتیفیکیشن وجود دارد. در ادامه، چندین مثال برای شما می‌آوریم.

‏– وبسایت‌های محتوایی می‌توانند از تبلیغات پوش نوتیفیکیشن در مورد محتوای جدید خود به کاربران اطلاع‌رسانی کنند (عملکردی مشابه خبرنامه).

‏– فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند از طریق ارسال پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی، محصولات جدید خود را معرفی کنند، در مورد جشنواره‌های تخفیف جدید فروشگاه اطلاع‌رسانی کرده و یا حتی با پوش نوتیفیکیشن، اعلان‌های شخصی را به مشتریان خود ارسال کنند (عملکردی مشابه سیستم گزارشدهی پیامکی).

‏– سامانه‌های آموزش آنلاین هم می‌توانند دوره‌های آموزشی و تبلیغات خود را به اطلاع کاربران رسانده، دوره‌های جدید مرتبط با هر دانشجو را به او ارسال کرده و یا اخبار هر دوره را به شرکت‌کنندگان آن اطلاع‌رسانی کند.

‏– انجمن‌های گفتگو هم می‌توانند از نوتیفیکیشن برای ترویج موضوعات و یا حتی بحث‌های داغ انجمن استفاده کنند.

‏همانطور که مشاهده می‌کنید، امکانات و فرصت‌های زیادی در استفاده از پوش نوتیفیکیشن‌های تبلیغاتی برای کسب و کارها وجود دارد. هر شغلی که نیاز به فرصت‌های تعامل، ترافیک سایت، تبدیل و … دارد، می‌تواند از این گزینه تبلیغات آنلاین استفاده کند. در ادامه، به بررسی بیشتر مزایای پوش نوتیفیکیشن می‌پردازیم.

‏– دسترسی مستقیم به مخاطبان در هر زمان و مکان

‏– پتانسیل بالای کمک به ایجاد تجربه کاری بهتر

‏– افزایش تعامل با مخاطب از طریق قرار گرفتن در ذهن مخاطب

‏– ایجاد درآمد و فروش بیشتر از تبلیغات به واسطه افزایش ترافیک موثر

‏– کمک به شناخت بیشتر از کاربران با تجزیه و تحلیل داده‌های کمپین نوتیفیکیشن


🔸 انواع کمپین‌های پوش نوتیفیکیشن

‏کمپین‌های برنامه‌ریزی شده یکی دیگر از روش‌های موثر برای تعامل مجدد با کاربران از طریق پوش نوتیفیکیشن است. این مدل کمپین‌ها شبیه به کمپین‌های ایمیل برنامه‌ریزی است که مبتنی بر رویدادهایی هستند که باید ابتدا توسط کاربر انجام شود تا نوتیفیکیشن برای او ارسال گردد. زمانی که کاربر وارد یک قیف فروش می‌شود، تعدادی پیام خودکار دریافت می‌کنند که این پیام‌ها به صورت از پیش تنظیم و فعال شده هستند و پس از انجام هر رویداد توسط کاربر، به طور خودکار برای او ارسال می‌شود. هدف از این پیام‌ها، انتقال کاربران شما به مرحله بعدی قیف فروش است. در واقع می‌توانید در یک کمپین، چندین پیام واحد را ارسال کنید تا کاربر همه آنها را دریافت کند. این پیام‌ها تا زمانی ادامه دارد که کاربر اقدام نهایی مورد نظر را انجام دهد. ممکن است برای درگیر کردن کاربر خود در این مراحل، از تعداد پیام‌های بیشتری استفاده کنید اما باید بدانید که این کار ممکن است نتیجه عکس داشته باشد و کاربر با این کار ناراضی شده و افزایش نرخ ریزش مشتریان شما را به دنبال داشته باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ارسال نوتیفیکیشن تبلیغاتی در وردپرس – انواع کمپین‌های پوش نوتیفیکیشن — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات ویدیویی چیست؟ – راهنمای جامع بازاریابی و تبلیغات ویدئویی

‏در سال‌های گذشته، بیشتر برندها تبلیغات ویدیویی خود را از طریق شبکه‌­های تلویزیونی تولید و منتشر می‌­کردند اما حالا، استفاده از تبلیغات آنلاین جای آن را گرفته است. بنابراین امروزه صاحبان مشاغل نه تنها بودجه تبلیغات ویدئویی خود را افزایش داده‌­اند، بلکه استفاده از پلتفرم‌­های مدرن­تر برای تبلیغات خود را نیز ترجیح می‌­دهند. تبلیغات ویدیویی آنلاین برای جمع‌­آوری داده‌­ها ، مواجهه برند (Brand Exposure)، بهبود هدفگذاری تبلیغات و توانایی شخصی­‌سازی نام تجاری بسیار موثر بوده و روش­های تبلیغاتی سنتی و تلویزیونی، قادر به رقابت با آن نیستند. آینده تبلیغات، از آنِ روش­های دیجیتالی است چرا که برقراری ارتباط موثر با مخاطب را در قالب­های مورد نظر به خوبی فراهم می­‌کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ استراتژی تبلیغات ویدیویی چیست؟
‏ ○ جایگاه کنونی تبلیغات ویدیویی
‏ ○ چرا تبلیغات ویدیویی، آینده تبلیغات دیجیتال هستند؟
‏ ○ روندهای تبلیغات دیجیتال ویدئویی
‏ ○ کدام نوع KPI (شاخص کلیدی عملکرد) در بازاریابی برای تبلیغات ویدیویی مناسب است؟
‏ ○ انواع تبلیغات ویدیویی
‏ ○ مقایسه تبلیغات بنری و تبلیغات ویدئویی
‏ ○ آنچه که باید درباره تبلیغات ویدیویی همسان بدانید.
‏ ○ چرا باید از تبلیغات ویدیویی استفاده کرد؟
‏ ○ سوالات متداول در مورد تبلیغات ویدیویی
‏ ○ نتیجه‌گیری و جمع‌بندی از تبلیغات ویدیویی


🔸 استراتژی تبلیغات ویدیویی چیست؟

‏استراتژی تبلیغات ویدیویی به این معناست که یک شرکت چگونه بتواند از طریق تولید محتوای ویدئویی، به اهداف بازاریابی و برندینگ خود دست پیدا کند. این روش می‌­تواند برای معرفی یک برند، ارائه راهنمای استفاده از محصول یا آشنایی با ویژگی‌های آن، به اشتراک­‌گذاری نظرات مشتریان راضی از محصول، نمایش رویدادهای مرتبط با برند و یا حتی صرفاً جهت تعامل با مخاطب هدف استفاده شود. استراتژی تبلیغات ویدیویی همچنین به مواردی از جمله روند تعیین هدف و تنظیم برنامه در استفاده از ویدئوها، نحوه تاثیرگذاری ویدیو، نحوه جذب مخاطبان هدف و البته فرآیند آنالیز و تست نتایج اشاره دارد.

‏طبیعتاً نوع مشتریانی که یک شرکت مورد هدف قرار می‌­دهد، روی هر گونه استراتژی­های بازاریابی شرکت موثر است. اگر یک برند، کسانی را هدف قرار داده باشد که از قبل، از محصولات یا خدمات آن­ها استفاده کرده‌اند، شکل تبلیغات بیشتر برای اطلاع‌­رسانی مشتریان درباره محصول و خدمات جدیدتر، آگاهی از تغییرات محصولات قبلی و یا ارتباط با مشتریان قبلی برای وفادارسازی آنها به برند متمرکز می‌­شود. اما اگر یک شرکت بخواهد روی جذب مشتریان جدید متمرکز شود، هدف تبلیغات ویدیویی، رویکرد متفاوتی خواهد داشت و برای آگاه‌سازی مخاطب از برند، ویژگی‌های محصول و … تمرکز خواهد داشت. تبلیغات ویدئویی دیجیتال مستلزم ارائه محتوای ویدیویی تبلیغاتی به مخاطبان هدف با استفاده از پلتفرم­های مختلف آنلاین است. به عبارت دیگر، یعنی باید فیلم­های تبلیغاتی مورد نظر شما، روی فضاهای مختلف وب منتشر شود.

‏برای درک بهتر این مسئله که چرا تبلیغات ویدیویی تا این اندازه موفق شده، بهتر است نگاهی به گزینه­‌های معمول­تر تبلیغات آنلاین بیاندازیم. یکی از متداول­ترین روش­ها در تبلیغات دیجیتال، استفاده از بنرهای تبلیغاتی است. در طول سال­ها این روش، جذابیت و اثرگذاری خود را از دست داده و نرخ کلیک آن نیز افت داشته است.


🔸 جایگاه کنونی تبلیغات ویدیویی

‏در یک مطالعه انجام شده در این زمینه، مشخص شد که تا ۶۰ درصد افراد احساس کردند که جنبه تبلیغاتی ویدئوها بسیار بیشتر بوده و ۳۵% افراد نیز معتقد بودند که ماهیت محتوای فیلم­های تبلیغاتی، از محتوای مورد نظر آن­ها دور بوده است. اطلاع از چنین آمارهایی نشان می‌­دهد که بازاریابان باید برای تولید محتوای ویدئویی مفید و مرتبط تلاش کرده و دقت بیشتری داشته باشند. همچنین محل درج این محتواهای تبلیغاتی ویدئویی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا نباید مخاطب احساس کند یک تبلیغ مانع از دسترسی او به محتوای مورد نظر او می­‌شود. استفاده از این محتواها در جای درست و به شیوه درست، باعث ترغیب هر چه بیشتر مخاطب برای تماشای آن خواهد بود. اکثر بازاریابان از روش­های پیشرفته‌­تر مانند “Scroll-to-watch” و “Click-to-Watch” استفاده می­‌کنند که در آن مخاطب، خود برای تماشای ویدئو تصمیم می­‌گیرد (در این روش‌ها، نمایش ویدیو زمانی آغاز می‌شود که مخاطب، صفحه را اسکرول کرده و یا روی گزینه نمایش، کلیک کند).



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات ویدیویی چیست؟ – راهنمای جامع بازاریابی و تبلیغات ویدئویی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ CPM چیست؟ – کاربرد، معایب، مزایا و نحوه طراحی کمپین تبلیغاتی CPM

‏CPM یا هزینه به ازای هزار نمایش (Cost Per Mile) یک اصطلاح و شاخص بازاریابی دیجیتال در حوزه تبلیغات آنلاین است که این مقاله از مجله کاپریلا را به آن اختصاص دادیم. علاوه بر تعریف و توضیح این اصطلاح، به تمام موارد مرتبط با آن که باید بدانید نیز پرداختیم. با مطالعه این مقاله تا انتها، به درک درست و کاملی از CPM و کاربرد و معایب و مزایای آن خواهید رسید و می‌توانید آن را برای کسب و کار خود به کار ببرید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ CPM یا هزینه هزار نمایش به چه معناست؟
‏ ○ همه‌چیز راجب هزینه تبلیغات CPM
‏ ○ کمپین CPM چیست؟
‏ ○ برای شروع تبلیغات CPM آماده هستید؟


🔸 CPM یا هزینه هزار نمایش به چه معناست؟

‏همانطور که اشاره کردیم، هزینه هزار نمایش (CPM) یک شاخص KPI در دنیای بازاریابی آنلاین است. این مفهوم به هزینه نمایش هر هزار بار تبلیغ در وب اشاره دارد. اگر یک سایت ناشر (سایت‌های پربازدید که از طریق گرفتن انواع تبلیغات، کسب درآمد می‌کنند) قیمت ۵۰۰ هزار تومان برای CPM تبلیغات خود تعیین کند، بدین معناست که تبلیغ‌کننده باید به ازای هر ۱۰۰۰ بار نمایش تبلیغ خود در سایت ناشر، هزینه ۵۰۰ هزار تومان را پرداخت نماید.

‏CPM بیانگر هزینه نمایش هر هزار تبلیغات است. اما کلمه M در اینجا برگرفته شده از کلمه “mile” بوده که در زبان لاتین به معنای هزار است. CPM یک روش قیمت‌گذاری تبلیغات آنلاین است، البته علاوه بر CPM روش‌های دیگری مثل CPC (Cost Per Click) به معنای هزینه هر کلیک و CPA (Cost Per Action) به معنای هزینه هر اقدام (خرید، دانلود، عضویت و …) نیز، برای قیمت‌گذاری تبلیغات آنلاین وجود دارد. یک نکته مهم در مورد CPM مربوط به شمارش نادرست تعداد نمایش‌ تبلیغات است، که این شمارش نادرست از بازدیدهای تکراری ناشی می‌شود که نباید در نظر گرفته شود.

‏CPM یا هزینه به ازای هر هزار نمایش، یکی از روش‌های متداول برای تبلیغات در بازاریابی دیجیتال است. این روش بر متد impression یا نمایش متکی است، روشی که تعداد بازدید‌ها را برای یک تبلیغ خاص، در نظر می‌گیرد. در شیوه تبلیغات CPM شما باید به ازای هر هزار بار نمایش یک تبلیغ خود هزینه مشخصی را به سایت ناشر پرداخت کنید. این هزینه بین تبلیغ‌دهنده و سایت ناشر و یا همان سایت نمایش‌دهنده توافق می‌شود. این قیمت در سایت‌های ناشر مختلف می‌تواند متفاوت باشد و بر اساس عواملی مثل اعتبار سایت، میزان ترافیک سایت و همچنین جایگاه تبلیغ تعیین گردد.


🔸 همه‌چیز راجب هزینه تبلیغات CPM

‏اگر شما در حال کار بر روی یک کمپین تبلیغاتی هستید، باید بودجه و ارقام تبلیغات خود را بدانید. باید از بودجه کمپین و هزینه آن برای impression اطلاع داشته باشید و بتوانید تصمیمات تجاری آگاهانه‌ای بگیرید. این کار به شما برای رسیدن به اهداف کمپین و نتیجه بهتر کمک زیادی می‌کند. انتقاد‌هایی که به شیوه تبلیغات CPM وارد است، معمولاً به چالش‌های موجود در شمارش impression برمی‌گردد. بسیاری از سازمان‌ها این پرسش را دارند که آیا هزینه تبلیغات به صورت منصفانه و عادلانه از آن‌ها گرفته می‌شود یا خیر. برخی از مشکلات این شیوه تبلیغاتی مربوط به بازدیدهای تکراری از تبلیغات و ربات‌های بازدیدکننده است که مورد انتقاد بسیاری از افراد قرار گرفته است. در مواردی ممکن است که سایت‌های ناشر از ربات و اسکریپت‌های خودکار به صورت کاملاً ناجوانمردانه برای افزایش بازدید تبلیغات و ترافیک سایت استفاده کنند که این کار برای تبلیغ‌دهنده بسیار ناعادلانه است.

‏از دیدگاه تبلیغ‌دهندگان که باید هزینه تبلیغات را بپردازند، هزینه کم‌تر بسیار بهتر است. با این وجود در اینجا نکته‌ای وجود دارد، کمپین‌ها و قیمت‌گذاری CPM به این سادگی نیستند و در برخی مواقع هزینه پایین‌تر برای بازاریابان دیجیتال ترجیح داده نمی‌شود؛ چون قیمت ارزان در قیمت‌گذاری CPM می‌تواند در خیلی موارد نشان‌دهنده کیفیت پایین تبلیغات باشد. از طرف دیگر وقتی قیمت بالای CPM به عنوان یک شاخص مثبت تلقی شود، باید از نظر مقرون به صرفه بودن نیز برای آن کسب و کار مورد بررسی قرار گیرد و با روش‌ها و داده‌های دیگر مقایسه شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 CPM چیست؟ – کاربرد، معایب، مزایا و نحوه طراحی کمپین تبلیغاتی CPM — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش افزایش ورودی گوگل به زبان ساده – راهکارهای اصولی افزایش بازدید گوگل

‏برای مدیران و صاحبان وبسایتها مخصوصاً وبسایت‌های فروشگاهی، میزان بازدید از صفحات بسیار اهمیت دارد؛ چرا که با افزایش بازدید به مراتب مخاطبین سایت افزایش یافته و باعث فروش بیشتر، عضویت بیشتر، اشتراک‌گذاری بیشتر صفحات در شبکه‌های اجتماعی و … خواهد شد. حجم ورودی کاربران به صفحات وبسایت، اصطلاحاً ترافیک ورودی نامیده می­‌شود اما ترافیکی که از سمت گوگل وارد سایت می‌شود، ترافیک ارگانیک سایت نامیده می‌شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم با چند تکنیک عملی، روش افزایش ورودی گوگل را یاد بگیریم. توجه داشته باشید برای اجرای روش‌های ذکر شده باید برنامه‌ریزی دقیق و بلندمدت داشته باشید. برای آشنایی با ترافیک ارگانیک و تکنیک‌های افزایش بازدید گوگل تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ترافیک جستجوی ارگانیک (Organic) چیست؟
‏ ○ افزایش بازدید گوگل با شناسایی محتواهای بدون بازده
‏ ○ کلمات کلیدی جدید پیدا کنید.
‏ ○ نرخ کلیک نتایج را بهینه‌سازی کنید.
‏ ○ وبلاگ برای افزایش سریع رتبه کلمات کلیدی
‏ ○ با لینک‌سازی داخلی درست به معماری سایت کمک کنید.
‏ ○ بر Featured Snippets مسلط شوید.
‏ ○ سایر تکنیک‌های افزایش بازدید گوگل
‏ ○ بهینه‌سازی بلندمدت ترافیک ارگانیک: مزایای بلندمدت


🔸 ترافیک جستجوی ارگانیک (Organic) چیست؟

‏سایتها برای افزایش حجم ورودی کاربران و مخاطبان هدف به صفحاتشان، از راههای متفاوتی استفاده می­‌کنند. یکی از روشهای ارزشمند و بلندمدت برای افزایش ترافیک ورودی سایت، استفاده از ترافیک ارگانیک گوگل است. جستجوی ارگانیک بر اساس رتبه‌­بندی صفحات سایت که موتورهای جستجو مثل گوگل به صفحات سایت شما می­‌دهند می­‌تواند کم یا زیاد شود. تمرکز بر ترافیک ارگانیک، یکی از اصلی‌ترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ اکثر وبسایت‌ها بوده و به همین دلیل سرمایه‌گذاری زیادی در زمینه سئو سایت انجام می‌دهند تا صفحاتشان به نتایج اول گوگل برسد. از آنجاییکه ترافیک ورودی از گوگل، کیفیت بالایی دارد و تاثیر زیادی در افزایش فروش و درآمد خواهد داشت، راهکارهای زیر برای افزایش بازدید گوگل به این هدف کمک می‌کند.

‏قبل از هر چیزی ابتدا پرسونای مشتریان خود را به صورت فرضی تصور کنید و تمامی نیازهای آنان را نوشته و دسته‌بندی کنید. با ایجاد محتوای آموزشی با کیفیت که متناسب این خریداران ایده‌آل شما است، به طور طبیعی سئو خود را بهبود خواهید بخشید. منظور از اولویت دادن به کاربر این است که از مسائل اصلی کاربران خود و ترکیب و مرتبط کردن آن با کلمات کلیدی مورد استفاده در موتورهای جستجو نهایت استفاده را ببرید. اگر نگاهتان فقط به گوگل باشد، بهینه‌سازی سایت برای موتور‌های جستجو (سئو) به تنهایی بی‌فایده است و تنها چیزی که برای شما در پی دارد، کلمات کلیدی نامعقولی است که نمی‌تواند نظر گوگل و کاربران را به خود جلب کند.


🔸 افزایش بازدید گوگل با شناسایی محتواهای بدون بازده

‏محتوای بدون بازده محتوایی است که در دستیابی سایت به اهداف بازاریابی کمکی نمی‌کند و معمولاً باعث ایجاد بازدید گوگل یا تبدیل مشتری بالقوه به مشتری بالفعل نمی‌شود و طبیعتا این موضوع هیچ کمکی به شما نمی‌کند، حتی ممکن است به شانس شما برای دستیابی به هدف افزایش ورودی گوگل آسیب بزند. دلیلش آن است که محتوای بدون بازده باعث می‌شود مخاطب مدت زیادی در صفحات شما نماند و این روی به اصطلاح کراول (Crawl) یا خزیدن رباتها در صفحات شما تاثیر منفی می‌گذارد (موتورهای جستجو تعیین می‌کنند که چند صفحه و کدام صفحات یک وبسایت کراول شوند). اگر وبسایت شما تعداد زیادی محتوای بدون بازده دارد، موتورهای جستجو در محتوای بی‌فایده گرفتار می‌شوند و پیش از کراول شدن صفحات خوب، سایت را رها می‌کنند.

‏شناسایی و حذف محتوای بدون بازده به موتورهای جستجو فرصت کافی برای کراول کردن مهم‌ترین پست‌ها و صفحات سایت را می‌دهد. این محتوا می‌تواند موقعیت بهتری در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) برای شما به ارمغان بیاورد و در درازمدت، کلیک‌های ارگانیک بیشتری به دست آورد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش افزایش ورودی گوگل به زبان ساده –
راهکارهای اصولی افزایش بازدید گوگل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ الگوریتم مرغ مگس­ خوار گوگل (Hummingbirds) چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟

‏شاید برای شما سوال باشد که چرا یک الگوریتم کامپیوتری گوگل باید نام یک پرنده را داشته باشد؟ جواب اینجاست: این الگوریتم از آن جهت «الگوریتم مرغ مگس ­خوار» نامیده شده است چون این پرنده از سرعت و دقت بالایی (درست مانند عملکرد این الگوریتم) برخوردار است. برای اینکه با یکی از قدرتمندترین الگوریتم های گوگل آشنا شوید و روشهای بهینه‌سازی سئو سایت با کمک الگوریتم مرغ مگس­ خوار (Hummingbird algorithm) را فرا بگیرید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ الگوریتم مرغ مگس­ خوار چیست؟
‏ ○ تفاوت الگوریتم مرغ مگس خوار با الگوریتم پاندا و پنگوئن چیست؟
‏ ○ چگونه سئوی بهتری با کمک الگوریتم مرغ مگس خوار داشته باشیم؟
‏ ○ آینده الگوریتم مرغ مگس خوار چگونه پیش‌بینی می­‌شود؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 الگوریتم مرغ مگس­ خوار چیست؟

‏این الگوریتم در سپتامبر سال ۲۰۱۳ توسط گوگل به طور رسمی معرفی شد. پروژه این الگوریتم یکی از بلند پروازانه‌­ترین پروژه‌های گوگل از سال ۲۰۰۱ تا زمان معرفی این الگوریتم بود. به گفته مت کانکس (عضو تیم گوگل) الگوریتم مرغ مگس‌خوار به صورت نامحسوس، تحولی عظیم در نتایج جستجوی گوگل پدید آورده است. با توجه به اینکه روزانه به طور میانگین ۳/۵ میلیارد جست و جو در جهان انجام می‌شود، دلیلی بر این است که این الگوریتم به طور متوسط ۳/۵ میلیارد جستجو را تحت تاثیر قرار می­‌دهد. البته باید توجه داشته باشید بعضی افراد این الگوریتم را تنها بروزرسانی کلی از الگوریتم جستجوی گوگل می‌دانند ولی این تفکر بسیار اشتباه است چون الگوریتم، الگوریتمی مستقل از سایر الگوریتم‌های گوگل به شمار می‌رود.

‏برای انسانها درک تفاوت بین دو مفهوم آسان است اما این کار برای سیستم‌های کامپیوتری بسیار دشوار است؛ به همین دلیل ممکن است در بسیاری از جستجوهای خود در سیستم‌های کامپیوتری، به مفهوم دقیق مورد نظر خود نرسیم؛ چون این مفهوم توسط کامپیوتر درک نشده است. اما الگوریتم مرغ مگس خوار توجه و تمرکز فراوانی بر مفهوم کلی کلمات دارد نه معنای لغوی یک رشته از کلمات.

‏این الگوریتم باعث می‌شود تا نتایج نشان داده شده به کاربر از نظر مفهوم، به مفهوم کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربر نزدیک‌تر باشد و از پراکندی مطلب جلوگیری ­کند. این الگوریتم می‌­تواند درک بهتری از خواسته‌های کاربران داشته باشد و به دلیل سرعتی که دارد، می‌تواند به کاربران بیشتری سرویس‌دهی کند.


🔸 تفاوت الگوریتم مرغ مگس خوار با الگوریتم پاندا و پنگوئن چیست؟

‏یکی از ترسهای سئوکاران و مدیران وبسایتها، جریمه یا پنالتی شدن توسط گوگل است ولی نکته مثبت الگوریتم مرغ مگس خوار اینجاست که این الگوریتم، مبتنی بر پنالتی شدن نیست. گوگل الگوریتمهای پاندا و پنگوئن را برای پیدا کردن محتوای بی‌­کیفیت و حذف آنها ایجاد کرده اما هدف از ساخت الگوریتم مرغ مگس خوار، درک معنایی کلمات و عبارات و بهبود نتایج جستجو شده از نظر معنایی و برای نمایش به کاربر است. در واقع الگوریتم مرغ مگس خوار به هدف نویسنده از نوشتن محتوا می‌­رسد و آن را با کلمات کلیدی جستجو شده انطباق می‌­دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 الگوریتم مرغ مگس­ خوار گوگل (Hummingbirds) چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ MVP چیست و چه کاربردی برای استارتاپ‌ها دارد؟

‏آیا می‌دانستید که نزدیک به ۷۰ درصد از استارتاپ‌ها در سراسر دنیا، پس از شروع به فعالیت خود شکست می‌خورند و به نتایج مورد نظرشان دست پیدا نمی‌کنند؟ به نظر شما چه دلایلی وجود دارد که یک استارتاپ، مطابق با آنچه که پیش‌بینی کرده، حرکت نمی‌کند و شکست می‌خورد؟ عوامل زیادی استارتاپ‌ها را از مسیر موفقیت دور می‌کند. از این رو ما در اینجا می‌خواهیم در مورد MVP با شما صحبت کنیم، تکنیکی که اجرای آن می‌تواند میزان موفقیت استارتاپ‌ها و ارائه یک محصول جدید را افزایش داده و از مسیر واحتمال شکست را دور کند. بنابراین اگر می‌خواهید در مورد MVP و تاثیر آن بر روی استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوپا اطلاعات کاملی را به دست آورید، تا انتهای این مقاله با مجله کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ MVP چیست؟
‏ ○ هدف از اجرای MVP چیست؟
‏ ○ مهمترین ویژگی‌های حداقل محصول قابل ارائه
‏ ○ چرا اجرای حداقل محصول پذیرفتنی (ام وی پی) در کسب و کارها اهمیت دارد؟
‏ ○ معرفی انواع MVP همراه با مثال
‏ ○ سخن آخر


🔸 MVP چیست؟

‏در ابتدا باید اشاره کنیم که MVP مخفف چیست. MVP از عبارت Minimum Viable Product گرفته شده که در فارسی می‌توان آن را «حداقل محصول قابل ارائه» یا «کمینه محصول پذیرفتنی» معنا کرد. MVP یک نسخه حداقلی و اساسی از محصول است که اصلی‌ترین ویژگی‌های آن را پوشش می‌دهد و فقط نیازهای اساسی و اصلی مخاطبان و مشتریان را هدف قرار می‌دهد. MVP به روند راه‌اندازی و توسعه محصول کمک کرده و این امکان را ایجاد می‌کند تا محصولی را متناسب با نیاز و خواسته مشتریان تولید و ارائه کرد، یعنی محصولی که مشتریان حاضرند برای آن پول پرداخت کنند. به بیان دیگر، معنی MVP محصولی است با خصوصیات و ویژگی‌های کافی از محصول اصلی که بتواند مشتریانی را جذب کند که سریع خرید می‌کنند، سپس از بازخورد مشتریان برای توسعه نسخه اصلی محصول استفاده شود.

‏هر استارتاپ و کسب و کاری زمانی می‌تواند به نتایج مورد نظر خود دست پیدا کند و به موفقیت برسد تا محصولی را تولید نماید که مشتریان حاضر باشند برای آن پول پرداخت کنند. استفاده از راهبرد MVP به هر استارتاپ و کسب و کاری کمک می‌کند که محصولی را مطابق با نیاز مشتریان تولید کنند، یعنی محصول و یا ایده‌ای که مورد توجه مشتریان قرار گیرد.

‏پیشنهاد آموزشی مرتبط:


🔸 هدف از اجرای MVP چیست؟

‏MVP محصول با ویژگی‌های حداقلی از محصول اصلی را ارائه می‌کند. هدف شرکت‌ها از تولید و عرضه این چنین محصولی موارد زیر است:

‏– به سرعت محصولی را روانه بازار کنند.

‏– مشتریانی را جذب کنند که به سرعت خرید می‌کنند.

‏– قبل از این که بودجه زیادی را برای تولید و عرضه محصول اختصاص دهند، محصول را با حداقل ویژگی‌های قابل ارائه و کمترین هزینه به صورت آزمایشی به بازار ارائه دهند. بدین شکل بفهمند آیا آن محصول با بازار هدف مطابقت دارد یا خیر.

‏– ایده‌ای را با تخصیص منابع و هزینه کمتر اجرا کنند و وقتی از بازخورد مثبتش مطمئن شدند، آن را عرضه عمومی دهند (بررسی کنند که آیا بازار به محصول آنها نیاز و تمایل دارد یا خیر).

‏MVP در واقع نسخه‌ای از محصول است که قبل از تولید و یا انتشار نسخه نهایی و کامل آن، به بازار عرضه می‌شود. این کار مزیت‌‌های زیادی را در بر دارد. یکی از مهم‌ترین مزایای MVP برای کسب و کارهای نوپا این است که امکان ارائه سریع‌تر محصول را به مشتریان فراهم می‌کند. سپس موجب سرعت توسعه محصول نیز می‌شود، یعنی این که شما پس از ارائه آن، می‌توانید به سرعت از بازخورد مشتریان آگاه شده و در مورد چرخه توسعه بعدی محصول آگاه شوید و بر اساس این بازخورد تصمیم‌گیری کنید.

‏در نهایت، تمام این موارد از صرف هزینه بالا برای محصول کاملی که ممکن است با استقبال مشتریان رو به رو نشود، جلوگیری می‌کند. همچنین این فرایند مسیر کوتاه‌تری را برای بازگشت سرمایه شما ارائه می‌دهد و کسب و کار را از مسیر شکست و زیان دور کرده و به مسیر موفقیت و کسب سود نزدیک می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 MVP چیست و چه کاربردی برای استارتاپ‌ها دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ

📖
آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ شبکه‌های اجتماعی ایرانی اندروید – معرفی ۵۴ مورد + امکانات آنها

‏درست از زمانی که موبایل‌های هوشمند تبدیل به یک ابزار کلیدی در زندگی شدند، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها هم با تکنولوژی همراه شده، زندگی اجتماعی ما را متحول نموده و وارد مسیر جدیدی از مدرنیته کردند.

این پیام‌رسان‌ها، نوع خاصی از روابط اجتماعی را برای ما به ارمغان آورده و ما را با دوستانی آشنا کرده‌اند که شاید در زندگی‌مان هرگز از نزدیک آن‌ها را ندیده باشیم، ولی هرروز با آن‌ها در ارتباط هستیم، فعالیت‌ها و سبک زندگی‌شان را دنبال کرده، از آن‌ها چیزهای جدید یاد گرفته و گاهی حتی با آن‌ها درد دل هم می‌کنیم. درواقع می‌توانیم بگوییم که این پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی بودند که تفکر دهکده جهانی را به واقعیت نزدیک‌تر کرده و به آن جامه عمل پوشاندند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ از «سروش» تا «سروش پلاس»
‏ ○ «نزدیکا» یک محیط سرگرم کننده
‏ ○ هم سرگرمی هم بازی با «با هم»
‏ ○ لایک و دیسلایک در «هورسا»
‏ ○ در «پونیشیر» بزرگ بیندیشید و کوتاه بنویسید
‏ ○ در «همسا» ایده پردازی کنید!
‏ ○ «تاکینا» کنترل شده و ایرانیزه
‏ ○ «گپ» فراتر از ارتباط
‏ ○ با «چیز» شاد باشید و بخندید!
‏ ○ «من مامانم» برای مادران ایرانی
‏ ○ «کافه تلگراف» اندکی متفاوت تر از دیگر شبکه های اجتماعی
‏ ○ «تهران زیبا» برای تهرانی ها
‏ ○ «ویسگون» اینستاگرام ایرانی
‏ ○ «روبیکا» یک سوپر اپلیکیشن ایرانی
‏ ○ «لوکوبوک» مجمع کتابخوان ها


🔸 از «سروش» تا «سروش پلاس»

‏«سروش» مانند بسیاری از پیام‌رسان‌های ابری نظیر تلگرام، اطلاعات وارد شده توسط کاربران را ذخیره می‌کند، اما آن را فاش نمی‌کند. این شبکه اجتماعی یک برنامه پیام‌رسان فوری (instant messaging) است که دارای نسخه اندروید و iOS برای گوشی‌ها و نسخه آزمایشی برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، Mac OS و لینوکس می‌باشد. نسل چهارم «سروش» که امروزه آن را با نام «سروش پلاس» می‌شناسیم، آخرین و بهترین آپدیت این اپلیکیشن است؛ چون‌که رابط کاربری و فرمت بهتری دارد. علاوه بر این، یک دستیار صوتی به آن اضافه‌شده است (با دستیار «سروش پلاس» می‌توان خیلی از کارها ازجمله: تنظیمات، پیام‌ها، تماس‌ها، تماس‌ها و … را به‌راحتی انجام داد. حتی می‌توانید با این دستیار صحبت کنید!) و بخشی به نام Post Chin (Time Line) اضافه‌شده است که حاوی بهترین پست‌های کانال است. در نسخه چهارم این شبکه اجتماعی ایرانی، علاوه بر دستیار صوتی و تایم لاین، امکانات دیگری نظیر:

‏– تماس صوتی و تصویری

‏– VOD و تلویزیون

‏– پخش زنده یا لایو

‏– ویترین

‏نیز اضافه‌شده است. این ویژگی‌های جدید در کنار رفع باگ‌های قبلی و افزایش امنیت آن باعث شد تا این به‌روزرسانی پاسخ‌های مثبتی از سوی کاربران دریافت کند. شایان ذکر است که برخی از این امکانات ویژگی‌هایی که ذکر شد، در نسخه iOS «سروش پلاس» موجود نیستند.


🔸 «نزدیکا» یک محیط سرگرم کننده

‏شبکه اجتماعی «نزدیکا» درواقع یک پیام‌رسان داخلی و همین‌طور یک پلتفرم برای اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدئوها است. این شبکه اجتماعی که با شعار «دایره دوستان جدید تو» پای به عرصه نهاده، شباهت زیادی به اینستاگرام داشته و افراد می‌توانند در زیر تصاویر و فیلم‌های به اشتراک گذاشته‌شده، نظرات خودشان را درج نموده، تصویر را لایک یا ذخیره کرده و با بقیه افرادی که از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند، در ارتباط باشند و با هم چت کنند. همان‌طور که از اسمش پیداست، این شبکه اجتماعی ایرانی بر اساس موقعیت مکانی هم می‌تواند عمل کند؛ یعنی افرادی که به لحاظ موقعیت مکانی نزدیک هستند را به هم معرفی می‌نماید.

برای استفاده از شبکه اجتماعی «نزدیکا» پس از دانلود آن از کافه بازار یا گوگل پلی استور می‌توانید یک حساب کاربری بسازید و با همان حساب کاربری در این شبکه اجتماعی لاگین نموده و شروع به فعالیت کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 شبکه های اجتماعی ایرانی اندروید – معرفی ۵۴ مورد + امکانات آنها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ تکنیک های روانشناسی در کپی رایتینگ – راهکارهای استفاده در نویسندگی تبلیغاتی

‏برای کسانی که یک حیوان خانگی، برای مثال یک گربه، در خانه دارند بسیار اتفاق افتاده که گربه نسبت به غذای خود بی‌میلی نشان ‌دهد. در این شرایط، این افراد سعی می‌کنند غذا را تغییر دهند، اما یک راهکار ساده‌تر هم وجود دارد که می‌توانید به کمک آن، همان غذا را به گربه خود بدهید. در این روش، کافی است ظرف غذا را از جلوی گربه برداشته و وانمود کنید که غذای درون آن را دور ریخته‌اید. سپس ظرف را عوض کرده و همان غذا را این بار در ظرفی جدید به گربه خود بدهید. می‌بینید که این بار گربه غذا را خواهد خورد. روشی که مثال زدیم، یکی از پدیده‌های روانشناختی استفاده شده است که امروز قصد داریم در این مقاله از آکادمی کاپریلا، کاربرد این مدل پدیده‌های روانشناسی را در کپی رایتینگ با شما در میان بگذاریم. البته قبل از بررسی موضوع اصلی، باید این نکته را یادآور شویم که در کپی رایتینگ، قرار نیست مخاطب را فریب داده و یا به کاری وادار کنیم که مایل به انجام آن نیست. در واقع این کار به لحاظ حرفه‌ای در نویسندگی تبلیغات، موثر و قابل قبول نیست؛ تنها می‌خواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه مطلبی سازگار با ذهن مخاطب بنویسید، بدون این که حس فریبنده بودن داشته باشد. با این روش، محتوای شما جذاب‌‌تر، لذت بخش‌‌تر و موثرتر خواهد بود. به طور خلاصه، آنچه در این مقاله می‌بینید عبارت است از:

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ استفاده از روانشناسی در کپی رایتینگ
‏ ○ اثر روانشناختی Pratfall
‏ ○ اثر تازگی (Novelty)
‏ ○ اثر پیش‌‌زمینه (Priming Effect)
‏ ○ اثر تمرکز (Focusing Effect)
‏ ○ اثر BYAF (But You Are Free)
‏ ○ اثر تقدم/ تازگی (Primacy/Recency Effect)
‏ ○ اثر روان بودن شناختی (Cognitive Fluency Effect)
‏ ○ اثر روانشناسی حقیقت غیر واقعی (Illusory Truth Effect)
‏ ○ اثر حلقه باز (Open-Loop Effect)
‏ ○ جمع‌بندی نهایی


🔸 استفاده از روانشناسی در کپی رایتینگ

‏در حوزه کپی رایتینگ، نویسندگان به طور موثر و مستقیمی با مخاطب و ذهنیت او در ارتباط هستند. از این رو باید محتوایی تولید کنند که با تاثیر روی ذهن مخاطب، آن‌ها را به هدف محتوا نزدیک کند. در ادامه، برخی از موثرترین اثرات روانشناسی موثر در کپی رایتینگ را بررسی می‌کنیم که به شما در تولید محتوای هدفمند کمک می‌کند.


🔸 اثر روانشناختی Pratfall

‏اثر پرات ‌فال که به Blemishing Effect هم معروف است، می‌گوید که افراد متخصص بعد از یک اشتباه سهوی، برای دیگران جذابیت بیشتری پیدا می‌کنند. در واقع این اثر روی این موضوع تمرکز دارد که اشتباهات چگونه بر جذابیت و موثر بودن افرد می‌گذارند. به عنوان مثال، زمانی که شما در حال سخنرانی درباره یک موضوع خاص هستید، یک تپق زدن کوچک و یا تلفظ اشتباه بامزه، می‌تواند به نفع شما باشد و در نظر مخاطب، دوست‌داشتنی‌تر به نظر برسید. معمولاً افراد، کسانی را که بیش از حد بدون خطا و کامل باشند، دوست ندارند و کمتر می‌توانند ارتباط صمیمی با آن‌ها برقرار کنند.

‏استفاده از این اثر روانشناختی، در واقع به این معنا نیست که شما مدام به دنبال اشتباه کردن باشید. همان‌طور که در تعریف این اثر دیدیم، فردی که اشتباه سهوی را مرتکب شده، در واقع به عنوان یک فرد متبحر و متخصص شناخته می‌شود. مخاطبان از شما، به عنوان یک فرد متبحر و ماهر، انتظار اشتباه ندارند اما زمانی که این کار را انجام دادید، از نظر آن‌ها بسیار دلپذیر و دوست داشتنی است. این موضوع کاملاً منطقی است زیرا ما با آنچه که به نظر دوست‌داشتنی باشد، ارتباط برقرار کرده و به آن جذب می‌شویم. می‌توان گفت که اثر پرات‌فال، در نویسندگی تبلیغاتی از شما یک متخصص می‌سازد. بنابراین، استفاده از این اثر روانشناسی در کپی‌رایتینگ می‌تواند کسب‌وکار شما را محبوب کرده، شما را به یک متخصص تبدیل کند و منجر به برقراری ارتباط عاطفی با مخاطبان شما شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تکنیک های روانشناسی در کپی رایتینگ – راهکارهای استفاده در نویسندگی تبلیغاتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش تصویری طراحی بنر تبلیغاتی در فوتوشاپ با پروژه عملی

‏بنر (Banner) از آن دسته محتواهایی است که روزانه در سراسر اینترنت با آن مواجه می‌شویم. طراحی بنر یکی از بهترین ابزارهای تبلیغات آنلاین است. دیجیتال مارکترهای بسیاری با طراحی بنر تبلیغاتی، برای تبلیغ برندها از تبلیغات بنری استفاده می‌کنند. برای ساخت و طراحی بنر تبلیغاتی در فوتوشاپ باید اصول و قواعد خاصی را در نظر گرفت؛ در این صورت بنر طراحی شده بیشترین تاثیرگذاری را خواهد داشت. این مقاله از آکادمی کاپریلا به شما آموزش می‌دهد چگونه در فوتوشاپ، بنر طراحی کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ عناصر اصلی در طراحی بنر تبلیغاتی
‏ ○ برای طراحی بنر به چه مواردی نیاز است؟
‏ ○ راهنمای طراحی بنر تبلیغاتی در فوتوشاپ
‏ ○ کلام آخر برای آموزش طراحی بنر تبلیغاتی در فوتوشاپ


🔸 عناصر اصلی در طراحی بنر تبلیغاتی

‏به‌طور کلی ۲ عنصر اصلی در طراحی بنر وجود دارد: پیشنهاد (Offer) و فراخوانی به عمل. این ۲ مورد، کل اساس بنرها را تشکیل می‌دهند. البته عناصر دیگری نیز در ساخت بنر اهمیت دارند، اما جز موارد فرعی به حساب می‌آیند؛ مانند لوگو و عکس. در صورت تمایل می‌توانید لوگوی برند خود را نیز به بنر اضافه کنید. عکس جذاب نیز باعث می‌شود بنر شما پیام خود را بهتر به مخاطب منتقل کند. پیشنهاد یا آفر باید مستقیم و مختصر نوشته شود. مخاطبان باید دید کامل و شفافی نسبت به آن‌چه که تبلیغ می‌کنید و آنچه قرار است به آنها ارائه دهید، پیدا کنند. از سمت دیگر، فراخوانی به عمل (کال تو اکشن)، گزینه یا نوشته‌ای است که مشتری را به وب‌سایت شما دعوت می‌کند. فراخوانی به عمل معمولاً در قالب «همین الان خرید کنید»، «عضو شوید» یا نوشته‌های مشابه در بنر قرار می‌گیرد.

‏حالا که با عناصر اصلی بنر آشنا شدید، در ادامه این مقاله و با طراحی بنر تبلیغاتی واقعی، یاد می‌گیرید چگونه بنر عمودی نیم‌صفحه طراحی کنید. راهنمای بنر زیر شامل تمام عناصر ضروری در طراحی بنر تبلیغاتی در فوتوشاپ است. پس از اتمام آموزش، بنر را به‌اندازه بنرهای pop-up یا صفحات بازشونده در وبسایت در می‌آوریم که یکی از بهترین اندازه‌ها برای آموزش‌های اولیه است.


🔸 برای طراحی بنر به چه مواردی نیاز است؟

‏قبل از اینکه سراغ طراحی بنر بروید، ابتدا باید پیش‌نیازهای لازم را داشته باشید. اولین چیزی که نیاز دارید، نرم‌افزار طراحی بنر است. طراحان معمولاً برای ساخت بنر از نرم‌افزار Photoshop استفاده می‌کنند. اگر تمایلی به استفاده از فوتوشاپ ندارید، برنامه‌های دیگری نیز وجود دارند که به همان اندازه کارآمد هستند.

‏یکی دیگر از ابزارهای کاربردی برای ساخت بنر، Placeit است. این ابزار، وب‌سایتی آنلاین بوده و کار با آن بسیار سریع و ساده است. Placeit قابلیت‌های بسیاری برای ساخت بنر تبلیغاتی دارد و به‌راحتی قابل تنظیم است. علاوه بر این، وب‌سایت Placeit هم دارای تعداد بسیاری از تمپلیت‌های آماده است و گزینه‌های متنوعی را پیش روی شما قرار می‌دهد. Evanto Elements یکی دیگر از وب‌سایت‌های کاربردی برای طراحی بنر تبلیغاتی است. با استفاده از تمپلیت‌های فراوان این وب‌سایت به‌راحتی ایده‌های خود را عملی کنید. عکس‌های استوک (Stock photos) ابزاری که معرفی کردیم، به شما در طراحی بهترین تبلیغات کمک خواهد کرد. همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم، نرم‌افزار فوتوشاپ بهترین گزینه برای طراحی و ساخت بنر است؛ بنابراین ما نیز با استفاده از این برنامه نحوه ساخت بنر را توضیح می‌دهیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش تصویری طراحی بنر تبلیغاتی در فوتوشاپ با پروژه عملی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | گرافیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ روانشناسی رنگ ها در طراحی لوگو و برندسازی با مثال

‏روانشناسی رنگ ها در طراحی لوگو به تاثیر رنگ‌ بر رفتار و عواطفی می‌پردازد که با مشاهده آن در ذهن مشتری تداعی می‌شوند. امروزه برند‌ها از روانشناسی رنگ در طراحی لوگو استفاده می‌کنند تا عواطف خاصی را در ذهن مشتری تداعی کنند و پیام مورد نظر خود را منتقل کنند. لوگو نمادی بصری و گرافیکی است که برای ارائه و معرفی برند به‌کار می‌‌رود. بسیاری از لوگو‌ها معانی پنهانی دارند که با داستان برند مرتبط است و پیامی را انتقال می‌دهد. بیان داستان در برند‌سازی اهمیت دارد و رنگ نیز داستان لوگو را تعریف می‌کند. رنگ لوگو نکات بسیاری را در مورد یک برند بیان می‌کند. رنگ برند‌های قدیمی، هویت آن برند را بیان می‌کند. رنگ لوگو در برند‌های جدید نیز در جلب توجه مشتری هدف نقش دارد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ روانشناسی رنگ‌ها در طراحی لوگو
‏ ○ رنگ لوگو و هویت برند؛ رنگ‌های غالب در لوگو برند‌ها
‏ ○ روانشناسی رنگ‌ها در طراحی لوگو و معانی هر رنگ
‏ ○ تداعی رنگ با احساسات انسان
‏ ○ انتخاب رنگ در طراحی لوگو برند
‏ ○ برند خود را متمایز کنید.


🔸 روانشناسی رنگ‌ها در طراحی لوگو

‏پیش از اینکه به سراغ تحلیل معنی رنگ‌ها در طراحی گرافیک برویم، اجازه دهید در مورد روانشناسی رنگ‌ها در طراحی لوگو و تاثیر آنها بر تصمیم مشتری بپردازیم؛ همانطور که می‌دانید در بخشی از مطالعات روانشناسی، اثر هر رنگ بر رفتار انسان و احساساتی که ایجاد می‌کند مطرح شده است. هر برند، هویت منحصر‌به‌فردی دارد؛ به همین علت باید الگوی رنگ مشخصی انتخاب کنید تا پیام برند شما را منتقل کند. هیچ فرمول خاصی برای انتخاب رنگ لوگو وجود ندارد، شما باید ارزش‌های اصلی برند خود را شناسایی کنید و با انتخاب رنگ مناسب، این ارزش‌ها را به مشتریان هدف خود منتقل کنید.

‏روانشناسی رنگ‌ها در طراحی لوگو به ارتباط بین رنگ خاص و پاسخ مشتری می‌پردازد؛ در‌ واقع این علم باور دارد که با استفاده از رنگ‌های مشخصی می‌توانید رفتار مورد نظر را در مشتری برند نشانه بگیرید. محققان و بازاریاب‌ها الگو‌هایی در مورد پاسخ مشتریان به رنگ‌ها مشخص کردند، اما هیچ‌کدام آن‌ها تضمینی نیست. بعضی افراد رنگ قرمز را هیجان‌انگیز و جذاب می‌دانند اما بعضی با مشاهده رنگ قرمز یاد خون و خشونت می‌افتند. نکته مهمی که در استفاده از رنگ‌ها باید در نظر بگیرید توجه به محتوا و مخاطبان هدف برند شما، فرهنگ، جنس و سن آنها است. هر رنگی توسط افراد مختلف به‌صورت متفاوتی درک می‌شود. رنگ مشکی ممکن است در یک زمینه ثبات و اعتماد را تداعی کند، اما برای برند دیگری مناسب نباشد.



🔸 رنگ لوگو و هویت برند؛ رنگ‌های غالب در لوگو برند‌ها

‏بین رنگ لوگو و هویت برند ارتباط قوی برقرار است. رنگ لوگو نیز مانند نام برند در معرفی هویت برند، شناسایی آن و انتقال تصویر مورد نظر به مشتریان نقش دارد. تحقیقات انجام شده در زمینه رنگ لوگو در بازار نشان می‌دهند که معمولا هر صنعتی از رنگ‌های مشخصی استفاده می‌کند؛ به عنوان مثال رنگ آبی در ۷۵٪ لوگو‌های برند شرکت‌های بیمه و بانک‌ها و ۲۰٪ لوگو برند فست‌فود‌ها به کار می‌رود (در ایران، آبی در رنگ کسب و کارهای حوزه تکنولوژی و اینترنت، زیاد استفاده می‌شود). در حالی که رنگ قرمز معمولاً در این صنایع استفاده نمی‌شود اما در ۶۰٪ برند‌های خرده‌فروشی مشاهده می‌شود.

‏هر مشتری هزاران بار با تبلیغات برند‌ها مواجه می‌شود، بنابراین طراحی لوگو و رنگ‌ آن اطلاعاتی در مورد خدمات و هویت برند به مشتری می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهند که یک روند کلی در استفاده از رنگ‌ها در لوگو برند وجود دارد. رنگ آبی محبوب‌ترین رنگ برای لوگو برند‌ها است، تقریباً ۳۳٪ برندها از رنگ آبی در لوگو خود استفاده می‌کنند. آبی رنگ ملایمی است و در عین حال مفهوم ثبات و مسئولیت‌پذیری را منتقل می‌کند، به همین علت سازمان‌های بیمه، امور مالی، فناوری و سلامت معمولاً از این رنگ استفاده می‌کنند.

‏قرمز دومین رنگ محبوب و انتخاب جسور‌تری برای برند‌ها است. معمولاً در صنایع خرده‌فروشی و غذا و تقریباً ۲۹٪ برند‌ها در لوگو خود از رنگ قرمز استفاده می‌کنند. علاوه بر این رنگ‌های مشکی، طوسی و نقره‌ای نیز کاربرد زیادی دارند؛ اما رنگ‌های زرد، طلایی و صورتی به مراتب کمتر استفاده می‌شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 روانشناسی رنگ ها در طراحی لوگو و برندسازی با مثال — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی | گرافیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ ۱۵ + ۷ ابزار ارسال ایمیل تبلیغاتی رایگان – معرفی افزونه‌های SMTP وردپرس

‏زمانی که تصمیم می‌گیرید برای معرفی کسب‌وکار خود از روش ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی استفاده کنید، حتماً با چالش‌هایی روبرو خواهید شد. بخشی از این چالش‌ها زمانی خود را نشان می‌دهد که در حال ارسال چند هزار ایمیل هستید، اما ایمیلتان در پوشه‌های اسپم قرار می‌گیرد و به دست مخاطبان نمی‌رسد و در طولانی‌مدت هم باعث مسدود شدن ایمیلتان می‌شود. چالش دیگر، افزایش هزینه‌های سرویس ایمیل مارکتینگ شما با افزایش تعداد مشترکین لیست ایمیل‌تان می‌باشد؛ به همین دلیل باید دنبال راهکاری باشیم که در عین تضمین سلامت ارسال ایمیل، به کاهش هزینه‌های ایمیل مارکتینگ هم کمک کند، در نتیجه باید بدانید که امکان ارسال ایمیل تبلیغاتی رایگان نیز وجود دارد که چالش‌های به وجود آمده را نیز برطرف کرده است. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا، به بررسی بهترین روش‌ها و نرم‌افزارها برای ارسال رایگان ایمیل تبلیغاتی می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ از نرم‌افزار ایمیل مارکتینگ رایگان چه انتظاری می‌توان داشت؟
‏ ○ «نسخه رایگان» در ابزارهای ارسال ایمیل به چه معناست؟
‏ ○ مزایای ابزارهای ارسال رایگان ایمیل تبلیغاتی
‏ ○ خدمات ایمیل مارکتینگ رایگان چه محدودیت‌هایی دارند؟
‏ ○ بررسی کامل نرم‌افزارهای ارسال ایمیل تبلیغاتی رایگان
‏ ○ ارسال رایگان ایمیل تبلیغاتی با SMTP رایگان در وردپرس
‏ ○ ۷ راه‌ حل استفاده رایگان از سرور SMTP در وردپرس
‏ ○ جمع‌بندی مقاله


🔸 از نرم‌افزار ایمیل مارکتینگ رایگان چه انتظاری می‌توان داشت؟

‏وقتی با نرم‌افزارهای ارسال رایگان ایمیل روبرو می‌شوید قطعاً از اینکه می‌توانید تعداد زیادی ایمیل را بدون محدودیت و به‌صورت رایگان ارسال کنید، شگفت‌زده خواهید شد. ویژگی‌های خاص هر نرم‌افزار ارسال ایمیل که برای شما جذاب باشد، به نیازهای کسب‌وکار شما بستگی دارد اما هنگام انتخاب خدمات بازاریابی ایمیلی باید به چند نکته توجه کرد:

‏– آیا قالب‌های ایمیل موجود در نرم‌افزار، رایگان و جذاب هستند؟

‏– آیا طرح‌های رایگان شامل صفحه فرود یا همان لندینگ‌ پیج “Landing page” هستند؟ ( این ویژگی زمانی که شما وب‌سایت و یا لندینگ‌ پیجی نداشته باشید می‌تواند بسیار مفید باشد)

‏– آیا می‌توانید مخاطبین خود را به لیست‌های مختلف تقسیم کنید؟ (بخش‌بندی مخاطبان)

‏– آیا گزارشات ارائه شده اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما می‌گذارد؟

‏– آیا تعداد فرم‌هایی که می‌توانید ایجاد کنید محدودیتی دارد؟

‏بیشتر پلتفرم‌های ارسال رایگان ایمیل تبلیغاتی، لوگوی خود را در انتهای ایمیل شما قرار می‌دهند؛ بنابراین باید درباره این موضوع اطلاع داشته باشید. هر چند گاهی این لوگوها به‌گونه‌ای هستند که مزاحمت و مشکلی برای ایمیل شما به وجود نمی‌آورند. در ادامه این مقاله، ما تمام این اطلاعات را در جدول زیر مرتب کرده‌ایم تا تصور بهتری از امکانات این نرم‌افزارها داشته باشید اما پیش از آن، چند مسئله دیگر را بررسی کنیم.


🔸 «نسخه رایگان» در ابزارهای ارسال ایمیل به چه معناست؟

‏برخی از افراد با شنیدن کلمه رایگان در ابزارها و نرم‌افزارهای ارسال ایمیل تصور می‌کنند در نسخه رایگان این برنامه‌ها مشکلاتی وجود دارد. با توجه‌ به موارد معرفی شده در این مقاله، حتماً متوجه خواهید شد که این‌طور نیست. در نسخه‌های رایگان این برنامه‌ها فقط محدودیت‌های دسترسی گنجانده شده است که با پرداخت هزینه می‌توان به‌تمامی ویژگی‌های آن برنامه دسترسی داشت. برای مثال برخی از آن‌ها در تعداد ارسال ایمیل در ماه و یا تعداد مشترکین دارای محدودیت‌های خاص خود هستند. اگر کسب‌وکار شما به‌گونه‌ای باشد که با استفاده از نسخه رایگان این ابزارها نیازتان برطرف گردد، نیازی به خرید نسخه پولی نیست.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۵ + ۷ ابزار ارسال ایمیل تبلیغاتی رایگان – معرفی افزونه‌های SMTP وردپرس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ استارتاپ چیست؟ ویژگی‌ها، دلایل شکست، جذب سرمایه و راه‌اندازی استارت آپ

‏بیشتر کسانی که کمی با کسب و کار و کارآفرینی در ارتباط باشند یا اخبار آن را دنبال کنند، کلمه استارت آپ (یا در املایی دیگر، استارتاپ) به گوششان خورده است. خواندن خبرهای کارآفرین‌هایی که با راه‌اندازی و رشد یک استارتاپ (Startup) به درآمدهای زیادی رسیده‌اند، همیشه جذاب است. بسیاری از جوانان جویای کار نیز به همین دلیل به دنبال ساخت و پرورش یک ایده و راه‌اندازی یک استارت‌آپ از طریق این ایده رفته‌اند. اما شاید خیلی از این افراد به‌طور کامل معنای استارت آپ را ندانند و با تفاوت‌های آن با کسب و کارهای دیگر آشنا نباشند. آیا استارت آپ به معنای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی هست؟ آیا هر کسب و کار جدیدی را می‌توان استارت آپ نامید؟ یک استارت آپ تا همیشه استارت آپ نامیده می‌شود؟

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ استارت آپ (Startup) چیست؟
‏ ○ ویژگی‌های شاخص استارت آپ
‏ ○ چگونه یک استارتاپ راه‌اندازی کنیم؟
‏ ○ چرا استارت آپ‌ها شکست می‌خورند؟
‏ ○ چگونه برای استارت آپ سرمایه پیدا کنیم؟
‏ ○ تا چه زمانی استارت آپ هستیم؟
‏ ○ چند مثال خلاقانه از استارت آپ‌های دنیا
‏ ○ استارت آپ در ایران و فرصت‌های آن


🔸 استارت آپ (Startup) چیست؟

‏شاید بسیاری از کسانی که در زمینه استارت آپ کارهای زیادی انجام داده‌اند هم نتوانند تعریف کامل و مشخصی از استارت آپ داشته باشند و برای تعریف از معرفی ویژگی‌های عمومی آن استفاده کنند؛ و یا با ارائه چند مثال از استارت آپ‌ها تلاش کنند این مفهوم را تعریف کنند. به‌ صورت کلی کلمه استارت آپ به معنای شروعی جدید است و زمانی به یک کسب و کار، این مفهوم اطلاق می‌شود که در مراحل اولیه راه‌اندازی و رشد باشد. با این تعریف استارت آپ را می‌توان یک مرحله از کسب و کار دانست که تا انتها نمی‌توان در آن مرحله ماند.

‏شاید با این تعریف بتوان شروع هر کسب و کاری را استارت آپ دانست. حتی وقتی یک شرکت بزرگ و برند تصمیم بگیرد در یکی از بخش‌های خود محصول یا ویژگی جدید اضافه کند هم آن را استارت آپ بدانیم؛ اما چیزی که به‌صورت اختصاصی در بین کارآفرین‌ها به‌عنوان استارت آپ جا افتاده است، ویژگی‌های دیگری نیز دارد. با معرفی این ویژگی‌ها می‌توان این مفهوم را بهتر درک کرد. پس در قسمت بعد به این ویژگی‌ها می‌پردازیم.


🔸 ویژگی‌های شاخص استارت آپ

‏در این قسمت مهم‌ترین ویژگی‌های استارت آپ‌ها را معرفی می‌کنیم. توجه کنید که لازم نیست که یک استارت آپ حتماً تمامی این ویژگی‌ها را داشته باشد؛ اما به‌طور معمول این ویژگی‌ها در استارت آپ‌ها دیده شده است.

‏شاید اولین ویژگی که یک استارت آپ را متمایز می‌کند، نوآوری ایده آن باشد. یک استارت آپ محصولی می‌سازد که قبلاً در بازار نبوده است یا با ارائه یک خدمت، مشکلی را به شکل بهتری از گذشته حل می‌کند. پس در استارت آپ باید به دنبال یک چیز جدید باشد که شبیه آن را قبلاً ندیده‌اید.

‏در کنار نوآور بودن، یک استارت آپ معمولاً دارای خلاقیت و چالش زیادی است به‌طوری که در زمان شروع کار، بیشتر کاربران نتوانند موفقیت زیادی برای آن متصور شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استارتاپ چیست؟ ویژگی‌ها، دلایل شکست، جذب سرمایه و راه‌اندازی استارت آپ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ استراتژی محتوایی چیست؟ – مراحل گام به گام طراحی استراتژی محتوا

‏با اینکه اهمیت محتوا و بازاریابی محتوایی بر کسی پوشیده نیست، اما آمارهای جهانی نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از کسب و کارها، استراتژی مشخصی برای ساخت بازاریابی محتوایی ندارند. به تجربه می‌توان گفت این رقم در ایران بسیار بیشتر است؛ به همین دلیل خیلی از همین کسب و کارها از محتوای خود نتیجه‌ای نمی‌گیرند. بدون داشتن استراتژی محتوا، موفقیت یا شکست بازاریابی محتوایی شرکت شانسی خواهد بود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا می‌خواهیم شما را با مفهوم استراتژی بازاریابی محتوایی آشنا کنیم و به شما یاد بدهیم که چطور استراتژی محتوا را برای شرکت خود طراحی کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آموزش گام به گام طراحی استراتژی محتوا
‏ ○ شش ویژگی یک استراتژی بازاریابی محتوایی موفق
‏ ○ جمع‌بندی طراحی استراتژی محتوا


🔸 آموزش گام به گام طراحی استراتژی محتوا

‏در این مقاله، در ۱۱ مرحله به شما آموزش می‌دهیم که چطور برنامه‌ریزی و استراتژی محتوا را طراحی کنید تا از هدررفت وقت و هزینه‌های کسب و کارتان جلوگیری شود.

‏یک نقطه شروع خوب برای برنامه‌ریزی استراتژی محتوایی، بیان عبارتی است که «ماموریت» و یا هدف شما را در استراتژی محتوایی توضیح می­‌دهد. معمولاً آنچه به عنوان هدف و ماموریت انتخاب می‌شود، جمله‌ای کوتاه است که سبب می‌­شود هنگام تولید محتوا، راحت­تر بتوانید بر مسائل مهم حول آن هدف تمرکز کنید – و مسائلی که مهم نیست را نیز راحت­تر کنار بگذارید – تا استراتژی بازاریابی محتوایی شما، در مسیر درست خود حرکت کند. آنچه که برای ماموریت بازاریابی محتوایی انتخاب می‌­شود، باید مسائل زیر را در نظر بگیرد:

‏– مخاطب هدف شما کیست؟

‏– چه محتوایی را برای رسیدن به این مخاطب استفاده خواهید کرد؟

‏– چه منفعتی به دست خواهید آورد؟

‏این هدف، مخاطب را تعریف می‌­کند (مثلاً مدیران ارشد مالی و کارکنان بخش حسابداری)، مزایا را مشخص می‌­کند (راهکارهای جدید مدیریت امور مالی)، و مثال­هایی بیان می‌­کند تا نشان دهد این محتوا، چه مطالبی را پوشش می‌­دهد (معرفی نرم‌افزارهای جدید، ترندهای حوزه مدیریت مالی، آموزش‌های مربوطه و …).


🔸 شش ویژگی یک استراتژی بازاریابی محتوایی موفق

‏بازاریابی محتوایی کار پیچیده‌­ای است. ممکن است از مرحله خلق ایده تا مرحله ساخت محتوا به قدری درگیر جزییات طراحی محتوا شوید که در نهایت، هدف اصلی از ساخت محتوا را فراموش کنید. حتی تعریف «بازاریابی محتوایی» نیز ساده نیست:

‏«بازاریابی محتوایی، نوعی از بازاریابی است که بر ساخت، انتشار و توزیع محتواهایی مانند اخبار، ویدئو، گزارش، کتاب الکترونیک، اینفوگرافیک، خبرنامه ایمیلی، موردپژوهی، پادکست، دستورالعمل، مقالات پرسش و پاسخ، عکس، وبلاگ و غیره تمرکز دارد تا به واسطه آنها، اهداف بازاریابی شرکت را پیش ببرد».

‏ما روزانه و ساعت‌ها در معرض انواع محتوای تجاری قرار می‌گیریم، از اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی گرفته تا اخبار تلوزیون. این یعنی رقابت بر سر محتوا کاری سخت‌تر از همیشه شده است و برندها باید انرژی و منابع بیشتری برای طراحی استراتژی اثربخش بازاریابی محتوایی صرف کنند. در ادامه، عناصری که در یک برنامه بازاریابی محتوایی موفق باید در نظر گرفته شود، ارائه شده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استراتژی محتوایی چیست؟ – مراحل گام به گام طراحی استراتژی محتوا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ سیستم ریکامندر (Recommender) چیست و چه کاربردی در بازاریابی دارد؟

‏یکی از اهداف اصلی بازاریابی، جذب توجه و علاقه مخاطب به محصول و کسب و کار است. هر چقدر که بتوان مشتری را با محصول خود بیشتر درگیر و علاقه‌مند کرد، احتمال خرید او و تبدیل شدنش به یک مشتری وفادار بالاتر می‌رود. در این سال‌ها که مشتریان با حجم زیادی از تبلیغات و محصولات روبرو می‌شوند، وقت کمتری را برای توجه به تبلیغات برندها صرف می‌کنند. در چنین وضعیتی، این موضوع بسیار اهمیت پیدا می‌کند که در زمان کمی که می‌توانیم توجه مخاطب را به خود جلب کنیم، چه محصول یا تبلیغی به مخاطب پیشنهاد شود تا شانس جلب توجه او بیشتر شود. این توصیه هر چقدر که مناسب ویژگی‌های مشتری باشد احتمال تعامل مشتری بالا می‌رود. سیستم‌های ریکامندر یا توصیه‌گر با همین هدف ساخته شده‌اند تا با تحلیل اطلاعات ورودی از مشتریان، بتوانند بهترین توصیه را به آن‌ها بکنند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به صورت کامل به معرفی سیستم‌های Recommender می‌پردازیم تا با نحوه عملکرد آن‌ها، مزایا و کاربردهای آن در بازاریابی آشنا شویم. پس خواندن این مقاله را از دست ندهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سیستم ریکامندر (Recommender) چیست؟
‏ ○ سیستم ریکامندر یا توصیه‌گر چگونه کار می‌کند؟
‏ ○ تفاوت سیستم‌های ریکامندر با شخصی‌سازی
‏ ○ مزایای استفاده از سیستم ریکامندر چیست؟
‏ ○ کاربرد سیستم ریکامندر در بازاریابی
‏ ○ سخن پایانی بر سیستم‌های ریکامندر


🔸 سیستم ریکامندر (Recommender) چیست؟

‏زمانی که به مغازه‌ای سر می‌زنید و قصد خرید محصولی را دارید، احتمالاً فروشنده تعدادی سؤال در مورد محصولی که قصد خرید آن را دارید از شما می‌پرسد. اگر مشتری ثابت آن مغازه باشید، ممکن است سلیقه شما و خریدهای قبلی‌تان را هم به یاد داشته باشد. سپس بر اساس این اطلاعات، تعدادی محصول را به شما پیشنهاد می‌دهد. با این روش، کار شما را برای انتخاب بین محصولات پرتعداد، آسان‌تر می‌کند و احتمال اینکه از بین این محصولات خرید خود را انجام دهید زیاد است. حال فرض کنید تا به حال از فروشگاهی خرید نکرده‌اید اما فروشنده می‌داند شما معمولاً به دنبال چه محصولاتی و با چه مشخصاتی هستید و تعدادی از آنها را به شما پیشنهاد می‌دهد؛ احتمالاً غافلگیر می‌شوید. این کار، همان چیزی است که سیستم‌های ریکامندر در وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها انجام می‌دهند.

‏در فضای مجازی و سایت‌های اینترنتی، فروشنده‌ای وجود ندارد تا بتواند به کاربران پیشنهاد خرید دهد. به همین دلیل مارکترها از یک سیستم خودکار برنامه‌نویسی شده برای این کار استفاده می‌کنند که به آن سیستم ریکامندر می‌گویند. این سیستم‌ها بر اساس اطلاعات ورودی که به آن‌ها داده می‌شود و با کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشین می‌توانند به هر کاربر پیشنهادهای متفاوتی بدهند که احتمال دارد از آن خوشش بیاید. این سیستم‌ها تنها به پیشنهاد محصول محدود نمی‌شوند و در قسمت‌های مختلفی می‌توانند کارایی داشته باشند. در انواع مختلف محتوا مانند محتوای متنی، صوتی، تصویری و ویدیویی می‌توان از سیستم ریکامندر استفاده کرد.

‏به صورت کلی هدف همه سیستم‌های ریکامندر، پیدا کردن بهترین پیشنهادها برای گرفتن تعامل زیادتر از کاربر و در نتیجه موفقیت بیشتر در بازاریابی و کسب و کار است. در ادامه با نحوه کار این نوع سیستم‌ها بیشتر آشنا می‌شوید.


🔸 سیستم ریکامندر یا توصیه‌گر چگونه کار می‌کند؟

‏همان‌طور که گفته شد این سیستم‌ها به صورت برنامه‌نویسی شده و خودکار عمل می‌کنند و تنها منبع ورودی اطلاعات و هدف خروجی برای این سیستم‌ها مشخص می‌شود تا شروع به کار کنند. هدف اصلی، بر اساس جایی که این سیستم‌ها قرار است مورد استفاده قرار بگیرند متفاوت است و می‌تواند پیشنهاد محصول، محتوا یا چیزهای دیگر باشد؛ اما منابع ورودی به صورت کلی به دو قسمت زیر تقسیم می‌شوند:

‏– داده‌های داخلی مربوط به هر کاربر و رفتارهای قبلی او در سیستم

‏– داده‌های خارجی مربوط به کل کاربران و تعامل‌های آن‌ها با کسب و کار

‏سیستم‌های ریکامندر بر اساس الگوریتم‌های متفاوتی ساخته می‌شوند که انواع سیستم‌ها را می‌سازند.




مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سیستم ریکامندر (Recommender) چیست و چه کاربردی در بازاریابی دارد؟ (+ فیلم رایگان) — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ جامع‌ترین آموزش اصول نوشتن بیزینس پلن (طرح کسب و کار) به زبان ساده

‏در این مقاله، شامل آموزش نحوه نوشتن بیزینس پلن (Business Plan) یا طرح کسب و کار به طور جامع و مرحله به مرحله است که ما در آکادمی کاپریلا آن را گردآوری کردیم. شما با مطالعه این مقاله می‌توانید نوشتن بیزینس پلن را برای کسب و کار خود انجام دهید. نوشتن طرح کسب و کار به شما کمک می‌کند تا در مسیر تجاری درستی قرار گرفته، بتوانید اهداف کسب و کار خود را ترسیم نموده و به آن‌‌ها دست پیدا کنید.
ترسیم بیزینس پلن نباید پیچیده و گنگ باشد. برای نگارش یک بیزینس پلن اثربخش نیاز به دانش خاص حسابداری و یا تجاری پیشرفته‌ای وجود ندارد، بلکه تنها با یک ‌آموزش می‌توانید آن را برای کسب و کار خود بنویسید. ما در اینجا نحوه نوشتن بیزینس پلن را به زبان ساده، در عین حال جامع بیان کرده‌ایم و پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بیزینس پلن چیست و چه کاربردی دارد؟
‏ ○ نوشتن بیزینس پلن چه مزایایی برای کسب و کارها دارد؟
‏ ○ اصول نوشتن بیزینس پلن با نکته کلیدی
‏ ○ فصل‌بندی بیزینس پلن
‏ ○ چگونگی نوشتن بیزینس پلن به صورت مرحله به مرحله
‏ ○ جمع بندی


🔸 بیزینس پلن چیست و چه کاربردی دارد؟

‏اگر با بوم مدل کسب و کار آشنایی داشته باشید می‌دانید که شروع هر کسب و کار، به نقشه راه اولیه نیاز دارد. بیزینس پلن یا طرح کسب و کار به شما کمک می‌کند تا بدانید دقیقاً چه کسب و کاری را می‌خواهید راه‌اندازی کنید، چرخ کسب و کارتان چطور می‌چرخد، در کدام بازارها فعالیت خواهید داشت، اهداف کسب و کار شما چیست، چه نتایج و شاخص‌هایی را باید رصد کنید، مسیر توسعه کسب و کارتان چگونه است و ختم کلام آنکه، طرح و شاکله کسب و کار شما چیست و بر مبنای این پلن، چه تصمیمات استراتژیکی باید بگیرید.

‏به بیان کلی اگر ایده‌ای برای راه‌اندازی هر نوع کسب و کار دارید یا اینکه قصد دارید کسب و کار فعلی خود را به سرمایه‌گذاران ارائه کنید، نوشتن یک بیزینس پلن می‌تواند شانس موفقیت و دستیابی به نتایج بهتر را چندین برابر افزایش دهد.


🔸 نوشتن بیزینس پلن چه مزایایی برای کسب و کارها دارد؟

‏آیا هنوز از نوشتن یک بیزینس پلن برای کسب و کار خود مطمئن نیستید؟ آیا هنوز توجیه نشدید که چرا باید برای ترسیم بیزینس پلن وقت بگذارید؟ برای نوشتن بیزینس پلن تردید دارید و از کاربردهای آن مطمئن نیستید؟‌ ممکن است که هنوز فکر کنید که بهتر است کسب و کار خود را به طور مستقیم و بدون نوشتن بیزینس پلن استارت بزنید؟ به منظور رفع این ابهامات و پاسخ به این سوالات، ما در این بخش به شما خواهیم گفت که بیزینس پلن چه کاربرد و مزایایی دارد و به چه روش‌هایی می‌تواند به کسب و کار شما کمک کند:

‏نوشتن بیزینس پلن یا همان طرح تجاری، در واقع نوشتن یک پایه و مبنا برای کسب و کارتان است. یک طرح تجاری، پیش‌بینی‌کننده دقیق آینده کسب و کار شما نیست، بلکه استراتژی و پایه اصلی آن برای حرکت به سمت اهداف آینده است. شما با نوشتن بیزنیس پلن بر روی استراتژی اصلی کسب و کارتان کار می‌کنید که موجب رشد و موفقیت بیزینس شما خواهد شد. طرح تجاری کسب و کار، یک سند اولیه است که در طول زمان می‌تواند بازبینی و طراحی مجدد شود؛ همچنین به شما در شناسایی و رسیدن به اهداف، کمک زیادی می‌کند.

‏همانطور که اشاره کردیم، بیزینس پلن استارتاپ و کسب و کار در واقع یک مبنای اولیه برای ماهیت و ساختار کسب و کارتان است که بدون این پایه و مبنا، ردیابی پیشرفت و داشتن اطلاعات کلی در هنگام تصمیم‌گیری‌های سخت، بسیار دشوارتر خواهد شد. طراحی بیزینس پلن، این تضمین را ایجاد می‌کند که شما یک نقشه راه دارید، نقشه راهی که هدف و جایی که می‌‌خواهید برسید را مشخص می‌کند، همچنین جایی که قبلا بودید را نیز تعیین می‌نماید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 جامع‌ترین آموزش اصول نوشتن بیزینس پلن (طرح کسب و کار) به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ساخت ebook با آموزش رایگان صفر تا صد ساخت کتاب الکترونیکی (ایبوک)

‏دانلود، فروش و استفاده از کتاب‌های الکترونیکی در طی سال‌‌‌های اخیر بیش‌تر شده و مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. مصرف‌کنندگان محتوا بیش‌تر از قبل به محتوای دیجیتال تمایل پیدا کرده‌اند. محتواهای الکترونیکی به اشکال مختلفی ارائه شده و در دسترس می‌باشد، اما در میان انواع آن، کتاب الکترونیکی سرآمد بوده و مزایای قابل توجهی دارد. با توجه به پرطرفدار بودن و کاربرد زیاد کتاب‌های دیجیتال و نقش آن در بازاریابی و برندسازی، تصمیم گرفتیم این مقاله از آکادمی کاپریلا را به آموزش جامع ساخت ebook اختصاص دهیم. اگر می‌خواهید ساخت کتاب الکترونیکی را به صورت جامع و کاملا رایگان فرا بگیرید، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا کتاب الکترونیکی (ebook)؟
‏ ○ بررسی سودآوری ساخت ایبوک
‏ ○ ساختار کتاب‌‌های الکترونیکی
‏ ○ نحوه استفاده و مطالعه کتاب‌های الکترونیکی
‏ ○ مراحل نوشتن و ساخت ebook
‏ ○ رایج‌ترین موضوعات برای ساخت کتاب الکترونیکی
‏ ○ ایده‌های جذاب برای ساخت ebook
‏ ○ حرف آخر


🔸 چرا کتاب الکترونیکی (ebook)؟

‏کتاب الکترونیکی چیز پیچیده‌ای نیست؛ همان کتاب‌هایی که عادت کردیم به صورت چاپ شده مطالعه کنیم، این بار به صورت دیجیتالی و معمولاً با فرمت PDF در کامپیوتر، موبایل یا کتابخوان‌ها مطالعه می‌کنیم. حال فرض کنید شما وبسایتی دارید که در آن صدها و هزاران محتوای با کیفیت را برای ارائه به مخاطبان خود منتشر کردید. ممکن است این سوال در ذهن شما شکل گیرد چرا با وجود انتشار محتواهای زیاد در وبلاگ خود، باید ساخت ebook را هم انجام دهم؟ اصلا ‌آیا ساخت ebook ارزش وقت گذاشتن دارد؟

‏برای پاسخ سوالات بالا فقط کافیست که مزیت‌‌ها و فواید کتاب الکترونیکی را بدانید. آن وقت دلایل ساخت ebook هم برای شما روشن می‌شود. کتاب الکترونیکی هم برای تولیدکنندگان و هم برای خوانندگان مزیت‌هایی را به همراه دارد که هر کدام از این مزیت‌ها را در ادامه شرح می‌دهیم.

‏کتاب‌ها و محتواهای الکترونیکی به راحتی قابل استفاده است. در این کتاب‌ها مانند کتاب‌های چاپی نیاز به فرایند طولانی چاپ و توزیع در کتاب‌ فروشی‌ها برای اینکه توسط مشتریان خریداری شود، وجود ندارد. می‌توانید پس از آنکه ساخت ebook را انجام دادید، آن را به راحتی و به سرعت در سایت خود به مشتریان ارائه کنید. ارائه یک کتاب الکترونیکی به ویژه اگر رایگان باشد، می‌تواند اشتیاق لازم را در مشتریان ایجاد نماید، تا اقدام و عمل مورد نظر شما را در سایت انجام دهند.


🔸 بررسی سودآوری ساخت ایبوک

‏– آیا ساخت ebook برای ارائه‌دهندگان آن تولید سود می‌کند؟

‏– سود ساخت کتاب‌های الکترونیکی چقدر است؟‌

‏موارد بالا پرسش‌‌های متداولی است که در ارتباط با ساخت ebook مطرح می‌شود و می‌خواهیم در این بخش به آن‌ها بپردازیم.

‏اولین نکته‌ای که باید در این ارتباط بدانید این است که کتاب‌های الکترونیکی با قیمت ارزان‌تری عرضه می‌شود. آن‌‌ها کتاب‌هایی با حجم ذخیره‌سازی ناچیز و قیمت ارزان هستند و همین ویژگی، یکی از مهم‌ترین مزیت‌های ebook برای خوانندگان است. این موضوع نشان می‌دهد که شما باید این کتاب‌های الکترونیکی را با قیمت ارزان و در تعداد بالا به مشتریانتان عرضه نمایید. تعیین قیمت پس از ساخت ebook، به عوامل مختلفی بستگی دارد و با توجه به حوزه کاری می‌تواند رایگان و غیر رایگان باشد.

‏برای تعیین قیمت کتاب الکترونیکی باید دقت لازم را داشته و به موارد زیادی توجه نمایید. شما باید قبل از قیمت‌گذاری، تحقیقاتی را به عمل آورید و بفهمید که مخاطبانتان چه کسانی هستند و چه ویژگی و پرسونایی دارند. باید ببنید مخاطبانتان بیش‌تر از چه گروهی بوده و حاضرند برای خرید کتاب، چقدر هزینه کنند. باید بفهمید چند نفر از مخاطبان در بازار هدفتان، به خرید کتاب الکترونیکی تمایل دارند و حاضرند برای دریافت آن پول پرداخت کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ساخت ebook با آموزش رایگان صفر تا صد ساخت کتاب الکترونیکی (ایبوک) — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ردیابی ایمیل یا Email tracking چیست؟ – صفر تا صد ایمیل ترکینگ به زبان ساده

‏تا به حال برایتان پیش آمده که ایمیلی بفرستید و پس از ارسال آن، هیچ پیامی از وضعیت ایمیل ارسال شده دریافت نکنید؟ حتی ندانید به دست گیرنده رسیده، گیرنده آن را باز کرده و یا وارد پوشه اسپم آن‌ها شده است؟ ندانید آیا گیرنده روی لینکی که در ایمیل وجود داشت کلیک کرده یا نه، فایل‌ پیوست را باز کرده یا نه و در کل، هیچ اطلاعاتی در مورد سرنوشت آن ایمیل نداشته باشید. همه ما این مسئله را تجربه کرده‌ایم. در این مقاله از آکادمی کاپریلا ضمن آشنایی با مفهوم ردیابی ایمیل یا Email tracking، نرم‌افزارهایی معرفی می‌کنیم که‌ باز شدن ایمیل ارسالی، کلیک روی پیوندهای آن و مشاهده پیوست‌های ایمیل توسط گیرنده را به ما اطلاع می‌دهند و به این ترتیب، راهی برای مدیریت و بهبود صندوق ورودی (Inbox) شلوغ مشترکین در اختیار ما می‌گذارند. اگر دانستن وضعیت ایمیل ارسالی دغدغه همیشگی‌تان بوده، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ردیابی ایمیل چیست؟
‏ ○ سیستم ردیابی ایمیل چطور کار می‌کند؟
‏ ○ مزایای ردیابی ایمیل چیست؟
‏ ○ هفت معیار فراموش‌شده ردیابی ایمیل برای افزایش بهره‌وری
‏ ○ ردیابی تعامل ایمیل چه اطلاعات دیگری در اختیار ما قرار می‌دهد؟
‏ ○ چه راهکارهایی برای ردیابی ایمیل وجود دارد؟
‏ ○ استفاده از ردیابی ایمیل در جهت رشد کسب و کار خود
‏ ○ مثال‌هایی از تاثیر کلان ردیابی ایمیل در دنیای واقعی
‏ ○ چطور می‌توانیم ایمیل‌های خود را ردیابی کنیم؟
‏ ○ بهترین نرم افزارهای ردیابی ایمیل
‏ ○ سوالات متداول
‏ ○ جمع‌بندی و نتیجه‌گیری: رشد بهتر با ردیابی ایمیل


🔸 ردیابی ایمیل چیست؟

‏ردیابی ایمیل فرآیند نظارت بر اقداماتی‌ست که بر روی ایمیل‌های ارسالی انجام می‌شود. دو مورد از رایج‌ترین معیارهایی که ردیابی می‌شوند، «باز شدن ایمیل» و «کلیک‌های روی لینک‌های آن» است. اکثر ابزارهای ردیابی ایمیل، تاریخ و زمان رویدادهای ثبت شده را گزارش می‌دهند و برخی حتی موقعیت مکانی آن را نیز اعلام می‌کنند. اما فایده این نظارت چیست؟ چرا ردیابی ایمیل حائز اهمیت است؟ بسته به نوع ابزار ردیابی و نحوه استفاده از آن، می‌توان از ردیابی و نظارت ایمیل‌ها در جهت اهداف زیر استفاده کرد:

‏– تعیین حجم کاری تیم و متعادل‌سازی مجدد آن‌

‏– شناسایی الگوهای ناکارآمد در استراتژی ایمیل مارکتینگ خود

‏– تجزیه و تحلیل استراتژی‌های فروش و میزان موثر بودن هر یک از آن‌ها

‏– اطلاع از باز شدن ایمیل و کلیک‌های روی لینک‌های آن


🔸 سیستم ردیابی ایمیل چطور کار می‌کند؟

‏ساز و کار ردیابی ایمیل به این شکل است که هر زمان گیرنده، ایمیل دریافتی را باز کند یا روی لینک آن کلیک کند، فرستنده مطلع خواهد شد. نرم‌افزار ردیابی، یک کد پیکسل تصویری نامرئی در ایمیل‌ها می‌گنجاند که زمان و تاریخ دقیق باز شدن ایمیل توسط گیرنده را تشخیص می‌دهد. به‌طور کلی دو روش عمده برای ردیابی ایمیل وجود دارد؛ اولی بر مبنای «رسیدهای خواندن ایمیل» یا “Read Receipts” و دومی استفاده از «پیکسل ردیابی» است. در حالت اول، گیرنده از یک سرویس گیرنده با امکان ارسال رسید خوانده شدن استفاده می‌کند؛ به این ترتیب به همراه متن ایمیل، یک درخواست رسید هم برای گیرنده ارسال می‌شود و زمانی که گیرنده ایمیل را باز می‌کند، از او درخواست می‌شود تا رسید را تأیید کند. اگر پاسخ مثبت دهد، فرستنده ایمیلی دریافت می‌کند که «کاربر X پیام Y را خوانده است.». این مورد برای اکثر سناریوها گزینه چندان خوبی نیست.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ردیابی ایمیل یا Email tracking چیست؟ – صفر تا صد ایمیل ترکینگ به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ موثرترین روش‌های افزایش آگاهی از برند Brand Awareness

‏اگر شما صاحب برندی هستید و می‌خواهید مخاطبان خود را از برندتان آگاه کنید، باید ابتدا راه‌های آگاه‌سازی از برند را بیاموزید و بدانید که چگونه باید برند خود را بین مخاطبان تبلیغ کنید‌. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا، تمام نکاتی را که درباره افزایش آگاهی از برند نیاز دارید، به شما خواهیم گفت و با استفاده از این نکات می‌توانید برند خود را به شیوه‌ای درست در بین مخاطبان هدف، تعریف کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آگاهی از برند چیست؟
‏ ○ نحوه ایجاد آگاهی از برند آنلاین
‏ ○ چگونه آگاهی از برند را افزایش دهیم؟
‏ ○ چگونه آگاهی از برند را اندازه‌گیری می‌کنید؟


🔸 آگاهی از برند چیست؟

‏آگاهی یا آگاه‌سازی از برند یا Brand Awareness روشی است که بوسیله آن، مخاطبان بیشتری می‌توانند با برند و تبلیغات شما ارتباط برقرار کنند و آن را بشناسند. در واقع اولین مرحله برای جلب توجه مخاطب و تبدیل او به مشتری، این است که از وجود و ماهیت برند شما مطلع باشد.

‏آگاهی از برند به این دلیل مهم است که به مخاطبان کمک می‌کند تا بهتر بتوانند با برند شما آشنا شوند و محصولات و خدماتی را که ارائه می‌دهید، بهتر درک خواهند کرد. اگر شما بتوانید برند خود را به صورت مؤثر و هدفمند در ذهن مخاطبان جای دهید، در نتیجه هنگامی‌که آنها قصد خرید دارند، برند شما را اولویت خود قرار می‌دهند. بنابراین از آنجایی‌که مخاطبان با برند شما آشنایی بیشتری دارند، میزان فروش محصولات و خدمات شما افزایش می‌یابد. بطور کلی با افزایش آگاهی از برند می‌توانید ارتباط مؤثرتر و قابل‌ اعتمادتری را در بین طیف گسترده‌ای از مخاطبان هدف خود ایجاد کنید، به این شکل که مخاطبان ابتدا درباره برند شما تحقیق خواهند کرد و سپس خرید خود را انجام خواهند داد.

‏همان‌طور که می‌دانید امروزه مردم، بیشتر وقت خود را در شبکه‌های اجتماعی و بصورت آنلاین می‌گذرانند؛ بنابراین اگر به دنبال آگاهی از برند هستید، اینترنت همان‌جایی است که باید هدف خود را دنبال کنید، می‌توانید برند و شعار تبلیغاتی خود را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های آنلاین منتشر کنید و مطمئن باشید برای یک‌بار هم که شده، مخاطبان آن را می‌بینند.


🔸 نحوه ایجاد آگاهی از برند آنلاین

‏راه‌های زیادی برای آگاهی از برند پیش روی شما است. در ادامه چند نکته مهم وجود دارد که دانستن و رعایت آنها می‌تواند به شما کمک کند.

‏برای هر برندی لازم است که وبسایت خود را راه‌اندازی کند و مخاطبان خود را داشته باشد. اما یکی از راه‌هایی که می‌توانید از آن برای انتشار محتوای خود استفاده کنید «وبلاگ‌نویسی مهمان» است یعنی شما می‌توانید محتوایی را در وبلاگ شخص دیگری با درج نام و مشخصات برندتان منتشر کنید.

‌ با انجام این کار می‌توانید بصورت رایگان، از محتوایی که در سایت دیگری منتشر کرده‌اید، برای آگاه‌سازی مخاطبان آن سایت از برند خود استفاده کنید. با استفاده از این روش، مشارکت بین شما و کاربران آن وبسایت شکل گرفته و همچنین، لینک‌سازی موثر برای سئو انجام می‌شود. نحوه انجام وبلاگ‌نویسی مهمان را در فرآیند زیر مشاهده کنید.

‏– درباره وبلاگ‌ها و نشریات فعال در صنعت خود تحقیق کنید: کلمات کلیدی حوزه کاری خود را از طریق گوگل و شبکه‌های اجتماعی جستجو کنید؛ همچنین می‌توانید از پلتفرم‌هایی مانند MyBlogGuest،سایت BuzzBlogger و یا ویرگول برای نوشتن محتوای خود استفاده کنید.

‏– فهرستی از سایت‌های پذیرنده مهمان که برای برند شما مناسب هستند را تهیه کنید: می‌توانید برای این کار بخش نظرات و محتوای سایت‌ها را بررسی کنید تا بتوانید درک بهتری نسبت به اینکه مخاطبان آنها چه کسانی هستند و چه محتوایی را دوست دارند، پیدا کنید. در نتیجه شما باید اطمینان پیدا کنید که محتوایی که می‌خواهید ارائه دهید با نیازهای مخاطبان آنها نیز هم‌جهت باشد و به عبارت دیگر، برای آن سایت هم ارزشمند تلقی شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

‌‏🔗 موثرترین روش‌های افزایش آگاهی از برند Brand Awareness — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۲۰ روش کسب درآمد از وب سایت در ایران بدون نیاز به سرمایه بالا

‏یکی از بهترین روش‌های کسب درآمد اینترنتی در زمان‌هایی همچون دوران کرونا، کسب درآمد از وب سایت است. شما می‌توانید بدون اینکه از خانه خود بیرون بروید یا نیاز باید برای هر فروش، پشت لپتاپ بنشینید، درآمد کسب کنید. این کار به تخصص فوق‌العاده زیاد یا عجیبی نیاز ندارد و همه می‌توانند از این طریق و به صورت آنلاین درآمدزایی کنند. با این‌حال برای تبدیل یک وبلاگ یا وب سایت به یک منبع درآمد اینترنتی، به تلاش زیادی نیاز است و حداقل باید توانایی تأمین هزینه اولیه برای خرید دامنه و هاست وب را داشته باشید. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا، بهترین استراتژی‌هایی که برای کسب درآمد اینترنتی از وب‌ سایت به شما کمک می‌کنند را جمع‌آوری کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هزینه‌های طراحی وب سایت
‏ ○ آشنایی با بهترین روش‌های کسب درآمد از وب سایت در ایران
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 هزینه‌های طراحی وب سایت

‏برای داشتن سایت، نیاز نیست که چندین و چند ده میلیون تومان به شرکت‌های برنامه‌نویسی پرداخت کنید. روش‌های بسیار ساده، بسیار ارزان و فوری برای طراحی سایت وجود دارد که به عنوان بهترین و ارزان‌ترین راهکار، استفاده از سایت‌های وردپرسی را به شما معرفی می‌کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که در سراسر جهان و ایران بسیار مورد استقبال قرار گرفته و سایت‌های بی‌شماری با آن راه‌اندازی شده‌اند. هسته اصلی وردپرس و اکثریت افزونه‌های کاربردی آن رایگان بوده و شما فقط باید هزینه کمی برای یک قالب فارسی وردپرس پرداخت کنید:

‏– هزینه دامنه ir یکساله: ۱۶ هزار تومان

‏– هزینه هاست یکساله: حداقل ۱۵۰ هزار تومان

‏– هزینه قالب وردپرس: بین ۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان بر اساس امکانات قالب

‏برای طراحی سایت وردپرسی هم می‌توانید خودتان دست به کار شده و با دوره‌های آموزشی زیر، سایتتان را طراحی کرده و از آن، درآمد کسب کنید.


🔸 آشنایی با بهترین روش‌های کسب درآمد از وب سایت در ایران

‏روش‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها از وب سایت خود درآمد کسب کنید. همه روش‌هایی که در این مطلب توضیح داده می‌شوند، برای کسب درآمد آنلاین در ایران مناسب هستند اما پیشنهاد می‌کنیم از همه آن‌ها به صورت هم‌زمان استفاده نکنید و یک یا دو روش را که با توانایی‌های شما و موضوع وب سایتتان مناسب هستند انتخاب کنید. باید توجه داشته باشید که با صرف طراحی یک سایت نمی‌توان به درآمد زیادی رسید و باید در این زمینه صبر و تلاش کافی داشته باشید.

‏برای کسب درآمد از وب سایت با استفاده از این روش رایج در ایران، می‌توانید از طریق شبکه‌های تبلیغاتی مانند کاپریلا درآمد کسب کنید. البته کسب درآمد از این روش، زمانی مؤثر است که محتواهایی با کیفیت و بهینه بر روی سایت خود داشته باشید. هر چه محتوای شما باکیفیت‌تر باشد، بازدیدکننده بیشتری خواهید داشت و بازدیدکننده بیشتر به معنی افزایش تعداد کلیک روی تبلیغات موجود در سایت شما؛ چون با توجه به مدل درآمدی شبکه‌های تبلیغاتی، شما تنها زمانی از این شبکه‌ها کسب درآمد می‌کنید که کاربران روی تبلیغات سایت شما کلیک کنند. پس هر چه تعداد بازدیدکننده بیشتر باشد، کلیک‌ها بیشتر بوده و در نتیجه درآمد شما بیشتر خواهد شد (معمولاً بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ تومان به ازای هر کلیک واقعی به صاحب سایت پرداخت می‌شود).

‏نکته مهم اینجاست که باید موضوع محتوای شما با هدف تبلیغات هماهنگ باشد. تبلیغات بنری باید برای افرادی که به محتوای شما علاقه دارند جذاب باشد در غیر این صورت آن‌ها بر روی تبلیغات کلیک نمی‌کنند و شما نمی‌توانید درآمد کسب کنید. بنابراین با به کار گیری اصول سئو و تولید محتوای باکیفیت، می‌توانید با استفاده از این روش به درآمد میلیونی (و یا چند ده میلیونی در ماه) برسید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۲۰ روش کسب درآمد از وب سایت در ایران بدون نیاز به سرمایه بالا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌

✳️ پیدا کردن ایده تولید محتوا برای سایت — بهترین راهکارها و موثرترین ایده‌های محتوایی

‏امروزه و در عصر دنیای دیجیتال، بلاگری به یکی از پرطرفدارترین و جذابترین شغل‌های پردرآمد دنیا تبدیل شده است. کار اصلی بلاگرها تولید محتواست؛ حال این محتوا می‌تواند متنی، صوتی، تصویری و یا به هر شکل دیگری باشد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم در مورد انواع ایده تولید محتوای متنی بپردازیم. کار اصلی بلاگرانی که در حوزه تولید محتوای متنی فعالیت می‌کنند، همان نویسندگی است و معمولاً در زمینه‌های مختلفی تجربه، نظر و پیشنهادات خودشان را به اشتراک می‌گذارند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مشکلی به نام ایده محتوا
‏ ○ روش‌های پیدا کردن ایده محتوا
‏ ○ چارچوب ایده‌های تولید محتوا
‏ ○ ایده‌های موردی تولید محتوا
‏ ○ جمع‌بندی ایده‌های تولید محتوا برای سایت


🔸 مشکلی به نام ایده محتوا

‏اگر تجربه نویسندگی برای وبلاگ را داشته باشید، حتماً روزهایی را تجربه کرده‌اید که توانایی نوشتن ندارید و هر چه بیشتر تلاش می‌کنید، نتیجه مطلوبی به دست نمی‌آید. این تجربه برای محتوانویسان می‌تواند تجربه ترسناکی باشد. شاید مشکل اصلی در زمینه تولید محتوا برای وبلاگ‌نویسان این باشد که آنها به دنبال ایده جدیدی برای تولید محتوا هستند و اصطلاحاً ایده‌ای ندارند. این مشکل در مورد دیگر هم می‌تواند بروز کند و آن زمانی‌ست که شما مدت زمان زیادی در زمینه به خصوصی مشغول تولید محتوا هستید و پس از مدتی متوجه خواهید شد که در همه ابعاد و موضوعات مختلف در آن زمینه، مطلب نوشته‌اید و فکر می‌کنید که موضوع جدیدی برای نوشتن باقی نمانده است.

‏باید بدانیم که همواره می‌توان مطالب جدید و مفیدی نوشت که خوانندگان به آن نیاز دارند و از طرفی برای سئو سایت هم مفید است؛ فقط کافیست کمی هوشمندانه به موضوعات نگاه کنید و راه‌های جدید ایده‌یابی تولید محتوای تازه را پیدا کنید. در ادامه مقاله قصد داریم موضوعاتی را مطرح کنیم که به شما کمک کند در نوشتن مقالات و محتوای متنی، ایده‌های بیشتری داشته باشید و موفق‌تر عمل کنید.


🔸 روش‌های پیدا کردن ایده محتوا

‏براساس آمار دقیق جهانی، نزدیک ۹۰ درصد صاحبان صنایع و کسب و کار اذعان می‌کنند که تولید محتوای قوی و با کیفیت، تاثیر مستقیم و به سزایی در افزایش مشتریان و افزایش سود و رونق کسب و کارشان دارد. بنابراین تقریباً همه آنها به دنبال تولید محتوای خوب و با کیفیت هستند. در نظر داشته باشید که تولید محتوای با کیفیت نه تنها منجر به افزایش فروش شما خواهد شد، بلکه برند شما را ارتقا خواهد داد، دنبال‌کنندگان شما را در فضای مجازی افزایش می‌دهد، میزان مشاهده ایمیل‌هایتان را بیشتر می‌کند و بسیاری از اتفاقات مثبت دیگر را در زمینه کاریتان رقم خواهد زد.

‏برای دست یافتن به همه اهداف بالا، نیاز است که شما محتوای با کیفیتی تولید کنید که گروه هدف شما را درگیر خود کند. تا اینجای کار عالیست، اما چالش زمانی شروع می‌شود که مدتی از تولید محتوا می‌گذرد و ایده‌ها و نظرات شما به اتمام می‌رسد؛ در نتیجه نیاز است که مواردی را در نظر بگیرید که به شما کمک کند بتوانید حتی با گذشت مدت زمان طولانی، محتوای با کیفیت و جذاب تولید کنید. این یعنی باید یاد بگیرید که چطور ایده تولید محتوا پیدا کرده و آن ایده‌ها را به محتوای متنی یا حتی پست‌های شبکه‌های اجتماعی تبدیل کنید.

‏سایت کوئرا از برترین سایت‌های آموزشی پرسش و پاسخ در دنیا است که در آن می‌توانید چیزهای جدید در هر زمینه‌ای را یاد گرفته و همچنین دانش خود را با دیگران در میان بگذارید. گرچه این سایت به زبان انگلیسی و بین المللی است اما می‌توانید سوالات مهم و پرتکرار در زمینه کسب و کاری خود را ببینید و از دل آن سوالات، ایده‌های محتوایی خود را پیدا کنید. تنها کافیست چند کلمه کلیدی را در این سایت جستجو کنید و سوالات مربوط به آن را ببینید، سعی کنید که پاسخی برای این سوالات بیابید و آن را در وبلاگ خود بنویسید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 پیدا کردن ایده تولید محتوا برای سایت — بهترین راهکارها و موثرترین ایده‌های محتوایی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/22 08:52:58
Back to Top
HTML Embed Code: