Telegram Web Link
‏‌
✳️ باشگاه مشتریان (Customer Club) چیست؟ – تاریخچه، مزایا و نحوه راه‌اندازی

‏ما در ایران اسم باشگاه مشتریان (Customer Clubs) را زیاده شنیده‌ایم اما به درستی نمی‌دانیم باشگاه مشتریان چیست و چه منفعتی برای مشتری دارد. شرکت‌های بسیاری (مخصوصاً بانک‌ها) از خدماتی با نام باشگاه مشتریان رونمایی کردند اما نتوانستند به درستی آن را بین مردم جا بیاندازند چون نتوانستند خدمات ارزشمندی برای مشتریان خود ارائه کرده و استراتژی بازاریابی خوبی برای آن پیاده‌سازی کنند. اما کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها هم می‌توانند از ایده باشگاه مشتریان برای افزایش وفاداری مشتریان خود استفاده کنند، به همین دلیل در این مقاله از آکادمی کاپریلا شما را با این تکنیک موثر بازاریابی آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تاریخچه باشگاه مشتریان
‏ ○ باشگاه مشتریان چیست و چرا باعث افزایش فروش می‌شود؟
‏ ○ نتایج و مزایای ارزشمند باشگاه مشتریان
‏ ○ آیا راه‌اندازی باشگاه مشتریان برای کسب و کار شما مناسب است؟
‏ ○ لزوم کسب اطلاعات اولیه برای راه‌اندازی باشگاه مشتریان
‏ ○ مراحل راه‌اندازی باشگاه مشتریان چیست؟
‏ ○ بررسی باشگاه مشتریان شرکت‌های ایرانی
‏ ○ نتیجه‌گیری از باشگاه مشتریان


🔸 تاریخچه باشگاه مشتریان

‏به عنوان یک مشتری ممکنه است فکر کنیم که ایده‌ی باشگاه مشتریان (Customer Clubs) قدمتی دیرینه دارد؛ اما در‌ واقع ایده‌ی باشگاه مشتریان اولین بار در دهه‌ی ۷۰ میلادی در امریکا مطرح شد. شرکت آمریکن اِیرلاینز (American Airlines) با طرح مسافر دایم خود که AAdvantage نام دارد، یکی از بنیان‌گذاران اولیه این ایده است. در این دوره، دولت ایالات متحده تصمیم گرفت که موانع کار شرکت‌های هواپیمایی (مانند نحوه‌ی تعیین کرایه‌ها و مسیرها) را بردارد و قانون برداشت محدودیت از شرکت‌های هواپیمایی را تصویب کرد. یکی از نتایج مستقیم این برداشت محدودیت، افزایش رقابت بود و شرکت‌های هواپیمایی به دنبال روش‌ها و پیشرفت‌هایی افتادند که به آن‌ها در افزایش سهم بازار خود کمک کند. در ماه می سال ۱۹۸۱، آمریکن ایرلاینز باشگاه مشتریان خود را راه انداخت و با این کار، قدمی برداشت که باعث ایجاد چنین تفاوت عظیمی شد. مشتریانی که عضو این باشگاه هستند می‌توانند فواصل سفرهای خود را مانند امتیاز جمع کنند و با استفاده از آن به طور رایگان بلیط هواپیما بخرند و یا آنکه از مزیت‌های دیگری استفاده کنند. در حال حاضر این طرح بیش از ۶۷ میلیون عضو دارد.

‏در ایران، تاکسی اینترنتی تپسی هم طرحی مشابه شرکت آمریکن اِیرلاینز در تبدیل سفرهای مشتری به امتیاز اجرا کرده که به آن نام «سفینه تپسی» داده است. در انتهای مقاله، با این طرح، بیشتر آشنا خواهیم شد.


🔸 باشگاه مشتریان چیست و چرا باعث افزایش فروش می‌شود؟

‏باشگاه مشتریان طرحی است که در آن، گروه مشخصی از مشتریان کنونی می‌توانند در ازای وفاداری به برند (که در تعداد خرید و مبلغ خرید مشخص می‌شود)، از مزایای متعددی در آن شرکت بهره ببرند. این چنین طرح‌هایی به طرح‌های وفاداری مشتری (Loyalty Program) هم معروف هستند.

‏معمولاً شرکت‌ها تلاش می‌کنند که مزایای باشگاه مشتریان خود به گونه‌ای طراحی شود که از خدمات همان شرکت بتوان به طور رایگان یا با تخفیف، خرید کرد؛ از جمله کد تخفیف، محصولات رایگان و یا ارائه‌ی مزایایی که در شرکت‌های دیگر ارائه می‌دهند. یک باشگاه مشتریان، مشتریان را به خرید بیشتر از کسب و کار و کسب امتیاز بیشتر تشویق می‌کند‌؛ این یعنی کسب و کار شما می‌تواند یک کسب و کار شما فیزیکی (مثل بانک) باشد یا کسب و کار اینترنتی.

‏چرا داشتن یک باشگاه مشتریان برای کسب و کار شما خوب است؟ جواب این سؤال در یک جمله معروف در بازاریابی خلاصه می‌شود: هزینه حفظ مشتری فعلی، بسیار کمتر از هزینه جذب مشتری جدید است. به عبارت دیگر، هزینه‌ی کسب یک مشتری جدید شش یا هفت برابر بیشتر از هزینه‌ی فروش به یک مشتری فعلی است. جالب‌تر از آن، مشتریان فعلی بیش از ۶۰٪ از مشتریان جدید خرید می‌کنند. گرچه این آمارها کلی و میانگین است اما تمامی کسب و کارها را شامل می‌شود.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 باشگاه مشتریان (Customer Club) چیست؟ – تاریخچه، مزایا و نحوه راه‌اندازی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

⭐️ مجموعه وبینارهای رایگان دیجیتال مارکتینگ⭐️


✳️ وبینار «هر آنچه که باید در خصوص بازاریابی در اینستاگرام بدانیم»

📅 زمان: یک‌شنبه ۱۶ آبان، ساعت ۱۸ الی ۲۰

👈 لینک ثبت نام — [کلیک کنید]


📣 تا کنون در فرادرس، وبینارهای متعددی به صورت رایگان و در حوزه بازاریابی و تبلیغات، کسب و کار، دیجیتال مارکتینگ و شبکه‌های اجتماعی برگزار شده است که در آینده نزدیک ویدئوی این وبینارها روی سایت منتشر خواهد شد.

🔴 در ادامه فهرستی از وبینارهای برگزار شده، آمده است:

🔗 راه‌ اندازی استارت آپ شخصی - بررسی اصول و قواعد (وبینار ضبط شده)

🔗 نقش شبکه‌ های اجتماعی در برندینگ (وبینار ضبط شده)

🔗 چگونه از رپورتاژ آگهی بیشترین نتیجه را بگیریم - (وبینار ضبط شده)

🔗 طراحی کمپین های بازاریابی - با تمرکز بر کمپین های بازاریابی دیجیتال

🔗 نحوه ارسال رزومه کاری از طریق لینکدین و ریسرچ گیت جهت یافتن شغل مناسب

🔗 آشنایی با المنتور و شروع طراحی سایت بدون کدنویسی

🔗 وبینار پروژه‌ محور المنتور - طراحی سایت بدون کدنویسی

🔗 نصب و راه‌ندازی وردپرس (WordPress)

🔗 آشنایی با پیشخوان وردپرس - قالب و افزونه‌‌ها

🔗 کسب درآمد از آموزش‌های آنلاین


💯 برای مشاهده لیست کامل وبینارها به لینک زیر مراجعه کنید:

📚 مجموعه وبینارهای رایگان در فرادرس [+]


📌 جهت اطلاع از زمان برگزاری وبینارهای آینده، عضو کانال رسمی فرادرس [@FaraDars] شوید.



@Kaprila — آکادمی کاپریلا
✳️ آموزش تبلیغات اینستاگرام — راهنمای کامل

‏شما به عنوان یکی از صاحبان مشاغل مستقل یا کسب‌وکارهای نوپا باید بیش از هر کسی از اهمیت تبلیغات در اینستاگرام آگاه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات در اینستاگرام
‏ ○ تبلیغ در پیج های اینستاگرامی
‏ ○ تبلیغات در پیج های اینستاگرام به چه شکلی انجام می‌شود؟
‏ ○ روش های تبلیغاتی در اینستاگرام
‏ ○ معرفی برخی پیج های تبلیغاتی در اینستاگرام
‏ ○ بهترین زمان برای تبلیغات اینستاگرام
‏ ○ آماده باشید
‏ ○ حرف آخر


🔸 تبلیغات در اینستاگرام

‏بسیاری از صاحبان مشاغل اینستاگرامی که تجربه خوبی از کسب‌وکارشان نداشته‌اند، تبلیغات در اینستاگرام را بیهوده و مضر می‌دانند. اما واقعیت امر دقیقاً چیست؟ آیا با هر تبلیغی باید انتظار افزایش فالوورها آن‌هم به صورت میلیونی را داشت؟ آیا تبلیغ کردن در هر پیجی درست است و به جذب مشتریان علاقه‌مند به خدمات یا محصولات شما منجر می‌شود؟ آیا تبلیغ کردن فقط به هزینه کردن برای پیج‌های با فالوورهای میلیونی محدود می‌شود؟

‏پاسخ همه این سوالات که آگاه نبودن از آن به شکست در تبلیغات اینستاگرام ختم می‌شود، تنها یک واژه است؛ تحقیق.

‏شما به عنوان یکی از صاحبان مشاغل مستقل و کسب‌وکارهای اینستاگرامی باید نسبت به پیج، جامعه هدف، اهداف و ابزاری که در خدمت شماست، تحقیق و آگاهی مفصلی داشته باشید.


🔸 تبلیغ در پیج های اینستاگرامی

‏این روش اصلی‌ترین، رایج‌ترین، مفیدترین و در عین حال خطرناک‌ترین مسیر برای گسترش کسب‌وکارهای اینستاگرامی است.

‏من از این بابت به این روش تبلیغات در اینستاگرام لقب خطرناک را دادم، چون به خوبی می‌دانم که یک تبلیغ اشتباه می‌تواند چقدر شما را از هدفتان دور کند.

‏همه ما به خوبی می‌دانیم که روش تبلیغ کردن در پیج‌های دیگر اینستاگرامی، مبتنی بر چند ویژگی است؛ اینکه آن پیج چند k فالوئر دارد، هر پستش چقدر لایک می‌گیرد، هر ویدیویی که می‌گذارد چقدر view می‌گیرد یا چندتا کامنت دارد، از این قبیل هستند. اما تشخیص مفید بودن یک پیج اینستاگرامی برای تبلیغ کردن، فقط محدود به همین‌ها نیست!


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش تبلیغات اینستاگرام — راهنمای کامل — کلیک کنید (+)


📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


📘 آموزش کسب و کار در اینستاگرام

✳️ منتشر شد.

🔗 fdrs.ir/32b3


🔖 در این فرادرس به مبحث اینستاگرام مارکتینگ می‌پردازیم و اصول مورد نیاز کسب‌ و کار در این محیط را شرح می‌دهیم به طوری که در پایان این آموزش، کاربر بدون هیچ‌گونه دانش قبلی قادر به فعالیت تجاری اصولی در فضای اینستاگرام خواهد بود و فروش محصولات و خدمات را به طرز چشمگیری افزایش خواهد داد.



مناسب برای رشته‌های:
🔹
کسب و کار
🔹 دیجیتال مارکتینگ


💲 هزینه اصلی آموزش: ۷۰,۰۰۰ تومان

هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۳۵,۰۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)
‌‌‌‌
👈 کد تخفیف: NW2244MR

❗️
اعتبار: تا دوشنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۰

___________
‌‌‌
📚 فرادرس
دانش در دسترس همه
همیشه و همه جا


@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.
‏‌
✳️ الگوریتم مرغ مگس­ خوار گوگل (Hummingbirds) چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟

‏شاید برای شما سوال باشد که چرا یک الگوریتم کامپیوتری گوگل باید نام یک پرنده را داشته باشد؟ جواب اینجاست: این الگوریتم از آن جهت «الگوریتم مرغ مگس ­خوار» نامیده شده است چون این پرنده از سرعت و دقت بالایی (درست مانند عملکرد این الگوریتم) برخوردار است. برای اینکه با یکی از قدرتمندترین الگوریتم های گوگل آشنا شوید و روشهای بهینه‌سازی سئو سایت با کمک الگوریتم مرغ مگس­ خوار (Hummingbird algorithm) را فرا بگیرید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ الگوریتم مرغ مگس­ خوار چیست؟
‏ ○ تفاوت الگوریتم مرغ مگس خوار با الگوریتم پاندا و پنگوئن چیست؟
‏ ○ چگونه سئوی بهتری با کمک الگوریتم مرغ مگس خوار داشته باشیم؟
‏ ○ آینده الگوریتم مرغ مگس خوار چگونه پیش‌بینی می­‌شود؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 الگوریتم مرغ مگس­ خوار چیست؟

‏این الگوریتم در سپتامبر سال ۲۰۱۳ توسط گوگل به طور رسمی معرفی شد. پروژه این الگوریتم یکی از بلند پروازانه‌­ترین پروژه‌های گوگل از سال ۲۰۰۱ تا زمان معرفی این الگوریتم بود. به گفته مت کانکس (عضو تیم گوگل) الگوریتم مرغ مگس‌خوار به صورت نامحسوس، تحولی عظیم در نتایج جستجوی گوگل پدید آورده است. با توجه به اینکه روزانه به طور میانگین ۳/۵ میلیارد جست و جو در جهان انجام می‌شود، دلیلی بر این است که این الگوریتم به طور متوسط ۳/۵ میلیارد جستجو را تحت تاثیر قرار می­‌دهد. البته باید توجه داشته باشید بعضی افراد این الگوریتم را تنها بروزرسانی کلی از الگوریتم جستجوی گوگل می‌دانند ولی این تفکر بسیار اشتباه است چون الگوریتم، الگوریتمی مستقل از سایر الگوریتم‌های گوگل به شمار می‌رود.

‏برای انسانها درک تفاوت بین دو مفهوم آسان است اما این کار برای سیستم‌های کامپیوتری بسیار دشوار است؛ به همین دلیل ممکن است در بسیاری از جستجوهای خود در سیستم‌های کامپیوتری، به مفهوم دقیق مورد نظر خود نرسیم؛ چون این مفهوم توسط کامپیوتر درک نشده است. اما الگوریتم مرغ مگس خوار توجه و تمرکز فراوانی بر مفهوم کلی کلمات دارد نه معنای لغوی یک رشته از کلمات.

‏این الگوریتم باعث می‌شود تا نتایج نشان داده شده به کاربر از نظر مفهوم، به مفهوم کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربر نزدیک‌تر باشد و از پراکندی مطلب جلوگیری ­کند. این الگوریتم می‌­تواند درک بهتری از خواسته‌های کاربران داشته باشد و به دلیل سرعتی که دارد، می‌تواند به کاربران بیشتری سرویس‌دهی کند. برای درک بهتر مطلب، به مثال­های زیر توجه کنید.


🔸 تفاوت الگوریتم مرغ مگس خوار با الگوریتم پاندا و پنگوئن چیست؟

‏یکی از ترسهای سئوکاران و مدیران وبسایتها، جریمه یا پنالتی شدن توسط گوگل است ولی نکته مثبت الگوریتم مرغ مگس خوار اینجاست که این الگوریتم، مبتنی بر پنالتی شدن نیست. گوگل الگوریتمهای پاندا و پنگوئن را برای پیدا کردن محتوای بی‌­کیفیت و حذف آنها ایجاد کرده اما هدف از ساخت الگوریتم مرغ مگس خوار، درک معنایی کلمات و عبارات و بهبود نتایج جستجو شده از نظر معنایی و برای نمایش به کاربر است. در واقع الگوریتم مرغ مگس خوار به هدف نویسنده از نوشتن محتوا می‌­رسد و آن را با کلمات کلیدی جستجو شده انطباق می‌­دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 الگوریتم مرغ مگس­ خوار گوگل (Hummingbirds) چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


📘 آموزش مدیریت کسب و کار در عصر فناوری اطلاعات

✳️ منتشر شد.

🔗 fdrs.ir/tigp


🔖 در این آموزش سعی شده است تا چگونگی برنامه بازاریابی عصر تکنولوژی در این محیط و ابزارها و تکنیک‌های آن به زبانی ساده بیان شود تا راهنمای کارشناسان وب، مدیران بازاریابی و متخصصان بازاریابی دیجیتال که به دنبال شناسایی رویکردهای صحیح کسب‌ و کار بازاریابی برای پشتیبانی از استراتژی سازمان خود هستند، باشد.



مناسب برای رشته‌های:
🔹
مدیریت
🔹 بازاریابی
🔹 مهندسی فناوری اطلاعات (IT)


💲 هزینه اصلی آموزش: ۸۵,۰۰۰ تومان

هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۴۲,۵۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)
‌‌‌‌
👈 کد تخفیف: NW2253MG

❗️
اعتبار: تا چهارشنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۰

___________
‌‌‌
📚 فرادرس
دانش در دسترس همه
همیشه و همه جا


@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.
‏‌
✳️ آموزش افزایش ورودی گوگل به زبان ساده – راهکارهای اصولی افزایش بازدید گوگل

‏برای مدیران و صاحبان وبسایتها مخصوصاً وبسایت‌های فروشگاهی، میزان بازدید از صفحات بسیار اهمیت دارد؛ چرا که با افزایش بازدید به مراتب مخاطبین سایت افزایش یافته و باعث فروش بیشتر، عضویت بیشتر، اشتراک‌گذاری بیشتر صفحات در شبکه‌های اجتماعی و … خواهد شد. حجم ورودی کاربران به صفحات وبسایت، اصطلاحاً ترافیک ورودی نامیده می­‌شود اما ترافیکی که از سمت گوگل وارد سایت می‌شود، ترافیک ارگانیک سایت نامیده می‌شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم با چند تکنیک عملی، روش افزایش ورودی گوگل را یاد بگیریم. توجه داشته باشید برای اجرای روش‌های ذکر شده باید برنامه‌ریزی دقیق و بلندمدت داشته باشید. برای آشنایی با ترافیک ارگانیک و تکنیک‌های افزایش بازدید گوگل تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ترافیک جستجوی ارگانیک (Organic) چیست؟
‏ ○ افزایش بازدید گوگل با شناسایی محتواهای بدون بازده
‏ ○ کلمات کلیدی جدید پیدا کنید.
‏ ○ نرخ کلیک نتایج را بهینه‌سازی کنید.
‏ ○ وبلاگ برای افزایش سریع رتبه کلمات کلیدی
‏ ○ با لینک‌سازی داخلی درست به معماری سایت کمک کنید.
‏ ○ بر Featured Snippets مسلط شوید.
‏ ○ سایر تکنیک‌های افزایش بازدید گوگل
‏ ○ بهینه‌سازی بلندمدت ترافیک ارگانیک: مزایای بلندمدت


🔸 ترافیک جستجوی ارگانیک (Organic) چیست؟

‏سایتها برای افزایش حجم ورودی کاربران و مخاطبان هدف به صفحاتشان، از راههای متفاوتی استفاده می­‌کنند. یکی از روشهای ارزشمند و بلندمدت برای افزایش ترافیک ورودی سایت، استفاده از ترافیک ارگانیک گوگل است. جستجوی ارگانیک بر اساس رتبه‌­بندی صفحات سایت که موتورهای جستجو مثل گوگل به صفحات سایت شما می­‌دهند می­‌تواند کم یا زیاد شود. تمرکز بر ترافیک ارگانیک، یکی از اصلی‌ترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ اکثر وبسایت‌ها بوده و به همین دلیل سرمایه‌گذاری زیادی در زمینه سئو سایت انجام می‌دهند تا صفحاتشان به نتایج اول گوگل برسد. از آنجاییکه ترافیک ورودی از گوگل، کیفیت بالایی دارد و تاثیر زیادی در افزایش فروش و درآمد خواهد داشت، راهکارهای زیر برای افزایش بازدید گوگل به این هدف کمک می‌کند.

‏قبل از هر چیزی ابتدا پرسونای مشتریان خود را به صورت فرضی تصور کنید و تمامی نیازهای آنان را نوشته و دسته‌بندی کنید. با ایجاد محتوای آموزشی با کیفیت که متناسب این خریداران ایده‌آل شما است، به طور طبیعی سئو خود را بهبود خواهید بخشید. منظور از اولویت دادن به کاربر این است که از مسائل اصلی کاربران خود و ترکیب و مرتبط کردن آن با کلمات کلیدی مورد استفاده در موتورهای جستجو نهایت استفاده را ببرید. اگر نگاهتان فقط به گوگل باشد، بهینه‌سازی سایت برای موتور‌های جستجو (سئو) به تنهایی بی‌فایده است و تنها چیزی که برای شما در پی دارد، کلمات کلیدی نامعقولی است که نمی‌تواند نظر گوگل و کاربران را به خود جلب کند.


🔸 افزایش بازدید گوگل با شناسایی محتواهای بدون بازده

‏محتوای بدون بازده محتوایی است که در دستیابی سایت به اهداف بازاریابی کمکی نمی‌کند و معمولاً باعث ایجاد بازدید گوگل یا تبدیل مشتری بالقوه به مشتری بالفعل نمی‌شود و طبیعتا این موضوع هیچ کمکی به شما نمی‌کند، حتی ممکن است به شانس شما برای دستیابی به هدف افزایش ورودی گوگل آسیب بزند. دلیلش آن است که محتوای بدون بازده باعث می‌شود مخاطب مدت زیادی در صفحات شما نماند و این روی به اصطلاح کراول (Crawl) یا خزیدن رباتها در صفحات شما تاثیر منفی می‌گذارد (موتورهای جستجو تعیین می‌کنند که چند صفحه و کدام صفحات یک وبسایت کراول شوند). اگر وبسایت شما تعداد زیادی محتوای بدون بازده دارد، موتورهای جستجو در محتوای بی‌فایده گرفتار می‌شوند و پیش از کراول شدن صفحات خوب، سایت را رها می‌کنند.

‏شناسایی و حذف محتوای بدون بازده به موتورهای جستجو فرصت کافی برای کراول کردن مهم‌ترین پست‌ها و صفحات سایت را می‌دهد. این محتوا می‌تواند موقعیت بهتری در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) برای شما به ارمغان بیاورد و در درازمدت، کلیک‌های ارگانیک بیشتری به دست آورد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش افزایش ورودی گوگل به زبان ساده –
راهکارهای اصولی افزایش بازدید گوگل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌‌
✳️ استراتژی محتوایی چیست؟ – مراحل گام به گام طراحی استراتژی محتوا

‏با اینکه اهمیت محتوا و بازاریابی محتوایی بر کسی پوشیده نیست، اما آمارهای جهانی نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از کسب و کارها، استراتژی مشخصی برای ساخت بازاریابی محتوایی ندارند. به تجربه می‌توان گفت این رقم در ایران بسیار بیشتر است؛ به همین دلیل خیلی از همین کسب و کارها از محتوای خود نتیجه‌ای نمی‌گیرند. بدون داشتن استراتژی محتوا، موفقیت یا شکست بازاریابی محتوایی شرکت شانسی خواهد بود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا می‌خواهیم شما را با مفهوم استراتژی بازاریابی محتوایی آشنا کنیم و به شما یاد بدهیم که چطور استراتژی محتوا را برای شرکت خود طراحی کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آموزش گام به گام طراحی استراتژی محتوا
‏ ○ شش ویژگی یک استراتژی بازاریابی محتوایی موفق
‏ ○ جمع‌بندی طراحی استراتژی محتوا


🔸 آموزش گام به گام طراحی استراتژی محتوا

‏در این مقاله، در ۱۱ مرحله به شما آموزش می‌دهیم که چطور برنامه‌ریزی و استراتژی محتوا را طراحی کنید تا از هدررفت وقت و هزینه‌های کسب و کارتان جلوگیری شود.

‏یک نقطه شروع خوب برای برنامه‌ریزی استراتژی محتوایی، بیان عبارتی است که «ماموریت» و یا هدف شما را در استراتژی محتوایی توضیح می­‌دهد. معمولاً آنچه به عنوان هدف و ماموریت انتخاب می‌شود، جمله‌ای کوتاه است که سبب می‌­شود هنگام تولید محتوا، راحت­تر بتوانید بر مسائل مهم حول آن هدف تمرکز کنید – و مسائلی که مهم نیست را نیز راحت­تر کنار بگذارید – تا استراتژی بازاریابی محتوایی شما، در مسیر درست خود حرکت کند. آنچه که برای ماموریت بازاریابی محتوایی انتخاب می‌­شود، باید مسائل زیر را در نظر بگیرد:

‏– مخاطب هدف شما کیست؟

‏– چه محتوایی را برای رسیدن به این مخاطب استفاده خواهید کرد؟

‏– چه منفعتی به دست خواهید آورد؟

‏این هدف، مخاطب را تعریف می‌­کند (مثلاً مدیران ارشد مالی و کارکنان بخش حسابداری)، مزایا را مشخص می‌­کند (راهکارهای جدید مدیریت امور مالی)، و مثال­هایی بیان می‌­کند تا نشان دهد این محتوا، چه مطالبی را پوشش می‌­دهد (معرفی نرم‌افزارهای جدید، ترندهای حوزه مدیریت مالی، آموزش‌های مربوطه و …). مثلا می‌­توانید ماموریت خود را در جمله‌­ای شبیه به فرمول زیر بیان کنید:


🔸 شش ویژگی یک استراتژی بازاریابی محتوایی موفق

‏بازاریابی محتوایی کار پیچیده‌­ای است. ممکن است از مرحله خلق ایده تا مرحله ساخت محتوا به قدری درگیر جزییات طراحی محتوا شوید که در نهایت، هدف اصلی از ساخت محتوا را فراموش کنید. حتی تعریف «بازاریابی محتوایی» نیز ساده نیست:

‏«بازاریابی محتوایی، نوعی از بازاریابی است که بر ساخت، انتشار و توزیع محتواهایی مانند اخبار، ویدئو، گزارش، کتاب الکترونیک، اینفوگرافیک، خبرنامه ایمیلی، موردپژوهی، پادکست، دستورالعمل، مقالات پرسش و پاسخ، عکس، وبلاگ و غیره تمرکز دارد تا به واسطه آنها، اهداف بازاریابی شرکت را پیش ببرد».

‏ما روزانه و ساعت‌ها در معرض انواع محتوای تجاری قرار می‌گیریم، از اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی گرفته تا اخبار تلوزیون. این یعنی رقابت بر سر محتوا کاری سخت‌تر از همیشه شده است و برندها باید انرژی و منابع بیشتری برای طراحی استراتژی اثربخش بازاریابی محتوایی صرف کنند. در ادامه، عناصری که در یک برنامه بازاریابی محتوایی موفق باید در نظر گرفته شود، ارائه شده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استراتژی محتوایی چیست؟ – مراحل گام به گام طراحی استراتژی محتوا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بدست آوردن رنکینگ سایت و تعیین رتبه سایت در گوگل

‏هر کس که با سئو آشنایی داشته باشد، می‌داند هدف نهایی سئو، بهبود رتبه یا رنکینگ سایت در گوگل است. اما این وسط، سوال دیگری مطرح می‌شود: برای تعیین رتبه سایت در گوگل باید چه کنیم؟ آیا راهی برای بدست آوردن رنکینگ سایت وجود دارد؟ یک سوال مهم‌تر، ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل چیست؟ این سوالات و سوالات متعدد دیگری در این مقاله از آکادمی کاپریلا پاسخ داده خواهد شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر الگوریتم‌ها در تعیین رتبه سایت در گوگل
‏ ○ همه چیز درباره رنکینگ سایت در گوگل
‏ ○ عوامل موثر روی رنکینگ سایت در گوگل
‏ ○ کسب رتبه اول رنکینگ گوگل
‏ ○ استفاده از سرچ کنسول گوگل در تعیین رتبه سایت
‏ ○ ابزار رایگان بررسی و تعیین رتبه­ سایت در گوگل
‏ ○ نتیجه‌­گیری از تعیین رتبه سایت تا بالا بردن رتبه سایت در گوگل


🔸 مقدمه‌ای بر الگوریتم‌ها در تعیین رتبه سایت در گوگل

‏با وجود حجم بالای اطلاعات موجود در دنیای وب، قطعاً پیدا کردن نتایج مورد نظر شما در موتورهای جستجو از جمله گوگل، بدون طبقه‌­بندی آن­ها توسط این موتورها غیر ممکن بود. الگوهای رتبه‌­بندی یا رنکینگ (Ranking) گوگل دقیقاً به همین منظور طراحی شده‌­اند؛ یعنی میلیاردها صفحه موجود دنیای وب را در فهرست نتایج خود ثبت و طبقه‌بندی می‌کند تا در کسری از ثانیه، مفیدترین و مرتبط‌­ترین مطالب ممکن و آنچه را که به دنبال آن هستید، ارائه دهد. الگوریتم­‌ها، همان چیزی هستند که این سیستم طبقه‌­بندی و رنکینگ سایت را تشکیل می­‌دهند.

‏الگوریتم‌­های طراحی شده در موتورهای جستجوی وب، فاکتورهای زیادی از جمله کلمات جستجو­شده، ارتباط و قابل استفاده بودن صفحات نسبت به کلمه کلیدی کاربر، میزان تخصصی بودن منابع، موقعیت مکانی و حتی تنظیمات مرورگر شما را برای یافتن بهترین اطلاعات در نظر می­‌گیرند. اهمیت هر یک از این فاکتورها به نسبت عبارت جستجو ­شده، ممکن است کمتر یا بیشتر شود. به عنوان مثال، در زمان جستجو یک موضوع خبری، بروز بودن مطالب اهمیت بیشتری نسبت به پیدا کردن تعاریف آن در فرهنگ­های لغت دارد و بنابراین نتایج تازه‌­تر در لیست صفحات اول قرار می‌­گیرد. در ادامه سعی می­‌کنیم تا به شکل کامل­تری با این روند آشنا شده و اطلاعات بیشتری درباره آن به دست آوریم. برای آشنایی بیشتر، مقاله الگوریتم‌های گوگل را بخوانید.


🔸 همه چیز درباره رنکینگ سایت در گوگل

‏رنکینگ (ranking) یا رتبه­‌بندی صفحات سایت در گوگل، همان موقعیت یا جایگاهی است که وب­سایت شما بعد از جستجوی عبارت کلیدی توسط کاربران، در آن قرار می­‌گیرد. قرار گرفتن در ابتدای لیست نتایج به نمایش درآمده، همان چیزی است که اکثر وب­سایت­ها­ به دنبال آن هستند اما رسیدن به این هدف، به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. معمولاً صفحه اول گوگل تنها ۱۰ نتیجه برتر را نمایش می‌­دهند و اگر سایت شما در موقعیت یازدهم قرار گرفته باشد، یعنی در اولین نتیجه از صفحه دوم نتایج جستجو هستید. امتیاز و رتبه‌­بندی SEO، به موقعیت وب­سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو بر­می­‌گردد.


‏نحوه رنکینگ و رتبه‌­بندی وبسایت یا هر URL سایت برای کلمات و عبارات کلیدی در موتورهای جستجو مختلف، متفاوت است. یک دامنه ممکن است برای کلمه کلیدی خاص در یکی از ۳ نتیجه برتر موتور جستجوی Bing قرار بگیرد در حالی که در گوگل، حتی در صفحه اول نتایج جستجو دیده نمی‌­شود. این مسئله در مورد همه موتورهای جستجو از جمله بینگ (Bing)، گوگل، یاهو و … صادق بوده و هر یک از آن­ها، از روش خاص خود برای محاسبه و تعیین رتبه وب­سایت استفاده می‌­کنند. همچنین ممکن است در یک موتور جستجو مانند گوگل که در زبانها و کشورهای مختلف استفاده می‌شود نیز نحوه رنکینگ سایت متفاوت باشد (گوگل نتایج خود را بر اساس موقعیت کاربران هم تغییر می‌دهد). استفاده از یک نرم‌افزار آنالیز جستجو، ممکن است روش خوبی برای بدست آوردن رنکینگ سایت مورد نظر و پیگیری تفاوت رتبه­‌بندی در موتورهای جستجو مختلف باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بدست آوردن رنکینگ سایت و تعیین رتبه سایت در گوگل — کلیک کنید (+)


📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌‌
✳️ افزایش سرعت سایت با ۲۰ راهکار بسیار مهم و موثر + افزونه وردپرس

‏هنوز برای افزایش سرعت سایت خود تردید دارید؟ بعضی از صاحبان کسب و کار، سرعت کم وبسایت خود را کاملا طبیعی یا موضوعی کم‌اهمیت می‌دانند، شما چطور؟! اجازه دهید رک و راست از مشکلاتی که تاخیر یک ثانیه‌ای سایت در بالا آمدن به بار می‌آورد بگویم:

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سرعت صفحه (Page Speed) به چه معناست؟
‏ ○ سرعت سایت با بهبود نرخ تبدیل چه ارتباطی دارد؟
‏ ○ سرعت سایت چه تاثیری بر دیده شدن آن دارد؟
‏ ○ چرا سرعت وبسایت‌تان پایین است؟
‏ ○ سرعت و زمان لود مناسب چقدر است؟
‏ ○ چطور سرعت وبسایت خود را افزایش دهیم؟
‏ ○ تاثیر فاکتور Core Web Vitals بر سرعت لود صفحات سایت
‏ ○ جمع‌بندی راهکارهای افزایش سرعت سایت


🔸 سرعت صفحه (Page Speed) به چه معناست؟

‏تا حالا شده در انتظار لود شدن یک صفحه بخصوص، چشمان‌تان خیره به نمایشگر خشک شود؟ سرعت چنین صفحه‌ای کابوس کاربران است. بطور خلاصه، سرعت صفحه ابزاری است برای سنجش «سرعت لود یا بارگذاری» محتوای آن. برخی متخصصین هم سرعت صفحه را اینطور معرفی می‌کنند:‌ “time to first byte” یا سنجش مدت زمانی که مرورگر باید قبل از دریافت اولین بایت داده یا درخواست از سرور منتظر بماند.

‏البته خیلی از افراد سرعت صفحه را با سرعت سایت (site speed)‌ اشتباه می‌گیرند. سرعت سایت را می‌شود سرعت و زمان لود کل سایت یا میانگین سرعت صفحات مختلف سایت تعریف کرد. اما آیا می‌توان بطریقی سرعت سایت را بهبود و افزایش داد یا نه؟ بله، Google’s PageSpeed Insights ابزار رایگانی است که به شما برای تحلیل سایت و سنجش سرعت صفحات سایت کمک می‌کند. به زبان تخصصی‌تر: PageSpeed Insights Speed Score اطلاعات مورد نیاز جهت امتیازدهی به سرعت صفحات شما را از CrUX (گزارش تجربه کاربری کروم یا Chrome User Experience Report) دریافت کرده و بر اساس دو معیار اساسی سرعت امتیاز می‌دهد:

‏– اولین نمایش محتوا یا FCP‌: یک معیار کاربرمحور بوده که چگونگی درک کاربر از عملکرد سایت و لود محتوا را نشان می‌دهد. این محتوا می‌تواند متن، تصویر، عناصر svg یا canvas باشد.

‏– DOMContentLoaded یا DCL:‌ این معیار مدت زمانی که طول می‌کشد تا فایل HTML سایت بطور کامل لود شود را نشان می‌دهد. اشتباه نکنید، این معیار کاری به لود کامل صفحه ندارد بلکه تنها اشاره به فایل HTML دارد.


🔸 سرعت سایت با بهبود نرخ تبدیل چه ارتباطی دارد؟

‏بله، باید خدمتتان عرض کنیم که سایت‌های کُند، نرخ تبدیل را بطور جدی کاهش می‌دهند. وقتی کاربری حاضر نباشد در سایت منتظر لود شدن صفحات بماند، به چه صورت محصول‌تان را به او نشان خواهید داد و او را مجاب به خرید خواهید کرد؟ ۴۷% کاربران انتظار دارند سایت در ۲ ثانیه یا کمتر لود شود. ۴۰% هم وقتی بالا آمدن یک صفحه ۳ ثانیه یا بیشتر طول بکشد، کاملا از آن صرف‌نظر می‌کنند. خواهش می‌کنم این مساله را جدی بگیرید:‌ اگر سایت‌تان بعد از ۳ ثانیه هنوز لود نشده باشد، نصف بازدیدکننده‌هایی که ممکن بود در سایت بمانند و گشت و گذار کنند را قبل از آشنایی اولیه از دست می‌دهید. فرض کنید که کاربری علاقمند مایل است قدری راجع به شما و محصولات‌تان اطلاعات بیشتر پیدا کند. ممکن است دفعه اول وقت بگذارد و سرعت پایین سایت را تحمل کند، ولی شک نکنید که دفعه دومی در کار نخواهد بود.

‏یک آمار مهم:‌ در یک نظرسنجی، ۷۹% کاربران گفتند که هرگز به سایتی با سرعت پایین و عملکرد ضعیف، فرصت دوباره نداده و به آن باز نمی‌گردند. بعلاوه، ۵۲% از خریداران، سرعت بارگیری صفحات را فاکتور اصلی در وفادار ماندن یا نماندن به یک برند و کسب و کار می‌دانند. فکرش را بکنید:‌ ۴۴ درصد مردم، وقتی یک سایت با عملکرد و سرعت نامطلوب را تجربه می‌کنند، دوستان‌شان را هم در جریان می‌گذارند! کارشناسان بازاریابی والمارت در طول بهینه‌سازی وبسایت این شرکت به این نتایج رسیدند:

‏– بازدیدکننده‌هایی که در سایت خرید انجام داده بودند، صفحاتی دو برابر سریع‌تر از بقیه برایشان لود شده بود.

‏– هر ثانیه بهینه‌سازی، نرخ تبدیل را ۲% افزایش می‌دهد.

‏– هر ۱۰۰ میلی‌ثانیه (همین قدر دقیق!)، ۱% بازده را بیشتر می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 افزایش سرعت سایت با ۲۰ راهکار بسیار مهم و موثر + افزونه وردپرس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو | طراحی سایت


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ خرید ورودی گوگل و خرید افزایش بازدید سایت: درست یا غلط؟!

‏با تولید محتوای باکیفیت و رعایت اصول سئو، ترافیک ارگانیک نه به طور قطعی اما به راحتی و بدون ریسک، ایجاد می‌شود؛ پس عملاً نیازی به خرید ورودی گوگل نیست. امروزه حوزه ترافیک ارگانیک و بازدید گوگل دچار تغییر و تحول‌های بسیاری شده است، اما این تغییرات برای صاحبان مشاغل و شرکت‌های مختلف به چه معنی است؟ در این مقاله از آکادمی کاپریلا معنی، معایب و تمام اطلاعاتی که از خرید بازدید گوگل و پکیج‌های افزایش بازدید سایت باید بدانید را توضیح داده و انواع ترافیک ارگانیک را هم آموزش می‌دهیم. در آخر مقاله هم بررسی می‌کنیم که آیا اصلاً استفاده از خرید ترافیک ارگانیک گوگل روش مناسبی است یا خیر.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اصطلاحات مهم مرتبط با خرید بازدید گوگل
‏ ○ خرید بازدید گوگل چیست؟
‏ ○ ترافیک ارگانیک بهتر است یا ترافیک پولی؟
‏ ○ سوالات متداول خرید بازدید سایت


🔸 اصطلاحات مهم مرتبط با خرید بازدید گوگل

‏قبل از خواندن این مقاله بهتر است معنی اصطلاحاتی که بارها تکرار خواهیم کرد را بدانید که مباحث مربوط به خرید ترافیک ارگانیک گوگل را بهتر درک کنید.

‏– ترافیک ارگانیک/ترافیک جستجو ارگانیک: بازدیدکنندگانی که از طریق جستجو در گوگل وارد وبسایت شما می‌شوند. بازدیدکنندگان شامل افراد واقعی و حتی ربات‌ها می‌شود.

‏– بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو): بهینه‌سازی سایت برای قرار گرفتن در صدر فهرست نتایج گوگل در کلمات کلیدی مورد نظر و در نتیجه، افزایش تعداد بازدیدکنندگان آن وب‌سایت.

‏– ترافیک گوگل ادز (پولی یا PPC): تبلیغات در گوگل نوعی از تبلیغات آنلاین کلیکی است. در این روش تبلیغات، با پرداخت هزینه به گوگل، تبلیغ سایت ما در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود و به ازای هر کلیک روی تبلیغ، از مبلغ پرداخت شده به گوگل کسر می‌شود.

‏– نرخ بازگشت سرمایه (ROI): نرخ بازگشت سرمایه میزان سوددهی نهایی را نشان می‌دهد و بیانگر نسبت سود خالص به هزینه‌های انجام شده است.


🔸 خرید بازدید گوگل چیست؟

‏آمارها نشان می‌دهند همیشه میزان جستجوی عبارت «خرید ورودی گوگل» و موارد مشابه، روندی ثابت دارد. این موضوع باعث تعجب بسیاری از افراد می‌شود چون ترافیک ورودی گوگل، عملاً قابل خریدن نیست و باید به طور ارگانیک، بر اساس محتوا و سئو به‌دست می‌آید؛ تا به امروز تنها ترافیک سالمی که می‌توان خرید، ترافیک پولی گوگل حاصل از تبلیغات گوگل ادز بوده است. بازدیدهای حاصل از گوگل ادز، نمونه‌ای از ترافیک پولی تبلیغاتی هستند که با کلیک کردن، کاربر را به وبسایت مرجع هدایت می‌کنند.

‏افرادی که وبسایت دارند توجه زیادی به کارآمدی وبسایت خود می‌کنند. آن‌ها دائماً باید اطلاعات و عملکرد خود را تجزیه و تحلیل کنند و ببینند آیا ساختار و محتوای وبسایتشان به‌گونه‌ای است که ترافیک گوگل را جذب کند؟ چون همه افراد علاقه‌ای به صبر کردن تا به ثمر نشستن تلاش‌های سئو برای افزایش بازدید گوگل ندارند، به دنبال گزینه‌هایی میانبر برای جذب ورودی گوگل و افزایش بازدید سایت هستند و به همین دلیل، به خرید بازدید سایت و ترافیک جعلی از گوگل فکر می‌کنند. در حالیکه جذب ترافیک ارگانیکی که توسط کاربران واقعی ایجاد می‌شود به دو دلیل، بسیار مهم است:

‏– باعث افزایش اعتبار دامنه (DA) وبسایت می‌شود؛ در نتیجه برای کلمات کلیدی مورد نظر، عملکرد بهتری در نتایج جستجو خواهند داشت.

‏– کاربران را به سمت وبسایت شما جذب می‌کند، درباره برند شما اطلاع‌رسانی خواهد کرد و در بهترین حالت، منتهی به فروش خواهد شد.

‏ترافیک جعلی (Fake) نوعی از ترافیک است که توسط انسان‌های واقعی انجام نمی‌شود؛ بلکه با ربات و نرم‌افزار ایجاد می‌شود. ترافیک جعلی حرکات ماوس و کلیک‌های کاربران واقعی را تقلید می‌کند، در نتیجه انگار انسان‌های واقعی از وبسایت بازدید کرده‌اند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 خرید ورودی گوگل و خرید افزایش بازدید سایت: درست یا غلط؟! — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ داستان‌ سرایی در بازاریابی – راهکار استوری تلینگ برای انتقال پیام برند

‏کلمه «داستان» حس خوبی به ما می‌دهد چون ریشه در کودکی ما دارد. داستان برای هر کس، یک معنی متفاوت مثل هیجان، تخیل، عشق، دلهره و … خواهد داشت و به خاطر همین تاثیرگذاری بالا بر افراد، شاخه‌ای در بازاریابی به وجود آمد که به آن «داستان ‌سرایی» یا Storyteling می‌گویند. بازاریابی همیشه به دنبال فرصت‌هایی‌ست که اهداف برند را محقق کند، به همین دلیل وارد شدن داستان به استراتژی‌های بازاریابی، به خلق این هدف کمک زیادی کرده است. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، هر آنچه که باید مورد داستان‌سرایی بدانید، به شما خواهیم گفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ داستان جذب مشتری با داستان سرایی
‏ ○ از داستان‌سرایی در بازاریابی چه می‌دانیم؟
‏ ○ هدف بیان داستان چیست؟
‏ ○ یک داستان خوب برای بازاریابی، چه ویژگی‌هایی دارد؟
‏ ○ مراحل داستان‌سرایی؛ از کجا شروع کنیم؟
‏ ○ نمونه‌های موفق داستان‌سرایی در بازاریابی؛ کوکاکولا
‏ ○ نمونه‌های موفق داستان‌سرایی در بازاریابی؛ اپل
‏ ○ نمونه‌های موفق داستان‌سرایی در بازاریابی؛ گینس
‏ ○ جمع‌بندی داستان‌سرایی و سخن پایانی


🔸 داستان جذب مشتری با داستان سرایی

‏جذابیت هنر داستان‌سرایی به این است که فرآیندی دارد، نه تکنیک و نه روشی که به عنوان فرمول داستان‌سرایی موفق از آن یاد کنیم. همچون هر هنر دیگر، داستان‌سرایی به تفکر خلاق، مهارت، بصیرت، شناخت و البته تمرین نیاز دارد. این هنر را نمی‌توان با یک یا چند کلاس و جلسه آموزشی یاد گرفت. استاد شدن در این عرصه هم نیازمند آزمون و خطاهای زیادی است و کار دشوار و بلندمدتی به نظر می‏‌رسد. چون این روزها داستان‌سرایی در بازاریابی به یکی از کمپین‌‏های اصلی بازاریاب‌ها، یا بهتر بگوییم به یکی از برگه‌های برنده کمپین‌های بازاریابی تبدیل شده است.

‏داستان‌سرایی بین برندهای بزرگ و مشتریان وفادارشان و کسب و کارهای کوچک و مشتریان مقطعی، تمایز ایجاد می‌‏کند. علاوه بر این، داستان‌سرایی را می‌توان قلب بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) و ابزاری مفید برای هر نوع استراتژی بازاریابی دانست؛ به همین دلیل تلاش می‌کنیم تا شما با مطالعه این مقاله، در راه آشنایی و تسلط به داستان‌سرایی پیش بروید و در نهایت بتوانید داستان‏های جذاب و دلپذیری برای مخاطبان کسب و کار خود روایت کنید. یادتان باشد که ورود به خانه و ذهن مشتری با داستان، بسیار ساده‌تر خواهد بود.


🔸 از داستان‌سرایی در بازاریابی چه می‌دانیم؟

‏داستان‌سرایی در تبلیغات و بازاریابی به معنای استفاده از روایت (داستان) برای انتقال پیام تجاری است. هدف از داستان‌سرایی این است که احساسی را به مخاطب القا کرده و او را به عمل کردن تشویق کنیم، بدون آنکه او را تحت فشار بگذاریم، ویژگی‌های شگفت‌انگیز محصول خود را فریاد بزنیم یا برای جذب او، از هر ترفند و پیشنهادی استفاده کنیم. این کار به مصرف‌کنندگان کمک می‏کند بفهمند چرا باید به برند شما اهمیت بدهند، چون ذهن ما با داستان، ارتباط بهتری برقرار می‌کند و راحت‌تر می‌توانیم آن را بفهمیم.

‏داستان‌سرایی در بازاریابی تنها به محتوای ویدیویی محدود نمی‌شود. داستان را می‌توان به صورت تصویری، شفاهی یا متنی هم بیان کرد. داستان‌ها را می‌توان از طریق هر سایت، اپلیکیشن، رسانه و هر شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. داستان‌سرایی می‌تواند به کارشناسان بازاریابی کمک کند در بازاری که با هجوم تبلیغات و انواع حواس‌پرتی مخاطب اشباع شده، صدای خود را به گوش مشتری رسانده، در بازار پیشرفت کند و تبلیغاتی بسازند که در خاطر ماندگار شود.




مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 داستان‌ سرایی در بازاریابی – راهکار استوری تلینگ برای انتقال پیام برند — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی | تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ استارتاپ چیست؟ ویژگی‌ها، دلایل شکست، جذب سرمایه و راه‌اندازی استارت آپ

‏بیشتر کسانی که کمی با کسب و کار و کارآفرینی در ارتباط باشند یا اخبار آن را دنبال کنند، کلمه استارت آپ (یا در املایی دیگر، استارتاپ) به گوششان خورده است. خواندن خبرهای کارآفرین‌هایی که با راه‌اندازی و رشد یک استارتاپ (Startup) به درآمدهای زیادی رسیده‌اند، همیشه جذاب است. بسیاری از جوانان جویای کار نیز به همین دلیل به دنبال ساخت و پرورش یک ایده و راه‌اندازی یک استارت‌آپ از طریق این ایده رفته‌اند. اما شاید خیلی از این افراد به‌طور کامل معنای استارت آپ را ندانند و با تفاوت‌های آن با کسب و کارهای دیگر آشنا نباشند. آیا استارت آپ به معنای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی هست؟ آیا هر کسب و کار جدیدی را می‌توان استارت آپ نامید؟ یک استارت آپ تا همیشه استارت آپ نامیده می‌شود؟

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ استارت آپ (Startup) چیست؟
‏ ○ ویژگی‌های شاخص استارت آپ
‏ ○ چگونه یک استارتاپ راه‌اندازی کنیم؟
‏ ○ چرا استارت آپ‌ها شکست می‌خورند؟
‏ ○ چگونه برای استارت آپ سرمایه پیدا کنیم؟
‏ ○ تا چه زمانی استارت آپ هستیم؟
‏ ○ چند مثال خلاقانه از استارت آپ‌های دنیا
‏ ○ استارت آپ در ایران و فرصت‌های آن


🔸 استارت آپ (Startup) چیست؟

‏شاید بسیاری از کسانی که در زمینه استارت آپ کارهای زیادی انجام داده‌اند هم نتوانند تعریف کامل و مشخصی از استارت آپ داشته باشند و برای تعریف از معرفی ویژگی‌های عمومی آن استفاده کنند؛ و یا با ارائه چند مثال از استارت آپ‌ها تلاش کنند این مفهوم را تعریف کنند. به‌ صورت کلی کلمه استارت آپ به معنای شروعی جدید است و زمانی به یک کسب و کار، این مفهوم اطلاق می‌شود که در مراحل اولیه راه‌اندازی و رشد باشد. با این تعریف استارت آپ را می‌توان یک مرحله از کسب و کار دانست که تا انتها نمی‌توان در آن مرحله ماند.

‏شاید با این تعریف بتوان شروع هر کسب و کاری را استارت آپ دانست. حتی وقتی یک شرکت بزرگ و برند تصمیم بگیرد در یکی از بخش‌های خود محصول یا ویژگی جدید اضافه کند هم آن را استارت آپ بدانیم؛ اما چیزی که به‌صورت اختصاصی در بین کارآفرین‌ها به‌عنوان استارت آپ جا افتاده است، ویژگی‌های دیگری نیز دارد. با معرفی این ویژگی‌ها می‌توان این مفهوم را بهتر درک کرد. پس در قسمت بعد به این ویژگی‌ها می‌پردازیم.


🔸 ویژگی‌های شاخص استارت آپ

‏در این قسمت مهم‌ترین ویژگی‌های استارت آپ‌ها را معرفی می‌کنیم. توجه کنید که لازم نیست که یک استارت آپ حتماً تمامی این ویژگی‌ها را داشته باشد؛ اما به‌طور معمول این ویژگی‌ها در استارت آپ‌ها دیده شده است.

‏شاید اولین ویژگی که یک استارت آپ را متمایز می‌کند، نوآوری ایده آن باشد. یک استارت آپ محصولی می‌سازد که قبلاً در بازار نبوده است یا با ارائه یک خدمت، مشکلی را به شکل بهتری از گذشته حل می‌کند. پس در استارت آپ باید به دنبال یک چیز جدید باشد که شبیه آن را قبلاً ندیده‌اید.

‏در کنار نوآور بودن، یک استارت آپ معمولاً دارای خلاقیت و چالش زیادی است به‌طوری که در زمان شروع کار، بیشتر کاربران نتوانند موفقیت زیادی برای آن متصور شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استارتاپ چیست؟ ویژگی‌ها، دلایل شکست، جذب سرمایه و راه‌اندازی استارت آپ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ همه­ چیز درباره بازاریابی برند (Brand Marketing) – برند مارکتینگ برای برندسازی

‏دو کلمه «بازاریابی» و «برند (نام تجاری)» را احتمالاً تا ­به­ حال بارها شنیده‌­اید که از طرف کارآفرینان و مدیران بازاریابی مشاغل، بسیار مورد استفاده قرار می­‌گیرد. هر دو کلمه، معنی خاص خود را در کسب­ و ­کارها داشته و برای ارتقاء هر یک از اهداف، ابزارها و تکنیک‌های ویژه‌­ای استفاده می­‌شود. اما زمانی که آن­ها در کنار هم قرار گرفته و واژه «بازاریابی برند» یا Brand Marketing را می‌­سازند، موضوع کمی پیچیده­‌تر و صد البته گسترده‌­تر می‌­شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برندسازی (Branding) چیست؟
‏ ○ مارکتینگ یا بازاریابی (Marketing) چیست؟
‏ ○ تفاوت برندسازی (Branding) و بازاریابی (Marketing) چیست؟
‏ ○ بازاریابی برند یا برند مارکتینگ چیست؟
‏ ○ اهداف اصلی بازاریابی برند
‏ ○ چه زمانی یک برند مارکتینگ موفق­تر است؟
‏ ○ نحوه تاثیرگذاری رسانه­‌های اجتماعی در بازاریابی برند
‏ ○ تنظیم استراتژی برند مارکتینگ موثر
‏ ○ بررسی دو نمونه برند مارکتینگ جهانی
‏ ○ نتیجه­‌گیری از بازاریابی برند


🔸 برندسازی (Branding) چیست؟

‏برندسازی، عبارت است از هویت، فردیت و ارزشمندی شرکت شما و آن چیزی که نهاد آن را شکل می‌­دهد. این مسئله باید در تمامی فعالیت­های یک شرکت، از معرفی محصول تا بازاریابی آن، رابطه کارکنان و حتی طراحی محیط کاری لحاظ شود. اما برای این که یک برند به درک درستی از خود و اهدافش برسد، باید پاسخ سوالاتی که هویت آن را به خوبی مشخص می‌­کند، بداند. برخی از این سوالات عبارت است از؛

‏– اصول و ارزش­های اصلی برند چیست؟

‏– هدف برند چیست؟

‏– چه چیزی باعث ایجاد این کسب ­و ­کار شد؟

‏– None

‏– به چه دلیل می‌­خواهید محصولات یا خدمات خود را به مخاطبان هدف­تان ارائه دهید؟

‏– None

‏– اصول داخلی کسب و­ کار شما چه هستند؟

‏– چه سبک حرفه‌­ای در کسب و کار را دنبال می­‌کنید؟

‏– ویژگی‌­های ارتباطی و تعاملی برند چیست؟

‏– اولین چیزی که می‌­خواهید با شنیدن نام برند شما توجه مخاطب را جلب کند چیست؟

‏– حسی که می­‌خواهید مردم با فکر کردن به برند شما داشته باشند، چیست؟

‏– می­‌خواهید مشتریان، شما را به عنوان یک برند چگونه توصیف کنند؟

‏توجه به این سوالات و یافتن پاسخ­های آن، به صاحبان برند برای داشتن درک کامل از نهاد شرکت خود و آنچه قرار است ارائه دهند، کمک می‌­کند. مطمئن شوید که پاسخ‌ها عمیق شوید. پاسخ همه این سوالات از ریشه برند شما می‌­آید و برندسازی نیز دقیقاً همان چیزی است که شما باید آن را از درونی­ترین لایه­‌های کسب ­و ­کار خود ایجاد کنید. همچنین لازم است به این مسئله توجه کنید که فرآیند برندینگ، به هیچ­‌وجه یک شبه اتفاق نمی­‌افتد و لازمه آن، صرف زمان و منابع قابل ­توجه است. در واقع برندسازی آن چیزی را که مورد انتظار مشتریان بوده و در تعامل با شما تجربه می‌­کنند، شکل و ارتقا می­‌دهد و این همان نقطه‌ای است که ارتباط برندینگ و مارکتینگ (بازاریابی) مشخص می‌­شود.


🔸 مارکتینگ یا بازاریابی (Marketing) چیست؟

‏در حالی­که که برندینگ هویت شماست، مارکتینگ یا همان بازاریابی شامل تمام تکنیک­ها، رویه‌ها، تلاش‌ها و اهدافی است که برای برقراری ارتباط مخاطب با این هویت انجام شده و برای ایجاد تعامل با مشتریان و افزایش فروش به کار می‌­رود. روند اصلی بازاریابی به دلیل ابزارها و پلتفرم­های متنوعی که مرتباً به وجود می‌­آید، نحوه ارائه خدمات به مشتریان، ویژگی‌های محصول یا تنوع خدمات شما، به­ طور مداوم در حال تغییر و تحول است. شیوه‌­های مختلف بازاریابی، باید با توجه به طیف مخاطبان هدف تنظیم شده و در عین ­حال بتواند ماهیت اصلی برند را نیز در خود پشتیبانی کند. در یک کلام، هویت برند یک چیز ثابت است که باید با کمک بازاریابی به آن رنگ و لعاب داد، آن را به گوش مخاطب رسانده و در ذهنش نقش ببندد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 همه­ چیز درباره بازاریابی برند (Brand Marketing) – برند مارکتینگ برای برندسازی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ هوش تجاری در کسب و کار (Business Intelligence) چیست؟ – مزایا، معایب و کاربرد

‏هوش تجاری در کسب و کار (Business Intelligence) در حال حاضر به یکی از موضوعات بسیار مهم در صنعت کسب و کارهای بزرگ و پیشرفته تبدیل شده است. اما به راستی مفهوم هوش تجاری در کسب و کار چیست و چه کاربرد و تاثیری در توسعه کسب و کارها دارد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا شما را با این مفهوم آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هوش تجاری (BI) چیست؟
‏ ○ چرا استفاده از هوش تجاری در کسب و کار مهم است؟
‏ ○ فواید هوش تجاری در کسب و کار چیست؟
‏ ○ معایب هوش تجاری
‏ ○ هوش تجاری چطور عمل می‌کند؟
‏ ○ تکنولوژی‌ها و نرم‌افزارهای هوش تجاری در کسب و کار
‏ ○ پاسخ به سه ابهام در مورد هوش تجاری
‏ ○ آشنایی با تکنیک‌های هوش تجاری
‏ ○ مثال‌هایی از سیستم هوش تجاری
‏ ○ چه آینده‌ای در انتظار هوش تجاری خواهد بود؟
‏ ○ سخن آخر برای BI


🔸 هوش تجاری (BI) چیست؟

‏در پاسخ به این سوال باید بگوییم هوش تجاری در کسب و کار فرآیندی است که براساس تجزیه و تحلیل داده‌های کسب و کار شکل گرفته است و اطلاعات مورد نیاز و مطلوب را در اختیار مدیران، کارمندان، تیم‌های داخلی و… قرار می‌دهد و مدیریت کسب و کارشان به آن‌ها کمک می‌کند.

‏مراحل مختلفی در هوش تجاری وجود دارد؛ بخشی از فرآیند هوش تجاری این است که سازمان‌ها اطلاعات را از سیستم‌های فناوری اطلاعات (IT) درون خود سازمان و یا خارج از آن دریافت می‌کنند. سپس اطلاعات دریافت شده را گردآوری کرده و در مرحله بعد، آن‌ها را برای استفاده درست و گزارش‌دهی آماده‌سازی می‌کنند. اطلاعاتی که پردازش شده‌اند، برای تصمیم‌گیری و تجزیه و تحلیل نهایی در اختیار مدیران و کسانی قرار می‌گیرد که با امور شرکت سر و کار دارند و خواهان کسب و کاری با ریسک کمتر هستند. اطلاعات پردازش شده‌ای که در اختیار مدیران کسب و کارها قرار می‌گیرد، برای برنامه‌ریزی تجاری اصولی و استراتژیک در کسب و کار بسیار مهم و حیاتی هستند. هوش تجاری، یک شی قابل تجسم و یا یک وسیله‌ای قابل دید نیست بلکه نرم‌ا‌فزار، ابزار، روش‌ها و برنامه‌هایی است که با استفاده از آن‌ها می‌توان به تجزیه و تحلیل اطلاعات پرداخت و از اطلاعات به دست آمده گزارش‌گیری کرد.

‏اگر بخواهیم اصلی‌ترین هدف هوش تجاری را در کسب و کار بررسی کنیم، باید گفت که هدف اصلی هوش تجاری در کسب و کار این است که به کاربران تجاری و کسب و کارهای مختلف کمک کند تا بتوانند تصمیمات تجاری هوشمندانه‌تری بگیرند تا با استفاده از تصمیمات، برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مناسب در کسب و کار خود بتوانند به پیشرفت و درآمدزایی بیشتر برسند. هدف اصلی هوش تجاری این است که به مدیران کسب و کارها طوری کمک کند که بتوانند رقبای خود را در عرصۀ تجارت کنار بگذارند. می‌توان گفت هوش تجاری ترکیبی از مدیریت اطلاعات، پردازش و تجزیه و تحلیل اطلاعات و اعمال روش‌های مختلف است که در پایان با استفاده از گزارش‌دهی، این اطلاعات در اختیار مدیران سازمان قرار می‌گیرد.


🔸 چرا استفاده از هوش تجاری در کسب و کار مهم است؟

‏به‌کارگیری هوش تجاری در کسب و کار باعث می‌شود تا یک سازمان بتواند در تجارت خود بهبود پیدا کرده و در آن پیشرفت کند. هوش تجاری برای این کار از داده‌های مربوط به همان سازمان استفاده می‌کند. با استفاده از پردازش و جمع‌آوری اطلاعات می‌توان بازده تجاری را افزایش داد و سرعت اجرا و پیشرفت کسب و کار را زیاد کرد. با استفاده از هوش تجاری می‌توان سرمایه اولیه‌ای که برای به وجود آمدن و رشد و پیشرفت کسب و کار هزینه شده است را با سرعت بیشتری بازگرداند. روش‌های سنتی کسب و کار باعث می‌شوند در محیط کار به افراد بیشتری از نیروهای انسانی نیاز داشته باشید؛ در نتیجه باید هزینه‌های بیشتری بپردازید. اما با استفاده از هوش تجاری در کسب و کار خود می‌توانید هزینه‌های مربوط به نیروی انسانی را در محیط کسب و کار خود کاهش دهید و بخشی از کار را به نرم‌افزارهای BI بسپارید. یکی دیگر از عوامل اهمیت هوش تجاری این است که دیگر، مدیران نیاز نیست بر پایۀ تجربیات و مشاهداتشان تصمیم‌گیری کنند و می‌توانند با استفاده از داده‌های به دست آمده از هوش تجاری به تصمیم‌گیری بپردازند؛ چرا که این رویه امکان خطا را تا حد زیادی در تصمیم‌گیری‌های انسانی کاهش می‌دهد.





مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 هوش تجاری در کسب و کار (Business Intelligence) چیست؟ – مزایا، معایب و کاربرد — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌‌
✳️ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل: ۱۳ ترفند افزایش ترافیک ارگانیک سایت

‏راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین، نیازمند آموزش بازاریابی دیجیتالی و نحوه کسب سود از طریق بستر وب است. با این حال، جذب مشتریان بیشتر با این روش، کار چندان دشواری نیست. بازاریابی دیجیتال برای شما فضایی را فراهم می‌کند که بتوانید در آن، از ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل و افزایش ترافیک بدون هیچگونه تلاش اضافی، بهره‌مند شوید. نگران پیدا کردن روش‌های مناسب آموزش افزایش بازدید گوگل نباشید. ما در آکادمی کاپریلا در تلاش هستیم تا شما را با بهترین نکات و ترفندهای افزایش سرعت جذب ترافیک ارگانیک سایت آشنا کنیم. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا هر ترفند را به طور اختصاصی بررسی کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر رتبه سایت در گوگل
‏ ○ ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل
‏ ○ ترفند ۱: استفاده از عناصر صوتی و تصویری در محتوا
‏ ○ ترفند ۲: مقالات فهرستی منتشر کنید.
‏ ○ ترفند ۳: بر محتوای کلیدی خود تمرکز کنید.
‏ ○ ترفند ۴: جایگذاری محتواهای اصلی در سایدبار سایت
‏ ○ ترفند ۵: بهبود نرخ کلیک ارگانیک (CTR)
‏ ○ ترفند ۶: برند خود را از طریق رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کنید.
‏ ○ ترفند ۷: به عناوین محتواهای خود توجه کنید.
‏ ○ ترفند ۸: با وبلاگ‌نویسان مهمان همکاری کنید.
‏ ○ ترفند ۹: لینک‌سازی را جدی بگیرید.
‏ ○ ترفند ۱۰: با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.
‏ ○ ترفند ۱۱: از مطالب قدیمی و موفق خود استفاده مجدد دهید.
‏ ○ ترفند ۱۲: از فوتر سایت، بهتر استفاده کنید.
‏ ○ ترفند ۱۳: صفحات شتاب‌دهنده موبایل (AMP) را در وب‌سایت خود اعمال کنید
‏ ○ جمع‌بندی ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل


🔸 مقدمه‌ای بر رتبه سایت در گوگل

‏رقابت خونین وبسایت‌ها برای کسب رتبه اول در گوگل، به دلیل ارزش بسیار بالای ترافیک ورودی از گوگل می‌باشد. گرچه برخی سایت‌ها به دنبال راه میانبر هستند و از گوگل ادز، سئوی کلاه سیاه یا حتی خرید بازدید گوگل استفاده می‌کنند اما هیچکدام نمی‌تواند به اندازه سئوی اصولی و درست، برای کسب و کار شما درآمد و مزایا داشته باشد. گرچه سئو از اصول و فاکتورهای مشخصی پیروی می‌کند که می‌توان با رعایت آنها در این رقابت، به موفقیت رسید اما همچون هر نوع رقابتی دیگر، کسانی هستند که به دنبال ترفندهای موفقیت می‌گردند؛ به همین دلیل در این مقاله می‌خواهیم ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل را برای شما مطرح کنیم اما بهتر است در ابتدا، کمی بیشتر از سئو صحبت کنیم.

‏یکی از مهمترین کارهایی که می‌توانید انجام دهید تا افراد بیشتری را به سمت سایت خود ‌جذب کنید، بهبود سئوی وب‌سایت‌تان است. برای این منظور، هر چه سئوی محتواهای شما بهینه‌تر شود، پست‌های انتشار یافته وب‌سایت‌تان، رتبه بالاتری در صفحات موتورهای جستجوی آنلاین مخصوصاً گوگل کسب می‌کند.

‏برای دستیابی به این هدف، باید با برخی از تاکتیک‌های اساسی SEO آشنا شوید. هنگامی که صحبت از سئوی سایت به میان می‌آید، چیزی که در مرحله اول در ذهن اکثر افراد نقش می‌بندد، کلمات کلیدی بهینه شده است؛ به کلماتی که برای توصیف بهتر و صریح‌تر محتوا به کار می‌روند، کلمات کلیدی گفته می‌شود. اگر کلمات کلیدی که شما برای محتوایتان انتخاب می‌کنید، نزدیک به آن چیزی باشد که کاربران در اینترنت جستجو می‌کنند، می‌توانید به احتمال بیشتری در بستر گوگل در معرض دید قرار بگیرید و کاربران را به خود جذب کنید (البته که باید سایر فاکتورهای سئو را نیز رعایت کنید). علاوه بر این، کلمات کلیدی مناسب سبب می‌شود که محتوای شما در نتایج رتبه‌بندی صفحات موتور جستجوهای مختلف قرار بگیرد و در نهایت، کاربران بیشتری بر روی پست‌های انتشار یافته‌تان کلیک کنند. بنابراین می‌توان گفت این قبیل کلمات، به طور قطعی باعث افزایش ترافیک وب‌سایت شما می‌شوند، به شرطی که یاد بگیرید چطور تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید.


🔸 ۱۳ ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ترفند بالا بردن رتبه سایت در گوگل: ۱۳ ترفند افزایش ترافیک ارگانیک سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ بازاریابی عصبی در ایران چه معنا و جایگاهی دارد؟ کاربرد نورومارکتینگ در بازاریابی

‏«کلیه احساسات، اندیشه‌ها و اعمال انسان و حتی خودآگاهی او، زاییده فعالیت‌های عصبی مغز هستند». این جمله یکی از فرضیه‌های مهم و اعجاب‌انگیز فرانسیس کریک (Francis Crick)، برنده جایزه نوبل است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای این فرضیه اثرگذار در حیطه بازاریابی عصبی (Neuromarketing) است، چرا که می‌تواند به بازاریابان امروزی کمک کند تا راحت‌تر به الگوی رفتاری مشتریان خود پی ببرند. بازاریابی عصبی یا نورو مارکتینگ که چند سالی‌ست در ایران هم مورد توجه زیادی قرار گرفته، می‌توان به نوعی علم عصب‌شناسی رفتار مصرف‌کننده دانست؛ با مطالعه مغز انسان، هم رفتارهای مصرف‌کننده را پیش‌بینی می‌کند و هم گاهاً رفتارها و تصمیمات او را دستکاری می‌کند. مطالعات گسترده در طی ۵ سال گذشته موجب شده تا همه به حیطه نورومارکتینگ به چشم یک موهبت بزرگ نگریسته و به ارزش والای آن نزد بازاریابان پی ببرند؛ این در حالی است که قبل‌تر از آن به عنوان دانشی عجیب و غریب یاد می‌شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی عصبی به زبان ساده
‏ ○ کاربردهای بازاریابی عصبی
‏ ○ هفت مزیت استثنائی بازاریابی عصبی
‏ ○ فعل و انفعالات مغز چطور رفتار مصرف‌کننده را شکل می‌دهد؟
‏ ○ جایگاه برجسته بازاریابی عصبی در قرن ۲۱
‏ ○ ۱۵ مثال کاربردی از بازاریابی عصبی
‏ ○ بازاریابی عصبی در ایران


🔸 بازاریابی عصبی به زبان ساده

‏بازاریابی عصبی که ماهیتی میان‌رشته‌ای دارد، فصل مشترک علم (عصب‌شناسی) و تجارت (فروش)‌ است. در گذشته، کارشناسان بازاریابی با استفاده از حدس و گمانی که داشتند، یا با آزمون و خطا و بر اساس تجربیات خود، به تحلیل رفتار بازار و مشتری می‌پرداختند؛ اما در بازاریابی عصبی چنین نیست: بازاریاب با بکارگیری دانش متخصصین عصب‌شناسی و با استفاده از برخی فناوری‌های نوینی مانند EEG به تحلیل و تفسیر آزمایش‌های مغزی مشتریان می‌پردازد. در این آزمایش‌های مغزی، رفتار انسان در واکنش به تبلیغاتی مشخص، بسته‌بندی یک محصول و یا طراحی بخصوص آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.


🔸 کاربردهای بازاریابی عصبی

‏در یک دهه گذشته، شرکت‌های رده بالای بسیاری در سطح جهان اقدام به مطالعه و بررسی رفتار و خواسته‌های مشتریان نموده‌اند. در اینجا برای درک بهتر شما به چند مورد از مهم‌ترین کاربردهای بازاریابی عصبی اشاره می‌کنیم:

‏کمپین‌های تبلیغاتی بزرگ پیش از اجرای گسترده نوع خاصی از تبلیغات، به آزمون و خطای آن در حضور گروه تمرکز (Focus group)‌ مشغول می‌شوند. اما بازاریابان با استفاده از نورومارکتینگ، در حین پخش تبلیغات به اسکن مغزی افراد می‌پردازند. آنها می‌خواهند بفهمند که این افراد در مواجهه با تبلیغات، کدام بخش مغزشان درگیر و فعال شده و با بروز کدام یک از احساسات‌ رضایت، رنجیدگی، هیجان یا بی‌حوصلگی به تبلیغات واکنش نشان می‌دهند. این واکنش‌ها معیار به مراتب بهتری از رفتارهای گروه تمرکز بحساب می‌آید.

‏پیش از آغاز به کار بازاریابی عصبی در عرصه کسب و کار، طراحان به استفاده از اصول رایج طراحی بسنده می‌کردند. اما بازاریابی عصبی با استفاده از فناوری تصویربرداری مغز به طراح کمک می‌کند تا دقیقاً بفهمد که کدام طراحی بخصوص، نگاه افراد را بخود جلب می‌کند. همچنین به بازاریابان کمک می‌کند تا با جذاب‌ترین بخش‌های تبلیغات و وبسایت‌های مورد نظر از نگاه مشتریان آشنا شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی عصبی در ایران چه معنا و جایگاهی دارد؟ کاربرد نورومارکتینگ در بازاریابی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ساخت پادکست به زبان ساده – آموزش گام به گام پادکست مارکتینگ

‏ساخت پادکست (Podcast) خوب، به جز فشردن دکمه ضبط صدا و صحبت کردن درباره یک موضوع و در نهایت آپلود محتوا، به عوامل بسیار دیگری نیز بستگی دارد. این مقاله یک راهنمای همه جانبه درباره بهترین نکات تولید پادکست است که از ابتدای کار تا پایان آن را برایتان توضیح می­‌دهد. اگر مایلید بدانید چطور پادکست موفقی بسازید که از رقبایتان پیش بیفتید و یا مخاطبان زیادی جذب کنید، این مقاله از آکادمی کاپریلا برای شما نوشته شده است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پادکست چه جایگاهی در بازاریابی‌ دارد؟
‏ ○ الف) برنامه‌ریزی اولیه پادکست خود را انجام دهید.
‏ ○ ب) برنامه‌­ریزی برای اپیزودهای پادکست
‏ ○ ج) مرحله ضبط کردن پادکست
‏ ○ د) ویرایش و ساخت پادکست
‏ ○ ذ) انتشار و تبلیغ پادکست
‏ ○ جمع‌بندی: چرا باید پادکست بسازیم؟


🔸 پادکست چه جایگاهی در بازاریابی‌ دارد؟

‏داشتن رویه مشخص برای تولید پادکست (محتوای صوتی که گوینده یا گویندگان در مورد موضوعی مشخص صحبت می‌کنند) به شما کمک می‌­کند همه وجوه پادکست خود را برنامه‌­ریزی کنید که از منبع‌­یابی محتوا تا دعوت از مهمانان و توزیع آن را در بر می­‌گیرد. این روتین سبب می­‌شود پادکست در مسیر درستی حرکت کند تا به مخاطب درست برسد و او را درگیر کند. این روند کمک می­‌کند پله‌­های موفقیت را یکی پس از دیگری طی کنید.

‏اگر پادکست تجاری تولید می‌­کنید، باید این نکته را به خاطر داشته باشید که این نوع محتوا، چه جایگاهی در هویت برند شما و سایر برنامه­‌های بازاریابی‌­تان دارد. برای تبلیغ محصولات یا خدمات­تان در پادکست و به ویژه با روش­های موثر، چه فرصت­هایی وجود دارد؟ اگر هدف پادکست شما رشد کسب ­و کارتان است، در طول فرایند برنامه­‌ریزی، این هدف را در مرکز توجه خود قرار دهید. بعلاوه، پادکست شما یک منبع عالی محتوایی است تا به وسیله آن، سایر پلتفرم­های خود مثلاً صفحاتتان در شبکه‌­های اجتماعی را نیز تبلیغ کنید. بهتر است به جای اینکه فقط با تنبلی، یک قسمت از پادکست را پست کنید، محتوای تولیدی یا بخش­هایی از آن را به گونه‌­ای مختص هر پلتفرم بازطراحی و تنظیم کنید. محتوا به زبان اصلی هر شبکه اجتماعی، همیشه نتیجه بهتری دارد و افراد در پلتفرم­های مختلف به دنبال تجربیات مختلفی هستند (مثلا کاربر لینکدین به دنبال محتوایی شبیه به محتوای اینستاگرام نیست). بنابراین استفاده از یک روش بازاریابی یکسان در همه پلتفرم­ها، روش درستی به نظر نمی­‌رسد.

‏اگر قصد دارید فقط پادکستی درباره موضوع مورد نظرتان بسازید و قرار نیست از آن برای تبلیغ یا رشد کسب ­و کار و به عنوان بخشی از استراتژی محتوایی خود استفاده کنید، ضرورتی ندارد آن را با سایر مطالب مربوط به برندتان ترکیب کنید. اگر می­‌خواهید مخاطبتان بیشتر شود، بهتر است پست­های مختلفی با محتواهای مرتبط با پادکست خود را در پلتفرم­های دیگری مانند لینکدین، اینستاگرام، توییتر و یا شبکه‌های اشتراک‌گذاری پادکست مثل کست باکس، نوار و … منتشر کنید.


🔸 الف) برنامه‌ریزی اولیه پادکست خود را انجام دهید.

‏پیش از هر کار باید دو سوال بزرگ از خودتان بپرسید؛ دو سوالی که با یکدیگر مرتبط هستند.

‏پس پیش از هر چیز باید از خود بپرسید چرا می‌­خواهید پادکست بسازید؟ آیا فریلنسر یا دورکار هستید؟ آیا کسب­ و کار خودتان را دارید؟ یا مدیر بازاریابی یک شرکت هستید؟ ممکن است به هر دلیلی احساس کنید ساخت پادکست روش خوبی برای اعتبار بخشیدن به کارتان است و محتوای ارزشمند و سرگرم­‌کننده‌­ای برای مشتریان و مخاطبان هدف شما فراهم می‌­کند. یا شاید ساخت پادکست را به شکل یک سرگرمی می‌­­بینید. به این ترتیب احتمالاً در اوقات بیکاری خود، ساخت پادکست با گوشی را امتحان می‌کنید و موضوع آن نیز چیزی است که خودتان مشتاقید درباره آن بیشتر بدانید و صحبت کنید. در هر یک از این دو حالت، «علت» ساخت پادکست را مشخص ­کنید. لازم است هدف از ساخت پادکست را مشخص کنید تا حتی وقتی در ساخت آن به مشکلاتی برمی­‌خورید، همچنان انگیزه‌­تان برای انجام کار حفظ شود.

‏در مرحله بعد باید از خود بپرسید که برای «چه کسی» پادکست می­‌سازید؟



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ساخت پادکست به زبان ساده – آموزش گام به گام پادکست مارکتینگ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ آموزش تبلیغات کلینیک دندانپزشکی و دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان

‏زمانی که به دنبال پیدا کردن کلینیک­ دندانپزشکی خوب در شهر خود هستید یا برای ارزیابی کیفیت خدمات و حسن شهرت آن­ها، کسب اطلاعات بیشتر، نوبت‌دهی و … در حال جستجو هستید، اینترنت نقش مهمی در انتخاب دندانپزشک خوب توسط شما خواهد داشت. اما با وجود تأثیر رسانه‌­های دیجیتال بر تصمیم‌­گیری بیماران، ضرورت وجود استراتژی­‌های بازاریابی آنلاین برای دندانپزشکان و تبلیغات کلینیک دندانپزشکی تا به امروز چندان حس نشده است؛ در حالیکه دیجیتال مارکتینگ می‌­تواند روی نحوه ظاهر شدن فعالیت­های دندانپزشکان در جستجوهای آنلاین کاربران در اینترنت تاثیر گذاشته و انتخاب آن­ها توسط بیماران را بسیار ساده‌­تر کند. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا، با صحبت درباره ضرورت دیجیتال مارکتینگ کلینیک دندانپزشکی و شیوه‌­های مختلف آن برای بازاریابی دندانپزشکی، خواهیم دید که چرا در دنیای امروز، پزشکان نیز به بازاریابی دیجیتال نیاز دارند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات کلینیک دندانپزشکی: تبلیغات آنلاین یا سنتی؟
‏ ○ چرا دندانپزشکان به دیجیتال مارکتینگ نیاز دارند؟
‏ ○ اجزای ضروری دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان
‏ ○ ۵ قدم تا شروع بازاریابی دیجیتال کلینیک دندانپزشکی
‏ ○ طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ کلینیک دندانپزشکی
‏ ○ ایده‌های محتوا برای کلینیک دندانپزشکی
‏ ○ نتیجه‌گیری و جمع‌بندی از تبلیغات کلینیک دندانپزشکی


🔸 تبلیغات کلینیک دندانپزشکی: تبلیغات آنلاین یا سنتی؟

‏استفاده از شیوه‌­های سنتی بازاریابی برای جلب نظر بیماران، برای سال­ها در میان حرفه‌­های دندانپزشکی و پزشکی نیز وجود داشت. اما حالا که همه ­چیز دیجیتالی و آنلاین شده، روش­های بازاریابی نیز باید رو به دیجیتالی شدن پیش برود. البته هنوز هم نمی‌­توان منکر موثر بودن بازاریابی سنتی و تاثیر آن برای برخی مشاغل و کسب و کارها شد اما برای درک بهتر این تفاوت­ها، بهتر است هر دو شیوه را با هم مقایسه کنیم.

‏– دیجیتال مارکتینگ، امکان دسترسی به افراد بیشتری را فراهم می­‌کند. با این روش می­‌توانید اطلاعات بیشتری از خود را حتی در شهرهای مجاور نیز برای بیماران منتشر کنید که در شیوه‌­های تبلیغات سنتی امکان­پذیر نیست.

‏– بازاریابی دندانپزشکی به شیوه سنتی، به دانش فنی، کار با نرم‌افزارهای بازاریابی و … نیازی ندارد.

‏– رقابت در بازاریابی سنتی، بسته به موقعیت مکانی شما، کمتر از بازاریابی دیجیتال است.

‏– در بازاریابی آنلاین می‌توانید دقیقاً بفهمید چند نفر تبلیغات شما را دیدند، چه واکنشی به آن نشان دادند، چند نفر از طریق سایت با شما تماس گرفتند و … اما چنین قابلیت‌هایی در تبلیغات غیر آنلاین وجود ندارد.

‏– در بازاریابی آنلاین می‌توانید بفهمید که به ازای هر ریال هزینه تبلیغاتی، چقدر درآمد نصیب شما شده است.

‏– بازاریابی آنلاین، به شما اجازه هدف­گذاری و انتخاب دقیق مخاطبان هدف را می­‌دهد. برخلاف روش­های قدیمی­‌تر بازاریابی، در این تبلیغات آنلاین می‌­توانید مخاطبانی که پیش از این موفق به جلب نظر آن­ها نشده‌­اید را پیدا کرده و با ارائه ترفندهای بازاریابی، شانس دوباره­‌ای برای تبدیل آ­نها به بیماران خود داشته باشید.

‏این تفاوت­ها به خوبی نشان می‌­دهد که هر دو شیوه بازاریابی آفلاین و دیجیتالی، می‌­توانند به اندازه خود موثر بوده و هر یک مزایا و معایبی دارند که در دیگری دیده نمی‌­شود؛ اما اگر تا انتهای مقاله همراه ما باشید متوجه خواهید شد که برای تبلیغات کلینیک دندانپزشکی، کفه ترازو به سمت تبلیغات آنلاین سنگینی می‌کند.


‏طبق تجربه، به خوبی می­‌توان متوجه شد که بیماران حساس‌­تر تمایل دارند مراکزی را انتخاب کنند که با حضور در اینترنت و نمایش اعتبار پزشکی خود، اطلاعات بیشتری از کلینیک دندانپزشکی از طریق وبسایت کلینیک یا اکانت شبکه اجتماعی‌شان در اختیار مردم قرار داده باشند. شیوه‌­های بازاریابی آنلاین برای دندانپزشکی، شامل بهینه‌­سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO)، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، ایجاد سابقه خوب و حُسن شهرت، بازاریابی محتوایی و … است که در ادامه مقاله در مورد همه آنها صحبت خواهیم کرد. این روش‌­های تبلیغات کلینیک دندانپزشکی می‌­تواند به جذب مراجعان بیشتر کمک کرده و در نتیجه، روی روند سریع پیشرفت شما موثر باشند.

‏در ادامه مقاله، چگونگی استفاده از روش­های دیجیتال مارکتینگ برای کلینیک‌های دندانپزشکی را بررسی می‌­کنیم تا با روند انجام آن­ها آشنا شوید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش تبلیغات کلینیک دندانپزشکی و دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ تیترهای جذاب تبلیغاتی: اهمیت، کاربرد، ویژگی‌ها و مراحل طراحی تیتر تبلیغاتی

‏پیدا کردن تیترهای جذاب تبلیغاتی به‌ آسانی امکان‌پذیر نیست. تیترهای تبلیغاتی به دانش نویسندگی، بازاریابی و البته خلاقیت نیاز دارد تا بتواند با چند کلمه ساده، ذهن مخاطب را به خود درگیر کند. یکی از روش‌های پیدا کردن تیترهای تبلیغاتی (Tagline)، استفاده از روش طوفان مغزی و جلسات ایده‌پردازی است؛ اما رعایت نکاتی می‌تواند به شما برای داشتن یک تیتر تبلیغاتی خوب کمک کند. پس سوال اصلی این است که «چگونه می‌توان یک تیتر تبلیغاتی جذاب انتخاب کنیم؟». برای پاسخ به این سؤال، با ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تیتر تبلیغاتی چیست؟
‏ ○ چه چیزی باعث ایجاد تیترهای جذاب تبلیغاتی می‌شود؟
‏ ○ آموزش گام به گام نوشتن تیترهای جذاب تبلیغاتی
‏ ○ نکات کلیدی طراحی تیترهای جذاب تبلیغاتی
‏ ○ جمع‌بندی تیترهای جذاب تبلیغاتی


🔸 تیتر تبلیغاتی چیست؟

‏قبل از هر چیزی باید بدانیم که تیتر تبلیغاتی یا تگ لاین (Tagline) دقیقاً چه چیزی را نشان داده و بیان می‌کند. آلینا ویلر در کتاب خود با نام طراحی هویت برند، تیتر تبلیغاتی را این‌گونه تعریف می‌کند: «عبارت کوتاهی است که ماهیت برند، شخصیت و جایگاه شرکت را در بر می‌گیرد و شرکت را از رقبای خود متمایز می‌کند».

‏برخی افراد شعار تبلیغاتی (Slogan) را با تیتر تبلیغاتی (Tagline) یکسان می‌دانند، در صورتی که این دو کاملاً متفاوت هستند. تیتر تبلیغاتی نام تجاری و برند شما را توصیف است و شعار تبلیغاتی، توصیف‌کننده یک محصول یا کمپین تبلیغاتی خاص است. به‌عنوان‌مثال، همه تصور می‌کنند که تیتر تبلیغاتی اپل «متفاوت فکر کن (Think Different)» است، اما این جمله در واقع فقط یک شعار برای یک کمپین تبلیغاتی آن برند بود. امروزه اپل برای محصولات مختلف از شعارهای مختلفی استفاده می‌کند. برخی از شعارها شامل:

‏– برای MacBook Pro: لمس نبوغ (A touch of genius)

‏– برای AirPods: بی‌سیم، بدون دردسر، جادویی (Wireless. Effortless. Magical)

‏– برای iPad: مانند یک کامپیوتر، برخلاف هر رایانه‌ای (Like a Computer. Unlike any computer)

‏اما هیچ‌کدام از این‌ها تیتر تبلیغاتی نیستند. همان‌طور که اشاره شد، تیتر تبلیغاتی نشان‌دهنده و بیانگر نام تجاری یک سازمان می‌باشد.


🔸 چه چیزی باعث ایجاد تیترهای جذاب تبلیغاتی می‌شود؟

‏نظریه‌های زیادی در مورد اینکه چه چیزی در طول زمان باعث به‌وجودآمدن یک تیتر عالی می‌شود، وجود دارد. برای مثال برخی می‌گویند یک تیتر تبلیغاتی باید جذاب، کوتاه، با قافیه (آهنگین) باشد و نام برند در آن ذکر شده باشد. اما در سال ۲۰۱۴، محققان دانشگاه تگزاس تک، کال استیت فولرتون و دانشگاه جورجیا هنگام مطالعه ویژگی‌هایی که یک تیتر تبلیغاتی را جذاب‌تر می‌کند، به یافته‌های جالبی دست یافتند. در این تحقیقات، هر دو شعار تبلیغاتی و تیتر تبلیغاتی مورد بررسی قرار گرفت؛ بنابراین یافته‌های آن‌ها برای هر دو مورد صدق می‌کند (منبع انگلیسی این پژوهش +). همان‌طور که می‌دانید برندها معمولاً برای ایجاد یک تیتر تبلیغاتی روی سه ویژگی زیر تمرکز می‌کنند:

‏– به یاد ماندنی باشد.

‏– دوست‌داشتنی باشد.

‏– مرتبط با نام برند باشد.

‏و البته که ویژگی‌های خاص مطرح شده در موفقیت یک تیتر کمک می‌کند. در این مطالعه، محققان برای پی‌بردن به ویژگی تیتری که واقعاً از نگاه مردم، جذاب و تأثیرگذار است، ۱۴ ویژگی را که عرف متعارف، آنها را مؤثر می‌داند، مانند قافیه، طول یا قرار گرفتن مکرر در رسانه‌ها، شناسایی کردند. برای یافتن این ویژگی‌ها، محققان محبوب‌ترین تیترهای تبلیغاتی را مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار دادند تا مشخص شود کدام ویژگی‌های مشترک را دارند. نتایج این تحقیقات نشان داد تفاوت قابل‌ توجهی در تیترهایی که به یاد مردم می‌ماند و تیترهایی که مردم دوست دارند، وجود دارد.

‏محبوب‌ترین تیترهای تبلیغاتی:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تیترهای جذاب تبلیغاتی: اهمیت، کاربرد، ویژگی‌ها و مراحل طراحی تیتر تبلیغاتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی | تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
2024/09/23 11:20:31
Back to Top
HTML Embed Code: