Telegram Web Link

✳️ سرچ حرفه‌ای در گوگل – راهنمای تنظیمات جستجوی پیشرفته گوگل Advanced search

‏عادت کرده‌ایم پاسخ هر سوال را در گوگل جستجو کنیم. برای این کار، وارد صفحه google.com می‌شویم و کلمه مورد نظرمان را تایپ می‌کنیم تا در نهایت، از بین نتایج گوگل، مطلب مورد نظرمان را پیدا کنیم. نکته اینجاست که دنیای جستجو در گوگل، بسیار فراتر از یک تایپ ساده است و می‌توان با راهکارها، تنظیمات و دستورات تعریف شده برای گوگل، جستجویی دقیق‌تر انجام بدهیم تا گوگل بتواند نتایج بهتری را به ما نمایش بدهد. در این مقاله از مجله کاپریلا، شما را با سرچ حرفه‌ای در گوگل آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ منظور از سرچ حرفه‌ای در گوگل چیست؟
‏ ○ سرچ حرفه‌ای با استفاده از تنظیمات گوگل
‏ ○ مهم‌ترین نکات و دستورهای سرچ پیشرفته گوگل
‏ ○ نکاتی برای جستجوی بهتر در گوگل
‏ ○ سخن پایانی


🔸 منظور از سرچ حرفه‌ای در گوگل چیست؟

‏امکان سرچ حرفه‌ای در گوگل یکی از ویژگی‌های بسیار مهم گوگل است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا قابلیت‌های بیشتری را برای جستجوی خود در نظر بگیرند. با استفاده از سرچ حرفه‌ای می‌توانید نتایج نشان داده‌ شده را مرتبط با نیاز خود محدود کنید. برای مثال می‌توانید وبسایت‌هایی را که در ۲۴ ساعته گذشته آپدیت شده‌اند (مطالب جدید منتشر کرده‌اند) را برای نمایش در لیست نتایج گوگل انتخاب کنید یا فقط تصاویر سیاه‌ و سفید را به‌عنوان فیلتر جستجوی خود انتخاب کنید.

‏هنگامی‌که شما گزینه سرچ حرفه‌ای در گوگل را انتخاب می‌کنید، سرچ پیشرفته، اطلاعات بیشتری از درخواست شما را به گوگل می‌دهد؛ در نتیجه گوگل می‌تواند نتایج جستجوی شما را اصلاح کند. دانستن نکاتی درباره‌ سرچ حرفه‌ای در گوگل می‌تواند به شما کمک کند تا به‌راحتی هر چیزی که نیاز دارید و به دنبال آن هستید را پیدا کنید.

‏به‌طور مثال فرض کنید شما در هنگام جستجوی خود از کلماتی مانند «کتاب» و «نویسنده» استفاده کرده‌اید. پس ‌از اینکه جستجوی خود را شروع کردید، گوگل، نتایجی که شما به‌دنبال آن بوده‌اید را برایتان نمایش می‌دهد. نتایج گوگل، مربوط به تمام وبسایت‌هایی می‌شوند که با کلمات کتاب و نویسنده مرتبط باشند؛ بنابراین هر وبسایتی که این دو کلمه را داشته باشد به شما نمایش داده خواهد شد. ممکن است این وبسایت‌ها موضوع‌های مختلفی داشته باشند، اما به‌هرحال این دو کلمه در آنها به ‌کار رفته است. برای اینکه گوگل فقط بعضی از وبسایت‌هایی را که فکر می‌کنید مطلب مورد نظرتان را دارند به شما نمایش دهد، می‌توانید از علامت نقل‌ قول به شکل “نویسنده کتاب” استفاده کنید که راهی برای محدود کردن جستجوی شما به نتایج مرتبط‌تر است. با استفاده از نقل قول، گوگل وبسایت‌هایی را به شما نمایش می‌دهد که با ترکیب مورد نظر شما همخوانی بیشتری دارند و دیگر نیازی نیست برای پیدا کردن موضوع مورد نیاز خود، هر وبسایتی که در مورد دو کلمه نویسنده و کتاب، مطلب یا صفحه‌ای دارند را بگردید. چند روش مختلف برای دسترسی به این ویژگی‌های پیشرفته وجود دارند. مثلاً با استفاده از پرانتز یا کاراکترهای دیگری که اصطلاحاً اپراتورها نامیده می‌شوند، می‌توان کارهای زیادی در گوگل انجام داد و جستجو را بسیار آسان‌تر کرد در بخش‌های بعدی مقاله می‌خواهیم درباره این اپراتورهای جستجوی پیشرفته گوگل با شما صحبت کنیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سرچ حرفه‌ای در گوگل – راهنمای تنظیمات جستجوی پیشرفته گوگل Advanced search — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ متاورس Metaverse – کاربرد متاورس در دنیای کسب‌وکار و بازاریابی

‏در دنیای امروزه، سرعت رشد فناوری به حداکثر رسیده و روزبه‌روز در حال پیشرفت است. در بسیاری از حوزه‌های مختلف، نوآوری‌هایی را می‌بینیم که تا پیش از این حتی نمی‌توانستیم حضور آنها را تصور کنیم. متاورس از جمله نوآوری‌هایی است که جدیداً شاهد رونمایی از آن و گرایش عمومی به آن بوده‌ایم. Metaverse محیطی کاملاً مجازی را ارائه می‌کند که به احتمال زیاد با سرعت بالایی، تمام اینترنت را اشغال خواهد کرد. اگر به تماشای فیلم‌های علمی – تخیلی علاقه‌مند باشید، احتمالاً می‌توانید چنین فضایی را تصور کنید. در حالی‌که استفاده از فناوری واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) در حال گسترش است، متاورس نیز به سرعت پیشرفت می‌کند. گفته می‌شود که در سال ۲۰۲۱ حدود ۸۵ میلیون نفر در سراسر دنیا تجربه استفاده از AR یا VR را داشته‌اند. اگرچه دنیای Metaverse دقیقاً همان چیزی نیست که در فیلم‌های تخیلی مشاهده می‌کنید، اما یک دنیای کاملاً جدید را به وجود آورده است. در ادامه این مطلب سعی می‌کنیم تا همه چیز را درباره دنیای Metaverse توضیح دهیم. اگر به کسب اطلاعات در این زمینه علاقه‌مند هستید و می‌خواهید بیشتر درباره جزئیات این فناوری بدانید، مطالعه این مقاله از مجله کاپریلا را از دست ندهید تا بتوانید ایده‌هایی برای استفاده از متاورس برای اهداف بازاریابی و کسب و کار خود پیدا کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ متاورس چیست؟
‏ ○ مقایسه جهان متمرکز با دنیای غیر متمرکز
‏ ○ بازاریابی در دنیای Metaverse
‏ ○ سایر نمونه‌های بازاریابی در متاورس
‏ ○ آمادگی کسب‌‌وکارها برای حضور در متاورس
‏ ○ آینده از آن Metaverse است.
‏ ○ چالش‌های متاورس


🔸 متاورس چیست؟

‏اگر اخبار مربوط به تکنولوژی را دنبال کنید، احتمالاً درباره Metaverse چیزهایی شنیده باشید. اما متاورس چیست و چه چیزی درباره آن وجود دارد که این فناوری را تا این اندازه خاص می‌کند؟ متاورس یک دنیای مجازی اشتراکی است که کاربران آن، آواتارهای اختصاصی سه بعدی و پویا در اختیار دارند. این دنیای مجازی، بر اساس تصمیمات و رفتار کاربران به تکامل رسیده و ادامه می‌یابد و مانند بازی‌های کامپیوتری، سناریویی از پیش‌نوشته شده ندارد. این الگوی بی‌پایان Metaverse، در واقع منعکس‌کننده جهان واقعی و لایتناهی است؛ یعنی با جهانی دیگر در فضای مجازی روبرو هستیم که با ورود کاربران بیشتر، گسترش پیدا می‌کند. این کاربران می‌توانند از طریق واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده در متاورس ظاهر شده و با یکدیگر در تعامل باشند. دنیای Metaverse، یک فضای از قبل برنامه‌ریزی‌ شده ساده و یا یک بازی آنلاین برای کودکان نیست. همچنین یک اپلیکیشن ساده نیست که بتوان آن را از اپ‌استور و یا گوگل‌پلی نصب کرد. متاورس در واقع ادغامی عالی از دنیای واقعی و دنیای مجازی است.

‏به‌طور کلی، ویژگی‌های اصلی Metaverse را می‌توان در موارد زیر توضیح داد:

‏– عدم محدودیت زمانی: زمانی‌که به عنوان یک کاراکتر مجازی، دنیای Metaverse را ترک کنید، متوقف نمی‌شود. مانند دنیای واقعی، زمان در متاورس مکث نداشته و بدون وقفه پیش می‌رود.

‏– زمان‌بندی مطابق با دنیای واقعی: زمان در دنیای متاورس، با دنیای واقعی هماهنگ است.

‏– فعالیت مستقل کاراکترها: در فضای Metaverse، فعالیت کاراکترها از قبل برنامه‌ریزی نشده است. شما می‌توانید تنها در گوشه‌ای بایستید و یا با سایر کاراکترها تعامل برقرار کنید.

‏– یک دنیای کارآمد و مستقل: جهان متاورس مستقل بوده و به کاربران اجازه می‌دهد تا در آن به فعالیت‌های مختلفی مانند خرید و فروش بپردازند. همچنین زمانی‌که در Metaverse به فعالیت‌های مثبت بپردازید، پاداش دریافت می‌کنید. علاوه‌بر این، متاورس مبتنی بر توکن‌های غیر قابل تعویض (توکن‌های مثلی یا NFT) و ارزهای دیجیتال است.

‏– امکان ترکیب کردن پلتفرم‌های مختلف: یکی دیگر از ویژگی‌های اصلی متاورس، امکان ترکیب کردن پلتفرم‌های مختلف در آن است. به‌عنوان‌ مثال، می‌توانید آیتم‌هایی را از یک بازی ویدئویی به بازی دیگری در دنیای Metaverse بیاورید.

‏– محتوای ایجاد شده توسط کاربر (UGC): فضای Metaverse، چیزی فراتر از آن چیزی است که در دنیای مجازی حال حاضر می‌بینید. کاربران متاورس می‌توانند محتواهایی را در این فضا ایجاد کنند که سایر کاربران نیز از آن استفاده کرده و لذت ببرند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 متاورس Metaverse – کاربرد متاورس در دنیای کسب و کار و بازاریابی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ روش‌های ایجاد واترمارک در فتوشاپ + اصلاح و ویرایش انواع واترماک

‏تقریباً تمام عکس‌هایی که امروزه در اینترنت وجود دارند، توسط واترمارک (Watermark) یا به فارسی، نشان‌واره‌هایی خاص، برچسب‌گذاری شده‌اند. می‌توان گفت که در اکثر مواقع، قرار دادن واترمارک بر روی تصاویر به‌منظور محافظت از مالکیت مادی و معنوی عکس‌ها صورت می‌گیرد؛ چون طبق قانون جهانی کپی رایت، با این کار، دیگر نگران جعل شدن کار خود و کپی شدن زحماتتان نخواهید بود. تا انتهای این مقاله از مجله کاپریلا با ما همراه باشید تا ضمن آشنایی با واترمارک و انواع آن، چند روش ایجاد واتر مارک در فتوشاپ را هم به شما آموزش دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای برای واترمارکینگ
‏ ○ نحوه درج واترمارک متنی به عکس در فتوشاپ
‏ ○ نحوه افزودن لوگو به واترمارک تصویر در فتوشاپ
‏ ○ بهترین روش درج واترمارک در فتوشاپ CC
‏ ○ ویرایش ظاهر واترمارک در فتوشاپ
‏ ○ سخن پایانی و جمع‌بندی


🔸 مقدمه‌ای برای واترمارکینگ

‏واترمارک، یک لوگو یا برچسب یا امضایی است که بر روی تصاویر دیجیتالی قرار می‌گیرد. به کمک این فرآیند، افراد متوجه می‌شوند که تصویر مورد نظر توسط چه سازمان یا فردی ساخته و منتشر شده است و بدین صورت، از سرقت حقوق مادی و معنوی آن ممانعت می‌شود. ردیابی کردن عکس‌ها و تصاویر در فضای وب، کمی مشکل به نظر می‌رسد؛ به‌همین دلیل، سوء استفاده‌گران، با برش دادن تصاویر یا انجام کارهای ویرایش عکس، لوگو را حذف می‌کنند و از عکس مذکور جهت شناساندن خود به کاربران استفاده می‌کنند. این کار علاوه‌بر اینکه از نظر حرفه‌ای اقدامی غیر اخلاقی است، از نظر کپی رایت و مالکیت معنوی آثار هم غیر قانونی تلقی می‌شود (در صورتی‌که بخواهیم وبسایت و رسانه‌ای که از تصویر ما سوء استفاده کرده را پیدا کنیم، می‌توانیم از جستجوی تصاویر گوگل کمک بگیریم). البته لازم به ذکر است که واترمارک‌ها همیشه برای حفظ مالکیت تصویر استفاده نمی‌شود و گاهاً ممکن است فقط برای برندسازی و دیده شدن نام برند، انجام شود.

‏واترمارکینگ در واقع سدی است که اجازه نمی‌دهد افراد بدون در جریان قرار دادن صاحب اصلی عکس، آن را منتشر کنند یا از آن به نفع خود استفاده کنند. برخی از افراد و وبسایت‌ها از عکس‌های برچسب‌گذاری شده استفاده می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود کاربران آنها متوجه شوند که مرجع اصلی عکس، کدام وبسایت یا سازمان است. اما گاهی اوقات واترمارک ذخیره شده بر روی عکس، به‌اندازه کافی جذابیت ندارد و حسی ناخوشایند به کاربر القا می‌کند؛ جهت کاهش حس مزاحمت، می‌توان واترمارک را محو کرد یا آن را در گوشه‌ای از تصویر قرار داد. در این بین، واترمارک‌هایی وجود دارند که با خلاقیت فوق‌العاده‌ای طراحی شده‌اند و می‌توانند جهت زیباسازی تصاویر نیز از آنها بهره برد. اگر وبسایت تجاری دارید بهتر است از استفاده از این نوع واترمارک‌ها غافل نشوید.

‏برخی از افراد معتقدند که واترمارک باعث می‌شود حواس کاربر از موضوع اصلی تصویر منحرف شود و اهمیت تصویر مورد نظر از بین برود یا کاهش یابد. به‌طور کلی می‌توان گفت واترمارک، سبب خدشه‌دار شدن تصاویر می‌شود چون به‌هر حال، بخشی از تصویر را اشغال می‌کند. همان‌طور که در بخش‌های قبلی به آن اشاره شد، روش‌هایی جهت استفاده بدون اجازه از تصاویر واترمارک شده وجود دارد؛ واترمارک‌هایی که در قسمت پایین تصاویر قرار گرفته‌اند به‌راحتی برش می‌خورند و یا با فتوشاپ، از بین می‌روند.

به کمک شگردها و ترفندهای گرافیکی، به‌راحتی می‌توان انواع لوگوها و واترمارک‌های کوچک را از بین برد؛ به‌همین دلیل برخی وبسایت‌ها از واترمارک‌هایی که در کل تصویر پراکنده شده‌اند، استفاده می‌کنند. به‌دلیل نبود قانون کپی رایت در ایران، اگر فردی بخواهد بی‌اجازه از عکس‌های شما استفاده کند، راه‌های زیادی جهت دور زدن واترمارکتان در اختیار وی وجود خواهد داشت؛ در این‌صورت، تمام وقت و هزینه و انرژی شما از بین می‌رود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 روش‌های ایجاد واترمارک در فتوشاپ + اصلاح و ویرایش انواع واترماک — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: گرافیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌

✳️ تفاوت استراتژی بازاریابی و تاکتیک بازاریابی چیست؟

‏بیشتر اوقات، هنگامی‌که درباره اهداف بازاریابی صحبت می‌شود، افراد از اصطلاحات استراتژی و تاکتیک به‌جای یکدیگر استفاده می‌کنند. می‌توان گفت از نظر بسیاری از مردم، این دو کلمه با یکدیگر مترادف هستند اما در واقع، این دو کلمه با یکدیگر تفاوت زیادی دارند؛ به‌خصوص در حوزه بازاریابی. در واقع استراتژی‌ها جهت‌گیری به سمت اهدافی است که شما می‌خواهید به آن برسید؛ اما تاکتیک‌ها اقداماتی هستند که در راستای حمایت از استراتژی برای رسیدن به هدف استراتژی انجام می‌شوند. به بیان ساده‌تر، استراتژی، برنامه‌ای است که برای رسیدن به یک هدف استفاده می‌شود اما تاکتیک، نحوه اجرای برنامه را به شما نشان می‌دهد. در ادامه این مقاله از مجله کاپریلا، شما را با تفاوت استراتژی و تاکتیک بازاریابی، بیشتر آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر اهمیت بازاریابی
‏ ○ استراتژی بازاریابی چیست؟
‏ ○ تاکتیک بازاریابی چیست؟
‏ ○ تفاوت بین استراتژی و تاکتیک بازاریابی چیست؟
‏ ○ سخن پایانی


🔸 مقدمه‌ای بر اهمیت بازاریابی

‏آگاه‌سازی از برند یعنی ارائه روشی که مخاطبان شما به‌وسیله آن، با برندتان آشنا شوند. ویژگی‌هایی مانند نام، لوگو یا هر چیز دیگری مانند محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهید با آگاهی از برند در ارتباط است و می‌تواند باعث تأثیرگذاری بر مخاطبان شما شود؛ مخصوصاً هنگامی‌که تازه برند خود را تأسیس کرده‌اید و کسی با برند شما آشنایی ندارد، بازاریابی می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در شناخت برند شما در بازار و کسب سهم بازار داشته باشد.

‏بازاریابی، اقدامی است که یک برند برای آگاهی و جلب‌ توجه مخاطبان انجام می‌دهد و شامل مراحلی است که می‌تواند بر تصمیم خرید مشتریان تأثیر بگذارد. هنگامی‌که شما قصد دارید یک برنامه بازاریابی ایجاد کنید، استراتژی‌ها باید اولویت شما باشند زیرا باعث رشد کسب‌ و کار شما نسبت به دیگر رقبا می‌شوند؛ البته به یاد داشته باشید که این یک هدف کوتاه‌مدت نیست و یک‌روزه به‌دست نمی‌آید، بلکه یک هدف بلندمدت محسوب می‌شود. پس از استراتژی، حالا نوبت برنامه‌ریزی تاکتیکی است. تاکتیک‌ها اقداماتی هستند که باعث پیشرفت موقعیت رقابتی شما می‌شوند. نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که استراتژی‌های بازاریابی، یک مفهوم هستند اما تاکتیک‌ها در واقع یک عمل هستند. در ادامه قرار است درباره تفاوت استراتژی و تاکتیک‌ها بیشتر صحبت کنیم.


🔸 استراتژی بازاریابی چیست؟

‏برای اینکه شما بتوانید در بازاریابی با دیگران رقابت کنید، ابتدا باید درک درستی از نیازها و عادات خرید مشتریان خود داشته باشید؛ همچنین برای تصمیم‌گیری درباره اهداف کسب‌ و کار خود باید اطلاعات زیادی درباره جایگاه برند و صنعت خود داشته باشید. هنگامی‌که این اطلاعات را به‌دست آوردید، باید برای رسیدن به اهداف خود، یک استراتژی ایجاد کنید. در واقع برنامه‌ریزی استراتژیک شامل تهدیدها و فرصت‌های موجود در صنعت شما است. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که نقاط ضعف و قوت صنعت خود را شناسایی کنید و ببینید که آیا توانایی مقابله با تهدیدها و رفع ضعف‌های خود را دارید یا خیر. استراتژی بازاریابی شما نباید همه مشکلات را در یک‌زمان حل کند، بلکه به تدریج باید این کار را انجام بدهد. بازاریابی استراتژی، اهداف بلندمدت صنعت شما را در نظر می‌گیرد. اهدافی مانند درک نیازهای مشتری، گسترش کسب‌ و کار، ایجاد یک برند جدید و… جزء اهداف بلندمدت شما محسوب می‌شوند. اهداف، باید ابتدا بخش مالی شما را تحلیل کنند تا ببینند آیا شما بودجه کافی برای رسیدن به اهداف خود را دارید یا خیر.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تفاوت استراتژی بازاریابی و تاکتیک بازاریابی چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ راهنمای مقدماتی گوگل دیتا استودیو (Google Data Studio) – تحلیل و گزارش‌گیری داده‌ها

‏کسانی که با داده‌ها سر و کار دارند، می‌دانند که تحلیل اطلاعات و گرفتن خروجی‌های مورد نظر کاری سخت و نسبتاً پیچیده است. مدیران بازاریابی در دوره‌های مختلف زمانی، ملزم به نشان دادن گزارش‌های پیشرفت کار به مدیران کسب و کار بوده و هر بار برای این تهیه این گزارشات، زمان و تلاش زیادی صرف می‌کنند. بزرگ‌ترین شرکت بازاریابی دنیا یعنی گوگل برای حل این مشکل وارد کار شده و با انتشار نرم‌افزار آنلاین گوگل دیتا استودیو (Google Data Studio) کار را برای مدیران و تحلیل‌گران داده بسیار آسان کرده است. گوگل دیتا استودیو ابزار رایگان گزارش‌گیری بوده که می‌تواند هر نوع گزارش و با هر نوع ورودی اطلاعاتی که بخواهید را در اختیار شما قرار دهد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به معرفی این ابزار و مزیت‌های آن می‌پردازیم و مقدمات گزارش‌گیری توسط آن را آموزش خواهیم داد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ گوگل دیتا استودیو چیست؟
‏ ○ مزایای گوگل دیتا استودیو چیست؟
‏ ○ چگونه گوگل دیتا استودیو را راه‌اندازی کنیم؟
‏ ○ اولین گزارش خود در دیتا استودیو را بسازید.
‏ ○ خلاصه و جمع‌بندی گوگل دیتا استودیو


🔸 گوگل دیتا استودیو چیست؟

‏گوگل در سال ۲۰۱۸ نسخه عمومی دیتا استودیو را عرضه کرد. این ابزار برای مصورسازی اطلاعات و ساخت گزارشات آماری و با هدف تحلیل آسان‌تر آن‌ها ایجاد و عرضه شده است. شما با کمک این ابزار می‌توانید انواع جداول و نمودارهای مختلف از داده‌های تحلیلی ترافیک وبسایت خود را ساخته و به راحتی در اختیار افراد دیگر سازمان و یا بیرون آن قرار دهید. دیتا استودیو می‌تواند زمان زیادی را برای شما ذخیره کند تا این زمان را به جای جمع‌آوری، دسته‌بندی و بصری‌سازی داده‌ها، به تحلیل اطلاعات بپردازید، از کارهای تکراری ساخت گزارش و کار با داده‌ها خودداری کنید. در ادامه با شناخت فواید و روش کار دیتا استودیو، بیشتر با قدرت آن آشنا خواهید شد.


🔸 مزایای گوگل دیتا استودیو چیست؟

‏در این قسمت به مهم‌ترین ویژگی‌های این ابزار پرداخته تا با امکانات آن آشنا شویم.

‏چه چیزی بهتر از اینکه استفاده از این ابزار کاربردی و پیشرفته رایگان است؟! در زمانی که بازاریابی، ابزارها و فعالیت‌های آن هر روز گران‌تر می‌شود، امکان استفاده از ویژگی‌های بی‌نظیر این ابزار به‌صورت رایگان، بسیار ارزشمند خواهد بود.

‏شما در دیتا استودیو می‌توانید از هر جایی که فکرتان به آن می‌رسد، داده و اطلاعات وارد کنید. گوگل این ابزار را به بیش از ۲۰۰ سایت بازاریابی متصل کرده است تا شما بتوانید داده‌های کسب و کار خود را از روش‌های مختلف وارد کرده و همه را به‌صورت یک جا و در کنار هم تحلیل کنید. از مهم‌ترین ورودی‌های دیتا استودیو می‌توان به گوگل آنالیتیکس، سرچ کنسول و گوگل ادز اشاره کرد که در ایران بیشترین کاربرد را دارند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهنمای مقدماتی گوگل دیتا استودیو (Google Data Studio) – تحلیل و گزارش‌گیری داده‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارهای مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بازاریابی ارجاعی یا ریفرال مارکتینگ | جذب لید و فروش تصاعدی

امروزه در دنیای بازاریابی، همه می‌دانند که کاربران به توصیه سایر اشخاص، بیشتر اعتماد می‌‌کنند تا به تبلیغات کسب و کارها. به همین دلیل استفاده از تبلیغات دهان به دهان، راهی عالی برای افزایش جذب لید (سرنخ فروش) و فروش است. تحقیقی از موسسه نیلسن (Nielsen) به این نتیجه رسیده که 84% افراد برای تصمیم‌گیری خرید، توصیه دوستان‌شان را به تبلیغات ترجیح می‌دهند. به همین دلیل، بازاریابی ارجاعی یا ریفرال مارکتینگ (Referral Marketing) اهمیت بالایی پیدا کرده و می‌تواند بخش اصلی استراتژی فروش شما باشد. در این مقاله از مجله کاپریلا، همه روش‌هایی از بازاریابی ارجاعی را که می‌تواند برایتان مفید باشد بررسی می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

○ بازاریابی ارجاعی چیست؟
○ هدف اصلی بازاریابی ارجاعی چیست؟
○ مزایای بازاریابی ارجاعی چیست؟
○ چرا بازاریابی ارجاعی کارآمد است؟
○ شرایط موفقیت در ریفرال مارکتینگ چیست؟


🔸 بازاریابی ارجاعی چیست؟

ریفرال مارکتینگ یا بازاریابی ارجاعی در مقایسه با روش‌های سنتی بازاریابی، یک فرایند سازمان‌یافته است که در آن، برای تبلیغ کردن به مشتریان پاداش داده می‌شود. این روش، از پایگاه مشتریان موجود برای افزایش لید استفاده می‌کند. به عبارت دیگر، شما ساز و کاری طراحی می‌کنید که به مشتریانتان اجازه می‌دهد دوستان خود را به عضویت در کسب و کار شما و خرید، تشویق و دعوت کنند و در نهایت، به ازای هر عضویت یا خرید افراد ارجاع شده، به مشتری خود پاداش (پول، هدیه، تخفیف، خرید رایگان و …) می‌دهید. طرح سفر رایگان در اپلیکیشن‌های تاکسی آنلاین، مثالی از بازاریابی ارجاعی می‌باشد.

بازاریابی ارجاعی آنچنان موثر است که در بسیاری از مدل‌ها و چارچوب‌های بازاریابی از آن استفاده می‌شود. به عنوان مثال، در چارچوب AARRR که مدلی شناخته شده برای طراحی کمپین‌ها و استراتژی‌های بازاریابی است، از استراتژی ارجاعی استفاده شده است.


🔸 هدف اصلی بازاریابی ارجاعی چیست؟

دلیل اصلی استفاده از بازاریابی ارجاعی، کاربرد تبلیغ دهان به دهان برای جذب مشتریان جدید است. وقتی شخصی، دوستان و اطرافیان خود را به شما ارجاع دهد، مشتریان جدید را با سادگی بیشتر و هزینه کمتر و کیفیت بیشتر جذب می‌کنید. انگیزه (پاداش ارجاع)، علاقه فرد نسبت به کسب و کار (تجربه مثبت کاربر از خدمات شما) و ایجاد ارتباط مستقیم با کاربر، باعث می‌شود که آنها، افراد را به شما ارجاع دهند و در نتیجه، کسب و کار شما رشد کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی ارجاعی یا ریفرال مارکتینگ | جذب لید و فروش تصاعدی — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ قدرت دامنه یا اعتبار دامنه (Domain Authority) | شاخص مقایسه‌ای سئو

سئو (SEO) یا بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، مجموعه‌ای از روش‌ها، تاکتیک‌ها و ابزارها است. یکی از فاکتورهای سنجش میزان موفقیت سئو در بلندمدت، بررسی اعتبار دامنه یا قدرت دامنه سایت است که خود، از عملکرد ما در سایر فاکتورهای سئو به دست می‌آید. در این مقاله، به زبان ساده و کاربردی به بررسی قدرت دامنه (Domain Authority) پرداختیم و پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مقاله همراه کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ قدرت دامنه یا اعتبار دامنه چیست؟
○ قدرت دامنه در مقایسه با قدرت صفحه
○ قدرت دامنه و سئو
○ بررسی قدرت دامنه
○ اعتبار دامنه خوب چقدر است؟
○ افزایش قدرت دامنه
○ علت تغییر قدرت دامنه


🔸 قدرت دامنه یا اعتبار دامنه چیست؟

قدرت دامنه (DA) که می‌توان به اعتبار دامنه هم معنی شود، امتیاز رتبه‌بندی سایت‌ها در موتور‌های جستجو است که توسط وبسایت Moz.com ایجاد شده است. این شاخص، پیش‌بینی می‌کند یک وب‌سایت احتمالاً در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) چه رتبه‌ای خواهد داشت. امتیاز اعتبار دامنه از 1 تا 100 متغیر است و امتیازات بالاتر به قدرت بیشتر دامنه مربوط می‌شود.

قدرت دامنه از طریق تخمین فاکتورهای متعددی از قبیل دامنه­‌های لینک‌دهنده به سایت شما و تعداد کل لینک‌ها محاسبه می‌شود. این امتیاز در گذر زمان و در هنگام مقایسه وب‌سایت‌ها یا ردیابی “قدرت رتبه‌بندی” وب‌سایت قابل استفاده است.

از آنجا که اعتبار دامنه، مبتنی بر محاسبات یادگیری ماشین (Machine Learning) است، امتیاز سایت شما معمولاً دچار نوسان می‌­شود زیرا نقاط داده (data points) بیشتر، کمتر یا متفاوتی در محاسبات استفاده می‌­شود. برای مثال، اگر سایت اینستاگرام صد میلیون لینک جدید بدست آورد، PA و DA همه سایت‌ها نسبت به اینستاگرام کاهش می یابد. به همین دلیل، به خاطر داشته باشید که شما همیشه باید از اعتبار دامنه به عنوان معیار سنجش نسبی برای مقایسه عملکرد ‌لینک‌سازی سایت­های دیگر با سایت خود استفاده کنید.


🔸 قدرت دامنه در مقایسه با قدرت صفحه

در حالیکه اعتبار دامنه، قدرت کل دامنه‌ (صفحه اصلی و تمام صفحات داخلی) را می‌سنجد، اعتبار صفحه (Page Authority)، قدرت هر صفحه را جداگانه حساب می‌کند. اعتبار صفحه برای بررسی قدرت صفحات خاصی که از نظر سئو برای ما مهم و کلیدی هستند مناسب است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 قدرت دامنه یا اعتبار دامنه (Domain Authority) | شاخص مقایسه‌ای سئو — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌

✳️ بازاریابی مبتنی بر حساب کاربر چیست؟ | بازاریابی اختصاصی برای هر مشتری

با وجود اینکه بسیاری از استراتژی‌های بازاریابی بر هدف‌گیری جامعه مخاطبی نسبتاً گسترده تاکید داشته و هر چه بیشتر در معرض دید مخاطبان قرار گرفتن را مزیت می‌دانند، بازاریابی مبتنی بر حساب کاربر (Account-Based Marketing) رویکرد دیگری دارد. این نوع بازاریابی، به جای تبلیغات گسترده، هر کاربر و هر مشتری را به طور اختصاصی هدف قرار می‌دهد و نوع تبلیغات شرکت برای هر کاربر، متفاوت خواهد بود. بازاریابی مبتنی بر حساب مشتری عمدتاً در کسب و کارهایی با مشتریان خاص و مخصوصاً B2B کاربرد و رواج بیشتری دارد اما می‌توان از تکنیک‌های آن برای کسب و کارهایی که مشتریان آنها، مردم عادی هستند نیز استفاده کرد. برای یادگیری این مدل بازاریابی، همراه کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ بازاریابی مبتنی بر کاربر چیست؟
○ مزایای بازاریابی مبتنی بر کاربر
○ مثال‌هایی از بازاریابی مبتنی بر کاربر
○ چگونه بازاریابی مبتنی بر حساب کاربری را اجرا کنیم؟
○ بازاریابی مبتنی بر حساب و شخصی‌سازی


🔸 بازاریابی مبتنی بر کاربر چیست؟

بازاریابی مبتنی بر حساب کاربر یک استراتژی بازاریابی کسب و کار است که منابع را بر مجموعه‌ای از حساب‌های کاربران و مشتریان هدف در یک بازار متمرکز می‌سازد. در واقع از کمپین‌های شخصی‌سازی‌شده (Personalized) برای تعامل با هر کاربر استفاده می‌کند و پیام بازاریابی را بر مبنای ویژگی یا نیاز خاص کاربر ارائه می‌کند.

این مدل بازاریابی که به اختصار ABM هم نامیده می‌شود، دیدگاه کل‌نگری نسبت به بازاریابی دارد و فراتر از جذب لید، به بازاریابی فکر می‌کند. بازاریابی برای حساب‌های مشتریان موجود برای تشویق به افزایش فروش و تکنیک فروش مکمل (cross-selling) یکی از کلیدهای کسب بیشترین ارزش از بزرگترین حساب‌های مشتریان است.


🔸 مزایای بازاریابی مبتنی بر کاربر

بازاریابی مبتنی بر حساب مشتری، یک رویکرد بسیار رایج برای شرکت‌های B2B (شرکت‌هایی که مشتریان آنها کسب و کارها هستند) می‌باشد که کاربران بزرگتری را مد نظر قرار دارند. برای شرکت‌هایی که سعی دارند در حساب‌های بزرگ با چرخه فروش طولانی و اندازه معامله کلان، فروش انجام دهند، بازاریابی مبتنی بر کاربر مزایای زیادی نسبت به رویکردهای بازاریابی دیگر ارائه می‌دهد. از جمله:

بازاریاب‌ها به جای یک رویکرد کلی، پیام‌رسانی شخصی‌سازی‌شده برای حساب‌های هدف ایجاد می‌کنند و آنچه آنها در مورد مشتری خود می‌دانند را به کار گرفته و تاکتیک‌های خلاقانۀ کمپین خود را به نیازها و ویژگی‌های خاص مشتریان وصل می‌کنند.

بازاریابی مبتنی بر حساب، تیم‌های بازاریابی و واحدهای فروش را تشویق به همکاری با یکدیگر می‌کند، حساب‌های هدف را شناسایی می‌کند، کمپین‌های سفارشی برای هر کدام از آنها ایجاد می‌کند و در نهایت، هر دو تیم با هم کار می‌کنند تا قبل و بعد از تبدیل کاربر به مشتری، حساب‌های افراد در مسیر طراحی شده کمپین حرکت کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی مبتنی بر حساب کاربر چیست؟ | بازاریابی اختصاصی برای هر مشتری — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌

✳️ پرسونا چیست؟ | صفر تا صد | دانلود رایگان پرسونای مشتری

طراحی پرسونا یا پرسونای خریدار (buyer persona) که پرسونای مشتری، پرسونای مخاطب یا پرسونای بازاریابی نیز نامیده می‌شود، به شما کمک می‌کند مشتری هدف خود را دقیق‌تر بشناسید و برنامه‌های بازاریابی خود را دقیق‌تر هدف‌گذاری کنید.

══ فهرست مطالب ══

○ پرسونا چیست؟
○ چگونه از پرسونا استفاده کنیم؟
○ چگونه پرسونای مشتری را طراحی کنیم؟


🔸 پرسونا چیست؟

پرسونای خریدار، توصیف مفصل فردی است که نماینده گروهی از مخاطب هدف شماست. این مخاطب، یک مشتری واقعی نیست بلکه شخصیتی خیالی است که مهم‌ترین ویژگی‌های بهترین مشتریان شما را دارد.

شما برای این پرسونای مشتری خود اسم، اطلاعات جمعیت‌شناسی، علائق، محرک‌های انگیزشی و خصوصیات رفتاری را مشخص خواهید کرد و اهداف، نقاط درد و الگوهای خرید او را خواهید شناخت.

برای ارتباط بهتر با پرسونا می‌توانید یک عکس متناسب با مشخصات پرسونا برای او در نظر بگیرید. برخی کسب و کارها تا آنجا پیش می‌روند که کارت‌های مقوایی برای پرسوناهای مشتریان خود درست کرده و آنها را به صورت چاپ شده در دفتر کار خود قرار می‌دهند.


🔸 چگونه از پرسونا استفاده کنیم؟

پرسونا به شما یادآوری می‌کند که درباره انسان‌های واقعی به عنوان مخاطب خود فکر کنید، کسانی که پست‌های شبکه‌های اجتماعی شما را می‌خوانند و با مطالب شما تعامل برقرار می‌کنند.

پرسونا باعث می‌شوند به جای اولویت‌های خودتان، به اولویت‌های مشتری بها دهید. هر دفعه که درباره استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی (یا هر استراتژی بازاریابی دیگر) تصمیمی می‌گیرید، به پرسوناهای مشتریان خود فکر کنید. آیا کمپین جدید، نیازها و اهداف حداقل یکی از پرسوناهای شما را برطرف می‌کند؟ اگر چنین نیست باید در استراتژی خود تجدید نظر کنید، حتی اگر ایده‌ای جذاب داشته باشید و برای آن، وقت زیادی صرف کرده باشید.

استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی خود را بر اساس کمک به پرسوناها برای رسیدن به اهداف‌شان بسازید، در این صورت، پیوندی با مشتریان واقعی خود برقرار خواهید کرد. نتیجه تمام این نکات، افزایش فروش و ایجاد وفاداری و اعتماد نسبت به برند است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 پرسونا چیست؟ | صفر تا صد | دانلود رایگان پرسونای مشتری — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌

✳️ صفحه فرود به زبان ساده | طراحی لندینگ پیج برای افزایش فروش

با یک مثال فوتبالی شروع کنیم. گزینه‌های فراخوانی به اقدام در وبسایت‌ها نقش آخرین مرحله موفقیت تیم را دارند و مانند گل زدن در فوتبال هستند. صفحه فرود یا لندینگ پیج (landing page) مانند بازیکنی‌ست که پاس گل می‌دهد (کاربر را به سمت گزینه فراخوانی به اقدام هدایت می‌کند تا آن گزینه، ضربه آخر را برای کسب نتیجه بزند). صفحات فرود، کاربرد و اهمیت زیادی در دیجیتال مارکتینگ دارند و بسیاری از برندهای بزرگ ایران و جهان برای تبلیغات آنلاین خود، از این صفحات استفاده می‌کنند.

══ فهرست مطالب ══

○ صفحه فرود یا لندینگ پیج چیست؟
○ هر صفحه‌ای می‌تواند صفحه فرود باشد؟
○ تفاوت بین صفحه اصلی سایت و صفحه فرود چیست؟
○ انواع صفحه فرود
○ هدایت ترافیک به صفحه فرود
○ چه نکاتی را در طراحی صفحه فرود رعایت کنیم؟
○ جمع‌بندی


🔸 صفحه فرود یا لندینگ پیج چیست؟

در بازاریابی دیجیتال، صفحه فرود، یک صفحه مستقل در سایت است که به طور خاص برای یک کمپین بازاریابی یا یک هدف مشخص طراحی شده‌است. بازدیدکننده بعد از اینکه روی یک لینک در ایمیل یا تبلیغات نمایشی و یا تبلیغات گوگل (google ads) کلیک کند، روی صفحه فرود، «فرود می‌آید» (به عبارت دیگر، صفحه فرود، اولین صفحه‌‌ای است که کاربر در وبسایت ما مشاهده می‌کند).

برخلاف سایر صفحات وب که معمولاً چند هدف دارند و اطلاعات زیاد و گاهاً پراکنده را به مخاطب ارائه می‌دهند، صفحه فرود با تمرکز بر هدفی واحد طراحی و استفاده می‌شود که معمولاً این هدف، در گزینه‌ای که به آن «فراخوانی به اقدام» یا CTA گفته می‌شود ختم می‌شود. این تمرکز است که باعث می‌شود صفحه فرود برای افزایش نرخ تبدیل کمپین‌های بازاریابی و کاهش هزینه تمام‌شده برای فروش و جذب لید، بهترین گزینه باشند.



🔸 هر صفحه‌ای می‌تواند صفحه فرود باشد؟

از نظر فنی، جواب مثبت است. مثلاً در گوگل آنالیتیکس (نرم‌افزار گوگل برای تحلیل ترافیک سایت) و گوگل ادز (تبلیغات در نتایج گوگل)، هر صفحه‌ای از سایت با عبارت صفحه فرود شناخته شده است اما همه صفحاتی که ترافیک را جذب می‌کنند از نظر هدف و ساختار با تعریف صفحه فرود، برابر نیستند. به صفحاتی می‌توان لقب صفحه فرود را ارائه کرد که برای یک کمپین مشخص و با یک فراخوانی به اقدام مشخص و معمولاً بدون نمایش منوهای سایت، طراحی شده باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 صفحه فرود به زبان ساده | طراحی لندینگ پیج برای افزایش فروش — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌

✳️ کروماکی و پرده سبز را بهتر بشناسید – همه چیز درباره پس‌زمینه در عکاسی و فیلم‌برداری

‏در این مقاله، هر آنچه را که باید در مورد پرده سبز (Green screen) و استفاده از یک کروماکی (Chroma Key) برای پس‌زمینه بی‌نقص بدانید را بیان خواهیم کرد؛ اما در ابتدا مقدمه‌ای را با هم مرور می‌کنیم. بر اساس برآوردهای غیر رسمی، از سال ۲۰۱۹ تقریباً هر فیلم بزرگی که ساخته‌ شده است، حداقل برای یک صحنه از پرده سبز استفاده کرده است. پیش‌بینی می‌شود به‌زودی این فناوری در دسترس بیشتر افراد برای ساخت جلوه‌های ویژه قرار بگیرد؛ از کمپانی‌های بزرگ فیلم‌سازی گرفته تا شبکه‌های اینترنتی.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هدف استفاده از کروماکی چیست؟
‏ ○ صفحه سبز کروماکی چیست؟
‏ ○ ۶ اصل مهم در استفاده از پرده کروماکی
‏ ○ روش‌های تهیه پرده سبز کروماکی
‏ ○ نحوه فیلم‌برداری با پرده سبز کروماکی
‏ ○ شیوه حذف پرده سبز زمینه از تصاویر
‏ ○ شیوه رفع اشکالات فیلم ضبط شده از پرده سبز
‏ ○ جمع‌بندی مطالب


🔸 هدف استفاده از کروماکی چیست؟

‏با کمک کروماکی می‌توانید دو یا چند قاب تصویر مختلف را با یکدیگر ترکیب کنید. تکنیک کروماکی که معمولاً با پرده‌ای سبز یا آبی در پس زمینه اجرا می‌شود، پس‌زمینه رنگی را حذف کرده و به جای آن، انواع عکس، فیلم و هر نوع محتوای دیجیتال دیگر را جایگزین می‌کند. ما هر روز شاهد استفاده از کروماکی در انواع فیلم و سریال‌های هالیوودی هستیم؛ فیلم‌هایی که دنیایی جادویی و ماوراء طبیعی را به تصویر می‌کشند و در آن، انسان‌ها پرواز می‌کنند، با هیولاها مبارزه می‌کنند یا شهر، به ویرانه تبدیل می‌شود. نحوه استفاده دیگری از کروماکی در فیلم‌های تخیلی رایج است که در آن، یک فرد لباس سبز می‌پوشد و حرکاتی را در تصویر انجام می‌دهد. سپس با حذف رنگ سبز و نامرئی شدن آن فرد، یک جلوه کامپیوتری (مثلاً یک موجود فضایی) را جایگزین او می‌کنند.

‏بهتر است رنگ پرده کروماکی را با توجه به رنگ‌های موجود در صحنه انتخاب کنید. اگر در صحنه شما رنگ‌های طیف آبی استفاده شده پس باید از پرده رنگ سبز استفاده کنید و بالعکس، اگر در فضای شما رنگ سبز (مثلاً گیاهان) وجود دارد یا بازیگر، لباسی سبز بر تن دارد، باید از پرده آبی پس زمینه استفاده شود. با این‌حال خوب است بدانید پرده سبز، دو برابر آبی بازتاب نور دارد و بیشتر از آبی، صفحه را اشغال می‌کند. البته موارد نادری هم وجود دارد که باید هم‌زمان از دو رنگ در پس زمینه استفاده کرد. مثلاً مرد عنکبوتی با لباس نیمه آبی که در حال مبارزه با موجودی فضایی است که بدنی سبز رنگ دارد و به همین دلیل حتی ممکن است نیاز شود که به‌صورت جداگانه، از دو شخصیت فیلمبرداری شود.


🔸 صفحه سبز کروماکی چیست؟

‏قبل از این‌که با نحوه استفاده از پرده سبز آشنا شویم، بهتر است یاد بگیریم که یک صفحه یا پرده سبز در واقع چیست و با چند اصطلاح کلیدی آن آشنا شویم.

‏– صفحه سبز (Green Screen): صفحه سبز به پس‌زمینه‌ای اشاره دارد که با کمک نرم‌افزار از عکس یا فیلم، حذف می‌شود. این پس‌زمینه معمولاً تک رنگ و به طور یکنواخت و خالص است و می‌تواند هر رنگی داشته باشد، اما معمولاً سبز روشن است چون نسبت به طیف رنگ پوست انسان‌ها تفاوت زیادی دارد و قابل تفکیک توسط نرم‌افزار است.

‏– کروماکی (Chroma Key): از تکنیک‌های پرکاربرد جلوه‌های بصری، کروماکی می‌باشد که شامل عکاسی از یک سوژه در پس‌زمینه تک‌رنگ و سپس، حذف پس‌زمینه است. در مراحل ویرایش، با حذف پس زمینه رنگی و تبدیل آن به پس زمینه شفاف، هر پس زمینه دلخواهی را پشت سوژه قرار می‌دهند و یا سوژه را به پس زمینه‌های تصویری یا ویدیویی مورد نظر منتقل می‌کنند.

‏– Keying: اصطلاح Keying برای مرحله حذف پس‌زمینه صفحه سبز یا آبی با استفاده از نرم‌افزارهای ویرایش ویدیو گفته می‌شود.

‏– نشت نور (Spill): این اصطلاح، به نوری رنگی که از پرده سبز به سوژه شما منعکس می‌شود، اشاره دارد. وقتی یک پرده سبز به میزان زیادی روشن و پر نور می‌شود، نور می تواند آن رنگ را به سوژه شما بتاباند. برای جلوگیری از نشت نور می‌توان اقداماتی انجام داد که در بخش‌های آینده مقاله به آن خواهیم پرداخت.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کروماکی و پرده سبز را بهتر بشناسید – همه چیز درباره پس زمینه در عکاسی و فیلمبرداری — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: گرافیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌‌
‌‌

✳️ بیانیه ماموریت سازمان: تعریف، کاربرد، نحوه نوشتن و تفاوت آن با بیانیه چشم‌انداز

‏کارمندان در شرکت‌ها چه ماموریتی دارند؟ ساخت بیانیه ماموریت شرکت چگونه انجام می‌شود؟ اگر در شرکتی پرمشغله مشغول به کار هستید، احتمالاً با پرسیدن چنین سوالاتی، افکار، احساسات و جواب‌های بسیاری به ذهنتان رسیده است.

بسیاری از افراد فکر می‌کنند ماموریت آن‌ها نسبت به کسانی که در سایر بخش‌های شرکت کار می‌کنند، متفاوت است، اما این طور نیست. اگر باور نمی‌کنید به بیانیه ماموریت شرکت خود مراجعه کنید و اگر چنین چیزی ندارید، بهتر است یکی درست کنید.

در واقع بیانیه ماموریت یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر کسب و کاری به حساب می‌آید. این بیانیه کارمندان را تشویق می‌کند که در راستای رسیدن به هدف مشخصی کار کنند. بدون وجود بیانیه‌های ماموریت، فرصتی برای پیشرفت کاری وجود نخواهد داشت و کارها بی‌هدف می‌شوند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بیانیه ماموریت چیست؟
‏ ○ چرا بیانیه ماموریت اهمیت دارد؟
‏ ○ مزایای بیانیه‌های ماموریت
‏ ○ چگونه از مشکلات ساخت بیانیه ماموریت در امان بمانیم؟
‏ ○ ۵ سوال مهم که هنگام نوشتن بیانیه ماموریت باید از خود بپرسید.
‏ ○ نمونه‌هایی از بیانیه ماموریت شرکت‌های بین‌المللی
‏ ○ تفاوت بین بیانیه ماموریت و بیانیه چشم انداز
‏ ○ نحوه ساخت بیانیه ماموریت
‏ ○ سخن آخر: ماموریت شما چیست؟


🔸 بیانیه ماموریت چیست؟

‏به‌طور کلی مراحل هدف از بیانیه ماموریت (Mission statement) برای پاسخ دادن به این پرسش‌ها طراحی شده‌اند:

‏– هدف کارکنان از کار کردن در شرکت شما چیست؟

‏– شرکت شما در حال حاضر چه قابلیت‌هایی دارد؟

‏– هدف اصلی شرکت شما از کار کردن چیست؟

‏در اصل این اظهارات خلاصه، به «چرایی» نهایی کسب و کارها پاسخ می‌دهد و این کار را به‌سادگی با شفاف‌سازی داخلی و خارجی به انجام می‌رساند. البته اهمیت این بیانیه بیشتر از این حرف‌هاست، چرا که شرکت‌ها را برای رسیدن به حداکثر ظرفیت خود، هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی برای آینده راهنمایی می‌کند.


🔸 چرا بیانیه ماموریت اهمیت دارد؟

‏ساخت بیانیه ماموریت خوب، در انجام بسیاری از کارهای درون شرکت تاثیر دارد. اول از همه بهتر است بدانید که این بیانیه‌ها ابزاری ارزشمند هستند که کسب و کار شما را در مسیر اصلی خود پیش خواهند برد.

زمانی که برای شرکت، هدف تعیین می‌کنید و تصمیم‌های کاری مهم می‌گیرید، می‌توانید بارها و بارها به بیانیه ماموریت مراجعه کنید. این بیانیه به شما اظهاراتی واضح و خلاصه درباره هدف کسب و کارتان ارائه می‌دهد و با استفاده از آن متوجه می‌شوید که بهترین راه رسیدن به آن هدف چیست. از بیانیه‌های ماموریت می‌توان به‌عنوان اساس هر کاری که در کسب و کارها انجام می‌شود، یاد کرد. این بیانیه‌ها در موارد زیر مفید هستند:

‏– هدایت برنامه‌ریزی کاری

‏– ارزیابی عملکرد

‏– ارائه راهنمایی‌های لازم به کارکنان

‏– اطمینان حاصل کردن از اینکه همه افراد ذینفع در راستای رسیدن به هدفی مشخص تلاش می‌کنند.

‏– هویت بخشیدن به کارکنان

‏فراموش نکنید که بسیاری از افراد قبل از شروع همکاری با شما به بیانیه ماموریتتان نگاه می‌کنند و بر اساس آن تصمیم می‌گیرند که با شما کار کنند یا خیر. پس فرقی ندارد با مشتریان بالقوه روبه‌رو هستید یا کارکنان و سرمایه‌گذاران احتمالی، در هر صورت باید بیانیه ماموریتی بنویسید که آن‌ها را به خود جذب کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

‌‏🔗 بیانیه ماموریت سازمان: تعریف، کاربرد، نحوه نوشتن و تفاوت آن با بیانیه چشم‌انداز — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ انواع کمپین های تبلیغاتی – راهنمای راه اندازی و مدیریت یک کمپین تبلیغاتی موفق

‏امروزه بسیاری از کسب‌وکارها به دنبال یک روش مناسب برای تبلیغ محصولات شرکت و برند خود هستند تا خدمات و محصولاتشان را به شیوه‌ای مناسب برای استفاده سایرین قرار دهند تا با اجرای کمپین‌های تبلیغاتی فروش بیشتری داشته باشند. ممکن است اسم کمپین تبلیغاتی را شنیده باشید، لذا در این مقاله به تعریف دقیق‌ کمپین تبلیغاتی و معرفی انواع کمپین‌های تبلیغاتی می‌پردازیم. با استفاده از انواع کمپین‌های تبلیغاتی، شرکت‌ها و صاحبان کسب‌وکار می‌توانند محصول و برند خود را با شیوه‌هایی نوین و به‌روز در میان مردم معرفی و تبلیغ کنند؛ اما سؤالاتی در این زمینه مطرح می‌شود ازجمله اینکه:

‌‌کمپین تبلیغاتی به چه معناست؟
برترین کمپین‌های تبلیغاتی کدام‌اند؟
چگونه یک کمپین تبلیغاتی موفق راه‌اندازی کنیم؟


══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف کمپین تبلیغاتی
‏ ○ مؤلفه های کمپین های تبلیغاتی
‏ ○ انواع کمپین های تبلیغاتی
‏ ○ چگونگی راه اندازی یک کمپین تبلیغاتی موفق
‏ ○ اهداف کمپین های تبلیغاتی
‏ ○ پرسش و پاسخ متداول درباره کمپین‌های تبلیغاتی
‏ ○ سخن پایانی


🔸 تعریف کمپین تبلیغاتی

‏کمپین‌های تبلیغاتی مجموعه‌ای از استراتژی‌هایی است که برای تبلیغ محصولات یک شرکت جهت فروش بیشتر، دیده شدن محصول، ارتباط با مشتری، ارائه اطلاعات آن محصول به مشتری، ایجاد آگاهی از برند، راه‌اندازی محصولی جدید و اهدافی دیگر انجام می‌شود. کمپین‌های تبلیغاتی موفق دارای یک چهارچوب و پلتفرم ‌مناسب هستند و یک هدف خاص را دنبال می‌کننداما در ابزارهای مختلفی قابل‌اجرا هستند. این کمپین‌ها می‌توانند در رسانه و سایر کانال‌های ارتباطی به مخاطبین منتقل شوند. برای کمپین‌های تبلیغاتی، مؤلفه‌هایی وجود دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.


🔸 مؤلفه های کمپین های تبلیغاتی

‏برای طراحی و پیاده‌سازی یک کمپین تبلیغاتی باید مؤلفه‌هایی را مدنظر قرار داد. این مؤلفه‌ها در قالب تصویر زیر معرفی کرده، سپس به تشریح هر یک پرداخته‌ایم.

‏در مؤلفه هدف، شما باید هدف خود را از راه‌اندازی کمپین تبلیغاتی مشخص کنید. این اهداف ممکن است در موارد مختلف باشند؛ به‌عنوان‌مثال، هدف از طراحی یک کمپین ممکن است معرفی یک محصول جدید، ارائه اطلاعاتی جدید در مورد محصول فعلی، فروش بیشتر، معرفی برند و غیره باشد. هنگامی‌که مشخص کردید که کمپین تبلیغاتی برای چه هدفی انجام می‌شود، آنگاه با ایجاد یک استراتژی خاص می‌توانید به اهداف خود برسید.

‏در بعضی از موارد شرکت‌ها و صاحبان کسب‌وکار فقط یک دسته از افراد را برای بازاریابی و تبلیغات محصول خود مدنظر دارند و قصد فروش محصولات خود را تنها به این دسته مشخص از افراد دارند؛ به همین دلیل در کمپین‌های تبلیغاتی، این دسته از افراد به‌عنوان بازار هدف قرار داده می‌شوند و استراتژی خاصی برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 انواع کمپین های تبلیغاتی – راهنمای راه اندازی و مدیریت یک کمپین تبلیغاتی موفق — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ دلیوری delivery ایمیل در یاهو – نرم افزار های اطلاع از خوانده شدن و ردیابی ایمیل در Yahoo

‏در سال‌های اخیر باوجود روی کار آمدن سرویس‌های پیام‌رسان جدید و گستردگی استفاده از آن‌ها در سراسر دنیا، هنوز هم سرویس پست الکترونیکی یاهو به‌عنوان یکی از بهترین و مهم‌ترین روش‌های ارسال نامه به‌خصوص نامه‌های رسمی و اداری به شمار می‌رود. باوجود گذشتن چندین دهه از روی کار آمدن این سرویس نامه‌رسان الکترونیک و حجم بالای استفاده از آن، بسیاری از کاربر‌ها از تنظیمات و نحوه مدیریت کامل آن به کمک نرم‌افزارهای مدیریتی اطلاع نداشته و تنها به دانستن چگونگی ارسال نامه و یا پاسخ دادن به آن‌ها بسنده می‌کنند؛ اما دانستن نحوه عملکرد و استفاده از این تنظیمات سلیقه‌ای و انتخاب آن‌ها به‌عنوان تنظیمات شخصی‌سازی‌شده ایمیل، تا حد زیادی در وقت صرفه‌جویی کرده و می‌تواند به استفاده بهتر از سرویس ایمیل کمک نماید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ نحوه رهگیری ایمیل
‏ ○ چگونگی رهگیری ایمیل با تصاویر
‏ ○ چگونگی رهگیری ایمیل با کد و یا لینک
‏ ○ آیا رهگیری دلیوری ایمیل را می توان مسدود کرد؟
‏ ○ تعیین زمان دلیوری ایمیل در یاهو با استفاده از سرویس Mailtrack
‏ ○ دلیوری ایمیل در یاهو با استفاده از Mailspring
‏ ○ دلیوری یاهو میل با استفاده از نرم افزار Microsoft Outlook
‏ ○ مسدود سازی دلیوری ایمیل یاهو فرستاده شده با Outlook
‏ ○ سخن پایانی


🔸 نحوه رهگیری ایمیل

‏اکثر کاربران تصور می‌کنند که ایمیل‌ها تنها از فایل‌های متنی ساده‌ای تشکیل یافته‌اند که قابل رهگیری نیستند؛ درحالی‌که باید توجه داشت که اگر ایمیل‌ها نیز مانند صفحات وب کد HTML داشته باشند، رهگیری آن‌ها امکان‌پذیر می‌شود. علاوه بر وجود لینک یا کدهای HTML، یکی دیگر از روش‌هایی که رهگیری ایمیل‌ها را ممکن می‌کند، وجود عکس در آن‌ها است. بنابراین، عکس‌ها نیز می‌توانند به‌عنوان یک ردیاب عمل کرده و به همراه لینک یا کدهای اضافه شده در ایمیل‌ها به رهگیری آن‌ها کمک کنند. در ادامه به چگونگی رهگیری ایمیل‌ها با تصاویر، کدها و لینک‌ها می‌پردازیم.


🔸 چگونگی رهگیری ایمیل با تصاویر

‏برخی از شرکت‌ها که ایمیل‌های خودکار به نشانی کاربران می‌فرستند، برای دستیابی به برخی از مقاصد از جمله مقاصد بازاریابی و فروش، معمولاً درصدد دانستن زمان باز شدن ایمیل‌های ارسالی خود نیز هستند. این شرکت‌ها برای سهولت رهگیری ایمیل‌های ارسالی خود، معمولاً تصاویر منحصربه‌فرد بسیار کوچکی نیز به همراه متن نامه ارسال کرده که حتی باوجود اینکه این تصاویر در بسیاری از موارد قابل‌تشخیص توسط دریافت‌کننده نیستند، با نشانی و کد خاص خود به فرستنده به‌منظور رهگیری کمک می‌کنند. با این روش، فرستنده متوجه زمان باز شدن نامه توسط گیرنده می‌شود. البته این روش یک روش قطعی در رهگیری ایمیل نیست؛ چراکه اگر گیرنده ایمیل با استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت ایمیل نمایش عکس‌های موجود در ایمیل‌ها را غیرفعال کرده باشد، شما دیگر قادر به رهگیری ایمیل با استفاده از تصاویر موجود نیستید. همین‌طور برخی از نرم‌افزارهای مدیریت ایمیل این قابلیت را دارند که ایمیل‌ها را به‌طور کامل دانلود کنند که در نتیجه ممکن است به نظر برسد که گیرنده تمامی ایمیل و تصاویر را دیده است، درحالی‌که نرم‌افزار مدیریت ایمیل گیرنده، آن را دانلود نموده ولی او در عمل هنوز آن را مشاهده نکرده است و در نتیجه تعیین زمان خوانده شدن ایمیل با خطا مواجه می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 دلیوری delivery ایمیل در یاهو – نرم افزار های اطلاع از خوانده شدن و ردیابی ایمیل در Yahoo — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تکنولوژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ استفاده از آموزش دیجیتال با ۵‌۰ ابزار برتر آموزش آنلاین در جهان

‏در عصر جدید یادگیری، فناوری نقش اساسی در فرآیندهای آموزش کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالان ایفا می‌کند. علاوه بر این که در دنیای امروز همه چیز به سمت دیجیتالی شدن می‌رود، با مواردی همچون همه‌گیری ویروس کرونا و عدم امکان آموزش حضوری، روند دیجیتالی شدن سرعت بیشتری پیدا کرد. به همین دلیل، صدها ابزار آموزش دیجیتال با هدف حفظ استقلال دانش‌آموز، بهبود مدیریت فرآیندهای آموزشی، تشویق به همکاری و تسهیل ارتباط بین معلمان و دانش‌آموزان ایجاد شده است. اما برای این که ببینیم محبوب‌ترین ابزارهای آموزش دیجیتال برای معلمان، مدرسان، مشاوران، دانشجویان و دانش‌آموزان کدام است، باید عملکرد و ویژگی‌های این ابزارها را بررسی کنیم. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم به بررسی بیشتر ابزارهایی بپردازیم که ارتباط بین مدرسان و دانشجویان را تسهیل می‌کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مزایا و معایب آموزش آنلاین
‏ ○ ابزارهای آموزش آنلاین برای دانشجویان
‏ ○ نرم‌افزارهای آموزش آنلاین برای معلمان و دانش‌آموزان
‏ ○ ابزارهای برگزاری آزمون آنلاین
‏ ○ جمع‌بندی نهایی


🔸 مزایا و معایب آموزش آنلاین


‏تا چند سال قبل کمتر کسی فکر می‌کرد که دنیای آموزش به این سرعت به فضای آنلاین منتقل شود، اما امروز ابزارهای آموزش دیجیتال به عنوان یک منبع ضروری برای یادگیری و تدریس در سراسر جهان تبدیل شده‌اند. گرچه بسیاری از مدارس، دانشگاه‌ها، کسب و کارها و … به ناچار به این سمت حرکت کردند اما مانند بسیاری از روش‌های آموزشی، یادگیری آنلاین و دیجیتال نیز دارای مجموعه‌ای از مزایا و معایب است. شناسایی و درک این نکات مثبت و منفی به مدرسان و آموزشگاه‌های مختلف در ایجاد راهبردهایی برای ارائه کارآمدتر درس‌ها و مطالب آموزشی کمک کرده و به آن‌ها برای یک آموزش موثر، اطمینان می‌دهد. بیایید با هم به بررسی مزایا و معایب اساسی شیوه‌ها و ابزارهای آموزش دیجیتال بپردازیم.

‏هر شخصی، سبک یادگیری متفاوتی داشته و باید مسیر متفاوتی را در این زمینه طی کند. برخی از دانش‌آموزان مطالب را از طریق قوه دیداری خود بهتر یاد می‌گیرند، در حالی که برخی دیگر، شیوه‌های صوتی را ترجیح می‌دهند؛ یا اینکه برخی افراد ممکن است یادگیری انفرادی را به قرار گرفتن در جمع‌های چند نفره ترجیح دهند. سیستم آموزش آنلاین، با طیف وسیعی از ابزارها و منابع، می‌تواند به طرق مختلف، برای یادگیری هر چه بهتر فرد، شخصی‌سازی شود.


🔸 ابزارهای آموزش آنلاین برای دانشجویان

‏در این بخش به بررسی ابزارهایی می‌پردازیم که دانشجویان می‌توانند از آن‌ها برای آموزش دیجیتال خود استفاده کنند. در لیست زیر، ۲۱ اپلیکیشن ارزشمند برای دانشجویان را بررسی می‌کنیم که باعث شده تا از امکانات و ابزارهای آنلاین برای بهبود تحصیل خود استفاده کنند. همه برنامه‌های معرفی شده در لیست‌ زیر (بدون ترتیب یا رتبه‌بندی خاص) به طور رایگان قابل استفاده هستند اما می‌توان آن‌ها را برای عملکرد بهتر، با پرداخت هزینه ارتقا داد.

‌‌‏اپلیکیشن iStudiez، یک ابزار برنامه‌ریزی عالی برای دانشجویان است که برای سازماندهی کارها و تکالیف مختلف، به بهترین شکل طراحی شده است. به کمک این اپ می‌توان پیشرفت خود در هر برنامه را با استفاده از ویژگی ساده نموداری ردیابی کنید. این برنامه، نظرات فوق‌العاده‌ای را توسط دانشجویان از سراسر جهان دریافت کرده و به طور مداوم بالاتر از سایر برنامه‌های سازماندهی و برنامه‌ریزی دانشجویی قرار گرفته است.

‏گرچه در ایران، شبکه اجتماعی Pinterest را به عنوان سایتی برای حوزه مد و فشن و مناسب خانم‌ها و مخصوصاً برای سرگرمی و وبگردی می‌شناسند اما پینترست، در یک کلام یک ابزار شگفت‌انگیز آموزشی هم است. پینترست یک وب سایت فوق‌العاده محبوب با رابط کاربری عالی و ساده است. علاوه بر جنبه‌های سرگرمی، سرشار از تصاویر الهام‌بخش و آموزشی است که می‌توانید از آن در پروژه‌ها و تکالیف خود استفاده کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استفاده از آموزش دیجیتال با ۵‌۰ ابزار برتر آموزش آنلاین در جهان — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: نرم‌افزار


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ لیست شغل های پردرآمد در ایران – معرفی ۲۲ شغل پر درامد و چگونگی موفق شدن در آن ها

‏پیدا کردن یک شغل درست‌وحسابی و پردرآمد همواره دغدغه انسان‌ها در عصر جدید بوده است. بسیاری افراد نسبت به آینده شغلی خود نگران و به دنبال یک منبع درآمد جدید برای گذران زندگی و یا افزایش رفاه خود و خانواده هستند. طبیعی است که این نگرانی‌ها باعث شود که بسیاری از افراد، فعالیت‌های کاری و شغلی خود را چندین برابر کنند و به‌طور همزمان چند فعالیت اقتصادی داشته باشند. البته بسیارند افراد تیزهوشی که با شم اقتصادی قوی خود نبض بازار را در دست گرفته و با آگاهی از پردرآمدترین شغل‌های ایران و وارد شدن به این عرصه‌های شغلی، سرمایه‌های کلانی به‌دست آورده‌اند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ شغل های پردرآمد
‏ ○ شغل های شناخته ‌شده‌ پردرآمد
‏ ○ وقتی اینترنت و کامپیوتر کار ایجاد می کند!
‏ ○ شغل های هنری پر درآمد
‏ ○ آرایشگری
‏ ○ شیرینی پزی و آشپزی
‏ ○ طراحی دکوراسیون داخلی
‏ ○ صنایع نوین
‏ ○ سخن آخر و نتیجه گیری درباره شغل های پردرآمد ایران


🔸 شغل های پردرآمد

‏شرایط اقلیمی، جغرافیایی و یا منابع طبیعی خاص یک منطقه ممکن است باعث پردرآمد شدن برخی از شغل‌ها در منطقه مذکور شده، درحالی‌که ایجاد آن شغل در مناطق دیگر منطقی و اقتصادی نباشد. مثلاً برای راه‌اندازی یک کارخانه آجرنسوز باید محل احداث کارخانه، کم‌ترین فاصله ممکن را با مواد معدنی اولیه موردنیاز داشته باشد و بر این اساس، باید در یک منطقه خاص معدنی تأسیس شود؛ در غیر این صورت، احداث این کارخانه که مستلزم داشتن سرمایه بسیار زیاد است، با افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل مواد اولیه به عدم سوددهی، ورشکستگی کارخانه و درنهایت از بین رفتن سرمایه سرمایه‌گذار منجر می‌شود. بنابراین، از این مثال می‌توان نتیجه گرفت که گاهی برخی از شغل‌هایی که در یک منطقه خاص از ایران، پردرآمد محسوب می‌شوند، لزوماً در مناطق دیگر پردرآمد نیستند و یا سوددهی کمی دارند.

‏انتخاب شغل‌هایی که تقریباً در تمام مناطق ایران پردرآمد محسوب می‌شوند، می‌تواند به امنیت شغلی منجر شده و یک بازار همیشگی را برای شغل شما ایجاد کند. مسئله مهم دیگر، مربوط به تأثیر اینترنت، فناوری اطلاعات و همین‌طور شبکه‌های اجتماعی در موفق شدن یک شغل است.


🔸 شغل های شناخته ‌شده‌ پردرآمد

‏در ایران یک سری از شغل‌ها همیشه پردرآمد بوده‌اند و همه مردم آنها را به‌عنوان شغل‌های پول‌ساز می‌شناسند. این شغل‌ها علاوه بر درآمد بالا، جایگاه و شخصیت اجتماعی بالایی نیز برای دارنده به ارمغان می‌آورند که می‌تواند از مهم‌ترین دلایل انتخاب این شغل‌ها باشد. برخی از شغل‌های این گروه عبارت‌اند از:

‏درست حدس زدید! اگرچه حدس زدن آن زیاد هم مشکل نبود! پزشکان، جراحان، داروسازان و دندان‌پزشکان که هم‌زمان با درآمد فوق‌العاده، جایگاه اجتماعی بالایی نیز دارند، در صدر این لیست قرار گرفته‌اند. نکته مهم این است که تنها راه داشتن این شغل‌ها گذراندن یک دوره طولانی و طاقت‌فرسای تحصیلی، پاس کردن دروس بسیار پیچیده و تخصصی و همین‌طور داشتن توان بالا در تحمل بیداری و شیفت‌های شبانه است. اگر استعداد، توانایی ذهنی و بدنی شما سازگار با این شغل است، پس می‌توانید به‌عنوان یک پزشک موفق، دندان‌پزشک خبره و یا یک داروساز با درآمد بسیار بالا فعالیت کرده و آینده شغلی و اجتماعی بسیار خوبی را برای خود رقم بزنید. جراحان زیبایی، متخصصین پوست و مو، دندان‌پزشکان و داروسازان فعال در کارخانه‌های داروسازی، بالاترین میزان درآمد را در این گروه دارند. اگرچه در دو سال اخیر با همه‌گیری ویروس کرونا و سختی‌هایی که بر کادر درمان و خانواده‌های آنها واردشده است، دانشجویان مانند قبل به دنبال تحصیل در این رشته‌ها نیستند ولی این گروه شغلی همچنان به‌عنوان شغل‌های پردرآمد ایران، جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است.




مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لیست شغل های پردرآمد در ایران – معرفی ۲۲ شغل پر درامد و چگونگی موفق شدن در آن ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آیا استفاده از ربات های اینستاگرامی کار درستی است؟

‏آیا به نظر شما استفاده از ربات‌های اینستاگرام برای افزایش تعداد مخاطبین و کاربران‌تان ارزش این کار را دارد یا نه؟ این سوال اخیراً بیشتر مطرح می‌شود چون افزایش تعداد فالوور فعال در اینستاگرام مثل قبل کار راحتی نیست. بیشتر کاربران برای بالا بردن تعداد فالوورهای خود در حال استفاده از ربات‌ها و ابزارهای اتوماسیون اینستاگرام هستند ولی آیا این کار تصمیم درستی برای آینده حساب کاربری شما است؟

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ربات‌های فالووریاب اینستاگرام چه کاری انجام می‌دهند؟
‏ ○ استفاده از ربات‌های اینستاگرام می‌تواند حساب کاربری شما را به خطر بیاندازد!
‏ ○ اگر از ربات‌های اینستاگرامی استفاده نکنیم، چه کاری باید انجام دهیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 ربات‌های فالووریاب اینستاگرام چه کاری انجام می‌دهند؟

‏ربات‌های اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا به شما در انجام کارهایی مانند لایک کردن، نظر دادن و دنبال کردن حساب‌های دیگر در اینستاگرام به صورت خودکار کمک کنند. این‌ها کارهایی هستند که بیشتر کاربران به صورت روزانه انجام می‌دهند ولی می‌تواند بسیار وقت‌گیر باشد. شما با کمک ربات‌های اینستاگرام می‌توانید مولفه‌هایی مانند هشتگ‌ها یا حساب‌های خاصی را هدف‌گذاری کنید و بقیه کارها را به ربات‌ها بسپارید. بعضی از پرطرفدارترین ربات‌های اینستاگرام یا خدمات اتوماسیون عبارتند از Mass Planner، FollowLiker و Instagress (که دلیل از کار افتادن آن را در ادامه متن توضیح خواهیم داد).

‏البته بات‌های پرطرفدار در بین ایرانی‌ها هم وجود دارند که اغلب برای جذب فالوور فیک استفاده می‌شود. یکسری دیگر از بات اینستاگرامی در بین ایرانی‌های (زرنگ!) هم وجود دارد که کسانی که حساب‌شان را آنفالو کردند، تشخیص می‌دهد و آن‌ها را آنفالو می‌کنید! مثلاً آنفالویاب، InstaFollow و غیره که احتمالاً به گوش‌تان هم خورده باشد.


🔸 استفاده از ربات‌های اینستاگرام می‌تواند حساب کاربری شما را به خطر بیاندازد!

‏استفاده از ربات‌های اینستاگرام مانند خوردن یک کیک شکلاتی بزرگ است. ممکن است این کار در ابتدا تصمیم خوبی به نظر برسد ولی در واقعیت همه می‌دانیم که اینطور نیست. ربات‌های اینستاگرام ممکن است در ابتدا برای صاحبان کسب و کاری که سرشان شلوغ است راه‌حل خوبی برای افزایش تعداد فالوور باشند، ولی خطر استفاده از آن‌ها این است که هر گونه استفاده از برنامه‌های خودکار در اینستاگرام کاملاً خلاف قوانین استفاده از این پلتفرم بوده و استفاده از ربات‌ها ممکن است باعث تعلیق کلی حساب کاربری شما شود.

‏بیشتر ربات‌های اینستاگرامی بدون اجازه به API اینستاگرام (ارتباطی که سرویس‌ها را قادر به تماس با برنامه اینستاگرام می‌سازد) دسترسی پیدا می‌کنند. طبق قوانین استفاده برنامه اینستاگرام، این کار کاملاً خلاف قوانین است:

‏– دسترسی به API خصوصی اینستاگرام بدون اجازه ممنوع است. استفاده از API اینستاگرام دارای قوانین خاصی است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آیا استفاده از ربات های اینستاگرامی کار درستی است؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ چارچوب AARRR | شاه‌کلید پنجگانه موفقیت در بازاریابی و کسب و کار

یکی از مهم‌ترین چارچوب‌های سنجه‌ (metric) برای بازاریابی یا هک رشد (Growth Hacking) استارتاپ‌ها، چارچوب AARRR است که در عرصه جهانی شهرت و کاربرد زیادی دارد. این چارچوب، 14 سال پیش توسط دیو مک‌کلور (Dave McClure) – که در ادامه با او آشنا می‌شویم – چارچوب 5 مرحله‌ای رشد کسب و کارها را به دنیا معرفی کرد. چارچوبی که AARRR نام گرفت و با نام سنجه‌های Pirate هم شناخته می‌شود. در این مقاله از مجله کاپریلا، این چارچوب را بررسی کرده و آموزش می‌دهیم.

══ فهرست مطالب ══

○ چارچوب AARRR چیست؟
○ چه کسی AARRR را ساخت؟
○ چرا چارچوب AARRR؟
○ چطور از چارچوب AARRR استفاده کنیم؟


🔸 چارچوب AARRR چیست؟

چارچوب AARRR مخفف پنج سنجه رفتاری کاربر است که کسب و کارها و مخصوصاً کسب و کارهای نوپا و استارتاپ‌ها باید آنها را ره‌گیری کنند:

جذب (Acquisition): مردم چطور محصول یا شرکت ما را کشف می‌کنند؟ آنها کجا هستند؟

فعالسازی (Activation): آیا این افراد، همان کارهایی را که ما از آنها می‌خواهیم انجام می‌دهند؟ اولین تجربه کاربر در وبسایت/اپلیکیشن ما چطور است؟

نگهداری و حفظ (Retention): آیا کاربران فعال ما به استفاده خود از محصول ادامه خواهند داد؟ چه تعداد از آنها را حفظ کرده و چه تعداد را از دست می‌دهیم؟

ارجاع (Referral): آیا کاربران، محصول را آنقدر دوست دارند که به دیگران هم توصیه‌اش کنند؟ چطور مشتریان خود را به هواداران و تبلیغ‌کنندگان خود تبدیل کنیم؟

درآمد (Revenue): آیا مخاطبان هدف ما تمایل دارند برای این محصول پول پرداخت کنند؟ برای افزایش درآمد خود چه کنیم؟


🔸 چه کسی AARRR را ساخت؟

دیو مک‌کلور، سرمایه‌گذاری در سیلیکون‌ولی و بنیانگذار شتابدهنده 500 استارتاپ، دید که سنجه‌های سطحی و بی‌اهمیت مثل تعداد لایک‌های شبکه‌های اجتماعی، به راحتی حواس بسیاری از شرکت‌های استارتاپی را پرت می‌کند، چارچوب AARRR را طراحی کرد.

مک‌کلور با چارچوب AARRR هدفی دوگانه داشت. اول این که به شرکت‌های نوپا نشان دهد چطور تمرکز خود را تنها به سنجه‌هایی محدود کنند که می‌توانند روی سلامت کسب و کارشان تأثیر مستقیم داشته باشند. دوم این‌که به این شرکت‌ها کمک کند از داده‌های مناسب برای سنجش موفقیت مدیریت محصول و فعالیت‌های بازاریابی استفاده کنند، سپس مواردی را که جواب نمی‌دهند بهبود بخشند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چارچوب AARRR | شاه‌کلید پنجگانه موفقیت در بازاریابی و کسب و کار — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ راهنمای جامع نرخ پرش یا Bounce rate و کاهش آن به زبان ساده

نرخ پرش (Bounce Rate) سایت، یکی از سنجه‌های بسیار مهم در تحلیل ترافیک و سئو وبسایت است، زیرا به شما می‌گوید که بازدیدکنندگان چقدر با محتوای وبسایت یا تجربه کاربری (UX) وبسایت شما تعامل و ارتباط برقرار کردند. در این مقاله می‌خواهیم این شاخص را معرفی و بررسی کرده و سپس، راهکارهایی برای بهبود آن ارائه دهیم. پس تا انتهای مقاله همراه کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ نرخ پرش یا bounce rate چیست؟
○ نرخ پرش خوب چقدر است؟
○ نرخ پرش در مقایسه با نرخ خروج
○ چگونه نرخ پرش را کاهش دهیم؟
○ جمع‌بندی


🔸 نرخ پرش یا bounce rate چیست؟

پرش از سایت زمانی محاسبه‌ می‌شود که بازدیدکننده، از یک صفحه در وبسایت شما بازدید می‌کند و بدون آنکه صفحه دیگری را در وبسایت مشاهده کند، از همان صفحه‌ای که وارد وبسایت شده، خارج می‌شود. به عبارت دقیق‌تر، نرخ پرش یک وبسایت، درصد بازدیدکنندگانی است که بدون انجام کار خاصی از جمله خرید کالا، پر کردن فرم، کلیک روی یک لینک یا مشاهده صفحات دیگر، صفحه را ترک می‌کنند.

اگر کارشناس بازاریابی دیجیتال هستید، لازم است با نرخ پرش و میزان تاثیر آن بر استراتژی بازاریابی دیجیتال خود آگاه باشید. به عنوان مثال، نرخ پرش بد، نشان‌دهنده مشکلاتی در صفحه فرود از جمله مشکلات سئوی فنی (technical seo) است، مثل طولانی‌ بودن زمان بارگذاری صفحه که مخاطب را خسته کرده و سبب ترک صفحه می‌شود و در نتیجه، نرخ تبدیل وبسایت را کاهش می‌دهد.



🔸 نرخ پرش خوب چقدر است؟

جهت مشخص شدن نرخ پرش خوب برای وبسایت خود، ابتدا باید تفاوت بین نرخ پرش بالا و نرخ پرش پایین را درک کنید.

نرخ پرش بالا یعنی مدت حضور بازدیدکننده در سایت کم است؛ آنها یک صفحه از سایت شما را بازدید می‌کنند و سپس سایت را ترک می‌کنند. اما نرخ پرش پایین یعنی بازدیدکننده‌ها وقت بیشتری برای حضور در یک صفحه و کلیک روی لینک‌های موجود صرف می‌کنند.

از جنبه خوب و بد بودن، نرخ پرش بالا همیشه بد نیست. نرخ پرش خوب و نرخ پرش بد، عباراتی نسبی هستند که تعریف آنها بسته به معیارهای مختلف می‌تواند تغییر کند، از جمله موضوع محتوا و صفحه.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهنمای جامع نرخ پرش یا Bounce rate و کاهش آن به زبان ساده — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ میانگین ارزش سفارش یا AOV | افزایش سود بدون افزایش فروش

در تجارت الکترونیک و فروشگاه‌های اینترنتی، فقط تعداد سفارش نمی‌تواند گویای وضعیت آماری فروشگاه باشد. شاخص‌های متعدد دیگری نیز وجود دارند که باید در بررسی و تحلیل شرایط موجود هر فروشگاه اینترنتی به آن توجه داشت. یکی از این شاخص‌ها، میانگین ارزش سفارش است که به عنوان موضوع این مقاله کاپریلا انتخاب شده است.

══ فهرست مطالب ══

○ میانگین ارزش سفارش یا AOV چیست؟
○ چرا میانگین ارزش خرید مهم است؟
○ چند نکته از میانگین ارزش سفارش
○ سنجه‌های مهم تجارت الکترونیک برای AOV
○ چگونه آزمون A/B به بهبود میانگین ارزش سفارش کمک می‌کند؟


🔸 میانگین ارزش سفارش یا AOV چیست؟

میانگین ارزش سفارش (Average Order Value) در واقع میانگین مقدار پول صرف‌شده در هر بار انجام سفارش توسط مشتری در یک وبسایت یا اپلیکیشن موبایل را مشخص می‌کند. برای محاسبه میانگین ارزش سفارش شرکت خود، کافی‌ست جمع درآمد (کل مبلغ پرداخت شده برای تمام سفارشات) را بر تعداد سفارشات تقسیم کنید.

به عنوان مثال فرض کنید در ماه فروردین، فروش فروشگاه اینترنتی شما 300 میلیون تومان بوده و جمعاً 1،000 سفارش داشته‌اید. با تقسیم 300 میلیون تومان بر 1،000 سفارش، به عدد 300 هزار تومان می‌رسیم. پس می‌توان گفت میانگین ارزش سفارش ماه فروردین برابر با 300 هزار تومان بوده است.

میانگین ارزش سفارش، شاخص کارایی مهمی است که صاحبان کسب و کارهای آنلاین برای اطلاع از عادت‌های خرید مشتریان خود از آن استفاده می‌کنند. مشابه سنجه‌های دیگر، میانگین ارزش سفارش را نیز می‌توان در یک دوره زمانی ماهانه، سه ماهه، شش ماهه و … پیگیری کرد، اما اکثر شرکت‌ها میانگین ارزش سفارش ماهانه و تغییرات آن را محاسبه می‌کنند.


🔸 چرا میانگین ارزش خرید مهم است؟

اطلاع از میانگین ارزش سفارش کسب و کار به شما کمک می‌کند فعالیت‌های بازاریابی آنلاین و استراژی قیمت‌گذاری خود را ارزیابی کنید. این معیار، سنجه‌های مورد نیاز برای محاسبه ارزش بلندمدت هر کدام از مشتریان را نیز به شما ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، وقتی میانگین ارزش سفارش وبسایت شما، ماهانه 300 هزار تومان است اما یکی از مشتریانتان هر ماه بیش از یک میلیون تومان از شما خرید می‌کند، بیانگر میزان وفاداری و سودآوری این مشتری خواهد بود.

میانگین ارزش سفارش مانند یک معیار برای رفتار مشتریان، به شما کمک می‌کند اهداف و استراتژی‌های خود را تعیین کنید و بازده این استراتژی‌ها را ارزیابی نمایید. گاهی کارشناسان بازاریابی، اکثر انرژی خود را برای افزایش ترافیک وبسایت صرف می‌کنند درحالی‌که بهتر آن است میانگین ارزش سفارش خود را افزایش دهند. افزایش ترافیک معمولاً هزینه به دنبال دارد، اما افزایش میانگین ارزش سفارش هیچ هزینه‌ای ندارد و به سودآوری شرکت کمک می‌کند. از آنجایی‌که برای هر سفارش یک مبلغ تراکنش وجود دارد، افزایش میانگین ارزش خرید، راهکاری است برای افزایش درآمد مستقیم و سود، بدون آنکه به افزایش تعداد تراکنش‌ها نیاز باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 میانگین ارزش سفارش یا AOV | افزایش سود بدون افزایش فروش — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/22 17:30:46
Back to Top
HTML Embed Code: