Telegram Web Link
‏‌
✳️ آموزش بهینه سازی وب سایت در ۸ استراتژی و ۸ مرحله

‏حتی اگر بهترین محصول یا خدمت را ارائه کنید اما وبسایت‌تان از نظر سئو، بهینه نباشد و نرخ تبدیل مناسبی نداشته باشد، فروش یا موفقیت کسب‌ و کارتان تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند؛ به همین دلیل آموزش بهینه سازی وب سایت در اولویت قرار گرفته تا بهینه‌سازی سئو و نرخ تبدیل، باید یکی از استراتژی‌های همیشگی هر کسب‌وکار دیجیتالی در نظر گرفته شود. بهینه‌سازی وبسایت برای سئو از این نظر اهمیت دارد که باعث می‌شود تا کاربران بیشتری به وبسایت شما وارد شوند و در نتیجه، شما می‌توانید این کاربران را به مشتریان بالقوه و البته وفادار خود تبدیل کنید. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم تا نکات و استراتژی‌های لازم را برای بهینه‌سازی سئو وبسایت را آموزش داده تا به کمک آن به بهبود رتبه وبسایت در گوگل و افزایش درآمدزایی کسب‌وکارتان کمک کنید. در مرحله اول باید تعریفی از سئو ارائه دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو چیست؟
‏ ○ چرا باید به سئو اهمیت دهیم؟
‏ ○ ساز و کار الگوریتم‌های گوگل
‏ ○ کاربرد و اهمیت بهینه‌سازی وب سایت
‏ ○ بهینه‌سازی و سئوی کدام صفحات سایت در اولویت است؟
‏ ○ هشت استراتژی ضروری بهینه‌سازی وبسایت
‏ ○ هشت مرحله بهینه‌سازی وبسایت
‏ ○ آیا بهبود سئو باعث بهبود نرخ تبدیل می‌شود؟
‏ ○ بهینه‌سازی نرخ تبدیل به بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند؟
‏ ○ جمع‌بندی مقاله آموزش بهینه سازی وب سایت


🔸 سئو چیست؟

‏سئو یا به انگلیسی SEO مخفف بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) است که به معنی فرایندی است که در آن، هدف افزایش ورودی ارگانیک کاربران سایت از گوگل توسط بهینه‌سازی وبسایت دنبال می‌شود. سئو از این نظر بسیار اهمیت دارد چون باعث می‌شود تا کاربرانی که کلمات کلیدی مرتبط با برند شما را جستجو می‌کنند به وبسایت شما وارد شوند و به مشتریان بالقوه شما تبدیل شوند. برای مثال فرض کنید که یک کسب‌ و کار اینترنتی مرتبط با فیتنس و سبک زندگی سالم دارید. در این وبسایت، محتوایی درباره تمرینات ورزشی، سبک زندگی سالم و رژیم غذایی منتشر می‌کنید. یک مقاله سئو شده با عنوان «چطور لاغر شویم؟» در وبسایت منتشر کرده‌اید. کاربری در گوگل عبارت «چطور لاغر شویم» را جستجو می‌کند، مقالات متعددی در نتیجه جستجو به نمایش کاربر در می‌آیند، حالا کاربر روی عنوان مقاله وبسایت شما کلیک می‌کند و برای ادامه خواندن به وبسایت شما وارد می‌شود. کاربر وقتی وارد وبسایت شما می‌شود، درباره برند و کسب‌وکار شما هم بیشتر آگاهی پیدا می‌کند و با محصول آموزشی شما برای رژیم غذایی لاغری آشنا می‌شود. این فرآیند به زبان ساده، همان سئو است.


🔸 چرا باید به سئو اهمیت دهیم؟

‏در قرن ۲۱ به لطف ضریب نفوذ اینترنت در میان کاربران، تقریباً کمتر کسی را می‌توان یافت که از موتورهای جستجو برای پیدا کردن محصول یا خدمتی که خواهان آن است، استفاده نکند. موتور جستجوی گوگل یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای جذب کاربران از طریق سئو است. شاید از یک کسب‌ و کار به کسب‌ و کار دیگر این مسئله متفاوت باشد اما واقعیت این است که گوگل نقش اول را ایفا می‌کند اما با آموزش بهینه سازی وب سایت برای سئو به شما کمک می‌کند تا در دیگر موتورهای جستجو مانند بینگ و … نیز رتبه‌های خوبی را به دست بیاورید؛ هرچند استفاده از موتورهای جستجوی غیر گوگل در میان کاربران ایرانی نادر است.

‏از مهم‌ترین دلایلی که افزایش ورودی گوگل در اولویت‌های مهم هر وبسایتی است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

‏– ترافیک باکیفیتی که دقیقاً دنبال مطالب یا محصولات ما هستند.

‏– احتمال خرید و تبدیل آنها به مشتری بیشتر است.

‏– به نسبت سایر روش‌های جذب ترافیک سایت، پتانسیل افزایش بازدید بسیار زیاد و بسیار کم هزینه را دارد.

‏الان شاید این سؤال را از خودتان بپرسید که گوگل چگونه می‌داند که چه صفحاتی را در قبال جستجوهای کاربران به آنها نشان دهد؟ و شما چطور می‌توانید از این پتانسیل قوی کاربران بالقوه برای افزایش ترافیک وبسایت خود استفاده کنید؟ در ابتدا نگاهی کوتاه به الگوریتم‌های گوگل بیاندازیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش بهینه سازی وب سایت در ۸ استراتژی و ۸ مرحله — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ کمپین تبلیغاتی موفق در ایران – مراحل، ویژگی‌ها و اجرا + بررسی کمپین‌های موفق ایرانی

‏چند کمپین تبلیغاتی موفق در ایران می‌شناسید؟ آیا می‌دانید این کمپین‌ها دارای چه ساختار و ویژگی‌هایی هستند؟ برای راه‌اندازی یک کمپین تبلیغاتی موفق باید چه مراحلی را طی کرده و چه نکاتی را در نظر بگیریم؟ در این مقاله از آکادمی کاپریلا، ضمن بررسی ماهیت کمپین‌های تبلیغاتی، از شرایط موفقیت تبلیغات در ایران صحبت کرده و سپس، شما را با چند کمپین تبلیغاتی موفق آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر کمپین‌های تبلیغاتی
‏ ○ هفت مرحله کلیدی راه‌­اندازی کمپین تبلیغاتی موفق در ایران
‏ ○ نکات کلیدی کمپین تبلیغاتی موفق در ایران
‏ ○ کمپین­ تبلیغاتی برای مشاغل نوپای ایرانی
‏ ○ معرفی چند کمپین­ تبلیغاتی موفق در ایران
‏ ○ جمع‌بندی نهایی بر کمپین تبلیغاتی موفق در ایران


🔸 مقدمه‌ای بر کمپین‌های تبلیغاتی

‏کمپین تبلیغاتی، استراتژی منسجم، ساختارمند و هدفمند است که در رسانه‌­های تبلیغاتی مختلف به منظور دستیابی به نتایج مورد نظر کسب و کارها مانند افزایش آگاهی از برند، افزایش فروش، بهبود تعامل با بازار هدف و … انجام می‌­شود. چنین اهدافی به راحتی می­‌تواند از طریق یک کمپین تبلیغاتی کارآمد به دست آید. بسیاری از صاحبان مشاغل و مدیران تبلیغاتی شرکت­‌ها تصور می­‌کنند ایجاد یک کمپین تبلیغاتی به معنای ساخت یک تبلیغ و انتشار آن در فضای وب است؛ اما در واقع، آن­ها اشتباه می‌­کنند. برای اینکه تبلیغات شما بهترین نتیجه را داشته باشد، بسیار مهم است که از همان ابتدا آن را به خوبی و در چارچوب یک کمپین تبلیغاتی، سازماندهی کنید.

‏اگر قصد راه‌­اندازی یک کمپین تبلیغاتی برای برند خود را دارید، اولین توصیه این است که حتماً با یک متخصص رسانه در ارتباط باشید و از او کمک بگیرید. اگر می­‌خواهید از شیوه‌­های تبلیغات آنلاین استفاده کنید، کمک گرفتن از یک آژانس دیجیتال مارکتینگ که متخصص بازاریابی و تبلیغات آنلاین است، بهترین گزینه شما و بهترین راه برای دستیابی به نتایج دلخواه است؛ البته این در شرایطی‌ست که خودتان از تیم تبلیغات مجرب برخوردار نباشید. در هر صورت، برای اجرای کمپین‌های تبلیغاتی باید:

‏– چارچوب مفهومی و عملیاتی کمپین‌های تبلیغاتی را بشناسید.

‏– با انواع روش‌های اجرای تبلیغات آشنا باشید.

‏– هدفگذاری مناسبی برای کمپین و مخاطبانش در نظر بگیرید.

‏– شاخص‌های کنترلی برای اندازه‌گیری نتایج کمپین را تعیین کنید.

‏– با توجه به فضای بازار و رقبا و اهداف و محصولات کمپین، ایده‌ای نو و جذاب برای اجرای کمپین پیدا کنید.


🔸 هفت مرحله کلیدی راه‌­اندازی کمپین تبلیغاتی موفق در ایران

‏برای طراحی و راه‌­اندازی یک کمپین تبلیغاتی موثر که بتواند برند شما را به هدفی که برای آن تعیین کرده‌­اید نزدیک کند، باید ۷ مرحله اصلی را در نظر داشته و مطابق با آن، برنامه‌ریزی کنید. این ۷ گام کلیدی در ادامه بیان شده است.


‏بخشی از موفقیت یک کمپین تبلیغاتی، مستقیماً به مخاطبان هدف شما بستگی دارد. اگر بازار هدف یا مخاطبان مشخصی دارید، تعیین و آزمودن اهداف بسیار ساده‌­تر خواهد بود. تعریف مقیاس­هایی مانند سن، جنسیت، طبقه اجتماعی، وضعیت تاهل، سطح تحصیلات، علاقه­‌مندی­ها، عادات و سرگرمی­‌ها (و به طور کلی، هر آنچه در طراحی پرسونای مشتریان باید در نظر بگیرید) به شما کمک می­‌کند تا بفهمید از طریق استراتژی کمپین تبلیغاتی خود در تلاش برای دستیابی به جلب نظر کدام دسته از مخاطبان هستید و با توجه به خصوصیات هر دسته از مخاطبان، توجه آنها را چطور به تبلیغ و کمپین خود جلب کنید. یکی از شرایط کمپین تبلیغاتی موفق در ایران این است که بدانید چه نوع پیشنهادی را برای چه مخاطبی ارائه دهید؛ مثلاً اگر مخاطب شما به گارانتی عودت وجه خرید از فروشگاه تجارت الکترونیکی شما بیشتر اهمیت می‌دهد، استفاده از آفر ارسال رایگان نمی‌تواند کمک چندانی به جلب نظر آنها بکند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کمپین تبلیغاتی موفق در ایران – مراحل، ویژگی‌ها و اجرا + بررسی کمپین‌های موفق ایرانی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ پیدا کردن ایده تولید محتوا برای سایت — بهترین راهکارها و موثرترین ایده‌های محتوایی

‏امروزه و در عصر دنیای دیجیتال، بلاگری به یکی از پرطرفدارترین و جذابترین شغل‌های پردرآمد دنیا تبدیل شده است. کار اصلی بلاگرها تولید محتواست؛ حال این محتوا می‌تواند متنی، صوتی، تصویری و یا به هر شکل دیگری باشد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم در مورد انواع ایده تولید محتوای متنی بپردازیم. کار اصلی بلاگرانی که در حوزه تولید محتوای متنی فعالیت می‌کنند، همان نویسندگی است و معمولاً در زمینه‌های مختلفی تجربه، نظر و پیشنهادات خودشان را به اشتراک می‌گذارند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مشکلی به نام ایده محتوا
‏ ○ روش‌های پیدا کردن ایده محتوا
‏ ○ چارچوب ایده‌های تولید محتوا
‏ ○ ایده‌های موردی تولید محتوا
‏ ○ جمع‌بندی ایده‌های تولید محتوا برای سایت


🔸 مشکلی به نام ایده محتوا

‏اگر تجربه نویسندگی برای وبلاگ را داشته باشید، حتماً روزهایی را تجربه کرده‌اید که توانایی نوشتن ندارید و هر چه بیشتر تلاش می‌کنید، نتیجه مطلوبی به دست نمی‌آید. این تجربه برای محتوانویسان می‌تواند تجربه ترسناکی باشد. شاید مشکل اصلی در زمینه تولید محتوا برای وبلاگ‌نویسان این باشد که آنها به دنبال ایده جدیدی برای تولید محتوا هستند و اصطلاحاً ایده‌ای ندارند. این مشکل در مورد دیگر هم می‌تواند بروز کند و آن زمانی‌ست که شما مدت زمان زیادی در زمینه به خصوصی مشغول تولید محتوا هستید و پس از مدتی متوجه خواهید شد که در همه ابعاد و موضوعات مختلف در آن زمینه، مطلب نوشته‌اید و فکر می‌کنید که موضوع جدیدی برای نوشتن باقی نمانده است.

‏باید بدانیم که همواره می‌توان مطالب جدید و مفیدی نوشت که خوانندگان به آن نیاز دارند و از طرفی برای سئو سایت هم مفید است؛ فقط کافیست کمی هوشمندانه به موضوعات نگاه کنید و راه‌های جدید ایده‌یابی تولید محتوای تازه را پیدا کنید. در ادامه مقاله قصد داریم موضوعاتی را مطرح کنیم که به شما کمک کند در نوشتن مقالات و محتوای متنی، ایده‌های بیشتری داشته باشید و موفق‌تر عمل کنید.


🔸 روش‌های پیدا کردن ایده محتوا

‏براساس آمار دقیق جهانی، نزدیک ۹۰ درصد صاحبان صنایع و کسب و کار اذعان می‌کنند که تولید محتوای قوی و با کیفیت، تاثیر مستقیم و به سزایی در افزایش مشتریان و افزایش سود و رونق کسب و کارشان دارد. بنابراین تقریباً همه آنها به دنبال تولید محتوای خوب و با کیفیت هستند. در نظر داشته باشید که تولید محتوای با کیفیت نه تنها منجر به افزایش فروش شما خواهد شد، بلکه برند شما را ارتقا خواهد داد، دنبال‌کنندگان شما را در فضای مجازی افزایش می‌دهد، میزان مشاهده ایمیل‌هایتان را بیشتر می‌کند و بسیاری از اتفاقات مثبت دیگر را در زمینه کاریتان رقم خواهد زد.

‏برای دست یافتن به همه اهداف بالا، نیاز است که شما محتوای با کیفیتی تولید کنید که گروه هدف شما را درگیر خود کند. تا اینجای کار عالیست، اما چالش زمانی شروع می‌شود که مدتی از تولید محتوا می‌گذرد و ایده‌ها و نظرات شما به اتمام می‌رسد؛ در نتیجه نیاز است که مواردی را در نظر بگیرید که به شما کمک کند بتوانید حتی با گذشت مدت زمان طولانی، محتوای با کیفیت و جذاب تولید کنید. این یعنی باید یاد بگیرید که چطور ایده تولید محتوا پیدا کرده و آن ایده‌ها را به محتوای متنی یا حتی پست‌های شبکه‌های اجتماعی تبدیل کنید.

‏سایت کوئرا از برترین سایت‌های آموزشی پرسش و پاسخ در دنیا است که در آن می‌توانید چیزهای جدید در هر زمینه‌ای را یاد گرفته و همچنین دانش خود را با دیگران در میان بگذارید. گرچه این سایت به زبان انگلیسی و بین المللی است اما می‌توانید سوالات مهم و پرتکرار در زمینه کسب و کاری خود را ببینید و از دل آن سوالات، ایده‌های محتوایی خود را پیدا کنید. تنها کافیست چند کلمه کلیدی را در این سایت جستجو کنید و سوالات مربوط به آن را ببینید، سعی کنید که پاسخی برای این سوالات بیابید و آن را در وبلاگ خود بنویسید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 پیدا کردن ایده تولید محتوا برای سایت — بهترین راهکارها و موثرترین ایده‌های محتوایی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۲۰ روش کسب درآمد از وب سایت در ایران بدون نیاز به سرمایه بالا

‏یکی از بهترین روش‌های کسب درآمد اینترنتی در زمان‌هایی همچون دوران کرونا، کسب درآمد از وب سایت است. شما می‌توانید بدون اینکه از خانه خود بیرون بروید یا نیاز باید برای هر فروش، پشت لپتاپ بنشینید، درآمد کسب کنید. این کار به تخصص فوق‌العاده زیاد یا عجیبی نیاز ندارد و همه می‌توانند از این طریق و به صورت آنلاین درآمدزایی کنند. با این‌حال برای تبدیل یک وبلاگ یا وب سایت به یک منبع درآمد اینترنتی، به تلاش زیادی نیاز است و حداقل باید توانایی تأمین هزینه اولیه برای خرید دامنه و هاست وب را داشته باشید. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا، بهترین استراتژی‌هایی که برای کسب درآمد اینترنتی از وب‌ سایت به شما کمک می‌کنند را جمع‌آوری کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هزینه‌های طراحی وب سایت
‏ ○ آشنایی با بهترین روش‌های کسب درآمد از وب سایت در ایران
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 هزینه‌های طراحی وب سایت

‏برای داشتن سایت، نیاز نیست که چندین و چند ده میلیون تومان به شرکت‌های برنامه‌نویسی پرداخت کنید. روش‌های بسیار ساده، بسیار ارزان و فوری برای طراحی سایت وجود دارد که به عنوان بهترین و ارزان‌ترین راهکار، استفاده از سایت‌های وردپرسی را به شما معرفی می‌کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که در سراسر جهان و ایران بسیار مورد استقبال قرار گرفته و سایت‌های بی‌شماری با آن راه‌اندازی شده‌اند. هسته اصلی وردپرس و اکثریت افزونه‌های کاربردی آن رایگان بوده و شما فقط باید هزینه کمی برای یک قالب فارسی وردپرس پرداخت کنید:

‏– هزینه دامنه ir یکساله: ۱۶ هزار تومان

‏– هزینه هاست یکساله: حداقل ۱۵۰ هزار تومان

‏– هزینه قالب وردپرس: بین ۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان بر اساس امکانات قالب

‏برای طراحی سایت وردپرسی هم می‌توانید خودتان دست به کار شده و با دوره‌های آموزشی زیر، سایتتان را طراحی کرده و از آن، درآمد کسب کنید.


🔸 آشنایی با بهترین روش‌های کسب درآمد از وب سایت در ایران

‏روش‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها از وب سایت خود درآمد کسب کنید. همه روش‌هایی که در این مطلب توضیح داده می‌شوند، برای کسب درآمد آنلاین در ایران مناسب هستند اما پیشنهاد می‌کنیم از همه آن‌ها به صورت هم‌زمان استفاده نکنید و یک یا دو روش را که با توانایی‌های شما و موضوع وب سایتتان مناسب هستند انتخاب کنید. باید توجه داشته باشید که با صرف طراحی یک سایت نمی‌توان به درآمد زیادی رسید و باید در این زمینه صبر و تلاش کافی داشته باشید.

‏برای کسب درآمد از وب سایت با استفاده از این روش رایج در ایران، می‌توانید از طریق شبکه‌های تبلیغاتی مانند کاپریلا درآمد کسب کنید. البته کسب درآمد از این روش، زمانی مؤثر است که محتواهایی با کیفیت و بهینه بر روی سایت خود داشته باشید. هر چه محتوای شما باکیفیت‌تر باشد، بازدیدکننده بیشتری خواهید داشت و بازدیدکننده بیشتر به معنی افزایش تعداد کلیک روی تبلیغات موجود در سایت شما؛ چون با توجه به مدل درآمدی شبکه‌های تبلیغاتی، شما تنها زمانی از این شبکه‌ها کسب درآمد می‌کنید که کاربران روی تبلیغات سایت شما کلیک کنند. پس هر چه تعداد بازدیدکننده بیشتر باشد، کلیک‌ها بیشتر بوده و در نتیجه درآمد شما بیشتر خواهد شد (معمولاً بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ تومان به ازای هر کلیک واقعی به صاحب سایت پرداخت می‌شود).

‏نکته مهم اینجاست که باید موضوع محتوای شما با هدف تبلیغات هماهنگ باشد. تبلیغات بنری باید برای افرادی که به محتوای شما علاقه دارند جذاب باشد در غیر این صورت آن‌ها بر روی تبلیغات کلیک نمی‌کنند و شما نمی‌توانید درآمد کسب کنید. بنابراین با به کار گیری اصول سئو و تولید محتوای باکیفیت، می‌توانید با استفاده از این روش به درآمد میلیونی (و یا چند ده میلیونی در ماه) برسید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۲۰ روش کسب درآمد از وب سایت در ایران بدون نیاز به سرمایه بالا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌‌‌
✳️ آموزش انواع مسابقه اینستاگرامی + تکنیک‌ها و نکات

‏آیا دل‌تان می‌خواهد یک حقیقت باورنکردنی و جالب بدانید؟ اکانت‌های اینستاگرامی‌ای که مرتباً مسابقه برگزار می‌کنند، نسبت به اکانت‌های دیگری که در آن‌ها خبری از برگزاری مسابقات نیست، حدود ۷۰ درصد بیشتر از سایرین رشد فالوور دارند. (منبع)

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ قوانینی که باید قبل از برگزاری انواع مسابقه در اینستاگرام بدانید
‏ ○ انواع مسابقه اینستاگرامی
‏ ○ چگونه مسابقه اینستاگرامی برگزار کنیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 قوانینی که باید قبل از برگزاری انواع مسابقه در اینستاگرام بدانید

‏قطعاً یادگیری قوانین برگزاری انواع مسابقه در اینستاگرام، بخش هیجان‌انگیز ماجرا نیست؛ اما باید تاکید کنیم که مهم‌ترین بخش ماجراست!

‏اخیراً اینستاگرام بر روی برگزاری مسابقات در این پلتفرم حساسیت نشان‌ داده است. در نتیجه در ادامه از قوانینی برای شما می‌گوییم که رعایت آن می‌تواند از برند شما محافظت کند.

‏Giveaway به معنی همان جوایز اهدایی است؛ معمولاً چنین تصویری به معنی برگزاری مسابقه است.


🔸 انواع مسابقه اینستاگرامی

‏حالا که همه قوانین مربوط به برگزاری اینستاگرام را می‌دانید، بهتر است در مورد انواع مسابقه هم صحبت کنیم تا بتوانید تصمیم بگیرید که کدام نوع تناسب بیشتر و بهتری با برند شما دارد؟! در ادامه در مورد انواع مسابقه صحبت می‌کنیم.

‏این روش، در واقع رایج‌ترین روش اجرای مسابقه اینستاگرام است. همچنین اگر فقط پای لایک کردن به تنهایی در میان باشد، یکی از راحت‌ترین راه‌ها برای جذب مخاطب به مسابقه است.

‏از بین لایک‌ها و کامنت‌های این پست جایزه می‌دیم!



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش انواع مسابقه اینستاگرامی + تکنیک‌ها و نکات — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ ساخت خبرنامه ایمیلی به زبان ساده – آموزش جامع برنامه‌ریزی، طراحی و ارسال ایمیل

‏آیا می‌خواهید برای وبسایت، وبلاگ یا فروشگاه اینترنتی خود، خبرنامه ایمیلی بسازید؟ ساخت خبرنامه ایمیلی به شما کمک می‌کند ارتباطتان را با مشتریان بالقوه و بالفعل خود به شکل بهتر و قوی‌تری حفظ کنید. همچنین باعث می‌شود کاربرانتان دوباره به وبسایت شما سر بزنند و آن‌ها را به خرید مجدد از شما ترغیب کند. بسیاری از افراد تازه‌کار در حوزه دیجیتال مارکتینگ، ساخت خبرنامه‌های ایمیلی را کار سختی می‌دانند؛ شاید به این دلیل که احساس می‌کنند این کار، بیش از حد تخصصی یا وقت‌گیر است. شاید ۱۰ سال پیش این حرف درست بود، اما امروز که با تعداد زیادی از ابزارهای آنلاین پیشرفته روبرو هستیم، ساخت خبرنامه ایمیلی بسیار آسان و سریع شده و هر کسی به راحتی می‌تواند از پس آن بر آید. اما سوال اصلی‌تر این افراد این است که آیا خبرنامه‌های بازاریابی ایمیلی در ایران توجیه دارد یا خیر. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به‌صورت گام به گام به شما می‌گوییم چرا و چگونه باید خبرنامه ایمیلی خود را بسازید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ خبرنامه ایمیلی چیست؟
‏ ○ چرا باید از خبرنامه ایمیلی استفاده کنیم؟
‏ ○ ساخت خبرنامه ایمیلی برای چه کسانی مناسب است؟
‏ ○ برنامه‌ریزی قبل از ساخت خبرنامه ایمیلی
‏ ○ برنامه‌ریزی تهیه لیست ایمیل خبرنامه ایمیلی
‏ ○ برنامه‌ریزی ساخت خبرنامه ایمیلی
‏ ○ آموزش ساخت خبرنامه ایمیلی با ابزار Sendinlue
‏ ○ سخن آخر بر آموزش ساخت خبرنامه ایمیلی


🔸 خبرنامه ایمیلی چیست؟

‏خبرنامه ایمیلی نوعی راه ارتباطی بین کسب و کار و کاربران آن برای فرستادن اخبار، مطالب جدید، و تغییرات محصولات و کسب و کار و به طور کلی، هر محتوایی که برای کاربر مفید است، می‌باشد. برای دریافت این اطلاعات، افراد باید با وارد کردن ایمیل خود، عضو خبرنامه شما شوند. به این افراد مشترک (Subscribers)، لید (Leads) یا حتی مخاطب (Contacts) هم گفته می‌شود.

‏کسب و کارها با روش‌ها و اهداف مختلفی از خبرنامه‌های ایمیلی استفاده می‌کنند. برای مثال، بعضی از کسب و کارها خبرنامه ایمیلی را برای اطلاع‌رسانی درباره محصولات جدید و ارائه اطلاعاتی درباره آنها به کار می‌برند. وبسایت‌ها و بلاگ‌ها، محتوای جدید خود را با هدف افزایش ترافیک سایت، از طریق این خبرنامه‌ها به کاربرانشان اطلاع می‌دهند. بسیاری از سایت‌ها هم از بازاریابی ایمیلی و خبرنامه‌های آن برای حفظ ارتباط با مشتری و تبدیل او به مشتری وفادار استفاده می‌کنند.


🔸 چرا باید از خبرنامه ایمیلی استفاده کنیم؟

‏بد نیست بدانید ۷۵ درصد افرادی که به سایت شما مراجعه می‌کنند، برای مراجعه دوباره به سایتتان، آدرس آن را فراموش می‌کنند و نمی‌توانند بازگردند. دنیای اینترنت آن‌چنان وسیع است که هر سایت و محتوایی به راحتی در آن گم و ناپدید می‌شود. با ساخت خبرنامه ایمیلی، بازدیدکنندگان سایت تبدیل به مشترکان خبرنامه (=لید) خواهند شد. به محض اینکه آن‌ها عضو خبرنامه شما شوند، می‌توانید ارتباطتان را شکل داده و ارتقا دهید تا آن‌ها را به وبسایت خود برگردانید. به بیانی ساده، بدون داشتن خبرنامه ایمیلی، هر روز تعدادی از مشتریان و مشترکان احتمالی خود را از دست می‌دهید.

‏شاید برایتان سوال پیش آید که اگر از مشتریان بخواهیم در شبکه‌های اجتماعی ما عضو شوند چه می‌شود؟ آیا این راه به حفظ ارتباط کمکی نمی‌کند؟ این روش هم مفید است و شما حتماً باید در شبکه‌های اجتماعی هم به فکر افزایش فالوور باشید. با این حال، شما صاحب پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی نیستید و بهتر است روی رسانه‌ها و کانال‌های ارتباطی متعلق به خودتان، سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهید. غول‌های شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و فیسبوک دسترسی مخاطبان به شما را محدود می‌کنند. مهم‌تر از همه، اکثر کاربران شبکه‌های اجتماعی دائم پست‌های جدید شبکه‌های اجتماعی خود را چک نمی‌کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ساخت خبرنامه ایمیلی به زبان ساده – آموزش جامع برنامه‌ریزی، طراحی و ارسال ایمیل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌‌‌
✳️ ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین برتر جهان – ویژگی‌ها، مزایا، معایب و قیمت

‏سرویس چت آنلاین‌ در حال حاضر یکی از ابزار‌های ضروری برای خدمات پشتیبانی و فروش کسب و کارها است. این سرویس‌ها بازدیدکنندگان سایت شما را به لید و لیدهای شما را به مشتری بالفعل تبدیل می‌کند. امروزه استفاده از سرویسهای چت آنلاین در جهان، ۲۴% افزایش یافته است، اما مشاغل بسیاری نیز در وبسایت خود از لایو چت استفاده نمی‌کنند. بسیاری از کسب و کارها مزایای استفاده از این سرویس را درک نکرده‌اند و برای بعضی هم فرایند انتخاب بهترین سرویس چت آنلاین متناسب با نیاز آنها چالش برانگیز است. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا به بررسی معایب، مزایا و چرایی استفاده از سرویس چت آنلاین و انتخاب بهترین گزینه ممکن برای کسب و کار شما می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سرویس چت آنلاین چیست؟
‏ ○ ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین
‏ ○ معیارهای انتخاب بهترین سرویس چت آنلاین برای وبسایت
‏ ○ لیست بهترین سرویس‌های چت آنلاین جهان در سال ۲۰۲۱
‏ ○ جمع‌بندی معرفی ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین


🔸 سرویس چت آنلاین چیست؟

‏کسب و کار‌های آنلاین به کمک سرویس لایو چت می‌توانند به مشتریان و یا بازدیدکنندگان سایت (مشتریان احتمالی) خدمات پشتیبانی فوری ارائه کنند. سرویس چت آنلاین به سادگی روی وبسایت کسب و کارها فعالسازی و اجرا می‌شود، با مشتری ارتباط برقرار می‌کند و مشتری هدف را تشخیص داده و در نهایت لیدهای شما را به مشتری تبدیل می‌کند. سرویسهای چت آنلاین نرخ تعامل مخاطب با وبسایت شما را افزایش می‌دهد، شما شروع‌کننده مکالمه خواهید بود و هیچ درخواستی بدون پاسخ نمی‌ماند. به عبارت دیگر، سرویس گفتگوی آنلاین باعث می‌شود بازدیدکنندگان به شما اعتماد کنند و خیالشان از بابت پشتیبانی قبل، حین و بعد از خرید راحت شود.


🔸 ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین

‏اکنون که به طور خلاصه با مفهوم سرویس چت آنلاین و مزایایی که برای کسب و کار شما ارائه می‌کند آشنا شدیم، در ادامه این مقاله بعضی از ویژگی‌هایی که این سرویسها باید داشته باشد را مرور می‌کنیم.

‏سرویس چت آنلاین حرفه‌ای با استفاده از پاسخ‌های آماده که از قبل توسط شما تعریف می‌شود، موجب پاسخ‌گویی سریع‌تر شما به سوالات متداول کاربرانتان می‌شود. شما می‌توانید چند سوال رایجی که کاربران همیشه می‌پرسند را انتخاب کرده و برای آنها پاسخ مناسب آماده کنید و حین گفتگو، برای کاهش زمان پاسخ‌گویی از آنها استفاده کنید.

‏یکی از ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین، اولویت‌بندی مکالمات به صورت خودکار، دستی و یا مبتنی بر شرایط خاص و ارجاع به بخش مربوطه است، به این ترتیب مشتری شما سریع‌تر پاسخ خود را دریافت می‌کند. به عنوان مثالی ساده، کاربر مشخص کند که در چه زمینه‌ای سوال دارد (گزینه امور مالی را انتخاب کند)، سپس پیام او به پشتیبان امور مالی منتقل داده شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین برتر جهان – ویژگی‌ها، مزایا، معایب و قیمت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارهای مارکتینگ | دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین برتر جهان – ویژگی‌ها، مزایا، معایب و قیمت

‏سرویس چت آنلاین‌ در حال حاضر یکی از ابزار‌های ضروری برای خدمات پشتیبانی و فروش کسب و کارها است. این سرویس‌ها بازدیدکنندگان سایت شما را به لید و لیدهای شما را به مشتری بالفعل تبدیل می‌کند. امروزه استفاده از سرویسهای چت آنلاین در جهان، ۲۴% افزایش یافته است، اما مشاغل بسیاری نیز در وبسایت خود از لایو چت استفاده نمی‌کنند. بسیاری از کسب و کارها مزایای استفاده از این سرویس را درک نکرده‌اند و برای بعضی هم فرایند انتخاب بهترین سرویس چت آنلاین متناسب با نیاز آنها چالش برانگیز است. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا به بررسی معایب، مزایا و چرایی استفاده از سرویس چت آنلاین و انتخاب بهترین گزینه ممکن برای کسب و کار شما می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سرویس چت آنلاین چیست؟
‏ ○ ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین
‏ ○ معیارهای انتخاب بهترین سرویس چت آنلاین برای وبسایت
‏ ○ لیست بهترین سرویس‌های چت آنلاین جهان در سال ۲۰۲۱
‏ ○ جمع‌بندی معرفی ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین


🔸 سرویس چت آنلاین چیست؟

‏کسب و کار‌های آنلاین به کمک سرویس لایو چت می‌توانند به مشتریان و یا بازدیدکنندگان سایت (مشتریان احتمالی) خدمات پشتیبانی فوری ارائه کنند. سرویس چت آنلاین به سادگی روی وبسایت کسب و کارها فعالسازی و اجرا می‌شود، با مشتری ارتباط برقرار می‌کند و مشتری هدف را تشخیص داده و در نهایت لیدهای شما را به مشتری تبدیل می‌کند. سرویسهای چت آنلاین نرخ تعامل مخاطب با وبسایت شما را افزایش می‌دهد، شما شروع‌کننده مکالمه خواهید بود و هیچ درخواستی بدون پاسخ نمی‌ماند. به عبارت دیگر، سرویس گفتگوی آنلاین باعث می‌شود بازدیدکنندگان به شما اعتماد کنند و خیالشان از بابت پشتیبانی قبل، حین و بعد از خرید راحت شود.


🔸 ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین

‏اکنون که به طور خلاصه با مفهوم سرویس چت آنلاین و مزایایی که برای کسب و کار شما ارائه می‌کند آشنا شدیم، در ادامه این مقاله بعضی از ویژگی‌هایی که این سرویسها باید داشته باشد را مرور می‌کنیم.

‏سرویس چت آنلاین حرفه‌ای با استفاده از پاسخ‌های آماده که از قبل توسط شما تعریف می‌شود، موجب پاسخ‌گویی سریع‌تر شما به سوالات متداول کاربرانتان می‌شود. شما می‌توانید چند سوال رایجی که کاربران همیشه می‌پرسند را انتخاب کرده و برای آنها پاسخ مناسب آماده کنید و حین گفتگو، برای کاهش زمان پاسخ‌گویی از آنها استفاده کنید.

‏یکی از ویژگی‌های ضروری سرویس چت آنلاین، اولویت‌بندی مکالمات به صورت خودکار، دستی و یا مبتنی بر شرایط خاص و ارجاع به بخش مربوطه است، به این ترتیب مشتری شما سریع‌تر پاسخ خود را دریافت می‌کند. به عنوان مثالی ساده، کاربر مشخص کند که در چه زمینه‌ای سوال دارد (گزینه امور مالی را انتخاب کند)، سپس پیام او به پشتیبان امور مالی منتقل داده شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۱+۲ سرویس چت آنلاین برتر جهان – ویژگی‌ها، مزایا، معایب و قیمت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارهای مارکتینگ | دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات در اپلیکیشن چیست؟ – راهنمای جامع و ساده تبلیغات درون اپلیکیشنی

‏یکی از بهترین راه‌های موجود برای نمایش تبلیغات به مشتریان هدف و کاربران فضای مجازی، اپلیکیشن‌ها می‌باشد. با تبلیغات در اپلیکیشن می‌توانید به خوبی نظر مخاطب را به خود جلب کرده و حتی در فرصت‌هایی که فکرش را هم نمی‌کردید، آنها را به مشتریان خود اضافه کنید. نکته جالب آنکه تبلیغات درون اپلیکیشنی (In app advertising) روش بسیار مناسبی هم برای سازندگان اپلیکیشن‌های مختلف هم است که بتوانند از این راه، درآمد بسیار خوبی را کسب کنند. این کار به صاحبان اپلیکیشن‌ها اجازه می‌دهد که محتوا و برنامه خود را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهند و درآمد خود را هم از طریق تبلیغات موثر به دست آورند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات در اپلیکیشن چیست؟
‏ ○ چه کسانی در تبلیغات درون اپلیکیشنی سهیم هستند؟
‏ ○ نحوه عملکرد تبلیغات در اپلیکیشن چگونه است؟
‏ ○ مزایای استفاده از تبلیغات در اپلیکیشن چیست؟
‏ ○ چرا تبلیغات اپلیکیشنی برای بازاریابان اهمیت زیادی دارد؟
‏ ○ انواع تبلیغات در اپلیکیشن
‏ ○ بهترین تکنیک‌های موفقیت در تبلیغات در اپلیکیشن
‏ ○ سه مرحله شروع تبلیغات درون برنامه‌ای
‏ ○ کلام پایانی مقاله


🔸 تبلیغات در اپلیکیشن چیست؟

‏تبلیغات در اپلیکیشن‌های موبایل، روشی بسیار مناسب و موثر و البته محبوب برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن است که از آن کسب درآمد داشته باشند (بسته به نوع و میزان تبلیغات و هم‌چنین اپلیکیشن، میزان درآمد متفاوت است). از طرف دیگر، محبوبیت این مدل تبلیغات برای صاحبان کسب و کارها هم بالا بوده و از آن برای تبلیغ محصولات و بازاریابی برند خود استفاده می‌کنند. به عبارت ساده‌تر، محتوای تبلیغاتی برندها (بنر، متن، ویدئو) به جای سایت‌ها، فقط در اپلیکیشن‌های موبایل نمایش داده می‌شود تا کاربر با کلیک روی تبلیغ، به صفحه دانلود اپلیکیشن در مارکت‌ها و یا حتی دانلود مستقیم اپ، هدایت شود.

‏این مدل تبلیغات اینترنتی کسب و کارها و مشتریان را به صورت هدفمند به هم متصل می‌کند. شبکه‌های تبلیغاتی (در ادامه مقاله با آنها آشنا خواهیم شد) با شناسایی مشخصات کاربران و روش‌های مناسب تبلیغات برای آنها، تبلیغات درون اپلیکیشنی را طبق الگوریتم خاصی اجرا می‌کند. مدل‌های تبلیغات در اپ موبایل، متنوع بوده و این تنوع باعث شده تا توسعه‌دهندگان بتوانند از روش‌های مختلفی برای کسب درآمد خود استفاده کنند؛ تبلیغات ویدیویی، متنی، عکس‌دار، تبلیغ بینابینی و … در بسیاری از اپلیکیشن‌ها وجود دارد و قطعاً شما با نمونه‌هایی از آن روبرو شده‌اید. اما این تبلیغات باید به نحوی نمایش داده شود که مخاطب را خسته و کلافه نکند تا مجاب شود تبلیغ را تا انتهای آن دیده و روی گزینه کال تو اکشن کلیک کند. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا جنبه‌های مختلف این بحث مهم دنیای تبلیغات آنلاین را مورد بررسی قرار دهیم.


🔸 چه کسانی در تبلیغات درون اپلیکیشنی سهیم هستند؟

‏باید گفت برای این که تبلیغی روی صفحه نمایش موبایل کاربر نمایش داده شود، قبل از آن باید چندین عامل دست به دست هم بدهند. در زیر افراد و عوامل دخیل در این مدل تبلیغات، شرح داده شده‌اند:

‏– تبلیغ‌کنندگان: این بخش، شرکت‌ها و یا واحد بازاریابی آنها هستند که برای انجام تبلیغات تلفن همراه، از گزینه‌های مختلف و پتانسیل تبلیغات موبایلی استفاده می‌کنند.

‏– توسعه‌دهندگان اپلیکیشن: این افراد هم به عنوان صاحب و توسعه‌دهنده اپلیکیشن‌ها با قبول تبلیغات، به دنبال کسب درآمد مناسب خود هستند و هم‌چنین می‌خواهند در صورت امکان، رضایت کاربرانشان را با سود خود همگام کنند.

‏– شبکه تبلیغاتی: این شبکه‌های تبلیغاتی، رابطی بین تبلیغ‌کننده و ارائه‌دهنده اپلیکیشن است و تبلیغات در بستر آنها مدیریت و انجام می‌شود. این شبکه‌ها با راهکارها و الگوریتم‌های مختلفی سعی دارند تا تبلیغات نمایش داده شده، متناسب با تقاضای تبلیغ‌کننده و مشخصات کاربر هدف باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات در اپلیکیشن چیست؟ – راهنمای جامع و ساده تبلیغات درون اپلیکیشنی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا



آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ ۱۸ تکنیک سئو ارزان با بودجه کم مناسب کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

‏در نگاه اول و مخصوصاً کسانی که شناخت عمیقی از سئو ندارد، ممکن است بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو یا همان سئو (SEO)، رایگان به نظر بیاید؛ چرا که این موتورها مانند گوگل، پولی برای رتبه‌بندی سایت‌ها از آن‌ها نمی‌گیرند؛ اما فعالیت‌هایی که برای گرفتن رتبه باید انجام شود، نیازمند منابع مالی و انسانی است و همین امر باعث می‌شود تا سئو، نه تنها رایگان نباشد بلکه به هزینه مستمر نیاز داشته باشد. این موضوع زمانی که رقابت در یک کلمه کلیدی شکل می‌گیرد، بدتر هم می‌شود. در این حالت کسب و کاری که بودجه بیشتری هزینه کند، شانس بالاتری برای گرفتن رتبه‌های برتر دارد. به نظر می‌رسد در این بازار پررقابت سئو، کسب و کارهای کوچکی که توانایی اختصاص بودجه زیاد برای بخش سئو سایت را ندارند، نمی‌توانند امیدی به موفقیت داشته باشند؛ اما این مطلب همیشه درست نیست. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم تا تکنیک‌هایی را به این کسب و کارهای کوچک و استارتاپی آموزش دهیم تا با بودجه کم نیز بتوانند در سئو موفق شوند و ورودی‌های باکیفیتی برای سایت خود گرفته و فروش خود را از این طریق افزایش دهند. پس اگر شما هم این مشکل و نگرانی را در بخش سئو دارید، این مقاله کاربردی را از دست ندهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری کوتاه بر سئو
‏ ○ منابع محدودکننده در سئو
‏ ○ تکنیک‌های ارزان سئو سایت با بودجه کم
‏ ○ سخن آخر


🔸 مروری کوتاه بر سئو

‏بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، فعالیتی انتخابی و مقطعی نیست، بلکه باید به عنوان یکی از استراتژی‌های اصلی بازاریابی کسب و کارها در نظر گرفته شود که هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد، حتی با کسب رتبه اول گوگل در تمام کلمات کلیدی هدف. رقابت روی جایگاه اول گوگل به دلیل ترافیک باکیفیت و هدفمندی که جذب سایت می‌کند، باعث شده تا صاحبان سایتها از هر روش و ترفندی برای بهبود رتبه سایت خود در گوگل استفاده کنند.


🔸 منابع محدودکننده در سئو

‏وقتی صحبت از بودجه کم می‌شود، احتمالاً تمام افراد، محدودیت در منابع مالی به ذهنشان می‌رسد؛ اما کمبود منابع مالی می‌تواند به‌صورت محدودیت‌های مختلفی خودش را نشان دهد که شناسایی این محدودیت‌ها برای تعیین استراتژی سئو کسب و کار اهمیت زیادی دارد. پس بهتر است قبل از اینکه به معرفی تکنیک‌های سئو با بودجه کم پرداخته شود، ابتدا این محدودیت‌ها معرفی شوند.

‏کسب و کارها فعالیت‌های سئو خود را به سه روش ممکن است انجام دهند؛ به‌صورت درون سازمانی و توسط منابع انسانی کسب و کار، محول کردن بخشی یا تمام کارها به آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ و دادن پروژه سئو به فریلنسرها. در این روش‌ها محدودیت‌های زیر ممکن است وجود داشته باشد.

‏زمانی که کسب و کار بودجه کمی داشته باشد، نمی‌تواند زمان زیادی را صرف سئو سایت کند. این موضوع به دلیل کمبود نیروی انسانی یا واگذاری پروژه با هزینه کم به بیرون از کسب و کار اتفاق می‌افتد. در این حالت، کسب و کار باید تلاش کند تا از منابع دیگر مانند استفاده از وقت آزاد کارمندان دیگر بخش‌ها، تا حدودی این محدودیت را برطرف کند و در مقابل با بهینه کردن عملکرد فعالیت‌های حال حاضر سئو، بازدهی را بالاتر ببرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۸ تکنیک سئو ارزان با بودجه کم مناسب کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۱۸ تکنیک سئو ارزان با بودجه کم مناسب کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

‏در نگاه اول و مخصوصاً کسانی که شناخت عمیقی از سئو ندارد، ممکن است بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو یا همان سئو (SEO)، رایگان به نظر بیاید؛ چرا که این موتورها مانند گوگل، پولی برای رتبه‌بندی سایت‌ها از آن‌ها نمی‌گیرند؛ اما فعالیت‌هایی که برای گرفتن رتبه باید انجام شود، نیازمند منابع مالی و انسانی است و همین امر باعث می‌شود تا سئو، نه تنها رایگان نباشد بلکه به هزینه مستمر نیاز داشته باشد. این موضوع زمانی که رقابت در یک کلمه کلیدی شکل می‌گیرد، بدتر هم می‌شود. در این حالت کسب و کاری که بودجه بیشتری هزینه کند، شانس بالاتری برای گرفتن رتبه‌های برتر دارد. به نظر می‌رسد در این بازار پررقابت سئو، کسب و کارهای کوچکی که توانایی اختصاص بودجه زیاد برای بخش سئو سایت را ندارند، نمی‌توانند امیدی به موفقیت داشته باشند؛ اما این مطلب همیشه درست نیست. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم تا تکنیک‌هایی را به این کسب و کارهای کوچک و استارتاپی آموزش دهیم تا با بودجه کم نیز بتوانند در سئو موفق شوند و ورودی‌های باکیفیتی برای سایت خود گرفته و فروش خود را از این طریق افزایش دهند. پس اگر شما هم این مشکل و نگرانی را در بخش سئو دارید، این مقاله کاربردی را از دست ندهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری کوتاه بر سئو
‏ ○ منابع محدودکننده در سئو
‏ ○ تکنیک‌های ارزان سئو سایت با بودجه کم
‏ ○ سخن آخر


🔸 مروری کوتاه بر سئو

‏بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، فعالیتی انتخابی و مقطعی نیست، بلکه باید به عنوان یکی از استراتژی‌های اصلی بازاریابی کسب و کارها در نظر گرفته شود که هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد، حتی با کسب رتبه اول گوگل در تمام کلمات کلیدی هدف. رقابت روی جایگاه اول گوگل به دلیل ترافیک باکیفیت و هدفمندی که جذب سایت می‌کند، باعث شده تا صاحبان سایتها از هر روش و ترفندی برای بهبود رتبه سایت خود در گوگل استفاده کنند.


🔸 منابع محدودکننده در سئو

‏وقتی صحبت از بودجه کم می‌شود، احتمالاً تمام افراد، محدودیت در منابع مالی به ذهنشان می‌رسد؛ اما کمبود منابع مالی می‌تواند به‌صورت محدودیت‌های مختلفی خودش را نشان دهد که شناسایی این محدودیت‌ها برای تعیین استراتژی سئو کسب و کار اهمیت زیادی دارد. پس بهتر است قبل از اینکه به معرفی تکنیک‌های سئو با بودجه کم پرداخته شود، ابتدا این محدودیت‌ها معرفی شوند.

‏کسب و کارها فعالیت‌های سئو خود را به سه روش ممکن است انجام دهند؛ به‌صورت درون سازمانی و توسط منابع انسانی کسب و کار، محول کردن بخشی یا تمام کارها به آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ و دادن پروژه سئو به فریلنسرها. در این روش‌ها محدودیت‌های زیر ممکن است وجود داشته باشد.

‏زمانی که کسب و کار بودجه کمی داشته باشد، نمی‌تواند زمان زیادی را صرف سئو سایت کند. این موضوع به دلیل کمبود نیروی انسانی یا واگذاری پروژه با هزینه کم به بیرون از کسب و کار اتفاق می‌افتد. در این حالت، کسب و کار باید تلاش کند تا از منابع دیگر مانند استفاده از وقت آزاد کارمندان دیگر بخش‌ها، تا حدودی این محدودیت را برطرف کند و در مقابل با بهینه کردن عملکرد فعالیت‌های حال حاضر سئو، بازدهی را بالاتر ببرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۸ تکنیک سئو ارزان با بودجه کم مناسب کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ نمایشگاه کار شریف؛ فرصتی برای استخدام و ارتقای برند کارفرمایی

‏نمایشگاه کار شریف یکی از رویدادهای موفق حوزه منابع انسانی و استخدام در کشور است که برگزاری ۱۱ دوره موفق را در کارنامه خود دارد. بنا بر آمار منتشر شده، بیش از ۶۰ درصد فرصت‌های شغلی معرفی شده در این رویداد، منجر به استخدام کارجویان می‌شود. به همین دلیل در این مقاله به بررسی نمایشگاه کار شریف از منظر کارجویی و کارفرمایی می‌پردازیم تا با این رویداد موفق بیشتر آشنا شوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر نمایشگاه کار
‏ ○ نگاهی به آمارهای نمایشگاه کار شریف
‏ ○ مزایای نمایشگاه کار شریف چیست؟
‏ ○ خط مشی نمایشگاه کار شریف
‏ ○ برنامه‌های جانبی نمایشگاه شریف
‏ ○ انتخاب کارفرمایان برتر در نمایشگاه کار شریف
‏ ○ اسپانسری در رویداد نمایشگاه کار شریف
‏ ○ نمایشگاه کار شریف برای چه رشته‌هایی مناسب است؟
‏ ○ کرونا و نمایشگاه کار شریف
‏ ○ نحوه اطلاع از برگزاری نمایشگاه کار شریف


🔸 مقدمه‌ای بر نمایشگاه کار

‏نمایشگاه‌های کار، رویدادهای منظمی هستند که در بازه‌های زمانی مشخص در مکان‌های هدف برگزار می‌شوند. این رویدادها عموماً در دانشگاه‌ها شکل می‌گیرند و شرکت‌ها در این رویدادها به دنبال جذب نیروی کار خود هستند. دانشگاه‌های Michigan ،Minnesota ،MIT و… از دانشگاه‌های پیشرو در این زمینه بودند و با اجرای این نمایشگاه، فرصت تعامل و ارتباط میان شرکت‌ها و دانشجویان را فراهم کردند.

‏در ایران نمایشگاه کار شریف به عنوان یکی از نمایشگاه‌های کار موفق ایران توانسته با برگزاری ۱۱ دوره موفق، به اشتغال‌زایی بخش مهم دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کمک کرده و با ایجاد شرایط مناسب برای شرکت‌ها، مقدمات تقویت و توسعه برند کارفرمایی را ایجاد و راهبری کند.

‏بسیاری از مردم بر این باور هستند که نمایشگاه‌های کار منسوخ شده‌اند و دیگر امروزه برگزاری این نمایشگاه‌ها اهمیت و تاثیر چندانی ندارد. اما متخصصان بر این باورند که برگزاری نمایشگاه‌های شغلی نه تنها بی‌استفاده نیستند بلکه روز‌به‌روز از اهمیت بیشتری برخوردار خواهند بود؛ چرا که این نمایشگاه‌ برای متقاضیان کار یک فرصت خاص را جهت ایجاد روابط کاری و شبکه‌سازی به وجود می‌آورد که در حین ارسال رزومه به صورت آنلاین وجود ندارد.


🔸 نگاهی به آمارهای نمایشگاه کار شریف

‏بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی برگزارکننده‌های این نمایشگاه، به صورت میانگین در هر دوره ۱۵ هزار نفر بازدیدکننده داشته است که بیش از ۳۷۰۰ نفر استخدام شده‌اند. بهتر است بدانید که این تعداد استخدامی برای بیش از ۵۰۰ سازمان در ۵۰۰ موقعیت شغلی صورت گرفته است. در این نمایشگاه، برندهای معتبر مانند ایرانسل، مادیران، هایپرمی، بیمه نوین، علی بابا، کافه بازار و … شرکت داشته‌اند و بخشی از برنامه جذب و توسعه خود را از این طریق برنامه‌ریزی کرده‌اند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نمایشگاه کار شریف؛ فرصتی برای استخدام و ارتقای برند کارفرمایی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ سئو (SEO) چیست؟ – راهنمای جامع بهبود سئوی سایت به زبان ساده

‏شاید جزء کسانی باشید که اولین بار است واژه «سئو» (به انگلیسی: SEO) را می‌شنوید یا اینکه در چندین موقعیت مختلف این واژه را شنیده‌ باشید، اما به دنبال معنی آن نرفته باشید یا اینکه معنای کلی سئو را می‌دانید اما به‌صورت عمقی با آن آشنا نشده‌اید. در این مقاله قصد داریم که به‌صورت بنیادین و به‌طور کامل مبحث SEO را بشکافیم و به جواب سؤالات زیر بپردازیم:

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئوی سایت چیست؟
‏ ○ سئوی سایت چه اهمیتی دارد؟
‏ ○ چه اقداماتی منجر به بهبود سئوی سایت می شود؟
‏ ○ سئوکار کیست؟
‏ ○ چگونه و از کجا می توانم خدمات سئوی سایت دریافت کنم؟
‏ ○ تعرفه سئوی سایت چقدر است؟
‏ ○ چگونه می توانم آموزش سئوی سایت ببینم؟
‏ ○ الگوریتم های گوگل برای سئوی سایت
‏ ○ سخن پایانی و نتیجه گیری در خصوص سئوی سایت


🔸 سئوی سایت چیست؟

‏قدم اول در راه‌اندازی یک وب‌سایت این است که آن را با یک رابط کاربری (User Interface) شکیل بر روی یک هاستینگ (Hosting) مناسب پیاده‌سازی کنید. اما نکته اینجاست که حتی اگر وب‌سایتتان را با مناسب‌ترین رابط کاربری، بهترین زبان برنامه‌نویسی یا جامع‌ترین CMS‌ پیاده‌سازی کرده باشید، لزوما به هدف اصلی خود که دیده شدن محصولات یا خدماتتان است، نرسیده‌اید. اینجاست که سئو، پای به میدان می‌گذارد. درواقع، با اعمال اصول سئو، بر روی وب‌سایتتان است که دیده می‌شوید و به هدف نهایی خود می‌رسید. به زبان ساده‌تر، یک وب‌سایت سئو شده وب‌سایتی است که برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی شده باشد؛ به این معنی که وقتی سایتتان سئو شده باشد، یعنی موتورهای جستجو می‌توانند به‌راحتی صفحات آن را بشناسند و آنها را به کاربرانی که جستجو می‌کنند پیشنهاد دهند.

‏اگر می‌خواهید یک وب‌سایت سئو شده داشته باشید، نه تنها باید کدهای سایتتان برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی شده باشد، بلکه می‌بایست در هر حوزه‌ای که فعالیت می‌کنید، محتوای منحصربه‌فرد (Unique) و موردنیاز مخاطب را بر روی وب‌سایت خود منتشر نمایید.

‏تا به اینجا سعی کردیم به‌صورت ساده، مفهوم سئو را برای شما تشریح کنیم. در پشت همین مفهوم ساده، مفاهیمی عمیق و پیچیده پنهان است که در ادامه به آنها می‌پردازیم.


🔸 سئوی سایت چه اهمیتی دارد؟

‏دیگر بر هیچ‌کسی پوشیده نیست که اینترنت، لایه‌های مختلف و پیچ‌درپیچ زندگی بشر را درنوردیده، به‌گونه‌ای که زندگی اکثر انسان‌ها بدون آن فلج می‌شود. امروزه انسان‌ها کوچک‌ترین سؤالات و پیش‌پاافتاده‌ترین نیازهای خود را در موتورهای جستجو می‌جویند. بر همین اساس، کسب‌وکارهایی که در این میان هرچه زود پا به فضای اینترنت گذاشته‌اند، بیشترین سود را برده‌اند. لذا اگر مدیر یک کسب‌وکار هستید، طبعاً به این نتیجه رسیده‌اید که برای کسب‌وکار خود یک وب‌سایت رسمی داشته باشید و از آن مهم‌تر وب‌سایتتان باید سئو شده باشد تا خدمات، کالاها یا محصولاتتان، توسط کاربران دیده شود؛ در غیر این صورت نه تنها کسب‌وکارتان رشد نمی‌کند بلکه حتی ممکن است ‌به فروپاشی بیانجامد. اینجاست که اهمیت سئوی سایت به‌منظور هرچه بیشتر دیده شدن یک محصول یا خدمت به چشم می‌آید.

‏برای اینکه اهمیت سئوی سایت را بیشتر درک کنید، بهتر است یک مثال بزنیم. فرض کنید که در یک صنف یا حوزه خاص، چندین وب‌سایت وجود دارد که بر سر دیده شدن خدمات و محصولاتشان رقابت وجود دارد. در این بین، آن وب‌سایت‌هایی که سئوی قوی‌تری دارند، طبعاً بیشتر توسط کاربران اینترنتی دیده می‌شوند، محصولات و خدماتشان بیشتر خریداری می‌شود، سود بیشتری به‌دست می‌آورند و موفق‌تر هستند. به‌عنوان‌مثال، چندین کمپانی یا start-up در صنعت آموزش ایران وجود دارد که یکی از مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آنها «فرادرس» می‌باشد. کاربران اینترنتی که جویای آموزش‌های خاص در زمینه‌های مختلف هستند، با سرچ در گوگل به‌راحتی می‌توانند به این وب‌سایت دستیابی پیدا کنند. این یعنی، وب‌سایت فرادرس یکی از قوی‌ترین وب‌سایت‌ها در حوزه آموزش در ایران است که بر روی سئوی وب‌سایت خود کار کرده است. در کنار این وب‌سایت نیز وب‌سایت‌های دیگر نظیر: مکتب خونه، آموزش۳۶۵، خوش‌آموز و… نیز در همین صنف فعالیت دارند و برخی از آنها نیز رتبه خوبی از لحاظ سئویی کسب نموده‌اند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئو (SEO) چیست؟ – راهنمای جامع بهبود سئوی سایت به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌‌‌
✳️ آموزش گام به گام ساخت sitemap (نقشه سایت) + معرفی نرم‌افزار و افزونه وردپرس

‏برای ارتقای رتبه سایت خود در گوگل باید سعی کنید هر تعداد ترفند سئو را که می‌دانید را بکار ببرید. ساخت sitemap یا همان نقشه سایت، یکی از راهکارهای بسیار مهم و به نوعی پیش‌نیاز برای فعالیت‌های سئوی داخلی سایت است. برای بهبود استراتژی سئوی سایت است. اما پیش از هر چیز بهتر است با مفهوم سایت مپ آشنا شویم و پس از آن در مورد چرایی و چگونگی ساخت نقشه سایت صحبت کنیم. در این مقاله با آکادمی کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟‌
‏ ○ کاربردها و چرایی ساخت sitemap
‏ ○ مراحل کلی ساخت سایت مپ
‏ ○ بهترین ابزارهای ساخت sitemap
‏ ○ ساخت سایت مپ XML در وردپرس
‏ ○ سایر ابزارهای ساخت sitemap.xml
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟‌

‏سایت مپ یا فایل sitemap.xml، لیستی از کلیه صفحات و محتواهایی است که در سایت وجود دارند. XML که مخفف “extensible markup language” به معنای «زبان نشانه‌گذاری قابل‌ توسعه» است، روشی برای نمایش اطلاعات بر روی سایت است که موتورهای جستجو، معماری صفحات و ساختار آنها را با کمک نقشه سایت، متوجه می‌شوند (برای اطلاعات بیشتر، مقاله نقشه سایت چیست؟ را بخوانید). از آنجا که سایت مپ به بخش سئوی فنی سایت مربوط می‌شود، بسیاری از افراد ساخت سایت مپ را کار دشوار و پیچیده‌ای تلقی می‌کنند؛ اما حقیقت ماجرا این است که برای ساخت sitemap لازم نیست که حتماً یک نابغه باشید یا حتی از کلیات مسائل فنی سایت سر در بیاورید؛ بلکه به دلیل راهکارهای متعدد و متنوعی که وجود دارد، می‌توانید بدون دردسر، نقشه سایت خود را ساخته و آن را در در اختیار موتورهای جستجو قرار دهید.


🔸 کاربردها و چرایی ساخت sitemap

‏موتورهای جستجو نظیر گوگل، مناسب‌ترین نتایج مرتبط با جستجوی کاربران را از سایت‌ها بیرون کشیده و آنها را به کاربران نشان می‌دهند. آنها با استفاده از خزنده‌ها (Crawler) به خواندن، سازمان‌دهی و فهرست کردن (index)‌ اطلاعات موجود در اینترنت می‌پردازند. اما نقش سایت مپ در این میان چیست؟ سایت مپ، موقعیت صفحات وبسایت را در اختیار موتورهای جستجو قرار می‌دهد. وقتی سایت شما، سایت مپ مناسبی نداشته باشد، این احتمال وجود دارد که ربات‌های گوگل محتوای سایت شما را تکراری تشخیص دهد و به این ترتیب به سئوی سایت صدمه بزند. همچنین استفاده از sitemap باعث می‌شود که رباتها مسیر حرکت بین صفحات سایت شما را بهتر درک کرده و بدانند چه صفحاتی، در چه بخش‌هایی و با چه سلسله مراتبی در سایت شما وجود دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش گام به گام ساخت sitemap (نقشه سایت) + معرفی نرم‌افزار و افزونه وردپرس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ داده کاوی (Data Mining) چیست؟ – دیتا ماینینگ در بازاریابی و کسب و کار

‏داده کاوی یا دیتا ماینینگ (Data Mining) موضوعی نیست که بتوان در دنیای کسب و کار از آن چشم‌پوشی کرد. درست است که اقتصاد و بازار ایران نسبت به سایر کشورهای توسعه‌یافته، بسیار عقب بوده اما این دلیل نمی‌شود که چشممان را به آینده بازاریابی داده‌محور و نقش داده در رشد کسب و کارها ببندیم. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با این شاخه مهم از علم داده آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر داده‌کاوی
‏ ○ داده کاوی یا دیتا ماینینگ چیست؟
‏ ○ تاریخچه داده‌کاوی و پیشرفت‌های اخیر آن
‏ ○ دلیل اهمیت و مزایای داده‌کاوی چیست؟
‏ ○ مفاهیم اصولی دیتا ماینینگ
‏ ○ داده‌کاوی چطور کار می‌کند؟
‏ ○ نرم‌افزارها و ابزارهای دیتا ماینینگ
‏ ○ ۵ تکنیک و مثال کاربرد داده‌کاوی در بازاریابی
‏ ○ کاربردهای داده‌کاوی در صنایع مختلف
‏ ○ آینده داده‌کاوی


🔸 مقدمه‌ای بر داده‌کاوی

‏داده‌کاوی (Data mining) برخلاف چیزی که به نظر می‌رسد، اختراع و نوآوری چندان تازه‌ای در عصر دیجیتال به شمار نمی‌رود. از قدمت داده‌کاوی بیش از یک قرن می‌گذرد، با این حال، در دهه ۱۹۳۰ مورد استقبال عمومی قرار گرفت. از اولین مواردی که داده‌کاوی به صورت عملی مورد استفاده قرار گرفته می‌توان به ایده ماشین همه‌کاره آلن تورینگ اشاره کرد؛ عملکرد این ماشین چیزی شبیه به رایانه‌های امروزی بود که توانایی انجام انواع محاسبات را داشت.

‏از زمان آلن تورینگ تاکنون، این مفهوم دستخوش پیشرفت‌های بسیاری شده است. مشاغل و کسب و کارهای امروزی از داده‌کاوی و یادگیری ماشین (Machine Learning) برای بهبود موارد بسیاری از جمله فرایند فروش و تفسیر منابع مالی در حوزه سرمایه‌گذاری استفاده می‌کنند. به همین خاطر است که در مقایسه با گذشته، دانشمندان داده (Data scientist) نقش به مراتب مهم‌تری را در سازمان‌ها ایفا می‌کنند زیرا کلیه مشاغل به دنبال تحقق اهداف بزرگ‌تری به کمک علم داده (Data science) هستند.


🔸 داده کاوی یا دیتا ماینینگ چیست؟

‏داده‌کاوی فرایندی است که ضمن آن، حجم عظیمی از داده‌های آماری مربوط به وضعیت کسب و کار (یا هر نوع داده دیگری مثلاً داده‌های اجتماعی) آنالیز می‌شوند تا هوش تجاری را بتوان کشف کرد (هوش تجاری یا BI: به مجموعه ابزارها، برنامه‌های کاربردی و روش‌هایی گفته می‌شود که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا داده‌ها را از منابع داخلی و خارجی گردآوری و آنها را آماده آنالیز کنند). به کمک هوش تجاری می‌توان مشکلات کسب و کار را حل کرد، خطرات را کاهش داد و فرصت‌های تازه را پیدا کرد. نام این شاخه از علم داده (Data Mining)، از شباهتی که میان جستجوی اطلاعات ارزشمند در پایگاه داده و حفاری در دل کوه (Mining) وجود دارد نشات گرفته است چون ارزش پنهان درون داده‌ها را تنها از طریق غربال مقادیر عظیم داده یا سنگ می‌توان یافت.

‏داده‌کاوی قادر است به راحتی به پرسش‌های مرتبط با کسب و کار پاسخ دهد، حال آنکه در گذشته زمان زیادی صرف پاسخگویی به آنها می‌شد. کاربران می‌توانند با استفاده از انواع تکنیک‌های آماری و آنالیز داده، الگوها و گرایش‌های تکرارشونده و روابط بین پارامترها را شناسایی کنند. با به‌کارگیری نتایج و یافته‌های آنالیز، می‌توان به پیش‌بینی آینده پرداخت و تاثیراتی عمیق را بر حوزه کسب و کار مربوطه رقم زد.

‏لازم به ذکر است که داده‌کاوی در بخش‌های مختلف تحقیقات بازار مانند فروش، بازاریابی، توسعه محصول و حوزه‌های مختلفی نظیر بهداشت و درمان و نیز آموزش کاربرد دارد. استفاده صحیح از داده‌کاوی می‌تواند مزیت بزرگی در مقایسه با رقبای شما برایتان ایجاد کند؛ زیرا به شما کمک می‌کند تا اطلاعات بیشتری از مشتریان خود کسب کنید، استراتژی‌های بازاریابی موثرتری را ارائه کنید، درآمدتان را افزایش دهید و هزینه‌های اضافی را حذف کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 داده کاوی (Data Mining) چیست؟ – دیتا ماینینگ در بازاریابی و کسب و کار — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: نرم‌افزار


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ کدام است؟ – معرفی ۱۱ پنل ایمیل تبلیغاتی

‏ایمیل مارکتینگ یکی از راه‌های بازاریابی اینترنتی کم هزینه و به صرفه است که در ایران، کمتر به آن توجه می‌شود اما در عرصه جهانی، نرخ بازگشت سرمایه بسیار بالایی دارد. به همین دلیل همیشه برای انتخاب بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ بحث زیادی شکل می‌گیرد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا شما را با بهترین و شناخته‌شده‌ترین‌ها به عنوان پنل ایمیل تبلیغاتی آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری بر ایمیل مارکتینگ
‏ ○ قابلیت‌های بازاریابی ایمیلی در هر سرویس ایمیل مارکتینگ
‏ ○ معرفی ۱۱ سرویس ایمیل مارکتینگ برتر جهان
‏ ○ جمع‌بندی بهترین سرویس‌های ارسال ایمیل


🔸 مروری بر ایمیل مارکتینگ

‏همانطور که گفته شد ایمیل مارکتینگ یکی از مقرون به صرفه‌ترین روش‌های بازاریابی اینترنتی برای کسب­ و کار های کوچک است. به گفته‌ی انجمن بازاریابی مستقیم، ایمیل مارکتینگ به طور میانگین، ۴۳۰۰ درصد نرخ بازگشت سرمایه (ROI) برای مشاغل (در ایالات متحده) به همراه دارد. این نرخ بازگشت سرمایه‌ی بالا به دلیل این است که مدیریت بازاریابی ایمیلی فرایندی آسان است و کنترل کامل را در اختیار شما قرار می­‌دهد به طوری که شما می‌­توانید با مشتریان خود ارتباطی مستقیم برقرار کرده، نیازهای آنان را بشناسید و محتوای ارسالی را با توجه به علایق آنان شخصی‌سازی کنید.

‏به این نکته توجه داشته باشید که بسیاری از موفقیت‌های شما در بازاریابی ایمیلی، به نرم‌افزار و سرویس ایمیل مارکتینگی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد؛ چون مسئولیت ارسال و مدیریت ایمیل‌ها به عهده‌ی این نرم‌افزار است و اگر در انتخاب پنل ایمیل خود دقت کافی نداشته باشید، در نهایت مجبور می‌شوید هزینه‌ی بیشتری را برای امکانات بیشتر یا با کیفیت بالاتر سرویس­ ایمیل مارکتینگ دیگری پرداخت کنید که نرخ تحویل ایمیل بالاتری داشته باشد. توصیه می­‌شود قبل از تهیه اشتراک پنل ایمیل تبلیغاتی، حتماً مقاله­ را تا پایان مطالعه کنید.


🔸 قابلیت‌های بازاریابی ایمیلی در هر سرویس ایمیل مارکتینگ

‏همانطور که با پیشرفت تکنولوژی، کتاب­های الکترونیک جایگزین کتاب­های کاغذی شدند، روش­های سنتی بازاریابی جای خود را به روش­های جدید الکترونیکی داده و به این شکل فراگیر می‌­شوند. بازاریابی ایمیلی یکی از پر طرفدارترین روشهای بازاریابی دیجیتال است. پیشنهاد می‌­شود اگر به دنبال افزایش ترافیک سایت و فروش از طریق کمپین‌های ایمیلی هستید و یا به نرم‌افزارهای پیشرفته‌ای نیاز دارید تا کارهای مختلف را به صورت خودکار انجام دهند و به شما کمک کنند تا موثرتر بازاریابی کنید، بازاریابی ایمیلی را از دست ندهید.

‏با خواندن این مقاله نکات لازم و کافی برای شناخت مهم‌ترین قابلیت‌های پنل ایمیلی، نکات مهم برای تشخیص بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ و آشنایی با سایت­های ارائه‌دهنده پنل ایمیل تبلیغاتی در اختیار شما قرار می‌گیرد.

‏سالانه تعداد کاربرانی که ایمیلهای خود را از طریق موبایل چک می‌کنند افزایش می‌یابد. به همین دلیل باید ایمیل‌های خود را با توجه به کادر صفحه نمایش گوشی­های هوشمند بهینه‌سازی کرد. تصور کنید که در اثر بهینه نبودن ساختار ایمیل شما با صفحه نمایش موبایل، مقداری از متن و محتوای ایمیل برای کاربر به ­درستی نمایش داده نشود، به احتمال زیاد کاربر از خواندن ایمیل خودداری خواهد کرد و این اتفاق برابر است با هدر رفت هزینه تبلیغاتی شما.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ کدام است؟ – معرفی ۱۱ پنل ایمیل تبلیغاتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارهای مارکتینگ | ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟ – فاکتورهای پنگوئن در سئو و رتبه‌بندی سایت‌ها

‏الگوریتم پنگوئن گوگل (Penguin) چیست؟ این الگوریتم چگونه بر روی وب‌سایت‌ها و رتبه بندی آن‌ها تاثیر می‌گذارد؟ چگونه از الگوریتم پنگوئن برای بهبود سئوی سایت خود استفاده کنیم؟ در این مقاله از آکادمی کاپریلا، به همه سوالات شما در مورد این الگوریتم پاسخ خواهیم داد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه
‏ ○ الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟
‏ ○ چرا وجود الگوریتم پنگوئن الزامی است؟
‏ ○ چگونه می‌­توان فهمید یک وب­سایت توسط الگوریتم پنگوئن جریمه شده است؟
‏ ○ رفع جریمه از وب سایت
‏ ○ تصورات و باورهای غلط درباره الگوریتم پنگوئن
‏ ○ نتیجه‌گیری نهایی از الگوریتم پنگوئن گوگل


🔸 مقدمه

‏در سال ۲۰۱۲ میلادی، گوگل به­ طور رسمی یک بروزرسانی جدید از الگوریتم «وب اسپم» را منتشر کرد که بعدها با عنوان «الگوریتم پنگوئن» شناخته شد. الگوریتم پنگوئن، از آنجایی که به صورت مستقیم اسپم­ها و لینک­سازی­‌های غیر طبیعی را مورد هدف قرار داده است، شدیداً روی اصول سئو تاثیر می‌گذارد. قبل از اعمال الگوریتم جدید پنگوئن روی سرورهای گوگل، حجم بک لینک‌­ها در تعیین امتیاز صفحه وب از نظر Crawl، ایندکس شدن و تجزیه و تحلیل توسط گوگل نقش مهمی داشت. این امر به این معناست که در زمان رتبه‌­بندی وب سایت‌­ها برای نمایش در صفحه نتایج جستجو، برخی از وب سایت­ها و بخش‌­هایی از محتوای کم­‌کیفیت آن­ها، در موقعیت‌های بالاتری از آنچه که باید باشند، قرار گرفته‌­اند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا با بررسی بیشتر این الگوریتم جدید، به شیوه کار و لزوم آن برای سئوی سایت بپردازیم.


🔸 الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟

‏پس از الگوریتم پاندا که پیش از این توسط گوگل معرفی شده بود، الگوریتم پنگوئن نیز توسط این موتور جستجو برای بهبود شرایط وب­سایت­های باکیفیت از نظر رتبه‌بندی سئو طراحی و اجرا شد. هدف این الگوریتم، بیشتر جلوگیری از نمایش وب­سایت­هایی بود با دستکاری در بک لینک­ها و کلمات کلیدی، در نتایج اول موتورهای جستجو قرار می‌گرفتند. تنها نسخه­‌های اولیه این الگوریتم، ۳/۱ درصد از سایت­های انگلیسی زبان را تحت تاثیر قرار داد. در سال­های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶، الگوریتم پنگوئن ۱۰ بروزرسانی مختلف را تجربه کرده که با در گذر زمان نیز تکامل پیدا کرده و همین امر سبب شد تا تاثیرگذاری بیشتری روی سئو آدرس­های اینترنتی مختلف ایجاد کند. به همین دلیل، از سال ۲۰۱۷ تاکنون جز الگوریتم­های اصلی گوگل قرار گرفته است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟ – فاکتورهای پنگوئن در سئو و رتبه‌بندی سایت‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ کارآفرینان موفق ایران را بهتر بشناسید – بیوگرافی و داستان موفقیت آنها

‏آیا کارآفرینان موفق ایران را می‌شناسید؟ آیا با داستان و راز موفقیت آن‌ها آشنایی دارید؟ این روزها احتمالاً واژه «کارآفرینی» را زیاد می‌شنوید چون اسم کارآفرینان موفق زیادی در شبکه‌های اجتماعی بر سر زبان‌ها افتاده است و شاید شما هم به فکر راه‌اندازی کسب و کار خودتان افتاده باشید. کارآفرین معمولاً به عنوان کسی که مبتکر، ایده‌پرداز، جسور و ریسک‌پذیر است، شناخته می‌شود و توانایی ارائه یک محصول یا خدمت جدید را به بهترین نحو ممکن دارد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مرتضی سلطانی، خالق زرماکارون
‏ ○ سعید و حمید محمدی، بنیان‌گذاران دیجی‌کالا
‏ ○ بابک بختیاری، مؤسس آیس پک
‏ ○ حسام آرمندهی، خالق دیوار و کافه بازار
‏ ○ شهرام شاهکار، مؤسس اسنپ
‏ ○ حاج محمدکریم فضلی، مؤسس گلرنگ
‏ ○ غلامعلی سلیمانی، مؤسس کاله
‏ ○ محمدجواد شکوری‌مقدم، خالق آپارات و فیلیمو
‏ ○ مجید حسینی‌نژاد، بنیان‌گذار علی بابا
‏ ○ محمد ابوالحسنی، خالق دیرین دیرین
‏ ○ شکوه‌السادات هاشمی، مؤسس توره شیمی پارس (سوسک‌‌کُش امحا)
‏ ○ فرانک میرزایی، تولیدکننده قارچ‌های کمیاب
‏ ○ نازنین دانشور، بنیان‌گذار تخفیفان
‏ ○ تبسم لطیفی، بنیان‌گذار مامان‌پز
‏ ○ حرف آخر


🔸 مرتضی سلطانی، خالق زرماکارون

‏مرتضی سلطانی، متولد ۱۳۴۰ در قلعه مبارک آباد قم و از کارآفرینان موفق ایران در حوزه تولید، صنعت و صادرات است. کسی که دوران کودکی بسیار سختی داشت و با شستن قبرها و واکس کردن کفش مردم، برای خودش درآمد کسب می‌کرد. او با خواندن داستان زندگی افراد موفق، همیشه رویای این را داشته که روزی صنعتگر موفقی بشود.

‏سلطانی تجربه‌های زیادی در کسب و کارهای مختلف به دست آورد، از فرش فروشی و سوله‌سازی، به احداث کارخانه «صنایع چدن پارس» و «لوله‌های دقیق کاوه» رسید. او تحقیقاتی را در زمینه آرد صنعتی شروع کرد و در سال ۱۳۷۲ شرکت «آرد زر» و در سال ۱۳۸۰ اولین کارخانه آرد سمولینای ایران را به بهره‌برداری رساند؛ اما یک مشکل وجود داشت، آرد زیاد تولید می‌شد و خریدار کم بود. برای همین تصمیم گرفت که کارخانه تولید ماکارونی را راه‌اندازی کند تا بتواند از آردهای تولید خودش استفاده کند. به این ترتیب در سال ۱۳۸۴ شرکت «زرماکارون» را افتتاح کرد. مرتضی سلطانی در طی این سال‌ها، جوایز و افتخارات زیادی را کسب کرد که لوح و تندیس واحد نمونه استاندارد کشور، کسب ۸ دوره متوالی لوح و تندیس حمایت از حقوق مصرف‌کننده و اولین مدال افتخارات صادرات کشور، از جمله این افتخارات است.


🔸 سعید و حمید محمدی، بنیان‌گذاران دیجی‌کالا

‏حمید محمدی، لیسانس مهندسی صنایع و فوق لیسانس MBA از دانشگاه علم و صنعت و سعید محمدی هم لیسانس مهندسی مکانیک و فوق لیسانس‌ MBA از دانشگاه سازمان مدیریت صنعتی است. این دو برادر در همان دوران نوجوانی کنجکاو بودند و به کامپیوتر علاقه خاصی داشتند؛ به طوری که در دوره دبیرستان، کار با نرم‌افزارهای اتوکد و ۳D Studio را یاد گرفتند و حتی قبل از دانشگاه، در بخش طراحی یک شرکت قطعه‌سازی موتور سیکلت مشغول به کار شدند و حتی بعد از آن، کفش هم طراحی می‌کردند.

‏آن‌ها در سال ۱۳۸۳ زمانی به ایده دیجی‌کالا پی بردند که می‌خواستند یک دوربین عکاسی بخرند ولی نمی‌توانستند اطلاعات دقیق و درستی از دوربین پیدا کنند. بعد از تحقیقات زیاد، یک دوربین را خریداری کردند که البته متوجه شدند که لنز آن را عوض کرده‌اند و یک لنز ضعیف‌تر داخل جعبه است. این یک تجربه خرید تلخ برایشان محسوب شد و برای همیشه در ذهن آن‌ها باقی ماند. برای همین به فکر یک مرجع تحقیق و بررسی در حوزه فروش اینترنتی کالاهای دیجیتال افتادند.

‏با تلاش‌های زیاد این دو برادر، دیجی‌کالا در سال ۱۳۸۵ با سرمایه ۱۰ میلیون تومان، در یک دفتر کوچک و با ۵ نفر نیرو، متولد شد. دو نفر تولیدکننده‌ محتوا، یک مسئول خرید، یک حسابدار و یک پیک برای تحویل کالا.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کارآفرینان موفق ایران را بهتر بشناسید – بیوگرافی و داستان موفقیت آنها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ چگونه مشتری اینترنتی جدید جذب کنیم؟

‏برای خیلی از صاحبان کسب و کارهای آنلاین و همچنین کسب و کارهای تازه تاسیس، جذب مشتری اینترنتی جدید و حفظ آنها از مهم­ترین دغدغه‌­ها محسوب می‌­شود، ممکن است بارها کسب و کارهایی را دیده باشید که به دلیل عدم توانایی در حفظ مشتری، کسب و کار خود را تعطیل کرده­‌اند.کسب و کارهای موفق برای جذب و حفظ مشتریان خود روش­های به ظاهر ساده‌­ای را به کار می‌­گیرند، همه ما بارها این نکات و روش­ها را دیده و شنیده‌­ایم ولی خیلی ساده از کنارشان گذر کردیم. ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم به شما یاد بدهیم که چگونه مشتری اینترنتی جدید جذب کنید و همچنین نحوه حفظ مشتریانتان را برای شما بازگو کنیم. گاهی اوقات، راه­های بیان شده ممکن است اثر مستقیم و فوری نداشته باشد ولی در طول عمر یک کسب و کار، بارها شاهد بوده‌­ایم که مشتریان بر اساس سابقه کسب و کار به آن وفادار بوده­‌اند و از آن خرید کرده‌­اند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ صداقت حرف اول را می‌­زند.
‏ ○ نام تجاری مشخصی بسازید.
‏ ○ ارزش پیشنهادی شما چیست؟
‏ ○ ضمانت بازگشت وجه داشته باشید.
‏ ○ تبلیغات کلیکی را جدی بگیرید.
‏ ○ سیگنال­های اعتمادزای خود را نشان دهید.
‏ ○ حس فوریت ایجاد کنید.
‏ ○ محصولات محدودی را ارائه دهید.
‏ ○ از شبکه‌­های اجتماعی استفاده کنید.
‏ ○ فرایند پرداخت را بهینه کنید.
‏ ○ عکس­های مناسب بگیرید.
‏ ○ صفحات فرود اضافی را حذف کنید.
‏ ○ از بازاریابی ایمیلی استفاده کنید.
‏ ○ به هر سوال و اعتراضی پاسخ دهید.
‏ ○ خدمات و محصولات رایگان ارائه دهید.
‏ ○ پیاده‌سازی قیمت‌گذاری پلکانی را فراموش نکنید.
‏ ○ نسخه موبایلی سایت خودتان را بهینه کنید.
‏ ○ به افزایش نرخ تبدیل توجه کنید.


🔸 صداقت حرف اول را می‌­زند.

‏شاید این نکته بسیار بدیهی باشد که هر کسب و کاری که صادقانه عمل می‌­کند، موفق خواهد بود؛ خود شما هم ممکن است تا به حال به این نکته فکر نکرده باشید که شاید شما هم گاهی اوقات در کسب و کارتان با مشتری صادق نبوده‌­اید. ما در ابتدا تعریف ساده‌­ای از صداقت در کسب و کار را برای شما آورده‌­ایم: « صداقت یعنی ما در تمام فعالیت­ها و قسمت­های کسب و کار خود، هر آنچه واقعا هست را وانمود نماییم».

‏شما می­‌بایست محصولات و خدمات خود را به طور کامل مطابق با ویژگی­های ذکر شده در وبسایتتان به مشتری ارائه دهید، اگر شکایت­های معمول مشتریان و خریداران کسب و کارهای اینترنتی را مشاهده کنید، کاملاً متوجه خواهید شد که عمدتاً ادعا دارند محصولی که دریافت کرده‌­اند، همان محصول داخل فروشگاه اینترنتی نبوده­ است. به طور مثال، شکایت یکی از خریداران فروشگاه دیجیکالا را در تصویر زیر می‌­بینیم:

‏همانطور که مشاهده می‌­کنید عدم صداقت ممکن است حتی در تصاویری باشد که شما آن را در وبسایت خود قرارداده­‌اید. بنابراین برای اینکه مشتریان جدید اینترنتی جذب کنید می‌­بایست در تمام فرآیندهای خود صادق باشید، از تصاویر و اطلاعاتی که در وبسایت نمایش می­‌دهید تا شعارها و عباراتی که در بنرهای تبلیغاتی خود می‌­نویسید.


🔸 نام تجاری مشخصی بسازید.

‏در هنگام انتخاب نام تجاری (برند)، حتی‌الامکان از نام­هایی استفاده کنید که بتوانید دامنه سایت و اکانت شبکه­‌های اجتماعی خود را با آن­ها بسازید، برخی اوقات ممکن است نامی که برای خود انتخاب کرده‌­اید در گذشته به وسیله افراد دیگری ثبت شده باشند. هر چه نامی خاص و یکتا استفاده کنید، بیشتر در ذهن دیگران باقی خواهید ماند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه مشتری اینترنتی جدید جذب کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌ ‌‌‌
✳️ همکاری با آژانس دیجیتال مارکتینگ یا استخدام نیرو؟ معایب، مزایا و شرایط همکاری

‏شاید هنوز هم به‌عنوان صاحب یک کسب‌ و کار از همه کارهایی که یک آژانس دیجیتال مارکتینگ می‌تواند برای کسب‌ و کار شما انجام دهد مطلع نباشید، اما واقعیت این است که آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ می‌توانند یک شریک ارزشمند و بازوی مهم رشد و توسعه برای کسب‌ و کارتان باشند. تقریباً ۸۱ درصد مشتریان قبل از خرید محصولات، به‌صورت آنلاین درباره آن تحقیق می‌کنند (آمار جهانی)، این یعنی شما یک فرصت بی‌نظیر در اختیار دارید که با حضور قوی در اینترنت، مشتریان بالقوه خود را به مشتریان بالفعل تبدیل کرده و به آنها تجربه لذت‌بخش یک خرید عالی و البته رضایت‌بخش را هدیه دهید. آژانس دیجیتال مارکتینگ این کار را برای کسب‌وکار یا وبسایت شما انجام می‌دهد، البته وظایف آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ فقط به مورد بالا محدود نمی‌شود و حوزه کاری آنها بسیار گسترده‌تر است. قبل از اینکه به زمینه‌های فعالیت آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ بپردازیم، نخست باید تعریفی از دیجیتال مارکتینگ ارائه دهیم. پس در این مقاله جذاب همراه آکادمی کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ دیجیتال مارکتینگ چیست؟
‏ ○ هشت نوع آژانس دیجیتال مارکتینگ (و زمینه فعالیت آنها)
‏ ○ یازده دلیل برای همکاری با آژانس دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ مهم‌ترین ویژگی‌های اساسی آژانس دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ کار با آژانس دیجیتال مارکتینگ یا استخدام افراد درون‌سازمانی؟
‏ ○ هزینه استخدام افراد درون‌سازمانی در مقایسه با آژانس دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ جمع‌بندی پایانی


🔸 دیجیتال مارکتینگ چیست؟

‏دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتالی، استراتژی‌های چندوجهی برای هدف‌ گرفتن، برقراری ارتباط و ساخت رابطه‌ای خوب با مشتریان آنلاین از طریق کانال‌های مختلف بازاریابی است و در نهایت اینکه مشتریان را به انجام خرید و البته خریدهای بیشتر در آینده تشویق کنند. دیجیتال مارکتینگ نتایج چشم‌گیری را برای کسب‌وکارها به ارمغان می‌آورد. تولید و انتشار محتوا در بخش وبلاگ وبسایت باعث می‌شود ۶۷ درصد سرنخ فروش (لید یا مشتریان احتمالی) بیشتری در مقایسه با وب‌سایت‌هایی که محتوایی ندارند جذب کنید؛ یا از راه سئو، نرخ تبدیل وبسایت را تا ۱۴/۶ درصد افزایش دهید که این مقدار در مقایسه با روش سنتی نرخ تبدیل که ۱/۷ درصد است، به طرز شگفت‌انگیزی زیاد است. در واقع دیجیتال مارکتینگ شامل تمامی موارد زیر می‌شود:

‏– بازاریابی محتوایی

‏– سئو (بهینه‌سازی موتورهای جستجو)

‏– بازاریابی ویدئویی

‏– بازاریابی موبایلی

‏– بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ

‏– بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

‏– تبلیغات آنلاین

‏هدف دیجیتال مارکتینگ این است که با به‌کارگیری استراتژی و روش‌های متنوع و همچنین استفاده از ابزارهای آنلاین، به جذب مشتری و افزایش فروش و البته شناخت برند کسب‌وکار کمک کند. حالا که با دیجیتال مارکتینگ آشنا شدید، انواع آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ و خدماتی که ارائه می‌دهند را در ادامه معرفی خواهیم کرد.


🔸 هشت نوع آژانس دیجیتال مارکتینگ (و زمینه فعالیت آنها)

‏شناخت آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می‌کند تا یک انتخاب مناسب در این زمینه داشته باشید، چون بعضی آژانس‌ها در حوزه خاصی فعالیت دارند و بعضی از آنها خدمات متنوع‌تری را ارائه می‌دهند. اینکه کدام یک را انتخاب کنید، به بودجه‌ای که برای دیجیتال مارکتینگ اختصاص داده‌اید، چشم‌اندازها، اهداف و اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف پیش‌ روی کسب‌وکارتان بستگی دارد؛ اما هشت نوع آژانس بازاریابی دیجیتال مارکتینگ کدام‌اند؟

‏همان‌طور که از اسم آن نیز مشخص است، این‌گونه آژانس‌ها بزرگ‌تر از بیشتر آژانس‌های دیگر هستند و خدمات متنوع بازاریابی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. کسب‌وکارها معمولاً تمایل دارند که با این آژانس‌ها همکاری کنند چون معمولاً بیشتر آنها تجربه انجام پروژه‌های ویژه‌ای را دارند که کسب‌وکارها به دنبال آن هستند؛ مانند طراحی وبسایت، اجرای کمپین‌های پرورش لید (تبدیل مشتریان احتمالی به مشتریان بالقوه و سپس مشتری بالفعل و وفادار) و … . این آژانس‌ها همچنین می‌توانند با هزینه کمی با استخدام نیروی جدید، جانی تازه به نیروی بازاریابی فعلی کسب‌وکار شما بخشند و به‌نوعی موتور محرکه دیجیتال مارکتینگ کسب‌وکار را قوی‌تر سازند. برخی از این آژانس‌های همه کاره، خدمات بازاریابی غیر آنلاین را هم ارائه می‌کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 همکاری با آژانس دیجیتال مارکتینگ یا استخدام نیرو؟ معایب، مزایا و شرایط همکاری — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
2024/09/23 09:17:52
Back to Top
HTML Embed Code: