Telegram Web Link

‌‏✳️ انتخاب نام دامنه سایت – بهترین نکات و راهکارهای ثبت دامین

‏نام دامنه (Domain name) یکی از مهم‌ترین بخش‌های وبسایت شما در اولین مراحل راه‌اندازی وبسایت است و انتخاب آن نیز یکی از تصمیمات دشوار و گاهاً زمانبر طراحی وبسایت محسوب می‌شود؛ چون نام دامنه مناسب در موفقیت کسب و کار شما و جذب مشتریان بسیار تاثیر‌گذار است. زمانی‌که می‌خواهید یک نام دامنه برای وبسایت خود انتخاب کنید، با گزینه‌های جذاب زیادی مواجه خواهید شد، اما همه آنها مناسب کسب و کار شما نیستند یا آنکه قبلاً توسط افراد دیگر، ثبت و خریداری شده‌اند. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا به بررسی نکاتی می‌پردازیم که در انتخاب نام دامنه باید به آنها توجه کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اهمیت انتخاب نام دامنه مناسب
‏ ○ راهنما و اصول انتخاب نام دامنه
‏ ○ بهترین وبسایت‌های خرید دامنه
‏ ○ کلام نهایی


🔸 اهمیت انتخاب نام دامنه مناسب

‏ممکن است تصور کنید که یک وبسایت خوب و محصولات با‌ کیفیت برای موفقیت کسب و کار اینترنتی کافی است و از اهمیت نام دامنه غافل شوید؛ اما باید توجه کنید که نام دامنه، تاثیر زیادی در جذب مشتریان و رتبه سئوی وبسایت شما خواهد داشت. اولین چیزی که مخاطبان یک وبسایت با آن مواجه می‌شوند (First impression) یو‌آرال (URL) و یا نشانی وبسایت شما است. یک نام دامنه خوب، تاثیرات مثبت و بلندمدتی در کسب و کار شما دارد، در‌ حالی‌که انتخاب اشتباه نام دامنه می‌تواند موجب ریزش مخاطبان هم بشود. بنابراین اولین تاثیری که می‌توانید بر مخاطبان خود بگذارید از طریق نام دامنه‌تان است.

‏نام دامنه بر سئو وبسایت شما نیز تاثیر‌گذار است و می‌توانید برای ارتقاء سئو سایت خود از کلمات کلیدی مرتبط در نام دامنه استفاده کنید. دامنه تطبیق دقیق (EMD) با کلمات کلیدی جستجوی مخاطبان در الگوریتم‌های گوگل مانند سال‌های گذشته در سئو سایت نقش و تاثیر مستقیمی ندارد اما از این نظر که می‌تواند توجه مخاطبان را در نتایج گوگل به خود جلب کرده تا بر روی لینک شما کلیک کنند (افزایش CTR)، به بهبود سئو کمک خواهد کرد. نکته آخر اینکه نام دامنه، برند و کسب و کار شما را تعریف می‌کند و مخاطبان، اطلاعات کلیدی درباره وبسایت شما را از این نام دریافت می‌کنند.


🔸 راهنما و اصول انتخاب نام دامنه

‏در ادامه مقاله، به نکاتی می‌پردازیم که در انتخاب نام دامنه مناسب به شما کمک می‌کنند.

نام دامین انتخابی خود را هر چه سریع‌تر ثبت کنید.

‏نام دامنه مورد‌ نظر خود را هر چه زودتر ثبت کنید، حتی اگر کمی در مورد آن تردید دارید. بسیاری از افراد به دنبال نام‌های دامنه جذاب و بسیار خاص می‌گردند تا آنهایی که احتمالاً رتبه بهتری در گوگل پیدا می‌کنند یا از نظر برندینگ، قوت بیشتری دارند را ثبت کنند. اما هر روز هزاران کلمه به عنوان دامنه سایت در سراسر دنیا ثبت می‌شود، بنابراین اگر دیر اقدام کنید ممکن است شخص دیگری نام دامنه مورد‌ نظر شما را ثبت کند. همچنین اگر دامنه ir و com اسم انتخابی شما آزاد است، بهتر است هر دو را بخرید؛ حتی اگر می‌خواهید فقط از یکی از آنها استفاده کنید. چون مهم است که دامنه خود را با این دو پسوند اصلی، در مالکیت خود داشته باشید.

از پسوند com. استفاده کنید.

‏امروزه پسوند‌‌های دامنه زیادی وجود دارد که بعضی از آنها، پسوند‌های اصلی و محبوبی مانند net ،org و com هستند و بعضی نیز پسوند‌های مرتبط با زمینه فعالیت وبسایت‌ شما مانند blog ،photography ،academy و … هستند. همچنین می‌توانید از پسوند دامنه ir ویژه کشور ایران هم استفاده کنید که هم برای مردم شناخته شده و هم بسیار ارزان‌تر است. در‌ حالی‌که استفاده از پسوند‌های جدید و مرتبط با فعالیت خود ایده خلاقانه‌ای محسوب می‌شود، اما همواره توصیه می‌کنیم که از پسوندهای رایج‌تر مثل ir و com استفاده کنید. پسوند‌هایی مانند photography ،site ،pizza و agancy در نگاه مخاطب عام، کمتر قابل اعتماد به‌ نظر می‌رسند، اما پسوند com در ذهن می‌ماند و مخاطبان نیز راحت‌تر به آن اعتماد می‌کنند. افرادی که آشنایی کمتری با فناوری روز دنیا دارند، به‌صورت ناخودآگاه بعد از هر نام دامنه‌ پسوند com را تایپ می‌کنند و بسیاری از کیبورد‌های هوشمند نیز این پسوند را به‌صورت خودکار پیشنهاد می‌دهند. بنابراین اگر از پسوند‌های دیگری که محبوبیت زیادی ندارند استفاده کنید، ممکن است مخاطبان، وبسایت شما را پیدا نکنند و یا با درج نام سایت با پسوندی دیگر، با وبسایت دیگری مواجه شوند (این موضوع برای وبسایت‌هایی با مخاطب عمومی، بسیار رایج است).



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 انتخاب نام دامنه سایت – بهترین نکات و راهکارهای ثبت دامین — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: طراحی سایت


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


📗در آغاز سال نو، کسب‌وکار خودتان را راه بیندازید.

همه ما ایده‌هایی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار و کسب درآمد در ذهن خود داریم. شاید شما یک دانشجو هستید که به فکر روشی برای تأمین هزینه‌های خود هستید. ممکن است فردی باشید که به تازگی فارغ‌التحصیل شده‌اید، اما در یافتن شغل مطلوب خود توفیقی نداشته‌اید. یا شاید فردی باشید که سال‌ها است در یک شرکت یا سازمان کار می‌کنید، اما فکر می‌کنید قابلیت‌های شما فراتر از یک کارِ کارمندی ساده است و می‌توانید برای خودتان یک کسب‌وکار مستقل راه‌اندازی کنید.

💎 دوره، دوره‌ی استارتاپ‌ها است.

شاید این از شانس خوب ما است که در عصری زندگی می‌کنیم که همه چیز در حال گذار از تجارت سنتی به سمت تجارت آنلاین است و این گذار فرصت‌های بی‌شماری برای خلق کسب‌وکارهای نوین و موفقیت‌های چشمگیر فراهم ساخته است. نگاهی به اطراف خود بیندازید تا کسب‌وکارهای مختلف از فروشگاه‌های اینترنتی تا سرویس‌های حمل‌ونقل آنلاین و اپلیکیشن‌های سفارش غذا را ببینید. با این که هیچ کدام از این‌ها بیش از چند سال عمر ندارند، اما در طی همین مدت اندک به موفقیت‌های بسیار بزرگی دست یافته‌اند.

🔧 خیال‌پردازی بس است؛ عمل کنید.

اگر مدت‌ها است که ایده‌ای در ذهن برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود می‌پرورانید، اینک زمان آن فرا رسیده است که استارت کار را بزنید. همه ما می‌دانیم که راه‌اندازی یک کسب‌وکار فرایند پیچیده‌ای است و به مهارت‌ها و تخصص‌های گوناگونی نیاز دارد، اما جای نگرانی نیست، چون فرادرس مانند همیشه در کنار شما است. هر مهارتی که برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود نیاز داشته باشید، از مهارت‌های رهبری و تشکیل تیم تا بازاریابی و مدیریت مالی می‌توانید با استفاده از آموزش‌های فرادرس آن‌ها را به دست بیاورید.

🏡 کسب‌وکار خود را به آسانی راه‌اندازی کنید.

تعطیلات سال نو بهترین فرصت است تا دست به کار شوید و مقدمات راه‌اندازی کسب‌وکار خود را تدارک ببینید. این گفته مایکل شوماخر قهرمان افسانه‌ای فرمول یک دنیا را فراموش نکنید: «راز موفقیت من آن است که وقتی همه ترمز می‌کردند، من گاز دادم». بنابراین فرصت را از دست ندهید و نخستین گام را در مسیر راه‌اندازی کسب‌وکار خود همین امروز و همین الان بردارید. شما می‌توانید در «جشنواره سال نو» آموزش‌های کسب‌وکار و استارتاپ فرادرس را با ۵۵ درصد تخفیف ویژه دریافت کنید.

🎁 کد تخفیف: EYD49

🔗 جشنواره سال نو – [کلیک کنید]

برای دسترسی سریع‌تر به آموزش‌های کسب‌وکار و استارتاپ از لینک زیر استفاده کنید👇👇

مجموعه آموزش کسب‌وکار و استارتاپ – [کلیک کنید]


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ چک‌لیست عملکرد وب‌سایت – ممیزی سئو وب‌سایت چیست و چطور انجام می‌شود؟

‏هر کسب و کاری نیازمند این است که از روش‌های مختلف با مخاطبان و مشتریان خود ارتباط برقرار کند. یکی از این روش‌ها، ایجاد یک وبسایت به‌روز و کاربردی است. بسیاری از کاربران، اعتبار یک برند یا کسب و کار مخصوصاً کسب و کارهای اینترنتی را بر اساس کیفیت وبسایت آن برند قضاوت می‌کنند و وبسایت، عاملی اصلی برای تصمیم‌گیری خرید آنلاین یا حضوری در دنیای آنلاین امروز می‌باشد. عوامل زیادی در تجربه مثبت یا منفی یک کاربر در هنگام ورود به یک وبسایت نقش دارند. این عوامل شامل نحوه طراحی وبسایت، سرعت بارگزاری صفحات، کیفیت محتوا، سهولت بازدید از وبسایت، کاربردپذیری وبسایت، نمایش صحیح در موبایل و … است. از آنجایی‌که امروزه رقابت در بین کسب و کارهای آنلاین بسیار داغ شده است، نکته مهم این است که مطمئن شوید وبسایت شما تمامی معیارهای یک وبسایت حرفه‌ای و کارآمد را داشته باشد. بهترین راه برای ارزیابی یک وبسایت به روشی کامل و بهینه، بررسی و آنالیز کل وبسایت است. به بررسی و تجزیه و تحلیل عملکرد وبسایت با استفاده از نرم‌افزار و همچنین توسط کارشناس خبره‌ای که بتواند داده‌های نرم‌افزار را بخواند و تحلیل را مدیریت کند، Website Audit یا تحلیل ممیزی وبسایت می‌گویند که آن را در قالب چک لیستی بلندبالا انجام می‌دهند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برای ممیزی وبسایت به چه ابزارهایی نیاز است؟
‏ ○ چگونه ممیزی وبسایت خود را به‌تنهایی انجام دهیم؟


🔸 برای ممیزی وبسایت به چه ابزارهایی نیاز است؟

‏هیچ ابزاری به‌تنهایی نمی‌تواند یک وبسایت را به‌طور کامل بررسی کرده و مشکلات آن را مشخص کند. برای انجام این کار، شما به ترکیبی از ابزارها نیاز خواهید داشت که آن ابزارها را در اینجا به شما معرفی خواهیم کرد:

‏– None: برای بررسی دقیق وبسایت خود، باید به Back-end یا بخش مدیریتی وبسایت خود مانند وردپرس دسترسی داشته باشید تا بتوانید متاداده‌ها، تگ‌های HTML، لینک‌ها و محتوای وبسایت خود را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهید.

‏– گوشی هوشمند: برای انجام این کار باید بعضی تست‌ها را به روش دستی و به‌وسیله گوشی هوشمند انجام دهید.

‏– گوگل آنالیتیکس: یکی از قدرتمندترین و محبوب‌ترین ابزارهای تحلیل وبسایت در دنیا، گوگل آنالیتیکس است. قبل از بررسی نتایج دقیق در آنالیز گوگل (GA)، ابتدا باید بررسی کنید که GA به‌درستی در وبسایت شما نصب‌ شده باشد. این کار باعث می‌شود تا با تحلیل و بررسی رفتار کاربران در زمان مشاهده یک وبسایت و دریافت گزارش‌های متفاوت در این راستا، تشخیص دهید که کدام صفحات را باید بررسی کنید. این کار در نهایت باعث بهبود سئوی وبسایت، افزایش فروش محصولات و خدمات و در نتیجه، رونق کسب و کار شما در دنیای دیجیتال خواهد شد.

‏– سرچ کنسول گوگل یا GSC: سرچ کنسول گوگل یا GSC به مدیران وبسایت‌ها اجازه می‌دهد وبسایت‌های خود را از طریق یک ابزار رسمی گوگل که پر از داده‌های مفید برای سئو و محتوا است، نظارت و مدیریت کنند. دسترسی به ابزارها و داده‌هایی که به‌طور مستقیم توسط موتورهای جستجو ارائه می‌شوند، می‌تواند به بهینه‌سازی هر چه بهتر وبسایت شما کمک زیادی بکند. این ابزار، اطلاعات مفیدی از جمله آمار بازدید وبسایت از گوگل، کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربران، صفحاتی که در داخل گوگل نشان داده می‌شوند، تعداد لینک‌های داخلی و بک‌لینک‌ها، تعداد خطاهای وبسایت شما اعم از مشکلات امنیتی، سروری، آدرسی و … را در اختیار شما قرار می‌دهد.

‏– ابزار تست سرعت وبسایت: برای تست سرعت وبسایت، استفاده از ابزارهایی مانند PageSpeed Insights و GTMetrix در گوگل توصیه می‌شود. اگر سرعت وبسایت شما پایین باشد، آسیب جدی به کسب و کارتان وارد خواهد شد. گوگل نقل‌قولی دارد که می‌گوید: «سرعت برابر است با درآمد». شما باید برای سرعت وبسایت خود وقت زیادی بگذارید، زیرا سرعت وبسایت تأثیر مستقیمی بر سئو و نرخ تبدیل وبسایت دارد. اگر سرعت بارگزاری وبسایت شما کم باشد، بازدیدکنندگان وبسایت شما را ترک خواهند کرد. سرعت بارگزاری وبسایت یک عامل اصلی در رتبه‌بندی وبسایت در جستجوی گوگل است، بنابراین انجام تست‌های سرعت وبسایت و اطمینان از بارگیری صفحات در زمان کم، بسیار مهم است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چک‌لیست عملکرد وب‌سایت – ممیزی سئو وب‌سایت چیست و چطور انجام می‌شود؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: طراحی سایت


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ الگوریتم‌های اینستاگرام — الگوریتم اینستاگرام برای افزایش فالوور در ۲۰۲۲

‏الگوریتم های اینستاگرام دقیقا چطور کار می‌کنند؟ خیلی از افراد را می‌بینیم که با اسم الگوریتم اینستاگرام کارهای عجیب و در عین حال ناآگاهانه‌شان را توجیه می‌کنند. البته برخی هم از نام الگوریتم های اینستاگرام برای خودشان درآمدزایی می‌کنند. شما باید خوشحال باشید چون در این مطلب قرار است از صفر تا صد الگوریتم های اینستاگرام برای افزایش فالوور را به‌صورت رایگان یاد بگیرید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ الگوریتم‌های اینستاگرام در سال ۲۰۲۲
‏ ○ منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟
‏ ○ الگوریتم‌های اینستاگرام در سال ۲۰۲۲ برای نمایش پست‌ها چطور کار می‌کند؟
‏ ○ روند الگوریتم اینستاگرام برای نمایش استوری‌های اینستاگرام چگونه است؟
‏ ○ الگوریتم اینستاگرام بر روی صفحه اکسپلور چطور عمل می‌کند؟
‏ ○ الگوریتم اینستاگرام برای نمایش ویدئوها و Reel چطور کار می‌کند؟
‏ ○ ۷ روش دیگر برای بهبود رتبه‌ی خود با کمک الگوریتم های اینستاگرام که باید آن را جدی بگیرید
‏ ○ کارت ویزیت آنلاین بسازید.
‏ ○ سخن آخر


🔸 الگوریتم های اینستاگرام در سال ۲۰۲۲

‏اگر مدت زمان خاصی را در اینستاگرام می‌گذرانید، حتما متوجه شده‌اید که الگوریتم های اینستاگرام می‌توانند به روش‌های رمزآلودی رفتار کنند. اما زمانی که بفهمید این الگوریتم های هوشمند دقیقا چطوری کار می‌کنند، می‌توانید استراتژی محتوای خود را متناسب با آن تنظیم کنید. این دقیقاً همان چیزی است که در این مطلب در مورد آن صحبت می‌کنیم.


🔸 منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟

‏الگوریتم اینستاگرام یکسری کدهای دستوری در برنامه‌نویسی پلتفرم اینستاگرام است که رفتار کاربر و عکس‌العمل او نسبت به محتوایی که می‌بیند را تشخیص می‌دهد و طبق دستوری که دارد، برخی از محتواها را از وی پنهان و برخی دیگر را در معرض نمایش او می‌گذارد.

‏رفتار کاربر را می‌توان از طریق مدت زمانی که برای تماشای یک پست می‌گذارد، لایک، کامنت، ذخیره و به‌اشتراک گذاری یک محتوا سنجید. البته افرادی که حساب تجاری اینستاگرام دارند به اینسایت اینستاگرام دسترسی دارند. اینسایت اینستاگرام ابزاری است که به شما در تشخیص نحوه رفتار و عملکرد کاربر کمک می‌کند. این ابزار دارای داده‌های کامل و جامعی از رفتار کاربر نسبت به محتوای شما است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 الگوریتم‌های اینستاگرام — الگوریتم اینستاگرام برای افزایش فالوور در ۲۰۲۲ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


‌‏✳️ سوشال سیگنال – آموزش استراتژی‌های استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای بهبود سئو سایت

‏بازاریابی سئو و بازاریابی شبکه‌های اجتماعی با یکدیگر همسو هستند و می‌توان گفت مکمل یکدیگر نیز می‌باشند؛ زیرا هدف اصلی هر دو، جذب مشتری و ساختن هویت برند از طریق ایجاد محتوای با کیفیت و رساندن هر چه بیشتر محتوا به مخاطبان هدف آن است. درست است که موتورهای جستجو، شبکه‌های اجتماعی را به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی برای رتبه‌بندی خود در نظر نمی‌گیرند اما به‌ هر حال، پروفایل شما در سوشال مدیا در هنگامی‌ که مخاطبان، نام برند شما را در گوگل جستجو می‌کنند به‌طور برجسته در نتایج گوگل ظاهر می‌شود. این مقاله از آکادمی کاپریلا، به بررسی استراتژی‌های بهبود سئو وبسایت با شبکه‌های اجتماعی و یکپارچه‌سازی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و سئو پرداخته است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تاریخچه شبکه‌های اجتماعی و سئو
‏ ○ چگونه سیگنال شبکه‌های اجتماعی به سئو کمک می‌کند؟
‏ ○ برای محتوا کدام مهم‌تر است: سئو یا رسانه‌های اجتماعی؟
‏ ○ برترین شبکه‌های اجتماعی برای سئو
‏ ○ استراتژی‌های موثر برای ترکیب سئو و بازاریابی شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ سخن پایانی


🔸 تاریخچه شبکه‌های اجتماعی و سئو

‏در حالی‌که می‌توان گفت شبکه‌های اجتماعی یک وبسایت، به‌طور مستقیم نمی‌توانند در رتبه‌بندی سئوی آن وبسایت تأثیر بگذارند، اما به‌نظر می‌رسد که چیزی بیشتر از این موضوع وجود دارد، زیرا هیچ‌کس نمی‌داند که الگوریتم‌های جستجوی گوگل دقیقاً چه کاری انجام می‌دهند و چه کاری انجام نمی‌دهند. در سال ۲۰۱۰ دنی سالیوان (کارشناس خبره دیجیتال مارکتینگ و سئو) گزارش داد که گوگل چیزی به نام «سیگنال‌های اجتماعی» را هم در فاکتورهای سئوی خود دارد؛ یعنی شبکه‌های اجتماعی به رتبه‌بندی وبسایت کمک می‌کنند و به نظر می‌رسد که این ادعا حقیقت دارد.

‏مت کاتز که قبلاً تیم وب اسپم گوگل را رهبری می‌کرد، ادعای اینکه شبکه‌های اجتماعی به عنوان سیگنال‌هایی برای رتبه‌بندی سئو استفاده می‌شوند را تائید کرد، اما در سال ۲۰۱۴ بار دیگر اظهارات خود را تغییر داد و گفت که گوگل، شبکه‌های اجتماعی را به‌عنوان سیگنال‌های رتبه‌بندی در نظر نمی‌گیرد بلکه بیشتر از آن به عنوان نتایج جستجوی ارگانیک خود استفاده می‌کند، اما آنچه که امروزه می‌توانیم بگوییم این است که قطعاً سیگنال‌های اجتماعی با رتبه‌بندی‌های ارگانیک رابطه دارند، اما می‌توانند مستقیماً بر این رتبه‌بندی‌ها تأثیر نگذارند؛ یعنی وبسایت‌هایی که می‌خواهند در رتبه‌بندی بالایی قرار بگیرند، می‌توانند در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشند و محتوای خود را در آنجا به اشتراک بگذارند، بنابراین می‌توان گفت گوگل، وبسایت‌هایی را با پروفایل‌های اجتماعی برتر رتبه‌بندی می‌کند، اما این پروفایل‌ها نمی‌توانند مستقیماً بر روی رتبه‌بندی آنها تأثیر بگذارند. به‌طور کلی وبسایت‌ها باید عملکرد خوبی از خود در همه زمینه‌ها نشان دهند تا بتوانند رتبه‌بندی بالایی در نتایج گوگل بدست آورند و حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی هم یکی از این جنبه‌ها می‌باشد.


🔸 چگونه سیگنال شبکه‌های اجتماعی به سئو کمک می‌کند؟

‏همان‌طور که گفته شد شبکه‌های اجتماعی یک عامل مستقیم برای رتبه‌بندی وبسایت نیستند، بنابراین نمی‌توانند به‌طور مستقیم بر رتبه‌بندی وبسایت شما اثر بگذارند، اما مزایای حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به سئو کمک کند؛ بنابراین اگر شما می‌خواهید سئو خود را بهبود ببخشید، سرمایه‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی برای شما لازم است. در ادامه چند دلیل برای شما آورده‌ایم تا به اهمیت سوشال سیگنال بیشتر از قبل پی ببرید.

‏اگر تا به‌حال از شبکه‌های اجتماعی برای انتشار محتوای خود و به اشتراک‌گذاری آنها استفاده نکرده‌اید، مطمئن باشید که فرصت بزرگی را از دست‌ داده‌اید؛ زیرا شبکه‌های اجتماعی مکان بسیار مهمی برای به اشتراک گذاشتن هر نوع محتوای تجاری است. شبکه‌های اجتماعی به شما این فرصت را می‌دهند تا با مخاطبان خود راحت‌تر ارتباط برقرار کنید و به آنها دسترسی مستقیم داشته باشید، در حالی‌که این امکان در وبسایت، کمتر وجود دارد. همچنین می‌توانید محتوایی که در وبسایت خود به اشتراک می‌گذارید را در شبکه‌های اجتماعی ترویج دهید. در نهایت، هر چه مخاطبان بیشتری از محتوای وبسایت شما بازدید کنند و با آن ارتباط برقرار کنند، رتبه‌بندی وبسایت شما افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد. این تأثیر، یک تأثیر غیر مستقیم است اما می‌تواند مهم و کاربردی باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سوشال سیگنال – آموزش استراتژی‌های استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای بهبود سئو سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو | شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ تبدیل فرمت عکس به jpg در کامپیوتر و گوشی‌های هوشمند

‏اگر در حال خواندن این مقاله هستید، به‌احتمال‌زیاد می‌دانید که چرا باید عکس‌ها یا تصاویر موردنظرتان را به فرمت JPG یا JPEG تبدیل کنید؟ اما نمی‌دانید چگونه؟ پیش از پرداختن به پاسخ این سؤال، بد نیست چند نکته را خدمت شما عزیزان توضیح دهیم تا هم اطلاعات عمومی‌تان در این زمینه بیشتر شود و هم به‌صورت شفاف‌تری به پاسخ سؤال موردنظر دست‌یابید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا JPG؟ (مزایای استفاده از فرمت JPG)
‏ ○ انواع روش های تبدیل فرمت های مختلف تصاویر به JPG در کامپیوتر
‏ ○ استفاده از ابزار Paint در ویندوز برای تبدیل فرمت عکس به jpg
‏ ○ استفاده از نرم افزار های ویندوزی برای تبدیل فرمت عکس به jpg
‏ ○ استفاده از مبدل های آنلاین برای تبدیل فرمت عکس به jpg
‏ ○ تبدیل فرمت عکس به jpg در گوش ‌های هوشمند
‏ ○ چند نکته خیلی مهم در تبدیل فرمت عکس به jpg
‏ ○ لینک مقالات تکمیلی و مشابه
‏ ○ سخن پایانی


🔸 چرا JPG؟ (مزایای استفاده از فرمت JPG)

‏یکی از باکیفیت‌ترین و کم‌حجم‌ترین فرمت‌های عکس به‌منظور بارگذاری در اپلیکیشن‌های موبایل، بارگذاری در سایت‌ها جهت تولید محتوای اینترنتی (مثل بارگذاری تصاویر در سیستم‌های تولید و مدیریت محتوا مانند WordPress)، همین فرمت Jpg است. در واقع تغییر فرمت عکس‌های موجود – که معمولاً سایز و کیفیت خیلی بالایی دارند – به عکس‌های کم‌حجم و قابل بارگذاری در سایت‌ها و اپ‌ها – در کم‌ترین زمان – یکی از کارهای روتین و متداولی است که تولید کنندگان محتوا در طول روز انجام می‌دهند. در ادامه به مزایای استفاده از فرمت JPG یا JPEG پرداخته‌ایم.

‏– قطعاً، تصاویر با حجم سبک مثل چند ده و چند صد کیلوبایت (و نه چند مگابایت!)، سریع‌تر برای کاربران اینترنت در سایت‌ها و اپ‌های موبایل، دانلود شده و به نمایش درمی‌آیند؛ از طرفی، موتورهای جست‌وجوگر نیز تمایل بیش‌تری به نمایش تصاویر کم‌حجم و باکیفیت به کاربران دارند. لذا در بحث بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو (SEO) ، مقوله‌ی استفاده از عکس‌های باکیفیت و کم‌حجم – که نمایش آن‌ها برای کاربران، سریع و آسان انجام می‌شود – اهمیت بسیار دارد.

‏– ازآنجایی‌که، هر اندازه یک عکس، حجم کم‌تری داشته باشد، پهنای‌باند کم‌تر و به اصطلاح عامیانه، اینترنت کم‌تری برای دانلود آن مصرف می‌شود؛ بنابراین، عکس‌های سبک و باکیفیت در فضای مجازی هم برای کاربر – به‌عنوان مصرف‌کننده محتوای تصویری – هم برای مدیران سایت‌ها – به‌عنوان تولیدکننده محتوای تصویری – اهمیت زیادی داشته و دو طرف علاقه‌مند هستند که عکس‌های کم‌حجم و با کیفیت بالا را در اختیار داشته باشند.

‏– از طرفی، برخی از سایت‌ها مثل: سایت‌های قرعه‌کشی، سایت‌های ثبت‌نام دولتی یا سایت‌های استخدام منابع انسانی، از کاربرانشان درخواست می‌کنند که تصویر پرسنلی خود را صرفاً و تنها به فرمت jpg آپلود کنند و از بارگذاری تصاویری با سایر فرمت‌ها خودداری نمایند. حتی مشاهده شده است که سایت‌های استخدامی، از کارجو درخواست می‌کنند که فایل رزومه خود را نیز به فرمت jpg ارسال نماید! لذا اگر عکس شما پسوند PNG یا GIF یا TIFF یا هر پسوند دیگری داشته باشد، در زمان بارگذاری، توسط سیستم سایت مزبور، مورد قبول واقع نمی‌شود و رد می‌گردد.

‏– تبدیل برخی از عکس‌ها، منجر به کاهش کیفیت آن می‌شود. اما قالب JPG ضمن حفظ کیفیت، حجم عکس را کاهش می‌دهد که این موضوع، هم آپلود عکس را برای کاربر در سایت‌ها و اپ‌ها راحت می‌کند و هم لودینگ محتوای سایت را تسریع می‌بخشد.

‏حال که با مزایای استفاده از فرمت JPG آشنا شدید، در ادامه به معرفی انواع روش‌های تبدیل فرمت‌های مختلف تصاویر به JPG در کامپیوتر خواهیم پرداخت.


🔸 انواع روش‌های تبدیل فرمت‌های مختلف تصاویر به JPG در کامپیوتر

‏روش‌های مختلفی برای تبدیل فرمت تصاویر در کامپیوتر وجود دارد که در ادامه مهم‌ترین آن‌ها را در قالب لیست معرفی نموده و هر یک را تشریح می‌نماییم.

‏– استفاده از ابزار Paint در ویندوز

‏– استفاده از نرم‌افزارهای تبدیل فایل در ویندوز

‏– استفاده از مبدل‌های آنلاین



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبدیل فرمت عکس به jpg در کامپیوتر و گوشی های هوشمند — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: نرم‌افزار


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ تفکر انتقادی چیست؟ – کاربرد، مزایا، اهمیت و راه‌های تقویت

‏در تعریف ساده، به توانایی تفکر منطقی و درک ارتباط منطقی و واضح بین ایده‌ها، تفکر انتقادی گفته می‌شود. موضوع تفکر انتقادی از زمان فیلسوفانی چون افلاطون و سقراط مورد بحث بوده تا عصر حاضر، که همچنان ادامه یافته است. در واقع متفکر انتقادی باید توانایی استدلال در مورد موضوع بحث را داشته باشد؛ در این صورت شخص یک یادگیرنده فعال است نه یک گیرنده منفعل اطلاعات؛ شخص دارای تفکر انتقادی به جای قبول کردن واقعیت، سعی می‌کند ایده‌ها و مفروضات را به شدت زیر سوال ببرد. متفکر انتقادی قادر است بدون دخالت دادن شهود و غریزه، به طور سیستماتیک مسائل را شناسایی و تجزیه و تحلیل کرده و آنها را حل کند. با این مقاله از آکادمی کاپریلا همراه باشید تا دقیق‌تر با فرآیند تفکر انتقادی و مهارت‌های مورد نیاز برای داشتن چنین تفکری آشنا شوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تفکر انتقادی چیست؟
‏ ○ ویژگی‌های شخص دارای تفکر انتقادی
‏ ○ فرآیند اساسی تفکر انتقادی چیست؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 تفکر انتقادی چیست؟

‏تفکر انتقادی زیربنای عقلانیت و تفکر مستقل است؛ بنابراین توسعه این مهارت می‌تواند به فرد کمک کند تا دنیا را با چشمانی بازتر ببیند و با رسیدن به نتایج معقول‌تر بتواند در زندگی خود تصمیمات بهتری بگیرید. اکثر افراد، تفکر انتقادی را همان تحصیلات دانشگاهی در نظر می‌گیرند؛ در صورتی‌که داشتن مدرک نمی‌تواند دلیلی باشد که فرد، متفکر انتقادی بسیار خوبی است. البته بسیاری از کسانی که دارای تحصیلات دانشگاهی هستند توانسته‌اند مهارت‌های تفکر انتقادی خود را توسعه دهند و در نتیجه، مدرک و دانش خود را معتبر جلوه دهند. در نظر گرفتن تفکر انتقادی به معنای شک و یا انتقاد از گفته‌های دیگران در مورد یک موضوع، یک برداشت اشتباه در مورد تفکر انتقادی است. تفکر انتقادی برای رد تحلیل‌های بی‌اساس و بد، ابزار مناسبی است؛ همچنین می‌توان از آن برای متقاعد کردن دیگران یا ایجاد راهی بهتر هم بهره برد.

‏برای داشتن تفکر انتقادی باید بتوانیم مهارت‌های مشاهده، تحلیل، تفسیر، تأمل، ارزیابی، استنتاج، توضیح، حل مسئله و تصمیم‌گیری را در خود به‌وجود آورده و یا تقویت کنیم. برای اینکه به یک متفکر انتقادی تبدیل شویم، باید بتوانیم:

‏– به موضوعات به‌صورت عینی و انتقادی فکر کنیم.

‏– استدلال‌های مختلف پیرامون یک موضوع خاص را شناسایی کنیم.

‏– دیدگاه‌ها را ارزیابی کنیم تا مشخص کنیم که چقدر قوی یا معتبر هستند.

‏– هر نقطه ضعف یا نکته منفی که در شواهد یا استدلال‌ها وجود دارد را شناسایی کنیم.

‏– توجه کنیم که چه پیامدهایی ممکن است پشت یک تحلیل یا استدلال وجود داشته باشد.

‏– تحلیل خود از آن موضوع را به‌صورت مستدل و ساختاریافته به دیگران ارائه کنیم.

‏در حال حاضر رسانه‌های اجتماعی، بخش فراگیر زندگی روزمره ما را تشکیل می‌دهند؛ به‌طوری که در سراسر جهان حدود سه میلیارد انسان روزانه از این رسانه‌ها به منظور اشتراک‌گذاری مطالب مختلف، ارتباط با دیگران و تبادل نظر استفاده می‌کنند. افرادی که نظرات و ایده‌های مشابهی در یک موضوع دارند، تمایل به ارتباط داشتن با یکدیگر را دارند؛ بنابراین شبکه‌های اجتماعی به خوبی این شرایط را برای افراد فراهم کرده‌اند. سایت‌ها و اپلیکیشن‌های اجتماعی بر اساس الگوریتم‌هایی ساخته شده‌اند که امکان شناخت علایق شما را دارند و از طریق نظراتی که می‌دهید و محتوایی که با دیگران به اشتراک می‌گذارید می‌توانند در مورد موضوعات مورد علاقه شما اطلاعات بیشتری به شما بدهند. این قابلیت، برای پیدا کردن موضوعات مورد علاقه شما مفید است، اما اگر فقط بخواهید از این طریق نظرات خود را به دیگران برسانید ممکن است بد باشد. از یک طرف، قرار گرفتن افرادی با علایق یکسان در ارتباط با هم می‌تواند بسیار خوب باشد، اما از سوی دیگر می‌تواند موجب تقویت برداشت‌های نادرست در مورد مسائل مختلف در جهان و تقویت آن برداشت‌ها شود و در نتیجه، باعث شعله‌ورتر شدن آتش نادانی، استرس، ترس و عصبانیت گردد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تفکر انتقادی چیست؟ – کاربرد، مزایا، اهمیت و راههای تقویت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش فلت موشن Flat Motion – راهنمای یادگیری حرفه‌ای طراحی فلت و کسب درآمد از آن

‏فلت موشن (Flat Motion) یک سبک گرافیک غیر ۳ بعدی می‌باشد و شیوه‌ای کاربردی برای طراحی‌های ۲ بعدی به‌شمار می‌رود؛ در واقع فلت موشن، از جدیدترین و پرمخاطب‌ترین روش‌های طراحی است که کاربرد گسترده‌ای در تدوین و تولید تیرزهای تبلیغاتی دارد و یکی از بهترین گزینه‌ها برای نمایش ظرفیت‌های یک کسب‌وکار در فضای اینترنت به‌حساب می‌آید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا فلت موشن یاد بگیریم؟
‏ ○ منظور از طراحی فلت چیست؟
‏ ○ ویژگی های طراحی فلت چیست؟
‏ ○ مباحث مهم در یادگیری فلت موشن
‏ ○ نرم‌افزار ها و اپلیکیشن های کاربردی برای فلت موشن
‏ ○ لینک مقالات تکمیلی یا مشابه
‏ ○ سخن پایانی


🔸 چرا فلت موشن یاد بگیریم؟

‏اگر قصد دارید وارد دنیای جذاب دورکاری یا فریلنسری شوید و از این طریق، به کسب درآمد بپردازید، خوب است بدانید که «مهارت فلت موشن» یکی از مناسب‌ترین مهارت‌های پول‌ساز در این حوزه است. شما با یادگیری مهارت فلت موشن می‌توانید از جلوه‌های بصری متنوع استفاده کرده و تیرزهای تبلیغاتی کوتاه و بلند بسیار جذابی را تولید کنید. لذا، این مهارت می‌تواند به یک منبع درآمد اینترنتی برایتان – به‌عنوان یک فریلنسر – تبدیل شود.

‏اگر به برخی از آگهی‌های فریلنسری در سطح اینترنت نگاهی بیندازید، درخواهید یافت که «کارشناس طراحی فلت و طراح موشن گرافیک»، یکی از متداول‌ترین نیازهای کارفرمایان برای استخدام کارجویان در حوزه تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ است. بنابراین، یادگیری فلت موشن یک اقدام هوشمندانه برای ارتقاء مهارت‌های عملی و کسب درآمد در حوزه فناوری اطلاعات است.

‏حال که دریافتید، چرا بهتر است فلت موشن را یاد بگیرید، پس به‌عنوان گام بعدی به پاسخ این سؤال بپردازیم که اصلاً طراحی فلت یعنی چه؟


🔸 منظور از طراحی فلت چیست؟

‏کلمه Flat به معنی تخت، پهن، مسطح، هموار و بدون تنوع است. در واقع، منظور از «طراحی فلت»، نوعی از طراحی است که پیچیدگی ندارد، شلوغ نیست، در آن رویکرد سادگی در طراحی مد نظر است و در یک کلام، از عناصر ۲ بعدی و کم جزئیات استفاده می‌کند. در مقابل «طراحی فلت»، «طراحی چند بعدی و شلوغ» است که ظرایف زیادی دارد. شایان ذکر است که انیمیشن‌هایی که برای کودکان تولید می‌شود را می‌توان مصداقی از «طراحی چند بعدی و شلوغ» دانست که نقطه مقابل «طراحی فلت» می‌باشد.

‏سادگی، زیبا است و این زیبایی می‌تواند الهام‌بخش باشد. مردم، طرح‌های ساده را بهتر متوجه می‌شوند و هر چقدر طراحی گرافیکی، ساده و غیر شلوغ باشد، ذهن مخاطب را کم‌تر به حواشی منحرف کرده و در انتقال پیام طرح، مؤثرتر است. در واقع، «طراحی فلت» را می‌توان نوعی سبک مینیمالیستی خطاب کرد که در دنیای مد و لباس نیز امروزه مخاطبان خاص خود دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش فلت موشن Flat Motion – راهنمای یادگیری حرفه ای طراحی فلت و کسب درآمد از آن — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: گرافیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


‌‏✳️ نصب و پیکربندی افزونه یواست سئو Yoast SEO

‏فرض کنید که یک وبسایت وردپرسی دارید اما اطلاعات زیادی درباره سئو ندارید، در این شرایط، افزونه‌ای به نام Yoast SEO می‌تواند به کمک شما بیاید. این افزونه، یک ابزار عالی و کاربردی برای بهینه‌سازی وبسایت شما برای موتورهای جستجو مانند گوگل، یاندکس، بینگ و… است. در ادامه می‌خواهیم تمام نکات لازم درباره آموزش و نصب این افزونه را به شما بگوییم اما پیش از آن، چند نکته را مرور کنیم. سئو (SEO) مخفف Search Engine Optimization و به معنی بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو است. عملیات بهینه‌سازی، به وبسایت کمک می‌کند تا بتواند در نتایج برتر جستجوی گوگل یا موتورهای جستجوی دیگر برای مخاطبان، در جایگاه بهتری نمایش داده شود؛ بنابراین اگر شما یک وبسایت دارید و می‌خواهید افراد زیادی از آن بازدید کنند، باید حتماً قوانین و استراتژی‌های سئو را برای وبسایت خود بکار ببرید. برای سایتهای ورپرسی، افزونه Yoast SEO (یوآست سئو) با برطرف کردن بسیاری از موارد فنی و تامین زیرساختهای لازم سئو وبسایت و نیز ارائه راهنمایی‌های موثر برای سئوی محتوا، به شما برای بهینه‌سازی کردن وبسایتتان کمک زیادی می‌کند؛ به همین دلیل موضوع این مقاله، آشنایی با این افزونه و نحوه کار با آن در نظر گرفته شده است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مراحل و نحوه پیکربندی افزونه Yoast وردپرس
‏ ○ داشبورد و تنظیمات یواست سئو
‏ ○ قابلیت ظاهر جستجو
‏ ○ نحوه کار با متاباکس یواست سئو در ویرایشگر متن وردپرس
‏ ○ مقایسه نسخه رایگان و نسخه پریمیوم افزونه یواست سئو


🔸 مراحل و نحوه پیکربندی افزونه Yoast وردپرس

‏هنگامی‌که این افزونه را از مخزن وردپرس نصب کردید، باید وبسایت خود را مطابق با تنظیمات افزونه، پیکربندی کنید. مراحل پیکربندی به شما کمک می‌کند تا افزونه را مطابق نیازهای خود برای سایتتان استفاده کنید. اگر وبسایت شما مدتی است که شروع به فعالیت کرده و در دسترس بوده است، باز هم می‌توانید این کار را انجام دهید. برای دسترسی به عملیات پیکربندی یوآست، از منوی سئو، گزینه تمرینات (یا تمرین‌ها) را انتخاب کنید.

‏سپس مطابق تصویر زیر، بر روی Start Working! در ستون سمت راست کلیک کنید.

‏سپس ۵ مرحله در همین صفحه برای شما نمایش داده می‌شود و می‌توانید به سرعت و به سادگی، کل پیکربندی اولیه افزونه را انجام بدهید.


🔸 داشبورد و تنظیمات یواست سئو

‏اکنون که با مفاهیم کلی و اجزای اولیه افزونه یواست سئو و نحوه کار آن آشنا شدید، سراغ معرفی داشبورد این افزونه می‌رویم. هر موردی که در رابطه با سئو وبسایت رعایت نشود، در صفحه اصلی داشبورد یواست سئو نشان داده می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از راهنمای یواست، مشکل مربوطه را حل کرده و یا در‌ غیر این‌صورت، از آن صرف‌نظر کنید. به‌عنوان مثال، شما ممکن است برای شعار وبسایت خود از حالت پیش‌فرض وردپرس استفاده کنید. در چنین شرایطی، افزونه یواست سئو در قسمت داشبورد به شما اطلاع می‌دهد تا مشکل مربوطه را رفع کنید.

‏این تب امکان دسترسی به ویزارد پیکر‌بندی و محاسبه تعداد لینک‌های داخلی پست شما را می‌دهد.

‏این صفحه کمی تخصصی‌تر از تب داشبورد است و امکان فعال‌سازی ویژگی‌های بیشتری را به شما می‌دهد. شما در این قسمت می‌توانید ویژگی‌های مشخصی در یواست سئو را فعال کنید و اگر تمایل داشتید، می‌توانید قابلیتی که برای شما کاربرد ندارد را غیر‌ فعال کنید. یکی از امکانات پیشرفته یواست این است که به کاربران دسترسی می‌دهد تا پست‌ها را از نتایج جستجو حذف کنند. بعضی افراد این گزینه را غیر فعال می‌کنند، در‌ نتیجه فقط به مدیر محتوا این دسترسی را می‌دهند و سایر نویسندگان وبسایت نمی‌توانند از این ویژگی استفاده کنند. بنابراین شما می‌توانید در این قسمت، قابلیت امنیتی برای نویسندگان را فعال یا غیر‌ فعال کنید. همچنین اگر خوانایی در متاباکس یواست سئو برای شما کاربردی ندارد، می‌توانید آن را در این بخش غیر‌ فعال کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نصب و پیکربندی افزونه یواست سئو Yoast SEO — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


‌‏✳️ مدل کسب‌ و‌ کار B۲B و B۲C – راهنمای جامع و مقایسه

‏مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C یکی از مفاهیم مهم در حوزه مدل‌های کسب و کار هستند که هر کارآفرینی باید با آنها آشنایی داشته باشد و مطابق با تعریف، مدیران باید یکی از این مدل‌ها را برای کسب و کار خود انتخاب کنند (مگر در برخی کسب و کارهای دوسویه). این دو اصطلاح، تعریف متفاوتی از مدل‌های کسب و کار ارائه می‌دهند و به مشتریان متفاوتی خدمت می‌کنند. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا به معرفی مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C، مزایا و تفاوت‌های این دو می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آشنایی با مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C
‏ ○ فرایند خرید مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C چیست؟
‏ ○ تفاوت مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C چیست؟
‏ ○ کلام نهایی مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C


🔸 آشنایی با مدل‌های کسب و کار B۲B و B۲C

‏مدل کسب و کار B۲B به معنی کسب و کار با کسب و کار (Business to Business) است. در این مدل، شما با یک کسب و کار دیگری به‌طور مستقیم همکاری می‌کنید و خدمات و محصولاتی به آنها ارائه می‌دهید. در واقع هم فروشنده و هم مشتری، کسب و کار هستند. مدل کسب و کار B۲C نیز به معنی خرید و فروش بین کسب و کار با مشتری (Business to Customer) است، در این مدل، کسب و کار شما با مشتری در ارتباط هستید و خدمات خود را مستقیماً به مشتری ارائه می‌دهید (مشتریان، افراد حقیقی و مصرف‌کننده هستند). تفاوت این دو مدل کسب و کار در مشتری هدف آنها است؛ در مدل اول شما با سازمان‌ها و شرکت‌های دیگر ارتباط دارید، اما در مدل دوم مشتری هدف شما عموماً مصرف‌کنندگان و اشخاص عادی هستند.

‏درک انواع مدل‌های کسب و کار ممکن است در ابتدا کمی دشوار و ناملموس به‌نظر برسد، بنابراین برای آشنایی بیشتر با این مفاهیم در ادامه دو نمونه از این مدل‌های کسب و کار را بررسی می‌کنیم. فرض کنید که شما یک کشاورز هستید و محصول خود را برداشت کرده و قصد فروش آن را دارید. به‌عنوان مثال، شما می خواهید هزار هندوانه از محصول برداشتی خود را بفروشید؛ بنابراین باید برای فروش این تعداد هندوانه استراتژی و بازار هدف، تعیین و یکی از مدل‌های کسب و کار را انتخاب کنید. اگر بخواهید از طریق مدل کسب و کار B۲B برای فروش محصول خود اقدام کنید، باید در بازار میوه و تره‌بار، یک بنکدار پیدا کنید که هندوانه‌های شما را به‌صورت عمده بخرد. سپس این بنکدار، محصول شما را با قیمت بیشتری به مشتریان خود خواهد فروخت که معمولاً میوه‌فروشی‌ها هستند. در این روش، شما مستقیماً با مشتری نهایی (مشتریان نهایی در میوه‌فروشی‌ها) ارتباطی ندارید.

‏در مدل کسب و کار B۲C، شما برای فروش محصولات خود به‌صورت مستقیم با اشخاص و مشتری نهایی ارتباط دارید. در مثال بالا، شما می‌توانید یک میوه‌فروشی تاسیس کنید و محصولات برداشتی خود را بدون واسطه به مشتریان بفروشید. در‌ واقع این یکی از رویکرد‌های کسب و کار و فروش مواد غذایی به‌صورت مستقیم به مشتری (DTC) هم نامیده می‌شود. در این مدل، شما باید زمان بیشتری برای فروش محصولات خود صرف کنید، اما یکی از مزایای روش B۲C این است که می‌توانید محصولات و خدمات خود را با قیمت بالاتری بفروشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مدل کسب‌ و‌ کار B۲B و B۲C – راهنمای جامع و مقایسه — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ همکاری در فروش Affiliate Marketing چیست؟ | چگونگی کسب درآمد از افیلیت مارکتینگ

‏امروزه بسیاری از افراد به دنبال یک شغل مناسب برای کسب درآمد هستند. مسائل مالی در هر برهه زمانی یک مسئله مهم بوده و همواره افرادی هستند که قصد دارند در زمانی کوتاه و با روشی ساده درآمد بالایی داشته باشند. ممکن است اسم همکاری در فروش و یا کسب درآمد اینترنتی را شنیده باشید. در این مقاله قصد داریم به معرفی سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ بپردازیم و شما عزیزان را با صفر تا صد این سیستم آشنا کنیم. سیستم افیلیت مارکتینگ به‌عنوان یک فرآیند کسب درآمد از طریق فروش محصولات یک شرکت است که با فروش محصول، شما درصدی حقوق دریافت می‌کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف همکاری در فروش یا Affiliate Marketing
‏ ○ نحوه و شرایط عضویت در سیستم همکاری فروش
‏ ○ انواع روش های همکاری در فروش
‏ ○ بهترین سیستم همکاری در فروش
‏ ○ مزایای همکاری در فروش
‏ ○ عوامل مؤثر بر سیستم همکاری فروش
‏ ○ پرسش و پاسخ متداول در خصوص همکاری در فروش
‏ ○ سخن پایانی


🔸 تعریف همکاری در فروش یا Affiliate Marketing

‏سیستم همکاری در فروش یا Affiliate Marketing یک فرایند کسب درآمد از طریق اینترنت است. افرادی که خود صاحب یک شرکت نیستند، می‌توانند محصولات یک شرکت دیگر را تبلیغ و بازاریابی کرده و آن‌ها را به فروش برسانند. علاوه بر این، آن دسته از افرادی که وب‌سایت دارند می‌توانند در سیستم‌های افیلیت مارکتینگ فعالیت کنند، همچنین این امکان برای افرادی که وب‌سایت ندارند نیز وجود دارد. شرکت‌هایی که به نیروهای بازاریاب برای فروش بیشتر نیاز دارند، در زمینه‌های مختلفی فعالیت دارند.

‏همکاری در فروش را می‌توان سریع‌‌ترین روش کسب درآمد اینترنتی نامید و افرادی که در این زمینه فعالیت دارند از شرکت‌هایی که فروش آنلاین دارند به ازای هر بار فروش، پورسانت دریافت می‌کنند. این روش هم برای صاحب کسب‌وکار و هم برای فروشنده سود‌آور است و شما می‌توانید با فروش زیاد به درآمدهای بالا دست پیدا کنید. همکاری در فروش به‌گونه‌ای است که همواره با داشتن یک سیستم و حتی از طریق یک موبایل هوشمند نیز می‌توانید در این زمینه مشارکت کنید.


🔸 نحوه و شرایط عضویت در سیستم همکاری فروش

‏شرایط عضویت در هر کدام از سیستم‌های همکاری در فروش با یکدیگر ممکن است متفاوت باشد؛ اما به‌طورکلی برای عضو شدن در سیستم همکاری فروش، ابتدا به شرکت موردنظر که نیاز به نیرو داشته و اعلام جذب نیرو کرده است، درخواست همکاری داده و در صورت تأیید و پذیرش شرایطتان توسط آن شرکت، فرایند ثبت‌نام را جهت استخدام تکمیل می‌کنید. این نکته حائز اهمیت است که شرایط استخدام شدن در بیشتر شرکت‌هایی که دنبال یک همکار فروش هستند به‌گونه‌ای است که آن‌ها از شما هیچ سرمایه اولیه‌ای نمی‌خواهند، حتی نیاز به داشتن شبکه‌های اجتماعی با مخاطب زیاد ندارید و تنها داشتن یک وب‌سایت، یک کانال تلگرامی‌ یا یک صفحه اینستاگرام کفایت می‌کند. پس از ایجاد یک محیط تبلیغاتی، شما از آن شرکت، بنرهای تبلیغاتی کالا را دریافت می‌کنید، سپس شروع به فعالیت و تبلیغ آن‌ها در محیط‌های موردنظر خود خواهید کرد و در آخر با توجه به تبلیغ و فروش کالا، پورسانت خود را دریافت خواهید نمود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 همکاری در فروش Affiliate Marketing چیست؟ | چگونگی کسب درآمد از افیلیت مارکتینگ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش ساخت تصاویر گیف و استفاده از آن

‏بسیاری از کاربران اینترنت و شبکه‌های اجتماعی علاقه خاصی به ساخت عکس با فرمت متحرک ‌GIF دارند؛ چرا که گیف‌ها یا جیف‌ها فایل‌های کم حجم و سبکی هستند که طی چند ثانیه، یک تصویر بدون صدا را بصورت متحرک نمایش می‌دهند. از گیف‌ها در هر جایی می‌توان استفاده کرد. به عنوان مثال می‌توانید از آن در وبسایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و… استفاده کنید. نام گیف مخفف عبارت Graphics Interchange Format یا به اصطلاح فارسی، فرمت تبادل گرافیکی است. سازندگانی که این تصاویر را می‌سازند به اختصار به آن گیف “GIF” می‌گویند. تصاویر گیف در ابتدا توسط شرکت CompuServe در سال ۱۹۸۷ به کاربران معرفی شد. پس از معرفی، این فایل‌ها مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفت. این فایل‌ها که بر مبنای تصاویر bitmap هستند، بخاطر برخی ویژگی‌های خوب‌شان در فضای اینترنت، روز به روز بیشتر مورد استفاده قرار گرفتند. برخی از ویژگی‌هایی که گیف‌ها را بین کاربران محبوب کرده است عبارت است از: فشرده‌سازی بدون از دست رفتن کیفیت فایل و پشتیبانی انواع برنامه‌ها از آن و سرعت انتقال بالا به دلیل حجم کم. در ادامه این مطلب از وبلاگ کاپریلا همراه ما باشید تا بیشتر در خصوص ساخت گیف صحبت کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ساخت گیف چه امکانی به شما می‌دهد؟
‏ ○ مزایای تصاویر گیف چیست؟
‏ ○ نکات مهمی که باید قبل از ساخت گیف رعایت کنیم.
‏ ○ ساخت گیف با استفاده از ویدیو در فوتوشاپ
‏ ○ ۸ سایت برتر ساخت Gif
‏ ○ وبسایت‌های دانلود رایگان گیف


🔸 ساخت گیف چه امکانی به شما می‌دهد؟

‏فرمت تصاویر گیف به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید به راحتی یک تصویر متحرک و یا حتی یک ویدئو کلیپ کوتاه را در یک پست و یا صفحه وب قرار دهید و جذابیت بصری آن را دو برابر کنید. در حالت کلی، با انتشار یک گیف با وجود حجم پایین انتقال داده، قابلیت محتوای قابل توجهی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهید. برخی از فعالان شبکه‌های اجتماعی بر این باورند که استفاده بسیار زیاد از فایل‌های گیف برای تبادل تصاویر متحرک کوتاه در مکالمات روزمره میان کاربران دنیای مجازی، فصل جدیدی را ایجاد کرده است. اما سوال اینجاست چگونه یک فایل گیف بسازیم؟ و یا اینکه مزایای استفاده از فایل‌های گیف چیست؟ در این مقاله همراه ما باشید چرا که در ادامه نشان خواهیم داد که چطور با برخی نرم‌افزارها می‌توانید به سادگی عکس گیف بسازید و در ادامه، سرویس‌های آنلاینی را به شما معرفی خواهیم کرد که بتوانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن گیف مورد نظر خود را بسازید و از آن لذت ببرید.


🔸 مزایای تصاویر گیف چیست؟

‏– حجم کم: امروزه کاربران با توجه به تماشای آنلاین فیلم و ویدیو، هر روزه حجم بسیار زیادی از اینترنت خود را از دست می‎‌دهند. در بسیاری از کشورها اولویت فقط کیفیت عکس‌های باکیفیت است اما در ایران به دلیل هزینه‌های بالای اینترنت و سرعت پایین آن، کاربران به دنبال ویدیوهایی با کیفیت پایین‌تر هستند. گیف‌ها این قابلیت را می‌دهند که با کیفیت متوسط و حجم کم بتوانید تصاویری گرافیکی و متحرک داشته باشید.

‏– زمان کم: با استفاده از گیف‌ها شما می‌توانید در زمان کوتاه، پیام خود را با ارسال یک گیف به کاربر منتقل کنید. در واقع گیف می‌تواند مانند یک ویدیو تاثیرگذار باشد.

‏– زبان تصویر به جای صحبت کردن: همیشه می‌توانید از تصاویر متحرک کوتاه برای رساندن مطلب و توضیح دادن آن استفاده کنید. در هر زمانی می‌توانید از گیف‌ها به جای زبان گفتار استفاده کنید.

‏– ایجاد صمیمت بیشتر: با ارسال یک گیف در گروه‌های دوستانه می‌توانید حس صمیمیت بیشتری را به دوستان خود القا کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش ساخت تصاویر گیف و استفاده از آن — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ چگونه جواب کامنت منفی افراد را در اینستاگرام بدهیم؟ (+ دانلود فیلم آموزش رایگان)

‏صفحه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارید و در آن فعالیت می‌کنید، یکی از مهم­ترین بخش­‌های هویت برند و حضور آنلاین‌­تان محسوب می‌شود. در نتیجه باید سعی کنید که برای حضور در آن استراتژی خوب و موثری داشته باشید. شما باید همه چیز را در این شبکه‌های اجتماعی، از ادارۀ چندین صفحۀ اجتماعی، مشارکت با فالوورهایتان و تبدیل آن به بخشی از استراتژی بازاریابی محتوایی خود تا کامنت‌­های منفی که در اینستاگرام دریافت می­‌کنید را تحت کنترل خود داشته باشید؛ چون هر گامی که شما برمی‌دارید، معرف شخصیت برند شماست!

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ همیشه جواب کامنت‌­های منفی را بدهید.
‏ ○ کنترل وضعیت را به دست بگیرید.
‏ ○ حرفه‌­ای رفتار کنید.
‏ ○ آن را دوباره پست کنید.
‏ ○ کامنت منفی را پاک نکنید.
‏ ○ وارد عمل شوید.
‏ ○ در آخر…


🔸 همیشه جواب کامنت‌­های منفی را بدهید.

‏شما باید به همۀ کامنت‌­های منفی پاسخ دهید و هیچ‌وقت آن­‌ها را نادیده نگیرید. نادیده گرفتن کامنت­‌های منفی به دیگران موارد زیر را نشان می­‌دهد:

‏– نشان می‌دهید که ضعیف هستید،

‏– از پاسخ دادن می‌­ترسید،

‏– نسبت به آن­چه که متهم شده‌­اید، احساس شرم می­‌کنید،

‏– علاقه‌­ای به شنیدن مشکلات فالوورهایتان ندارید،

‏– سعی دارید مشکل ذکر شده در کامنت را پنهان کنید.

‏برای اینکه دیگران فکر نکنند شما ترسو یا نسبت به فالوورهایتان بی‌­تفاوت هستید، نیاز است که به تمامی کامنت‌­های منفی دریافتی خود پاسخ دهید. با انجام این­ کار حرفه‌­ای بودن خود را ثابت می‌کنید و اهمیتی که برای فالوورهایتان قائل هستید را نشان خواهید داد.


🔸 کنترل وضعیت را به دست بگیرید.

‏کامنت منفی دیگران، هیچوقت معنی خوبی برای برند شما نخواهد داشت و از طرفی هیچ برندی را پیدا نمی‌کنید که کامنت منفی نداشته باشد. اما اگر بگذارید این کامنت‌های منفی از کنترل­‌تان خارج شود، وضعیت بدتر خواهد شد. به همین دلیل باید کنترل را به دست بگیرید و تاجایی که ممکن است این اتفاق را به نفع خودتان تمام کنید. شاید باورتان نشود، گاهی اوقات نحوۀ پاسخدهی شما به افراد در مواجه با کامنت منفی‌شان می‌‌تواند منجر به اعتماد هرچه بیشتر کاربران شما شود.

‏برای این که بتوانید کنترل را در دست بگیرید باید به این دو نکته توجه داشته باشید:

‏– سریع پاسخ دهید.

‏نگذارید کامنت منفی برای مدت طولانی بدون پاسخ باقی بماند. این اتفاق حتی باعث عصبانی­‌تر شدن شخص ناراضی می­‌شود و بار منفی آن را بیشتر می‌­کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه جواب کامنت منفی افراد را در اینستاگرام بدهیم؟ (+ دانلود فیلم آموزش رایگان) — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ کال تو اکشن یا فراخوانی به اقدام چیست؟ | راهکار طلایی جذب کلیک

‏تبلیغات آنلاین، نمایش ویترین برند به مخاطبان است که در نهایت باید به کلیک روی تبلیغ و ورود به وبسایت ختم‌شود. وظیفه بزرگ ترغیب مخاطب به کلیک، بر عهده فراخوانی به اقدام (Call to Action) یا کال تو اکشن که به اختصار C۲A یا CTA خوانده می‌شود می‌باشد. البته باید در نظرداشت که کاربردهای فراخوانی به اقدام فقط به تبلیغات آنلاین ختم نمی‌شود و در هر قسمت از وبسایت، اپلیکیشن، ایمیل خبرنامه و … که به‌دنبال گرفتن کلیک از مخاطب هستیم، باید از C۲A استفاده کنیم. به‌همین‌دلیل در این مقاله، شما را با این اصطلاح پرکاربرد و مهم در دیجیتال مارکتینگ آشنا خواهیم‌کرد. پس تا انتها با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ فراخوانی به اقدام چیست؟
‏ ○ چک لیست کال تو اکشن اثربخش
‏ ○ برای خودتان فراخوانی به اقدام بسازید.


🔸 فراخوانی به اقدام چیست؟

‏فراخوانی به اقدام، یک تصویر، یک کلمه یا یک جمله است که بازدیدکنندگان سایت، اشخاص علاقمند به محصول و مشتریانی که تبلیغات شما را می‌بینند را وادار می‌کند که عمل خاص و مد نظر شما را انجام دهند. به‌معنای واقعی کلمه، کال تو اکشن، یک «فراخوان» برای یک «عمل» است. عملی که می‌خواهید افراد انجام دهند می‌تواند هر چیزی باشد، از جمله:

‏– دانلود کتاب الکترونیکی

‏– None

‏– گرفتن کوپن تخفیف

‏– حضور در رویداد

‏– کلیک روی بنر

‏– ارسال فرم تماس

‏– عضویت در خبرنامه ایمیلی

‏– و …

‏گزینه “ثبت وبسایت” در تصویر زیر، دعوت از بازدیدکنندگان وبسایت کاپریلا برای انجام عمل ثبت‌کردن وبسایت خود به‌عنوان نمایش‌دهنده تبلیغات و کسب درآمد استفاده شده‌است:


🔸 چک لیست کال تو اکشن اثربخش

‏وقتی اولین گزینه فراخوانی به عمل خود را ایجاد می‌کنید، احتمالاً تلاش شما به‌چیزی منجر خواهدشد که مخاطب روی آن کلیک نمی‌کند یا نرخ کلیک پایینی دارد. به‌همین‌دلیل برای صرفه‌جویی در زمان و هزینه، چک لیستی از اصول مهمی که باید در طراحی یک فراخوانی به اقدام با کیفیت رعایت شود، در زیر ارائه شده‌است.

‏برای این‌که افراد روی CTA شما کلیک کنند، اول از همه باید بدانند که چیزی برای کلیک‌کردن وجود دارد. برای دیده‌شدن فراخوانی به اقدام‌ها می‌توانید از دستورالعمل‌های برندینگ خود منحرف شوید؛ رنگ‌های CTA شما باید با طرح وبسایت‌ و یا بنرهایتان متضاد بوده تا قابل تشخیص باشد. همچنین باید آنقدر بزرگ به‌نظر برسد که مخاطب بتواند بدون زحمت، آن را ببیند (بنا بر برخی پژوهش‌ها، بهترین عملکرد گزینه‌های فراخوانی به عمل، در عرض ۲۲۵ پیکسل و ارتفاع ۴۵ پیکسل است).

‏استفاده از کلمه «ثبت» یا «ارسال» برای متن کال تو اکشن یک فرم کافی نیست. به یک عبارت مختصر و بدون ابهام نیاز دارید که از فعل‌های عملی استفاده می‌کند تا توجه افراد را جلب کند. مثلاً “ارسال پیام” اشاره مستقیم به یک فعل داشته و یا “ارسال فوری پیام” به اقدام فوری و ایجاد حس اضطرار در مخاطب منجر می‌شود. همچنین می‌توانید از افعال امری استفاده کنید: «پیام خود را ارسال کنید».



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کال تو اکشن یا فراخوانی به اقدام چیست؟ | راهکار طلایی جذب کلیک — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بک لینک سایت چیست؟ – اهمیت بک لینک در سئو و روشهای لینکسازی

‏تا وقتی که یک وبسایت رتبه بالایی نداشته باشد و در کلمات کلیدی مرتبط با آن در بالای فهرست صفحه اول در موتورهای جستجو ظاهر نشود، امید چندانی به ترافیک و در نتیجه فروش بالا وجود نخواهد داشت. راهکارهای مختلفی مثل تولید محتوای باکیفیت و بهینه‌سازی سایت برای بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو مثل گوگل وجود دارد. گرفتن بک لینک معتبر یکی از این روش‌های ارتقا رتبه سایت است. اما بک لینک سایت (Backlink) چیست و چگونه می‌توانیم بک لینک معتبر بگیریم؟ برای آگاهی از پاسخ این سوال‌ها و بسیاری مطالب مفید و کاربردی دیگر در مورد بک لینک و لینکسازی با ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بک لینک سایت چیست؟
‏ ○ چرا بک لینک برای سئوی سایت مهم است؟
‏ ○ اهمیت کیفیت بک لینک در سئو سایت
‏ ○ بهترین روش‌های دریافت بک لینک سایت
‏ ○ سخن پایانی بک لینک در سئو سایت


🔸 بک لینک سایت چیست؟

‏لینک (link) یا پیوند، عبارت از ارجاع از یک صفحه وب به صفحه‌ای دیگر است. شما با کلیک روی یک لینک، به صفحه‌ای دیگر در فضای وب (همان سایت یا سایتی دیگر) منتقل می‌شوید. بک لینک سایت نیز عبارت از لینکی است که در یک وب سایت دیگر به وب سایت شما داده شده است.

‏به زبان ساده اگر در یکی از صفحات وب سایت‌های دیگر، متن، اینفوگرافی، بنر یا هر محتوایی وجود داشته باشد که کاربر با کلیک بر آن به سایت شما متصل شود، شما دارای یک بک لینک از آن وب سایت هستید.

‏وقتی کسی در وب سایت خودش به یکی از صفحات وب سایت شما لینک می‌دهد در این صورت شما یک بک لینک دریافت کرده‌اید. پس بک لینک ابزاری است که سایت‌های دیگر را به وب سایت شما پیوند می‌دهد. از طرف دیگر، وقتی شما در وب سایت خودتان به وب سایتی دیگر لینک می‌دهید در واقع یک بک لینک برای آن وب سایت ایجاد می‌کنید. مثلا عبارت قابل کلیک «راهنمای جامع سئو (SEO) در وردپرس» یک بک لینک از سایت ما برای مجله فرادرس است.


🔸 چرا بک لینک برای سئوی سایت مهم است؟

‏بک لینک‌ها برای موتورهای جستجو مهم هستند چون نشان می‌دهند که سایت شما دارای اطلاعات و محتوایی ارزشمند است که باعث شده سایت‌های دیگر به سایت شما لینک بدهند و کاربران خود را به سایت و محتوای شما هدایت کنند.

‏تعداد بک لینک‌های سایت بیش از هر چیز باعث می‌شود که موتورهای جستجو به سایت شما اعتماد کنند. البته فقط تعداد بک لینک معیار این اعتماد نیست بلکه مهمتر از آن، دریافت بک لینک از وب سایت‌های معتبر است.

‏پس بک لینک‌های دریافتی از وب سایت‌های معتبر و مهم نشان می‌دهد که سایت شما نیز باید سایتی معتبر و مهم است که سایت‌های مهم به آن لینک داده‌اند. همین دلیل باعث می‌شود که موتورهای جستجو به بک لینک‌های باکیفیت شما امتیاز بالایی بدهند که به منزله رای اعتماد دیجیتالی به وب سایت شماست.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بک لینک سایت چیست؟ – اهمیت بک لینک در سئو و روشهای لینکسازی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟ | جذب مخاطب هدف با محتوای هدفمند

‏هدف بازاریابی، برندسازی و فروش است و این هدف، با مجموعه­‌ای از استراتژی‌­ها، ابزارها و مدل­‌های اجرایی به‌­دست­‌می‌­آید. یکی از رویکردهایی که اخیراً در بازاریابی با استقبال زیادی مواجه‌شده، بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) می‌­باشد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، در مورد بازاریابی درونگرا صحبت می‌­کنیم، اهداف و نحوه اجرای آن را بررسی‌کرده و سپس، به آموزش استراتژی‌ها، تاکتیک‌ها، مراحل اجرایی و نرخ بازگشت سرمایه (ROI) آن خواهیم‌­پرداخت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی درونگرا چیست؟
‏ ○ مشکلات قابل حل توسط بازاریابی درونگرا
‏ ○ نرخ بازگشت سرمایه در بازاریابی درونگرا
‏ ○ استراتژی‌­های بازاریابی درونگرا
‏ ○ اجرا و بهینه‌سازی بازاریابی درونگرا


🔸 بازاریابی درونگرا چیست؟

‏کلمه «درونگرا»، نزدیک­ترین معنی به کلمه ” Inbound” است که در فضای دیجیتال مارکتینگ از آن استفاده می‌­شود، اما برخی، از عبارت بازاریابی جاذبه‌ای هم استفاده‌می‌کنند. بازاریابی درونگرا یا بازاریابی جاذبه‌ای به مشتریان بالقوه کمک می‌کند که در مسیر رسیدن به اهداف و نیازهایشان، شما را پیداکنند. این پیداکردن، معمولاً قبل از آنکه مشتری برای خرید آماده‌باشد، اتفاق می‌­­افتد و در آن لحظه، ارتباط به­‌موقع و مناسب شما با مشتری، به انتخاب‌شدن برندتان توسط مشتری و درنهایت به خرید از شما و درآمدزایی منجر خواهدشد.

‏بازاریابی درونگرا (خوانش عبارت انگلیسی: اینباند مارکتینگ) مجموعه‌ای از تکنیک‌های بازاریابی کششی (Pull Marketing) است که شامل بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، بلاگینگ و سئو می­‌باشد تا به آگاهی از برند و جلب توجه مخاطب به کسب­‌وکار منجر شود.

‏بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) به دنبال مشتری می­‌گردد، اما بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) سعی‌می‌کند خود را در مسیر مشتری قراردهد تا مشتری، به سمت کسب­‌وکار بیاید. شرکت‌هایی که از بازاریابی درونگرا بهره می‌برند، به‌جای سروصدای تبلیغاتی، سعی­‌می‌کنند آگاهی­‌سازی‌کنند، ارتباط با مخاطب را افزایش‌دهند و درنهایت، جذب لید کنند.


🔸 مشکلات قابل حل توسط بازاریابی درونگرا

‏– نیاز به افزایش آگاهی از برند: بخش بزرگی از چرخه‌های خرید (۹۳ درصد) از طریق جستجو در موتورهای جستجو و شبکه‌­های اجتماعی شروع می‌شود. اما زمانی می‌توان در مورد برند خود، آگاهی­‌سازی لازم را انجام‌داد که وبسایت و صفحات اجتماعی شما در نتایج جستجو، جز گزینه‌های اول باشد. لازمه این کار، تولید و انتشار محتوای مناسب و پیام‌رسانی صحیح و در مکان، زمان و موضوع مناسب در بازاریابی درونگرا است.

‏– نیاز به افزایش انتخاب برند: با مطالب آموزشی، سرگرم­‌کننده و تعاملی، در مراحل قبل از تصمیم به خرید مشتری، می­‌توانید اعتماد آنها را جلب‌کرده و تمایل آنها به انتخاب شما در هنگام خرید را افزایش‌دهید. هیچ‌­وقت، قدرت و تاثیر ایجاد حس نزدیکی با مخاطب را دست کم نگیرید.

‏– نیاز به جذب لید بیشتر با بودجه کمتر: بازاریابی درونگرا مانند یک سرمایه‌گذاری بلندمدت می‌باشد که در طول زمان، به ثمر می­‌رسد. زمانی­‌که شما در تولید محتوایی که به‌­طور ارگانیک، لید جذب کند، تسلط پیداکنید، نتایج تلاش‌­های شما مرتباً چندبرابر می‌­شود.

‏– نیاز به نیرو یا بودجه کافی برای بازاریابی درونگرا: هرچه بیشتر در زمینه بازاریابی درونگرا تلاش‌کنید، نتیجه بهتر و بیشتری کسب می‌کنید؛ اما اگر استراتژی خوبی را برای بخش‌­های کلیدی کار مانند تولید و انتشار محتوا به‌کار­بگیرید، می‌­توانید از عدم هدررفت تلاش‌­های خود مطمئن‌باشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟ | جذب مخاطب هدف با محتوای هدفمند — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ سئو (SEO) چیست؟ | سئو وبسایت با اصول کلاه سفید گوگل

‏این روزها که قیمت دلار افزایش‌یافته و تبلیغات گوگل ادز، صرفه اقتصادی ندارد، اهمیت سئو (Search Engine Optimization: SEO) بسیار پررنگ‌ترشده و شرکت‌ها و وبسایت‌های ایرانی، بودجه و منابع بیشتری را برای آن درنظرگرفته‌اند. اهمیت کسب رتبه برتر در نتایج گوگل، فقط به کسب ترافیک هدفمند خلاصه نمی‌شود و گرفتن سهم بازار از رقبا و شکار مشتریان احتمالی، اصلی‌ترین نتیجه بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، مخصوصاً گوگل است. این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با ماهیت، کارکرد و جزئیات سئو آشنا می‌کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو (SEO) چیست؟
‏ ○ گام اول سئو: آشنایی با گوگل
‏ ○ چرا سئو مهم است؟
‏ ○ سئو On-Page و Off-Page
‏ ○ خودمان سئو کنیم یا متخصص؟
‏ ○ سئو کلاه سفید و کلاه سیاه
‏ ○ پارامترهای سئو از نگاه گوگل
‏ ○ شناخت اهداف وب­سایت/مخاطب


🔸 سئو (SEO) چیست؟

‏اگر بخواهیم سئو را به‌صورت کلمه‌به‌کلمه معنی‌کنیم، «بهینه‌­سازی موتور جستجو» (Search Engine Optimization) معنای آن خواهدبود. اما برای انتقال بهتر معنای سئو، باید آن را به‌صورت «بهینه‌سازی برای موتور جستجو» معنی کرد که توضیح بهتری ارائه می‌دهد. چون در سئو قرار است وبسایت را برای موتورهای جستجو، بهینه کنیم. هدف سئو، بالابردن سطح کیفی و کمی ورود بازدیدکنندگان گوگل به سایت و دیده‌شدن برند در موتورهای جستجو به واسطه روش‌های ارگانیک (طبیعی) و بدون پرداخت پول است.

‏سئو، فقط به گوگل محدود نمی‌شود بلکه سایر موتورهای جستجو را هم شامل‌می‌شود اما کاربران اینترنت در ایران، عمدتاً از گوگل استفاده می‌کنند و به‌همین‌دلیل در ایران، سئو وبسایت را مطابق با استانداردهای گوگل انجام می‌دهیم. در ادامه مقاله، فقط به گوگل اشاره می‌کنیم و استانداردهای آن را بررسی می‌کنیم.

‏شاید به‌نظربرسد که سئو، ابزاری منحصر به گوگل است، درحالی‌که اینطور نیست و به‌همان‌اندازه که سئو برای گوگل برنامه دارد، با کاربران هم در ارتباط است و به آنها هم توجه‌دارد. اصل مطلب سئو این است که بفهمیم کاربران، چه‌چیزهایی را در گوگل جستجو می‌کنند، به‌دنبال چه هستند، از چه کلماتی در جستجوهای خود استفاده می‌کنند و چه نوع محتوایی مورد پسندشان است. وقتی پاسخ این سوالات رو بفهمیم، بهتر می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم و در نتیجه بهترین پیشنهادها و راه‌حل‌های خود را به آنها ارائه‌کنیم. زمانی‌که راه‌حل‌های ما برای کاربران، مناسب باشد، گوگل متوجه این موضوع شده و مطالب ما را در اختیار کاربران بیشتری قرار می‌دهد.


🔸 گام اول سئو: آشنایی با گوگل

‏موتورهای جستجو از جمله گوگل، برای پاسخ‌دادن به سوالات کاربران طراحی شدند. وقتی شما سوالی را در گوگل مطرح می‌کنید یا کلمه‌ای را تایپ می‌کنید، از میان میلیاردها محتوای تولیدشده در وب که در پایگاه‌داده فهرست‌شده گوگل ثبت‌شدند، مطالب و صفحاتی که بیشترین ارتباط را با جستجوی شما دارد، شناسایی شده و در کسری از ثانیه، به شما نشان داده‎‌می‌شود.

‏عملکرد سریع موتورهای جستجو برای پردازش و نمایش اطلاعات، در دو اصطلاح پیمایش (Crawling) و فهرست‌بندی (Indexing) خلاصه می‌شود. گوگل، در مرحله اول، صفحات جدید آنلاین را شناسایی و پیمایش می‌کند و سپس آن را فهرست‌بندی و ایندکس می‌کند. در مرحله بعد، با توجه به آنالیز روی محتوای صفحه و سایر پارامترهای داخلی آن صفحه و نیز در مقایسه با صفحات مشابه در سایر سایتها، آن صفحه را در فهرست نتایج خود، رتبه‌بندی می‌کند. نکته مهم آنکه رتبه‌بندی گوگل برای صفحات، دائمی نیست و مرتباً در حال تغییر و به‌روزرسانی است. یعنی اگر امروز در رتبه یک گوگل هستید، تضمینی نیست که فردا هم در همان رتبه باشید و برعکس، اگر امروز رتبه ۳۰ هستید، ممکن است فردا در صفحه اول باشید. پس وقتی یک مقاله یا صفحه‌ای را منتشر می‌کنید، آن را رها نکرده و همواره روی بهبود یا تثبیت رتبه آن کار کنید.

‏ترافیک ورودی از گوگل، به دو دسته «ارگانیگ | Organic» و «پولی | Paid» تقسیم می‌شود. نتایج پولی که مربوط به تبلیغات در موتورهای جستجو مانند گوگل ادز می‌باشد و ارتباطی به سئو یا تاثیری بر آن ندارد. ترافیک ارگانیک، آن دسته از ترافیک گوگل است که با سئو و کسب رتبه در نتایج گوگل به‌دست‌می‌آید (بدون پرداخت هزینه به گوگل).


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئو (SEO) چیست؟ | سئو وبسایت با اصول کلاه سفید گوگل — کلیک کنید (+)

📚
طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۲۰ برنامه ساخت موشن گرافیک اندروید برای طراحی انواع انیمیشن و استاپ موشن

‏اگر به دنبال یک برنامه ساخت موشن گرافیک اندروید هستید اما مطمئن نیستید که چه برنامه و اپلیکیشنی به شما کمک می‌کند تا با آن انیمیشن یا موشن گرافیک بسازید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم به معرفی بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای ساخت هر نوع انیمیشنی که قصد ساخت آن را دارید بپردازیم. با ادامه مطلب همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری بر تاریخچه و کاربرد موشن گرافیک
‏ ○ موشن‌ گرافیک چیست؟
‏ ○ معرفی ۲۰ برنامه ساخت موشن گرافیک اندروید
‏ ○ سخن پایانی


🔸 مروری بر تاریخچه و کاربرد موشن گرافیک

‏از سال ۱۹۰۸ که اولین انیمیشن دنیا توسط انیماتور و کارتونیست فرانسوی به نام امیل کوهل (Emile cohl) ساخته شد، دنیای انیمیشن تا به امروز مسیری طولانی را پیموده است. امروزه انیمیشن فقط در صنعت سرگرمی استفاده نمی‌شود؛ صنایع مختلف دیگر مانند تبلیغات، بازاریابی، بازی، خرده‌فروشی، معماری و حتی مهندسی هم به روش‌های متفاوتی از انیمیشن استفاده می‌کنند. انیمیشن به‌طور گسترده‌ای در بخش آموزش هم به کار گرفته می‌شود و حتی به منظور اهداف تحقیقاتی برای ایجاد تجسم‌های واقع‌بینانه علمی نیز از انیمیشن استفاده می‌شود.

‏تاریخچه انیمیشن‌های رایانه‌ای چند دهه بعد از ساخت اولین انیمیشن دنیا شروع شد. با وجود اینکه مردم از اوایل دهه ۱۹۴۰ شروع به آزمایش با گرافیک‌های رایانه‌ای کردند، در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی بود که رشد گرافیک‌های رایانه‌ای آغاز شد. در آن زمان بود که رایانه‌های دیجیتال به‌طور گسترده‌ای جا افتاده بودند و در دهه ۱۹۷۰ و بعد از تولید انبوه ریزپردازنده در سال ۱۹۷۱، به ابزار اصلی تولید انیمیشن تبدیل شدند.

‏با نگاهی به سال ۲۰۲۱ متوجه می‌شویم که هر کسی چه یک انیماتور حرفه‌ای باشد چه نه، می‌تواند با استفاده از تصویرسازی تولید رایانه‌ای (Computer-generated imagery) هر نوع انیمیشنی را بسازد. به‌علاوه، انبوهی از نرم‌افزارهای مختلف انیمیشن‌سازی برای ایجاد هر نوع انیمیشنی در دسترس است. وقتی بحث جستجو و انتخاب بهترین نرم‌افزار و اپلیکیشن انیمیشن به میان می‌آید، فرایند انتخاب می‌تواند کمی مشکل باشد. همچنین با نگاه به حجم زیاد برنامه‌های ساخت انیمیشن، شاید با خودتان بگویید که از کجا باید شروع کنم؟ نگران نباشید چون ما می‌خواهیم به شما در این زمینه کمک کنیم. قبل از اینکه تصمیم نهایی را برای انتخاب برنامه انیمیشن بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید تا با چندین برنامه ساخت موشن گرافیک اندروید در سال ۲۰۲۱ آشنا شوید.


🔸 موشن‌ گرافیک چیست؟

‏موشن‌ گرافیک برای انیمیشن لوگو، متن، تصاویر، ویدئو کلیپ‌ها و موارد این شکلی به کار گرفته می‌شود. اگر چه موشن‌ گرافیک می‌تواند هم دوبعدی باشد هم سه‌بعدی، اما لزوماً هیچ داستان یا شخصیت یا سبک خاصی را دنبال نمی‌کند. این نوع انیمیشن بیشتر در تبلیغات و آگهی تلویزیونی، رویدادهای ورزشی، نسخه‌های خبری، عناوین افتتاحیه فیلم و … به کار گرفته می‌شود. اگر می‌خواهید یک طراح موشن‌گرافیک شوید، نیازی ندارید بعضی مهارت‌های انیمیشن دوبعدی و سه‌بعدی مانند فهمیدن نحوه بازیگری و مکانیک بدن یا ساخت صحیح شخیصت انیمیشن را یاد بگیرید. با این‌حال، شما باید ترکیب‌بندی (Composition) خوب را درک کنید و اینکه چطور از اصول اصلی انیمیشن (اصول دوازده‌گانه انیمیشن) برای ساخت انیمیشن دوبعدی و سه‌بعدی استفاده کنید. برای مثال، یکی از رایج‌ترین امکانات و محصولاتی که نرم‌افزارهای انیمیشن موشن‌ گرافیک پیشنهاد می‌دهند، انیمیشن تخته سفید است.

‏کسب‌وکارها و سازمان‌ها از ویدئوهای انیمیشن تخته سفید، بیشتر برای ویدئوهای توضیحی استفاده می‌کنند؛ این ویدئوها خلاق هستند و برای تماشا نیز سرگرم‌کننده هستند. اگر شما از یک تخته سفید سنتی استفاده کنید، نیازی به هزینه بیشتر برای ایجاد انیمیشن‌های تخته سفید نیست اما اگر قصد استفاده از تخته سفید دیجیتالی یا تلویزیون‌های هوشمند را دارید که قابلیت تخته سفید یا صفحه‌های لمسی را در دسترس شما قرار می‌دهند، باید به فکر تأمین هزینه چند ده میلیون تومانی برای خرید آنها نیز باشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۲۰ برنامه ساخت موشن گرافیک اندروید برای طراحی انواع انیمیشن و استاپ موشن — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: گرافیک | نرم‌افزار


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ چگونه مصرف اینترنت اینستاگرام را کاهش دهیم؟ — راهنمای جامع

‏امروزه، کمتر کسی پیدا می‌شود که اپلیکیشن اینستاگرام را بر روی تلفن همراه خود نصب نکرده باشد. اگر نگاهی به دور و برتان بیاندازید، می‌بینید که این برنامه، زندگی شخصی و کاری همه را کم و بیش، تحت تاثیر قرار داده است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ حجم اینترنتی که در برنامه اینستاگرام مصرف می‌کنیم چقدر است؟
‏ ○ کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام از طریق cellular data setting
‏ ○ کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام از طریق تنظیمات تلفن همراه
‏ ○ کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام از طریق غیرفعال کردن آپدیت خودکار اینستاگرام در گوگل پلی استور (google play store)
‏ ○ کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام از طریق غیرفعال کردن نوتیفیکیشن اینستاگرام
‏ ○ کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام از طریق غیرفعال کردن گزینه save original posts
‏ ○ برای کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام، مشاهده لایوها در اینستاگرام را محدود کنید.
‏ ○ زمانی که نیازی به استفاده از اینترنت ندارید، داده تلفن همراه‌تان را خاموش کنید.
‏ ○ کارت ویزیت آنلاین بسازید!
‏ ○ کلام آخر


🔸 حجم اینترنتی که در برنامه اینستاگرام مصرف می‌کنیم چقدر است؟

‏در قدم اول، باید ببینید که حجم اینترنتی که خودتان در اینستاگرام مصرف می‌کنید، چقدر است. از آنجایی که عوامل مختلفی بر میزان مصرف اینترنت در اینستاگرام تاثیر می‌گذارند، هیچ آمار رسمی از آن وجود ندارد.

‏این شما هستید که مشخص می‌کنید چه مقدار از حجم اینترنت‌تان صرف اینستاگرام شود. فاکتورهایی مانند مدت‌زمانی که در اینستاگرام فعالیت می‌کنید، سرویسی که از آن خدمات اینترنتی دریافت می‌کنید یا محتوایی که در اینستاگرام به تماشای آن می‌نشینید، همه و همه در میزان مصرف اینترنت اینستاگرام‌تان دخیل هستند.

‏اگر قصد دارید تا از میزان اینترنتی که در اینستاگرام مصرف می‌کنید، باخبر شوید، باید بسته به مدل گوشی‌تان، طبق مراحل زیر عمل کنید.


🔸 کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام از طریق cellular data setting

‏یکی از دلایل اصلی که باعث می‌شود تا حجم زیادی از اینترنت شما، در عرض چند ثانیه توسط اینستاگرام از بین برود این است که وقتی شما وارد این برنامه می‌شوید، ویدئوها به‌صورت خودکار شروع به لود شدن می‌کنند. در نتیجه، یکی از راه‌های کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام این است که جلوی این لود شدن‌های خودکار را بگیریم. اما چگونه؟ در ادامه، این ترفند را به‌صورت گام به‌گام به شما آموزش می‌دهیم.

‏– ابتدا وارد اپلیکیشن اینستاگرام شده و به صفحه پروفایل‌تان وارد شوید.

‏– سپس، آیکون سه خط را که در بالای صفحه قرار دارد، لمس کنید و وارد بخش setting شوید.

‏– قدم بعدی این است که گزینه account را انتخاب و به بخش cellular data use مراجعه کنید.

‏– در نهایت، گزینه data saver یا use less data را فعال کنید.

‏با فعال کردن این گزینه، پیش‌دانلود فیلم‌های اینستاگرام متوقف می‌شود و دیتای مصرفی توسط اینستاگرام، به شکل چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.

‏البته، این را هم در نظر داشته باشید که فعال کردن این گزینه، باعث می‌شود تا کمی برای تماشای فیلم‌ها معطل شوید تا آنها دانلود شوند. مورد دیگر اینکه، اگر به Wi-Fi متصل باشید، فعال کردن این گزینه تاثیری بر تنظیمات پیش‌فرض اینستاگرام نخواهد داشت.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه مصرف اینترنت اینستاگرام را کاهش دهیم؟ — راهنمای جامع — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش تست A/B – از مقدماتی تا پیشرفته

‏استفاده از تست A/B یکی از ملزومات موفقیت هر استراتژی دیجیتال مارکتینگ است. به این تست، تست اسپلیت (Split testing) یا تست دو متغیره نیز می‌گویند. تست A/B شامل یک فرآیند تصادفی آزمایش هم‌زمان دو متغیر می‌شود. در این تست، دو نسخه از یک متغیر (مانند یک صفحه وب، عناصر داخلی صفحه و …) به‌طور همزمان به بازدیدکنندگان مختلف وبسایت نشان داده می‌شوند تا مشخص شود کدام یک از نسخه‌ها تاثیرگذاری بیشتری دارد و بهترین گزینه برای افزایش نرخ تبدیل می‌باشد. با این حساب نمی‌توان اهمیت تست A/B را در پیشبرد کسب و کارها نادیده گرفت. اگر از این تست در کسب و کار خود استفاده نمی‌کنید، مطمئن باشید که مقدار زیادی از درآمدهای احتمالی را از دست می‌دهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چه چیزهایی را می‌توان با تست A/B آزمایش کرد؟
‏ ○ انواع تست A/B چیست؟
‏ ○ برای اجرای تست A/B بهتر است از کدام رویکرد آماری استفاده کنیم؟
‏ ○ تقویم تست A/B؛ نحوه طراحی و اولویت‌بندی
‏ ○ نبایدهای تست A/B
‏ ○ تست A/B چه چالش‌هایی دارد؟
‏ ○ سخن آخر


🔸 چه چیزهایی را می‌توان با تست A/B آزمایش کرد؟

‏یکی از عوامل بسیار مهمی که نقش پررنگی در تعیین سرنوشت کسب و کارهای اینترنتی دارد، «قیف تبدیل مشتریان بالقوه به خریدار» است؛ بنابراین هر محتوایی که از طریق وبسایت شما در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد، باید به بهترین شکل ممکن، بهینه‌سازی شود. این مسئله زمانی اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند که بحث عناصری به میان می‌آید که در رفتار بازدیدکنندگان وبسایت شما و در نهایت، نرخ تبدیل مشتری تاثیر می‌گذارند. پس بهتر است هنگام اجرای استراتژی بهینه‌سازی وبسایت، عملکرد عناصر زیر را هم با کمک تست A/B، محک بزنید.

‏تیتر اصلی، اولین چیزی است که بازدیدکنندگان بعد از ورود به یک صفحه با آن رو‌به‌رو می‌شوند. علاوه‌بر این، تیترها عناصری هستند که اولین و آخرین برداشت مخاطب را تعریف کرده، جاهای خالی ذهن او را پر می‌کنند و به شما می‌گویند که آیا مخاطبانتان مسیر قیف را ادامه می‌دهند و تبدیل به خریدار می‌شوند یا خیر. از این‌رو باید در انتخاب تیترها و زیرتیترهای وبسایت خود، دقت کافی به خرج دهید. مطمئن شوید تیترهایی که انتخاب می‌کنید کوتاه، جذاب و گیرا هستند و در اولین نگاه، پیام شما را منتقل می‌کنند (در این زمینه، مقاله تیترهای جذاب تبلیغاتی: اهمیت، کاربرد، ویژگی‌ها و مراحل طراحی تیتر تبلیغاتی را بخوانید). تست A/B را در چند متن با فونت‌ها و سبک‌های نوشتاری مختلف امتحان کنید. به این ترتیب متوجه می‌شوید کدام یک، نظر بازدیدکننده را بیشتر جلب می‌کند و منجر به تبدیل او به مشتری وفادار می‌شود.


🔸 انواع تست A/B چیست؟

‏در قسمت قبل یاد گرفتید برای اینکه معیارهای کسب‌ و کار خود را در جهت مثبت هدایت کنید، نیاز به تست کردن چه عناصری دارید. بنابراین بهتر است در این بخش، به انواع روش‌های تست و مزایای هر کدام بپردازیم. در بهترین حالت، ۴ نوع تست اصلی وجود دارد که عبارتند از:

‏– تست A/B

‏– تست تقسیم URL یا Split URL testing

‏– تست چند متغیره یا Multivariate testing

‏– تست چند صفحه‌ای یا Multipage testing



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش تست A/B – از مقدماتی تا پیشرفته — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ | نرخ تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/22 15:27:01
Back to Top
HTML Embed Code: